Annons

FilippaK’s visning #seekingpatterns

Den här nyheten borde jag egentligen spara till veckans söndagssummering ikväll, men eftersom det finns så många fina bildvinklar vill jag inte decimera det till en kort notis. Bäst från modeveckan ur en inredares perspektiv? Filippa K’s kampanj #seekingpatterns och installationen på Tjeckiska ambassaden. 40 konstverk skapade av Julia Hetta och Åsa Stenerhag. Jag älskar konceptet. Konst, mode, foto och design i symbios. Och ja, en av dessa kampanjbilder skulle gärna få hänga på en vägg hemma hos mig. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Fru Minimalist skriver:

    Gillar verkligen Filippa K:s kläder. Har ett par plagg därifrån i min capsule wardrobe för vintern 15/16.
    http://minimalisterna.se/fru-minimalists-capsule-wardrobe-vinter-20152016/

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *