Annons

Hemnetgodis i Köpenhamn

Nu blir rubriken lite missvisande, för mitt bästa inspirationstips på till-salu-objekt under sommaren (när Hemnet ligger lite i dvala) är faktiskt den danska motsvarigheten: LokalBolig.dk som samlar mäklarbilder från andra sidan sundet. För mig som tokälskar dansk design är detta en outsinlig källa till inspiration. Här får man kika in i levande danska hem, befriande från tillrättalagd dussinstyling. Det känns lite rörigt ibland (kanske mest för oss svenskar som vant oss med att hemmen ska vara rensade ooch stå i givakt innan mäklarfotografen kommer) men om man orkar klicka runt mellan objekten kan man få massor med uppslag på allt från möbelkombinationer till konst, kök och klassiker. HÄR och HÄR och HÄR kan du hitta fler exempel på fantastiska bostäder som ligger ute till salu just nu. Klickgodis för en regnig dag! 
Foto: Geisler & Ronne via LokalBolig.dk 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jagger skriver:

  Tack för tipset!

 • seventeendoors skriver:

  Finns inget roligare än att spana på danska hem! Men det är svårt att hitta kompletta hem som duger att visa på bloggen, för precis som du säger kan det vara lite stök här och där…
  Charlottenlund och Hellerup är mina favoriter.

 • Tusen tack för tipset! Vi ha ju nära över om man skulle få för sig att emigrera 🙂
  Kram Anette

 • Maria skriver:

  Åhh vilken dröm!! Underbart!

 • Emma skriver:

  Återigen ett toppen-tips! Du livar ju upp vilken grå dag som helst. Tack!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *