Annons

The Line – Los Angeles

Superhypade konceptbutiken The Line i New York (som består av en butik i lägenhetsformat, där ALLT är till salu) utökar nu med en filial i Los Angeles – som öpppnar imorgon! De har pytsat ut några sneak peeks och Tidningen Vouge har fått en förhandstitt på Vanessa Traina Snows projekt som de fått publicera på sin sajt. Givet att allt The Line tar i blir till guld (läs: hype) gissar jag på ett uppsving för 1) mörka träslag 2) skiktlimmade formpressade möbler (tänk vintage Artek) 3) silver / krom / borstat stål (ser både Georg Jensens pitcher Pregnant Duck och Steltons produkter i bild). Stora solitära golvväxter, Greta Gossman och Jean Prouvé, fönsterkarmar i trä och 70-tals-arty också fortsatt hett. Fler förslag? 
Photo: Thomas Slack via @TheLineNYC och Vouge

Kategorier:

Kommentarer

 • katrin skriver:

  Hej jag är ny här, undrar om du kanske kan hjälpa mig lite? Har skrivit ett inlägg om mig själv och min panikångest i ett inlägg på min blogg, kika gärna! Kram

 • Dina skriver:

  Samma vibbar som Ilse Crawfords senaste projekt. Fint men frustrerande för alla som investerat i marmorbänkskivor och mässingskranar.

 • Dina skriver:

  Samma vibbar som Ilse Crawfords senaste projekt. Fint men frustrerande för alla som investerat i marmorbänkskivor och mässingskranar.

 • Marianne skriver:

  Kjempelekkert!
  Et vennlig tips: Det staves Vogue, ikke Vouge (så mange som skriver det feil) 🙂

 • Karin skriver:

  Jag tror fortsatt på skog o mossa! Kanske inte helt nytt dock!

 • Christian skriver:

  Älskar denna blogg! Att jag inte upptäckt den tidigare! Men hörni, är det inte dags att uppdatera sidan lite? Framförallt att anpassa den för mobil, dator och surfplatta? Den ser tyvärr väldigt bedrövlig ut.

 • Julia skriver:

  Jag tror inte bara på mörkare träslag, utan också mörkare färger när det gäller väggar och textiler. Jag tror också att stentrenden håller i sig!

 • Ingrid skriver:

  Det blir spännande att följa hur Los Angelesborna tar emot detta. Om de vågar lämna den svulstiga amerikanska inredningsstilen (och smaklösa enligt mitt tycke :-)) och ge plats åt det mer stilrena och enkla linjer.

 • Anna skriver:

  Wiiii!
  Såna barnstolar har min dotter!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *