Annons

My (P)inspiration

Som jag nämnde tidigare känns ens Pinterest-konto som en utmärkt temperaturmätare och snabbkoll av vad som ockuperar tankarna för tillfället. Den som följer mitt flöde kanske har noterat att jag lagt till två nya mappar. Badrumsinspiration och Recept jag vill prova. Två tecken på privata nyårslöften. Vad som rör sig i mitt huvud just nu? För My (P)inspiration scrolla och kolla.

 1) Badrummet på vår övervåning ska få sig en tillpiffning i år. Vi har vitt kakel och grått golv så det blir inget herrejössesrenovering men jag suktar efter en rejäl spegel för att förstora det lilla rummet, och ett nytt badrumsskåp!
2) När man bor i en (tändsticksstor) resväska som jag gör under den mest hektiska mässperioden i januari och februari så lär man sig snabbt att banta garderoben. Essentialism och smarta kombinationer står högt upp på agendan därav.
3)  Ett av mina privata nyårslöften är också att bli bättre på att laga mat, så just nu svämmar mitt Pinterestflöde över med matagningsbilder på spännande recept jag vill testa och prova.  
4) Även om jag har ett inre motstånd mot hjärtlöst januarirens så tycker jag det här är en viktig fråga att ställa sig. Året om. Vad betyder sakerna du omger dig med, för dig. Bra fråga att ställa sig då och då. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Vet du var solglasögonen kommer från?

 • nika skriver:

  Spana in " from a to j" på pinterest! Fantastiskt fin sida? med bara en inspirationsmapp!

 • Kajsa skriver:

  Härlig sallad. Pinterest är bra grejer alltså <3

 • Carola skriver:

  Vad menas med hjärtlöst januarirens ? Du skrev det innan och jag undrade redan då ? Själv tycker jag om att rensa ut "skit" då och då men framförallt såklart INTE samla på mig sådant jag inte känner något för, från början..är det lite så du tänker? Sen kan jag tycka det är hjärtlöst januarirens när folk köpt på sig massa fina växter för att sedan direkt efter jul slänga. Såna man kan plantera ut i trädgården / gården osv. Aj, i hjärtat

 • Sara skriver:

  Oj skippa satcheln som fan! Den e så 2008 21årigtrorsigvaramodemedvetenlondontjej . Finns många modernare och finare satchels out there skippa den på bilden skippppp

 • Åsa skriver:

  Johanna, Fendi har liknande i sin ss16 kampanj. Hittar inte exakt de här hos något märke, men det kommer nog inte att vara svårt att hitta liknande i vår. Här kan du se Fendi ( hos en brasiliansk glasögonbloggare)
  http://www.eyeweardiary.com/2015/10/fendi-spring-2016-milao-fashion-show.html?m=1

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *