Annons

9 december – dagens lucka i Julkalendern

Idag har ni chansen att vinna stilrena Loft byrå i skandinavisk design från Decotique. Byrån som ligger i potten har en toppskiva av vitmarmor och stommen är vitlackerad. De fyra lådorna har en insidan av björkplywood med handtag av linnesadelgjord. En byrå med lite extra karaktär helt enkelt för hallen, sovrummet eller kanske barnrummet. Byrån är värd 6995 kr och sponsor är RUM21. För att delta i tävlingen ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet. Lycka till!

1. RUM21 grundades av familjen Rudholm, vilket år?
2. Nämn ett varumärke du saknar hos Rum21.se och något som de kan förbättra? Det kan vara ny funktion, kategori, något som kan bli bättre eller något du saknar.

 
 
Grattis till Rebecca som svarade 2015-12-09 kl 18:33:28

*Tävlingen pågår tom 10/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av jury från RUM21 och deras beslut kan ej överklagas. En vinnare har chans att vinna Loft-byrån. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Evelina skriver:

  1. Rum 21 startades år 2006.
  2. Utbudet är bra och de täcker upp alltifrån designklassiker till mer okände designers. Men jag efterfrågar en snyggare, stilrenare och mer grafisk tilltalande hemsida. En sida som matchar deras produkter 🙂

 • 1. 2006
  2. Holländska HK Living har fantastiskt fina saker.

 • Hanna Boulter skriver:

  Rum 21 grundades 2006.
  Det jag skulle önska av hemsidan är en ny flik med inspiration där ni bygger olika miljöer på olika teman, exempelvis kök, sovrum, jul osv. Som ett skyltfönster på nätet! Skulle också önska att ni tar in märket numero 74. Passar in i ert sortiment.

 • 1.År 2006
  2. Jag saknar inspirationssida, kanske för olika stilar i samma rum, eller en funktion där deras produkter satts in i olika miljöer!

 • Malin skriver:

  1. Rum 21 startades 2006.
  2. Jag saknar Artemide. Tycker att en klassiker som Tolomeo bör finnas i en shop av Rum 21:s kaliber. Personligen tro jag att man skapar köpbegär med inspiration. De bör satsa på mer inspirationsbilder i olika kategorier (vardagsrum, sovrum etc), där man kan välja mellan olika aktuella stilar och få tips på möbler, inredningsprylar i olika prisklasser. Kanske även bjuda på färgkoder och DIY.

 • Annamow skriver:

  1. 2006
  2. Jag instämmer med föregående talare att hemsidan är lite plottrig och ger inte samma kvalitativa intryck som de fantastiska produkter och den goda service som Rum 21 tillhandahåller. Vidare önskar jag en kategori som heter "Högtider", där samtliga produkter som associeras till olika högtider kan samlas. Denna kategori kan vidare delas upp i t ex jul, påsk och midsommar precis som belysningskategorin delas upp i bordslampor, taklampor etc.
  Ytterligare ett förslag till förbättringar är lite inspirationsbilder (eller inspirationskategori?) kopplat till årstid, högtid eller något stort happening nationellt eller internationellt. Dessa bilder skulle kunna finnas tillgängliga under en begränsad period och därefter bytas ut. Det skulle ge sidan ett mervärde för mig – att det händer något mer där. Ett exempel skulle kunna vara, i samband med klimatmötet, en bildserie som heter Inred klimatsmart. Där skulle olika produkter som är producerade med särskild hänsyn till miljön kunna lyftas lite extra.

 • Mikaela skriver:

  1. År 2006 🙂
  2. jag saknar Hübsch. De är snabba på att plocka upp trender till ett bra pris! Jag saknar också en inspirations-sida, skulle önska att hemsidan var lite mer redaktionell.

 • 1. 2006
  2. Perfekt hemsida! Lätt att hitta/scrolla 🙂

 • Ellen Aguirre skriver:

  1. 2006
  2. Fler handtag och knoppar till kök, badrum och möbler.

 • Julia skriver:

  1. Rum21 startades 2006.
  2. a) varumärke: drömmen vore Artipelags produkter, särskilt möbelserien November.
  b) Efter att Rum21 blivit uppköpta av Royal Design Group vore det inte förvånande om koncepten slogs ihop. Dock hoppas jag att dröjer lite till, då jag tycker att de har två distinkta utbud.
  Det jag tycker saknas hos de flesta stora e-tailaktörer idag – och som verkligen skulle få Rum21 att sticka ut ur mängden – vore en satsning på hållbarhet, återvinning och ekologiska produkter. Redan idag finns ett ökat fokus på naturliga materialval och hantverksmässiga produkter, men jag tror även att fler och fler kunder kommer att gå ett steg längre och efterfråga även ekologiska möbler.
  Rum21 har redan idag ett ganska stort urval i flera kategorier – allt från doftljus till t.ex. Elvangs plädar och Ires vackra möbler. Varför inte samla dessa typer av produkter till en separat sökbar kategori, t.ex. Sustainability/Naturligt? =) Det skulle även vara toppen om dessa samt helt ekologiska produkter kunde märkas ut med särskilda symboler, så att man lätt får en överblick även vid allmänna sökningar.
  Vill skriva många fler idéer på ämnet, men då skulle ni inte orka läsa. =) Tack på förhand och ha en fin dag!

 • Anna skriver:

  1. 2006
  2. Större och bredare utbud av affischer och annan väggkonst är min förbättringstips till Rum21! En egen kollektion/varumärke med fotokonst känns i tiden.

 • Daniella skriver:

  1. Helén och Gustaf Rudholm startade RUM21 tillsammans år 2006.
  2. Ni har ett enormt utbud och massor av fantastiska varumärken, men det jag skulle vilja se mer av är små, mer okända och unika märken och designers. Det finns till exempel så många talangfulla svenska producenter som tillverkar vackra hantverk av fantastiska naturmaterial. Mycket är kanske småskalig produktion, men då kanske ni kan införa en kategori som kallas "exklusivt" eller liknande. Sen så skulle det vara kul om ni kunde ha mer miljöbilder till era produkter. Det finns en del nu, men det skulle vara fint om det fanns till en större del av sortimentet. Miljöbilderna bidrar till att ge inspiration för hur produkten kan användas, och om ni stylar bilderna med andra produkter som finns i ert sortiment kan det också fungera för att merförsälja! Jag hoppas min feedback kan hjälpa till. Keep up the good work!

 • Jessica Sundberg skriver:

  2006.
  Jag saknar inte direkt något varumärke. Jag är allätare och inspireras av så mycket. De som finns räcker gott för mig. Jag skulle vilja ha en mer mobilanpassad hemsida. I övrigt är jag nöjd!

 • Henrik skriver:

  1. 2006
  2. Jag tycker siten är perfekt som den är. Mycket lättöverskådlig och jag handlar allt jag äger och har där.
  MEN! Det finns ett danskt märke jag verkligen saknar och som så vitt jag vet, inte har en svensk återförsäljare. Det är synd och skam för deras grejer är helt makalösa!
  Märket heter Excel.

 • Sofie skriver:

  Åh vilken helt underbar vinst!
  1. År 2006 grundades rum21
  2. Något jag verkligen tror skulle uppskattas är en blog på eran hemsida där ni bloggar om kommande nyheter i butiken eller bara ger inspiration ifrån erat stora fina sortiment. Då har man allt på samma ställe, fantastiskt produktsortiment samt inspirationskälla och man kan ha koll på nyheter som ska komma in eller om man bara letar inspiration 🙂 Ett varumärke jag tycker skulle passa in hos er är Elce Stockholm, snygga och tidlösa kuddfodral, plädar m.m.
  God Jul!
  Mvh Sofie

 • Petra skriver:

  1. 2006
  2. Önskar en mer mobilanpassad hemsida/webshop.

 • Jessica skriver:

  Företaget grundades 2006.
  Jag säljer själv märket Hubsch och är galen i deras saker. De är tidsenliga nu men känns även som morgondagens trend. Eftersom jag själv jobbar med märket så är mitt behov uppfyllt men jag vet att märket är populärt och "nytt" varför jag tror att många andra kunder skulle uppskatta att de fanns på rum21 som jag annars tycker är väldigt snabba med att haka på nya designers och ha ett heltäckande sortiment.
  En inspirationssida där man kan insprireras hur olika produkter fungerar ihop och där man tillåts tänka utanför sina egna ingånga hjulspår. Jag förstår att det inte är realistiskt att göra det med alla produkter men iaf för de större möblerna (tex som byrån som ligger i potten) och plocka in detaljer till dem skulle jag tycka vara jättekul! 🙂

 • Charlotta skriver:

  1. Företaget startades år 2006 i Borås.
  2. Jag tycker att RUM21 borde ha Yngve Ekströms möbelklassiker i form av laminofåtöljen. Den passar in i det klassiska och skandinaviska sortimentet som Rum21 har. Ett förbättringsförslag är att tillgänglighetsanpassa hemsidan bättre. I nuläget så kan man inte förstora skärmbilden när man surfar in på Rum21-hemsidan. Det innebär att texten blir omöjlig att läsa för alla som har en synnedsättning/synskada. Det finns ingen syntolkning till bilderna heller, vilket hade uppskattats av synskadade och blinda konsumenter och inredningsintresserade. I inlägget ovan finns en bra syntolkning av den bild som är publicerad av den fina byrån. Syntolkningen hade kunnat utvecklats genom att beskriva även att byrån står mot en vit vägg. På väggen hänger en tavla. På byrån ligger några böcker. I övrigt en stilren och avskalad bild. Vi alla oavsett funktionsförmåga vill ta del av inredningsinspiration och ha ett vackert, hemtrevligt hem. Byråns handtag skapar bra kontraster så att det blir enkelt att se vart byrålådorna ska öppnas.

 • Louise skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar det danska märket H Skjalm P.
  För att skapa mer sug hos kunderna att vilja handla skulle inspirationsbilder/reportage med någon slags "click-and-buy" funktion fungera utmärkt!

 • Kattis skriver:

  1. 2006
  2. Skulle önska Stolab i ert sortiment.
  När det gäller hemsidan så saknar jag "Tips & Inspiration". Kan vara bloggare som tipsar om produkter eller bara inspirationsbilder.

 • Li skriver:

  1. 2006
  2. Dels så skulle jag önska ett större utbud av väggdekoration. Norden har många illustratörer och grafiker vars alster skulle passa jättebra hos rum21. Annars tror jag att en inspirationssida skulle vara spännande. En sida där vi "vanliga dödliga" skulle kunna skicka in hur vi själva har stylat produkter vi köpt hos rum21. Skulle kanske kännas med hanterbart än (om än väldigt vackra) inredningsreportagen som finns.

 • Karolina skriver:

  1. 2006
  2. Jag besöker ofta hemsidan för att handla eller få inspiration. Det jag tycker kan förbättras är kategorisering och navigering, exempelvis tydligare indelning och sökfunktion efter både produktkategori och rumsindelning (otydligt idag). Till detta skulle jag gärna se redaktionellt innehåll för inspiration och även möjlighet att klicka hem produkter direkt från dessa sidor och miljöbilder.
  Jag skulle gärna se Little elephants produkter hos er för att utöka utbudet för barnrum.

 • Emma skriver:

  1. 2006
  2. Tycker att Broste Copenhagen med sin nordiska stil skulle vara ett bra tillskott i "serverings" kategorin. Fler miljöbilder skulle jag uppskatta. Det är alltid kul att se möbeln i ett sammanhang.

 • Fredrik skriver:

  1. 2006
  2. Utbudet är redan bra! Det jag skulle vilja se är en snabb överblick om vad som är kommande klassiker, dvs vad tycker Rum21 är nästa Lamino.

 • Anna skriver:

  1. 2006
  2.Större utbud på tavlor/fotokonst. Egna unika kanske?

 • Anna Skoglund skriver:

  1, 2006 startades Rum 21.
  2, jag tycker Rum 21 har ett fantastiskt utbud. Ibland när jag letar textil på nätet tycker jag det kan vara svårt att hitta. Jag har i mitt letande ramlat över http://www.sandelldesign.se skulle det vara ngt som skulle passa i Rum 21′ s sortiment?

 • Erica Antonsson skriver:

  1. 2006 var året det startades.
  2. Fantastiskt utbud och sortiment, men det hade varit roligt om de hade en kategori med tema "Husdjur" och en kategori med tema "Baby" eller "Barn". <3 Då skulle det bli lättare att hitta eller få inspiration till sådant som kanske passar in i de olika kategorierna.

 • UA skriver:

  1) Det startade 2006.
  2) Mateus porslin saknar jag i sortimentet. Annars gillar jag sidan; lätt att navigera, bra information om produkterna och fina bilder.

 • Anna PS skriver:

  1: 2006
  2: Missoni Home är ett varumärke som skulle passa er profil.

 • Sofia Blandford skriver:

  1. Rum21 startade 2006
  2. Jag tycker att sidan är jättebra som den är, lättöverskådligt och fantastiskt utbud. Själv tycker jag mycket om brittiska Orla Kiely och det skulle vara roligt om Rum21 tog in lite av hennes sortiment.

 • Erika L skriver:

  1. 2006
  2. Moebe. Jag kan inte få nog av deras transparenta ramar i ek, de är konstverk i sig, passar överallt och kan göras till så många olika saker beroende på vad man monterar i dem. Jag tycker att Rum21:s hemsida skulle tjäna på ett lite mer arbetat grafiskt uttryck, lite mer stilrent, lite mindre rörigt, lite mer designat. Då skulle det blir ännu roligare och mer lustfyllt att söka, bläddra och upptäcka bland produkterna.

 • Kristina skriver:

  1. 2006.
  2. Varför alltid denna förnyelse. Måste få tid att tänka igenom och känna igen sej. Bra som det är.

 • Johanna skriver:

  1, 2006
  2, Jag fick leta länge innan jag kom på något varumärke som ni inte har. Men Missoni Home hade varit roligt att se mer av. Mycket för att få in mer textilier i utbudet.

 • Lisa skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle vilja att de ser över katalogiseringen av sina produkter. Söker jag på "byrå" vill jag inte få träffar på exempelvis lampor.

 • Linnea K skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle önska att det fanns en kategori typ "svenkproducerat". Och varför inte ta in lite smååskaliga hantverkare i det hela? Det är så lätt för oss människor/konsumenter att ibland tappa hantverksperspektivet när utbudet är såååå stort. Jag tycker det skulle vara riktigt fint!

 • Rum 21 startade 2006.
  Jag skulle gärna se gamla reklamposters som exempelvis nordicdesignhub är återförsäljare för. Dem är så otroligt fina att inreda med! Det vore också kul om Rum21 hade en live feed på sin hemsida med bilder från instagram så man kan få direkt inspiration medan men surfar.

 • Helena 888 skriver:

  1. 2006
  2. No Early Birds är ett märke jag tidigare saknade (då jag jagade en lampa).
  Sedan skulle jag vilja se mer miljöbilder för inspiration. Kanske starta en blogg? Kul om ni kunde ge lite av era egna trendrapporter!

 • Johanna skriver:

  1. 2006
  2. Jag tycker att utbudet hos Rum21 är mycket bra. Brukar hitta de produkter jag letar efter hos dem. En idé är att göra olika kategorier efter säsong eller tema och länka från startsidan till en sida med resultat i kategorin. Till exempel en julkategori med produkter som passar till julen. Tema kan vara olika typer av rum eller tillfällen.

 • Linda skriver:

  1. Företaget grundades 2006!
  2. Jag saknar varumärket Lucky Boy Sunday. Sedan skulle det vara bra om det fanns en indelning utefter stil; typ skandinavisk, klassisk, retro etc. Inte för att ersätta befintliga kategorier utan mer som ett komplement där man finner inspiration.

 • AnnCatrin skriver:

  1.2006
  2. Mycket bra utbud och hemsida – men det jag jan sakna är inspirationsbilder på olika TEMAn där man kan hitta inspiration. Röriga hallen osv…

 • Anders skriver:

  Vill egentligen inte tävla, för jag har ingen bra plats för byrån. Men den var snygg! Får göra en mental anteckning om den inför framtiden.

 • Anna Westman skriver:

  1. Grundades 2006
  2. Skulle gärna se ett bredare konstsortiment men exklusiva alternativ.

 • 1. 2006
  2. Terrible Twins (gärna alla deras produkter – doften "snö" är magisk!) och SWARTs snygga posters (Sanna Wieslander ART).
  Jag skulle gärna se mer samarbeten med stylister på RUM21.se. En egen kategori som "stylistens val" som byttes ut varje vecka eller månad, men några favoriter och tips.

 • Mira skriver:

  1. År 2006.
  2. Har precis köpt ett matbord från Ygg & Lyng som jag initialt letade efter hos er. Annars googlar jag mest efter sittpuffar och hittar (tyvärr) fler hos era konkurrenter. Kanske från märken som Normann, Mitab eller GAN Rugs.

 • Frida skriver:

  2006
  Jag älskar utbudet men skulle gärna se möbler från danska Oliver furniture

 • Jessica E.A. skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar märket Numer 74, de har så fina saker till barnrummet.
  Sidan skulle också kunna vara lite lättare att hitta på och inspireras av, t.ex samla allt som passar barn o.s.v.

 • Hanna La skriver:

  1. Rum21 startades 2006.
  2. Fler tavlor och väggkonst! Jag skulle uppskatta en märkning av nåt slag för god hållbarhet, återvinning och/eller ekologiska produkter, så det är lättare att bli guidad till det goda.

 • Mia Sundlöf skriver:

  1. Rum21 startades 2006.
  2. Jag saknar Pip Studio som jag älskar!
  Annars känns det som att rum21 är en väldigt genomtänkt sida och jag kan inte komma på någon funktion som jag saknar..
  Byrån skulle få flytta in i mitt pysselrum som är ganska nyrenoverat, men saknar den rätta förvaringen, som både är snygg och praktisk!!!!

 • Maria Kea skriver:

  1. 2006
  2. Gillar verkligen överskådligheten och utbudet överlag. Det enda jag kan komma på att jag har letat efter och inte hittat är på textilfronten, och då främst snygga gardiner.

 • Caroline skriver:

  2006
  Alltså, jag saknar väl inget särskilt märke men jag skulle vilja kunna sortera på lite annat sätt, som att man kunde hitta sådant som är eco samlat, sådant som är svensktillverkat, sådant som är fairtrade eller andra etiska sorteringsmöjligheter.

 • Åsa skriver:

  1. År 2006.
  2. A) Missoni Home! Älskar deras textilier, har handdukar som tvättats och tumlats i åratal men ändå fortfarande är fina. B) Tycker utbudet är fantastiskt, väldigt heltäckande. Hemsidan är lätt att förstå och man hittar det man söker. Så där tycker jag inte att något egentligen saknas. En kategori som känns aktuell är vintage. Det skulle man kunna lägga till, om det passar konceptet som Rum21 vill ha. En annan kategori som skulle vara intressant är svenska designers, finns mycket ny talang att upptäcka. Ytterligare en är trender i andra länder, skiljer sig ju en hel del åt. Vore intressant!

 • Charlotta skriver:

  Såg nu att lamino redan finns på RUM21. Inga resultat när man sökte på formgivarens namn, det kan ju också vara ett förbättringsförslag. Så jag föreslår istället det nya designmärket Tre Sekel som har väldigt fina och svenska möbler, som är tillverkade av trä från svenska skogar. /Charlotta

 • Charlotta skriver:

  Såg nu att lamino redan finns på RUM21. Inga resultat när man sökte på formgivarens namn, det kan ju också vara ett förbättringsförslag. Så jag föreslår istället det nya designmärket Tre Sekel som har väldigt fina och svenska möbler, som är tillverkade av trä från svenska skogar. /Charlotta

 • 1. Rum21 grundades 2006.
  2.Jag kan tycka att Afroarts produkter skulle vara ett bra kompliment till sortimentet!

 • Nina skriver:

  1. 2006
  2. Koloni Stockholm saknar jag! Kreativ retro-inspirerad inredning.
  Mer inredningsförslag där olika stilar kommer fram.

 • Camilla skriver:

  1) 2006
  2) Jag önskar att RUM21 skulle börja sälja produkter från PIP Studio. Vackra färgglada produkter med mottot ‘Happy products for Happy People’. Alla behöver vi lite färg och glädje.

 • Helena S skriver:

  Hej, här kommer mina svar:
  1. 2006
  2. Det spanska märket Aparentment som bla gör ljusstakar mm i marmor och trä.
  Sökfunktionen på Rum21 skulle kunna uttökas. Jag skulle först vilja kunna söka på alla varor inom ett märke och sedan sortera/filtrera på kategori. Kanske går men jag har inte lyckats hitta den funktionen på mobil i alla fall.
  Fortsätt hålla den suveräna service och leveranstid ni har idag så kommer det gå bra!
  Hälsningar,
  Helena

 • Evelina skriver:

  1. 2006
  2. Jag tycker att smålands skinnmanufaktur (SSM) hade kompletterat rum21s sortiment fint. Jag har varit i kontakt med kundservice via mail två gånger och då har det inte varit någon fin ton i mailen. Ett konkret tips: gladare ton i mail!

 • Elli skriver:

  1) 2006
  2) jag är dålig på varumärken ska jag erkänna men Danmark är ju fantastiskt bra på inredning och design.

 • Monika skriver:

  1. År 2006.
  2. Jag saknar Markslöjd som har fina stilrena lampor av hög design och rimliga priser.
  Det ni kunde förbättra på sidan är att lättare få överblick om vad som finns att erbjuda.

 • Helena C skriver:

  1. År 2006
  2. Det jag kan komma på att jag saknar är varumärket Terrible Twins och ett större utbud av House Doctor. Det jag verkligen skulle önska är att man skulle ha möjlighet att hämta ut sina beställningar i butiken i Göteborg för att slippa fraktkostnad. Då kan man hämta när man ändå är i närheten. Alternativt att ni helt skippar fraktkostnad. Jag är prismedveten som många andra och även om ni har prisgaranti, så blir det ju dyrare hos er pga frakt som ni dessutom säger er inte ha. Utdrag från info om prisgaranti: "Om det tillkommer en frakt- eller administrationskostnad (vilka RUM21 inte har)….". Det finns ju nätbutiker som skickar fraktfritt oavsätt summa. Men annars så är RUM21 den nätbutik jag oftast börjar med att titta in på när jag söker inredningsprodukter. Väldigt bra!!

 • Heidi skriver:

  2006
  Jag saknar större utbud för barn, t ex Numero 74. Handlar gärna till barnrummen på nätet, vore smidigt att göra en beställning hos er till liten och stor.

 • Linn skriver:

  1) 2006
  2) Tycker utbudet är bra! 🙂
  Hemsidan då:
  Jag skulle vilja se en enklare textstil/font på de kategorierna med svart bakgrund. Tycker det blir svårläst och "plottrigt" med den textstilen som är nu där det är mycket "fötter" och dessutom fet text!
  Och det vore underbart om hela hemsidan gick i samma stuk.. Blir lätt rörigt med bilder både med bakgrund och utan bredvid varandra. Jag hade hellre sett de bilderna med bakgrund varit större och de med vit bakgrund bredvid varandra.
  Svårt att förstå min röriga text kanske men värt ett försök 😉

 • anett sjöö skriver:

  år 2006
  Saknar Skogsberg o Smart.
  Hade gärna sett videos på en del möbler, hur man reser sig upp ur en stol, bäddar om en bäddsoffa, fäller ut ett bord. Kan vara en säljande faktor!

 • pia skriver:

  2006
  Jag saknar det fina Mateus-porslinet, skulle verkligen passa in i RUM21s produktflora.
  Den fina byrån skulle vara jättefin i vår hall, jag har letat efter en vit fin byrå länge, den här är verkligen jättefin.

 • Helena k skriver:

  Underbara Rum21 grundades 2006. Längtar så till att de öppnar ett showroom eller en liten butik i sthlm.
  2. Vad jag saknar hos RUM 21 är en inspirationssida med olika miljöer för olika rum. En inspiration med olika stilar. Där man kan köpa stilen, klicka sig direkt till produkterna och klicka hem dem. Kanske också tips och råd för smarta lösningar osv.
  En annan sak jag har tänkt på är att jag saknar någon form av ramserie, kunna klicka hem ramar till alla era snygga posters direkt från er sida.
  Badrum. jag vill kunna köpa badrumsinredning i form av lådor, komoder, speglar, anpassade skåp osv hos er.
  Helena

 • MariaS skriver:

  1). År 2006
  2). Rum 21 har ju så mycket bra saker, men jag har tänkt på att soffsortimentet skulle kunna bli större. Förslag; soffor från Saxo Living.
  Och att ta in märket Rifle paper Co med bl a kalendrar, anteckningsböcker och mobilfodral mm hade varit ett fint tillskott:-)

 • Monika Lindh skriver:

  År 2006.
  Saknar tre saker; inspirationssidor med utvalda möbler, mobilanpassning av webshopen, Missoni Home

 • Isabelle Svärd skriver:

  1. RUM21 grundades av familjen Rudholm 2006.
  2. Något jag upptäckte häromdagen när jag ville få tag på David Ehrenstråhles nya guide för NY var att ni inte har de! Eftersom David Ehrenstråhle guide för olika städer (affischer) har så pass extrem hög efterfrågan, vore det klokt att ta in de. Tror även att Afroarts produkter skulle utgöra ett fint komplement till de produkter ni redan har.
  Vore kul att få se vad kända människor inom social media (Amanda Schulman, Michaela Forni, Isabella Löwengrip, Petra Tungården, Kenza) gör för val på RUM21. Kanske också stylistens val? Jag tror verkligen att det skulle utgöra god public relations för er.
  Jag själv beställer alltid produkter från RUM21 från Iphonen. Jag skulle önska en fortsatt utveckling för hemsidan från smartphones. (Exempelvis, när man trycker på möbler, kommer det upp alla underrubriker (så man måste välja för att ta sig vidare), vore skönt att kunna trycka och få upp just alla möbler).
  Är för övrigt extremt imponerad över era otroligt snabba leveranser. Även om jag tror att detta är en av era visioner, hoppas jag att det fortsätter!
  Jag hoppas innerligt att ni fortsätter samarbetet med Mecenat för studenter. Tillsammans med era snabba leveranser och den rabattkoden, gör att jag alltid väljer ER!
  En sista önskning är såklart att få se en fysisk butik uppåt Svealand! Ta oss lite närmare Danmark, tack!!
  Många hälsningar
  /Isabelle

 • Annelie Å skriver:

  Fantastiskt pris!
  1) År 2006
  2) Jag skulle gärna förändra möbler med små medel – så Pretty pegs skulle jag gärna se som ett tillskott till er möbelflik. Alternativt varumärket A Little Lovely Company med saker för barnrummet.
  Det jag skulle önska förbättra med hemsidan är att de artiklar man varit inne och tittat på finns kvar som ett bildgalleri om man scrollar ner. Det är alltid skönt att kunna gå tillbaka och titta vad man klickat på.
  Jättebra hemsida i övrigt – och fina saker!

 • E skriver:

  1. 2006
  2. Varumärken jag saknar är:
  – DBKD med deras fantastiskt fina krukor. – Cooee design med deras snygga detaljer, främst de runda vaserna som väcker vill-ha-begär.
  – Hübsch med alla fina inredningsdetaljer. Har beställt en del av deras grejer från en annan sida men stora delar av deras sortiment har jag inte kunnat hitta någon återförsäljare av.
  Något som kan förbättras: Bevakningsfunktionen har fungerat mindre bra för mig, har fått meddelande om att en vara funnits i lager men så har den varit slut igen sekunden senare. Det kanske kan vara något att se över? När en vara är slut och ni vet när ni får en ny leverans kanske ni skulle kunna skriva ut beräknad ny leveranstid. Då vet man om det är värt att vänta eller om man ska försöka beställa någon annanstans ifall det brådskar.
  Annat förslag:
  Några moodboards till varje rumskategori/på olika teman med produkter och färger som passar ihop. Detta är ett enkelt sätt att inspirera köparna och hjälpa dem att hitta saker som passar bra tillsammans om de vill ha en viss look.

 • E skriver:

  1. 2006
  2. Varumärken jag saknar är:
  – DBKD med deras fantastiskt fina krukor. – Cooee design med deras snygga detaljer, främst de runda vaserna som väcker vill-ha-begär.
  – Hübsch med alla fina inredningsdetaljer. Har beställt en del av deras grejer från en annan sida men stora delar av deras sortiment har jag inte kunnat hitta någon återförsäljare av.
  Något som kan förbättras: Bevakningsfunktionen har fungerat mindre bra för mig, har fått meddelande om att en vara funnits i lager men så har den varit slut igen sekunden senare. Det kanske kan vara något att se över? När en vara är slut och ni vet när ni får en ny leverans kanske ni skulle kunna skriva ut beräknad ny leveranstid. Då vet man om det är värt att vänta eller om man ska försöka beställa någon annanstans ifall det brådskar.
  Annat förslag:
  Några moodboards till varje rumskategori/på olika teman med produkter och färger som passar ihop. Detta är ett enkelt sätt att inspirera köparna och hjälpa dem att hitta saker som passar bra tillsammans om de vill ha en viss look.

 • Louise Johansson skriver:

  1. År 2006.
  2. Jag saknar Markslöjd.

 • Maria skriver:

  1. År 2006
  2. Jag skulle gärna ser mer klassiska linnetextilier. Skulle gärna se mer "utvecklade" produktbilder där man plockar ihop en miljö där flera av era produktioner finns, sovrum, badrum osv.

 • E skriver:

  1. 2006
  2. Varumärken jag saknar är:
  – DBKD med deras fantastiskt fina krukor.
  – Cooee design med deras snygga detaljer, främst de runda vaserna som väcker vill-ha-begär.
  – Hübsch med alla fina inredningsdetaljer. Har beställt en del av deras grejer från en annan sida men stora delar av deras sortiment har jag inte kunnat hitta någon återförsäljare av.
  Något som kan förbättras:
  Bevakningsfunktionen har fungerat mindre bra för mig, har fått meddelande om att en vara funnits i lager men så har den varit slut igen sekunden senare. Det kanske kan vara något att se över? När en vara är slut och ni vet när ni får en ny leverans kanske ni skulle kunna skriva ut beräknad ny leveranstid. Då vet man om det är värt att vänta eller om man ska försöka beställa någon annanstans ifall det brådskar.
  Annat förslag:
  Några moodboards till varje rumskategori/på olika teman med produkter och färger som passar ihop. Detta är ett enkelt sätt att inspirera köparna och hjälpa dem att hitta saker som passar bra tillsammans om de vill ha en viss look.

 • My Thulin skriver:

  1. 2006
  2. HK Living

 • Stina skriver:

  År 2006.
  Jag skulle vilja ha en flik som är "inreda miljömedvetet" där man samlar all inredning som tänker lite extra på miljön för oss som vill det!

 • Karin skriver:

  1: År 2006
  2: Jieldé gör väldigt snygga lampor, de skulle RUM21 ha!

 • Maria W skriver:

  1) Sedan 2006
  2) Stenhuggardotterns produkter är jag mycket förtjust i, och de ligger i tiden både design och hållbarhetsmässigt! Själva sidan – svårt, men kanske att kunna få förslag i färgmatchning? Ibland är det ju svårt att se vad som passar ihop på skärmen, men om ett tränat öga kom med förslag på vad som kan passa till… men alltså – toppen sida!!!
  God Jul!!!

 • Elin J skriver:

  1. 2006
  2. Det jag tycker saknas är en sida med inspiration med de produkter de säljer, kanske som olika designers eller bloggare inom designvärlden skulle stå för.

 • Emma skriver:

  1. 2006
  2. Letade häromdagen efter en "rotskål", alltså en urgröpt trädrot. Hade sett en på fat cat i Stockholm, men dom har ingen webshop. Ringde och frågade vart den var ifrån och fick svaret choff som tydligen var holländskt. Har dock inte hittat detta i någon webshop i Sverige så det kanske skulle vara något. Tillslut beställde jag peanut från muubs hos er istället…

 • Sarah skriver:

  1. Rum21 grundades 2006.
  2. Jag skulle gärna se att ni skulle ha en funktion där det går att inreda sitt rum med artiklar som Rum21 säljer. Där det går att ladda upp en egen bild av det rum som skall inredas i hemmet och sedan inreda det med sortimentet hos Rum21.

 • Lisa O skriver:

  1. 2006
  2. Eftersom alla etablerade varumärken redan går att hitta på nätet önskar jag att RUM21 hjälpte till att lyfta fram "osignade" designers och deras produkter. Mer era kontakter och sinne för kvalitet och stil borde det vara relativt enkelt att hitta och kunna erbjuda verkligt unika produkter i samma stil och med samma höga kvalitet som ert övriga utbud.

 • Monica skriver:

  1)2006
  2) Lite olika synpunkter. En modernare och trendigare sajt hade varit ett lyft för att öka inspirationen. Ökat samarbete med modemagasin och butiker. Att man erbjuder olika stylade showrooms där man har sina varor och folk kan se de i olika miljöer där det kanske inte alltid förväntas. crossover mellan kläder och detaljer som är het nu. Sedan är utbudet av posters och tavlor litet och kan expanderas med både etablerade och up coming designers. Vore roligt att ha en flik up coming där man bara har ny oetablerade designers och deras varor.

 • Elin Ljunggren skriver:

  Rum 21 grundades 2006.
  Jag saknar produkter från Paradisverkstan hos er.
  Jag skulle gärna se länkar/bilder i produktbeskrivingen till hem där man kan se bild på möbeln. I ex bloggares/stylisterna hem. För inspiration!

 • Sanna skriver:

  1. 2006
  2.Utbudet är fantastiskt, men jag skulle gärna se lite mer inredning för barn och gärna en kategori så man lätt hittar dit. Förutom det tycker jag det hade varit kul med rutor som poppar upp som berättar vad andra har köpt för produkter, det ger inspiration och många nya idéer.
  Kram Sanna

 • Nickan skriver:

  1. År 2006
  2. Bernadotte & Kylberg hade varit kul om de sålde.
  Något att förbättra upptäckte jag så fort jag skulle kolla efter varumärken på första sidan.
  Jag råkade ha muspekaren över en av de svarta kategorierna och så ploppar de ut en detaljerad meny. Men då såg jag inte den grå menyraden med bland annat Varumärkes knappen. Det hade varit bättre om det gjordes mer smidigt så man inte dolde andra menyknappar som man kanske söker. Eller om det fanns en varumärkes lista under varje svart kategori. Det hade också varit ett allternativ. Som visserligen inte ersätter problemet med att de grå menyknapparna försvinner om muspekaren står fel på sidan…
  För att nå de grå knapparna och jul/nyheter knapparna måste man föra muspekaren underifrån på sidan. Kommer man uppifrån fungerar det liksom inte….svårt att förklara men det blir förvirrande och ger för mig ett dåligt intryck på sidan så fort jag kom in. Lusten att klicka vidare förtar liksom tyvärr 🙁

 • Rebecca skriver:

  1. Rum21 grundades år 2006.
  2. Jag saknar Ernst Kirchsteigers fantastiska produkter samt Sara Woodrow’s "Smäm" otroligt vackra konst och glaskollektioner för Kosta Boda. Annars är jag mycket nöjd över utbudet och hemsidan är lättnavigerad. Ett tips är att skapa en inspirations-katergori där man kan finna inspiration till att inreda vardagsrum, sovrum m.m.

 • Elin skriver:

  Rum21 grundades 2006.
  Jag handlar ofta på rum21, dels till mig själv men även julklappar och Presenter! Älskar snabba leveransen och den trevliga servicen om man har funderingar!
  Dock saknar jag Mauviel, vi håller på och uppdaterar oss med både stekpannor och kastruller och hade gärna velat handla från Rum21.

 • Lisa skriver:

  1. År 2006
  2. En kategori med "Exclusives" som bara finns hos er. Samarbeten med bloggare, styliser etc som visar upp ert sortiment i nytt ljus. Kanske starta en homestyling kampanj där ett rum stylas helt i Rum21 anda med era produkter? Eller erjuda ett likande koncept inför lägenhetsförsäljningar. Görs det bra skulle det verkligen kunna bli en hype.

 • Mirva skriver:

  1. År 2006
  2. Jag tycker att hemsidan kan göras mer trendig genom att få en annan design och ett annat typsnitt. Sortimentet känns bra men jag saknar holländska HK Living som har bl.a. helt underbara skärbrädor, badrumsmattor mm. Ett märke som känns ombonat och väldigt "år 2016". En modern hemsida med modernt sortiment är nyckeln till framgång!

 • Math skriver:

  1. 2006
  2. mkt är bra. Produkter i kategorier efter både användning och typ av rum är klockren. Det jag saknar främst är en kategori med "miljö"alternativ. Kriterier för vad ni skulle nämna där kan ju vara ekologiskt, fair trade, närproducerat, europaproducerat, materialval tex mkt ren trä etc etc.

 • Catrin skriver:

  1. Startade 2006 i Borås.
  2. Jag saknar Ahlmedals kollektion, underbar nostalgisk 50-tals design. Annars har Rum21 fantastiskt utbud av aktuella designermärken.

 • Maria skriver:

  1.2006
  2. En blogg skulle kanske vara något med inspiration och ideèr

 • Karin skriver:

  1. 2006
  2. Jag tycker det skulle vara bra om när man väljer möbelkategorin har möjlighet att välja utifrån rum, te.x. hall, sovrum, kök, ute osv osv. Det hade förenklat. Det hade också varit inspirerande om ni där hade kunnat bjuda på lite inspiration anpassat efter varje valt rum!

 • E skriver:

  1. 2006
  2. Varumärken jag saknar är:
  – DBKD med deras fantastiskt fina krukor.
  – Cooee design med deras snygga detaljer, främst de runda vaserna som väcker vill-ha-begär.
  – Hübsch med alla fina inredningsdetaljer. Har beställt en del av deras grejer från en annan sida men stora delar av deras sortiment har jag inte kunnat hitta någon återförsäljare av.
  Något som kan förbättras:
  Bevakningsfunktionen har fungerat mindre bra för mig, har fått meddelande om att en vara funnits i lager men så har den varit slut igen sekunden senare. Det kanske kan vara något att se över? När en vara är slut och ni vet när ni får en ny leverans kanske ni skulle kunna skriva ut beräknad ny leveranstid. Då vet man om det är värt att vänta eller om man ska försöka beställa någon annanstans ifall det brådskar.
  Annat förslag:
  Några moodboards till varje rumskategori/på olika teman med produkter och färger som passar ihop. Detta är ett enkelt sätt att inspirera köparna och hjälpa dem att hitta saker som passar bra tillsammans om de vill ha en viss look.

 • Teresa skriver:

  1. 2006
  2. Presenttips indelade efter priskategori (prisintevaller) och någon slags filterfunktion, typ där man kan välja typ av grej, färg, rum etcetera.

 • Ann-Sofie skriver:

  År 2006
  Ateljé Lyktan saknas som varumärke, blev lite förvånad att de inte fanns med.
  Lite miöjöbilder så man kan få se hur produkterna ser ut i en viss miljö. Typ byta bakgrund så man ser hur den där lampan blir mot en blå bakgrund osv.

 • Jessica skriver:

  1. 2006
  2. All the way to Paris. Överlag tycker jag att det skulle kunna finnas fler posters, det är ett enkelt och relativt billigt sätt att förändra hemma. Men det är svårt att hitta posters som sticker ut på något sätt.

 • Sara skriver:

  1. 2006
  2. Rubn som gör spännande belysning. Förbättringspotentialer är att inspirera genom att visa produkterna i funktion.

 • joanna skriver:

  1) 2006
  2) istället för/som komplement till funktionerna "liknande produkter" och "mer från samma varumärke" tror jag företaget skulle kunna öka sin försäljning och inspirera sina kunder (win win!) genom att addera en "passar till" kategori. Många är vi som älskar vackra ting men ibland inte alltid får till matchningen. Skulle också skapa trafik till hemsidan av folk som sökte inspiration!

 • 1 2006
  2 Jag saknar inget speciellt varumärke, men det hade varit intressant med "månadens uppstickare/gäst", Med det menar jag några mindre okända som får sälja sina produkter hos er under en månad. Då kan man få in mer variation och vara lite mer vågade. (allt från möbler till posters och inredningsdetaljer)
  Sen skulle jag gärna vilja ha in en inspirationsdel och kanske en blogg. Alltid trevligt att se det man vill köpa i en inspirerande miljö.

 • peter skriver:

  2006
  Kanske en liten men väl utvald kategori med nya "up and coming" designers. Tror många skulle vara intresserade av det och det vore kul att kunna lära känna nästa generations skapare i en så väletablerad och trygg miljö som rum21 är. Tror tryggheten och stilsäkerheten som rum21s varumärke medför skulle göra att många fick upp ögonen för och vågade prova ny design av nya namn!

 • ida skriver:

  1. År 2006
  2.Rum21 har ju ett otroligt bra utbud och jag kommer inte på någon specifik jag saknar, skulle vara lite kul om man kunde ha en kategori med små lite mer okända märken. En blogg där ni skriver om kommande nyheter eller visar inspirationsbilder vore toppen.

 • SofiaS skriver:

  1. År 2006
  2. Jag saknar ullfiltarna från Lycka Form hos Rum 21. De finns i några olika färger men den finaste är i svart/vitt.
  Rum 21 borde ha en inspirationssida där de plockat ihop olika varor med olika stilar som tema, tex. lantligt, modern, klassiskt och lyx. Jag skulle verkligen behöva lite inspiration på vilka varor som passar ihop. Man skulle även kunna ha samarbeten med kända personer som plockar ihop olika varor efter deras smak.
  http://lyckaform.se/wp-content/uploads/2014/08/DSC_0194-2.jpg

 • Ana K skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle vilja se ett utbud av textil (sängkläder och handdukar främst)från Ralph Lauren. Rum21 har Gant Home i sitt utbud idag och tycket man kan utöka med Ralph Lauren.

 • Linda P skriver:

  1) 2006
  2) Jag tycker inte att Rum 21 ska sträva efter att inlemma ännu fler varumärken. Mitt förslag till förändring är tvärtom att dra ned något på antalet leverantörer och att renodla utbudet. Det finns en risk att man som kund upplever att det blir för mkt av det goda och därmed lämnar sidan/butiken utan att ha orkat leta efter det man sökte.

 • Eva Johansson skriver:

  1. 2006
  2. Odd Mollys hemsortiment, Stelton är märken som jag gärna skulle se hos Rum21
  Tycker hemsidan är bra, men kanske skulle gärna vilja se lite inspirerande miljöer.

 • Elin Wahrenby skriver:

  1. Företaget grundades 2006.
  2. Jag tipsar gärna om Tove Admans fina grejer i betong. Hon gör bla. lampor, ljusstakar och pallar i betong. Företaget är bosatt på Gotland.
  Tycker hemsidan redan är mycket bra och välplanerad men en flik "Bäst säljare" är kul att ha som man kan gå in på och se vilka varor som är populärast.
  Håller tummar & tår, skulle bli SÅ glad om jag hade turen att vinna! Håller på att renovera hallen och byrån är som skapt hemma hos mig! 🙂

 • Lotta skriver:

  1. RUM21 startades 2006.
  2. Jag skulle vilja se fler, små designerföretag hos RUM21. En exklusiv kategori med limiterade produkter från dessa mindre leverantörer. Fler inspirationsbilder på produkterna är också något jag skulle vilja se mer av.
  Kram och God Jul!

 • Emma skriver:

  2006.
  Ett märke jag saknar är H and G designs. Nu är ju det ett australienskt märke, så jag slänger även med förslag på Dan Isaac Wallin bland posters och studio Edin som gör fina tavlor, brickor och kuddfodral för att hålla mig inom landets gränser.
  Jag hade också gärna sett ett utbud av tavelramar.
  Många andra föreslår inspiration för att tydliggöra utbudet. Jag håller helt med. Miljöbilder utifrån säsong och högtider, kanske även en "passar ihop med" funktion.
  Med så mycket att välja på kan man lätt tappa bort sitt tycke och smak. Ett verktyg som jag saknar när jag handlar är att kunna skapa "visionboards", som sedan sammanställs i inköpslista. Det är något som alla större varuhus borde ha. När man kan köpa så mycket från samma ställe och ska inreda hela rum vore det väldigt användbart.
  För övrigt är RoyalDesign.se en grymt bra sida och det är tacksamt att handla hos er.

 • Niklas skriver:

  1. År 2006
  2. En kategori för svenskproducerat. Det vore kul och praktiskt att kunna se över vad som är just producerat i Sverige, för att enkelt kunna uppmärksamma och gynna den svenska marknaden.

 • Louise skriver:

  1. 2006
  2. Det var inte helt lätt att välja ett varumärke ni saknar. Jag skulle gärna vilja att ni började sälja produkter från zlamp. Tycker att de har fina och prisvärda lampor, som skiljer sig från många andra varumärken.
  Jag tycker att det borde fundera smidigare när man ska använder funktionen "begränsa urval". Det är mycket smidigare när inte menyn stängs ner mellan varje val man gör. Om jag exempelvis skulle vilja söka efter tre varumärken så borde jag kunna klicka i alla direkt. Det är tidskrävande när jag klickar i ett varumärke och menyn sedan stängs och jag måste göra om hela proceduren direkt.
  Jag tycker även att sidan kunde bli mer lättnavigerad genom att menyrubrikerna (som man nu måste klicka på) kunde funnit synliga direkt. När jag exempelvis leta efter kategorier så bläddrade jag först ner hela sidan innan jag hittade funktionen uppe till vänster. Det vore smidigare att ha en synlig list med de mest populära rubrikerna.
  Slutligen önskar jag att sidan får en mer enhetlig design. I nuläget är det exempelvis ramar runt bilderna under vad inredningsverige köper just nu, men inte runt övriga bilder. Det ser proffsigare ut när startsidan är mer enhetlig.

 • Hillevi skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar Mrs Mighetto som varumärke.
  Jag tycker att en förbättring skulle vara om det gick att få produktbilder i 3D, där det gick att vrida och vända på sakerna för att se tex hur en lampa ser ut underifrån eller hur en inredningsdetalj ser ut bakifrån. Det skulle göra vissa beslut om köp lättare.

 • malincatrin skriver:

  1. 2006
  2. Ett varumärke som jag saknar i sortimentet som skulle komplettera det som redan finns är Himla, med sina fantastiska handdukar och sängkläder. Angående hemsidan så har jag 2 förbättringar för oss nätshoppare: att kunna klicka upp en produkt på en ny sida för att genom flikar kunna jämföra flera produkter ur en kategori. Förbättringstips nummer två är att samla samma produkt som finns i flera färger och storlekar under samma "sida" så man där kan göra valet på färg och storlek. I övrigt den hemsidan jag föredrar för mina inköp av möbler och inredningsdetaljer 🙂

 • Olivia skriver:

  Rum 21 startades år 2006!
  Jag saknar de småländska märket Domo design som bland annat gör fina sidobord!
  Rum 21 tycker jag är ledande inom heminredning på internet för mig! Men man kan alltid förbättras! Mer inspiration, bygg upp hela rum där man får klicka på produkterna och se mer info! Skaffa en app där man på egen hand kan bygga upp ett valfritt rum och "klistra" in produkter! Då kan jag som kund lätt utforma mitt eget rum och se om till exempel soffan verkligen passar med den gråa väggen! Kanske att man kan ladda upp sitt designade rum och inspirera andra? Finns så mycket kreativa människor där ute!
  Kram och god jul! 🙂

 • David skriver:

  1. 2006
  2. Designerbadkar! Duschmunstycken, häftiga blandare och designade toalettsitsar!

 • Emma skriver:

  1. År 2006
  2. Jag tror att rådande trender kommer skapa efterfrågan på väggkonst som vågar lite mer, tar plats och har färg! Så jag föreslår en satsning på utbudet av posters/tavlor. Tavelramar hör då såklart också till. Jag saknar ett utbud av exklusiva ramar, både hos er och konkurrenter.
  Med ett så stort utbud vore det en god idé att satsa på miljöbilder för inspiration, uppdaterade efter säsong och högtid. Då får köparen samtidigt förslag på goda matchningar.
  Ett verktyg där man kan samla bilder och få en överblick över sina planerade inköp vore bra, alltså en moodboard a la inredningsproffs. Det skulle kunna finnas som en alternativ vy i inköpslistan.

 • Susanne skriver:

  1. 2006
  2. En funktion likt tapetjättarna har där man i olika rum kan lägga in sina möbler, eller i mindre skala kombinera detaljer på en byrå, det saknar jag

 • Ebba skriver:

  1.2006
  2. Jag saknar Ingo Maurers lampor. De är så fina!
  Utan att ha tittat på övriga svar tänkte jag att inspirationsbilder hade varit toppen. Sen såg jag att väldigt många hade det förslaget redan…men det saknar jag!

 • Anna skriver:

  1. RUM21 grundades 2006.
  2. Varumärket Eilersen – ett klassiskt märke med stilren design och komfort utöver det vanliga.
  En funktion som jag som kund skulle uppskatta vore tips på matchande produkter till det föremål jag ”klickat” in mig på. Helt enkelt förslag på kanske oväntade kombinationer och produkter som kompletterar stilen.

 • Sara skriver:

  År 2006.
  Jag hade gärna sett att det fanns möjlighet att köpa lampor från det holländska företaget Studio Snowpuppe på Rum 21.
  Tack för en inspirerande blogg :).

 • Josephine skriver:

  1. År 2006
  2. Skulle gärna se varumärket Fine Little Day, tilltalas av deras formspråk och tycker att det skulle passa fint in bland det övriga sortiment hos Rum 21. Dessutom skulle jag gärna se en kategori för hållbar/ekologisk/närproducerad inredning, så svårt idag att göra informerade val kring detta. Upplever att det är mycket lättare när det gäller exempelvis mat eller kläder. Kanske skulle man kunna ta in mindre varumärken, från tex svenska småskaliga formgivare, som en pop-up-shop fast online.

 • Elin skriver:

  1. Rum21 grundades 2006.
  2. Mitt förbättringsförslag hänger i stort samman med de varumärken som jag saknar på hemsidan. Eftersom Rum21 står för kvalitet (och inte direkt säljer slit-och-släng prylar) tycker jag att de ska slå ett slag för miljö, småskalighet och hantverk. Jag tycker helt enkelt att man, vid sidan om att saluföra designernas giganter, skulle plocka in lite "mjukare" varor/värden. Varumärken som ligger i linje med detta tycker jag är Norrgavel och Iris Hantverk som känns etiskt riktiga, småskaliga och miljövänliga. Dessutom passar de väldigt bra in trendmässigt just nu!

 • Hannah skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar egentligen ingenting men finner sidan rörig vilket gör att jag inte självmant går in och tittar på sidan. Är sidan länkad till så följer jag länken, då hittar jag varan direkt.
  Jag skulle vilja att bilderna var mindre så att man slapp scrolla så mycket för att se utbudet. Det är också rörigt med att vissa bilder och texter har en storlek och andra en annan. Det är för mycket och för plottrigt.

 • Tommie skriver:

  – Rum21 grundades år 2006.
  – Det är en kategori av produkter jag saknar snarare än ett särskilt varumärke hos Rum21, nämligen Lektyr. Tänk att botanisera bland ett brett sortiment av vackra och inspirerande coffee table books inom design/inredning/konst/arkitektur.

 • Theresia skriver:

  1. Rum21 grundades år 2006.
  2. Ni har mycket fint, men något som jag saknar hos er är fotoramar! Har planer på att göra en stor fotovägg här hemma och kunde helt enkelt konstatera att jag får vända mig någon annanstans när det gäller den biten, men ni är bra ändå =)

 • Elisabeth skriver:

  1. År 2006
  2. Fler märken för barn såsom Mrs Mighetto, Garbo & Friends mfl.

 • Katarina skriver:

  2006
  Jag skulle gärna se hubsch då de har en del små-saker jag gärna handlar. Förbättring jag önskar är uppdatering av försenade leveranser (under mina sidor) vid beställningar då det inte alls har fungerat för oss.

 • Violina skriver:

  1. Rum21 grundades år 2006.
  2. Handlade mycket vackert och fint hos Rum21 innan de köptes upp av Royal Design. Gillade Rum21 innan uppköpet och det var en favorit bland webbutiker hos mig. Tycker att det har blivit svårare att hitta som det är nu, lite mer rörigt om jag skall vara ärlig. Det finns väldigt många varumärken och produkter att välja på när det gäller vad jag behöver och vill handla så det är inget speciellt jag saknar. Lyssnade dock på Ernst Kirschsteiger idag på radion, han är är ju alltid en stor inspirationskälla! Så kom att tänka på att hans produkter säkert skulle sälja bra, han går hem i stugorna!

 • Milla skriver:

  Svaret är att rum21 grundades år 2006.
  2. Modernisera sin hemsida, göra det lättare att hitta produkterna på ett lättillgänglig vis.
  Denna skulle vara jättebra att ha,
  Den skulle hemma användas varje dag.

 • Lisa Hasselgren skriver:

  1) 2006
  2) Saknar märket vipp. Saknar också en funktion där man kan ange beloppsintervall i kombination med kategori, varumärke, färg etc. På så sätt kan man snabbt få ett bra urval oavsett om man ska handla till sig själv eller köpa en present för ett visst belopp.

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. 2006
  2. Littlephant, älskar deras tyger mm. House of rym hade jag också gärna velat kunna klicka hem från er webshop.
  Gillar när man väljer en vara och får upp förslag på vad andra som köpt samma mer köpt?

 • Sophia skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle önska att sidan även går att sortera på eko och svensktillverkat. Det är en väldigt stor trend nu som bara växer och jag tror att efterfrågan för en sådan funktion är efterfrågad av konsumenter.

 • 1) 2006
  2) Jag saknar Scandinavian Design Factory i sortimentet. Jag hade uppskattat om man kunde använda ett filter vid sökningarna som kan användas då man inte vet exakt vad man är ute efter. Möjlighet att fylla i typ av vara, färg, material, prisklass etc.

 • Rebecka Andersen skriver:

  1. 2006
  2. Utbudet är svårt att klaga på, hemsidan är lättöverskådlig, saknar jag något så är det inspirationsbilder, utifrån erat fantastiska utbud, som en inredningsblogg..

 • 1. 2006
  2. Önskar de hade Himlas bäddsortiment, men linnelakan och överkast. Saknar även mattor för sovrum i lite större storlekar.

 • Elin S skriver:

  1. 2006
  2. Jag gillar märket Hubsch som har så fina saker. De borde komma med i ert sortiment!

 • Anna Nyman Lind skriver:

  1. 2006
  2. Saknar Paradisverkstan’s fantastiska keramik. Skulle matcha utmärkt med era övriga varumärken.
  Skulle även vilja se ett ökat fokus på miljö – vilken påverkan på miljön har olika möbler, material, tillverkare osv. Vad tillverkas i Sverige och vad transporteras långt?

 • Claudia Kerttu skriver:

  År 2006.
  Jag saknar inget, trevlig sida med mycket fint!

 • Elin Håkansson skriver:

  1. 2006
  2. Crate & Barrel har många produkter som skulle komplettera rum21:s fantastiska sortiment!

 • Sofia skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar varumärket Artemide. Och en Personal Shopper-funktion/inredningshjälp!

 • 1. 2006
  2. Jag gillar Hubsch ♡
  Så det skulle Jag gärna se i sortimentet.
  Annars gillar jag sidan och utbudet 🙂

 • Frida skriver:

  1:2006
  2: jag saknar svenskttenn då det är en stor favorit hos mig 🙂 när det gäller övriga funktioner så är jag nöjd. Beställer lite då och då och gillar deras leveranstider.

 • Helen Rydell skriver:

  2006
  Satsa på hållbarhet. Tänk produkter tillverkade i material som inte belastar varken miljön eller de som producerar dem. Tänk långsiktighet. Produkter som blir vackrare och mer älskade ju längre de hänger med. De är man beredd att ge lite mer för. Det skulle lyfta utbudet än mer!

 • Sandra skriver:

  1. 2006
  2. Bra fråga då jag tycker att rum21 har det mesta och ett brett sortiment samtidigt har jag aldrig köpt något där… Efter lite funderande så kom jag fram till detta:
  De flesta nätbutiker har ett liknande sortiment och ofta är frakten fri så det som inte finns på ett ställe kan man lätt och till samma kostnad köpa nån annanstans. Det tråkiga är att det blir mycket same same överallt. Varför inte ha en kategori med typ unika ting. Saker som sticker ut för den som är ute efter lite galna saker. Kanske en egen kollektion eller blandade varumärken men med den gemensamma faktorn att de är..ja…unika och ger inredningen det där speciella rivet. Kanske det kan vara begränsad upplaga eller begränsad försäljninstid. Tyvärr finns det i dagsläget nästan inget som sticker ut och som jag inte kan köpa nån annanstans.

 • Rebecca skriver:

  Hej!
  1. År 2006!
  2. Jag kommer inte att efterlysa någon våldsam utökning av dagens sortiment eller ett särskilt varumärke. Däremot saknar jag lite "runt-i-kring". Varför inte starta en blogg på hemsidan i er regi (jag och många med mig gillar inredningsbloggar, gissa varför vi är här!?) där olika varumärken, varor, nyheter, formgivare m.m. m.m presenteras, diskuteras och granskas. Gärna fylld med bilder! Det kan vara varierande gäst-bloggare eller en och samma. Eller en och samma med varierande gäster – möjligheterna och kombinationer är jättemånga!
  I fall formatet blir lyckat skulle det t.o.m kunna utmynna i en podcast eller en webTV-satsning i form av ett vecko- eller månadsmagasin!
  – Skynda er innan någon annan hinner först!
  God jul!

 • Charlotte skriver:

  1. År 2006
  2. jag saknar de klassiska stilrena trädgårdsmöblerna från GUTEFORM och då framförallt grupperna Slite och Fårö. De har så fin stil och färgval på sina möbler.
  Tar ni hem dem lovar jag att köpa!

 • Caroline skriver:

  1. 2006
  2. Saknar Mateus porslin. Saknar kategorier för badrum och sovrum på förstasidan.

 • Carin skriver:

  1) 2006
  2) Det finns ju så mycket fint redan i sortimentet, men brittiska Umbra har smarta saker med snygg design.
  En kategori jag annars gärna skulle se är smycken. Det finns fantastiska danska designers som är svåra att hitta i Sverige, ex är Jane Koenig, Maria Black och Line & Jo.

 • Camilla P skriver:

  2006 var året
  Saknar en gåvosida med valt belopp. Skulle vara toppen, typ
  300kr, 500kr och 1000kr.
  Trevlig sida och bra shopping?

 • Ellinor skriver:

  1. År 2006
  2. Hemsidorna kunde vara bättte anpassade för mobilanvändning – i övrigt är jag nöjd.

 • Maje skriver:

  1. 2006
  2. Jag är nöjd som det är! Saknar inget!

 • Eva Å. skriver:

  1. År2006 togs över av Royal Design 2014
  2. Klässbol och EkelundLinneväverier.

 • Maud skriver:

  1. 2006
  2. Bra tips har ni fått massor set jag ovan, flertalet jag själv skulle skrivit. En sak jag tänker på är om man skulle kunna ändra en färg/bakgrund för att se hur objektet man vill ha skulle göra sig mot olika väggfärg, alt om man kan sätta olika föremål tillsammans för att se hur de matchar. Tex om jag väljer ett bord i en viss färg, hur en lampa och ett fat skulle göra sig på bordet (dålig förklaring men ni kanske förstär).

 • Helena skriver:

  1. 2006
  2. Jag hade gärna sett fler märken för barn. Tycker mycket om Numero 74 och Garbo & friends.
  Det hade varit superbra med en tjänst där man kunde få lite tips när man kört fast. Tänker att man skickar in en bild på sitt "problem". Det kan exempelvis handla om hur man får till det med kuddarna i soffan eller hur man hänger sina tavlor. En inredningsstylist tipsar, kanske genom att skapa en moodboard eller liknande, med produkter från Rum 21. För mig skulle det vara jätteinspirerande och för er garanterat ge merförsäljning!

 • kajsa skriver:

  2006
  jag saknar asa blomkrukor.
  Annars är allt bra

 • Maria W skriver:

  1. 2006
  2. Det skulle vara roligt att kunna få lite inspiration och tips om olika stilar utifrån det fina utbudet.

 • Anja L skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar all fin keramik som görs på Öland ex. Paradisverkstaden.

 • fanny skriver:

  1, 2006
  2, Faktiskt inget egentligen, är nöjd med utbudet på varumärken eftersom alla håller hög nivå och bra priser. Mer inspirerande bilder med olika kombinationer och matchningar av möbler och inredning!

 • Emelie skriver:

  Hej!
  1. 2006
  2. Rum21 är ganska bra utformat som den är dock så skulle jag önska Lite design från Jonathan Adler. Allt han gör blir ju supersnygga och inte särskilt enkelt att få till Sverige.. Dessutom hade det varit ganska kul med en insposida. Ni skulle kunna ha olika gästskriver så som formgivare, inredningsbloggare och liknande. Roligt inslag på hemsidan plus kanske något man inte annars hade hittat i kundkorgen.
  Tack för mig 🙂

 • Lisa skriver:

  1: år 2006
  2: En kategori med klimatsmarta/ekologiska/närproducerade produkter saknar jag.

 • Emelie skriver:

  1. Artemide
  2. Möjlighet att filtrera i mer anpassade kategorier, tex att kunna dela upp bordslampor i läsbelysning och lampor med skärm, nyheter i samtliga kategorier etc

 • Liza skriver:

  1. År 2006
  2. Jag saknar fler märken och generellt utbud på utemöbler och utebelysning till trädgården.
  Möjlighet att rotera på produkten för att se den från alla håll (som man kan på många klädbutiker online) hade varit strålande!

 • Ernesa skriver:

  Hej!
  1. år 2006
  2. Olika lokala designers hade ni kunnat fånga in och låta dem marknadsföra sig och bli kända hos allmänheten!

 • Åse skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle vilja se mer om renovering, omarbetning, restaurering, kanske besök i verkstaden hos en konservator eller sadelmakare, om hur möbler slits, hur de görs om, vad som passerar genom deras händer och varför, och varför just nu.

 • Emelie skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar Artemide. En förbättring hade varit om det fanns möjlighet att filtrera i mer anpassade underkategorier, tex att kunna dela upp bordslampor i läsbelysning och lampor med skärm, nyheter i samtliga kategorier etc

 • Julia skriver:

  1. 2006
  2. När jag mysshoppar (fönstershopping som ibland blir köp) på nätet gillar jag att titta i stora kategorier. Tyvärr kan man inte göra det på rum21. Så förbättringen jag vill ge är att man ska få fram alla produkter för Jul när man trycker "Jul" och allt för kök när man trycker "Kök".

 • magnabus skriver:

  1. År 2006.
  2. Rum21 har redan ett underbart sortiment! Själv spottar jag just in en Lamino-fåtölj och skulle gärna se varumärket i sortimentet.

 • Sanna skriver:

  1. Rum 21 startades år 2006
  2. Ni har ett bra och brett sortiment! Jag gillar ju att köpa belysning online och hade kanske tyckt att Herstal hade varit ett intressant märke! Sen hade gärna filtreringarna fått vada bättre, sortera på färg, eller bara glas o.s.v. Via padda eller mobil som jag använder för surf så går inte det.

 • Linda skriver:

  1. 2006
  2. Jag hade gärna sett att ni tagit in Lee Broom-produkter till ert belysningssortiment. Kommer inom kort köpa deras decanterlight ljuskrona och det första stället jag letade efter den på var hos er (förgäves dock!). Jag uppskattar generellt ert breda sortiment, tycker det är välsorterat och tycker navigation på sidan fungerar. En sak som hade kunnat förbättras – utan att tumma på funktionen – är designen på sidan, den känns inte lika exklusiv och "modern" som ert sortiment.

 • Sofia skriver:

  1) 2006
  2) Är väldigt förtjust i Rum21 i nuvarande form men saknar ett byggbart koncept gällande förvaring. String har ju en del men jag tänker mera skåp, väggförvaring och sideboards. I dagsläget är man förpassad till köksavdelningen på det stora varuhuset om man vill skapa någon mera anpassad lösning för sitt hem. Bra det med men inte så glamouröst kanske. ?? för lite lyxigare alternativ i vardagen!

 • Mary K skriver:

  1. År 2006
  2. Om jag fick önska skulle jag vilja se möbler från Hans J. Wegner. Ang. förbättring skulle jag gärna vilja se en flik med ekologiska möbler. Frågan är verkligen aktuell och jag vill gärna själv handla ekologiskt och närproducerat. Jag vet att ni har ekologiska produkter och det skulle vara mycket enkelt att hitta dem om det fanns en egen flik. Skulle även gärna vilja se fler inspirerade miljöer. Ni har tidigare haft det och de var helt fantastiska (soffor & stilar).

 • Helena Karlsson skriver:

  1.2006
  2. Saknar Paradisverkstadens keramik. De har fantastiska produkter! En inredningsblogg med inspiration från butiken hade varit kul att läsa.

 • Cajsa skriver:

  1. 2006
  2. Vi har renoverat väldigt mycket de sista åren och man märker hur mycket som behöver beställas nu efterhand, TAPETER är något jag hade velat se lite mer av.
  Kul att kunna beställa mycket från samma ställe. Annars tycker jag inte man ska få in FÖR mycket på samma sida med olika märke då man inte orkar gå genom allt & det slutar med att man inte beställer alls..

 • Jenny skriver:

  Rum 21startades 2006.
  Jag tycker att en så välmatad och vacker sight kan ha ett bättre språk i tex beskrivningen om vad ett fotografi kan göra för hemkänslan.

 • Kerstin Carlson skriver:

  1. 2006
  2. Jelly Bean. Annars är gästspel av olika märken, svenska som utländska, något som hade varit kul och intressant – det blir som "limited editions". Det kan vara både småsmå märken – tex någon konstnär som gör smycken (Camilla Svensson hade jag personligen uppskattat) – en kategori jag för övrigt saknar. Eller en snickare som gör tex hyllor, tidningsställ, skohyllor eller annat.
  Jag saknar någon funktion som lätt gör att man ser ekologiska och hållbara alternativ i kategorierna man klickar sig in på. Visserligen kan man söka på tex "ekologisk" men då får man upp massa olika produkter att kolla igenom – något som kan avskräcka/göra att man tappar sugen. Så någon sorteringsmöjlighet likt hur det finns för pris, färg, mm.

 • Sandra L skriver:

  1. År 2006
  2. Jag hade gärna sett svenska lite okända designers, kanske en "gästdesigner" lite då och då. För att lyfta den kreativitet och unga duktiga människor som finns i vårt land:)
  I övrigt att filtreringen på sidan kunde varit mer detaljerad.
  God jul!

 • 1. Rum21 grundades 2006.
  2. Jag skulle gärna se mer inredning till barnrummet, tex Garbo and friends.

 • Frida R skriver:

  1. Rum21 startade 2006
  2. Jag saknar Carl Hansen & Søn.
  Jag som göteborgare älskar ju den fysiska butiken Rum21 och tycker att personalen är fantastisk och butiken väldigt inspirerande. Jag skulle gärna se en blogg eller mer bilder från butiken på instagram.

 • Bibbi skriver:

  1. År 2006
  2. Rum21 har ju verkligen det mesta inom design. Tyvärr så kan man missa mycket eftersom hemsidan är lite för stökig. Att göra hemsidan mer stilren skulle leva upp till vad som faktiskt säljs på sidan. Att tänka hållbarhet, återvinning och eko skulle få sidan ett lyft då detta är något många idag letar efter.

 • Anna skriver:

  1) 2006
  2) Jag tycker Rum21 har ett gediget och brett utbud i sitt sortiment. Skulle gärna se en kategori med ekologiska/hållbara produkter. Inspirationskategori med fina miljöbilder utifrån olika teman, kanske jobba med olika profiler som får tolka dessa teman.

 • Carola skriver:

  1. 2006
  2. Danska By Lassen är en av mina favoriter.
  Vore kul om det gick att följa er på det
  sociala mediet Google+.

 • Hanna skriver:

  Rum21 grundades 2006.
  Ett märke som jag tycker saknas är Hübsch. De har mycket snygga produkter och kan ibland vara svåra att få tag på i Sverige.

 • Erica Ö skriver:

  1. 2006
  2. Jag önskade att det fanns en kategori med några få utvalda svenska up and commers. Dvs svenska designers som ni tror lite extra på. Jag vet att det är vanskligt att ta in märken som är oetablerade men jag tror att inredningsintresset i Sverige börjar närma sig intresset för dammode och där upplever jag det lättare att hitta oetablerade designers.

 • Malin Björling skriver:

  1, 2006 i Borran (Borås)
  2, SSM ligger i ropet nu, (Småländska Skinn Manufakturen), aktuella i alla medier och jädrans snygga prylar. Dagbäddar, pallar mm.
  3, Jag är glad över att de INTE har Ernst i sitt sortiment, gillar programmen men inte hypen med logotyper viktigare än designen.

 • Siri Ellberg skriver:

  1. Rum 21 grundades 2006.
  2. En viktig sak som fattas vid produktbeskrivningarna är mer utförliga mått. Jag brukar behöva kolla in nån annan hemsida för att kolla storlek och annan produktinformation för möbler eller annat som jag ska köpa. Så skulle det finnas mer info om varje produkt så skulle det spara mycket tid och att man slipper gå in på andra hemsidor för att hitta svaren. Annars är utbudet fint, skulle gärna se Tine K i utbudet framöver som extra bonus ?

 • Amanda skriver:

  1. Den grundades 2006
  2. Ett varumärke jag saknar är fantastiska George Jensen. En funktion som skulle kunna underlätta på rum21’s hemsida är mer "underrubriker" i kategorierna. Så om man tex är inne på "glas" kan man förutom att sortera efter pris/popularitet sortera efter tillfälle/modell såsom "vinglas" "champagneglas" eller dylikt.

 • Birgitta skriver:

  1. År 2006
  2. Skulle gärna se ett utbud av barnmöbler av god kvalitet på Rum21.

 • Hans Möller skriver:

  1. 2006
  2 Ingen aning om vad som fattas i utbudet, ,det man inte vet att man saknar vet man ju inte om 😉
  Däremot skulle jag vilja ha en funktion till om man vill köpa en present för en viss summa. En slags tratt som sållar lite…för oss som inte har en aning vad vi vill köpa.

 • Emma Persson skriver:

  1. 2006
  2. En kategori för barn hade jag gillat!

 • Lisa skriver:

  1. 2006
  2. ERNST jag saknar ERNST stilrena och fina produkter! Han kanske även kan hjälpa er mer inspirationsbilder och miljöer… Sedan hade det ju varit toppen med fraktfritt oavsett hur mycket man handlar för (fast det problemet är ju mindre för mig nu när butiken ligger i Göteborg för då kan jag handla på plats!).

 • Amanda skriver:

  Tillägg: vet att George Jensen finns men vill ha större utbud 🙂

 • Johanna skriver:

  Efter att familjen Rudholm planer smida,
  öppnar de 2006 sin inrednings-hemsida.
  Idag har den blivit ett självklart alternativ,
  när man ska handla praktiskt som dekorativ.
  Men här kommer några förbättrings-förslag,
  hoppas jag kan komma med något bidrag.
  Gärna fler bilder med inspiration,
  bilder där tingen finner sin funktion.
  Kanske där man enkelt sig kan klicka,
  och där ni en till rätt produkt kan skicka.
  Ert stora sortiment verkligen uppskattas,
  men några märken för mig fattas.
  Bruka Design och Ernst K gör lykta och kopp,
  fina saker som alltid är på topp.
  Mateus med sitt handgjorda porslin,
  sätter fart på inspirationen och fantasin.
  Hoppas ni fick några nya idéer,
  som kan bli era framtida succéer!
  God jul!

 • Hanna skriver:

  1. 2006
  2. Saknar möjligheten att söka efter prisnivå, skulle vara perfekt när en tex ska köpa presenter/julklappar och har en viss summa i åtanke.

 • Per skriver:

  1. 2006.
  2. Att kunna se en kort film på produkter, för att kunna få en bättre känsla för varan skulle vara värdefullt. En miljömärkning på varit som framställda miljövänligt vore också något som jag skulle uppskatta.

 • Emma S skriver:

  1. rum21 startades 2006
  2. Jag tycker om Rum21 och beställer därifrån ibland. Men jag måste säga att sidan fungerar inte så jättebra med mobilen. Sortimentet är stort och brett, dock saknar jag ett bra utbud på barninredning. Det kommer mer och mer, man börjar inreda barnens rum tidigare och där hänger inte Rum21 med. Det borde de satsa mer på för att inte halka efter Svenssons, Designonline, Boligheter mfl. Sedan borde de ha lite mer inspiration på hemsidan, blir som ett skyltfönster. Sedan kanske de borde satsa lite mer på nya varumärken. Ett märke jag saknar är danska By Lassen.

 • jessica Eliasson skriver:

  1, 2006
  2, inspirations bilder, länkar till blogginlägg om artiklarna, egen blogg.
  tio i topp, nyheter, veckans vara.

 • joanna skriver:

  1) 2006
  2) 1) 2006
  2) Skulle älska att se missoni home!
  istället för/som komplement till funktionerna "liknande produkter" och "mer från samma varumärke" tror jag företaget skulle kunna öka sin försäljning och inspirera sina kunder (win win!) genom att addera en "passar till" kategori. Många är vi som älskar vackra ting men ibland inte alltid får till matchningen. Skulle också skapa trafik till hemsidan av folk som sökte inspiration!

 • hedenström skriver:

  2006
  HK Living skulle passa er profil1
  Kanske en liten men väl utvald kategori med nya "up and coming" designers. Tror många skulle vara intresserade av det och det vore kul att kunna lära känna nästa generations skapare i en så väletablerad och trygg miljö som rum21 är. Tror tryggheten och stilsäkerheten som rum21s varumärke medför skulle göra att många fick upp ögonen för och vågade prova ny design av nya namn!

 • Ann-Charlotte skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar varumärket Mateus. En app hade varit grymt att kunna shoppa loss i.

 • Anna G skriver:

  1. 2006
  2. Vipp Pedalhink till bad & kök

 • Camilla skriver:

  1) 2006
  2) Utbud av tapeter. Kanske William Morris både brickor, servetter och kuddar.

 • Åsa K skriver:

  1. 2006!
  2. Ser att fler tipsat om HK Living och kan bara hålla med. Också danska Strups är spännande!
  2. Jag tar gärna med mig en present när jag är bortbjuden och hittills har det ofta blivit den klassiska "en flaska vin". Jag har nyligen börjat reflektera över att det inte alltid är lämpligt och jag har på senare tid hellre valt att ha med en liten grej. Så det jag saknar är en kategori som heter typ "presenter under 200:-". Såg att ni i år har en julklappskategori som heter "julklappar under 500:-". Jag skulle vilja ha något liknande året om och i olika prislägen, främst de lite billigare och trevliga "gå bort presenterna". Jag köper gärna på mig ett litet lager för att alltid vara redo:)
  Allt gott!
  Åsa

 • 1. Rum21 grundades år 2006
  2. Mitt förslag till förbättring är att det bör finnas en flik för inspiration där möbler, belysning och inredningsdetaljer sätts in i ett koncept. En enkel produktbild är inte alltid tilltalande. I faktiska butiker (ta Bolia eller Svenssons i Lammhult, båda belägna i Malmö, som typexempel) så inflikas möbler och inredningsdetaljer tillsammans med belysning i ett sammanhang, i faktiska "rum". IKEA är ett säljande koncept runt om i välden där de faktiska byggda rummen runt om i varuhusen är en av många säljande faktorer som i sin tur medfört att IKEA blivit så populärt. Detta pga. att de marknadsför sina produkter i sammanhang där produkterna går att känna och klämma på men som även är menat för kunden att ta inspiration från; nämligen att kunna visualisera produkten i sitt eget hem. Det är inspirationsbilder som ger tydliga exempel på vad som kan åstadkommas med enkla medel som skapar ett ha-begär hos kunden. Självfallet kan en sådan kategori uppdateras efter trender, årstider och nyinkomna produkter allt eftersom. En så kallad "look-book".
  För att spinna vidare på min föregående idé så kan man införa ett mindre sortiment av tapeter och färger som marknadsföras bland inspirationsbilderna.

 • Hannah skriver:

  1. 2006 bildades företaget.
  2. Jag är galet förälskad i märket Skultuna och saknar det hos Rum21.

 • Emilia Öström skriver:

  1) År 2006 🙂
  2) Jag saknar inte något varumärke, tycker att allt härligt finns! Jah efterfrågar dock en bättre mobilanpassad hemsida .

 • Carl Lindberg skriver:

  1) företaget skapades 2006
  2) jag saknar märket Skultuna! Fantastiskt fina saker i övrigt 🙂

 • Gabriella skriver:

  2006
  Skulle gärna hitta WOUD’s lampor där. Inte helt enkla att hitta i webbutiker. Sedan skulle jag gärna se att RUM21.se testade en slags pop-up-butiksdel på nätet: låt begåvade designers och formgivare få finnas på er sajt under en begränsad tid: ni får credd för att hitta begåvningar samt uppmuntra nykomlingar i branschen – de får en erkänd plattform att synas på och sälja sina produkter ifrån.

 • Emma L skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar inga märken, tycker sortimentet är bra med massor finheter. Jag saknar däremot en inspirationssida med exempelvis kundbilder. Skulle få sidan lite mer personlig. Ni skulle även kunna ha en inspirationsblogg, där ni skriver om nyheter, inredningstrender m.m. Älskar er webshop!

 • PiaL skriver:

  1. 2006
  2. UGG! Kanke lite otippat märke, men de har fantastiskt fina plädar som skulle passa fint i sortimentet.
  Jag instämmer med så många andra, att en inspirationssida skulle göra hemsidan ännu bättre. Eller fler tips under produkterna: "Den som köpte denna köpte även den här.".

 • Åh vilken fantastisk vinst! Skulle ju kanske till och med jag kunna skapa lite ordning med en så läcker byrå haha. 2006 är svaret oxh jag skulle vilja se en mer mobilanpassad shop 🙂

 • Johanna skriver:

  1.2006
  2. Jag har aldrig beställt från siten, men mitt första intryck är att sidan känns rörig.

 • 1. 2006
  2. förutom att jag tycker att hemsidan har otroligt mycket kul så skulle jag skulle vilja haft en kategori bra att ha 🙂 eller smarta saker..

 • Mattias Olofsson skriver:

  1. Året var 2006
  2. Jag älskar Rum21! Ett tips, något jag skulle uppskatta nu när eko/närproducerat är så i ropet var en kategori som lyfte fram produkter som var helt svenskproducerade!

 • Astrid skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar inget direkt märke men en bättre mobilanpassade sida och när man trycker se alla så får man ändå en lista med sidor längst ner vilket blir missvisande.

 • Ria skriver:

  1. året är 2006
  2. jag tycker ni har en super fin sida och önskar kanske att ni hittar samarbete med lite mindre och mer nischade företag med fina unika hantverksprodukter, gärna svenskt. Typ skin produkter som Ipad fodral, fårskinskuddar osv.

 • Amanda skriver:

  1. År 2006
  2. En inspirations sida! Där dom lägger upp rum dom gillar och märken de vill ta in och typ vad som är jätte inne nu!

 • Gisela skriver:

  1. 2006.
  2. Jag skulle gärna se möbler från norska Brunstad. En avdelning som skulle vara kul vore inredningsböcker. Snygga, påkostade som kan vara svårt att hitta. Men med en så stor kundgrupp kan säkert också priserna pressas och det blir en bra konkurrensfördel för Rum21.

 • Martin skriver:

  1. År 2006
  2. Designad betong från Skulpturfabriken hade varit något att ha i sortimentet.

 • KarinKarin N skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle önska att några uppstickare, nya designers, regelbundet presenterades. T ex Hugonora, Berghammar eller någon konsthantverkare, t ex Anna Svenssons (Keramikerna) fantastiska keramik. Annars är utbudet imponerande stort av etablerade företag och formgivare.
  Hemsidan har lite tråkigt uttryck i min smak. Mer frekvent uppdatering i form av t ex ny kampanj, kända bloggares inredningsstilar, "veckans erbjudande", presentation av ny designer (se ovan), presentation av designutmärkelse etc.

 • Malin skriver:

  1.2006
  2. Kosta Linnewäfveri tycker jag har mycket snyggt. Ett enkelt sätt att hitta miljömässigt extra hållbara produkter skulle vara toppen.

 • Maria skriver:

  1. 2006
  2. De la Espada, huvudsakligen för den smått fantastiska produktlinjen som Studio Ilse gör för dem. Ett fint komplement till ert sortiment och en väldigt skandinavisk stil. Sängen companion skulle säkerligen bli en storsäljare, vacker och ensam i sitt slag!
  Jag saknar bättre beskrivningar utifrån tillverkningssätt och produktinnehåll. Framförallt när det gäller stoppade möbler/möbler innehållande tyg. Jag vill göra informerade val när jag köper en soffa, fåtölj eller liknande och i största möjliga mån undvika tex bromerade flamskyddsmedel, men det är nästan alltid omöjligt att få fram den typen av information även när man ringer respektive återförsäljares kundtjänst.

 • Hanna skriver:

  1) 2006
  2) Resize design skulle komplettera ert sortiment på ett snyggt sätt. Jag skulle också uppskatta ett större sortiment av tavlor / väggkonst. Tycker er hemsida kan förbättras genom att lägga till barnmöbler som en kategori och inte enbart under "rum" – fick leta en god stund! Eftersöker också ännu mer inspirationsbilder på de olika möblerna tex i olika typer av rum, tillsammans med andra möbler etc.

 • Amaryllis skriver:

  Hej,
  1. Startades 2006
  2. Rum 21 har ett fantastiskt utbud. Men jag kan sakna det svenska märket Nyblom och Kollen. Vad gäller sortiment vill jag att allt jag använder ska vara snyggt, även förbrukningsföremål, och något jag brukar lägga till mina övriga beställningar på nätet är en snygg disktrasa. Finns alltid behov för en ny fräsch..

 • Johan Jo skriver:

  1: 2006
  2: jag saknar Stolab, klassiker helt enkelt. Och inspirationsbilder i massor!! Byrån skulle jag ställa i min sons nyomgjorda rum, nä:-han är inte 21 än, bara 10, men ändå…

 • Marie skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar inget varumärke men däremot en kategori för oetablerade designers där man kan hitta något unikt, kanske konst, möbler, inredningsdetaljer eller smycken. Korta samarbeten under begränsad tid med små upplagor så det faktiskt blir unikt och en anledning att besöka er hemsida oftare.

 • Kristina skriver:

  2006
  Saknar en bra sökfunktion som gör det enklare att filtrera och hitta exakt det jag är ute efter.

 • Cecilia K skriver:

  1. 2006
  2. Varumärke som jag saknar: Missoni, Lexington, Eco lunchbox (lunchlådor i rostfritt stål), Soft Goat och garbo & friends.
  Något de kan förbättra: ha fler miljömärkta och ekologiska varor, gärna en egen flik för dessa produkter, samt snabbare och bättre svar på kundtjänst. Bättre och snabbare felavhjälpning om man som kund fått en felaktig vara levererad till sig.

 • Annika skriver:

  2006 var året.
  Tycker att det finns så mycket snyggt på Rum21!! Vore roligt att kunna se sakerna tillsammans i olika miljöer (typ en inspirationsflik) och när man sedan ställer sig på produkterna kan man lätt komma vidare på sidan till vald produkt med pris o information.

 • Lina skriver:

  1. År 2006
  2. Svårt! Det finns ju allt.
  Men…det jag kan sakna är fin väggkonst. Fler posters och tavlor.

 • Lina skriver:

  1. År 2006
  2. Svårt! Det finns ju allt.
  Men…det jag kan sakna är fin väggkonst. Fler posters och tavlor.

 • katarina binder skriver:

  svaret är år 2006
  då jag efterlyser ett smalt,diskret tvskåp som man kan gömma tvn i. Det ska nämligen inte synas att man har gömt en tv i den och har än så länge inte har hittat någon snygg som jag vill satsa på.Därav skulle jag önska att det framöver kanske finns några trevliga alternativ på hemsidan att skåda:-)

 • Marika skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle tycka det var kul med små kollektioner från lokala designers/keramiker/textilkonstnärer eller till och med nyutexade designstudenter som skulle kunna komma ut då och då i begränsade antal. Kul att uppmärksamma svensk, småskalig design.

 • Anna Johansson skriver:

  Hej!
  Snart 10-årsjubileium – startade 2006. 🙂
  Alla mina favoritmärken finns ju där.
  Men en grej jag önskar är till exempel en påminnelse, med inställbar frekvens, att jag har grejor i min önskelista. Kanske ett mail vid löning, eller inför jul.
  God jul!

 • Elisabet skriver:

  2006
  Ett sätt att skapa mer besök till er hemsida är att göra ett stiltest, att man får svara på frågor och få svar på vilken stil man har och tips på vilka produkter man kan köpa i den stilen 🙂
  Jag hade gärna sett produkter från Gense 🙂

 • LINA skriver:

  1. 2006
  2. Jag har saknat stolab när jag har letat efter deras fårskinnsdynor. Något som kan förbättras är mer inspirerande bilder på förstasidan. Bilder som gör att jag blir mer nyfiken på saker som jag egentligen sökte efter.

 • Helena skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle önska att Rum21 sålde det nederländska märket HKliving. Rum21 har ett väldigt brett sortiment, villet gör att jag kan hitta det mesta av det bästa där! Det är väldigt få inredningsbutiker på nätet som har den bredden gällande både märken och produkter, men jag saknar ändå mer unika produkter i små upplagor, av inte så etablerade designers/företag.

 • Sarah Schiller skriver:

  1, Rum21 startade år 2006.
  2, Jag saknar en flik med namnet "för våra husdjur"
  Där skulle man kunna hitta fina saker tex matskålar, underlägg, bäddar och liknande lyx som man kan skämma bort sina djur med.
  Dessutom är det verkligen en stor målgrupp som har hund/katt och även är inredningsintresserade.
  Skultuna eller svensk tenn hade jag gärna sett fanns hos rum21.
  Kram Sarah

 • Sandra Rosti skriver:

  1. 2006
  2. Jag skulle vilja att David Ehrenstråhle fanns med sina underbara posters på er sida. Hans Guide to Manhattan är ju helt underbar!
  Sen något som jag skulle vilja är att istället för att bara kunna välja en sida eller alla i taget att man själv får bestämma hur många objekt som ska visas, typ 46 per sida, eller 100 per sida osv.
  Ha en fin dag!
  /Sandra

 • Petra E skriver:

  1. Rum21 grundades 2006.
  2. Jag älskar rum21, bra utbud i alla prisklasser med allt i från stora möbler, till köksredskap, till inredningsdetaljer och textilier. Rum21 har ett stort utbud av varumärken, har svårt att känna att det fattas några. Men som förslag hade jag gärna sett varumärkena Iris Hantverk, BUSTER + PUNCH, Himla, Linum eller varför inte produkter från en keramiker, t ex Calle Forsberg eller Elin Lannsjö. Jag hade önskat mer inspiration i form av samarbeten med inredningsbloggare, tips mm!

 • Anna L skriver:

  1. 2006
  2. Bättre hemsida med mer lockande bilder och erbjudanden samt fler sökfunktioner.

 • Elin skriver:

  1. År 2006.
  2. Afroarts fina kuddar skulle passa på rum21 tycker jag. Och jag skulle tycka att sidan blir ännu mer inspirerande om man kan välja olika stilar och sedan få förslag på varor utifrån det.

 • Linda skriver:

  1. Rum 21 startade 2006.
  2. Jag tycker att utbudet väggdekorationer kunde vara större samt att det gärna kunde finnas en flick för Högtider, med ett hopplock på vad som kan passa.

 • Anonym skriver:

  1. år 2006.
  2. himla mycket fina grejer och mycket att välja mellan. Men jag tycker hemsidan känns trist. Det är dags att förnya den och göra den mer stilren!

 • Anna-Charlotta skriver:

  1. 2006
  2. Jag tipsar gärna om Stenhuggardotterns produkter, bl.a. ljusstakar och krukor i kalksten från Kinnekulle (denna magiska plats!) De är superfina och extra kul att formen och materialet är svenskt.
  Förbättringar är klurigare, jag är himla nöjd med Rum21.se, fick supersnabb respons utan krångel när mina Stringhyllor blev kantstötta i frakten. Jag skulle dock gärna se en butik i mellansverige, ex. Västerås eller Örebro, för det är inte så ofta jag är i Göteborg 🙂

 • Elisabeth skriver:

  1 ) 2006
  2) Jag tycker att sidan är fantastiskt snygg och lättöverskådlig, kanske kan man ge lite mer konkreta tips på hur saker ser ut i en rumsmiljö.
  Varför inte en möjlighet att kunna möblera ett rum med era saker och möbler virtuellt på nätet? Samarbete med mindre kända designers – med en egen flik.Men i huvudsak tycker jag att denna sida är jättebra, såg massor av saker nu som jag skulle vilja ha ( grön marmorskål, vägglampa, glasburk mmmm )

 • Ann-Louise skriver:

  1. År 2006
  2. Jag tycker rum 21 har en finfin och inspirerande webbsida. Det jag dock kan sakna är en blogg med inredare och designers som delar med sig av tips. Då skulle jag absolut prenumerera på nyhetsbrev och kika in på sidan oftare.

 • Ulrika Viklund skriver:

  1. 2006
  2. Önskar med textil och då gärna gamla klassiker som Almedahls. Om jag skulle få önske mer möbler så gärna Blå station.

 • Linn jakobsson skriver:

  1. 2006
  2. Saknar märket hübsch, de har mycket fina saker till en skönt pris för en student.
  Jag skulle gärna vilja ha sidan så man kan gå in på ett märke och utifrån detta välja mellan vilken kategori man vill se (deras belysning, accessoarer eller mattor för exempel).
  Annars tycker jag sidan är lätt att navigera i och det är bra och utförliga bilder. Användarvänlig!

 • 1. 2006
  2. Tapeter… Oxå en funktion där man kan testa tapeterna ihop med utvalda möbler osv från sidan

 • Johanna S.O skriver:

  1. 2006
  2. Större utbud av väggdekorationer och ett varumärke jag saknar är Missoni Home

 • Jeanette skriver:

  1. Rum21 grundades 2006.
  2. Jag skulle gärna se Montana, möjligheternas modul, i denna skara välkända och omtyckta varumärken på en i övrigt mycket bra sajt. Montanas enkla dock väldigt genomtänkta design med hyllor som bara låter fantasin sätta gränser, skulle passa bra in här i möbelkategorin.
  Förbättringspotential finns det i kategoriseringen på sidan. T ex så tycker jag att kategorin poster kan flyttas in under inredningsdetaljer, för att istället ge plats till rumskategorisering i större utsträckning såsom hall, vardagsrum m m. Önskvärt hade även varit att ha möjlighet att rita upp rummet som man har för avsikt att inreda t ex. hallen. Om möblerna hade kunnat upplevas i en virtuell miljö tillsammans med övrig inredning som ni tillhandahålls, som kunden själv kan flytta och byta ut bäst man vill för att skaffa sig en uppfattning om hur rummet kommer se ut när det är klart. Kanske inte alls är genomförbart, men det hade varit önskvärt! Layouten skulle även kunna göras mer kundvänlig och lättillgänglig genom att vissa texter kortas ner, tex texten i den grå rutan längst ner på första sidan.

 • Anna W skriver:

  På fråga 1 svarar jag 2006 och på fråga 2 svarar jag Beni Ourain mattor…
  Tydligen helt rätt svarat och deltagaren jublar över den fina vinsten :-)!

 • Viktoria skriver:

  1. RUM21 grundades 2006.
  2. Ett varumärke för att öka på kategorin bakning: Wilton. Jag tycker att rum21.se är en lättmanövrerad & tydlig websida. I stort sett allt i min smak finns på denna sida! Så utbudet gör mig glad. Saknar dock Dorotea Night bestick från Gense.

 • Viktoria skriver:

  1) 2006
  2) För att utöka kategorin bakning vore Wilton ett mycket trevlig varumärke. Saknar min favoritbestick Dorotea Night från Gense. I övrigt tycker jag att websidan är lättmanövrerad & tydlig. Den har det mesta som jag gillar inom hem & inredning. Så websidan är mig riktigt glad!

 • Sandra Nordin skriver:

  2006 🙂
  Jag skulle gärna se mer barnrumsinredning 🙂 Jag älskar inredning och sonens rum gör jag ofta om! Gärna något märke som inte finns på andra sidor 🙂

 • Anna Längberg skriver:

  1. 2006
  2. Instämmer med fler kommentarer innan att hemsidan inte riktigt når ända fram. Lättöverskådligt, informationsvänligt och strukturerat är några saker som får mig som nätshoppare att återkomma. Produktutbudet är dock väldigt bra, men ibland räcker det inte hela vägen fram om just vägen till målet blir för omständig. Sedan hade jag gärna sett ett större utbud av inredningsartiklar till barnrum.

 • 1. År 2006 grundades Rum21.
  2. Min största önskan har redan gått i uppfyllelse, en fysisk butik finns äntligen i Göteborg! Det mesta som jag önskat mig nyligen i både förlovningspresent och 25årspreset har kommit från ert sortiment. Är väldigt nöjd med Rum21 dock kan man aldrig få för mycket av inspiration, så varför inte skapa en blogg eller en kategori med inspiration på hemsidan? 🙂

 • Anna skriver:

  1:2006
  2: jag saknar Montana, trist att måsta vända sig någon annanstans när vi skulle köpa hylla!
  God jul!

 • MsSixten skriver:

  1. 2006
  2. Kan inte komma på något varumärke jag saknar men jag som är mycket förtjust i elefanter i alla tänkbara material och former skulle gärna se att ni har flera sådana =).

 • Lena E skriver:

  1. 2006
  2. De varumärken som jag tänkte på hade de redan. De enda jag kommer på är att ta in flera varor av Guzzini sortiment. De har så läckra saker.
  Det är bättre med bara använda svart text och inte någon grå text, som jag finner svårläst. Vill man inte bara ha svart text kan man använda t ex mörkblå eller mörkgrön. Bara det är en mörk färg.

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Mina svar;
  1. Rum21 startades 2006.
  2. Himla för jag gillar deras produkter. De har varierat utbud som tilltalar många. Borde sälja bra.
  Er hemsida kan förbättras genom att det man söker kommer upp som ett flöde så att man slipper klicka fram resten av sökningen (sida 2, 3 4 osv).
  Byrån skulle passa perfekt hemma hos mig.
  God Jul!

 • Emma skriver:

  1. Rum21 grundades -06
  2. Jag saknar missoni home, deras härliga mönster och färger ger en jul klick till de många vita och grå badrum som finns rum omkring i Sverige. Jag skulle även tycka det vore superbra om man kunde betala med swish.

 • Isabelle skriver:

  1. 2006 är året som Rum21 kläcks
  2. De som kan klaga på utbudet är få. Men det saknas dock två, som faktiskt borde ingå.
  Två formgivnings-jättar, som garanterat dina design-cravings mättar!
  Det saknas tidlösa klassiker från Carl Hansen, och Svenskt Tenn är heller inte med än.

 • Karin skriver:

  1. 2006
  2. Jag tycker generellt att barninredningskategorin är skral! Jag skulle gärna se en flik med barninredning och inspo-bilder! Men ett märke som inte har med barn att göra är väl Missoni home:D

 • Sandra skriver:

  1. 2006
  2. Jag älskar att hemsidan är utformad så att man kan välja olika rum! Saknar Svenskt tenn men sen tycker jag att ni kunde göra sidan mer personlig,kanske lite inspirationsbilder för en extra touch?
  Denna fantastiska byrå skulle vara som gjuten i min trånga hall dit jag haft svårt att hitta en byrå med rätt mått!

 • Kim skriver:

  1.2006
  2. Jag saknar en avdelning med ekologiskt eller kanske "bättre miljöval". Dvs produkter som skapats med minsta möjliga miljöpåverkan. Kanske genom återvinning av andra produkter, att man dragit ner på kemikalierna i tillverkligen, att företaget satsar delar av vinsten på miljön etc. Givetvis med en tydlig men kort presentation av varför det här är en bättre vara för miljön.
  Vi behöver alla dra vårt strå till stacken och att som konsument kunna göra medvetna val på ett enkelt vis är jättebra.

 • Kristian skriver:

  1) 2006
  2) Jag tycker alla webbshopar har nästan samma möbler och varumärken, svarta loggor och krängiga nyhetsbrev det sista som blir kvar att besluta om är priset och därför känns det som en ständig 10%-rea därute! Sluta med alla "passa på hetspriser" och skynda fynda mentaliteten och bjud på något annat som känns mer inspirerande. Egen katalog/webbalog typ som DWR.com till exempel.

 • Annelie skriver:

  Grundades 2006.
  Utbudet är redan på topp men har letat land och rike runt efter snygga fasadsiffror utan att hitta något alls. Märket Westonletters saknar jag. Kanske en liten udda grej, men detaljer kan vara nog så viktiga 🙂

 • Emma skriver:

  1. 2006
  2. Himla svårt att svara på för allt på rum21 är ju så fint, men om det är något jag nästan alltid är på jakt efter, och som kan finnas mer av, så är det barnrumsinredning och textilier, gärna ekologiskt.

 • Marie Lindahl skriver:

  1: Grundades 2006
  2: Jag tycker att sortimentet är brett och omväxlande, handlar alltid på Rum21 när jag är ute efter något. Men ska jag nämna något märke så skulle det vara ett som heter Made in Majorna som gör skinnprodukter för hand och i återvunnet material, väldigt snygga saker. Och fler insperationbilder på era finna saker i olika miljöer hade också varit kul 🙂

 • Helene F skriver:

  1) 2006
  2) I stort så gillar jag innehållet på rum21 och har hittat alldeles för mycket fina grejer (både möbler, belysning, mattor och "piff") till mitt lilla torp. Det jag skulle önska vore att ni tydligare visar vilka produkter som är ekologiska, närtillverkande och gärna skriver några rader om hur företaget bidrar till en bättre värld. Allt som underlättar en hållbarlivsstil får tummen upp av mig!

 • Melanie skriver:

  Åh! En sådan byrå skulle vara perfekt nu när jag ska flytta hemifrån! 😀
  1. Grundades år 2006.
  2. Rum21 har redan så mycket så det är jättesvårt att säga. Utbudet är redan på topp. När det kommer till förbättring skulle jag vilja ha en flik på hemsidan där man kan göra miljövänliga val: både att produkten gjorts miljövänligt och att den skickats till lagret på ett miljövänligt sätt. Förutom det finns inget jag saknar från sidan. 🙂

 • Kristin skriver:

  1. 2006
  2. Jag tycker rum21.se har förbättrat sin hemsida mycket på senaste tiden, det märks att ni lyssnat på oss kunder. Jag tycker dock att många populära varumärken för barn saknas. Tellkiddo som gör bl.a. smarta förvaringslösningar, Mrs Mighetto och Miniwilla som har snygga posters. Satsa mer på barnrum alltså! Något jag även önskar är att ni har en kundklubb förutom nyhetsbrevet. Jag tänker mer att ni skulle kunna göra reportage/hemma hos reportage som bara klubbmedlemmarna skulle kunna läsa och bjuda in till inspirationseller att man kan tävla om platser för att kunna träffa olika inredare/kända profiler. Något mer exklusivt än andra kundklubbar. Snälla! 🙂

 • Jenny skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar ett större utbud på utomhusbelysning. Jag tycker det är väldigt svårt att hitta snygga lampor för att lysa upp entrén eller resten av huset. Har ingen önskan om varumärke, det kan ni så mycket bättre.

 • jess skriver:

  2006.
  Rum21 har ett bra utbud och prylar man faktiskt vill köpa. Hemsidan känns fräsch och uppdaterad. Istället för att bygga på mer med inspirationssidor så måste man ta tag i grunden. Har beställt många gånger från Rum21, det jag önskar är.
  Kortare leveranstider, engagemang (kanske ett handskrivet kort?med i ordern) osv. Höj köpupplevelsen! För Rum21 har bra prylar!

 • Lisa skriver:

  1. Rum21.se startades som ett familjeföretag 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm
  2. Saknar definitivt Afroarts fina produkter samt mer textil såsom linnetyger. Tycker att hemsidan har utvecklats till det bättre det senaste året och blivit mer tilltalande genom att det dyker upp inspirationsbilder lite varstans t.ex. på startsidan. Mer av det vore fint! Saknar dock den härliga Rum21-inspirationskänslan som man får i butiken på Kyrkogatan i Göteborg och önskar att den kunde återskapas och bli mer synlig på hemsidan. Saknar även fler underkategorier till ”Nyheter” eftersom det nu är väldigt svårt att få en bild av vilka nyheter som har kommit in när det där dyker upp 319 träffar utan någon som helst sortering.

 • Marielle skriver:

  1. Rum21 grundades 2006.
  2. Jag uppskattar fliken "Julklappstips" på hemsidan väldigt mycket.Toppen inspiration strukturerat efter pris. Hade väldigt gärna sett en sådan "Presenttips" flik året om!

 • 1, som gammal boråsare så kommer jag verkligen ihåg starten 2006!
  2, både som sortiment och tips skulle jag säga att det vore kul om RUM21 tog in lite oetablerade, som fina Aderelles t.ex. Kanske rent av en avdelning just för dem som behöver ett startskott på sina verksamheter. Tror det skulle uppskattas både av dem och av RUM21s kunder.

 • Rebecka skriver:

  1. Rum21 grundades 2006.
  2. Jag saknar faktiskt inga varumärken på Rum21. Väldigt bra sida!

 • Susanne skriver:

  1. År 2006
  2. Jag skulle vilja se lite mer frotté i ert sortiment som Missoni och Lexington. Det skulle också vara bra med en inspirationsflik, där ni som inredningsspecialist skriver om kommande trender, nyheter och tipsar om inredning som matchar fint ihop ur ert sortiment.

 • Kristin skriver:

  1. 2006
  2. En väldigt bra sida som har det mesta som jag gillar, men nu när jag blivit föräldrar saknar jag fler barnsaker eller design till barnrummet!

 • Victoria skriver:

  1. Rum21 grundades år 2001
  2. Jag saknar danska Sibast i rum21s sortiment. Det hade varit pricken över i 🙂

 • 1. Grundades år 2006
  2. Jag saknar mer barnrums inredning! En kategori av inredningsprylar som jag kan shoppa loss i, med motiveringen; "Det är ju till Lillan…", så brukar det alltid gå igenom hos mannen…
  Gärna Bloomingville, Mrs Mighetto, Ferm Living.
  Ett annat önskemål är olika kategorier för bemärkelsedagar; dop, konfirmation, bröllop, separation?, guldbröllop, silverbröllop, student osv!

 • Elin B skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar "clusterlamp". Det hade också vart roligt med fler inspirationsbilder och att man kan komma till en sida med alla produkter som finns på bilden. Tack!

 • Frida skriver:

  2006 startades rum 21
  En sida som har vansinnigt mycket av allt!! Norrgavel saknar jag!!
  Mer inspirationsbilder!!

 • Sara skriver:

  1. 2006
  2. Jag saknar Höganäs, en svensk klassiker som alltid känns aktuell.

 • Eleonor Jogenvik skriver:

  Rum21 startades 2006. Hos er saknar jag varumärket Afroart – främst deras snygga kuddar och textiler. På hemsidan önskas mer inspirationsbilder – kanske en inredare som ger tips och råd?

 • Lena skriver:

  Det startades 2006
  Jag tycker att företaget har ett fantastiskt utbud och i dagsläget saknar jag ingenting.

 • Louise Johansson skriver:

  1. Företaget startades 2006.
  2. Jag tycker att det hade varit en bra idé att kunna erbjuda privata tjänster för inredning av hemmen.

 • Ellen Hansson skriver:

  1)2006
  2) Jag tycker att det fanns redan otroligt mycket bra märken men om jag får önska en till så får det bli Klässbol linneväveri. Där finns fantastiska textila produkter både dukar, handdukar, kuddar m.m

 • Emelie G skriver:

  1. Rum 21 startades 2006.
  2. Ett inspirationsrum där man kan se olika varor i olika miljöer. Detta skulle öka i alla fall mitt ha begär och kanske upptäcka saker som jag inte trodde jag ville ha.

 • Charlotta skriver:

  När presenteras vinnaren? Väntar med spänning 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *