Annons

1 december – Dagens lucka i julkalendern

Årets allra första lucka presenteras i samarbete med ECO Wallpaper och innehåller inte mindre än 6 st rullar av Emma von Brömssens fantastiska tapetkollektion som lanserades i höst. Eco Simplicity! Värdet på vinsten är ca 3000 kr. Hennes mönster och pressbilder spreds som en löpeld på nätet och ända sedan jag själv såg Dancing Trane första gången har jag gått runt och funderat på vilken vägg hos oss de skulle passa bäst på. Så jag är faktiskt lite avundsjuk på dagens vinnare.  För att delta i dagens lucka ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet, inom 24 timmar. Lycka till! 
 
1. Vilket rum skulle du vilja tapetsera och varför?
2. Vilket tapeTmönster från ECO Wallpaper skulle du helst vilja ha? Motivera kort!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till Jonas som svarade  2015-12-01 kl 14:17:13

Kommentarerna i arkivet är raderade med anledning av den nya lagändring för personuppgifter som trädde  i kraft 25/5, 2018

*Tävlingen pågår tom 2/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av en jury från Eco BT. Deras beslut kan ej överklagas. 6 st tapetrullar ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.