Annons

Hemnetgodis Pipblåsaregatan 15A + stylingtips till helgen

Den här veckan finns det många härliga Hemnetgodis i omlopp, ett som jag tänkte vi skulle kika närmare på är den här lägenheten som ligger ute på Pipblåsaregatan 15A, stylad av Team Sarah Widman. Inte bara för att rummen är en så ljusa och fräscha att man vill göra ett svanhopp rätt in i bilderna – nu när det mesta annars är grått och mörkmålat. Utan för att den dessutom bjuder på ett gäng stylingknep som alla kan testa för att förhöja känslan i sitt eget hem inför helgen. Vi kollar!
Ett undanplockat sovrum med nytvättade sängkläder är oslagbart i alla lägen. Och ös på med huvudkuddar som lutas mot sänggaveln vid bäddning. Toppa med en grön kvist på sängbordet. As simple as that. 
Bästa tipset för att skapa lite mer värme i ett kaklat badrum. En sliten träpall och mjuka textilier. En trave rena handdukar på badkarskanten och några fina tvålar som får stå framme sätter pricken över i:et. 
Vita kök mår bra av trä och grönska. Gruppera dina stilleben istället för att sprida ut dem på köksbänken. Stapla skärbrädor i olika storlekar mot väggen, köp hem några gröna kvistar eller krukväxter att ha på bordet och satsa gärna på en skryklad linneduk eller diskhandduk för att mjuka upp.
En sängkappa är också ett bra ”mäklarstylingtips” att testa hemma för att skapa lugn och harmoni i ett sovrum. Den grundar sängen och tar bort ”hålet” under sängen när man ser den på håll. Heltäckningsmatta är ett annat trick. Du vet att den kan tejpas på parketten så det behöver inte vara ett permanent ingrepp? Sist men inte minst. Enklaste lösningen för snyggare garderober? Byt handtag på dörrarna! 
Foto: Fotografanders / 55 Kvadrat Styling: Team Sarah Widman

Kommentarer

 • tina skriver:

  Så fint stylat…och bra tips från dig!
  Jättefin inspiration!
  trevlig helg och kram/tina

 • Karin skriver:

  Så himla fint och enkelt! Ibland är det simpla verkligen otroligt behagligt.

 • M skriver:

  Nån som vet var jag hittar sänglampan?

 • Camilla skriver:

  Älskar såna här inlägg 🙂

 • Lisa S skriver:

  Så himla fint!! Jag skall byta knoppar/handtag till mina köksluckor och gillar verkligen handtagen på bilden! Men ´hittar inga priser på hemsidan. Vet inte om jag är dum som inte hittar priser, men det är irriterande!! Trevlig helg, Lisa S

 • Lisbeth skriver:

  Tänk om det ändå var SÅ enkelt att fixa en visningsmiljö…. som visar upp rummens potential, ytskikten, rumssambanden. Visa på det som är original och unikt, personligt arrangerat (läs: ser inte ut som allt annat på Hemnet) och får dom som kommer på visningen att sänka axlarna, dra in ett djupt andetag och säga till sig själv: HÄR kan jag/vi bli lyckliga. <3

 • It's Design skriver:

  Snyggt! Titta gärna in hos oss för fler handtag i den här stilen! Vi har även handtag och knoppar i mässing och roséguld. 🙂

 • Linnea skriver:

  Fina bilder! Undrar också var lampan i sovrummet är köpt? Även sänghyllorna är väldigt fina. Var kommer de ifrån?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *