Annons

Reafynd (och ett boktips)

Nu blir det mycket svartvitt på en gång här, men jag måste tipsa om ett reafynd med framtida potential. Vad jag menar? Bernadotte Kylbergs fina svartgråa pläd från Åhléns höstkollektion reas just nu ut på 50%! Den finns inte kvar i alla varuhus men på det som ligger vid Vallgatan i Göteborg fanns flera exemplar. Noterade också att de har erbjudande på de färgglada för 210 kr (ord pris 699 kr). Möjligt att man inte ser storheten i prinsens grejor idag, men de kommer säkert vara samlarobjekt light om 50 år. Sen är det många som frågat vart jag hittar alla fina svartvita modebilder som jag ramat in. Om vi säger som så. Min Kate Moss bok är slaktad flera gånger om. Ett annat tips är att köpa den HÄR i paperback! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette Starby skriver:

  Vilken fin pläd och jag måste kolla upp om den finns i Örebro? Tack för tipset 🙂

 • Hannah skriver:

  Så fint! Tack för tipset måste genast kolla om den finns här!!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Den pläden var jättefin!
  Kramar

 • Karoline skriver:

  Akrylen går bort för mig dessvärre?. Synd att de väljer att inte göra den helt i ull med tanke på att designen måste kostat en del.

 • tina engelhardt skriver:

  Den var ju jättefin! Kollade men säljs tyvärr inte här i Umeå :/

 • Fredrica olsson skriver:

  Håller med. Köper inget i akryl. Inte ens kläder. Synd, för fin annars!

 • Helena skriver:

  En till som bojkottar den för akrylen! Vill inte ha plast i mina plädar 🙁

 • Helena skriver:

  Med tanke på din etik när det gäller designkopior av möbler och lampor, är det helt etiskt rätt att göra tavlor av bilder från tidningar? Som fotograferat och sålts för en tidning och ej för att sättas på väggarna och konkurrera. Bara en tanke.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.