Annons

Hemma hos Christopher Bastin

Jag är inte den mest ”bohochica” typen man kan hitta i inredningsbranschen, det är jag inte. Jag får ingen sinnesro om ett hem är för kreativt och tokigt eller om möblerna så avskavda att de gränsar till trasiga. Men, motsägelsefullt nog känner jag av samma ”visuella obehagsvibbar” om det är allt för stereotypt och perfekt ordnat också. Kanske var det därför de här bilderna från Gants tidigare Creative Director Christopher Bastins hem slog an en sträng hos mig när jag bläddrade förbi dem i Åhléns senaste kundtidning. Eklektisk med en touch av funkis? Bilderna inspirerar mig att vilja våga lite, lite mer i min fyrkantiga designvardag. Några tips att ta med sig? Udda tavlor och vintagefyndade lampor kan göra mycket för att luckra upp och skapa en mer unik känsla i ett hem. Tipstack till Inredningshjälpen som länkade till Petra Bindels portfolio där man kan hitta extramaterial. Klicka in HÄR om ni gillade det ni såg i tidningen alltså!
Foto: Petra Bindel för Åhléns

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh vad fint och speciellt sista bilden! Kram

 • Anonym skriver:

  Åhå! Jag känner VERKLIGEN igen mig. Har många gånger önskat att jag också var sådär avspänd och härligt låtgåig som de "coola katterna" men det kliar i kroppen på mig om det blir för stökigt och mycket grejer framme (tyckte nog köket var det här). Jag måste kunna vila ögonen nånstans. Blir det för tomt och nyproducerat känner jag samma olust och vill stöka ner lite å ägarnas vägnan. Ha ha…

 • Jojjo skriver:

  Alltså badrumsgolvet! Är det klinkers, det svartvita? Eller en matta? Älskar det!

 • Maria skriver:

  Jamenellerhuuuur! Jag älskar den här hemmet. Perfekt blandning av vintagekänsla och uppstyrd inredning.

 • Olivia skriver:

  Vackra och originella tavlor! Jag hittade även en sida med originella tavlor på: http://www.onegrandpicture.com

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *