Annons

Budgettips: Barpallar

Jag ska visa fler bilder på köket i studion, så snart vi fått kaklet på plats och har strömmen inkopplad, men i väntan på det bjuder jag på ett närsynt detalj och ett bra budgettips i ett. Vi höll nämligen på att bli ruinerade när vi letade barpallar till köksön. Jag hade ingen aning om att det kunde vara så dyrt att få tag på snygga stolar med lite höjd och svimmade nästan när jag insåg att de två som jag först hade skissat in i mitt moodboard kostade 7000 kr, styck! Ooops. Dessutom ville jag egentligen ha ett par i mörkt trä för att ta igen färgen på golvet och blev därför väldigt glad när Susanna Vento visade mig de här barpallarna från Ellos under vår julgransfotografering häromveckan. 999 kr stycket. Ett kap i jämförelse. Faktum är att Ellos har många fina ”industripallar” om du är på jakt efter något liknande. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Tjusigt!
  Och slående hur fint det blir när man bryter av den grafiskt svartvita stilen med trä…
  Ska bli spännande att få se hela köket!
  Kram
  Inredningshjälpen/A

 • Jämtlandshanna skriver:

  Väldigt snygga! Och som sagt, nästa bortskänkes om man jämför med de andra! 😉
  Kramar

 • Fantasticform skriver:

  Väldigt snygga och passar utmärkt mot golvet!

 • Lena Häggström skriver:

  Jättefina pallar

 • Anonym skriver:

  Jättefina! Är det där dom bruna eller naturfärgade? Gissar på den bruna men blir lite osäker.

 • Amanda skriver:

  Så snygga, älskar dessa pallar i mörkare träslag!

 • Dajana skriver:

  Skulle gärna vilja veta vad det är för trägolv på bilden? Tack för en inspirerande blogg!

 • Elisabeth skriver:

  Jättefina pallar!

 • Maria skriver:

  Det står massivt trä, men jag som är noga att träet inte kommer från regnskogar skulle vilja ha mer info om just vilket träslag möbeln är gjord av och var det kommer ifrån. Vet någon? Frida, vet du? Tycker de är fina i formen.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *