Annons

My Pinspiration – On my mind

Jag vet inte hur många av er som använder Pinterest men själv tycker jag det är ett helt fantastiskt verktyg för att mappa upp idéer och inspiration, men också för att läsa av sig själv och sin egen sinnesstämning. Det blir liksom så tydligt vad man går runt och funderar på för tillfället. I alla fall om man som jag ofta ”tänker i bilder”. Någon som förstår vad jag menar? Ny kategori: My Pinspiration. Eller ”On my mind”. Ett djupdyk i mitt inspirationsflöde. Och några saker som rör sig i mitt huvud just nu. 
1. För mig är den här tiden på året starkt förknippad med eftertanke. Jag backar bandet. Analyserar och reflekterar. Det här är ett citat som stämmer väl överens med min tillbakablick över hur jag hanterat 2015. ”Change is inevitable, growth is optional.” Word på den.
2. Min nya poddfavorit är Ebba & Emilias Säker Stil. Älskar deras klädtänk och jag kommer ägna minst en dag av julledigheten åt ett rejält garderobsrens. Enkelt, snyggt och tryggt är ledorden. I min mapp Dress me up hittar du min mode- och stilinspiration. 
3. Just nu är mitt Pinterestflöde en orgie i julmys. Sugen på uppslag och idéer i sista minuten? Kolla in min inspirationsmapp som heter Christmas
4. Jag uppdaterar ju bloggen med en ny önskelista varje månad, men är du nyfiken på vad mer som ligger i min inköpskarantän kan du kika i mappen Wishlist. Georg Jensens klassiska kanna ligger bra till. 

Kategorier:

Kommentarer

  • A-L Andren skriver:

    God jul o Gott Nytt År! Jag brukar aldrig kommentera din blogg även om jag är flitig följare. Men din "on My mind" stämde så perfekt på mej själv att jag skrattade högt. Tack för 2015. Ser fram emot att få följa dej under 2016.

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *