Annons

The Apartment, Antwerp

I brist på härligt Hemnetgodis från veckan som gått bjuder jag på en pärla med länk från min Pinterest-mapp. The Apartment i Antwerp, Belgien. En konceptuell lägenhet som hyrs ut av Tim Van Geloven och Ilse Cornelissens, under namnet Graanmarket 13. Två saker jag skulle kunna ta med mig härifrån (som jag faktiskt är på jakt efter IRL). Bänken och bordet! 
En riktigt gammal bänk. Jag ska inte ha min i hallen dock, utan till ett annat projekt, men skulle vilja hitta precis just en sådan sliten sak. Och bordet. Två långa plankor med patina till vårt uterum. Ja, tack! 
Foto: Frederik Vercruysse via Est Magazine

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Liknande bänk finns hos Hemslöjden i Östergötland;
  https://m.facebook.com/hemslojdeniostergotland/photos/a.579978722039109.1073741831.289311917772459/667947349908912/
  Gissar att du kan hitta något liknande hos en lokal hantverkare.

 • Ninni skriver:

  Hade min bänk som är mycket lik denna inte varit en sådan kär sliten bänk hos mig, hade du fått köpa den av mig Frida.
  Hoppas Du finner en…någonstans.

 • Kolla med Erik på Lövsjö loghouse i Småland. Han gör fantastiska möbler av gammalt virke.
  http://Www.lovsjologhouse.se

 • Johanna Svensson skriver:

  så snyggt och fräscht!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *