Annons

Trendensers julkalender 2014

För sju år sedan började jag med konceptet att ha en julkalender på bloggen tillsammans med mina annonsörer. Varje dag fram till julafton öppnas en ny lucka (med en ny tävling) där ni har chans att vinna ett gäng riktigt fina designklassiker. För varje år trissas ju de här priserna upp av de deltagande företagen och nu, 2014 är jag nästan lite grinig för att jag inte får vara bloggläsare och med och tävla. Ni kommer få se! Eftersom varje lucka avgörs individuellt och av respektive sponsor  – så kan du vara med och tävla varje dag. Det påverkar inte dina vinstchanser negativt. Kl 9 kör vi igång. Lycka till!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tilde skriver:

  Gud vilken rolig grej!!!

 • Anita Nielsen skriver:

  Snygga lampor är inte bara en viktig inredningsdetalj ,
  De skapar en helhet åt rummet och lyser upp det jag vill se och det jag vill ska synas.

 • Joxxon skriver:

  Vilka fina naglar vännen!

 • Johanna G skriver:

  Men ååh vilken fin bild! Så här mysig vill jag se ut i vinter 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *