Annons

3 december – Dagens lucka i julkalendern

Idag har har ni chansen att vinna detta stilrena sideboard from Domo Design i valfri kulör: vitt, svart, grått eller blått. Perfekt som avlastningsbord, eller plats för fina stilleben som en trave böcker, en växt, en tavla eller kanske en spegel. Möjligheterna är många vilket gör det enkelt att ändra utseende och stil i rummet. Sponsor till dagens lucka är Royal Design och värdet på det vita, svarta och gråa sideboardet är 6900 kr och det blåa 7800 kr. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor inom 24 timmar. Lycka till!
 
Fråga 1. Hur skulle du inreda ditt hem med Domo sideboard?
Fråga 2. Vad är Royal Design för dig? Motivera
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till Clas som svarade 2015-12-03 kl 14:46:44 
 
* Tävlingen pågår tom 4/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av Royal Design. Juryns beslut kan ej överklagas. Ett sideboard ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna Stenmann skriver:

  Domo sideboard har en perfekt plats i vårt hem. Soffan står mitt i rummet, med ryggen mot hallen. Ett Domo sideboard stående mot soffans rygg och fylld med fina böcker, en grön växt och en ljusstake skulle bli så fint!
  Royal Design är hemsidan jag alltid besöker först när jag ska handla inflyttningspresenter, dopgåvor eller om jag behöver inspiration till min egen önskelista. På Royal Design finns allt!

 • Carolina Öberg skriver:

  Design, inredning och inspiration!
  Jag kommer ställa snygga korgar på nedersta hyllan för mössor och vantar i hallen. På toppen ställer jag snyggt stilenrn i form av mässingstakar från Scultuna, en ljus korgkruka med en elefantöra växt i samt en snygg bordslampa! 🙂

 • kajsa skriver:

  Jag skulle ha det i badrummet medplats för handdukar och prylar.
  Royal design är ett företag som har det bästa av det bästa .

 • Lisa skriver:

  1. Den skulle stå i vardagsrummet, lite Fina växter på, några tidningar och fotografier.
  2. Royal design är stil och god smak! Klassiska varumärken med hållbar design men också trender och nyheter.

 • Lisa skriver:

  Domo Sideboard skulle få en plats mot väggen mitt emot soffan. Tv-n skulle få flytta på sig till ett annat rum. Vill kunna umgås och känna lugn efter en lång jobbdag. Domo skulle fyllas med böcker, gröna växter och ljus.
  Royal Design är precis vad namnet säger, fylld av fantastiska designklassiker. Inspiration till alla tillfällen!

 • Elisabeth skriver:

  1. Har en kortvägg som är kal och behöver livas upp här hemma med ett Domo Sideboard och lite annat piff. På övre hyllplanet på Domo sideboard skulle jag ställa min vas från kollektionen "Stockholm aquatic", mitt senaste bokkök "the kinfolk home" och min ljuslykta i mässing från tom dixon. På nedre plan skulle inredningsmagasin samsas med ett par träfigurer från Kaj Bojesen (sannolikt Alfred och Lovebirds) då min son älskar fåglar. Bredvid mitt sideboard kommer sannolikt min korg i vass från afroart placeras så sonens leksaker hamnar i korgen snarare än på möbeln bredvid.
  2. Royal Design för mig är mångfald, inspiration och möjlighet.
  Fråga 2. Vad är Royal Design för dig? Motivera

 • Anna skriver:

  1. Domo sideboard skulle få bli mitt lilla område i vårt hus där barnen annars har en tendens att ta över. Det skulle få stå undertakfönstrena i vår nyrenoverade övervåning. Underhyllan skulle få husera alla favorit tidningar och böcker. Ovansidan av fina stilleben att njuta av. Det skulle få bli mitt hörn i huset för avkoppling!
  2.Royal Design är för mig klassiskt – alla fina design klassiker. Snyggt – det blir fin hemma. Snabbt – snabb leverans och även snabbhet då jag bor nära en fysiskbutik (gångavstånd!)! I love it!

 • Emelie skriver:

  1. Jag skulle ställa det bakom en fåtölj där vi just nu har lite svårmöblerad döyta, fylla med stora växter, en lampa som funkar för både stämning och läsbelysning och sen ha en massa tidningar och magasin på den undre hyllan.
  2. Royal Design är lite som det stora varuhuset för inredningsdesign, vad jag än letar efter slutar det oftast med att jag hittar det till bäst priser på Royal Design.

 • Frida skriver:

  1. Den skulle stå i vårt gästrum som vi nu håller på att renovera upp. Där skulle vackra ting få ta plats tillsammans med väl utvalda böcker o tidningar som våra besökare skulle kunna bläddra i innan de somnat.
  2. Royal design har ett brett utbud där man kan vara säker på att hitta presenter o julklappar, både till sig själv o andra. Om inspirationen tryter brukar jag surfa in där o får alltid nån idé!

 • Johanna Jensen skriver:

  Den skulle få pryda barnens rum med nallar och leksaker ?
  Royal design för mig är inredning, stil, kvalité och märkesvaror en salig blandning av för mycket fint ☺️

 • Maria Christina skriver:

  -Så fint.Skulle få vara i det rum vi håller på att inreda som ett rum att umgås i,spela spel,samtala,syjunta etc.Vill ha det ganska stilrent och klassiskt men ändå mysigt.Tänker fin vas med växt,mina inredningstidningar på hög samt några kära ägodelar och en bild.Bordet står mot vägg bredvid fönster så att ljuset speglar sig i det delvis,fin effekt tror jag.
  Royal design är mer än ett, tänker tre -lycka, design och kvalité
  (Att det sedan även är bra pris,stort utbud och snabb service är pluss pluss,gillar dem helt enkelt)

 • Benedikte skriver:

  1. Vi planerar att fräscha upp vardagsrummet. Det ska målas i grått, och på väggen som idag är tom och kal ska sidebordet stå; i grått – (eller kanske blått? – tack för inspirationen där!) med en IC Lights T1, ett par gröna växter och så mina älskade inredningstidningar såklart!
  2. Royal Design är för mig kombinationen klassiska designdrömmar och inspiration där jag ofta går in och planerar mina rum.

 • Sofia Blandford skriver:

  1. Jag bor litet och små, praktiska och vackra möbler är melodin för mig. Domo designs sideboard passar perfekt.
  2. Kvalitet, klassisk design och inspiration.

 • Mizca skriver:

  1. Då jag själv inte har någon plats i mitt lilla hem för denna snyggingen så hade jag gett bort den till min lillasyster. Hon mår inte så bra för tillfället men har ändå stöttat och hjälpt mig med saker och ting så hade velat ge henne en fin present. Denna passar bra då hon vill ha det stilrent i sitt hem och är i behov av avlastningsyta.
  2. Roay Design är kvalitet för mig, drömmar om något vackert, genomförbart med tanke på pris, vackert!

 • johanna skriver:

  Det grå sideboardet skulle passa perfekt i det nya hus vi bygger. Det är ett betonghus, och känns fint att plocka upp det grå och avskalade inomhus. Jag skulle placera det intill vår matgrupp för att kunna använda det som en extra avställningsyta. När inte det behövs får det fyllas med ting från vardagen – de där tidningarna man inte hinner läsa, ett doftljus och kanske en skål för nycklar och småplock. Och så en liten lampa och en tavla ovanför.
  Royal Design är ett riktigt designvaruhus för mig, med både välkända varumärken och nya spännande aktörer. En plats för inspiration eller när man vet vad man söker.

 • Astrid skriver:

  Domo sideboard skulle va perfekt i mitt tomma hall, där jag kan slänga min halsduk ock nycklar när jag kommer in: vilken lycka är att få se något riktigt fint så fort man kommer in! Det får plats med massor annat också, till ex en vas med fräscha blommor <3
  När jag behöver inspiration är det bara att ta en släng till Royal Design och om jag har tur får jag även köpa hem något riktigt fint för bra pris!

 • alexandra skriver:

  1. Den skulle få stå i vårt nymålade vardagsrum i matsalsdelen. Vi har precis renoverat där och kör på gråa väggar och vita möbler men just nu är matsalen ganska tom då jag inte hittat något sidobord jag vill ha, men det har jag nu! det är helt perfekt! Jag skulle hålla bordet ganska enkelt och endast ha en växt, lite ljuslyktor och eventuellt någon lampa.
  2.Royal design är för mig kunglig design, men också ledsen plånbok. Man vill köpa typ allt man hittar på hemsidan men det går ju inte… 🙂

 • Milla skriver:

  1. Vi behöver verkligen ett sideboard här hemma. Det skulle stå så fint bredvid soffan där det syns och får dekoreras lätt.
  2. Royal design är lyx, kvalitet och möjligheter.

 • Sofia skriver:

  1) Jag skulle placera det vid fönstret i vår nya hall som vi håller på att bygga. Även om jag inte vinner så tackar jag för tipset om bordet för det var så rackarns snyggt att jag nog får köpa ett ändå. 🙂
  2) För mig är Royal Design en värld av lyx. Bor i Jönköping här en guldfärgad Royal Design-butik precis har öppnat och det är ett av mina mammaledighetsnöjen att åka ut dit och drömma mig bort titt som tätt.

 • Emma skriver:

  Vi har en svårmöblerad hörna med ett fönster i köket. Ytan är för liten att ställa en fåtölj på och att ställa en liten trappstege där ser bara naket ut. Detta bord skulle passa perfekt! Jag skulle dekorera med kokböcker, växter och kanske något köksredskap.
  RoyalDesign.se är alltid stället jag vänder mig till för att handla inredning från klassiska varumärken. Tyvärr har jag behövt göra en reklamation på en produkt från kitchenaid nyligen och ett svarsmail från dem kom på vift, vilket har dragit ut på tiden. Nu verkar vi däremot vara på banan igen och förhoppningsvis får vi hjälp att laga maskinen snart.

 • Anna skriver:

  Fråga 1. Jag skulle slänga ut den gamla IKEA-byrån som mest samlar skräp. Det skulle få mina 28m2 att kännas mycket större och luftigare, men också galet mycket snyggare!
  Fråga 2. Royal Design för mig är ett paradis! En blandning av klassisk design och nya uppstickare. Perfekt ställe för inköp av fina presenter!

 • Camilla Hansson skriver:

  Ett nytt sidobord skulle få stå vackert vid fönster där vi har ett fint litet utrymme. Där skulle det ha sin plats.
  För mig är royal design inspiration och härligt.

 • erica k skriver:

  1. Jag skulle ha Domo Sideboard på mitt badrum, saknar en möbel att ha handdukar i, korgar med prylar och även få in lite ljus samt växtlighet.
  2. Royaldesign har allt, vilket uppskattas enormt av mig! Har alltid fått mycket bra service både i butik och på nätet.

 • Olivia skriver:

  Detta fina bord skulle få stå i vardagsrummet och fungera som ett sidobord där man kan skapa vackra stilleben beroende på känsla, årstid, högtid eller stil! Denna möbel blir betydligt mångsidig då den är så föränderlig! Ena dagen kanske man vill lyfta fram en grön växt i sin favoritkruka tillsammans med en fin ljusstake och en annan dag kanske man ha det sådär slarvigt genomtänkt med inspirerande posters och utlästa böcker och sin favoritpryl från senaste resan!
  Royal design är för mig den ultimata butiken för inredning både när det kommer till fysisk butik och för onlineshopping! En av de bästa sakerna med företaget är att de verkligen har förstått innebörden av att ha det bra sammanlänkat med den fysiska butiken och shoponline! Ett exempel var när jag skulle få tag på en kudde och den inte fanns i butik, med några enkla tryck kunde expediten fixa så att den kom två dagar efter till butiken! Smidigt och verkligen bra service! Royaldesign är det jag besöker i första hand när jag är ute efter något i inredningsdjungeln eftersom jag vet att utbudet är så pass stort!

 • Olivia skriver:

  Detta fina bord skulle få stå i vardagsrummet och fungera som ett sidobord där man kan skapa vackra stilleben beroende på känsla, årstid, högtid eller stil! Denna möbel blir betydligt mångsidig då den är så föränderlig! Ena dagen kanske man vill lyfta fram en grön växt i sin favoritkruka tillsammans med en fin ljusstake och en annan dag kanske man ha det sådär slarvigt genomtänkt med inspirerande posters och utlästa böcker och sin favoritpryl från senaste resan!
  Royal design är för mig den ultimata butiken för inredning både när det kommer till fysisk butik och för onlineshopping! En av de bästa sakerna med företaget är att de verkligen har förstått innebörden av att ha det bra sammanlänkat med den fysiska butiken och shoponline! Ett exempel var när jag skulle få tag på en kudde och den inte fanns i butik, med några enkla tryck kunde expediten fixa så att den kom två dagar efter till butiken! Smidigt och verkligen bra service! Royaldesign är det jag besöker i första hand när jag är ute efter något i inredningsdjungeln eftersom jag vet att utbudet är så pass stort!

 • AnnCatrin skriver:

  1. Det skulle få pryda vår gästentre. I dag saknar jag något att mjuka upp vår hall med så den känns välkomnande.
  2. Royal design är för mig där allt jag gillar finns!

 • Helena Sturesson skriver:

  Jag skulle ställa avlastningsbordet i allrummet jämte fönsterpartiet ut mot haven på andraplan i mitt hus som vi skall påbörja byggnationen efter årsskiftet. Ljuset från fönstren skulle framhäva det fina avlastningsbordet.
  Royal design använder jag för att drömma mig bort och skapa bilder i huvudet för hur jag vill inreda mitt blivande hus.

 • Maud skriver:

  1. Detta sidobord skulle få stå vid min lilla braskamin. En tavla lutad mot väggen, några ljus och en krukväxt överst. Nedre plan skulle få inrymma min (lite för stora) samling pocketböcker.
  2. För mig står Royal Design för en smakfull samling design, klassiker och nyheter, som snabbt och smidigt kan hamna hos mig eller hos mina nära & kära.

 • My Thulin skriver:

  1. I min hall, Med en fin blomma och några av mina favorit böcker!!
  2. Royal design är stället jag letar inspiration , där jag kan köpa allt sedan! Då de har brett sortiment !!

 • Linda skriver:

  1. Det skulle stå i vår inre hall där det behövs en avställningsyta. En fin korg att lägga saker i, en grön växt och en lampa.
  2. För mig är Royal Design ett stort varuhus där det finns det mesta för hemmet och det är lätt att hitta saker både till dig själv och andra.

 • Angelica skriver:

  1: Den skulle stå vid vår kamin, och jag skulle dekorerar med glas, dryck, och annat lull-lull, ihop med sköna fåtöljer.
  2: Stort utbud, bra priser och det finns många saker man gärna skulle vilja klicka hem.

 • Anna skriver:

  1. Just precis detta fina sideboard från Domo Design har jag haft ögonen på länge! Vackert i all sin enkelhet och går att förändra i all oändlighet. Jag skulle placera det i mitt vardagsrum och använda toppen för olika stilleben efter säsong. Det under hyllplanet skulle fungera som förvaring för böcker och magasin.
  2. För mig är Royal Design kvalité, inspiration och service. Jag besökte nyligen den nyöppnade butiken i Jönköping och möttes av trevlig personal och massa härlig inspiration – precis som online! Royal Design upplever jag som ett vinnande koncept.

 • Mia Sundlöf skriver:

  1. vi står i startgroparna för renovering av vårt stora vardagsrum på 39 kvadrat till våren! Detta snygga sideboard skulle göra sig perfekt vid ena hörnet av vår enorma soffa!! Med snygga lyxiga detaljer på!
  2. Lyxig och snygg kvalitet med stil och finess!

 • Evelina skriver:

  1. Alla våra bokhyllor är alldeles smockfulla med böcker, så det här sideboardet skulle jag låta vara SNYGGT och inte bara fullt mer grejer. Ett par kaktusar i fina krukor, två höga fina ljusstakar och några snygga magasin och coffee table-böcker skulle ligga där och glänsa. Ett prestigebord!
  2. Royal Design är mitt stammisställe på nätet! Ett enormt och bra utbud, så mycket fantastisk design och till de bästa priserna. Ett underbart sätt för någon som mig att kunna köpa fin design även om man bor i en småstad och saknar bra inredningsbutiker.

 • Maria W skriver:

  1) Det finns en plats, mellan vår kamin och vår lilla soffa för två, där jag placerar mig tidiga morgnar för värmen och för att mata vår minsta. Där skulle den stå och rymma både nödvändigheter (som nappar och tidningar att läsa) samt finheter (som barnens degkreationer och den lilla ängeln jag ärvt efter min mormor).
  2) Möjlighet att fönstershoppa och "på-riktigt-shoppa" när man är hemma med små och känner sig långt från verkligheten, lite frihet 🙂

 • Linda skriver:

  1. Den skulle användas som ett sideboard vid en av de mindre väggytorna i vardagsrummet, med en fin vas och ljusstake på det översta hallplanet, och tidningar och böcker på de nedre.
  2. Royal design är för mig den första sidan jag går in på när jag letar något i designväg som jag vill ha. Ofta vet jag redan vad jag är ute efter och skriver in detta i sökfältet, och ofta överraskas jag av ett riktigt bra pris.

 • Minna skriver:

  1. Det är näst intill omöjligt att hitta snygga sideboard i lokala affärer och detta är PERFEKT. Det är hallen som behöver ett snyggt avlastningbord!
  2. Royal design är för mig klassiskt, enkelt, stilsäkert och ursnyggt. De har alla pieces för hemmet som är rätt!

 • Amanda H skriver:

  1. Som student i liten etta finns det alltid behov för extra förvaring, nä jag såg bordet fick jag genast tusentals idéer. Kanske bordet skulle få flytta runt under året, då det skulle behövas på så många platser. Jag tror det skulle passa fint i min hall som för övrigt är helt tom, några fina dekorationer och grön krukväxt skulle göra hallen mycket finare. Den skulle också passa bra i min kökshörna för att fungera som både avlastning men också förvaring för diverse saker som inte får plats i lådor och liknande.
  2. Royal Design är inspiration och ha-begär. Som läsare av olika inredningsbloggar så har Royal Design dykt upp så ofta att jag känner att de är typ lika självklara som IKEA i inredningsvärlden. Tyvärr har jag själv aldrig beställt därifrån, men den handlingen är inte långt ifrån att bli verklighet.

 • Karin skriver:

  1. Ett svart bord skulle få stå under vår trappa. Ett döutrymme som skulle behöva få lite glans! Tillsammans med min ittala glasvas, där blommor byts ut efter säsong! Nu skulle jag sätta gran- och tallris tillsammans med ett par långa nyponkvistar! Vasen skulle få dela utrymme tillsammans med stilleben av olika keramikvaser och figurer från 50- och 60-talet! Min stora prylpassion! Kanske även blanda upp med ett stort svartvitt fotografi/illustration!
  2. Royal Design tillhandahåller både klassisk och ny design till bra priser! En kombination som faller mig i smaken!

 • Kattis skriver:

  1. Domo sideboard skulle fylla en tom plats vid vår soffa. Där skulle den inte bara se otroligt snygg ut utan också fylla ett viktigt syfte att skydda soffan.
  2.Royal Design har för mig bivit en shoppingplats där man alltid hittar det bästa för den billigaste pengen. Friheten att kunna shoppa närsomhelst oavsett tid på dygnet.

 • Maria S skriver:

  1) Det ska stå i vårt nyrenoverade lilla kök, vid en av väggarna, rättså nära köksbordet. Ett grått eller vitt passar bäst där. Det skulle dekoreras med fina receptböcker på hög, min receptlåda, en grönväxt i kruka, en fin bordslampa och detaljer i mässing, t ex ljuslyktor eller grytunderlägg.
  2) Royal Design är en av den webbutiker jag kollar på först när jag ska leta upp någon möbel eller inredningsartikel jag är ute efter.

 • Anna skriver:

  1. Jag har länge haft ögonen på detta fina sideboard från Domo Design. Gillar dess enkelhet och ser det som en möbel som går att förändra i all oändlighet genom styling och placering. Med andra ord en möbel som kan följa med genom hela livet. Jag skulle placera det i mitt vardagsrum och använda toppskivan för olika stilleben efter säsong. Kanske skulle det få fungera som gottebord så här i juletid.
  2. För mig är Royal Design kvalité, inspiration och service. Jag besökte nyligen den nyöppnade butiken i Jönköping och möttes av massa inspiration och trevlig personal – precis som online! Ett vinnande koncept.

 • Maria skriver:

  1. Vi har precis flyttat till hus och i det stora vardagsrummet finns det en tom yta mellan fönster och soffan. Jag har funderat och funderat på vad som borde finnas där och sideboardet från Domo Design är ju svaret! Det skulle bli så fint med någon fin lampa, krukväxt, en massa tidskrifter på underredet etc.
  2. Royal design är mitt bästa ställe för att köpa fina presenter till den som redan har allt. Jag var i helgen inne i nya butiken i Nacka Forum – en helt underbar butik att strosa runt i. Där kommer många av årets julklappar att köpas.

 • katharina skriver:

  1. om jag vann Domo sideboard så vet jag precis vart det skulle få stå – nämligen i vårt vardagsrum, vid en vägg som idag är helt tom och tråkig. Jag skulle ställa en grön växt överst och en fin lampa eller ljusstake, sedan så skulle mellanhyllan rymma fina korgar för förvaring av värmeljus och annat. På nedersta hyllan skulle det bli en perfekt plats för mode- och inredningsmagasin. På väggen över sideboardet skulle det hänga några fina tavlor för att skapa en helhet. Det skulle verkligen bli en ny känsla i rummet.
  2. Royal Design för mig är dels en fin butik att gå och titta och handla i fysiskt, men också en jättefin online butik med ALLT man kan önska inom möbler, design och heminredning. jag har alltid fått väldigt bra service och alltid hittat vad jag sökt. E-tail när den är som bäst!

 • Tilda Bengtsson skriver:

  Jag skulle ha denna i mitt vardagsrum vid fönstret. Det hade passat heelt perfekt!
  På Royal Design hittar man alltid nya önskepresenter, alltid nya fina grejer som skulle passa perfekt i allas hem!

 • JoHaNNa skriver:

  1. jag skulle ha den i vårt kök som ett sideboard. modernt och oväntat 🙂
  2. royaldesign är en webshopp där jag kan hitta all inredning jag drömmer om, dessutom en av mina favorit webshoppar 🙂

 • Katja Björklund skriver:

  1. Sideboardet skulle bli den hett efterlängtade lösningen vid det stora "golv till tak-fönster" som vätter ut mot altanen. Det släpper in ljuset, är lika snyggt från bägge håll och kan äntligen ge oss en självklar plats både åt fina noter till pianot, pepparkakshuset och fungera som avlastning till matsalsbordet intill!
  2. Royal design ger mig en fantastisk möjlighet att titta de där extra gångerna på en önskad sak innan jag slår till. En klar fördel för veliga personer som inte vill hänga pinsamt länge i en fysisk affär för att välja färg och gör att jag fattar mer genomtänkta beslut!

 • Bibbi skriver:

  1. Det finns en perfekt plats för denna sideboard . Den ska stå mot en lång vägg där inget annat passar i det inglasade balkongen. Där har jag en läshörna där den passar perfekt. Skulle dekorera den med blommor, tavlor och levande ljus för att få till en maximala myskänslan.
  2. Royal design är perfektion för insperation, allt vackert på ett och samma ställe. Älskar att man kan handla på webben med en väldigt bra service och för väldigt bra priser.

 • Sara skriver:

  1. Vi har precis köpt ny lägenhet och håller på att totalrenovera hela lägenheten. Hallen är stor och avlång och ganska svårmöblerad, men insåg nu att detta sideboard skulle passa perfekt som avlastningsyta och ha någon fin växt på!:-)
  2. För mig är Royal Design bästa butiken, både nätbutiken och fysiska butiken i Sundsvall. Jag både handlar mycket men får även otroligt mycket inspiration!

 • Huong Bui skriver:

  1. Bordet ska få stå antingen vid trappen mot vår fina fondvägg eller i allrummet där vi nyss har gjort om. Jag skulle inreda den med gröna växter, tavlor och ljusstakar. Stillben.
  2. Royal desgin för mig är en sida som jag alltid tittar in till om jag söker design produkter till inredningen i hemmer eller smycken.

 • Nickan skriver:

  1: Uterummet skulle få en ny möbel och på detta underbara sidebord skulle vi ha en bunt läsvärda saker, en burk med värmeljus och en samling ljuslyktor. Under en filt och i en skön fåtölj så kommer lugnet krypande med tända lyktor på ett Momo bord.
  2: Ett ställe där jag köper mina trotjänare till hemmet. Stora som små med kvalitet som håller livet ut. Service och perfektion i en god blandning på både webben och i butik.

 • sara skriver:

  Jag skulle ställa in bordet i badrummet då vi saknar badrumsskåp – och låta vår stora, gamla mässingsspegel stå på toppskivan och lutad mot väggen.
  Kanske skulle spegeln få samsas med hudvård, oljelampan från Klong samt ett stort fång med grönt.
  Royal Design förknippar jag med mina bästa designköp – utbudet är stort och det finns alltid någon tilltalande produkt eller kampanj som bidrar till köp!

 • Vi flyttar in i vår nyrenoverade lägenhet på måndag efter lång väntan. Jag har redan börjat spåna om hur det ska inredas och har letat efter det perfekta sideboardet till köket. Det ska stå och vara som ett stilleben tillsammans med lite kokböcker, fin lampan, blombuketten, något levande ljus och med en spegel över samt noga utvalda tavlor. Kommer bli perfekt bredvid det runda köksbordet som ska målas mörkgrönt och med Thonet-liknande svarta stolar. Älskar att blanda stilar från olika kontinenter och inte bara ha det avskalat svenskt.

 • Species skriver:

  1. Mitt emot vårt öppna L-kök står väggen helt vit och kal. Där skulle jag ställa möbeln med fina boxar, en rund spegel och en färgglad tavla för att liva upp rummet lite. Troligtvis en växt också!
  2. Royal design är den butik där verkligen alla designfavoriter finns! Jag gillar att de även har fysiska butiker så man kan klämma och känna lite.

 • Sofie skriver:

  1. Domo sideboard skulle passa perfekt i våran smala långa hall, som avlastningsbord och det tar inte heller mycket plats vilket många hallmöbler gör, jag har ännu inte funnit den perfekta möbeln till våran hall men detta sideboard skulle vara perfekt.
  2. Royal design har verkligen ALLT som en riktigt inredningstokig eftersträvar, älskar servicen och kunskapen och att man kan handla dygnet runt när andan faller in 😉
  Mvh Sofie

 • Anne skriver:

  Åh, det skulle få stå i vardagsrummet, precis intill soffan. Perfekt att lägga handarbetet på, och kanske en kaffekopp.
  RoyalDesign innebär för mig det bästa urvalet av fina saker, till rimliga priser. Så glad att de öppnat butiker nu, jätteroligt att gå och titta i dem!

 • Titti skarp skriver:

  1.givet brevid min soffa där jag skulle ha 2 vaser med en pion stjälk i varje vas och så min bok som jag läser skulle ligga där
  2. kvalite och rätt priser för den som vill ha bra prylar mvh Titti

 • Anonym skriver:

  1. Jag skulle ställa sidobordet i köket och ha fint porslin på det.
  2. Royal design är min favoritbutik för designprylar. Jag uppskattar framförallt deras fysiska butik i Kungens kurva där man kan känna och klämma på alla underbara möbler och detaljer.

 • fråga1: det ska inredas och har letat efter det perfekta sideboardet till köket. Det ska stå och vara som ett stilleben tillsammans med lite kokböcker, fin lampan, blombuketten, något levande ljus och med en spegel över samt noga utvalda tavlor. Kommer bli perfekt bredvid det runda köksbordet som ska målas mörkgrönt och med Thonet-liknande svarta stolar. Älskar att blanda stilar från olika kontinenter och inte bara ha det avskalat svenskt.
  Fråga 2: Royal design är för mig en design hub. Där vet jag att jag kan hitta det jag är ute efter.

 • Frida skriver:

  Om jag skulle vinna skulle jag välja ett svart sidebord. Inför jultider skulle en rumsgran få stoltsera i en svart kruka och bredvid skulle den fina lampan Cobra från Gubi i svart få ge ljus. Över bordet skulle jag hänga en rund svart Adnet spegel också den från Gubi. Tror det skulle bli jättefint! 🙂
  Royal Design är stället där jag alltid finner det jag söker i designväg. Ett fantastisk stort och bra utbud!

 • Anna skriver:

  Den skulle få stå i vardagsrummet, med en tidningshög nere och några fina ljusstakar och en grön växt på.
  Royaldesign är för mig betyder lite dyrare lyx, ett ställe man kan unna sig att handla från någon gång ibland.

 • Fråga1: Vi flyttar in i vår nyrenoverade lägenhet på måndag efter lång väntan. Jag har redan börjat spåna om hur det ska inredas och har letat efter det perfekta sideboardet till köket. Det ska stå och vara som ett stilleben tillsammans med lite kokböcker, fin lampan, blombuketten, något levande ljus och med en spegel över samt noga utvalda tavlor. Kommer bli perfekt bredvid det runda köksbordet som ska målas mörkgrönt och med Thonet-liknande svarta stolar. Älskar att blanda stilar från olika kontinenter och inte bara ha det avskalat svenskt.
  Fråga 2: Royal design är för mig en design hub. Där vet jag att jag kan hitta det jag är ute efter.
  PS: Jag har svarat 2 gånger ovanför men har antingen missat fråga två eller inte fått med hela fråga ett… detta är sista svaret jag lovar. 🙂

 • josefin larsson skriver:

  flyttar in i min första "riktiga" lägenhet, äntligen har jag lämnat studentlivet bakom och fått mitt första jobb efter examen. Bordet skulle få stå i mitt vardagsrum som en fin inredningsdetalj!
  royal design är en sida och butik där jag handlar mycket ifrån, mestadels handlar jag prydnadssaker och serviser där! har ett stort och bra utbud.

 • Karin skriver:

  1. Det svart bordet skulle bli fantastiskt bra under vår trappa! Ett döutrymme som skull behöva få lite glans! Min stora glasvas från iittala skulle få stå där tillsammans med säsongsbetonade växter! För tillfället skulle jag sätta gran- och tallris tillsammans med ett par långa nyponkvistar. Vasen skulle få sällskapa med keramikvaser och prylar från 50- och 60-talet! Min stora last. Skulle förmodligen även kombinera det med ett stort svartvitt fotografi/illustration.
  2. Royal Design blandar tidlösa klassiker och ny design på ett förträffligt sätt till bra priser!

 • Sara N skriver:

  Domo sideboard skulle få stå i vår inre hall som för tillfället inte är så genomtänkt inrett. Jag saknar en avlastningsyta som både är funktionell och snygg så detta bord hade passat perfekt! På väggen ovanför bordet kommer min dotterns personliga födelsetavla och andra fina fotografier som betyder mycket i min familj. På bordet skulle jag ställa en mindre skål av mässing (för nycklar, mynt och lipsylet), min ständigt förökande trupp av elefantöron, och mina Liljan ljusstakar i mässing (som fö är beställda från royal design).
  Royal design för mig är inspiration och ett verktyg för att kunna förverkliga mina idéer i mitt och min familjs hem. Royal design har ett för mig tilltalade utbud och ofta generösa erbjudanden som möjliggör att även vår familj har chansen att komma över designfavoriter till ett bra pris. Royal design är helt enkelt design för alla ?

 • Åsa skriver:

  1 Skulle bli utmärkt i mitt matrum som avställningsyta.
  2 Royal design är ett fantastiskt komplement till den lokala handeln.

 • Karin skriver:

  1. Det svart bordet skulle bli fantastiskt bra under vår trappa! Ett döutrymme som skull behöva få lite glans! Min stora glasvas från iittala skulle få stå där tillsammans med säsongsbetonade växter! För tillfället skulle jag sätta gran- och tallris tillsammans med ett par långa nyponkvistar. Vasen skulle få sällskapa med keramikvaser och prylar från 50- och 60-talet! Min stora last. Skulle förmodligen även kombinera det med ett stort svartvitt fotografi/illustration.
  2. Royal Design blandar tidlösa klassiker och ny design på ett förträffligt sätt till bra priser!

 • Linda skriver:

  1. Vid en kort nytapetserade vägg mittemot soffan.
  2. Kvalitet, inspiration och design!

 • Linn skriver:

  Detta supersnygga sideboard hade jag bytt ut med mitt beståskåp i vardagsrummet som har hängt med i många år! En plats där jag och alla anda ser det hela tiden 😉
  Royal design erbjuder många designermärken , där man kan skapa sig en egen stil. En sajt där det erbjuds många märken vilket betyder att man kan beställa från en och samma sajt!

 • Linda skriver:

  1. Vid en kort nytapetserade vägg mittemot soffan.
  2. Kvalitet, inspiration och design!

 • Linda skriver:

  1. Vid en kort nytapetserade vägg mittemot soffan.
  2. Kvalitet, inspiration och design!

 • Elin skriver:

  1. Jag har ett sovrum som är svår möblerat där en Domo-sideboard hade passat perfekt! Där hade den fått prydas av ljuslyktor, några fina böcker, växt och en stor tavla hade varit perfekt att placera här. Det hade lyft hela mitt sovrum!
  2. Design till rätt pris, stort sortiment och bästa stället för studenter med inrednings intresse att beställa från!

 • Jennie skriver:

  1. Sideboardet skulle passa bra i vårt sovrum! Det är vårt sista rum som snart blir klart i denna långa totalrenovering. I sovrummet finns ingen avlastningsyta så Dome skulle få både lite trevliga magasin, någon bok, ljus och någon blomma och på så sätt göra sovrummet komplett!
  2. Stort sortiment till bra priser. Råkar ofta hamna på Royaldesign.se 🙂

 • Stina skriver:

  Jag skulle ställa det vid kaminen och ha ved på understa hyllplanet. Övre delen skulle jag använt till en lampa och några stilleben, bra höjd för att undvika att vår lilla galning här hemma drar ner det!
  Royaldesign är för mig en butik där man kan hitta ngt för alla, morfar som bebis! Stort bra sortiment och bra priser!

 • Erika skriver:

  jag skulle ställt den i vardagsrummet, har en perfekt plats för den!, så den får stå i centrum och där skulle jag ställt min monstera, några fina ramar och en lampa. under hade min man fått förvara sina böcker som han envisas att sprida runt överallt annars 🙂
  dom har bra utbud, älskar att fönstershoppa på deras sida! hade ekonomin och utrymmet tillåtit hade jag förmodligen ägt det mesta från deras sida :’D

 • Emelie skriver:

  1, vi har nyligen flyttat från min lilla etta på 27 kvm till en trea på 75 kvm mitt uppe i att inreda första barnrummet vilket ska bli super mysigt. dock har dem andra rummen kommit lite i skym undan. jag skulle gärna velat ha ett vitt domo sidobord i vår hall med en stor rund spelgen ovanför och en hampa matta på golvet. 🙂
  2, royal design för mig är en inspirationskälla! älskar att sitta med datorn i knäet och en varm kopp te i handen och inspireras av alla dessa fanatiska möbler.
  /Emelie

 • Nadja östman skriver:

  Den skulle stå i vårt vardagsrum, med vår snygga stereo i mitten, sen högst upp lite böcker med ett snyggt bokstöd, och en härlig stor vad med blommor. Royal design för mig är kvalitets produkter till bästa pris, alltid snabb och okomplicerade leveranser!

 • Sofia W skriver:

  Min pappa gick bort för ett tag sedan. Han gillade inte att vara med på bild så vi har inte så många fotografier på honom. Däremot lämnade han efter sig en hel del fantastiska slöjdalster som jag gärna vill ha framme för att minnas honom. På den svarta sideboarden skulle de vackra träformerna verkligen komma till sin rätt, gärna i kombination med fina ljuslyktor.
  Royal Design är inspiration för mig. Både när jag vill handla men också när jag vill se vad jag kan göra med sådant jag redan har hemma för att inte alltid köpa nytt.

 • Anna PS skriver:

  1.Vi har ett stort vardagsrum och myshörnan skulle må bra av en rumsavdelare för att skapa ett rum i rummet. Ett sideboard from Domo Design skulle passa perfekt till höger om myshörnan där vi har 2 Jetson och ett litet bord. Jag skulle älska att displaya olika stilleben och böcker i sideboardet.
  2. Bästa utbudet av designprylar, snabba leveranser och utmärkt kundservice.

 • sandra skriver:

  Nu skulle den bli placerad i vår hall där den skulle vara svinsnygg. Bor ihop med två andra tjejer i en 4;a (Stockholm är fan för dyr stad för att vara student) men sen en dag när jag har eget då skulle den göra sig fantastisk i ett vardagsrum.
  Royal design för mig är allt på ett ställe, bra pris, bra kundtjänst och helt enkelt det första alternativet när det kommer till inredning och presentköp!

 • 1.Skulle definitivt ha den ståendes i huset centrum, en vas med rosa Gerbera och mina designmagasin. Kanske även den fina pappbox där jag har förvarar "måbra-minnen"
  2. Royal design är för mig en inspiration, en källa jag kan hämta kraft och ideér, eller bara ren avkoppling och glädje.

 • Monika skriver:

  1. Jag skulle ha sideboardet i köket. Jag skulle ha kokböcker, mattidningar och lite örter på det. Kanske den ärvda morteln i marmor också skulle få plats på den bredvid en snygg lampa.
  2. Royaldesign, inspirerande och lätt att handla från eftersom allt finns på samma sajt. Jag behöver inte bläddra mellan flera adresser för att hitta det jag vill ha utan här finns allt samlat.

 • Emma Kitti skriver:

  1. Jag skulle placera sidobordet i vår öppna hall som leder rätt in i huset. Det skulle bli ett bra lyft!
  2. Det är en butik som har det mesta inom iordning och design. Jag kan hitta presenter till hela familjen där.

 • Anonym skriver:

  1. Det är som gjort för vårt kök! Jag har funderat på just detta sideboard, det skulle bli en fin kontrast till våra köksmöbler i gustaviansk stil.
  2. Royal Design är för mig något där jag får inspiration, dessutom finns där något för alla och i alla prisklasser när en är på jakt efter en fin present.

 • Louise skriver:

  1) Vi har nyss flyttat över till London, och kämpar med allt som därmed följer: englasfönster, dålig värme och "fräcka" väggfärger. Efter två månaders slit närmar sig lägenheten bebolig enligt skandinavisk standard, men vi har fortfarande en bit kvar tills "hemkänslan" kan infinna sig. Lägenheten är liten, och taktiken är stilrena möbler i vitt och blått. Det blåa Domo sidobordet skulle göra sig perfekt på den lilla väggen mellan sovalkov- och halldörren, mitt emot string-systemet och lilla ghost-loveseaten.
  På översta hyllan skulle jag placera den fina "Dagg"-vasen (och därmed alltid ha en ursäkt för att köpa fina blommor) bredvid Lottas träd "Svensk vår" och två små mässingsljusstakar jag plockade upp på "Floramor och krukatös". På den nedre hyllan skulle jag förvara min symaskin samt några fina böcker. En liten hörna med de saker jag tycket bäst om och som påminner mig om hemma helt enkelt!
  2) Royal Design för mig är den sida jag alltid återkommer till för mina inredningsinköp och inspiration. De har lyckats samla tidlösa och blivande klassiker på samma ställe till fantastiska priser.

 • Maria H skriver:

  1. Jag flyttar snart till min första egna lilla lägenhet och jag skulle placera sidebordet som en avdelare mitt i vardagsrummet som har öppen planlösning. Där kommer jag placera alla mina finaste prylar och bästa magasin.
  2. Royal design är en värld av den bästa lyxen, perfekt för presenter och när man vill unna sig något extra fint. Bra att det finns alternativ i alla prisklasser, House doctor är en favorit!

 • Jennie skriver:

  1. Domo sideboard skulle inte ha en given plats hemma hos oss. Som oftast skulle den få stå i vardagsrummet och förvara favoritböcker, en vacker tavla och en stor kaktus men ibland skulle man hitta Domo Sideboard i hallen med svarta stilrena lådor innehållande vantar och mössor. En dag kanske den får stå i badrummet?!
  2. Royal Design gör det väldigt lätt att få hemmet att kännas komplett.

 • Matilda Freijd skriver:

  1. Detta fina bord skulle få en plats i mitt vardagsrum. Jag skulle byta ut ett gammalt träskåp mot denna fina och nätta möbel för att få ett mer rent intryck.
  2. Royaldesign är mitt absoluta favoritställe att nätshoppa på då jag hamstrar porslin och glas! Alla mina favoritsaker finns på royaldesign och dessutom till ett mycket bättre pris än på andra ställen. Royaldesign borde anställa mig som säljare eftersom jag alltid tipsar folk om dem!

 • Claudia skriver:

  1. Jag skulle överraska min kille som under flera år försökt hitta en snygg och stilren tv-bänk, för det är precis vad detta underbara sideboard skulle få agera! Tänk att det ska vara så svårt att hitta, va?!
  2. För mig är Royal Design den givna samlingspunkten när jag letar efter design, såväl möbler som porslin, till mig själv eller som present. Det är så skönt att slippa klicka runt på tusen olika sajter. Dom har ju ta mig tusan allt.

 • Johanna Hallgren skriver:

  1. Domo sideboard skulle passa perfekt i mitt vardagsrum, där jag kombinerar en industriell stil med ljust nordiskt med ljusa träslag. På översta hyllan skulle jag ställa ett par fina litografier från Halmstadgruppen och lite levande ljus. På underhyllan skulle mina fina coffeetable böcker få husera, de får alldeles för lite uppmärksamhet inlåsta i ett skåp idag 🙂
  2. För mig är royal design en kombination av en stor inspirationskälla och ett brett utbud av kvalitetsprodukter för hemmet.

 • Anna skriver:

  1) Vi håller som bäst på och inreder allrummet på ovanvåningen och är på jakt efter det perfekta sidebordet att ha under en svårmöblerat snedtak längst ena väggen. Denna fina avlastningsbänk från Domo Design hade passat så PERFEKT med sina mått och sin enkelhet hade det bevarat luftigheten och rymden i rummet och varit fin mot den vita putsade stenväggen. Jag hade placerat en lampa på toppskivan för att få in en ljuskälla till i rummet tillsammans med några fina böcker och en krukväxt i en kopparkruka som jag fått ärva efter farmor. På det nedersta planet hade högarna med inredningstidningar fått hamna, sådana magasin man vill spara och ta fram och bläddra i när sambon kollar på fotbollsmatchen – så då är de även nära till hands på ett snyggt sätt!
  2)INSPIRATION med sitt fina sortiment och tips från olika profiler så får man input från nya vinklar som man inte tänkt på själv, ENKELHET för att lösa presenter (till sig själv och andra), TIDSBESPARANDE då Royal Design har det mesta i sitt sortiment, PÅLITLIGT varit nöjd varje gång jag handlat.

 • Monika Lindh skriver:

  Sidebordet skulle stå mot min strikta svarta soffa med min fina mässingslampa på.
  Royal Design – där man tittar först, där man använder priset som jämförelse med andra näthandlar och där man kan lita på snabb leverans!

 • Margot Björck skriver:

  1. Jag skulle ställa det mot en vit vägg som jag har på landet och på det skulle jag låta innehållet växla efter säsong; Tomtar och änglar till jul och midsommarstång i trä och vackra vilda blommor på sommaren.
  2. Royal Design är för mig en leverantör med otroligt brett utbud till bra priser och med bra leveransmöjligheter.

 • Pernilla Ö skriver:

  1. Jag skulle sätta det i vårt lounge vardagsrum bredvid kaminen för att ställa en sukulent i en kruka av hamrat silver på, några favorit böcker, någon ljusstake och en korg i skin för tidningar under. Det är allmänt tomt i detta rummet och vi har sneglat mot olika alternativ, bla Ikeas skrivbord i glas, men detta hade varit super men inget som vår plånbok tillåter så detta hade varit perfekt att vinna.
  2. När jag är ute efter någon inredningsdetalj/köks atiralj eller present så är det alltid Royal Design jag söker på eftersom jag nästan alltid hittar vad jag söker efter och de ligger också oftast bäst i pris.

 • Sofie skriver:

  1. Alltså det här med nycklar, telefoner och plånböcker som av någon konstig anledning aldrig ligger där man tror. Tänk att mötas av ett Domo sidebord när man kommer hem och ha en given plats för alla småprylar!
  2. Det bästa med Royal design jut nu är att ni äntligen kommit till Jönköping! =)

 • Frida skriver:

  1. Tänk dig en kväll, det är mörkt ute.. Man kommer innanför dörren och stampar av sig snön… Innanför dörren står denna underbara sidebord och där har sin sambo tänt lite ljus, hällt upp varm glögg… Hade definitivt satt det så detta är d första man ser!
  2. Royal design är så mycket! Fantastiskt bra inredningsinspiration där man kan hitta allt fint som man läser i bloggar o på andra ställen.. Hemsida där det finns allt snyggt alltså:-)

 • Sofie skriver:

  Hej hej!
  1. Jag skulle inreda den med alla mina favoritväxter. Det snyggaste som finns är grått i en djungel av grönt 🙂
  2. Royaldesign har en underbar blanding av allt ett hem behöver för att bli personligt. Fantastiskt också att ett ni finns både på nätet och som fysisk butik.
  God jul!

 • Theresia skriver:

  1. Det skulle bli en grå som skulle få sin plats bredvid min vita soffa, matchar perfekt till mitt lilla gråa soffbord! I den skulle jag förvara mina fotoalbum och några fina böcker som folk gärna tittar i när de hälsar på mig!
  2. Älskar er sida, finns alltid något spännande att hitta där. Första sidan jag går till när jag letar presenter!

 • malincatrin skriver:

  1. Jag skulle placera sidebordet i vår öppning mellan matplats och allrum för att skärma av huset mer privata del med de stora öppna, sociala ytorna. Bordet skulle dekoreras med tidningar, växter, ljusstakar och stilleben som ändras efter humör. Bordet blir ett vacker blickfång både från fredagsmyset i soffan och från matplatsen vid en middagsbjudning med vänner.
  2. Royal Design är en pärla för inköp av allt från heminredning, design och andra bra att ha saker. De har ett brett sortiment i olika prisklasser som passar alla. Lättillgängligt både via nätbutik och fysiska butiker.

 • Lisa skriver:

  Bredvid vår soffa i vardagsrummet finns det en död yta som verkligen skulle vakna till liv med hjälp av detta underbara sideboard. Skulle dekorera den med foton, minnen och favoritböcker.
  Royal Design för mig står för klassiker – både erkända och moderna.

 • Victoria skriver:

  1. Jag skulle ställa Domo Sideboard där det behövs som mest – bakom soffan. Är så trött på att se soffryggen och ett sideboard med mysbelysning och fina stilleben skulle verkligen pigga upp vardagsrummet. Skulle även använda hyllplanet för att förvara kuddar och plädar.
  2. Royal Design bidrar med såväl vardagslyx som exklusiva presenter och gåvor. Både på hemsidan och i butik hittar jag alltid något, oavsett om det är till någon annan eller till mig själv. Royal Design bidrar med guldkant på min vardag 🙂

 • Alexandra skriver:

  1. Sidobordet hade fått den bästa platsen i hela huset – hallen. Det första man ser när man kommer hem och kommer innanför dörren som gäst. Perfekt för både avlastning och snygghetsfaktorn!
  2. En fulltäckande webshop. Behöver jag inredning så vet jag var jag kan hitta det.

 • Emma skriver:

  Fråga 1. Hur skulle du inreda ditt hem med Domo sideboard?
  – jag skulle ha mitt sideboard i hallen och jag skulle ha mina fina inredningstidningar som dekoration och en tavla ovanför, jag skulle även hänga en industrilampa i en konsoll och vira sladden lite slarvigt för att bryta av det fina. Sem skulle jag hitta mig en stor Kaktus att ställa på den. ❣
  Fråga 2. Vad är Royal Design för dig? Motivera
  – för mig är Royal design hemma, här hittar jag den inredning och allt jag behöver till hemmet i kvalité. Med åren har jag insett att det är så mycket mer värt att satsa på kvalite istället för billiga grejer. Love it! Jag hoppas jag vinner, skulle bli så glad ?

 • Katarina skriver:

  Jag skulle inreda min för närvarande tomma och tråkiga/sterila hall med en grå sideboard och vackra stilleben.
  Royal design är en webshop som ger massor av inspiration och habegär och dessutom är lätt att handla ifrån.

 • Runa skriver:

  1. Sidobordet kommer passa över alt i vårt oinredade hus, hallen, brevid soffan eller pynta opp en vägg och vara blickfang i vardagsrummet. Boder vore en god start på vägen da vi i starten inte har råd med at prioritera design möblar i alla hemmets rum.
  2. Royal design er för mig inspirasjon och et ställe där jag kan hitta alt som trängs för at ge en boplats det lille extra.

 • Emma Persson skriver:

  1. Domo sideboard skulle passa perfekt i huset vi håller på att bygga. Den skulle få en central plats i vardagsrummet där jag skulle ställa vackra vaser fyllda med blommor och ljusstakar på den övre hyllan och glammiga inredningstidningar på nedre
  planet.
  2. Royal design är en dröm för mig som är inredningstokig. Där finns allt man kan drömma om och behöver, både designklassiker men även nya uppstickare. Ett inredningsmecka online 🙂

 • Frida O skriver:

  Med en siluett så smäcker så skulle den göra sig så elegant i vardagsrummet, och förvara min kurlitteratur tillsammans med min vackratse vas.
  Royal Design bidrar med både inspiration och glädje, samt en dos av förenkling i vardagen!

 • Jessica Sundberg skriver:

  Jag skulle kasta ut min gamla skänk i vardagsrummet och ersätta den med den här oerhört vackra möbeln!
  Royal Design för mig är exklusivitet men även inspiration och vill-ha-känslor!

 • Alltså… Vi flyttar till ett annat hus om en månad och det skulle passa utmärkt i den L formade hallen med en ljuslykta på. Kommer att blanda retro med modernt och detta passar utmärkt med sin stilrena form. Royal design är kort och gott pricken över i..

 • Helena skriver:

  1. Har mycket trämöbler i vardagsrummet, matsalsbord, stolar, soffbord, sideboard. Skulle vilja komplettera med mer vitt och letar efter ett stilrent, vitt sideboard. Det här från Domo Design skulle passa fint under tv:n som sitter på väggen och skulle lyfta rummet rejält. Sofforna, i två olika grå nyanser, står mittemot varandra med ett långsmalt träbord emellan.
  2. En källa till inspiration och även inköp av inredning och design.

 • Nathalie skriver:

  1. Denna sideboard i grått hade fått pryda min hall i den nya lägenheten. Stilrent och industriellt på samma gång. Perfekt avlastningsyta till de små sakerna, nyckelskål och solglasögon. En snygg vas med färska snittblommor eller kanske en skarp kaktus.
  2. Royal Design är ren och skär inspiration för inredningshjärtat som bultar. Alltid koll på de senaste trendiga detaljerna – och till vettiga priser dessutom!
  Tack för en toppenjulkalender!

 • Rebecca skriver:

  1) I köket med de fina kokböckerna, någon växt och lite annat fint piff.
  2) En inredningsoas som alltid levererar

 • Sarah N skriver:

  Detta sidebord hade jag ställt i vår hall där det hade varit perfekt. Hade valt den blåa färgen för att piffa till vår annars vita hall. Hade ställt en lampa som jag hoppas tomten kommer med och även dekorerat den med fina koraller som jag tror blir en fin kontrat mot den blåa färgen.
  Royal Design för mig är lycka, är inne där dagligen och drömmer mig bort och oftast kan jag inte hålla mig, så blir ett klick så jag ska få hem av en eller flera av mina inredningsfavoriter/ inrednings must have, med snabb leverans och hem till dörren.

 • Carola skriver:

  1. Det skulle bli precis den där möbeln som fattas i vårt kök, att förvara snygga skålar, kokböcker och lite örter på.
  2. En härlig butik med snygga designervaror som inte är svindyra

 • Linn skriver:

  1. Denna hade fått ta en stor plats i min lilla etta. Som det är nu så trivs jag inte alls, men jag tror att den skulle hjälpa mig att få lite hem-känsla & inspiration till att ändra lägenheten ännu mer. Just denna är verkligen i min stil – snygg och stilren! Jag skulle ha en stor tavelvägg bakom med snygga, stilrena tryck och lite gröna växter på sideboardet. Less is more! 🙂
  2. Jag har faktiskt aldrig varit inne på Royal Designs hemsida förrän idag – men kunde knappt sluta kolla! Så himla mycket snygga grejer, vill ha allt nästan! Jag känner rent spontant att det känns lyxigt och att det håller hög kvalité, iallafall ger hemsidan intryck av det! 🙂

 • emilie a skriver:

  Fråga 1. det vara i vårt sovrum mellan två fönster. Här skulle en härlig kruka med en monstera i stå, en fin härlig lampa. Vågar inte ljus, ifall vi skulle somna ifrån dem;-).
  Fråga 2. Design för många smaker. Här kan man lätt hitta saker till sig själv samt presenter till andra, då utbudet är stort.

 • Sanna skriver:

  1. Denna hade fått plats i min hall, där den gamla fula byrån som är i två delar nu står.Denna skulle se bra mycket snyggare ut där tillsammans med lite fint ovanpå. Den skulle helt klart lyfta rummet till en annan nivå.
  2.För mig är Royal Design hemsidan som alltid får en att vilja spendera pengar – oftast pengar man inte har. Den är med andra ord lite farlig, åtminstone för plånboken, men ack så rolig och härlig ändå. Den ger både inspiration, nya idéer och en massa "vill ha känslor".
  Kram Sanna

 • Elisabeth skriver:

  1. Skulle bli mycket glad för det här vackra bordet som jag kikat på ett tag! Saknar nämligen ett sidobord i vardagsrummet för de prydnadssaker och coffee table-böcker jag vill ha framme och ha nära tillhands. Och sedan passar det så fint till min övriga inredning, som är av enkel skandinavisk design!
  2. Kvalitet, vacker och funktionell design, bra service och med det bästa och största utbudet online! Jag är alltid nöjd med mina köp, och när jag sökt något specifikt har jag hittat det hos er. Er site är för mig också en stor inspirationskälla som jag ofta surfar in på!

 • Ulla skriver:

  1. Perfekt bredvid vår soffa, har letat länge men inte hittat rätt.
  2. Elegance i varje produkt.

 • Linnéa skriver:

  1. Detta sideboard är precis allt jag vill ha ut av en möbel, funktionell, enkel och sjukt snygg!! På det skulle jag ställa en massa gröna växter i olika storlekar, älskar när det gröna bryter av mot en enklare färgskala.
  2. Royal Design är en butik där det både finns saker som passar min plånbok och prylar som jag bara drömma om. Jag tycker utbudet har en genomgående stilren ton vilket stämmer överens med min smak vilket gör Royal Design till en av mina go-to butiker när jag letar efter något i inredningsväg.

 • Elisabeth L skriver:

  1. Skulle bli mycket glad för det här vackra bordet som jag kikat på ett tag! Saknar nämligen ett sidobord i vardagsrummet för de prydnadssaker och coffee table-böcker jag vill ha framme och ha nära tillhands. Och sedan passar det så fint till min övriga inredning, som är av enkel skandinavisk design!
  2. Kvalitet, vacker och funktionell design, bra service och med det bästa och största utbudet online! Jag är alltid nöjd med mina köp, och när jag sökt något specifikt har jag hittat det hos er. Er site är för mig också en stor inspirationskälla som jag ofta surfar in på!

 • Christine C skriver:

  1.Jag skulle ha det i vårt nyrenoverade badrum med grön växt och doftljus uppepå och handdukar under.
  2. En inspirationskälla och hjälp till att inreda och designa hemmet. Man får tips om både billigt och dyrt vilken är toppen!

 • Ekenäsliv skriver:

  Gosh vilken vinst!!
  1. Jag skulle placera sideboardet i vårt gästrum och gradera upp det lite. En vacker lampa, böcker och en växt. Allt för att gästerna ska känna sig välkomna och hemmastadda 🙂
  2. Royaldesign är en i stort sett komplett inredningsbutik med kända märken och stort utbud. Gillar verkligen Isabelle Löfengrip i deras nya reklam!
  //Anna

 • Linda skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle använda sidobordet till mina målarprylar, en av mina stora hobbies förtjänar något så fint. Burkar med penslar, oliak block, fina lådor med färg, pennor mm. Skulle bli jättefint.
  2. För mig är Royal design en av de bästa sidorna för att hitta de saker jag letar efter till hemmet. Dets om skulle ta Royal design till toppen enligt mig är att förbättra sökfunktionen med fler filtreringsval och om ni tex hade börjat med mer inspomaterial. Jag tänker tex; hitta stilen kollage, intervjuer med de designers/varumärken ni distribuerar. Varför inte en blogg/inspirationssida dedikerad endast till detta?
  Kram till er

 • Louose skriver:

  Sideboardet hade fått stå i vårt nymålade kontor, med lite lådor på för förvaring och gröna växter på toppen. Snyggt och enkelt.
  Royal design känns väldigt komplett, man kan surfa in där när man vet precis vad man vill ha men också när man vill ha lite i inspiration! Och dessutom finns det något för alla plånböcker, vilket uppskattas!

 • Emira skriver:

  1.Jag skulle ställa det mot väggen vid soffan och använda som avlastningsbord. Vi har alltid massa fjärrkontroller och böcker liggandes i soffan då vi saknar förvaring. Det här bordet skulle lösa alla problem!
  2. Royal Design är för mig en inredningsbutik med genomgående hög kvalité på sina varor, men samtidigt tillgänglig för allmänheten. Samt en oändlig källa till inspiration!

 • Elisabeth L skriver:

  1. Skulle bli mycket glad för det här vackra bordet som jag kikat på ett tag! Saknar nämligen ett sidobord i vardagsrummet för de prydnadssaker och coffee table-böcker jag vill ha framme och ha nära tillhands. Och sedan passar det så fint till min övriga inredning, som är av enkel skandinavisk design!
  2. Kvalitet, vacker och funktionell design, bra service och med det bästa och största utbudet online! Jag är alltid nöjd med mina köp, och när jag sökt något specifikt har jag hittat det hos er. Er site är för mig också en stor inspirationskälla som jag ofta surfar in på!

 • Frida Larsson skriver:

  Om jag skulle få äran att vinna ett domobord så skulle det på lyfta upp vår hall. På bordet skulle jag inreda med snygga stilleben och en fin grön växt, kanske en kaktus eller min favoritväxt elefantöra.
  Royal design för mig betyder snygg, vacker och framför allt lyxig inredning med stort begåvade designers genom våra tider!

 • Elisabeth L skriver:

  1. Skulle bli mycket glad för det här vackra bordet som jag kikat på ett tag! Saknar nämligen ett sidobord i vardagsrummet för de prydnadssaker och coffee table-böcker jag vill ha framme och ha nära tillhands. Och sedan passar det så fint till min övriga inredning, som är av enkel skandinavisk design!
  2. Kvalitet, vacker och funktionell design, bra service och med det bästa och största utbudet online! Jag är alltid nöjd med mina köp, och när jag sökt något specifikt har jag hittat det hos er. Er site är för mig också en stor inspirationskälla som jag ofta surfar in på!

 • Leehau Li skriver:

  1. I vårt vardagsrum där vi äntligen har börjat boa så går det i grönt och svart. Vi har dels Ikeas Vittsjö bokhylla och skulle behöva ett kompletterande sidobord, men tyckte inte att deras datorbord passade riktigt. Men Domo’s sideboard skulle passa perfekt!
  2. Royal design står för hög kvalitet och extremt omfattande utbud. Vår "go-to" när det vankas julklappar och födelsedagar.

 • Elisabeth L skriver:

  1. Skulle bli mycket glad för det här vackra bordet som jag kikat på ett tag! Saknar nämligen ett sidobord i vardagsrummet för de prydnadssaker och coffee table-böcker jag vill ha framme och ha nära tillhands. Och sedan passar det så fint till min övriga inredning, som är av enkel skandinavisk design!
  2. Kvalitet, vacker och funktionell design, bra service och med det bästa och största utbudet online! Jag är alltid nöjd med mina köp, och när jag sökt något specifikt har jag hittat det hos er. Er site är för mig också en stor inspirationskälla som jag ofta surfar in på!

 • Johan skriver:

  1. Siderbordet skulle få stå i hallen med en fin spegel ovanför på vägen. Sedan skulle jag nog placera några kaktusar tillsammans med Gatto Piccolo.
  2. På Royal Design köper jag alltid bröllopspresenterna till min kära fru! 🙂 Hon brukar alltid bli så glad och jag med! 🙂

 • Karoleen skriver:

  Ett perfekt drinkbord skulle Domo sideboard bli. Skulle ställa den backom soffan lite som en rumsavdelare med flaskor på mellanplanet, vackra glas och drinkblandningstillbehör med vackra brickor på översta hyllan, med massor med plats för drinktillbehör som frukter och grönsaker för att skapa godaste drinkarna. Och längst ner skulle jag ställa några korgar där jag har drinkböcker och servetter. Vad mer kan man behöva?
  Royal Design är för mig, ett av de bästa designbutikerna på nätet. Det var det enda stället som jag, efter MYCKET letande hittade Jörgen Olssons fantastiska ljusstakar Pontopidian. Jag älskar dem!

 • Anna skriver:

  1. Bordet skulle också få agera rumsavdelare i mitt vardagsrum, där både soffa och matbord samsas (pga litet kök).
  2. Royaldesign är lättillgänglig design för alla, med priser som passar de flesta plånböcker.

 • Linda skriver:

  1) Det skulle stå så fint bredvid vår soffa i vardagsrummet. Ett Sidobord med praktisk plats för kaffekoppen och samtidigt ett ställe att samla snygga föremål på och skapa stilleben som kan förändras efter årstid. På sida bordet skulle också en snygg designad bordslampa stå och sprida läsljus till de stundér man kryper upp med en bok i soffan.
  2) För mig är Royal Design den självklara nätleverantören av design från alla de stora varumärkena. En trygg och pålitlig leverantör med ett bra utbud. Är också glad att det finns fysiska butiker att gå in och inspireras, drömma och emellanåt unna sig fina saker i.

 • Ida Laveno skriver:

  1. Om jag hade haft turen att kamma hem detta fantastiskt snygga bord skulle jag placera det i min nu så tråkiga hall som definitivt behöver ett lyft då det är ett rum jag inte lagt ner mycket tid på.
  2. Royal design är för mig en glädjefull nyhet då det precis öppnat i min stad Jönköping. Hade aldrig hört talas om butiken innan men det var definitivt kärlek vid första ögonkastet.

 • Anna W skriver:

  1) Min dotter Ellen skulle äntligen få ta in hallens skrivbord i sitt rum och precis där det stått skulle det fina sideboardet få sin plats.
  2) Royal Design är en inspirerande, pålitlig, prisvärd och lättillgänglig leverantör av fin design.

 • Catrin skriver:

  1. Detta supersnygga sidebord skulle jag ställa i köket under min nyköpta Stringhylla i koppar.
  2. Royal Design är för mig som bor långt ute på landet en möjlighet att kunna klicka hem de mest underbara designprylar. Vilken lycka och glädje!

 • Lina cronier skriver:

  Jag skulle inreda hallen med det. För att ge maximalt med välkomnande atmosfär. En känsla av att wow, här möts jag av något tydligt och tidlöst och harmoniskt. Det hade satt andan för resten av lägenheten.
  Royalty design är för mig bra pris, bra urval och fantastisk service!

 • Mikaela skriver:

  Hej!
  Jag och min sambo bor väldigt litet där man får försöka ta tillvara på varenda möjlighet till (fin!) funktion och förvaring varpå denna möbel kommer in i bilden. Ett hörn står idag tomt och behöver en möbel som kan fyllas av alla de böcker jag lånar av mamma och pappa (men aldrig lämnar tillbaka).
  Royal Design är vad de heter och de gör det enkelt för mig. Jag kan handla på ett kungligt sätt hemma från soffan.

 • Anna V skriver:

  1. Världens snyggaste bord i svart skulle vi placera som avdelare i vårt kombinerade vardagsrum och öppna spis+läshörna.
  2. Royal Design är inredningshjälpen med leverans hem till dörren. Man vet att hemsidan har noga utvalda trendriktiga prylar med hög kvalitet så att designa ett vackert hem är inte längre särskilt svårt!

 • Helene skriver:

  Jag och min man inreder vårt första gemensamma hem och ytorna är stora och möblerna lite för få. Detta sidobord skulle vara helt perfekt i vårat vardagsrum mellan dörrposterna, där skulle jag göra stilleben många gånger om.
  Royaldesign är min räddare i nöden denna jul. Där ska jag göra alla mina kompletteringsköp och bygga på vår servis (till rabatt, jippi!!), så vi kan husera hela släkten på julafton. Det kommer bli minnen för livet för oss och vår lilla son.

 • Gunilla skriver:

  1. Om sideboardet blev mitt skulle jag vilja ha ett vitt. Det skulle göra sonens Star Wars-legobyggen snyggast i snitt!
  2. Royal design är heltäckande på mitt behov av inredning och smycken. Snyggt, snabbt, säkert.

 • Nora skriver:

  1. Håller alla tummar att vi till helgen får besked att vi får byta vår etta mot en trea i huset. Då slipper vi skrivbord i vardagsrummet och får plats med detta sidobord. Skulle fylla det med växter i terrakottakrukor, tor de skulle bli en snygg kontrast mot det kantiga o svarta 🙂
  2. Royaldesign har alla de märken jag gillar o nästan alltid erbjudanden som är svåra att motstå. Feedback för att bli ännu bättre vore att ta bort alla "push-annonser" från kändisar, utbudet är tillräckligt bra får att tala för sig själv.

 • Sandra skriver:

  1. Har länge letat efter ett fint avlastningsbord till en centralplats i mitt kök. Bordet skulle prydas med massa fint "fluff", härliga örter, kokböcker, vin, olivoljor och andra personliga ting.
  2. Royal design är för mig inspiration, kvalité och klassisk design. En bra sida som har ett brett utbud av allt man kan önska sig!

 • Stellan skriver:

  1. Jag skulle överraska hustrun med detta i köket med anslutning till utgången till altan där hon kunde ställa sina kryddor tillsammans med fina ljus och skålar.
  2. Royal Design står för utval av kvalite och design med enkelhet på ett ställe.

 • nina skriver:

  Hej!
  Jag skulle placera i vardagsrummet ganska nära vårt bord. Perfekt för ett litet stilleben med tavlor, tidningar och en fin lampa!
  Det som tilltalar mig är att urvalet är så stort, men också tillgängligheten och smidigheten via nätet. Men när det kommer till inredning så vill man ju ibland gärna se saker i verkligheten och känna på materialet. Så för en månad sedan öppnade Royal Design butik i hemstaden och vips kan man få det bästa av båda världar.

 • Maria skriver:

  1: snyggaste bordet i svart skulle jag placera i köket så klart.
  2: Royaldesign har alla märken, oftast till bra priser, en riktigt guldgruva för mig som gillar inredning.

 • Alex skriver:

  1. Hmm. Svårt att välja vart det skulle stå, vill ha det på många ställen men jag tror ändå att det skulle få stå i vår otroligt tråkiga gång/hall. Det är ett otroligt tråkigt och oanvänt utrymme. Tänk att få styla detta bord med lite fler fina prylar från royal design. Vilket lyft det skulle bli!
  2. En butik med stort och bra utval, där design och kvalité är ledord. Att man dessutom kan shoppa dygnets alla timmar gör butiken till en självklar favorit!
  2.

 • Joana HC skriver:

  Hej Hej!
  1. Denna vackra och funktionella möbel skulle få bli min tolkning av den moderna bokhyllan, en hylla som i stål förblir stark och tålig med nätt i sitt formspråk. Hade köpt till 2 st till och haft dessa i vår korridor som lätt känns trång med kraftiga möbler.
  2. Royal design är för mig ett helhetskoncept. En butik som erbjuder mig som kund hela köpupplevelsen- från inspiration till låga priser online till fysiska exempel i butik. Något som är viktigt när man köper dyrare designprodukter. För att göra upplevelsen ännu bättre tycker jag att produktkommunikationen skulle kunna ske i fler kanaler. Kanske ett magasin i brevlådan med olika teman under året?
  Allt gott!

 • susanna skriver:

  Åh precis det bordet jag har dreglat för! Min sambo har sina mediaspelare och andra tekniska grejer utsprida på 4 olika hyllor i vardagsrummet och Domo bordet hade de peeerfekta måtten, inte för stor och inte heller för liten. Så ni skulle rädda mig (& mitt hår som jag har dragit) från en huvudvärk!
  Royal Design för mig är en handelplats där alla vackra inredningsdetaljer finns. Royal Design för mig är en sida där jag går in ibland och suktar efter alla vackra ting!

 • susana skriver:

  Åh precis det bordet jag har dreglat för! Min sambo har sina mediaspelare och andra tekniska grejer utsprida på 4 olika hyllor i vardagsrummet och Domo bordet hade de peeerfekta måtten, inte för stor och inte heller för liten. Så ni skulle rädda mig (& mitt hår som jag har dragit) från en huvudvärk!
  Royal Design för mig är en handelplats där alla vackra inredningsdetaljer finns. Royal Design för mig är en sida där jag går in ibland och suktar efter alla vackra ting!

 • Elin P skriver:

  1. Jag skulle ställa detta vid vår flygel i vårt vardagsrum. I hyllan skulle jag ha noter längst ned och överst stilleben med glasvaser, någon växt (kaktus tror jag) och en skulptur i mässing.
  2. Royal design = kvalitét, klassisk design, lättilgängligt och helt i min smak!

 • Annika Andersson skriver:

  1. Jag skulle ställa det i köket. Där skulle det både bli snyggt och funktionellt!
  2. Royal Design för mig är kvalitet och enkelhet. Där finns allt man kan tänka sig till ok priser.

 • Linda skriver:

  1. Jag skulle placera detta vackra sideboard i vårt nya sovrum. Ovanför hänger jag "personlig födelsetavla" av våra två fina barn. Och på bordet ställer jag en sophora i en lerkruka, och en lampa "gatto". På hyllan kan jag lägga lite schyssta tidningar.
  2. Royal design är för mig klass och tidlöshet kombinerat med ett trendigt och modernt sortiment. ??

 • 1) Vi har en vit, tom vägg i vardagsrummet som känns ensamt och oinredd. Nu fick jag en idé! Detta coola och innovativa bord skulle göra underverk för den väggen, tillsammans med svart/vita inramade tavlor som skulle hänga lite "huller om buller" (fast ändå genomtänkt) på familjen. Några läckra krukor i dova pastellfärger vore pricken över i.
  2. För mig är Royal Design tveklöst Sveriges Designbutik nummer 1. Simple as that!

 • emelie skriver:

  1. Domo sideboard skulle få hamna i sovrummet som en fin yta att samla de saker som jag tycker om att titta på.
  2. Royaldesign är en fantastisk sida med många bra erbjudanden som gör att man alltid vill gå in och ha lite koll!

 • Elin skriver:

  1. Sideboardet skulle hamna i vårt sällskapsrum. Där umgås vi hela familjen, barnen leker och vi vuxna pysslar med våra hobbies. Bordet skulle placeras längs långsidan och på bordet skulle det rymmas tidningar, pynt och en lampa.
  2. Royal design är inspirerande, spännande och klassiskt.

 • Anna Malin R skriver:

  1. Domo sideboard skulle sätta pricken över i:et
  i det kommande vardagsrumslivet!
  En plats att njuta av och samla vackra ting på,
  oj så glad jag skulle bli om vi denna skulle få!
  2. Royal design för mig är trendmedvetenhet och utbud i kombination,
  med grym service och härlig inspriation!

 • Louise skriver:

  1. Jag ska snart flytta hemifrån och har nu på sistone blivit jätteintresserad av inredning, dessvärre har jag inte råd att köpa så mycket som jag skulle vilja ha. Den här sideboarden skulle passa in perfekt i lägenheten och den stil som jag tänkte köra på, jag skulle ställa fina vaser med blommor i, vackra ljus och prydnader på!
  2.Jag har som sagt nyligen blivit intresserad av inredning och när jag går in på royal design blir jag superinspirerad och vill ha nästan allt!

 • Annica skriver:

  Ett Domo sideboard skulle passa perfekt i min lya och det skulle få sällskap av bland annat en vas med tulpaner, en katt i guld och de senaste numren av mode- och inredningstidningarna jag ständigt plöjer.
  Royal Design är för mig både trendigt och klassiskt på samma gång. Med ett imponerande utbud, bra priser och snabb leverans är det lätt förstavalet när det gäller nätshopping!

 • 1. Jag skulle satt min samling av mina älskade snöglober på den. Hade blivit så fint
  2. Stilrent, rena linjer, design i snit som aldrig blir omodernt

 • Elin skriver:

  1. Den kommer stå i köket med porslin blandat med kokböcker o kryddor.
  2. Royal design har allt till hemmet. Märken med kvalité o klassiker som håller hela livet. Älskar att det öppnar en butik i kungens kurva där jag kan gå o inspireras.

 • Hanna Boulter skriver:

  Ja! Det blåa skulle vara det perfekta utropstecknet i vårt vardagsrum. Under tavelväggen på den där ytan som vi inte riktigt får till! Att fylla med lite av varje, böcker, en samling kaktusar och fredagsvinet till exempel. Håller tummarna för att just jag kammar hem det idag!
  Royal design är inspirerande, kul och dessutom oroligt välsorterat!

 • Lizette skriver:

  Jag skulle placera Domo sideboarden jämte våran myshörna som består av en öronlappsfotölj och bokhylla, men det saknas något slags bord och jag är övertygad om att Domo skulle passa perfekt till detta!
  Royal Design är för mig en butik där jag alltid hittar det jag letar efter till mitt hem.

 • Lena Björler skriver:

  1.Då jag och min syster drejar och skulpterar så skulle jag fylla den med våra egna alster och ställa den i finrummet ?
  2. Royal Design är butiken där man finner allt i ett,
  där finns alltid det lilla extra för att göra hemmet komplett!

 • Malin Nilsson skriver:

  Hej! Jag skulle placera detta sideboard i min hall, precis in blickfånget när man kommer in. Det kommer att bli det första man ser när man kommer hem till oss och på det kommer jag att ställa min sons första förskolefoto som jag precis ramat in. Detta och en tjusig marmorbricka med ljushållare från Skultuna som jag nyligen har köpt. Och vad betyder Royal design för mig? Jag bor i en stad där Royal design har en fysisk butik, personalen som jobbar där är så bra på att skylta och visa upp produkterna så det är som att bläddra i ett glossigt magasin när man går in där. Jag skulle säga att Royal design är som ett glossigt magasin för mig, som man kan kliva in i. I alla fall där jag bor!

 • Linnea Boman skriver:

  Fråga 1. Jag hade placerat den i mitt vardagsrum. På den hade gärna min Kay bojesen apa fått flytta in eller min Nordic light ljusstake få stå och lysa!
  Fråga 2. Det finns bara ett ord för att förklara vad det är för mig – tidlös design.

 • joanna skriver:

  1) Jag skulle låta den göra ett eget statement. Bara få stå i sin egen prakt i rummet med någon växt och en coffeetable bok eller dylikt.
  2) Ett drömland där man kan kika in och fantisera om alla snygga grejer!

 • Erik skriver:

  Hej
  1, jag skulle placera domo sideboard i vardagsrummet med stilrena snygga inredningsdetaljer.
  2,royal design för mig är exklusivt, stilrent och med stort utbud allt från budget till lyx

 • Linnéa K skriver:

  1. Åh, jag skulle ställa den i sovrummet, mot väggen vid fotändan av sängen. Där skulle den få fyllas av fina växter, mysig belysning, bra böcker och en korg med en (eller flera) värmande filtar.
  2. Royal design är en klippa, en trygghet. Det du vill ha, det har dom. Och det finns alltid där!

 • Jessica E.A. skriver:

  Detta sideboard skulle jag ställa i vår smala hall som är otroligt tråkig med tomma vita väggar.Det är annars inte helt lätt att hitta en möbel till hallen som inte är för djup. Skulle bli supersnyggt med lite blommor och någon ljusstake på.
  Royaldesign.se är den perfekta destinationen att handla inredning på när man bor i en liten stad där det inte finns så många fysiska butiker att shoppa i. Bra utbud och man hittar alltid lite mer än man behöver…
  Royaldesign design

 • Anonym skriver:

  1. Skulle ha den på den omöjliga ytan i köket där inget annat ryms! Överst skulle det vara fina kökssaker. Hyllan under blir för leksaker då. När kidsen sedan är äldre så skulle det vara en fin avlastningsya i hallen!
  2. Royal Design är för mig som typ Ica Maxi. ALLT finns där inom heminredning. Allt man behöver i alla fall!

 • Bitte skriver:

  1.
  Denna läkerbit skulle få pryda min hall. Den skulle vara blickfånget varje gång man kommer hem och göra en så glad. Den skulle prydas med härliga ljus och min nya vas fylld med säsongens blommor.
  2.
  Royal design för mig är kvalitet, lyx för alla budgetar och väldigt väldigt lockande.

 • Petra skriver:

  1. Det skulle stå mot timmerväggen i vårt vardagsrum och passa fint till betonggolvet. På bordet skulle jag luta en tavla med en svart fjäder, där skulle även stå en grön marmorarmatur med synlig ljuskälla tillsammans med en grön glasvas modell större, en liten kaktus och en fyrkantig glasskål med sand från favoritstranden i Australien samt ett svartvitt foto på familjen. Den nedre hylla skulle husera några fina designböcker. På väggen ovanför hyllan skulle ett par inramade verk av Ylva Skarp sitta: Creativity och The Planet Poster, tillsammans med en rund spegel med svart metallram. Bredvid bordet skulle det stå en hög, yvig, grön växt i en mörkgrön, glaserad lerkruka.
  2. Royal Design för mig är kvalitet, modern skandinavisk design, inspiration, prismedvetenhet och bekvämlighet. Ett one-stop-shop för inredning.

 • Rebecca skriver:

  Hej! Här kommer svaren på både fråga ett och två:
  En bord med enkel design, dock genial,
  – står på sidan av men är ändå central
  I min lägenhet skulle den spela stor roll,
  placeras vid soffan så den skådas från alla synhåll.
  Nån’ bok, en blomma och min samling konjak
  skulle göra sig bra mot dess gråa lack.
  Bordet finns på Royal Design, en hemsida av kungligt stuk
  Där du hittar både italienska lampor och svenska glasbruk.
  Ja, det finns fler än ett par märken och skäl,
  till varför jag på er sajt massvis av timmar slagit ihjäl.
  Särskilt under juletid är den en stor succé,
  just nu spanar jag där efter något att till min mamma ge.
  God jul!

 • Clas skriver:

  1. Jag skulle vilja placera detta sideboard i sovrummet. På min "sida" av sängen. Där skulle jag placera det jag mest håller kärt. Vårt bröllopsfoto i svartvitt. En fjäder och några orangeröda nypon och min favoritbok plus ett doftljus. Vad avis frugan skulle bli.
  2. Royal Design det självklara stället jag handlar inredning från. Där blir mina drömmar till verklighet och där finner jag inspiration. Varför? Jo, de har precis allt, alla märken som är älskade, nya som gamla och man har alltid ett uppdaterat sortiment. Man hänger helt enkelt med i svängarna. Det, plus en kundservice som behandlar mig som kund som en KUNG är det bästa av allt. Och det är väl den huvudsakliga anledningen till att de valt namnet Royal Design tror jag minsann.

 • Sofie S skriver:

  1. Den skulle få ta plats i vardagsrummet där jag idag har en gammal LACK-hylla från IKEA som jag har haft i brist på annat. Har länge tänkt på hur jag skulle förnya väggen och med vilka möbler.
  2. Klassisk design blandat med nyheter och trender. Stilsäkert, lyxigt och massa inspiration.

 • Jerker skriver:

  1. Den skulle stå brevid vår soffa, så det fanns något behändigt att ställa ifrån sig alla godsaker på som vi äter 🙂
  2. Namnet säger allt: Det är kungligt vacker och professionell design.

 • Eva Salen skriver:

  1. Vi har just byggt ett modernt uterum där vi saknar ett avställningsbord, det skulle stå vid sidan av soffan med favoritlektyr och någon snygg lampa, gärna i grått.
  2. Namnet säger redan allt, man behöver veta.
  Så klassiskt, stilrent och snyggt.

 • Lyra Silva skriver:

  Jag skulle inreda sideboardet med en fin lampa, växter och bilder.
  Royal Design för mig är som grejer som du känner att du bor i ett slott.

 • Anton skriver:

  1. Jag skulle vilja placera den i köket. Kokböcker på det nedre hyllplanet och mortel, salt- och pepparkvarn samt olivolja m.m. på det övre.
  2. Äntligen får jag beskriva vad Royal Design betyder för mig! Ni betyder massvis – massvis av övertidstimmar och då och då även en och annan hätsk diskussion med min sambo. Hon älskar nämligen er hemsida (lite väl mycket kanske, om ni frågar mig) och handlar där mer än gärna, vilket får till följd att vår privatekonomi då och då får sig en törn.
  Men ärligt talat gör det mig inte så mycket. Vårt hem ser fantastiskt ut och möblerna håller verkligen fantastisk kvalité. Hon har fantastisk smak och får trots allt väldigt gärna fortsätta att handla hos er. Men ett vackert sideboard för de problem som ni orsakat är ni f*n skyldig mig! Ha det gott! / Anton

 • Eva Broman skriver:

  Eftersom vi bor i en sekelskifts-etta i Stockholm så skulle detta vackra sideboard passa perfekt som avdelare mellan soffa och säng, och samtidigt skapa en intressant kontrast mellan nytt och gammalt. Den övre delen skulle jag dekorera med gröna växter, böcker och ljus och i den nedre delen skulle jag placera en lampa och mysig läsning till kvällen.
  RoyalDesign har verkligen allt jag kan önska mig och om jag fick välja skulle varenda julklapp komma härifrån.
  God Jul!

 • Frida skriver:

  1. I december börjar min familj ett nytt kapitel i ett nytt hem. Jag tänker inreda vardagsrummet utifrån denna perfekta skapelse. Resten får bli vad det blir, det kan inte bli fel nu när jag har hittat min drömmöbel!
  2. Royal design är helt enkelt handplockad och trendig design som inspirerar!

 • Eva skriver:

  Ett Domo sideboard skulle pryda hallen i vår sons lägenhet. Han har Down Syndrom och arbetar på daglig verksamhet och lönen är en droppe i havet.I januari flyttar han hemifrån (22år gammal) till egen lägenhet i nybyggd gruppbostad och möbler är dyrt för den som har lön under existensminimum.
  Royal Design betyder LYX i vardagen för mig.

 • Amanda skriver:

  1. Domo sideboard i svart skulle få pryda ena väggen i mitt sovrum, men en lampa och en tavla samt några böcker.
  2. Royal design för mig är ett etablerat varumärke när man tänker inredning och märkesprodukter online med ett brett sortiment. Proffsigt

 • jessica skriver:

  En samling vackra ting och böcker på ett och samma ställe och förgylla vår tråkiga vägg, ett bord allt som behövs.
  Royal Design en fantastisk inspiration med ett sortiment som slår det mesta.

 • 1. Jag skulle ställa den i min lilla fina hall med ett par gulliga växter på, kanske något foto på min familj. Eventuellt några andra prydnader. Jag vill ha den i hallen så det blir det första man ser när man kliver in, det blir lite mer personligt på så sätt.
  2. Jag förknippar Royal Design med kvalitet. Jag har en grupp med tallrikar som är köpta där, de har inte blekts i disken eller så, utan färgen sitter som ett berg. Det kostar lite mer än IKEAs porslin, men det kan det vara värt om de håller så bra som mina har gjort.

 • Emelie skriver:

  Mitt sidobord skulle få pryda vårt allrum på övervåningen där det just nu är idétorka..skulle ha nån fin växt, böcker och lite ljuslyktor på.. Eftersom jag har ett annat domo bord och älskar deras sortiment så skulle det passa utmärk hemma hos oss.
  Royal design är perfekt för mig som inrednings-älskande småbarns mamma till två döttrar, där jag kan hitta inspiration o shoppa i lugn o ro!

 • Josefine skriver:

  1. Vi står inför flytt, vart vet vi knappt än. Men ett sideboard i detta slag finner sin plats, garanterat!! Det skulle välkomnas varmt i vårt hem och omsorgsfullt fyllas med både det ena och det andra.
  2. Royal Design känns som att de dök upp ganska nyligen men bara för att snabbt kännas som en självklarhet. De vet hur man väljer sitt sortiment och de vet hur man gör sina kunder nöjda.

 • Linn skriver:

  1. Mitt sidobord skulle få plats i min hall, som i nuläget är väldigt tom då jag är nyinflyttad. Den skulle passa perfekt hemma hos mig till min franska retro inredning med vaser, ljus och tidningar. Den ska smyckas enkelt.
  2. Royal Design är min största inspirationskälla. Även min arbetsplats! Trivs bättre här på jobbet än hemma och jag älskar att vandra runt i butiken varje dag och skapa idéer för mitt hem och inredning. Här kryllar det av kvalitet, stil och massa unikt!

 • Jag skulle ha domo sideboard i svart i vår hall med mässingskorgar under. På mitthyllan skulle jag ha en trave med tidningar för att högst upp ställa en snygg lampa i antingen mässing eller betong.
  Royal design för mig är den ultimata leverantören av bred design som är både tidlös och i tiden och där alla kan hitta något för någon.

 • Maria skriver:

  1. Min vita orkidé skulle bo där, och tillbehören skulle också få en plats, snyggt undangömda i en passande låda.
  2. Royal Design är ett företag som så ofta tävlar ut fina dyra saker och ger även min chansen till dem.

 • 1. Vi renoverar ett rum som ska bli gästrum… färdigmålat och nu ska det inredas! Sideboarden skulle jag ha vid en av de vita väggarna för att skapa fina stilleben för gästerna.
  2. Royal Design kan man lita på… de har allt! Jag tycker det är roligt att kika in där… en bra mix av allt!

 • Annie skriver:

  1. I min hall så att denna underbara pjäs är det första man ser när man kommer in. Lite förvaring under och sen ett härligt stilleben o en liten lampa överst.
  2. För mig är det en inspirationskälla, gilla att surfa runt o kolla på allt, härligt med en webshop som har allt man gillar. För ofta hamnar något i varukorgen ;)…

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle ställa Domo Design i min hall,
  bredvid min lilla egenklädda pall.
  Perfekt för nycklar och en snygg lampa,
  när man innanför dörren klampa.
  2. Royal Design är för mig det självklara valet,
  vid online-shopping är de idealet.
  Söker jag något till mitt hem,
  hittar jag det säkert hos dem.
  De har allt från klassiskt och trend,
  allt från ny designer till känd.
  Hos dem är kvalitet alltid viktigt,
  och köpet är på så sätt långsiktigt.

 • Daniella skriver:

  1. Detta sidobord skulle jag vilja utse till samlingsplats för två av mina intressen. Det skulle få agera bar-bord åt min samling av whiskyflaskor som skulle kunna stå på en fin bricka tillsammans med mina vackra sofiero-glas från orrefors (självklart inhandlade på royal design). Jag skulle även placera en vinylspelare och alla vinyler där, så att detta sidobord kan vara min "go-to"-plats när jag kommer hem efter en lång dag av studier och bara vill koppla av. En hel del levande ljus kan nog också få plats för att skapa maximalt bra stämning.
  2. Royal Design är en källa till inspiration med ett enormt sortiment av högsta kvalitet. Jag vet att jag alltid kan hitta vad jag söker där, och få nya idéer till hur jag kan utveckla och förnya i mitt eget hem.

 • Jenny skriver:

  Ett Domo sideboard skulle faktiskt få flytta in på kontoret. En hög av tidningsmagasin samt en vacker skål med gröna äpplen i ovanpå. Under mina vita pärmar och en stressboll.
  Royal design är helt enkelt beroende framkallande. Kvalitet och rikt utbud i ett.

 • Maria skriver:

  1) Det gråa sidobordet hade passat perfekt bakom vår älskade Le Grand Air-soffa. Där skulle jag ställa en vacker bordslampa och göra små stilleben av böcker och ljusstakar.
  2) Royal Design är för mig både en inspirationskälla (hittar alltid massor jag vill ha!) och ett lättillgängligt sätt att köpa design till bra priser. Eftersom sortimentet är så brett hittar jag i stort sett alltid vad jag söker.

 • Matilda skriver:

  1. Ett svart domo sideboard skulle göra sig väldigt bra i min första lilla etta, att få pryda lägenheten med en fin och lyxig möbel och faktiskt kunna känna sig nöjd, istället för att köpa en liten hylla från ikea.
  2. Royal design är precis det med bra lyxig design, och för det mesta bara drömmar för en student!

 • Linn Jacobsson skriver:

  1. I vardagsrummet! Behöver verkligen ett snyggt sidobord där! På bordet kommer mammas egengjorda betongljusstake stå tillsammans med tidningar, blommor och en snygg bordslampa. Jag gillar att blanda DIYs tillsammans med hållbara möbler så detta hade verkligen blivit en härlig kombination.
  2. Hållbarhet, design och konkurrenskraftiga priser!

 • Niklas Karlsson skriver:

  1. Den här möbeln hade jag placerats i min och tjejens nya stora hall. Ett stilrent vitt sideboard som hade prytts av en lampa med stor glödlampa, en gästbok för att välkomna vännre, familj och nya bekantskaper, ljusstakar och någon Korg på nedre hyllan för övrig förvaring.
  2. Royal Design är första sidan min sambo besöker, de har något för alla. Även deras butiker är något vi båda tycker om. Det finns alltid något man vill ha med hem där ifrån. Deras saker inom köket är något jag uppskattar. Royal design är ett företag som ligger långt upp på listan när vi är på jakt efter inredning eller som sagt, saker till köket.

 • Louise Johansson skriver:

  1. Det svarta stilrena sidobordet skulle jag ha i mitt vardagsrum, som jag inreder i min favoritkombination: svart och vitt, trendigt eller hur! Jag älskar de skarpa kontrasterna! Det skulle stå bredvid en bokhylla. På det skulle jag ställa ett par krukväxter och några prydnadssaker och eftersom jag som nyligen utflugen ur boet (fattig student) behöver förvaring till mina böcker, så skulle jag ha några böcker där också.
  2. Royal design betyder för mig en butik med hög kvalitet och ett stort utbud med trevlig personal. Där finns något för alla smaker och personligen dreglar jag när jag är där 🙂

 • Julia skriver:

  Jag älskar hur detta sidobordet har två våningar. Hos mig skulle det placeras längs med hallen med snygga förvaringslådor för nycklar och små handväskor på nedre planet. På övre planet skulle min holmegaard vas med läderband fyllas med vackra klätterväxter och den matchande ljusmanchetten placeras. Jag önskar ett vitt bord.
  Royal design är för mig välgjorda produkter. De behöver inte vara märkesprodukter men jag älskar att handla lokalt och att veta hur produkten har kommit till, vilket kanske beror på att jag själv jobbar i produktion. Min stil är väldigt enkel med vackra detaljer och självklart hör ju detta också till Royal Design enlig mig 🙂

 • Emelie G skriver:

  1. I ett stort vardagsrum med två soffor möblerade mot varandra hade detta sidobord gjort sig perfekt bakom en av sofforna för att skapa ett fint stilleben mitt i rummet. Jag hade placerat gamla vackra arvegods i form av vaser och fat tillsammans med ljusstakar och böcker.
  2. RoyalDesign har för mig vuxit fram till att bli vardagsbutiken till hemmet som har ALLT. Både när det gäller att komplettera med ett trasigt vardagsglas, till fina presenter och dyra designklassiker.
  Ett designvaruhus på nätet men också, glädjande nog, med fina fysiska butiker. Iaf tycker jag RoyalDesign i Göteborg (gamla Josephssons) är väldigt trevlig och det glädjer mig att man satsar på butiker då det är viktigt att få känna och klämma, men också för att behålla ett levande stadscentrum.

 • Emilia Öström skriver:

  1. Detta fantastiska sidobord skulle jag ha i mitt vardagsrum med härliga doftljus från Byredo tillsammans med en snygg tavla och en bukett blommor. På undre planet alla mina inspirerande modetidningar.
  2. Royal design för mig en snygga produkter som känns lyxiga, till bra priser. Även brett och bra utbud, jag hittar alltid det jag söker.

 • Carl Lindberg skriver:

  1. Dettas mygga sidobord skulle jag ha i mitt sovrum ljus, tavlor och tidningar.
  2. Royal design är snygg design, bra priser och ett bra utbud!

 • Betty Boop skriver:

  Vill bara ha….som jag har letat efter ett sidebord
  skulle passa perfekt bakom min soffa som står mitt i min öppna undervåning kommer kunna se bordet från hall,kök och vardagsrummet var jag än står. Två ljustakar skulle jag ställa på en liten blomma. Några fina böcker under. vill ha…:))<3

 • Caroline skriver:

  1) I min hall som schyst förvaringslösning med väl valda förvaringsboxar till, och en bukett färska blommor. Alltid ett trevligt bemötande när man kommer in i lägenheten.
  2) Som inspiration där allt finns samlat på samma ställe.

 • Malin Lindell skriver:

  Hej.
  Vilken fantastisk tävling!
  Detta underbara bordet skulle få pryda min just nu tråkiga hall.
  För mig är Royal Design ett perfekt ställe att handla inredning på om man är ute efter något utöver det vanliga. Så fina grejer!
  Hälsningar Malin

 • frida ek skriver:

  1: Detta fantastiska sidobord skulle få stå i vårt vardagsrum, där syns det som mest. Inte vill man dölja det? Jag hade valt ett vitt om jag hade vunnit=)
  2: Royaldesign är grymma om du frågar mig. I vår fina stad landskrona har vi äntligen en grym affär. Man kan beställa online och få det fraktat dit. Dessutom har dom öppet på söndagar. Man kan alltid spontan shoppa en gåva , present eller någon underbart till sig själv. Och deras service är utöver det vanliga helt klart.

 • Lena skriver:

  Vill bara ha….som jag har letat efter ett sidebord
  skulle passa perfekt bakom min soffa som står mitt i min öppna undervåning kommer kunna se bordet från hall,kök och vardagsrummet var jag än står. Två ljustakar skulle jag ställa på en liten blomma. Några fina böcker under. vill ha…:))<3
  Royal design pefekt att ligga och surfa runt i innan man somnar och drömma sig bort bland allt fint..vill ha så mycket där, lätt att köpa presenter julklappar mm
  2015-12-03 @ 16:15:18

 • joanna arvor skriver:

  1. Den perfekta hallmöbeln med en snygg spegel ovanför och en stor härlig vas med blommor som välkomnar en hem. På våningen under korgar med plats för vantar och annat.
  2. Tidlös design som passar alla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.