Annons

Vad inspirerar dig? Tävla med Luxaflex och vinn gardiner för 25 000 kr!

I vår har jag så tokigt många roliga jobbuppdrag att jag får nypa mig i armen. Ett av dem är att sitta med i juryn för Luxaflex stora inspirationskampanj som rullar ut på helsidesannonser i de stora inredningsmagasinen under april månad. Vad tävlingen går ut på? Att du kan vinna gardiner för 25 000 kr och ett hembesök av mig! Var med och tävla så kanske vi ses i sommar. Lycka till!
 
Luxaflex® är världsledande inom måttbeställd solavskärmning. Deras gardiner och persienner är handgjorda med omsorg och sys efter kundens önskemål. För att delta i tävlingen ska du dela dina mest inspirerande ögonblicksbilder på instagram och tagga ditt foto med #seminstil  Tävlingens 2:a och 3.e pris är gardiner från Luxaflex® till ett värde av vardera 5 000 kr. Under april och maj kommer vi som sitter i Luxaflex jury dessutom att vid två tillfällen, utse sex stycken bilder som vi har fastnat lite extra för och dessa kommer premieras med en årsprenumeration av Plaza Interiör. Läs mer om tävlingsvillkoren här: http://wall.luxaflex.se
 
 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.