Annons

ANNONS: Mina reafavoriter på Ellos.se

Den här veckan kör jag en kampanj i samarbete med Ellos.se där ni kan hitta mina personliga reafavoriter från deras stora sommarrea. Mitt bästa fyndtips är att satsa på kvalité och en extra bra bas, som håller säsong efter säsong. Exempelvis ett lyxigt bäddset i extra fin kvalité som man kanske inte hade unnat sig annars, sköna hemmaplagg i ekologisk bomull (så att man kan slänga de där fula gamla mjukiskläderna man ofta drar runt i hemma), en snygg sängkappa eller ett överkast som blir pricken över i:et i sovrummet, riktigt bra bestick som gör vardagsmaten lite godare, parabenfria hudvårdsprodukter och andra smågrejor som sätter guldkant på livet – året runt. Man kan såklart också leta efter udda fynd, som den här industrilampan som jag skulle kunna tänka mig ovanför matbordet på Spinneriet. HÄR hittar du mina favoriter och HÄR kan du se allt som är nedsatt med upp till 60% rabatt just nu!  
Foton: Bäddset i tvättat lin, kläder från Ellos Consious Choice, Bare Minerals, överkast från Himla, lampa från PR Home, bestick från Global – Inlägget presenteras i samarbete med Ellos.se 

Kommentarer

 • Ellos blir verkligen bättre med åren!

 • Så mycket fint! Själv hittar jag nästan aldrig något som är ens i närheten så fint när det är rea.

 • Annette skriver:

  Bare minerals är SÅÅÅÅ bra 🙂 Jag har alltid haft problem med fet hy men deras puder o ruge funkar på mig. 🙂

 • A-mamman skriver:

  Fina lakan och snyggare mjukiskläder – man kan ju tro att du har sett mig hemma och vet vad som behövs! Tack för tips, ska genast kolla in Ellos.

 • Maria skriver:

  jag tycker Ellos är underskattat. Det kommer flera godbitar då och då och vill man inte lägga ut hela sin lön på inredning kan de skapa ett riktigt vackert hem. 🙂

 • Linda skriver:

  Tack för fin blogg och härliga inlägg. Vart/hur gör du dina fina kollage? Tacksam för tips 🙂 Behöver snygga till mina egna 😉 Kram/L

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.