Annons

4 december – Dagens lucka i julkalendern

I dag har ni chans att vinna ett presentkort värt 2500 kronor på Engelska Tapetmagasinet för att handla färg från anrika Farrow & Ball. Perfekt om du håller på att renovera, bygga nytt eller kanske bara är sugen på en förändring hemma. Dessutom är färgen från Farrow & Ball snäll mot miljön samtidigt som den ger ett resultat med hög kvalité. För att delta i tävlingen ska du svara på följande tre frågor i kommentarsfältet nedan inom 24 timmar. Lycka till!

1. Vilken produkt/ varumärke / produktkategori tycker du att Engelska Tapetmagasinet ska lägga till 2016?
2. Vad saknar du i deras webshop – motivera kort.
3. Vad skulle få dig att handla mer / oftare från Engelska Tapetmagasinets webshop?

 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Maria R som svarade 2015-12-04 kl 21:43:12 Hör av dig med din adress så kommer vinsten dig tillhanda inom kort!
 
*Tävlingen pågår tom 5/4 kl. 09.00 Vinnaren utses av en jury från Engelska Tapetmagasinet. Deras beslut kan ej överklagas. En läsare kan vinna ett presentkort. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • 1. Wall paper (fototapet)
  2. Mer showrooms med inspiration i verkliga miljöer samt trendspaning framåt
  3 Hade aldrig hört talas om Engelska Tapetmagasinet innan så bara vetskapen om att det existerar ökar ju chansen att jag handlar mer därifrån! De verkar ju ha det bästa av det mesta inom tapetvärden så det är absolut intressant inför vår kommande renovering av barnrummen och tv rummet 🙂

 • Lena skriver:

  1. Jag tycker inte Engelska Tapetmagasinet behöver lägga till något mer, de har redan en stor variation av produkter.
  2. Jag hade gärna sett mer rustika färger, färger som passar in i industriell miljö.
  3. Att de har en butik i Stockholm.

 • Jessica skriver:

  1. Brittiska varumärket Orla Kiely, färgglatt och mönstrat.
  2. Mer inspirationsbilder från olika årstider och rum. Ha en bok ni tipsar om och säljer varje månad, månadens inspirationsbok.
  3. Att tapetproverna skulle vara lite billigare då det kan vara svårt att få rätt färg och nyans på dataskärmen. Gillar dock att det alltid är fraktfritt hem när man beställer produkter hem.

 • Joana HC skriver:

  Hej Hej!
  1. Jag tycker att man skulle kunna lägga till kategorin kompletterande produkter. Vaser för blommor som passar till tapeten, ljusstakar som matchar stilen på pläden och kudden samt ljus som möter upp olika väggkulörer.
  2. På hemsidan hade jag gärna sett ngt enkelt interaktivt verktyg. Ett rum där man först kan välja stil på 3 möbler (T.ex skandinaviskt klassisk soffa , lampa och bord) och därefter byta tapet eller färg på väggen.
  3. Tydligare kategorisering av stilar så att man inte drunknar i ett hav av alternativ. T.ex "skandinaviskt klassisk" eller "eklektiskt vintage".
  Allt gott!

 • Julia skriver:

  1. Jag skulle gärna vilja se Annie Sloan’s Chalk Paint i deras sortiment – har varit så nyfiken på de, då variationen verkar oändlig.
  2. De har redan en väldigt stilren webbshop, men den skulle bli ännu bättre med t.ex. en fyndhörna, ett nyhetsbrev (som t.ex. bara behöver länka till deras fina blogg) och att lyfta upp deras tips och råd till t.ex. framsidan.
  3. Jag önskar att jag hade hittat till deras webbshop när vi höll på att måla om hemma! Jag skulle definitivt tänka mig att handla hos de, men tror de behöver vara mer top-of-mind digitalt, antingen genom nyhetsbrev eller sökordsoptimering på Google. Och kanske en butik i Stockholm, om man får drömma =)
  Tack för ett bra tips om en fin butik!

 • Annelie N. skriver:

  jag skulle önska att utbudet av mattor ökade i deras sortiment. Gärna mattor i en lite lägre prisklass. Skulle även vara trevligt med bäddtextilier i naturliga färger typ Dirty Linen. Anledningen att jag önskar mer textilier i webshopen 2016 är att när man väl målat eller tapetserat om så behövs det nästan alltid en update på textilier i fina ton i ton eller kontrastfärger till det nyfixade hemmet 🙂

 • Johanna skriver:

  1. Kalklitir – helt fantastiska OCH miljövänliga!
  2. Att man enkelt kunde beställa färg baserat på NCS-kod – att man helt enkelt fyller i koden och får upp vilka varumärken man kan välja mellan och sen bara kryssar i glansgrad. På bloggar/instagram frågar alla efter färgkoder så om man har hittat någon fin inspirationsbild och har koden då vore det smidigt att bara kunna gå in och lägga en beställning baserat på den och inte behöva klicka runt så mycket.
  3. Kanske lite handledning om hur man gör när man ska måla/tapetsera om. Jag känner mig ofta inspirerad men har aldrig gjort det själv så skulle helt enkelt behöva en spark i baken genom kanske några instruktionsvideos mm. som visar hur man gör och att det inte är så svårt (vilket jag inte tror att det kan vara när så många faktiskt gör det!)

 • 1. De borde lägga till möbler för att komplettera inrednings konceptet. Några lyxiga möbler i engelsk stil, bord, fåtöljer, soffa, hyllor. Det behävs inte mycket – bara det lilla extra.
  2. TilläggsTjänster i form av planering och matchning. Som en personlig service vid val av tapet/ inredningshjälp. Tips på bra tapetserare.
  3. Hjälp med nyheter och trender via en tapet/inrednings pod. Det skulle vara perfekt med just deras produkter och bra reklam för webbshopen, absolut något jag skulle handla mer av!

 • Anna skriver:

  1.) Liberty!
  2.) Inredningskonsultation via webben!
  3.) Egna produkter dvs EMV Engelska Tapetmagasinet har ju så duktiga medarbetare

 • Nickan skriver:

  1: Gör tydligare att ni hyr ut vissa saker. Fattar inte om ni hyr ut tapetseringsbord eller ej. Kanske även visa en bokningskalender så man ser om prylarna finns inne när man själv tänkt tapetsera.
  2: Ett uträkningsverktyg som talar om hur många våder varje beställning av samma sort tapet räcker till. Men möjlighet till att ändra sin takhöjd så det stämmer mer med hur det är hemma. Eller hur många kvm som tapeten räcker till i kombination med takhöjden.
  3: Att fysisk butik fanns närmare mitt hem, Östergötland, eller att tapetprover kostade gratis om man valde att lägga en beställning inom en viss tid.

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Jag tycker att Engelska tapetmagasinet ska lägga till varumärket Orla Kiely i webshopen. Hennes tapeter, mönster och prylar har så fina färger.
  2. Små färgprover och tapetprover. För oss som bor långt ifrån skulle det vara guld att kunna beställa hem prover.
  3. En kundklubb där man kan samla bonuspoäng, bli inbjuden till event och få tips och produktnyheter via mail eller tidning.

 • 1. jag skulle gärna sett att det hade nåt annat smått som komplitering till de vackra tapeterna.. eller Annie Sloan’s Chalk färg. den e så läcker.
  2.prover vore toppen. då kan man testa, känna o se om just den produkten e rätt för ens hem
  3. bilder från kunder då de använt era produkter. det e både inspiration o man får se bild på hur andra skapat

 • Sanna skriver:

  1.Jag gillar det brittiska varumärket Orla Kiely, som är både färgglatt och mönstrat så det vore kul att se. Annars tycker jag det vore kul att se produkter som kompletterar och passar bra in till de väggkulörer som finns så som vaser, blommor och tavlor.
  2.Prover på färg och tapeter är alltid bra. Tycker även det vore kul med ett nyhetsbrev med erbjudanden, nyheter och en och annan tävling.
  3.Hade faktiskt aldrig hört talas om butiken innan, så framförallt skulle jag vilja att det syntes mer och kanske att en butik kom närmare mig här i Östergötland. Andra påhitt som kundklubb, nyhetsbrev med erbjudanden, förmåner och tävlingar lockar lite extra de också.
  Kram Sanna

 • JoAnna F skriver:

  1. Möjligtvis designade lampor som ett kompletterade element. Lite likt tygerna.
  2. Kundengagerade vinkel på upplägget? Kan man skapa ett upplägg av t ex nylanseringar av tapeter så att man av ren nyfikenhet söker sig till er lite oftare. Erbjudanden som ger det där lila extra. Tävlingar? Det jag skulle vilja lära mig mer av är de bakomliggande konstnärerna och designers som skapat dessa underbara tapeter. Intervjuer med dessa?
  3. Jag har varit inne många gånger på sidan. Det jag saknat att är kunna klicka på bilden och får den förstorad. Jag skulle också vilja kunna klicka mellan olika inredningar där tapeten automatgenereras på väggarna för att kunna se hur tapeterna ger för ett uttryck i olika typer av rum. Detta för att snabbare kunna komma fram till ett köp.

 • Benedikte skriver:

  1. Kalklitir och Annie Sloane samt ett samarbete med fantastiska mattföretaget Layered!
  2. Tapetproverna som man kan få skickat är jättebra! Själklart måste de kosta en liten peng som de gör; dock skulle man vilja ha små färgburkar i provformat också! NCS-kodsbeställningar vore också superbra!
  3. Ofta vill man ta upp någon färg i tapeten på en målad vägg/möbel vilket är svårt utifrån websidan, så en rad med förmatchade färgidéer till respektive tapet vore toppen! Inspirationsbilder från kunder som komplement vore perfekt!

 • Sofia Blandford skriver:

  1. Jag tycker om Orla Kielys produkter och tycker att de är svåra att hitta i Sverige ibland.
  2. Tips och instruktioner om hur man sätter upp tapeter och målar. Jag har haft väldigt mycket nytta av andra företag som erbjuder den tjänsten.
  3. Jag tycker redan att Engelska Tapetmagasinet har en jättebra webshop! Framförallt uppskattar jag att beställningarna är fraktfria.

 • Camilla skriver:

  1. Ekologiska och miljövänliga produkter som gynnar miljön.
  2. Gör det själv tips för perfekta resultat. Alla har ju inte råd att betala för hjälp.
  3. Dessa exempel ovan.
  Håller tummarna för att äntligen vinna en gång.

 • Vera skriver:

  1. Orla Kiely!
  2. En tapet-guide DIY. Information om hur man sätter upp tapeter!
  3. Jag skulle handla oftare om jag fick lite mer inspiration, t.ex. DIY-tapetguide och Oral Kielys produkter 🙂 Hoppas på tur, detta är min favoritbutik i stan!

 • natali skriver:

  1. mer ekologiska och miljövänliga produkter 🙂
  2. jag hade velat ha ett program där man kan inreda med lite olika "standard möbler" som man kan byta färg på, och sedan ska man kunna välja era tapeter och se hur det kommer matcha med ens möbler/färg.
  3. framför allt skulle det vara med reklam eftersom jag inte hört om er innan, så det här är ett stort steg i säg 🙂
  Håller mina tummar nu!

 • Linnéa K skriver:

  1. Jag skulle önska att typ Ludvig Svensson tas in. Svenskproducerade möbeltyger är svåra att handla för en vanligt konsument om man inte vänder sig till en inredare eller motsvarande, så skulle vara mycket uppskattat med att det vore tillgängligt via en webshop!
  2. Lite ihopsatta "kampanjer" för att visa lite extra fina saker ur ert sortimen tillsammans. Sitter och kollar på mobilen, och i den versionen syns det inte iallafall. Vore trevligt!
  3. Rent krasst så är det ju inte jätteofta en lägger pengar på dyra textilier, eller målar/tapetserar om. Jag tänker att en utökning av inredningskategorin vore något, kanske med varumärken som är lite bökigare att få tag på? Gå utanför textilboxen litegrann 🙂

 • Helena skriver:

  1. En till som skulle vilja se mer ekologiska produkter
  2. Jag saknar miljöbilder och mer inspiration. Jag tycker alltid det är så svårt att för överblick och söka på ett vettigt sätt när det gäller framförallt tapeter. Blir på något sätt överväldigad av alla mönster och val. Vill istället söka på stilar genom bilder, och där få förslag på liknande produkter.
  3. Kopplar till svar 2 – lättare att välja och titta på inspirationsbilder. En lite "modernare" känsla på hemsidan, den känns lite gammalmodig. Och framförallt miljöbilder på tapeter och tyger – att bara se en liten fyrkant med mönster gör det väldigt svårt att våga köpa – har ju ingen aning om hur det egentligen ser ut.

 • 1. Inredning som matchar upp med tapeterna för att få en helhet i rummen.
  2. Mer bilder på hur tapeterna/färgerna ser ut i verklig hemmamiljö, showrooms med tips på idéer till inredning också vilket skulle underlätta i valet av färg/tapet. Dessutom tror jag att dem skulle tjäna på det för folk skulle köpa med inredningen också.
  3. Mer reklam om företaget och tips och trix hur man kan tänka, lite som 2;an mer inspirationsbilder för o få en vacker och trivsam hemmamiljö.

 • Emelie skriver:

  1. Jag tycker att Kalkitirs färger och produkter verkar väldigt spännande. En helt ny typ av färgsättning som skulle passa Engelska Tapetmagasinet då de står för unika, högkvalitativa produkter för medvetna konsumenter. Detta kräver hög kompetens för att kunna sälja, något som jag själv erfarit att Engelska Tapetmagasinet har.
  2. Byggnadsvårdsprodukter, såsom handtag, beslag och dylikt som passar den stil som Engelska Tapetmagasinet står för i sina övriga produkter. Jag tror inte på möbler och inredningsdetaljer såsom vaser etc, då konkurrensen är alldeles för hög och utbudet redan finns hos flertalet etablerade aktörer. Jag tror på att nischa sig i den bransch ni redan är och satsa på produkter för att skapa sitt drömhem.
  3. Jag vill gärna klämma och känna om jag ska köpa tapeter, färg och textilier då det är så oerhört viktigt att det känns rätt. Det gör att ni kanske måste erbjuda mindre prover att skicka hem till kunden för att kunna ta beslut. Sedan tror jag det är viktigt att bygga en känsla på hemsidan där ni kan erbjuda samma råd och guidning på webbsidan som man kan få i butiken. Ibland behöver man lite stöd i sina beslut.

 • Tarja skriver:

  1. Odd Molly
  2. Jag skulle vilja se inspirationsbilder med tapet och färg i olika miljöer.
  3. Kampanjer och inspiration så man får igång lusten att med enkla medel förnya sitt hem.

 • Anton skriver:

  1. Att erbjuda kunden möjlighet att hos er utforma sin egen fototapet tror jag skulle vara väldigt uppskattat. En fototapet som fondvägg i ett rum gör rummet både personligt och unikt. I fall ni skulle erbjuda en sådan tjänst tror jag att de som köper en fotovägg av er (som ju oftast blir en fondvägg) också köper tapeter för resterande delar av rummet hos er.
  2. Jag tycker nog att det är lite anmärkningsvärt att ni erbjuder tyger för försäljning men att det ser desto skralare ut när det kommer till gardiner, då det är en viktig komponent i förhållande till just tapet och färg. Därför efterlyser jag ett gediget urval av gardiner av olika slag. Man kan visserligen sy egna gardiner av de fina tyger ni har. Detta förutsätter dock att man är händig på den fronten, vilket inte är fallet för mig. Vidare tycker jag att ni kan och bör utöka sortimentet vad gäller era mattor. Just väggar, gardiner och mattor skapar ju tillsammans en enhet och i exempelbilder skulle ni kunna visa upp alla tre varutyperna på välkomponerade och attraktiva sätt…
  … Vilket också leder mig in på mitt sista önskemål, nämligen att det finns fler foton för varje tapet. Eftersom man inte kan se tapeten fysiskt är det väldigt viktigt att man får se den i flera sammanhang. Det vore vällkommet i fall man fick se tapeten i olika element, t.ex både hall, vardagsrum och sovrum samt i olika tappningar, för att på så sätt skapa sig en uppfattning. Att dessutom – som någon tidigare nämnt – presentera några autogenererade förslag som liknar den tapet eller färg som man kikar på tror jag skulle göra susen!
  3. Enkelt! Ni måste synas mer! Er hemsida har både stort och bra sortiment och en mycket fin struktur och layout så de ändringar ni gör där tror jag skulle påverka er försäljning marginellt, för även om er hemsidan är magnifik så kommer ingen att handla där om ingen hittar dit. Jag ser mig nämligen själv som tämligen inredningsintresserad men hade ingen vidare koll på er hemsida vilket nog får ses som ett litet underbetyg. Att därför synas i sammanhang som denna julkalender tror jag är suveränt! Att presentera sig på andra inredningsbloggar och tidningar m.m. tror jag är vägen att gå!
  Lycka till och tack för en fin hemsida!

 • Maria Roderhult skriver:

  Hej!
  1. Jag vet faktiskt inte något som ni behöver komplettera med. Är inte så insatt i massa tapetvarumärken etc. Det är därför ni finns, för att jag behöver hjälp att hitta det som jag inte känner till.
  2. På hemsidan saknar jag miljöbilder på tapeterna. På vissa finns, exempelvis Boråstapterer, men det är något jag saknar och vill ha mer av. Att kunna jämföra hur en bredrandig vs en smalrandig tapet tar sig ut i ett rum, hade underlättat valet.
  3. Erbjudande och rabatter är jag ärlig och säger. Hos i stort sett varje färghandlare är det bara att vänta ut åtminstone 20% om man inte redan är klubbkund eller liknande.

 • 1 fototapeter av bra kvalitet
  2.skulle gärna vilja se bilder på tapeterna i ett rum så man kan bedöma bättre hur mönstret verkligen ser ut och hur stort mönstret är.
  3.Rabatter och lojal kund special erbjudanden

 • Hannah skriver:

  1. Jag skulle önska tapetborder så att man lätt kan uppdatera ett rum utan omfattande arbetsinsats.
  2. Jag skulle önska ett galleri där man kan få se exempel på hur tapeten/färgen kan se ut.
  3. Jag tycker att det hade varit bra med en lägre fakturaavgift eftersom det ibland kan kännas osäkert att beställa från nätet där man inte kan prova saker först. Annars är jag väldigt nöjd med utbudet.

 • Karin Nilsson skriver:

  1. Annie Sloan Chalk Paint. Härlig kalkfärg i fina färger och vax. Svårt att få tag i t o m i Stockholm.
  2. Småburkar av färger för prov/mindre arbete. Som t ex Annie Sloan-färgen har, som jag skrev om ovan.
  3. Mer PR och marknadsföring av Engelska Tapetmagasinet. Som jämförelse är Artilleriet en Göteborgsbaserad butik som jag handlar från trots att jag bor i Stockholmstrakten.

 • Kajsa skriver:

  1. Jag hade gärna sett Kalklitir i sortimentet.
  2. Jag gillar klipp. Det kan sätta igång inspiration och härliga kedjereaktioner. Mitt förslag är därför att ha "veckans kap" där en kombination av inspiration och prisvärd kampanj skulle finnas.
  3. Jag tror ovanstående förslag skulle få mig att besöka shopen oftare. Speciellt om det är ett "släpp" med begränsad mängd av riktigt bra klipp som släpps 1ggr per vecka eller liknande.
  Det är precis som den här tävlingen, den sätter igång idéer kring vad vi skulle kunna göra i hemmet, även om utfallet är oklart.

 • Anna M skriver:

  1. Gardinstänger! Klassiskt snygga gardinstänger med tillbehör.
  2. Möjlighet att få gardiner uppsydda!!! Det skulle vara guld värt att via webshopen kunna beställa bredd x längd på färdigsydda gardiner!
  3. En kundklubb!

 • Johansson skriver:

  1) Jag skulle gärna se tillfälliga kollektioner av exempelvis design studenter m.m. som på så sätt också får en möjlighet att komma fram och visa vad dem kan. Sortimentet skulle alltid vara intressant att kolla in om det kommit något nytt i ert sortiment.
  2) Jag skulle uppskatta om ni kunde tipsa om bra målare som ni kan rekommendera som bra hantverkare i varje stad. Både kund och hantverkare skulle bli glada av en bra och enkel kommunikation och att dem känner till era tapeter och hur man bör sätta upp dem m.m.
  3)Precis som jag skriver i fråga 1 så menar jag på att jag själv skulle ha ett större intresse att kolla in om det kommit in något nytt och annorluna som inte alla andra har och tack vare studenterna kanske skulle kunna hålla en bra prisklass med tex posters m.m.

 • Caroline skriver:

  Kalklitir är ju så himla snyggt och bra eko-val!
  Lite mer miljöbilder, det är ju lätt att bli sugen när man ser en atmosfär!
  Kanske lite småprylar som kostar mindre (köpbara), att komplettera med för att nå Engelskas särskilda stil och dygd?

 • Thea skriver:

  1. Jag tänker att tavlor skulle passa sortimentet, med tanke på att det faktiskt är just det man har på väggarna.
  2. Det vore jättehäftigt med ett 3D-rum att prova tapetsera i, så man ser hur tapeterna/färgen ser ut på väggen. Vore superbra att få se hur olika tapeter/färger fungerar ihop också innan man beställer hem!
  3. Mer reklam och motivation till varför man skulle köpa färg och tapet på nätet och inte i butik, för i dagsläget skulle jag nog inte söka tapeter på nätet inför renoveringen. Ska jag vara helt ärlig visste jag faktiskt inte att man ens kunde göra det. Mer informationsspridning tror jag starkt på!

 • 1. Lee Broom, The Conran Shop och andra duktiga britter
  2. Belysning samt underkategorier till rubriken Inredning
  3. Bättre marknadsföring/blogg med inspirerande exempel på miljöer där produkter är kombinerade.
  Tex. miljöer som ni har gjort. Samarbeta tex. med en mäklare så blir det en levande blogg med många och olika exempel.
  Med detta härliga och stora sortiment behöver kunderna guidning och tydliga exempel. Miljöbilder med tapet, färgnummer, tyger, sömnad… osv.
  Då är det lättare och roligare att komma till skott.

 • Poonam skriver:

  1) Tapeter från Lene Toni Kjeld/Walldecoration. Fina tapeter med spetsinspirerade inslag, där det går att kombinera olika tapeter för att få cool effekt.
  2)Jag skulle älska en funktion som tipsar om saker från övriga kategorier som passar det jag tittar på. T.ex om jag spanar in en tapet så vill jag gärna veta om det finns kuddar, målarfärg eller andra inredningsdetaljer som passar till. Hellre en sådan funktion än "andra som har köpt XXX har även tittat på…".
  3)Någon form av kundklubb hade fått mig att besöka Engelska Tapetmagasinet oftare och då i förlängningen säkert gjort att jag handlade oftare.

 • Maria B skriver:

  1."Kompletterande" produkter, så som belysning, ljusstakar, tyger, krukor, vaser & andra småsaker som ger en helhet till hemmet (få, utvalda saker)
  2. Se helhet & kompletta miljöer samt inredningshjälp/styling via nätet.
  3. Erbjudanden & rabatter, tex bonus, samt medlemskvällar.

 • Amanda skriver:

  1.Kalklitir
  2. Mer bilder på hur de ser ut uppe på väggen!
  3. Rabatter och erbjudande!

 • Ana K skriver:

  1. Jane Churchills Samba
  2. Jag bukar tycka att det är smidigt att köpa tråd samtidigt som man köper typ, annars måste jag till en butik till, en fysisk butik. Man kanske kan rekommendera tråd till ett tyg?
  3. Jag går ofta förbi deras butik i Göteborg men jag saknar fler rum att göra om snart. När sonen flyttar hemifrån kanske jag kan få göra om i rummet. Längtar efter storblommiga tapeter!!

 • Ida skriver:

  1. Alltså inget snack: kaktustapeten från Anewalldecor måste få en lättillgänglig återförsäljare!
  2. Billigare prover, en vill ju helst vara rätt säker ner en spenderar penningar på snygga tapetrullar.
  3. Mer inspiration! Kanske ta in någon stylist som får göra reportage. Integrera kundernas köp och resultat så en får se hur det blev och inspireras. Nyhetsbrev med lite redaktionellt material.

 • Amanda skriver:

  1. En produkt jag saknar som jag önskar fanns på Engelska Tapetmagasinets hemsida är sängkläder!
  2. Saknar sängkläder. Förutom det bra hemsida, större utbud av det mesta hade uppskattats.
  3. Mer marknadsföring, glömmer ofta bort hemsidan. Men när jag väl påminns om den går jag in och kikar direkt.

 • Kerstin Carlson skriver:

  1+2+3. Jag saknar ekologiska – hållbart producerade alternativ – både materialet i tapeten och färgerna – samt att kunna beställa sin egen tapet efter egna önskemål. Det är något jag tror fler vill ha (apropå fråga 1), det är något jag saknar (fråga 2) och det är vad som skulle få mig att handla hos dem/er istället för hos andra.

 • Stina skriver:

  Jag tycker att de ska lägga till snygga eldosor, lampknappar mm. Finns riktigt snygga på marknaden och jag tycker att det gör stor skillnad i ett rum. Säg att man har valt en snygg tapet från er, hur härligt vore det inte att kunna komplettera med en snygg lampknapp/eluttag?!
  Det vore bra med en applikation där man kan rota upp sitt rum och provtapetsera. Om man kompletterade med det ovan tror jag att det skulle bli roligare oxh lättare att välja bland alla era fina tapeter och färger!

 • Elisabeth skriver:

  1) Fondtapeter i form av fototapeter är ju väldigt inne just nu så det skulle inte vara fel att ha det.
  2)Tavlor med tryck i och med att det är en tapetfirma så är det kanske det inte är helt ologiskt att ha färdigtryckta planscher i sortimentet.Lampskärmar i samma tryck som tapeterna skulle vara jätteintressant, förvaring i form av tygboxar i samma tyg som tapeterna eller det tyg man säljer, färdigsydda gardiner ( förvisso kan man själv sy, men alla håller inte på med DIY ).
  3)Lite mer marknadsföring, kanske i initialt skede med lite erbjudanden och rabatter kan alltid locka till sig kunder.

 • Samantha skriver:

  1. Jag saknar exklusiva ramar och posters som skulle matchas snyggt med tapeten alternativ att man har möjlighet att specialbeställa ramar posters utifrån tapetmönster (så som brickorna)
  2. posters saknar jag – exklusiva och gärna med lite äldre mönster och inte så "hippt"
  3. om jag ska vara ärlig har jag aldrig varit inne på hemsidan innan, vista faktiskt inte att den fanns – brukar alltid gå in i deras butik som är så himla mysig istället. Men mer PR tror jag skulle bidra till att jag skulle hittat hit tidigare 🙂

 • Linda skriver:

  1. Något jag tycker saknas är kalkfärg, både Kalklitir och Annie Sloan är väldigt eftertraktade märken.
  2. När det gäller tapeter så är färgerna uppdelade i för stora grupper, om jag t.ex är ute efter en grå tapet, inget speciellt märke så måste jag gå igenom färgerna vit/neutral/beige/grå, det blev 1740 olika tapeter. Man orkar inte kolla igenom alla sidorna så då väljer man lätt ett annat företag med "smalare" sökalternativ.
  Sen vore det lättare för kunderna att kunna söka färg på NCS- koden.
  3. Ni har fullproppat med fina varor men hemsidan är lite "tung" att gå igenom som kund. Som jag sa, lite "smalare" sökalternativ, visa er mer på inredningsbloggar t.ex. så tror jag attfler kunder hittar till er.

 • Jennifer skriver:

  1. Jag saknar fler ekologiska alternativ och skulle gärna se Auro färgen i sortimentet.
  2. Hemsidan är lättmanövrerad och fin att titta på. Varje gång hittar man insy en sak (och ofta nyheter man vill ha). Jag skulle önska en kategori för ekologiska eller hållbart producerade alternativ, så att man lätt kan hitta dessa ifall man vill jämföra med andra produkter. I dagens läge där ekologiska alternativ verkligen är på frammarsch skulle säkert detta gillas av fler än mig.
  3. Mer synlig marknadsföring, exempelvis i tidningar som Lantliv, Recidence etc. Även mer synlighet på andra sett. Jag följer er t.ex på instagram men skulle gärna vilja bli påmind om er och era nyheter i andra former! Dessutom skulle tillfällig erbjudanden på en specifik produkt/varumärke få mig att lystra till och troligtvis ta tillfälle i akt att fixa till just DEN saken. När man har hus finns det så mycket att göra hela tiden, men dyker det upp ett erbjudande lockas åtminstone jag till att ta tag i det snabbare, dessutom brukar jag har förmåga att fylla kundvagnen med annat på samma gång (när man ändå är igång så att säga..) 🙂

 • My skriver:

  1. Jag tycker att man ska inleda samarbeten med inredare/formgivare/bloggare som varje månad tipsar om sina favorittapeter och också väljer ut några lämpliga inredningsdetaljer som passar tapeten. Dessa detaljer ska man sedan kunna klicka hem tillsammans med sin tapet.
  2. Saknar ingen produkt men skulle uppskatta om man kunde testa tapeterna i några olika interaktiva rum för att få känsla för hur det skulle passa hemma.
  3. En mer levande sida med ex. samarbetena jag nämnde ovan och kanske någon länkning till Instagram för att se vad andra köpt och kunna inspireras av detta hade fått mig att besöka sidan oftare.

 • Maria R skriver:

  1) Jag tycker att ert sortiment är fantastiskt och brett, med alltifrån internationella storheter som Fornasetti och William Morris till svenska Sandberg. Det är, enligt mig, bra att ni har huvudfokus på just tapeter och är specialister på just det. Därför ser jag ingen anledning att bredda sortimentet med ytterligare produktgrupper, utöver vad ni redan har.
  2) Jag saknar inte heller någonting i webbshoppen. Däremot känner jag mig lätt överväldigad av alla alternativ. Ni har som sagt ett enormt stort och fint sortiment, men det är lätt att "inte se skogen för alla träd". För att visa upp ert utmärkta sortiment skulle ni kunna ha en känd inredare/inredningsbloggare eller kanske någon från butiken som exempelvis månadsvis presenterar sina utvalda favoriter på hemsidan. Det hade funkat fint som inspiration tror jag, och gjort att man såg vilken bredd ni har.
  Kanske skulle hemsidan också kunna bli lite tydligare, med mindre information och rörliga bilder. Även om den är fin kan det bli lite rörigt!
  3) Lägre priser på tapetprover. Tapeter kan bli dyra i inköp och det är därför viktigt att få hem ett litet prov att titta närmare på i olika ljus innan man slår till. Om man ska våga handla tapeter på nätet är detta särskilt viktigt, men dyra tapetprover gör att man drar sig för att beställa hem.

 • Frida R skriver:

  1. Mattor saknar jag i sortimentet
  2. Mer miljöbilder skulle jag vilja se. Det är mycket enklare att få en uppfattning av hur det kommer att se ut.
  3. Jag älskar ju er butik och går gärna in för att få inspiration. Tycker att känslan i butiken borde fångas mer på webben. Sen tycker jag att ni ska vara mer aktiva på sociala medier.

 • Madeleine F. skriver:

  1) Till alla dessa underbara tapeter/tyger/målarfärger så saknar jag en helhet. Belysning och Mattor hjälper till att få det ’yttersta lagret’ på plats tillsammans med de befintliga produkterna som erbjuds. Efter det kan möbler och inrednings detaljer fylla upp rummet.
  2) Jag tror på ett interaktivt verktyg för kunden, kanske en enklare moodboard (drag and drop t.ex.) där du kan samla olika produkter eller kanske har man svårt att bestämma sig mellan olika tapetval så kan man få upp dem på samma ställe och sedan kunna jämföra vad det är man egentligen söker. Kunden vill kunna utöva sin kreativitet redan i planerings- och inköpsstadiet.
  3) En uppdaterad sida, t.ex. så bör man kunna förstora tapetproverna och fler miljöbilder så man får en helhets upplevelse. Jag har för ett par år sedan besökt er fysiska affär, låt dem spegla varandra 🙂 Tack för fint utvalda produkter!!

 • Catarina skriver:

  1 väggdekorationer
  2 posters
  3 Skulle underlätta om det fanns fler miljöbilder och att det gick att matcha tapeter och förger med olika golv.

 • Johanna skriver:

  1. De fantastiska engelska munblåsta lamporna i glas från Rothschild & Bickers skulle vara ett fint komplement till en inredning med era tapeter. Har inte stött på någon återförsäljare av dessa i Sverige, http://rothschildbickers.com/.
  2.Ett inspirationscollage med era personliga favoriter, ”månadens favoriter”.
  3.Jag har just upptäckt er butik idag, ihop med ett nytt hem blir det 1+1.

 • My Thulin skriver:

  1 Orla Kiely
  2 inspirations bilder, trend ,
  3. Ett inspirations rum där man kan bygga upp tapter i olika miljöer

 • Anna skriver:

  1: en större satsning på unga nya talanger
  2: fler inspirationsbilder, miljöer. Drömmen vore minst en bild per tapet, eller interaktiva verktyg som gör produkterna rättvisa.
  3: fler inspirationsbilder hade fått mig att handla mer, ska jag handla tapeter för massor av pengar så vill jag veta hur tapeten ser ut i olika miljöer

 • Anna L skriver:

  1.Ekologiska produkter!
  2.Färgprover & tapetprover hemskickat eller tydligare display på hemsidan
  3. Erbjudanden, nyhetsbrev & rabatter

 • Jenny Olsson skriver:

  1) Mattor!! Jag saknar mattor till taper & tygerna. Hade vart kul med matchande mattor i samma kulörer.
  2) Jag saknar tips & trix. Sätta upp tapeter själv, gardintrender mm.
  3 Jag tycker faktiskt leveranstiden är lite lång. Är man som jag rätt impulsiv så är det låång tid med 2-3 veckor att få hem tapet och dessutom beställa prover innan.

 • Cajsa skriver:

  1. Beach house sängkläder.
  2. Miljöer miljöer miljöer. Vi renoverar ett helt hus och det känns som det är en ständig jakt på tapeter, förstår att det är svårt med det utbudet & miljöer men jisses vad det underlättar! Jag har jättesvårt för att se annars hur tapeten ser ut.
  3. Pågående kampanjer på olika märken är att bra sätt! Jag har redan hittat till denna sida då jag älskar Ralph Lauren-tapet som ni säljer:)

 • Cajsa skriver:

  1. Beach house sängkläder.
  2. Miljöer miljöer miljöer. Vi renoverar ett helt hus och det känns som det är en ständig jakt på tapeter, förstår att det är svårt med det utbudet & miljöer men jisses vad det underlättar! Jag har jättesvårt för att se annars hur tapeten ser ut.
  3. Pågående kampanjer på olika märken är att bra sätt! Jag har redan hittat till denna sida då jag älskar Ralph Lauren-tapet som ni säljer:)

 • Maria Berntsson skriver:

  1. Auro som är en fin nyhet jag råkade på under en tur i stan häromdan på ständig jakt efter giftfria färger och material till renovering hemma. Ekologisk giftfritt märke som jag tycker att Engelska tapetmagasinet skulle ha i sitt sortiment, de håller sig ju i framkant på många områden men mer miljövänligt behövs. Linolja och såpor är annat man kan fronta och lyfta fram. Engelska tapetmagasinet egna miljölinje, varför inte. De har framåtandan ☺
  2. Skulle gärna sett just giftfria färger, även på provburkar man lätt kunde klicka hem!
  3. Förutom produkterna ovan med ekotänket är det bonus och rabatter, gärna även någon klubbkväll då och då med specialerbjudande. Ett tips är också att ni då visar vad man kan åstadkomma med tyger på t ex en gammal stol. Omklädd med förslagsvis Morristyg eller annat tyg som är vackert blir det fin inspiration för kunder.
  Mvh Maria
  2.

 • Ann Jacobsson skriver:

  Hej!
  1. Istället för att ta in ytterligare varumärken ( då ni redan har ett gediget utbud) tycker jag att det saknas en tjänst. En möjlighet att inreda ett rum och på så vis matcha olika tapeter, färger och tyger direkt på skärmen!
  2. Möjligheteb att chatta med er! Ni verkar ju grymt kunniga i er butik och det kan vi ju dra nytta av även via nätet! Ställa frågor, få tips på olika matchningar etc.
  3. Erbjudanden via nyhetsbrev och ökad känsla av personlig service, se svar på 1 och 2.
  2.

 • Lena E skriver:

  1. Skulle möjligtvis vara dörrtrycken, hängare odyl smidesdetaljer.
  2. Att man kan beställa tyg- och tapetprover utan kostnad så att man får känna på kvalitén och hur färgerna ser ut i verkligheten. Vet att det är svårt att få fram rätta färgerna på bild.
  3. Personliga erbjudande där man har fyllt i uppgifter av t ex vilka stilar, färger och former som man är intresserad utav.

 • Josephine skriver:

  1. Skulle gärna se att ni tog in Annie sloane chalk paint.
  2. Prover! Känns vanskligt att beställa färg eller tapet utan att först sett dem, så prover vore toppen.
  3. Precis som många andra så tycker jag ni borde satsa på att marknadsföra er mer. Att vara med i den här julkalendern är jättebra! Bloggar är ett bra sätt att nå ut till många och ni har ett såpass unikt utbud som dels är synd att många missar och som jag dels tror säljer sig självt bara man vet om att ni finns.

 • Åsa skriver:

  1. Jag skulle gärna se att det fanns Wall-stickers. Inte sådana där hysteriska varianter, men enkla fina, särskilt till barnrum. Då kan man köpa hela looken på samma ställe.
  2. Ett större barnsortiment. Jag tycker att produkterna som finns under barnkategorien var ganska "oroliga" och inte helt i linje med de inredningsalternativ som finns på "vuxensidan".
  3. Fler inspirationsbilder så jag ser fina kombinationer. Jag vet vad jag tycker är fint tillsammans när jag ser det, men kan ibland behöva hjälp med att komma på bra kombinationer. I övrigt tycker jag att det finns bra sorteringsverktyg på sidan som har hjälpt mig när jag söker tapeter. Uppskattar dessutom att det finns EN kategori för barntapeter och att det inte är uppdelat i flicka och pojke som det är på vissa andra tapetsidor.
  Allt gott!
  Åsa

 • Kristin skriver:

  1. Nadja Wedin, hon har precis er typ av varor Engelska Tapetmagasinet -även fast hon är svensk 😉
  2 och 3. Jag tycker dessa punkter hör ihop och tycker definitivt att ni behöver lägga till i fotona på de flesta produkter ni har att man ser tapeten/tyget eller produkten i ett större sammanhang. En inspirationsbild på t.ex. tapeten hemma på en vägg med inredning runtom. Sådant skulle ge mig mer känsla att handla just den varan.

 • Emelie skriver:

  1. Jag tycker utbudet täcker väldigt mycket och det jag skulle vilja föreslå är en tjänst där du kan inreda virtuella miljöer med era produkter så kan man experimentera vad som kan passa bäst i sitt hem. Ett samarbete med appen neybers kanske?
  2. Jag saknar möjligheten att se en väldigt högupplöst/inzoomad bild på tyger och tapeter för att kunna se strukturer bättre.
  3. Kände inte till deras webshop tidigare utan har bara varit i deras butik i Göteborg. Men ett anpassat nyhetsbrev efter de kategorier jag är intresserad av skulle vara bra!

 • Maria skriver:

  Tricia Guild och kanske ett samarbete med Oscar och Chlotilde
  Tips på före och efter målning,hur man förgyller etc samt hur man kan inreda
  Några fina engelska inrdningssaker,tofsar samt några lampor för att inspirera som veckans vara och tips med rabatt

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *