Snödroppar x 2

När jag postade en bild på den här lilla buketten snödroppar via Instagram igår blev jag överöst med frågor om vasen. Jag skriver svaret här så slipper ni maila. Det är en limited edition Bud Vase av holländska Aldo Bakker som jag fick i min första Designerbox (nr 3). Vad det är? Jo, en prenumeration som man kan teckna på nya (och fram till releasedatumet hemliga) designprodukter som görs i begränsad upplaga och skickas hem i en snygg trälåda. Lite som att prenumerera på en tidning eller vara med i en bokklubb fast här får man ett nytt samlarobjekt hemskickat istället. Jag tycker att utbudet (bortsett från den här porslinsvasen, som jag älskar!) har hållit en väldigt ojämn nivå hittills men jag hänger ändå kvar som prenumerant ett tag till. Idén är ju kul, så man får väl ge det en chans!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Fredrik Sjöh

snödroppar e så himla fina!

2014-02-25 @ 13:41:55
URL: http://meandhome.blogg.se/
Postat av: A.

Men en sån söt liten vas!

2014-02-25 @ 13:42:32
URL: http://www.flowersandthecity.blogg.se
Postat av: Juliette

You can buy one object also (but only when it is not sold out). Aldo Bakker's vase is still available:

http://designerbox.com/index.php?id_product=4&controller=product&id_lang=5

It costs 59€ (aprox 527 SEK + delivery costs 90 SEK ) if you are not a subscriber and 49€ (aprox 437 SEK + delivery costs) if you are one!

2014-02-25 @ 13:45:48

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL