Annons

My Pinspiration – On My Mind

Jag är inne i en intensiv planeringsfas för olika jobbuppdrag just nu, men också för vårt eget hem och för min personliga utveckling. Har sagt det förr men det tål att sägas igen, mitt Pinterest-konto är min livlina för att kicka igång kreativiteten och det bästa verktyget för att pussla ihop och få styr på spretiga idéer. On my mind just nu? Vårkänslor, förändringens vindar och svindlande framtidstankar. Några mappar som uppdaterats en massé de senaste dagarna: SpringtimeWordDress me up och White
Bilder: 1 / 2 / 3 /

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese Knutsen skriver:

  Samme her Frida! 🙂 Har nå pinner over 10.000 bilder til min konto! Bruker Pinterest nesten daglig som inspirasjon i min jobb som interiør og hagedesigner:-) I am addicted!

 • Karin skriver:

  Kanon att du delade detta.

 • Amanda skriver:

  Underbara bilder! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *