Annons

Trendensers Julkalender 2015!

Idag är det första advent och alla trogna Trendenser-läsare vet vad det innebär. Starten på årets julkalender! En ny lucka med fina vinstchanser varje dag ända fram till julafton. Jag har ju kört det här konceptet sedan 2008 och har inte ändrat upplägget sedan dess. Det är samma tillvägagångssätt som alltid. Varje lucka är öppen i 24 timmar, man tävlar i kommentarsfältet genom att besvara ett par frågor med en kort motivering och man har lika stor vinstchans hos alla sponsorer (så det finns ingen orsak att taktiktävla). I år firar ju Trendenser 10 år så priserna är maxade för att ge tillbaka litet till er läsare. Tack vare ett gäng generösa annonsörer har du nu chans att kamma hem allt från drömmiga designklassiker till ombloggade Frida-favoriter. I potten ligger såväl möbler som mattor, belysning och inredningsdetaljer – varav en majoritet från svenska företag, med hållbart tänk. Så vet ni vad. Jag är extra stolt över att kunna presentera en sneak peek på startfältet. Hoppas du hänger med!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Åh vad spännande!

 • Marianne skriver:

  Har også vi som bor utenfor Sverige en sjans til å vinne?

 • Ser fram emot lucköppningarna med spänning!

 • Åse skriver:

  Så kul och spännande!

 • Sanna Ek skriver:

  Så generöst av dig att ordna med en sån fantastisk julkalender varje år:)

 • Anna skriver:

  Bästa starten på decembermorgnarna! – alltid lika spännande att kika in på lucköppningarna här hos dig 🙂

 • Mathias skriver:

  Va fan va det för skit?!?! Julkalendern 2015 lite realistisk kan den ju vara om den ändå ska vara så jävla seriös… Mörkhyade va slavar då (säger inte att det va bra tvärtom) men om den ska handla om historia.. Varför hjärntvätta dagens barn med falsk propaganda!! Det är 2015 för i helvete!!! Världen tål den riktiga historien!

 • Martin skriver:

  Mathias, alkolås på datorn. Det ska du få i julklapp av mig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.