Annons

DIY: Bygga matbord av träplank

Det är många som frågar vart jag har köpt mitt stora matbord som står i studion på Spinneriet. Det är nästan 3 meter långt och specialbeställt från vintagebutiken Östling Schedin som importerat det från Östeuropa. Men, är du lite händig kan du faktiskt bygga ett eget. Det bästa med den hemmasnickrade varianten är ju att du själv bestämmer måtten så att längd och bredd passar just ditt rum / uteplats. Det finns flera DIY-instruktioner att hitta på nätet. Kolla in finska tidningen Deko, svenska My Home och Studio Karin som bjuder på steg-för-steg-tips för hur man spikar ihop ett matbord av gammalt (eller nytt) träplank. Väljer du nytt virke kan du behandla träet för att fuska fram den rustika känslan. Lycka till!
Foto: Sameli Rantanen för Dekolehti.fi

Kategorier:

Kommentarer

  • Bygga egna bord och bänkar ger en skaparlust och tillfredsställelse som ofta resulterar i något man är extremt nöjd med. Bakgrunden är ju en tid vid skissblocket och en tids funderande för att sedan bli en härlig tid med sågande och snickrande. Vi har flera stycken egentillverkade. : )

  • Fanny skriver:

    Är det jag som är trött i huvudet eller skrev inte du och tipsade om något med Paolo Roberto? Var det någon tränings- grej eller liknande…? För nu hittar jag det inte alls haha… Hoppas allt är fint! Kram Fanny

  • Anonym skriver:

    Nu har man chansen att vinna en gratis fotografering av mig! Gå in på min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se för att tävla!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *