Annons

Hemnetgodis Patio i Mörtnäs Hagar

Just nu bygger bostadsutvecklingsbolaget Blooc ett gäng inspirerande stadsradhus på Mörtnäs Ängar. Radhus kanske inte låter så kul, men dessa har bl a industrifönster, gjutjärnskamin, kolmårdsmarmor och snygga kök! Än så länge är det bara VIP-kunder som kan handla men nästa vecka släpps de ut på bostadmarknaden. Härligt med nyproduktion som inte känns ”stelbent” och standardlöst. Snygga bilder också, tagna av Kristofer Johnsson, styling Alexandra Ogonowski. Snickt som tusan! Läs mer HÄR

Kommentarer

 • Gå med i min populära utmaning här på Facebook "Plankan 30 dagars utmaning" som fått över 90 000 deltagare och som dessutom var med på Nyhetsmorgon i morse där jag fick prata! Kom och joina med i utmaningen ??

 • Sofia skriver:

  Väldigt fint för att vara nybyggt! Gillar att man har gått i från det där "vanliga", det här känns mer genuint och mindre tråkigt!

 • Camilla skriver:

  Vaddå "radhus kanske inte låter så kul"?

 • Anna Caroline skriver:

  Du hittar verkligen de finaste real estate objekten som finns dar ute. 🙂 Snyggt och inte alls som de andra typiska svenska lagenheterna.

 • Emma skriver:

  Håller helt med om att radhus inte låter spännande, men oj så många andra fördelar det kan finnas (inte alltid dock…) när man har yngre barn. Oftast inga bilar att bli påkörd av utanför tomtgränsen, kompisar nära, (förhoppningsvis) grannar att rådfråga om fjärrvärmepumpar och annat trist. Så extra roligt när dom faktiskt får till ett radhusområde så även huset kan bidra med gemytlighet.
  Med vänlig hälsning,
  Emma, radhusboende, några år till 🙂 i alla fall.

 • Emma skriver:

  PS. Menade inget illa, självklart vet du också fördelen med att bo på vissa sätt när man har barn.
  Tror nog vi kommer leta något mer spännande när barnen är stora, men nu får man helt enkelt göra det bästa av vad man har och bara det kan vara en rolig utmaning.

 • Linda skriver:

  Är det någon som har en aning om vart man kan köpa sådana glaspartier, med svarta "spröjs" som syns i bilden från matplatsen? Letar efter återförsäljare men kan inte hitta någon!?
  Jättetacksam om någon vet?
  /
  Linda

 • Trendenser skriver:

  Jag bor själv i radhus, så jag skriver under på varje argument! 😉 Det var inget illa menat, bara den allmänna uppfattningen.

 • Trendenser skriver:

  Ja, det är den krassa sanningen. Det är sällan radhus syns i bloggar, eftersom de inte brukar bjuda på så nytänkande arkitektur.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *