Annons

9 december – Dagens lucka i julkalendern

Idag ligger ett så flott pris i potten att jag nästan är arg på mig själv för att jag inte får vara med och tävla. Ire sponsrar dagens lucka med prisbelönta formgivaren Emma Olbers nya safaristol Hanna. Värde 6990 kr! Fåtöljen lanserades på Furniture Fair i våras och har miljön i fokus, inspirerad av 30- och 60-talets safaristolar signerade storheter som Kaare Klint, Arne Norell och Mogensen. För att delta i tävlingen ska du svara på dessa frågor, i kommentarsfältet nedan, inom 24 timmar. Lycka till!

1)  Var tillverkas möblerna från Ire?
2) Vilken är din favorit i Ires kollektion?
3) Vart skulle du placera din Hanna-fåtölj om du vann den och varför skulle den passa så bra just där? Motivera kort. 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Anton som svarade Anton 2014-12-09 kl 09:49:17 Hör av dig med dig adress så kommer vinsten till dig inom kort!

*Tävlingen pågår tom 10/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av Ire Juryns beslut kan ej överklagas. En vinnare har chans att vinna Hanna-fåtöljen. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jasmine skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. "Collar" är min stora favorit. Jag behöver en hörna som är bara för mig, där jag kan läsa en bok eller titta på en älskad tv-serie.
  Att den dessutom är en utfällbar säng, löser hela övernattande gäst-"problemet".
  3. "Hanna" passar bäst i min stora hall, där jag har mitt hemmakontor. Där vill jag sitta och fundera ut nästa jobbprojekt med en kopp kaffe.

 • lina skriver:

  1, Deras möbler tillverkas i Tibro
  2, Min favorit är 60-tals inspirerade Vanity. Vi har tresitssoffan i ljusgrönt och den lyser verkligen upp i vårt hem!
  3, Jag skulle placera soffan "mitt" i vårt vardagsrum. På hörnet av mattan så att det blev mer en cirkel. Den skulle bli det perfekta pricken över i:et i vår sociala hörna och passar perfekt i vår 60-tals lägenhet. Ljusgröna Vanity, 60-tals teakbord och Hanna! Vem skulle inte vilja sitta där och prata in på småtimmarna?

 • Floristulrik skriver:

  1. Tibro
  2. Soffborden Trix, http://www.iremobel.se/product/81/
  3. Fåtöljen ser verkligen ut som den perfekta läsa saga-fåtöljen så den måste hamna på dotterns rum!

 • pia skriver:

  1. Tibro
  2. Clipper
  3. Hanna skulle få flytta in i vår vinterträdgård, en del av huset där vi vinterförvarar växter som vi annars har i uthuset på sommaren såsom citronträd och olivträd. Vi ska göra en liten mysig läshörna och är ute efter en fin fåtölj och Hanna skulle passa in helt perfekt.

 • Mia skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Älskar soffan "Armilla" av Emma Olbers.
  3. För "Hanna" skulle jag möblera om i vardagsrummet och äntligen skapa den läshörna som så länge varit saknad. En mjuk matta under, bra belysning och en god bok tillsammans med "Hanna", kan det bli bättre?

 • Frida K skriver:

  Tibro
  Min favorit möbel är soffan stay, gillar den klassiska designen på soffan och den ser verkligen inbjudande ut. Där skulle jag gärna sitta en fredagkväll.
  Om jag blir den lyckliga vinnaren av "Hanna" så kommer den få sin plats i min stora och luftiga hall. Har länge letat efter den perfekta fotöljen att ha där.

 • Johanna Stenmann skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2. Finns så många godbitar, men soffan Dormi är en riktig drömsoffa.
  3. Vårt vardagsrum är rymligt, 38 kvm, och det är vårt favoritrum alla kategorier i vårt hem. I den delen av rummet där det vore naturligt att sätta TV:n, där skulle Hanna få sin plats. Vi har ingen TV i rummet men vi är där hela tiden och läser, tittar på iPads och spelar spel. Mot den grafitgrå vägen med en nedpendlad lampa och ett litet bord skulle Hanna bli en del av hela familjens favoritrum.

 • kajsa skriver:

  Tillverkning sker i Tibro.
  Luggage är min favorit den är lätt att flytta med sig.
  Hanna fotöljen vill jag placera vid öppna spisen där kan man sitta i lugn och ro och njuta av värmen och det härliga gnistrande ljudet från brasan. Vilken julklapp……….!

 • Elise skriver:

  1. I Tibro.
  2. Det är nog soffan Join, pga att den känns modern, flexibel och skulle vara så snygg i min lilla lägenhet.
  3. Jag tycker att safari-fåtöljen skulle passa himla fint i en liten läshörna hemma, kanske med en liten marockansk skinnpuff som fotstöd. Eller ett gotlänskt fårskinn slängt över sig.

 • Marianne skriver:

  1. Tibro
  2. Sofaen Infini. Sukk.
  3. Jeg leter etter en stol som skal stå ved stuevinduet mitt så jeg kan sitte ut og se på hagen. Siden vi flyttet inn i radhus for to år siden har vi lagt ned mye tid og krefter i hagen, og jeg elsker å sitte inne og se på dem. Også om vinteren, faktisk, med snø og frost er den også vakker. Men jeg mangler en stol. Og jeg ønsker meg en komfortabel stol jeg kan sitte lenge i, men som samtidig er såpass nett at den ikke står i veien for utsikten. Denne er perfekt!

 • Jonna K skriver:

  1. I Tibro.
  2. Soffan Dormi av Josefine Alpen. Lekfull och fin!
  3. I mitt vardagsrum. Jag har en skinnfåtölj med en liknande stomme som denna safaristol. De skulle verkligen komplettera varandra på ett lagom "mismatchigt" sätt.

 • Emelie skriver:

  1. I möbelindustri-meckat Tibro
  2. Soffan Altero av Carl-Henrik Spak hade gärna fått flytta hem till oss. Vår fantastiska Samsas-soffa av Carl Malmsten är mer tittgodis än en soffa att mysa i. Därför tror jag Altero hade kunnat vara en perfekt ersättare.
  3. Hanna skulle bli en fin kompis till alla japanska trämöbler i fina pasteller som vi har hemma och praktfullt fylla tomrummet mitt i vardagsrummet.

 • A House With A View skriver:

  Vilken jättefin lucköppning!!
  Svaret på frågorna:
  1) Tibro.
  2) Min favorit är soffan Armilla av Emma Olbers, superfin i sin stilrena design.
  3)Om jag vann den fina Hanna-fåtöljen skulle jag placera den vid ett månbord i vår hall, praktisk att ha något att sitta på då skorna ska tas på och den bildar samtidigt ett vackert blickfång!
  Hoppas på tur!
  kramiz aka

 • Linda skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan "Original" för att den är så tidlös, elegant och utöver det fantastisk skön (yes, jag har provsuttit!)
  3. Hanna skulle jag helst vilja placera i mina drömmars (!) glasveranda men eftersom den inte finns än skulle den få stå i vårt sovrum och glänsa!

 • Anna skriver:

  1 Tibro
  2 Bäddsoffan Collar skulle få flytta in på min dotters lilla, lilla run, där det nästan varje helg finns en kompis som sover över.
  3 Fåtöljen skulle få finnas i mitt kök, redo för en gäst att slå sig ner med ett glas vin, eller för ett barn som väntar på att bli förhörd eller för mig själv när jag väntar på att något ska bli färdigt på spisen eller i ugnen.

 • Johanna skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Dormi i rosa tyg – vilken färgklick
  3. Jag skulle placera stolen i mitt än så länge tomma vardagsrum. Som en sucker av naturmaterial skulle den fungera utmärkt där!

 • Sandra E skriver:

  1. Tibro!
  2. Jag behöver en snygg bäddsoffa i vårt gästrum/kontor. Original Bädd i färgen Fox Mörkgrå skulle passa SÅ bra.
  3. Hanna är helt underbar så ljus och luftig samtidigt som den är stram. Vacker! Jag skulle placera Hanna i vårt burspråk i vardagsrummet där jag skulle ägna egentid med te och magasin.

 • Elin skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Min favorit är just "Hanna" av Emma Olbers.
  3. "Hanna" skulle få flytta med mig i i januari till min nya förstahandslägenhet i Lunden. Jag tänker mig en läshörna i anslutning till soffhörnan med bra belysning, en härlig matta och en hög med litteratur bredvid..

 • Anneli Andersson skriver:

  Möblerna tillverkas i Tibro.
  Jag älskar soffan Join. Vi har den på vårt kontor och det är min favoritplats att arbeta från. Soffan är snygg, skön och den tillåter många vänner.
  Jag hade placerat Hanna i vårt vardagsrum. I ett hörn dit man ser från hela huset. Bredvid Hanna hade jag ställt en litet brickbord med kalkstenstopp och min älskade Bestlite vägglampa i mässing. Här hade jag avnjutet en kopp kvällste och senaste numret av favorittidningen.

 • Jannike skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2. Vi har precis beställt soffan "stay" så jag måste säga att den är min favorit.
  3. Hanna skulle jag placera intill stay, Jag tror att det skulle bli en perfekt matchning mellan mjukt och hårt, trä och tyg.

 • Tanja D skriver:

  1. I Tibro
  2. Soffborden clipper tycker jag är en hit med sitt klassiska och stilrena formspråk. Jag älskar funktionen ett satsbord har. Det är enkelt att leka med bordens ytor! Du kan ha dem utfällda och leka med stilleben på ytorna men lika snabbt sätta ihop dem och minimera ytan om exempelvis barnen vill leka framför TV:n
  3. Vi håller på och bygger hus och har ett stort glasparti som vetter med utsikt mot de skånska slätterna. Jag hade njutit att sitta hopkurad med en filt och varm choklad i min Hanna-fåtölj samtidigt som snön viner över åkrarna utanför huset!

 • Camilla K skriver:

  1. I Tibro.
  2. Satsbordet Trix är ju helt underbara! Samma som stolen Hanna som du tävlar ut såklart!
  3. Jag skulle placerat stolen Hanna i lägenhetens hjärta, i våran stora hall! Perfekt ställe att ha en liten sittyta som vi för övrigt saknar idag.

 • Carina Erixon skriver:

  Tibro Colllar som extra säng Den skulle bli sååå fin i ett tomt hörn i mitt vardagsrummet vi har möblerat om hemma

 • Margot skriver:

  1. Tillverkning i anrika Tibro
  2. Min favorit är soffborden S-wood. Så genuina och äkta.
  3. Jag skulle ha Hanna fåtöljen i mitt nya allrum med utsikt över det Bohuslänska havet. Där skulle min vän Hanna som hjälp till så mycket under husbygget få sitta och njuta när hon kommer på besök.

 • Kristin skriver:

  1) Samtliga möbler tillverkas i Ires fabrik i Tibro i Västergötland.
  2) Vanity av Carl-Henrik Spak.
  3) Om jag vann Hanna av Emma Olbers skulle jag placera den i vårt nya vardagsrum (vi har äntligen äntligen vunnit en budgivning!!), mellan en kakelugn i pastellfärger och vår vita enkla soffa. Den skulle verkligen passa där, såväl stil-, färg- och storleksmässigt.

 • Nickan skriver:

  1: I Tibro
  2: Pallarna Drops
  3: Vårt vardagsrum har idag bland annat en ny fin grå svängd soffa samt mannens bruna vrålfula skinnfåtölj med fotpall från 90-talet. Den skär sig så oerhört mot all överig inredning i rummet (och huset) men han vill inte lyssna på att den ska bort. Om jag vann en Hanna skulle det uppstå en möjlighet till omförhandling av sittdon i vardagsrummet med stor fördel till mig. In med smäckert och snyggt och ut med stort fult och klumpigt..

 • Liza Eriksson skriver:

  1. I Tibro
  2. Min favorit är just Hanna fåtöljen
  3. När vi äntligen får flytta in i vårt första hus till våren så skulle jag placera denna skönhet framför braskaminen, så man kan sitta där och må väl!

 • M Ljungholm skriver:

  1. I Tibro
  2. Min favorit är soffan Join – perfekt & flexibel att både mysa och umgås i 🙂
  3. På ovanvåningen under snedtaket vid fönstret för att kunna njuta både av brasan och en bra bok samt ett vackert stilleben när stolen är tom!

 • Anton skriver:

  1. Tibro
  2. Det finns mycket oerhört fina möbler men min absoluta favorit är passande nog just Hanna, särskilt förtjust är jag i den ljusblå varianten!
  3. Min sambo har redan en favoritfåtölj ute på vår inglasade veranda. Där slår hon sig gärna slår ned i för att läsa en bok eller spana runt i iPaden. Så i fall jag vann Hanna skulle den bilda ett fantastiskt, lite omaka, par med fåtöljen stående där just nu. Där skulle vi kunna varva ner, läsa en bok, ta en drink, eller spela lite kort i våra respektive favoriter!
  Dessutom vet jag att en vinst av Hanna skulle göra svärmor omåttligt avundsjuk – alltså ett extra plus i kanten!

 • Johanna Cecilia skriver:

  1. Ire tillverkar samtliga möbler i Tibro.
  2. Soffan Dormi är ett riktigt ögongodis som jag gärna skulle inreda med i mitt arbetsrum. Perfekt design för både återhämtning och inspirationsinjektion!
  3. Hanna-fåtöljen vill jag inreda med i hallen. Där blir den både det första och sista jag och mina gäster ser av mitt hem. Stilig och behaglig, både att titta på och sitta i. Hanna kommer ge mig en stunds välbehövlig paus efter jobbet, bläddrandes i dagens post, favorittidningen eller senaste inläggen på Instagram.

 • Elin Karlsson skriver:

  1. Tibro
  2. Mina favoriter är kollektionen dormir. Helt underbara färger med en stilren design. Drömmen är att ha dem i en sällskapsdel av vardagsrummet där det inte finns någon tv utan bara en braskamin. Där slår man sig ner efter en god måltid med vänner och familj, tar en drink, pratar och kanske drar man fram sällskaps spelet.
  3. Hanna skulle få vara i vårt sovrum där den skulle få en helig plats framför skrivbordet med smycken, blommor och ljus. Där kan man slå sig ner när man fixar det sista innan jobbet, hänger mjukisdressen efter en kväll framför soffan och här slår jag också ner rumpan när jag hjälper sambon att packa sin resväska varje vecka för jobb där jag styr upp outfits och pratar om kommande vecka.

 • Sonia skriver:

  Möblerna tillvärkas i Tibro. Bäddfåtöljen Collar av Jesper Ståhl är min favorit pga denns annorlunda form dess användbarhet. "Hanna" kommer sitta fint i mitt nya vardagsrum eftersom jag precis har flyttat och behöver fler möbler.

 • Hanna skriver:

  1. I Tibro.
  2. Min favorit är Hanna-fåtöljen! Den står redan på min önskelista inför julen, men tyvärr tror jag att min man tycker att den är lite för dyr för att just den önskningen ska gå i uppfyllelse…
  3. Vi håller precis på och bygger ut vårt lilla röda 60-tals hus och jag är väldigt mån om att behålla den rätta tidsenliga känslan i huset, trots modernisering. Därför skulle jag placera fåtöljen centralt i huset, framför den nya kaminen i vardagsrummet där alla kan se den. Där ska jag sitta på kvällarna i min Hanna-fåtölj när barnen har somnat och lyssna på brasan som sprakar och läsa en bok. Och självklart borde väl Hanna-fåtöljen få komma till en Hanna!?!

 • Jennie skriver:

  1. I Tibro
  2. Jag fastnade direkt för soffan Dormi!
  3. Hanna skulle få en plats i favoritrummet framför vår nyinstallerade kamin bredvid länsstolen från norrgavel, då skulle jag o min man ha varsin favorit att vila i.

 • KarinM skriver:

  1. Tibro
  2. Emma Olbers "Rejoin", läderhörnen ger härlig karaktär, jag gillar miljötänket + designen.
  3. Hanna skulle göra sig fint på landet, med utsikt över sjön. Håller på och rensar ut allt stök för att få till en vilsam, lugn miljö. Vilket fantastiskt pris!

 • katarina skriver:

  1. I Tibro
  2.Soffan Dormi- är på spaning efter ny soffa och den här var lockande
  3. I sovrummet, i hörnan bredvid nattduksbordet. Sitta och läsa där, får bli min "alone time" hörna

 • Merja skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är "Armilla" av just Emma. En soffa som jag tycker verkligen passar min personlighet. En kombination av det strama med det mjuka, precis som jag – litet stram på utsidan men mjuk på insidan!
  3. "Hanna" tillsammans med "Armilla" skulle jag placera i vårt vardagsrum. Jag behöver verkligen något som lyfter det rummet och gör det vackert. Att det sedan blir en sittkomfort som är super – kan det bli bättre!

 • Ulrika Nilsson skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är soffan Dormi.
  3. Fåtöljen Hanna skulle jag placera i vårt sovrumm som ska renoveras. Det behövs en sittplats i sovrummet, fåtöljen kommer passa bra mot de grå väggarna och materialet blir en bra kontrast till övrig inredning.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Tibro
  2, Måste säga att jag fullkomligt älskar Clipper fåtöljen http://iremobel.se/product/46/
  Tidlös och stilren. Den grå färgen är en favorit. Ser väldigt bekväm ut med.
  3, Hanna hade fått en fin plats i lillasysters nya rum. Känner på mej att jag kommer få spendera ett flertal nätter där efter hon flyttat in och en bekväm fåtölj är ett måste då. Sen är den ju väldigt fin att se på mej 🙂

 • Sofi n skriver:

  1. Tibro
  2. Min högsta önskan till jul var Hanna-fåtöljen redan innan denna tävling.
  3. Denna underbara möbel skulle stå i sovrummet intill kakelugnen. Här skulle den passa så bra att sitta i med en god bok och bara mysa.

 • Susanne Birgersson Nilsson skriver:

  1: Tibro
  2: avgudar soffan Altero, en vacker dag ska den bli min! http://www.iremobel.se/product/63/
  3: Hanna hade fått den plats som man ser från alla rum så att man alltid kan vila sina ögon på denna juvel! Nämligen i vardagsrummet. Lagom snyggt och skönt häng framför på spåret eller något annat trevligt tv program!

 • Susanne Birgersson Nilsson skriver:

  1: Tibro
  2: avgudar soffan Altero, en vacker dag ska den bli min! http://www.iremobel.se/product/63/
  3: Hanna hade fått den plats som man ser från alla rum så att man alltid kan vila sina ögon på denna juvel! Nämligen i vardagsrummet. Lagom snyggt och skönt häng framför på spåret eller något annat trevligt tv program!

 • Camilla skriver:

  1. I Tibro
  2. Mitt hjärta slår frivolter för Hanna-fåtöljen!
  3. Vi håller just nu på med en liten utbyggnad som kommer bli vårt nya vardagsrum. Den skulle passa alldeles utmärkt bredvid soffan som en extra sittplats. Åh vad jag hoppas!

 • Viktoria Dahl skriver:

  1) Möblerna från Ire tillverkas i Tibro.
  2) Soffbordet Ray är en dröm!
  3) Hanna får gärna in i vårt vardagsrum flytta,
  där skulle hon både vara snygg & till nytta!
  Det fortfarande tomt efter vår renovering är,
  det finns ett hörn så perfekt för Hanna där!

 • Maja skriver:

  1. All produktion sker i Tibro.
  2.+3. Emma Olbers – Hanna!! Har varit såå förälskad i denna fåtöljen sen första gången jag såg den. Men på grund av snart ett år av husbygge där vi bor i en stuga på 20kvm under tiden så har det inte funnits varken plats eller pengar. Nu är det bara 1,5 månad kvar och jag skulle bli så löjligt lycklig om den kunde få flytta in direkt. På loftet under takfönsterna skulle jag sitta väldigt bra och blicka ut över vårat fina hus som vi gjort helt själva. Och just där kommer fåtöljen att synas nästan vart man än är i huset 🙂

 • Stina skriver:

  1. Tibro
  2. Jag är väldigt förtjust i pallarna Drops som skapar ett lekfullt utseende i vilket rum som helst. Gillar att man kan matcha och mixa de olika formerna och tyger.
  3. Hanna skulle jag placera i vårt sovrum, perfekt för snart kommande nattamningar! En vacker crosspläd hade jag hängt över armstödet och en mysig nattlampa intill för att få lite ljus vid matningen.

 • Jessica skriver:

  1. Tibro.
  2. Jag tokgillar Emmas "Rejoin" – toppen att man kan få underredet i olika utföranden. Och att den finns som svanenmärkt.
  3. Hanna-fåtöljen skulle få stå i min sons rum. Jag tycker att även ett barnrum bör inredas med snygga möbler i hälsosamma naturmaterial. Bort med plastiga småmöbler och in med funktionella möbler som är skonsamma för de små liven. I Hanna-fåtöljen får både sonen och jag plats när vi läser kvällssagan innan läggdags!

 • Li skriver:

  1. Tibro
  2. Nu är Hanna exakt det jag är ute efter, så jag får nog säga att det är min favorit!
  3. Vi har flyttat till större och vi får äntligen plats med möbler som inte bara är praktiska, utan även vackra! Så vårt vardagsrum skulle må jättebra av en sån fin möbel!

 • Madeleine skriver:

  1. I Tibro, Västergötland.
  2. Vi behöver en ny soffa så jag väljer någon av sofforna Infini eller Armilla.
  3. Lätt! Den ersätter min gamla stol i läshörnan där jag sitter varje kväll. Det fina med just detta hörn är att det syns från nästan alla rum på detta våningsplan. Bästa platsen för någon som vill ha koll på allt och bästa platsen för något man vill visa upp!

 • Sofia skriver:

  1. I Tibro i Västergötland
  2. Jag gillar soffserien "Join" och tanken på att man kombinera och uppdatera den på olika sätt, för olika förutsättningar/lägenheter/hus. Känns nytänkande, modernt och hållbart. Plus att den är väldigt fin!
  3. I hörnet vid bokhyllan i mitt lilla vardagsrum på Södermalm. Där kan man titta på TV, läsa en bok eller bara sitta och kika ut på gatan genom fönstret.

 • Sofia L skriver:

  1. Tibro
  2. Det är ju Hanna-fåtöljen. Mina drömmars möbel!
  3. Platsen är redan utsedd.. Den ska stå i vardagsrummet, bredvid soffan Muuto Rest, om min dröm går i uppfyllelse…

 • Louise inglund skriver:

  Hej! De tillverkas i Tibro. Min favorit är soffan Armilla. Jag hade placerat fåtöljen vid ett fönster på vår nyrenoverade övervåning. Hälsningar Louise

 • Josefine skriver:

  1. I Tibro
  2. Förutom Hanna fåtöljen är min favorit soffan Armilla. Stilren men inbjudande mjuk.
  3. Den skulle stå placerad i närheten av vardagsrummets stora fönster. Där, bland sticklingar och växter, skulle den passa perfekt! Så nära djungel jag kan komma:)

 • Frida skriver:

  1. De tillverkas i Tibro.
  2. Min favorit är utan tvekan soffan Orginal. Dess enkelhet men ack så inbjudande skönhet vore en dröm i mittt hem där soffan är en central plats för återhämtning och mys.
  3. Jag skulle placera fåtöljen i min soffhörna. Här skulle den samspela likt skidorna mot snön en krispig vinterdag här i norrland. Med ljusfärgat trä och ljus klädsel ger den lyster till rummet i vintermörkret och kontrasterar mot mitt ärvda glasbord och de staplade pallarna i samma ljusa tränyans.

 • Anna skriver:

  1. Tibro
  2. S-wood, stora och lilla tillsammans, är brutalt snygga.
  3. Hos oss skulle Hanna placeras i vardagsrummet, som en del av möblemanget runt soffbordet. Nobody should put Hanna in a corner! Hon är alldeles för fin för det.

 • Caroline skriver:

  1) Tibro
  2) Soddan Rejoin, no doubt! Alla sjukt snygga detaljer! Det faller mig verkligne i smaken.
  3) Jag skulle slänga ut arkivskåpet i sovrummet och placera fåtöljen där i stället, som en läshörna. Tror den gör sig bra bredvid tegelväggen och fiskbensparketten.

 • Celina skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna-fåtöljen är min favorit!
  2. Den skulle stå tillsammans med soffan i vardagsrummet!

 • Louise skriver:

  1. Tillverkas i Tibro.
  2. Gillar verkligen soffan Rejoin som skulle passa perfekt i vårt vardagsrum, bra att det kan varieras.
  3. Jag skulle så gärna vilja ha fåtöljen framför öppna spisen där jag skulle sitta och njuta med en kopp te. Träfärgen skulle ge ett lyft till vårt annars ganska svart/vita vardagsrum.

 • Cecilia Milkovic skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Min favoritmöbel från IRE är just fåtöljen Hanna.
  3. Fåtöljen hamnar bredvid vår soffa som en extra sittplats.

 • Lagoma Linnea skriver:

  1. Tibro
  2. Bäst tycker jag om klassiska soffan Stay.
  3. Vi väntar på att få flytta ner vår gamla soffa, TV’n och alla leksaker till vår källare som snart är färdigrenoverad. Då kommer vi äntligen kunna inreda vardagsrummet som VI vill inte efter barnen. Hanna-fåtöljen skulle stå framför bokhyllan och bli den självklara platsen att sitta och bläddra i glossiga inredningsmagasin.

 • Johanna N skriver:

  1. Min gamla hemort Tibro!
  2. Jag älskar soffan "Vanity" av Carl-Henrik Spak
  3. Vart skulle den inte passa? Men det blir framför vår öppna spis som min käre far just murat med mycket kärlek!

 • Joel skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Soffan Armilla och dess tidlösa samt skandinaviska design.
  3.Fåtöljen placeras med jämna mellanrum i vardagsrummet alla olika hörn där ljuset och "flowet" får genomsyra möbelns drag och estetik.

 • Barbro Larsson skriver:

  1) Tillverkas i Tibro
  2) Hanna faktiskt har funderat på att köpa den
  3) Skulle göra nytta i kombinerade arbetsrummet och Tv-rummet då jag på grund av dålig rygg behöver en stunds koppla av vid Tv:n när jag arbetat för länge.

 • Andrea Dahlgren skriver:

  1. De tillverkas i Tibro
  2. Älskar soffan Altero – så snygg och elegant!
  3. Jag skulle slänga ut mitt skrivbord och ställa Hanna i det soligaste hörnet i min lägenhet. Med en hög tidningar och en kopp kaffe skulle det bli mitt favoritställe!

 • Anna PS skriver:

  1. I Tibro
  2. Hanna fåtöljen
  3. Jag skulle placera den i sommarstugan där vi har ett stort fönster som vätter mot västerhavet. En myshörna där pappa löser sudoku, vi tar en kopp te, läser en bok eller bara kopplar av och njuter av utsikten. Hanna fåtöljen skulle passa in där rent visuellt. Det en transparant plats där vi möter naturen och ett rum för reflektion, därför tycker jag med bakrund av designerns egna ord att Hanna fåtöljen skulle passa perfekt där:0).

 • Maria skriver:

  1. I Tibro
  2. Jag älskar all design av Emma Olbers (en av mina favoritformgivare!); Join, Armilla och Rejoin. Om jag måste välja blir det Rejoin med grund i användandet av läder och för att den är en av ytterst få Svanen-märkta soffor som finns att tillgå.
  3. Hanna skulle få stå i vår dotters rum. Det finaste åt den finaste. Passar perfekt att läsa sagor i och det vore underbart att ha en bekväm fåtölj att sitta i vid segdragna läggningar.

 • Merja skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan "Armilla" av just Emma blir mitt självklara val. Känner att den passar in på min personlighet. En kombination av det strama med det mjuka, som Emma beskriver soffan – precis som jag – litet stram på utsidan och mjuk på insidan.
  3. "Hanna" skulle jag placera i mitt vardagsrum tillsammans med "Armilla". Rummet behöver verkligen ett lyft av det vackra. Sen att sittkomforten blir super – kan det bli bättre!

 • Karin Swärd skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Jag gillar verkligen soffan "Dormi". Så fin form!
  3. Vi har precis inrett vår övervåning, som ska bli en plats för vila och avkoppling. Vår son har personlig assistans större delen av dygnet och vi föräldrar behöver verkligen en plats att vila och få vara ifred från assistenterna när vår son har somnat.

 • Majja skriver:

  1. Alla möbler produceras deras fabrik i Tibro
  2. Förrutom den fantastiska Hanna-Fåtöljen är Join en stor favorit. Jag älskar dess enkelhet och möjligheten att kombinera den precis hur man vill. Jag är extra förtjust i den del som kan användas som avlastning/bokhylla. Och tanken som ligger bakom har verkligen lyfts fram i själva skapandet. Eftersom att jag själv haft en IRE-soffa som begangad flyttade hem till min brors pojkrum, sedan vidare till mitt första boende och dessutom mitt hus till en början vet jag med säkerhet att kvalitén är utmärkt från IRE, för efter 10 års användade var soffan fortfarande i toppskick!!
  3. Jag och min familj har länge letat en fåtölj som skulle passa perfekt i vårt andra åretruntboende/stuga där det är en fantastiskt fin ljus och öppen planlösning, med golv i breda plank av vitsåpad gran. Färgskalan går från vacker ljus blå, till vit och naturliga nyanser. Fåtöljen skulle passa som handen i handsken där och skina med sin elegans!
  Mvh Majja

 • Anna H skriver:

  Hej!
  1. I Tibro
  2. Innan jag sett "Hanna" var "Rejoin" min ständiga favorit.
  3. Jag skulle placera vackra "Hanna" i vårt mellanrum. Där är det stora hörnfönster och dörren ut till vår balkong är där.
  Jag skulle gå all in och skapa ett härligt rum för rekreation.
  Stora växter, prunkande tapeter a la tidigt 1900-tal, naturliga material & magasin i högar. Då kan man sitta i fina "Hanna" och läsa i timmar. Ta en vända och vattna växterna och hämta ny kraft inför kommande arbetsdag. Precis så hade jag gjort.
  Allt gott!
  Anna

 • Anne skriver:

  1. De görs i Tibro.
  2. Soffan Infini är fantastiskt snygg, i synnerhet i brunt skinn. den skulle gärna få flytta in i mitt vardagsrum.
  3. Hanna skulle få bo i sovrummet, vi har ett alldeles perfekt hörn. 🙂

 • Regina Yngnell skriver:

  1. Tillverkas i Tibro
  2. Min favorit förutom Hanna är Armilla av Emma Olbers, den är nätt och stilren men ser ändå galet skön ut.
  3. Har precis bytt ut de flesta möbler i mitt vardagsrum och min soffa skriker efter sällskap av en snygg fåtölj. Hanna kommer få en central o given plats i mitt vardagsrummet. Fåtöljen Hanna är ju riktigt ögongodis. Hoppas på att jag kan ge min soffa en snygg kompis.

 • Kirsi skriver:

  1)Tibro.
  2)Soffan Armilla.
  3)Mitt i vardagsrummet bredvid soffan. Vi behöver en extra sittplats!

 • Titti skarp skriver:

  hej
  mina svar
  1.Tibro
  2.favorit är hanna fåtöljen precis i min stil
  3. skulle placera denna fina hanna fåtälj i vardagsrummet i ett tomt hörn där jag skulle kunna sitta och mysa och läsa en bok men även titta på teve. hoppas på tur

 • Annika skriver:

  1) Tibro
  2) Dormi!
  3) Jag och min pojkvän ska snart flytta från vår hemstad till en större stad och kommer med stor sannolikhet att få bo på mindre yta. Vi har därför valt bort soffa och tv och kommer istället att ha umgängesytor som inte är riktade mot teknologi. En fåtölj vore perfekt i vår nya lägenhet.

 • Sarah skriver:

  1. I Tibro
  2. Soffan Puzzle, så fin!
  3. Definitivt framför brasan! Vårt nya hus håller på att byggas med stora fönster och där framför finns kaminen. Det skulle vara härliga kvällar att sitta och titta på elden och ut i naturen i denna underbara stol!

 • Mia Persson skriver:

  Möblerna tillverkas i Tibro, Sverige.
  Soffan Rejoin är en klar favorit. Vi svenskar är tyvärr bra på att möblera kring våra tv-apparater, men möbler som Rejoin gör det plötsligt möjligt att på ett väldigt snyggt och fortfarande luftigt sätt möblera i två riktningar i ett rum. Perfekt!
  Hanna skulle få stå under takfönstret i köket, så att kockens sällskap kan få sitta vackert och bekvämt.

 • Åsa skriver:

  1. I Tibro.
  2. Just denna fåtöljen faktiskt. Har tittat på den tidigare och älskar allt med den. Så underbart vacker och tidlös.
  3. Fåtöljen "Hanna" ska få stå i vår vackra hall. Tycker att hallen, som ju är det första intrycket i ett hem, hamnar alldeles för långt ner på prioriteringslistan annars. Min mamma hade två safaristolar från Norell i hallen, så underbart fint. Det inspireras jag av och därför ska fåtöljen (oavsett om jag vinner eller köper) få stå i hallen och välkomna våra gäster.

 • Emelie skriver:

  1. I Tibro
  2. Favoriten är soffan "Altero", en dröm att någon gång få bära in i vardagsrummet.
  3. Var ska vi bo? Med familjer i två olika städer och vi i storstan slåss vi känslosmässigt om var det är bäst för barnen att växa upp och lägenheten tillräckligt stor för oss alla. Ett lyxproblem, ja, men det tar upp mycket tid. Och min egentid, den skulle Hanna stå för, i allt detta spektakel.

 • Vendela skriver:

  1. I Tibro.
  2. Hanna fåtöljen!!! Den är så stilren och snygg. Förgyller vilket hem som helst.
  3. Den fina Hanna fåtöljen skulle få stå i min och sambons kvadratiska och stora hall, under en fin tavla föreställande en måne, bredvid en vacker brun byrå och en mysig lampa, stående på en tjusig matta vävd i ett diskret vittgrått mönster. Här skulle den passa så väldigt bra förstår ni, dels för att förgylla min hall (hallen är en av hemmets viktigaste ytor, då det är den som välkomnar en hem, därför ska den va så mysig som möjligt, tycker mig, och i en liten tvåa som min blir hallen extra viktig), det behövs en skön sittmöbel i hallen där man kan ta på sig skorna i lugn och ro, eller tillexempel låta mormor sitta för att vila sig då hon precis kommit innanför dörren för ett besök, men det ska också vara en plats att gå undan till, att få sitta och fundera och tänka lite ifred, och mysa med en kopp te, ett mobilspel eller en bok.

 • Kajsa skriver:

  1. Tibro
  2. Fåtöljen Clipper. Den känns tidlös och klassisk.
  3. Hanna skulle få flytta in i vårt inspirationsrum. Där har vi skrivbord, pysselhörna, trärena inslag och raka former i dova färger. Hannas form skulle passa som en fåtölj att sitta och inspireras av naturen utanför fönstret eller konsten på väggarna med en kopp te i handen.

 • Maria skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Original. Tänk att den köpte min väninna efter ha avslutat sina juridikstudier och det var ca 15 år sedan. Soffan består och den är lika trendsäker då som nu. Kvalitet som kvarstår!
  3. Hanna placerar jag bredvid mitt härliga panoramafönster på landet. Där älskar jag att sitta ner och njuta av att blicka ut över havet. Det blir extra fint att ha Hanna där som speglar det jag ser utanför, vackert och naturligt så att det förslår!

 • Therese Norrbelius skriver:

  1. Tibro
  2. Som småbarnsförälder är jag på jakt efter en soffa med höga ben för att slippa krypa på golvet och fiska efter uppslukade leksaker med ett skohorn under soffan. Soffan Armilla uppfyller både mina krav på benhöjd, komfort och design.
  3. Om jag vann skulle min gamla slitna ikeafåtölj åka ut och Hanna skulle få ersätta dess plats under trappen mitt i huset. Där finns ett speciellt lugn, samtidigt som man har uppsikt över hela nedervåningen. Den nymålade trappen skulle också bli glad över lite snyggare sällskap.

 • Emma skriver:

  1. Tibor
  2. Hanna fåtölj har jag suktat efter sen det kom i produktion, en annan favorit är soffan Armilla – den perfekta soffan enligt mig.
  3. Hanna skulle vara den första som fick flytta in i vårt nyköpta hus och där skulle hon ge det moderna och lite ocharmiga vardagsrummet värme och stil.

 • Helena Lundström skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan armilla!
  3. JAg skulle faktiskt ge bort denna stol till mina föräldrar som nyligen har skaffat sig en stuga vid havet! Där skulle den verkligen komma till sin rätt!

 • Lotta skriver:

  1. Möblerna tillverkas i fabriken i Tibro, Västergötland.
  2. Alltså – jag måste ju faktiskt säga självaste fåtöljen Hanna. Den är fantastisk – känns ny men klassisk på samma gång, och jag kan inte tänka mig någonstans som den INTE skulle passa.
  3. Hemma hos oss skulle den få bo på övervåningen, näst intill soffan, där hela familjen precis inte får plats… En hedersplats under takbjälkarna och om man skulle titta snett över axeln så ser man kaminen. Om man fryser kan man bara vända på fåtöljen och hasa den lite närmare brasan. På golvet framför lägger jag ett långhårigt fårskinn. Drömmen liksom!

 • Matilda skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Min stora favorit är fåtöljen "collar", som även fungerar som en utfällbar säng. Det är perfekt för mig som ofta har vänner på besök över natten. Fåtöljen är dessutom hur snygg som helst!
  3. "Hanna" skulle passa bäst i mitt orangeri som jag och sambon byggde i somras. Jag har fantiserat om att få sitta där och njuta i en fåtölj med en bok i ena handen och en kopp kaffe i andra. Jag tycker att det naturliga materialet i trä och det ljusa tyget skulle passa perfekt i den gröna miljön.

 • Annika A skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna-fåtöljen
  3. Skulle förgylla mitt hem med sitt stilrena och formsäkra språk, en blivanden klassiker minsann!

 • Elisabeth skriver:

  1. Tibro.
  2. Utöver Hanna-fåtöljen så är min favorit soffan Altero med dess fina träben och rena och raka linjer.
  3. Har en outnyttjad yta mellan kök och vardagsrum. En Hanna-fåtölj skulle bli ett första steg i att skapa en läshörna på denna yta. Då ytan är i anslutning till vardagsrummet kommer fåtöljen även agera extra sittmöbel då fler gäster än soffan rymmer är på besök.

 • Magnus skriver:

  Du.
  Skulle hänga med i all evighet.
  År efter år, sekel efter sekel, jag bara vet.
  Skulle användas varje dag.
  Tillverkad i finaste, skönaste träslag.
  Skulle man aldrig unna sig.
  Eller är det kanske dags att satsa på mig?
  Vet precis var du skulle stå, behöver inte ens testa.
  Hedersplatsen är din, den allra bästa.

 • Erika skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna fåtöljen, snygg design och älskar det trärena. (alla Ires soffor dock to die for)
  3. Den skulle få stå vid panoramafönstren i sommarhuste för att beskåda utsikten. Passar perfekt ini med skogen och träden utanför!

 • Elisabeth skriver:

  1. Tibro.
  2. Utöver Hanna-fåtöljen så är min favorit soffan Altero med dess fina träben och rena och raka linjer.
  3. Har en outnyttjad yta mellan kök och vardagsrum. En Hanna-fåtölj skulle bli ett första steg i att skapa en läshörna på denna yta. Då ytan är i anslutning till vardagsrummet kommer fåtöljen även agera extra sittmöbel då fler gäster än soffan rymmer är på besök.

 • Magnus skriver:

  Och glömde skriva svar på övriga frågor ovan.
  1. Tibro
  2. Hanna-fåtöljen

 • Johanna skriver:

  1, De är svensktillverkade i Tibro
  2, Soffan Armilla
  3, Den ska stå i vår hall i vår nya lägenhet. En riktig hedersplats.

 • Sara skriver:

  1 Tibro
  2 Favorit är soffbord S-wood tillsammans med fåtölj Hanna
  3 Skulle packa in Hanna i bilen och ta med henne till vår lilla stuga vid vattnet i Valdemarsviks skärgård. Där skulle hon få stå vid fönstret och njuta av ljuset från havet.

 • Ester skriver:

  1. Tibro
  2. Emma Olbers soffa Join. Gillar tanken att kunna leva och växa med en soffa som kan förändras.
  3. Hanna får bli navet i vår läs- och resminneshörna. Där finns en print av en Bostonkarta, böcker upplockade lite varstans i världen och bilder från Kenyas savanner (passar ju fint till en stol i safaristil). Dessutom står den perfekt för att kunna flyttas fram och tillbaka till balkongen till våren.

 • Louise skriver:

  1) Ires möbler tillverkas i deras egna fabrik i Tibro, Västergötland.
  2) Förutom fåtöljen Hanna är det soffan Infini, en underbart vacker investering som bara blir vackrare ju äldre den blir. Och varför inte låta den glänsa vidare hos barn och barnbarn?
  3) Om jag vann Hanna skulle hon få stå på vårt oljade ekgolv i vardagsrummet tillsammans med vår vita soffa och bara glänsa.

 • Monika skriver:

  1. Tibro
  2. Dormi fåtölj, den är som en mullig famn som omfamnar en.
  3. Jag skulle placera Hanna i ett hörn i köket bredvid ett litet bord. Där kan någon sitta och ha det skönt och hålla kocken sällskap.

 • Mathilda skriver:

  1.Tibro
  2.jag vurmar för miljön och därmed är Emma Olbers soffa Rejoin ett givet val!
  3. Hanna skulle stå i vår "efterhall", ett rum som kommer efter hallen. Vi har precis tapetserat med färgrika tapeter från Majvillan och lagt en jutematta på golvet. Hanna skulle bli en lugn oas att vänta in att alla barnen krånglar på sig kläderna, att läsa post/tidningar eller att bara drömma sig bort för hur resten av huset kan inredas o renoveras miljövänligt.

 • Hanna skriver:

  1. Tibro
  2. "Hanna"-fåtöljen! Det är en fåtölj på min möbel-bucketlist. Att den både passar in i 60-tals stilen och heter just Hanna gör den till en självklar favorit!
  3. Den skulle få flytta in i mitt vardagsrum där den skulle få matcha upp min fiskbensparkett och mina ljusa toner!

 • Zara skriver:

  1.Tibro
  2. Förutom Hanna-fåtöljen som är fantastisk gillar jag soffbordet S-wood
  3. Jag har en tom hörna i vardagsrummet som är perfekt för en fåtölj. Jag skulle älska att ha en fotölj där, Då kan jag sitta och läsa, barnen kan sitta i soffan och hålla på med sitt eller sitta vid bordet och göra läxor. Jag tycker om när vi kan vara på samma ställe men göra olika saker.

 • Anna G skriver:

  1. Tibro
  2. Rejoin är verkligen en väldigt vacker soffa. Svanenmärkt, innovativ och charmig, blir glad av den. Så det är min favorit.
  3. Hanna skulle bli en julklapp till min syster och hennes sambo, jag kan se henne framför mig i deras bibliotekhörna!
  Vänliga hälsningar, Anna

 • Helena skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2. Favoriten är Hanna, därför att jag är svag för det ljusa träet i kombination med det ljusa tyget. Formen föll jag för 2010. Då köpte jag, ovetandes om att den var från Ire, en stol på loppis som troligtvis är från 80-talet. Vit med röd klädsel. Formspråket känner man igen.
  3. Jag skulle placera min Hanna-fåtölj under takfönstret på trappavsatsen i vårt 60-talshus.
  En perfekt plats att sitta och läsa vid eller bara beundra stjärnhimlen. Har ingen stol där just nu. En stol inspirerad av safaristolen vill jag gärna ha.

 • Maria Sporrstedt skriver:

  1. Tibro.
  2. Fåtöljen Hanna och bredvid den bordet S-wood.
  3. Hanna-fåtöljen skulle få plats i min tvååriga son Nils rum. Han skulle kunna mysa ner sig med en filt och en Bamse-tidning eller använda den som en klätterställning eller som en av vagnarna i det långa tåget som ska ut på resa…långt bort.

 • Caroline skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är Infini Grande – i all sin enkelhet. Varför? För att jag precis som Ire tror på hållbarhet. Inte bara är den hållbart producerad, den har en tidlös design som kommer kunna stylas om i oändlighet och skapa nya och fräscha intryck i många år framöver.
  3. Trots att jag precis köpt min första lägenhet tror jag att jag skulle placera den på världens bästa plats – mamma och pappas sommarstuga på östra Gotland där en så fin fåtölj skulle komma till sin rätt. Där kan jag göra en riktig myshörna där jag och speciellt min fina mamma kan få krypa upp och läsa böcker i sommarkvällen.

 • Maria skriver:

  1. Tibro
  2. soffbordet S-Wood fastnade jag för, och det hade passat fint till fåtöljen
  3. Den hade fått bli ett smycke med sin mjuka form i vårt nya TV-rum, som just nu är i planeringsstadiet, och som går under temat Vinterstudion.

 • JoAnna skriver:

  1. De tillverkas i Tibro i härliga Västergötland.
  2. Vi håller just nu på att renovera ett gammalt Mejeri från 1925. Nu börjar vi komma så långt att rummen skall börja smyckas… Då jag i somras fick jag lyxen att sova i en Orginal bädd av Ire Design har den placerats sig högt upp på min önskelista för vårt nya gästrum.
  2. Jag skulle vilja ställa den vackra Hanna stolen där jag trivs bäst, i vårt bibliotek, min absoluta favoritplats i hemma!

 • Hanna classon skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Jag gillar fåtöljen Dormi av Josefin Alpen starkt! Den känns lättplacerad och ser ut att vara riktigt skön att sitta i och läsa en bok!
  3. Fåtöljen Hanna skulle jag placera i vårt vardagsrum där vi har gjutit ett betonggolv när vi renoverade vårt 60-tals hus. Då vi har ljusa trägolv i sovrummen skulle fåtöljen med sitt ljusa trä smälta in alldeles utmärkt i vårt hus! Och sen är ju inte en Hanna fåtölj fel när man heter Hanna!

 • Lisa K skriver:

  1. Tibro
  2. Älskar soffan Ire Original men nya Hanna har kvalat in däruppe i toppen!
  3. En klassisk safari med ngt visst
  Som prisbelönt formgivare gett modern twist
  Är stolen som fått mina tankar i spinn
  Jag kan inte ge mig förrän den är min
  Till blårandig Howard i mitt vardagsrum
  På vår sisalmatta, där blir den inte dum!

 • Malin skriver:

  1. I Tibro
  2. Min favorit är fåtöljen Vanity.
  3. Den skulle stå i mitt vardagsrum. Jag har alltid drömt om en liten bibliotekshörna och nu har hyllorna precis kommit på plats. Gamla böcker ska fylla hyllorna och den här fina fåtöljen hade passat jättefint i min nya myshörna!

 • Emma skriver:

  1. Tibro
  2. Är väldigt förtjust i Josefine Alpens snygga soffa Dormi. http://iremobel.se/product/68/
  3. Hanna skulle få stå i mitt arbetsrum här hemma. Jag har äntligen röjt bort alla flyttkartonger som huserat där i snart två år och med en sådan jättefin fåtölj blir rummet äntligen komplett!

 • Johanna skriver:

  1) Tibero
  2) Jag älskar formgivningen av Dormi (både soffa och fåtölj), de är fluffiga med en intressant form som ändå är sofistikerat.
  3) Jag har sökt med lykta och ljus efter en karmfåtölj att ha intill soffan i vardagsrummet, Hanna skulle skapa en perfekt balans och sticka ut i den annars ljusgråa miljön.

 • Helena N skriver:

  1. I lilla Tibro
  2. Åh det är just denna fåtölj – Hanna – som är min favorit!!! Jag älskar den! OCH soffan Rejoin och soffan Join OCH hela Dormi-serien och Luggage-serien också! 🙂
  3. Den skulle bli en center-piece i mitt vardagsrum på en plats som just nu känns oklar… Den skulle bli fulländad med Hanna-fåtöljen! Love it!

 • Annie skriver:

  1. Tibro
  2. Oh my god, Hanna är min absoluta favorit, tänk om man kunde ha lite tävlingstur just denna gång….
  3. Vi har länge letat efter ny fåtölj som komplement till vår soffa. Skulle beställa en ny fåtölj i samma tyg som soffa, men tyget har utgått, efter bara 2 år, gaaah. Så nu har vi tänkt om och har siktet inställt på just en Hanna som skulle passa perfekt i nyans med vår soffa, men samtidigt bryta av på ett fint sätt.

 • Britta skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Ires fabrik i Tibro, Västergötland.
  2. Jag är förtjust i Ellinor Erikssons sittpuffar Luggage.
  3. Jag flyttar i januari till en ny lägenhet med ett burspråk där safaristolen Hanna passar perfekt. Där jag kan sitta, drömma och titta ut över blommande syrener i vår.

 • Peter skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla är en personlig favorit.
  3. Stolen skulle bli ett fint komplement till vår läshörna i vardagsrummet.

 • Therese Stefansdotter Andersson skriver:

  1. Tibro, Västergötland
  2. Spontant? Dormi-fåtöljen!
  3. Jag och min sambo trängs på nätta 26 kvadrat, så vi har egentligen inget vardagsrum, men däremot har vi ett tomt hörn där Hanna lämpligen skulle få husera (och i all sin prakt få utgöra vardagsrumsdel). Alternativt hänger jag den i taket bara för att den är så himla fin.

 • 1) Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2) Jag har länge varit jätteförtjust i Rejoin av Emma Olbers för dess flexibilitet, de vackra materialvalen och detaljerna, speciellt läderdetaljerna, som gör den tidlös och hållbar.
  3) Jag och min man håller på att bygga om en gammal ladugård i södra Skåne till hus. Ladans gamla loge om c:a 70 kvm ska bli vårt allrum med ett vackert kalkstensgolv från Trelleborgs Kyrka och vitkalkade väggar. I övrigt är rummet, som har sju meters takhöjd och stora fönsterpartier i tre väderstreck, ett oskrivet blad som ska fyllas med vackra möbler. Vår renoveringsfilosofi är att enbart använda klassiska och hållbara hantverksmetoder och material. Med sitt fina hantverk och material skulle Hanna få en given plats i vårt framtida allrum.

 • Sophia skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla är en favorit!
  3. Eftersom vi precis har flyttat från en etta till en trea så skulle denna underbara fåtölj kunna ha sin plats i vilket rum som, då det för tillfället är väldigt tomt 🙂 Men bäst hade den nog passat framför öppna spisen. Vilken dröm!

 • Hanna skriver:

  1. Tibro i Västergötland.
  2. Utöver fåtöljen "Hanna" från Ire gillar jag verkligen den bulliga och lekfulla soffan Dormi. Det är svårt att hitta soffor för kvadratsmarta hem som inte kommer i modul. Här har Josefine Alpen lyckats ta fram en trendig och smidig soffa där kunden har möjlighet att välja på flera vackra tyger.
  3. Jag skulle placera fåtöljen ”Hanna” i min läshörna och där skulle den få två svensktillverkade grannar i lampan ”Dolly” från bsweden och bordet ”Breeze” från Swedese. Den vitpigmenterade ekstommen tillsammans med det quiltade ljusa tyget på fåtöljen hade kompletterat lampan och bordet väl och äntligen gjort min läshörna fullständig. Dessutom framkallar denna fåtölj fina minnen, min mor fick en tidlös safarifåtölj av sina föräldrar som barn som även jag vuxit upp med. Att nu få chansen att vinna sig egen fåtölj med namnet ”Hanna” som jag själv heter vore en riktig fullträff.

 • Amanda skriver:

  1. I Tibro.
  2. Min favoritmöbel är Hanna. Min mormor köpte den nyligen och jag blev kär.
  3. I mitten av januari så flyttar jag och min man till ett litet minihus och Hanna skulle vara tronen i vårt lilla slott, Hanna skulle få stå alldeles bredvid min säng. Där kommer jag tillbringa ganska mycket tid då jag ska opereras nu och kommer börja året som sjukskriven.

 • Lotta skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Dormi är väldigt charmig.
  3. Framför den nytapetserade väggen med liljekonvaljer från Sandbergs. Två vackra saker tillsammans, vad mer kan man begära? Möjligtvis lite choklad bara…

 • Christoffer skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna
  3. Var skulle Hanna få slå sig till ro,
  till min frus stora förtjusning i vårt kontor skulle jag tro.
  Med hennes ljusa inbjudande sits i linne,
  skulle hon där skapa den mysigaste julen i mannaminne.

 • Emma Persson skriver:

  1. Tibro
  2. Vanity
  3. Jag skulle skapa en läshörna i vårt vardagsrum!

 • 1) Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2) Jag har länge varit jätteförtjust i Rejoin av Emma Olbers för dess flexibilitet, de vackra materialvalen och detaljerna, speciellt läderdetaljerna, som gör den tidlös och hållbar.
  3) Jag och min man håller på att bygga om en gammal ladugård i södra Skåne till hus. Ladans gamla loge om c:a 70 kvm ska bli vårt allrum med ett vackert kalkstensgolv från Trelleborgs Kyrka och vitkalkade väggar. I övrigt är rummet, som har sju meters takhöjd och stora fönsterpartier i tre väderstreck, ett oskrivet blad som ska fyllas med vackra möbler. Vår renoveringsfilosofi är att enbart använda klassiska och hållbara hantverksmetoder och material. Med sitt fina hantverk och material skulle Hanna få en given plats i vårt framtida allrum.

 • Lina W skriver:

  1. Tibro
  2. Ritz
  3. Fördelen med Hanna är att den lätt flyttas runt mellan olika platser i hemmet, just nu skulle den landa vid kakelugnen

 • Evelina skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2) Min favorit i Ires kollektion är Inline av Carl-Henrik Spak.
  3) Hanna-fåtöljen skulle jag placera i vårt vardagsrum bredvid öppna spisen.

 • Rebecka D skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Jag har länge gått och suktat efter soffan Stay. Dels för stilrena linjer men även för att soffan är svensktillverkad och dessutom ofantligt skön att sitta i! http://www.iremobel.se/product/75/
  3. Jag och min sambo har precis köpt ett 60-tals hus som vi satt tänderna i och där skulle denna fåtölj passa perfekt efter varsam renovering!

 • Sofia Blandford skriver:

  1.Tibro
  2. Hanna och sittpuffarna Luggage, genial lösning!
  2. Jag bor i en pytteliten lägenhet med mycket ljus som gjord för lätta möbler som fina Hanna. Hon skulle få ett bra hem hos mig!

 • Lovisa skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla är to die for
  3. Vi håller på att gör om i vårt vardagsrum och Hanna passar perfekt in i min bild i huvudet om hur jag vill att det färdiga resultatet ska bli.

 • Micke skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna. Denna underbara fåtölj!
  3. Hanna hade fått en speciell plats i vårt hus. Vi har en stor hall/sällskapsrum på övre plan. Där har vi bland annat en del prylar vi har samlat på oss från resor genom åren. Bland annat från Malaysia och Kambodja. Det är ett ljust litet rum med en härlig atmosfär där verkligen var sak får sitt i rampljuset. Hanna hade passat in som en smäck jämte den enorma bananväxten som väntar på en kompis! Och inte tala om den afrikanska masken som vi personligen fått från en liten stam söder om Sahara, den suktar efter att äntligen få uppleva Safari igen…

 • Linda skriver:

  1.Tibro
  2.Soffan Armilla
  3 I vår dotter ingrid 7 månaders rum. Uppfyller alla kriterier vi har ;giftfri,hållbar, sittkomfortabel, 30-tal och sist men inte minst skitsnygg!

 • Marie skriver:

  1. Tibro
  2. Ritz
  3. På bästa plats i vardagsrummet. Superfin!

 • Maria Karlsson skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Favoriten är soffordet Trix som jag tyckte var riktigt häftig! Den hittas här: http://iremobel.se/product/81/
  3. Har köpt en jättefin lampa som är tänkt ska stå vid min kommande läshörna, så fort jag får tag i rätt möbel. Denna fåtölj passar in helt rätt i stilen samtidigt som den ser skön och ergonomisk ut. Kan redan se mig själv sittande där med en bra bok och en kopp varm choklad nu i vinter 😀

 • frida skriver:

  1 – TIBRO
  2 – Förutom HANNA gillar jag soffan REJOIN och DORMI.
  3 – I vår börjar vi bygga vårt drömhus, ett hus som är byggd av material som smälter in i naturen. Tomten är en ljus skogstomt med många olika nivåer. Stenhällar längst upp och blåbärsris längre ner. Där, i det huset framför de stora fönstren ska jag sitta i Hanna och njuta av skogen!

 • Sandra skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Min favoritmöbel är fåtöljen Hanna, en underbar charmig fåtölj, en klockren julklapp till mig.
  3. Min Hannafåtölj skulle passa perfekt hemma i vår 40-talsvilla, i vardagsrummet jämte julgranen, skulle hon få stå. Platsen närmast tomtens stol på julafton.

 • 1. Tibro
  2. Förutom Hanna så var Vanity riktigt fin
  3. Vid mitt sovrumsfönster skulle den passa perfekt!

 • Hanna skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Jag gillar soffan "Dormi" eftersom den tillför lite färg i alla annars så vita hem.
  3. Det fattas en fåtölj i vårt vardagsrum eftersom letandet efter en passande tycks vara omöjligt. "Hanna" hade lämpat sig perfekt eftersom den matchar vår övriga inredning i vår sekelskiftesvåning. Dessutom måste man ju bara ha en Hannafåtölj i sitt hem om ens namn är Hanna.

 • Thomas O skriver:

  1. Tibro
  2. Helt klart soffbordet S-Wood. Gillar det massiva trät i en nätt förpackning.
  3. Egentligen skulle den passa bättre hemma hos min syster då hon ha utrymmet för den i sitt hus men hade nog inte kunnat separera mig från den så jag hade klämt in den på våra 60 kvadratmeter och njutit av den från dag ett!

 • Linda Hällgren skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Min favorit hos Ire är fåtöljen Hanna!
  3. Vi bygger nytt hus och flyttar in i mars. Det kommer saknas möbler och Hanna skulle göra sig perfekt i vårt nya vardagsrum. Jag har alltid önskat mig en läshörna!

 • 1: Möblerna tillverkas i Ire´s fabrik i Tibro i Västergötland.
  2: Soffbordet "Join" är en stor favorit. Så förbaskat läckert i kombinationen svart metall och grå kalksten.
  3: "Hanna"-fåtöljen skulle jag placera i vardagsrummet och skapa mig en mysig och bekväm läshörna. En hörna där jag kan sätta mig ner i lugn och ro med en kopp kaffe och en bok. Inga måsten, bara vara…

 • alex skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Hanna är faktiskt min favorit.
  3. Jag skulle placera "hanna" i vardagsrummet nu när vi äntligen är färdiga med att renovera vårt hus som tidigare var sommarstuga. Med ett isländskt fårskinn skulle den passa perfekt att amma i!

 • Gia skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Infine Grande, en soffa med moduler som går att bygga utifrån form och behov.
  3. I vårt hus var vi en hörna med ljusinsläpp i 90 grader så fåtöljen skulle passar väldigt bra och bli rummets kronjuvel. Både vacker och säkert mycket skön att sitta i.

 • Maria Lindberg skriver:

  1. Tibro
  2. Puzzle – soffan som passar perfekt i rummet, eftersom man kan kombinera modulerna fritt!
  3. Den skulle få stå i vår gillestugan, i ett tomt hörn bredvid en sideboard med böcker. Skulle bli en perfekt liten löshörna!

 • Maria skriver:

  1. I Tibro.
  2.Gillar alla möbler Hana fåtöljen andas underbar nostalgi för mig då farmor & farfar hade stolar i liknande stil i sitt vardagsrum. Förutom Hana är sittpuffarna Luggage favoriter!
  3. Jag skulle göra en hörna i härlig Miami stil i vårt vardsagsrum, kanske med med Palm leaves tapeten från Cole & Son & kaktusar i fina krukor. Ser mig sitta där med en kopp te eller en drink och planera våren och drömma mig bort till barndomsminnen och soligare platser.

 • Anna S skriver:

  1. De tillverkas i Tibro.
  2. Det finns mycket fint, men min absolut favorit är soffbordet Ritz.
  3. Hanna skulle, i sällskap av en fin lampa och ett litet bord, få vara med och bilda en plats för mig att handarbeta på. Snygg design måste väl ändå vara den bästa inspirationen för eget skapande!

 • Johanna skriver:

  1. All tillverkning sker i Tibro.
  2. Min personliga favorit är Viper-fåtöljen. Underbar i all sin enkelhet och jag fullkomligt älskar de raka, lite hårda linjerna i underredet.
  3. Sedan jag såg Hanna-fåtöljen första gången blev jag kär. Den hade jag velat placera intill min ljusgrå howardsoffa. Finns det något finare än grått, beiget och trent trä tillsammans?! Jag tror inte det!

 • Carro skriver:

  1. Tibro
  2. Rejoin med sin vackra form, färger. Jag gillar materialmötena och materialkänslan. men inte minst det miljömedvetna tänket i produktframtagningen. den är ett superbra exempel på hur produktutveckling av möbler kan göras med hänsyn till vår värld.
  3. Den skulle få stå på första parkett i vårt vardagsrum framför vårt stora fönster i mormor och morfars hus som vi totalrenoverat. Det vitpigmenterade träet och den relieffade/kviltade textilen skulle bryta fint mot vårt svartvita hem som vi försöker mjuka upp med naturinslag och materialkänsla.

 • Daniella skriver:

  1) Möblerna tillverkas i Tibro, Västergötland.
  2) På stark andraplats efter "HANNA" så kommer det alldeles fantastiska soffbordet "VISIT" av Carl-Henrik Spak.
  3) I min lilla studentlägenhet skulle "HANNA" få ta plats intill soffan och agera blickfång i det gemensamma mat/sov/vardagsrummet. En given plats för såväl gäster som mig själv att slå sig ner i och bara trivas!

 • Elisabeth skriver:

  1. Tibro.
  2. Utöver Hanna-fåtöljen så är min favorit soffan Altero med dess fina träben och rena och raka linjer.
  3. Har en outnyttjad yta mellan kök och vardagsrum. En Hanna-fåtölj skulle bli ett första steg i att skapa en läshörna på denna yta. Då ytan är i anslutning till vardagsrummet kommer fåtöljen även agera extra sittmöbel då fler gäster än soffan rymmer är på besök.

 • Linda skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna!
  3. Jag skulle placera den i hallen utanför barnens rum så jag kunde sitta där när de lägger sig. Skön för en lässtund och så nätt att den går att bära in de kvällar man behöver sitta nära.

 • Frida skriver:

  I tibro
  Denna fåtöljen/stolen är min favorit!
  Vann vi så skulle jag använda det i bebisens myshörna där jag kan sitta och Amma.

 • Annika skriver:

  Åh, vilken drömvinst! Hanna-fåtöljen står på min önskelista sedan jag såg den första gången! Och Emma Olbers är en av mina favoritformgivare.
  1. Tibro
  2. Hanna-fåtöljen!
  3. Den skulle stå i vardagsrummet nära soffan och burspråket, där den skulle synas bra och få ta den plats den så förtjänar! Och vi skulle förstås använda den dagligen!

 • Anna skriver:

  1. Möblernas tillverkas i Tibro
  2. Jag älskar sektionssoffan "Rejoin"
  3. Då jag trånat efter "Hanna" sedan vi borrade upp hyllplan i vitlaserad ek längs med större delen av en vardagsrumsvägg, hade den självklara platsen blivit vid denna. Vilsamheten över rummet hade varit total!

 • Jossi skriver:

  Ooh, jisses! Jag blir helt svettig av att läsa detta, hoppas hoppas hoppas!
  1. De tillverkas i Tibro.
  2. Hanna – fulländade fåtölj är min favorit, trots att det finns många värdiga konkurrenter i kollektionen.
  3. Vi har precis platsbyggt en bokhylla i vitlaserad ek, och Hanna skulle passa perfekt intill den, belyst av helgens vintagefyndade mässinglampa.

 • Cecilia stenberg skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Stay-vill ha 2 i nya huset!!!
  3. I burspråket i vårat nya hus vardagsrum mitt emot vår öppna spis!

 • Björn skriver:

  1. Tibro.
  2. Bordet S-wood. Ett lekfullt och starkt utryck med en väldigt kreativ lösning på låsmekanismen av benen som jag älskar.
  3. I vårt hem skulle den få en central plats där den skulle användas till allt från att se på TV, läsa sagor och socialisera med vänners sällskap.

 • Jenny skriver:

  1) Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2) Min favorit från Ires kollektion (förutom denna stolen "Hanna" då såklart) är den mysiga soffan "Dormi" av Josefine Alpen. Den ljuvliga färgen gör vilken människa som helst på glatt humör!
  3) Jag skulle placera "Hanna" i mitt sovrum. Idag är där väldigt kalt med enbart en säng, sängbord och en hylla. Att ha en fin (okej OTROLIGT fin) fåtölj att läsa tidningar i eller bara sitta o njuta med morgonkaffet skulle vara skönt, speciellt då det är mycket insyn i köket. "Hannas" neutrala färg passar perfekt till den övriga inredningen i sovrummet som går i vitt och grått samt med just träinslag. Att vinna denna vinstpott är en dröm för mig! Verkligen rena rama drömmen!

 • Gabriel skriver:

  1. I Tibro
  2. Hanna-fåtöljen. Väldigt ren och naturlig. Ger ett lugn till rummet
  3. I biblioteket(vid vår bokvägg). Hanna ser ut som att hon gillar böcker.

 • Caroline Fransson skriver:

  Svar 1: Tillverkning i Tibro
  Svar 2: Älskar soffan Rejoin av Emma Olbergs då soffan känns retro på samma sätt som att den också känns modern.
  Svar 3: Fåtöljen skulle helt klart stå i vår stuga i Lofsdalen bredvid den öppna spisen.

 • Ida P skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är fåtöljen Hanna.
  3. Jag skulle placera den i vår gästentré. Där ger den ett fint första intryck och användningsområdet är enormt. Den passar att sitta i när man tar på sig skorna, när barnen väntar på att toaletten ska bli ledig och sist men inte minst att sitta i och njuta medan man väntar på att maten, som tillagas i köket med den öppna planlösningen, ska bli klar.

 • Olivia skriver:

  1) Möblerna från Ire tillverkas i Tibro.
  2) Helt klart Hanna-fåtöljen med sin unika design.
  3) Jag köpte en vacker och gammal 20 kvm vindsvåning med träbjälkar i somras. Som student är det knapert med pengar och därför är mitt lilla hem inte helt inrett – but I’m getting there! En fåtölj är mitt prio ett och jag hade placerat Hanna i mitt ljusa hörn med en vacker vit Stringhylla ovanför, fylld med spännande böcker.

 • Josefin skriver:

  1. De tillverkas i Tibro
  2. Tycker ju självklart att stolen är en tiopoängaren men en riktig favorit är soffan Armilla. Mjuk men ändå stilren och klassisk.
  3. Skulle placera fina Hanna i vårt nya hus, framför den öppna spisen.
  Kram Josefin

 • Anna-Maria skriver:

  1. De tillverkas i Tibro.
  2. Fåtöljen Visit.
  3. Den skulle stå nära kakelugnen, en hedersplats!

 • Jesper Ek skriver:

  1. i Tibro
  2. Den futuristiska stolen clipper är en favorit. Rena mjuka linjer – stolen ser mjuk och hård ut på samma gång. Man bara vill testa den.
  3. Hanna skulle nere vid Skånes sydkust få stå på andra våningen, vid fönsterna, överblickande havet mot kontinenten.

 • Nora G skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Vanity
  3. Som en riktig safaristol skulle Hanna få tjäna möbel åt folk på resande fot, d.v.s. placeras i vårt gästrum (som för övrigt ännu är helt tomt på möbler, eftersom vi precis flyttat).

 • Marie skriver:

  1) Tibro.
  2) Soffan Stay Ire Design
  3) Jag skulle placerat den i vårt vardagsrum i nya lägenheten som det blir inflyttning i om 2 månader! Då skulle den stå i centrum och passa perfekt till övrig inredning!

 • Kaltrina Havolli skriver:

  1. Tibro.
  2. Infini soffan, klassisk som man kan ha flera år.
  3. Fåtöljen hade jag placerat vid spjälsängen, där hade jag ammat henne med en fårfäll under fötterna.

 • Kaltrina Havolli skriver:

  1. Tibro.
  2. Infini soffan, klassiskt som kan hänga med flera år.
  3. Fåtöljen hade fått sin plats så bra bredvid spjälsängen, där skulle jag ammat min dotter med en fårfäll under fötterna.

 • Eva Johansson skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är soffan Altero.
  3. Den skulle placeras i vårt kommande kök. Jag vill ha en sittplats mittemot köksön, precis vid murstocken som kommer dela av köket från vardagsrum och hall. Då får mitt sällskap sitta bekvämt medan jag lagar mat. En central plats i hemmet alltså :o)

 • Martina skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Altero. Älskar de genomarbetade detaljerna
  3. Hanna skulle stå i vårt kontor och agera läsfåtölj. Det hade blivit så fint!

 • Ida skriver:

  1. I Tibro
  2. Rejoin av Emma Olbers – jag gillar både form och materialval. Och ett stort plus till att miljötänket varit drivande!
  3. Jag skulle ställa den i vårt sovrum. Tänker mig att den skulle vara tillräckligt skön för att konkurrera med sängen under lässtunderna. I ärlighetens namn tror jag även att den skulle rädda ett eller två klädesplagg från att hamna på golvet vid sängdags.

 • Maria Schenberg, Varberg skriver:

  1. Tibro
  2. Snyggsoffan "Stay"
  3. I vardagsrummet saknar vi en fotölj (väldigt mycket..) och Hannafotöljen skulle utmärka sig som en vacker skulptur och samtidigt harmonera fint med vår övriga inredning.

 • Susanne skriver:

  1.Tibro
  2. Basic/Orginal bädd av IRE.
  3. Fåtöljen Hanna placerar jag på vitsåpat golv framför de stora fönstren mot havet i fritidshuset.Där kan jag sitta och titta på naturen, fåglar som flyger, samt höra bruset av vågorna för det är så nära vattnet.På kvällen om det är månljus så ser man tydligt en mångata över havet. Ett bättre sätt att varva ned på är svårt att hitta.
  Jag gillar dessutom miljötänket i produktionen som kombineras så bra med design som håller över tid. Här hos oss i huset tror jag att fåtöljen Hanna skulle trivas dels med miljön och dels bland våra andra möbler som går i en stil som passar till.

 • Conny skriver:

  1. TIBRO
  2. VANITY
  3. Framför öppna spisen i stugan, där kan hon sitta läsa och mysa lilla frugan.

 • Helena skriver:

  1. Tibro
  2. Tresits-soffan Infini med fast skinnklädsel.
  3. Den skulle placeras i vardagsrummet och vänd så att man kan sitta och blicka ut över Ume-älven genom våra stora fönster. Den skulle bli husets hjärta.

 • Linda Söderlund skriver:

  1. I Tibro
  2. Förutom denna underbara stol måste det bli soffan Altero, för snygg!
  3. Jag skulle ha den i hörnet av sovrummet för att sitta och läsa i och för att placera överkast och kuddar i under nattetid. Den passar utmärkt till de övriga ljusgråa och beiga tonerna i rummet 🙂
  /Linda

 • Linda skriver:

  1) Tibro
  2) Det går helt ärligt inte att välja en favorit. Totalt. Omöjligt. 😀 Om jag måste så får det bli någon av fåtöljerna Ritz, Infini eller Hanna!
  3) Den skulle få stå på min nya inglasade balkong! (Som för tillfället står tom och bara väntar på att bli inredd med lite lyxiga möbler!)
  Hoppas såå på vinst! //Linda

 • Amanda Hörnfeldt skriver:

  Du måste skämta!! Nu håller jag mina tummar blå!
  1. Möblerna tillverkas i Tibro (tummen upp)
  2. Min favorit i kollektionen är just denna vitpigmenterade dröm, Hanna!
  3. Jag skulle placera den här stolen i min sons rum. Han är fyra år och tänker redan på miljön och jag citerar: "jag vill att alla ska sluta smutsa ner och så, så att algerna försvinner i vattnet..". Han skulle älska historien och bakgrunden denna stol har!

 • Charlotte skriver:

  1. Tibro
  2. Den tidlösa klassiska soffan Orginal är en absolut favorit.
  3. Jagskulle ställa den fina fåtöljen Hanna vid våra stora panoramafönster och sitta och njuta av den fantastiska utsiketen över Åreskutan.

 • Anonym skriver:

  1. Tibro
  2. Hela kollektionen är magisk men Hanna fåtöljen har varit en favorit som jag önskat mig sen den kom. Den skulle bli en guldklimp i vårt hem!
  3. Den skulle placeras i vårt sovrum nära den öppna spisen för att fungera som amningsplats och plats för sövning av vår son och våra kommande barn! En fåtölj som skulle ge en plats för ömhet, kärlek, trygghet och ro blandad med snygg design.

 • Mikaela Moberg skriver:

  1. Tibro
  2. Hela kollektionen är magisk men Hanna fåtöljen har varit en favorit som jag önskat mig sen den kom. Den skulle bli en guldklimp i vårt hem!
  3. Den skulle placeras i vårt sovrum nära den öppna spisen för att fungera som amningsplats och plats för sövning av vår son och våra kommande barn! En fåtölj som skulle ge en plats för ömhet, kärlek, trygghet och ro blandat med en riktigt snygg design.

 • Ellinor Johansson skriver:

  1. Möblerna tillverkas granne med staden jag är uppvuxen i, nämligen Tibro.
  2. Utöver fåtöljen Hanna så är fåtöljen Vanity väldigt läcker. Verkar otroligt skön och så härligt classy.
  3. Den skulle få agera avlastnings stol i sovrummet. Bredvid sängen med ett par härliga tofflor framför. Hemmet skulle bli sådär extra hemtrevligt och bebott med denna vackra fåtölj.

 • Kajsa Johanna skriver:

  1. Tibro
  2. Helt klart är Hanna favoriten som får mig att dregla! 🙂 Vackert är även bordet S-Wood med dess smarta konstruktion. De båda möblerna inspirerar och genomsyras av skaparglädje! Heja!
  3. Hanna skulle ställas i vår stuga framför eldstaden så att jag kunde placera vår mamma där med fötterna i högläge och med en varm kopp kaffe så att hon fick vila sina onda leder och bli ompysslad!

 • Kajsa Johanna skriver:

  Hej igen! (fortsättning..)
  Insåg att jag inte kommer att kunna lämna Hanna i stugan.. När vi åker därifrån blir jag nog tvungen att ta med den till stan för att till fulla kunna njuta av den, den får helt enkelt bli även ett resesällskap!

 • HannaB skriver:

  1. Tibro
  2. Dormi. Läckra former, färger och stil som tilltalar mig.
  3. Hanna skulle få bo på farstutrappen under sommaren, så hag kan vakna i lugn och ro, med en kopp kaffe och en utsikt över fält och kohagar. Vintertid blir Hanna en kär vän i biblioteket för långa läsarstunder med sonen.

 • Johanna skriver:

  1. Tibro
  2. Vid sidan av Hanna, det eleganta soffbordet Join som med sin klassiska kalkstensskiva känns både ultramodern och tidlös på samma gång.
  3. Vi installerar en braskamin i vår matsal nu i December och jag tänker att Hanna skulle bli ett fint komplement i anslutning till den där man kan njuta av sprak, värme och sittkomfort!

 • Rebecka Björklund skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tobro
  2. Hanna är absolut en av mina absoluta favoriter, annars tycker jag också om "Visit" som går i samma enkla nordiska design.
  3. Jag och min sambo försöker skapa en skandinavisk stil hemma, men eftersom vi båda är studerande är det svårt med vår strikta budget. Det hade därför varit fantastiskt att få ge min sambo denna stol i när vi firar tio år tillsammans nu i jul. Den skulle få stå nära ett av fönsterna i vårt vardagsrum, där vi har utkik över en fantastisk park.

 • Katja Andersson skriver:

  1. Tibro
  2. Bäddfåtöljen Collar. Praktisk och så spännände design.
  3. I vardagsrummet i en hörna med fönster på båda sidorna, så man ser Hanna-fåtöjen direkt när man kommer in. Fåtöjen är makalöst fin.

 • Rebecka Björklund skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Hanna är absolut en av mina absoluta favoriter, annars tycker jag också om "Visit" som går i samma enkla nordiska design.
  3. Jag och min sambo försöker skapa en skandinavisk stil hemma, men eftersom vi båda är studerande är det svårt med vår strikta budget. Det hade därför varit fantastiskt att få ge min sambo denna stol i när vi firar tio år tillsammans nu i jul. Den skulle få stå nära ett av fönsterna i vårt vardagsrum, där vi har utkik över en fantastisk park.
  2014-12-09 @ 14:48:30

 • Nadja Östman skriver:

  1: Tibro
  2: Luggage, så snygga
  3: i vårt nyligen omgjorda sovrum, perfekt som amnings stol

 • Christina skriver:

  Skönheterna tillverkas i Tibro. Min favorit som är på önskelistan är soffbordet Join med kalksten – så snyggt. Hanna skulle passa perfekt i en hörna i vårt gästrum som för närvarande ekar tomt och inväntar en fräsig fåtölj!

 • Sebastian skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan infini Grande är en stor favorit.
  3. Vi har en Ikeafåtölj som säkert har minst femton år på nacken. Vår vilda hund bet hål i sittdynan i ett obevakat ögonblick när hon var valp så den har vi fått vända nedåt så att det inte syns. Det är absolut dags att byta ut den gamla trotjänaren (fåtöljen alltså, hunden må vara fortsatt busig men henne behåller vi ;)). En Hanna-fåtölj skulle definitivt innebära en uppgradering av hela vardagsrummet!

 • Elisabeth skriver:

  Möblerna från Ire tillverkas i Tibro, och det är just Emma Olbers fåtölj Hanna som är min favorit i Ires kollektion! Nu vet jag ju att chansen att vinna den inte är så stor, men om jag gjorde det skulle jag bli oerhört glad eftersom den är något utav det finaste jag har sett!
  Jag skulle placera den intill soffan i vardagsrummet eftersom den skulle passa så bra till vårt träbord där två utkarvade gubbar håller upp bordsskivan underifrån. Bordet är från Venezuela, och det vore fint att kombinera den etniska stilen med safarilooken och svensk design!

 • Marie skriver:

  1. Tibro
  2. Bäddfåtöljen Collar blev genast min favorit. Snälla tomten, kan jag få två till vårt stora gästrum?
  3. Hanna skulle passa så otroligt perfekt i vårt vardagsrum. I ena delen av vardagsrummet har vi soffa och soffbord, Hanna skulle suttit som pricken över i:et där, gjort den gruppen lite mer spännande och iögonfallande. Men när jag tänker efter skulle Hanna passat bra i läshörnan bredvid kaminen också, eller i sovrummet, eller i överraskningshörnan vid trappen eller… Kort sagt, överallt passar skönheten in!

 • Madeleine sidemo skriver:

  1.tibro
  2 vårt soffbord Opus
  3 i vårt ombyggda sommarhus. Vi har fått den perfekta läshörnan men inte förrän nu hittat den rätta fåtöljen. Stilen och formen är ett mästerverk

 • Aniika skriver:

  1. Tibro
  2. Favoriten är Soffan Epoka, snygg, klassisk och stilren!
  3. Den skulle få stå i hörnet av vårt vardagsrum, bredvid ett bord fyllt av inspirerande tidningar (och förmodligen en skål med choklad). Detta hörn skulle bli mitt andhål i vardagen!

 • Maria skriver:

  1. I Tibro
  2. Min favorit är Rejoin. Jag gillar att den ser så härligt inbjudande ut, att den är flexibel och har snygga detaljer, som läderhörnen, att den är tillverkad av naturliga material och att det finns ett miljötänk bakom den.
  3. Hanna fåtöljen skulle jag placera i min drömda glasveranda i huset på ön med det magiska ljuset och utsikt över havet. Där skulle jag luta mig tillbaka och förundras över utsikten och där skulle Hanna fåtöljen passa perfekt eftersom den, precis som havet, är så vacker i sin enkelhet.

 • Mia skriver:

  De tillverkas i Tibro.
  Jag gillar verkligen sittpuffarna/fotpallarna "Lugage" Fina i barnrummet men schyssta nog att låna ut i vardagsrummet när behovet finns. Urfina!!!
  Om jag vann skulle den placeras bredvid vårt Swedese bord "Flower" De skulle passa fint ihop tror jag.

 • Marielle skriver:

  1. I Tibro.
  2. Jag måste faktiskt säga att min favorit i kollektionen är just fåtöljen Hanna. Jag fullkomligt älskar den har har suktat efter den ett tag nu.
  3. Hannsa skulle placeras i vardagsrummet för att med sina naturliga material och rena design bryta av mot allt vitt och grått som huserar hos oss just nu. Hanna skulle verkligen bli pricken över i:t!

 • jennie skriver:

  1. Tibro
  2. S Wood
  3. Har precis flyttat ihop med min pokvän, och vi håller på renovera sovrummet. Den hade fått stå i vårt nyrenoverade sovrum där den hade passat perfekt!

 • Lisa skriver:

  1: Tibro
  2: min favoritmöbel ifrån Ire är soffan Infini Grande som står i vårt vardagsrum.
  3: safaristolen skulle stå i vardagsrummet tillsammans med vår Infini Grande soffa och zebramatta. Det blir pricken över i:et och kommer att påminna oss om vår fantastiska resa till Kenya och där vi mötte vår underbara son för första gången.

 • Frida A skriver:

  1) Tibro
  2) Fåtöljen Clipper av Carl-Henrik Spak! Snygg grå färg och underbart praktisk design till mig som har svårt att sitta stil men gärna vill sitta bekvämt!
  3) Jag hade placerat den i mitt sovrum vid fönstret för att kunna slinka ner i med en härlig bok och njuta av solljuset.

 • Lina skriver:

  1. I Tibro
  2. Förutom Hanna som är en favorit sen innan så ligger fåtöljen Dormi bra till.
  3. Det vet jag precis då vi saknat en smidig o bekväm fåtölj till vår soffa under flera år. Så i vardagsrummet mittemot soffan. Senare skulle jag även använda Hanna i våra visningshus då den skulle passa perfekt i de klimatsmarta passiv hus som vi bygger i vårt företag.

 • Maria W skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna, känns som en modern klassiker, en stol man inte tröttnar på.
  3. Jag och min sambo har varit på jakt efter den perfekta fåtöljen i vårt nyligen gemensamma boende. Den hade nu passat alldeles utmärkt I vårt sovrum, vid läshörnan intill vår franska balkong.

 • ida skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Favoriten är utan tvekan soffan Dormi av Josefine Alpen, den är lekfull och jag blir glad av att den.
  3. Jag skulle placera Hanna fåtöljen framför öppna spisen såhär i vintertider med ett sideboard jämte den. Där skulle jag njuta av en varm kopp choklad och en spännande bok.

 • Anna skriver:

  1. Tibro
  2. Dormi – älskar soffans mjuka former och de snedställda benen.
  3. Hanna får gärna flytta hem till mig och min familj. Hon skulle göra sig fint i vardagsrummets läshörna i vårt 60-talshus. Granne med vår limegröna älskIingssoffa från Ire, mittemot öppna spisen.

 • Josefin L skriver:

  1. Tibro
  2. Soffbordet Join är otroligt snyggt!
  3. Jag skulle placera fåtöljen i mitt nya vardagsrum som jag än så länge inreder i fantasin då jag just nu letar jobb och boende i Sthlm.

 • malin björling skriver:

  1. Från Västgötska Tibro
  2. Rejoin från samma Emma Olbers är en favorit sedan hon berättade om sin vision och miljötänk om sina och Ires möbler på Fridas trendföreläsning på Ire JKPG. Och jädrans snygg på köpet.
  3. Hanna platsar nog allra bäst i vårt vardagsrum, mjukar upp ett alldeles för stelt möblemang där.

 • Hanna skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna!
  3. Fåtöljen Hanna skulle vara pricken över i på alla sätt! Jag heter just Hanna och har ett eget rum i vårt hus där jag får husera med allt mitt pyssel men också när jag behöver lugn och ro. Rummet har jag inrett helt enligt egen smak och där finns ett omöblerat hörn tilltänkt en mysig och avkopplande läshörna! Jag har länge gillat safaristolar, med ett undantag – att de flesta jag sett varit i skinn, vilket jag inte är så förtjust i. Därför skulle fåtöljen Hanna passa mitt Hanna-rum perfekt! Ett fint tyg på en härlig och mysig fåtölj som bas i min läshörna i vårt Hanna-rum!

 • Henrik skriver:

  1. Tibro
  2. Fåtöljen Hanna
  3. Fåtöljen Hanna skulle jag vilja ge min fru i födelsedagspresent. Hon heter Hanna och har sina rötter i Småland, precis som fåtöljen! Hon skulle få ha den som läsfåtölj när hon vill kura ihop sig i en hörna och vara ifred! Det är hon väl värd en guldstund varje dag!

 • Nina E skriver:

  1: Tibro
  2: Hanna fastnade jag genast för.
  3: Jag ska flytta till en större lägenhet och kommer att inreda ett helt rum som ett bibliotek. Hanna skulle med fördel placeras i ena hörnet, med mysig belysning och några höga växter. En hörna där man kan läsa, koppla av och bara njuta!

 • Lisette skriver:

  1: Tibro
  2: Bäddfåtöljen Collar
  3: Hanna skulle få en självklar plats i vårt bibliotek som är under planering och ritning just nu och kommer stå klart i början av 2015!

 • Sandra Almstrand skriver:

  Tibro, bäddfåtöljen Collar är helt underbar och innovation. Hanna fåtöljen skulle få vara i ett hörn i sovrummet i närheten av spjälsängen där jag och min dotter skulle tillbringa mycket tid tillsammans både dagtid och nattetid och knyta band, fåtöljen skulle bli en del av oss och gå i arv till min dotter!

 • Linnea skriver:

  1. Tibro. 2. Även jag måste säga att "Hanna" är favoriten. 3. Fåtöljen får stå i det rum vi spenderar mest tid i. Ut med den gamla slitna fåtöljen i vardagsrummet och in med "Hanna".

 • Märta skriver:

  1) de tillverkas i Tibro
  2) soffan Altero då den ser så inbjudande och fluffig ut men ändå så elegant och nätt!
  3) jag skulle ha fåtöljen i vårt sovrum då jag nyss fått en liten bebis så behöver jag en skön fåtölj för alla timmar av amning och tröstande på nätterna!

 • Erica Hjelm skriver:

  1. I Tibro.
  2. Dormisoffan av Josefine Alpen är så fantastiskt inbjudande och stilren, den hade jag gärna velat ställa i väntrummet för våra föräldrar på friskolan där jag arbetar!

 • Virginia B. skriver:

  1) Tibro i Västergötland
  2) Bäddfåtöljen Collar av Jesper Ståhl verkar perfekt att ha i nya bebisrum. Skönt att sitta i för att amma och med möjlighet att ta en välförtjänad tupplur.
  3) om "Hanna" skulle flytta in hos oss skulle hon få bo i vårt nya vardagsrum vid sidan av vår enkel grå soffa så hon får all uppmärksamhet! Min svärmor har en gammal safaristol som jag har drömt om i åratal. Hanna skulle vara den perfekta stolen att uppfylla drömmen med!

 • Frida skriver:

  1. Tibro
  2. Min fvorit förutom fåtöljen Hanna är soffborden S-Wood. Har länge suktat efter dem…
  3. Om jag är den lyckliga vinnare skulle jag placera fåtöljen i vårt sovrum. Den skulle bli jättefin där och tillföra det där lilla extra som jag tycker är så svårt att få till i just sovrum.

 • Lina Granath skriver:

  1. I Tibro.
  2. Förutom Hanna så är jag kär i soffan Armilla, skulle passa finfint i vårt vardagsrum.
  3.Hanna skulle vi placera i vårt blivande barnrum, i Hanna skulle jag amma, vagga, mysa lilla tösen i eller chaa.. varför inte virka en duk. Läsa sagor i, leka kurrigömma bakom eller ta en kopp kaffe i. Bästa av allt är att Hanna nöts fin efter varje år och varenda märke blir till ett minne. Tur säger jag att linnetyget tvättbart

 • Lida skriver:

  1. Tibro
  Min favorit är http://www.svenssons.se/2-varumarke/1810-ire/1545-infini_soffa/4509-25sits__tyg_crevin_svart_vit.aspx, fastnade jag genast för.
  Jag skulle placera fåtöljen i mitt vardagsrum, skönt att sitta när jag behöver lugn och ro med en bok.

 • Susanne skriver:

  1 Tibro
  2 Join soffbord suktar jag efter…
  3 Hanna skulle hamna i vår relaxvdelning så jag hade nånstans skönt att sitta & läsa & njuta medans min dotter badar och busar loss, vardagslyx!!!

 • Anemonia skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Min favorit är S-Wood, soffbordet tillverkade av Emma Olberg.
  De är så snygga, ser rejäla ut men samtidigt väldigt stilrena och underbart vackra.
  3. Är jag en lycklig vinnare så vet jag exakt var fåtöljen skall stå! Vi har en liten sommarstuga en bit från havet som är byggd på 60-talet. Ägarna lämnade soffa och fåtöljer som är väldigt nersuttna och obekväma. Hanna-fåtöljen skulle bli min egen, fina sittplats, både när jag sitter med en bok och när jag tittar påTV. Fåtöljen skall stå vid fönstret så att jag samtidigt kan skönja havet mellan de stora mäktiga tallarna!

 • Nicole V skriver:

  1) Möblerna tillverkas i Tibro.
  2) Soffan Dormi är min favorit. Den påminner mycket om en retro soffa jag fick för något år sedan av min farmor, fast Dormi är mycket mer stilren, modern och fräsch.
  3) Hanna fåtöljen skulle jag placera i mitt vardagsrum. Vi har snefönster och öppet upp till andra våningen. Väggen kläs av hyllor hela vägen, fulla med böcker, och golvet kläs av en ny ko-hudsmatta i vit och ljusbruna färger, som matchar fåtöljen perfekt. Fin inredning och ett perfekt ställe att sitta och läsa.

 • Lisa skriver:

  1. I Tibro
  2. Jag gillar soffan Join! Den får gärna bli vår nästa soffa.
  3. Hanna skulle få stå i vårt sovrum som håller på att inredas om. Hanna skulle få bli vår "centerpiece" som får sätta tonen för hur resten av rummet kommer att se ut.

 • vera skriver:

  1. Tibro
  2. Fåtöljen Hanna, faktiskt! Jag har suktat efter den i flera år. http://iremobel.se/product/53/
  3. I vardagsrummet givetvis! På en central plats, där den får den uppmärksamhet den förtjänar. Min nuvarande fåtölj är ett arv från mormor som är rejält nedsutten. I somras satt mitt ex sönder halva sitsen! Jag älskar möbler med charm men här går nog gränsen. Skulle SÅ gärna byta ut den mot Hanna!

 • Kristin skriver:

  1.tibro
  2.soffborden S-Wood
  3. I sovrummet,! Perfekt när man vill läsa en bok eller amma bebisen

 • Anna Johansson skriver:

  Hej!
  1) Tibro.
  2) Soffan Dormi i rosa är ju faktiskt jättefin. Känns ny och fräsch men cool. Passar dessutom mycket bra som parhäst till Hanna!
  3)Jag tänker att den placeras i syrrans nya 40-talslägenhet – framför brasan. Och sen placerar jag mig själv där på samma gång.
  God Jul!

 • Carin skriver:

  1. I Tibro
  2. Fåtöljen Clipper är en absolut favorit ?
  3. Om Hanna vill flytta hem till mig kommer hon att få bo i vårt vardagsrum. Tänk att få sitta ner i denna fantastiska fåtölj när studierna kräver min uppmärksamhet! Sitta ner, låta hjärnan arbeta och kroppen få vila ?

 • Emma L skriver:

  1. I Tibro (i Västergötland).
  2. Om man ska välja en favorit utöver den fantastiska fåtöljen "Hanna" så är det soffan Stay som får den titeln. Stilren, klassisk och tjusig soffa.
  3. Jag kommer placera Hanna bredvid min bokhylla i vardagsrummet och med lite extra belysning skapa en inbjudande och snygg läshörna. Där ska bok efter bok slukas och mycket te drickas.

 • Calle Persson skriver:

  1. Tibro, ett gediget stenkast från Skövde.
  2. Hanna i Crevin Pixel Beige (tätt följt av Armilla klädd i Amdal grå med vita ben).
  3. I vardagsrummet, sidan om soffan. Jag sparar just nu till en fåtölj i precis den storleken då den har perfekt höjd. Den får nämligen inte gå över fönsterkarmen och dölja utsikten. Än så länge är det bara Hanna och Cuba Chair från Carl Hansen som fallit mig i smaken i den storleken.

 • Karin Walka skriver:

  1, Se under 3.
  2, Soffan Stay i vitgrå som står och glänser i all sin prakt i vårt vardagsrum! Vansinnigt snygg och bekväm!
  3, Fåtöljen ska givetvis placeras i husets finrum – vardagsrummet jämte vår Stay-soffa. En inrednings-match made in heaven (ja eller Tibro, som svar på fråga 1). 🙂

 • Jessica skriver:

  1. Tibro
  2. En favorit är s-Wood soffbord.
  3. En central placering intill vår kamin
  Skulle öka min halt av dopamin
  I vintermörkret jag det behöver
  Att i Hanna-fåtöljen få drömma mig söderöver

 • Mia skriver:

  1. Tibro
  2. Fastnade direkt för Altero av Carl-Henrik Spak
  3. Håller på att ordna en läshörna, där skulle Hanna passa perfekt.

 • Karolin Granat skriver:

  Hej!
  – De tillverkas i Tibro
  – Min favorit produkt är soffan Armilla i större storlek. Mjuk, lekfull och samtidigt stram och enkel.
  – Med en tidlös design i ek skulle denna fåtölj passa perfekt i vårt vardagsrum. Både jag och min sambo gillar ek och när vi flyttade in kostade vi på oss ett matbord i samma material. Vi känner väl att vi skulle vilja jobba bort Ikea stämpeln och satsa på hållbara och tidlösa möbler som kan följa oss genom livet, men som småbarnsföräldrar är det varken ekonomiskt hållbart eller särskilt prioriterat. Vi önskar någon gång en stor soffa som kan rymma vår växande familj, men faktum är att den inte skulle få plats. Därför hade en snygg fåtölj varit det perfekta komplementet till en liten soffa. Ett plus för designen och den avtagbara klädseln. Håller tummarna/ Karolin

 • Charlotte Bladh skriver:

  1. I Tibro i Västergötland
  2. Min absoluta favorit är soffserien "Join" av Emma Olbers. Med den kan alla oavsett ideala förutsättningar och stort utrymme skapa sig en viloplats med klass.
  3. Safaristolen blir besöksstol på mitt nya kontor! Där bestämmer bara jag och inte ett designplagiat kommer över tröskeln!

 • Jessica skriver:

  1.Tibro
  2. Jag gillar verkligen S-Wood soffbord. Skulle vara väldigt snygg med Hanna fåtöljen.
  3. En mysig placering intill vår kamin
  Skulle öka min halt av dopamin
  I vintermörkret jag det behöver
  Att i Hanna-fåtöljen drömma mig bort söderöver

 • Lisa skriver:

  1. Tibro
  2. Luggage av Ellinor Eriksson, så coola sittpuffar som hade passat perfekt i sonens rum!
  3. Jag hade ställt Hanna i vårt stora sovrum på övervåningen. Där skulle jag kunna sitta & läsa i lugn och ro…

 • Petronella Hyll skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är luggage – fin att ha till safaristolen Hanna att lägga upp fötterna på.
  3. Hållbar design med ett miljötänk är de möbler som ska få fylla mitt hem. Stolen skulle jag ha framför brasan.

 • Elena skriver:

  1. I Tibro
  2. Mitt favorit är Epoka, så minimalistisk i utseendet men inte i funktionalitet.
  3. I vardagsrummet, så man ska spendera sina kvällar i komfort.

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. I Tibro i Västergötland
  2. Soffan Vanity tycker jag mycket om
  3. Jag tycker att fåtöljen Hanna är nätt och lättplacerad. Jag skulle absolut placera den i sovrummet och göra en liten läshörna där.

 • Sofie skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Stay vill jag stanna i länge!
  3. Att bo i ett hus med tre våningar innebär många trappsteg. Hanna hade gjort sig bra på mellanplan i vår långa, breda korridor där. En perfekt paus när benen är trötta, underbar att läsa en bok i utanför barnens rum när de ska sova och dessutom ett vackert blickfång i hjärtat av vårt hus.

 • Anonym skriver:

  1) I Tibro.
  2) min favorit är soffan stay. Älskar formerna.
  3) Hanna skulle få stå bredvid vår öppna spis i vardagsrummet. Just nu är det skyddspapp på golvet, nedrivna gamla 70-tals tapeter i varsagsrummet samt någon konstig aprikosfärgad smetig färg på öppna spisens sidor. Men sen när allt är vitt och rent då kommer Hanna att trivas där.

 • Paula Swerin skriver:

  1 Tibro
  2 favorit soffa-ReJoin (Emma olbers)
  3 Den fin fina fåtöljen skulle jag ställa i vårt fina
  Stenhus på ovan våning på platsen där öppna spisen
  Skulle hamnat (men vi har inte råd just nu 🙂

 • Sanna skriver:

  1. Tibro
  2. Infini Grande var fantastiskt snygg. Den hade jag gärna suttit i länge.
  3. Den fina fotöljen Hanna skulle hamna hemma hos mina föräldrar. Det behöver verkligen byta ut sina vardagsrumsmöbler emot nya då deras soffa var med i över 10 år nu och inte alls är så fin som den en gång i tiden var.
  Kram Sanna

 • Anna R skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Dormi. Herregud vilken rosa pralin! Den har vi sneglat på till vårt kök. Och så är det; vi har en soffa i köket, den bästa idén någonsin. Här myser vi med te, läxor och bara skönt häng.
  3. Den skulle få flytta in i vårt vardagsrum där vi inte har någon teve. Vi har prioriterat ett rum utan tidstjuven och där läser vi, umgås och pratar, spelar spel och bara är tillsammans. Kan se min 9-åring i Hanna med en bok.

 • 1: Tibro
  2: Soffan Dormi får mitt hjärta att slå dubbelvolter
  3: I vår nyrenoverade entré kommer den göra supersuccé. Synas och användas både på väg in och på väg ut ur vårt hus.

 • Pia skriver:

  1. Tibro, Västra Götaland
  2. Join
  3. Fåtöljen skulle få flytta in i min 9 åriga inredningsintresserade sons rum. Då skulle jag få tillbaka min eames rocking chair som han själv burit in 😉

 • Anna Gammer skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna fåtöljen
  3. I vardagsrummet. Perfekt att mysa i framför brasan där vi ofta grillar korv i vintertid.

 • Lotta skriver:

  1. Tibro
  2. Tycker väldigt mkt om soffan Armilla, enkel och tidlös.
  2. Jag skulle göra vår hall välkomnande med den fina Hanna fåtöljen.

 • Martina Bolander skriver:

  1. I Tibro
  2. Fåtöljen Rejoin är en favorit då den är tillverkad i mina absoluta favoritmaterial – lin och skinn. Hållbart så det förslår!
  3. Den skulle hamna i mitt sovrum vid fönstret för att kunna sitta och varva ner efter en hektiskt dag, kanske läsa en bok eller bara sitta och titta ut.

 • Gabriella Danås skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Just denna fåtöljen som man har chans att vinna är min absoluta favorit!
  3. Jag skulle sätta denna fina i mitt vardagsrum! Vi har precis flyttat till en ny lägenhet och vardagsrummet är fortfarande lite tomt. Min sambo har länge velat köpa en snygg fåtölj och denna hade passat perfekt! Han hade blivit överlycklig om han fick den i försenad födelsedagspresent! (Både han och jag fyllde år i söndags, 7e dec!)

 • Annika skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan infini curve till tv rummet som är helt omgjort, men soffan är den som stått där i 18 (!) år
  3. Också fåtöljen skulle få följa med in i tv rummet!

 • Ellen Dixdotter skriver:

  1. Tibro
  2. Emma Olbers fina soffa Join för Ire!
  3. Helst mitt emot den fina Join soffan i vårt vardagsrum. Den perfekta nätta fotöljen som kan knyta ihop vardagsrum med vårt öppna kök utan att vara för klumpig och ta för mycket plats i vår relativt lilla lägenhet!

 • Sofie S skriver:

  1. I Tibro
  2. Soffbordet Ray gillar jag eftersom designen känns nytänkande men ändå klassisk.
  3. Jag skulle ha Hanna i sovrummet. Vi har under året gjort om i sovrummet och nu skulle denna fåtölj passa utmärkt. En plats att få koppla av på.

 • Isabella skriver:

  1) Tibro
  2) Förutom fåtöljen så fullkomligt älskar jag borden Join av Emma Olbers. Har fastnat för stenskivor och det enkla underredet är så snyggt!
  3) jag har ett snyggt burspråk i vardagsrummet, där hade Hanna fått stå.

 • emma rudbeck skriver:

  1 Tibro
  2 Den lilla fina soffan Dormi
  3Som en liten dagbädd i vardagsrummet

 • Sara skriver:

  1) I Tibro
  2) Armilla
  3) I vår nyinredda walk in closet skulle den vara perfekt. Nu har jag bara ställt dit en köksstol.

 • Camilla skriver:

  1. Svaret är Tibro.
  2. Deras soffa Dormi
  3. Jag skulle placera den i vardagsrummet som en liten läshörna!

 • Helena skriver:

  1) Möblerna tillverkas i Tibro.
  2) Hanna är helt klart min favorit. Enkel och klassisk.
  3) Hanna-fåtöljen skulle få hedersplatsen vid vårt stora fönster i vardagsrummet. Där skulle jag sitta tillsammans med vår golden retriever, Selma, och spana på det som händer utanför.

 • Linn skriver:

  1) Tibro
  2) Clipper fåtölj drömmer jag om
  3) Har precis möblerat om och tagit bort en soffa. Det blev så tomt där, och jag vill ha något som man kan flytta runt på. Därför hade Hanna passat perfekt hos oss! Naturmaterial, jordnära och härlig!

 • Camilla P skriver:

  Tillverkning i Tibro
  Soffan Infi Grande
  Hanna skulle få bo hos Jakob, min 16 åriga son som överst på sin önskelista har en fåtölj. Skulle bli en drömjulklapp..

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. Tibro
  2. Jag gillar de nya sittpuffarna Luggage, de är otroligt användbara, och super snygga!!
  3. Jag hade ställt Hanna på bästa platsen framför tvn, där hade hon garanterat aldrig varit ensam;)

 • UA skriver:

  1) De tillverkas i "möbelstaden" Tibro.
  2) Vanity-fåtöljen är min favorit!
  3) Den skulle få flytta in i hallen, under trappan och bli en liten myshörna!

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. I Tibro
  2. Soffan Infini.
  3. Den skulle stå vid panoramafönstret i vardagsrummet som vetter mot skogen. Jag kan se mig själv sittandes i den med en stor kikare spanande på rådjuren som smyger fram i skymningen för att leta godsaker i trädgården.

 • arman skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. De supersnygga soffbordet S-wood
  3. Jag skulle placera Hanna-fåtöljen framför den öppna spisen i min familjs sommarstuga, där den med sitt avslappnade uttryck skulle passa perfekt inte bara till torpets timmer väggar och gjutjärnskamin, utan även när morsan behöver få lite egen tid efter en heldag påtandes i blomsterrabatterna.

 • Linda Ö skriver:

  1. I Tibro
  2. Min röst faller på soffbordet S-wood. För det skandinaviska uttrycket, för det klassiska materialet och för den enkla med effektfulla låsningen av benen. Inte helt oväntat ligger formgivaren Emma Olbers även bakom denna designfullträff.
  3. Hanna hade placerats framför helglasfönstret i vårt avkopplingsrum utanför bastun. Det hade blivit min nya favoritplats hemma hos oss. Där hade jag, så fort jag fått tillfälle, slagit mig ner med en varm kopp te. Det skandinaviska formspråket kombinerat med utsikten av tallar, skog och ängsmark hade fyllt mig av ny energi.

 • Nina skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Svårt att välja mellan soffan Cabaré och fåtöljen Hanna. Det får bli fåtöljen Hanna eftersom det är ett så vackert hantverk.
  3. Den skulle placeras i vardagsrummet jämte fönstret som vätter mot havet. Underbart att sitta där med en bok och drömma sig bort. Samtidigt fungerar fåtöljen som ett konstverk för den är verkligen vacker att titta på!

 • Rebecca Andersson skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla och fåtöljen Hanna
  3. Hanna skulle få flytta in i vårt vardagsrum. Där skulle den passa in fantastiskt fint bland vår vita, grå och blå inredning.

 • Arvid skriver:

  1. Tibro
  2. Soffa Dormi
  3. I vårt vardagsrum tillsammans med vår Ire Stay. Vi har länge varit på jakt efter nåt safari-fåtölj-aktigt, men inte hittat rätt. Den hör skulle passa perfekt med sin strama och moderna tolkning av den klassiska safari-fåtöljen.

 • Marika skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Alla möbler var jättefina men väljer safaristolen Hanna som min favorit.
  3. Placerar den i vardagsrummet då den blir mittpunkten i huset så att alla kan se stolen då de kommer in. Den får stå brevid vår Cornelis Vreeswijk tavla och industrilampa. Sitter gärna där och läser en inredningstidning på kvällen

 • Ella skriver:

  1. Möblerna tillverkas i svärfars gamla trakter, nämligen i Tibro!
  2. Favoriten är soffan Armilla, fantastiskt fin!
  3. Om jag skulle vinna så skulle jag, efter några glädjetjut och lyckohopp, placera Hanna framför våra jättefönster i vårt nya vardagsrum. De går från golv till tak och man ser hela stan. Och hela stan kommer se vår fina Hanna 🙂

 • Josephine skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Förutom fåtöljen Hanna så tycker jag soffan Vanity är fantastiskt fin
  3. Hanna skulle få ersätta en gammal Ikea fåtölj vi har i vardagsrummet. Den skulle passa med vår gråa soffa och knyta ihop rummet på ett fint sätt

 • 1, Tibro
  2, Hanna, jag är ett litet fan av Emma Olbers så helt klart fåtöljen Hanna.
  3, Den skulle vara helt lovely i min nya lägenhet på Söder, den ser bekväm ut så den skulle jag tycka om att sitta och blogga i på söndagseftermiddagen 🙂

 • Hannah Wi skriver:

  1. Tibro
  2. Alltså jag älskar, verkligen älskar S-Woods av Emma Olbers. Så där enkelt, ljust och skandinaviskt med sin ljusa björk. Men samtidigt vackra detaljer ?
  3. Utan tvekan i smytten vid fönstret i mitt sovrum. Där läser, funderar och njuter jag som mest!

 • Olga skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är Hanna! Har varit kär i fotöljen sen jag såg den.
  3. Jag skulle haft fotöljen i vårt sovrum där jag vill göra en liten egen läshörna. Stolen gör sig i hela vår stil.

 • mia pettersspn skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2. Soffan Dormi gillar jag väldigt mycket.
  3. Jag skulle ha fåtöljen framför vår kakelugn så att jag kunde sitta i den och bli alldeles varm om tårna framför brasan.

 • Ann-Charlotte skriver:

  1. Tibro
  2. Bordet Ritz hade gjort sig fint vid vår nya soffa.
  3. Hanna kommer få stå i vårt sovrum. En perfekt anledning till att slänga ut det otroligt fula skrivbord med tillhörande dator (som vi aldrig använder).

 • Karolina skriver:

  1. Tibro
  2. Soffa Armilla av Emma Olbers är fulländad – mjuk och härlig komfort i kombination med de strama stålrörs benen.
  3. Hanna får stå mittemot vardagsrumssoffan – då sitter jag bäst placerad för att kunna njuta av min fina familj som är uppkrupen i soffan.

 • Arlen skriver:

  1. Tibro
  2. Dormi er min favorit – både himla cool och elegant – och finns i rosa! 🙂
  3. Jag har et hørn i mitt sovrum precis bredvid fönstret där Hanna skulle passa perfekt in, där kommer solen in just på rätt sätt och är just nu en perfekt läshörna där det mest ligger en bunt kläder och kuddar och skräpar för att jag inte har hittat rätt stol – tills nu! 🙂

 • Arvid skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Dormi
  3. I vårt vardagsrum tillsammans med får soffa Ire Stay. Vi har länge varit på jakt efter nåt safari-fåtölj-aktigt att ha tillsammans med vår soffa, men inte hittat rätt. Den här fåtöljen känns dock helrätt, en stilren och modern tolkning av den klassiska safari-fåtöljen.

 • Camila skriver:

  1. Tibro
  2. Det är ju självklart safaraistolen Hanna! Vilken dröm!
  3. Safaristolen skulle vara mellan vår soffa (de passar riktigt bra ihop) och vår stora skivhylla som täcker en hel vägg. Där skulle jag sitta och lyssna på musik medans jag blädrade i inredningstidningar.

 • Arvid skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Dormi
  3. I vårt vardagsrum tillsammans med får soffa Ire Stay. Vi har länge varit på jakt efter nåt safari-fåtölj-aktigt att ha tillsammans med vår soffa, men inte hittat rätt. Den här fåtöljen känns dock helrätt, en stilren och modern tolkning av den klassiska safari-fåtöljen.

 • Arvid skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Dormi
  3. I vårt vardagsrum tillsammans med får soffa Ire Stay. Vi har länge varit på jakt efter nåt safari-fåtölj-aktigt att ha tillsammans med vår soffa, men inte hittat rätt. Den här fåtöljen känns dock helrätt, en stilren och modern tolkning av den klassiska safari-fåtöljen.

 • Lena skriver:

  1. De tillverkas i Tibro.
  2. Soffan Vanity. Komfort och stilrenhet i en vinnande kombination.
  3. Hanna skulle få stå bredvid mitt skrivbord i väntan på att få bli mittpunkten i min lägenhet när jag flyttar hemifrån. Bättre start med att inreda sitt första riktigt egna hem kan man omöjligen få.

 • Regina skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro
  2. Min absoluta favorit är soffan "Stay"
  3. Hanna skulle jag ställa i fönsterhörnan i vårt ljusa vardagsrum, en perfekt plats för en ljus loch lugn plats att läsa en god bok.

 • Sofia skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla är fantastiskt snygg.
  3. Fåtöljen Hanna skulle stå och se så förbannat snygg ut direkt när man kommer upp för trappan där takfönsternas ljus flödar in. Den skulle passa helt perfekt med sin vitpigmenterade ekstomme till våra ljusa golv. Finaste julklappen när vindsbygget närmar sig klart.

 • Carin skriver:

  1. Tibro
  2. Utöver Hanna säger jag Vanity – superfin!
  3. Hanna skulle självklart få en plats i husets hjärta, köket! Det ger en soft men samtidigt lyxig känsla att kunna slå sig ner där med en kopp kaffe innan huset vaknar….eller med ett glas vin medan maken lagar middag 🙂

 • Anna Ivehag skriver:

  1. Tibro i västragötaland
  2. "Vanity" är en favorit hos mig. Tidlös och ser sådär välkomnande ut.
  3. Vinner jag "Hanna" så har hon en given plats i hallen bredvid sidobordet.
  Kram/A

 • Helena Å skriver:

  1. I Tibro
  2. Hanna
  3. Hanna skulle få stå i vårt stora sovrum som precis blivit "vuxet" igen eftersom vår dotter flyttat in i sitt eget rum. I den skulle jag sitta och läsa om kvällarna!

 • Lisa Persson skriver:

  1.Tibro
  2.original bädd skulle behövts hemma hos oss
  3. Stolen skulle få en fin plats bredvid vårt stora fönster i vardagsrummet där solen skiner in stora delar av dagen och där vi har vår läshörna

 • Linéah skriver:

  1. Ire’s möbler tillverkas i Tibro – Sveriges möbelcentrum!
  2. Förutom Hanna, som är en riktig favorit, tycker jag väldigt mycket om bäddfåtöljen Collar!
  3. Om Hanna skulle få flytta hem till mig skulle hon bli placerad i mitt bibliotek för att hon skulle passa in perfekt i stilen och materialmötena där och för att jag just nu letar efter den perfekta läsfåtöljen – Det är alldeles säkert Hanna!

 • Anonym skriver:

  1. Tibro, måste vara ett fint ställe eftersom det kommer så stiliga möbler därifrån (har aldrig besökt).
  2. Satsbordet Trix tycker jag jättemycket om och skulle fylla många funktioner i vårt hem.
  3. Hanna skulle jag ge till min älskade storasyster som är så intresserad av inredning och alltid på jakt efter den perfekta fåtöljen. Nu skulle hon kunna sluta leta och istället slå sig ner och njuta.

 • Kristin skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna tillsammans med S-Wood med en bra bok ett vas med ängsblommor.
  3. Vid öppna spisen i huset i Roslagen
  Skulle Hanna vara oslagen
  Där skulle jag sitta och titta på när havet storma
  och glömma att chefen gorma
  Istället drömma om julmiddagen

 • Annika skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit blev fåtöljen Infini, tycker den ser lyxig ut.
  3. Helt klart i vardagsrummet i en hörna där det bara står en lampa nu så att det blir en läshörna. Den skulle passa bra där för att den skulle tillföra ett lugn till rummet med sitt utseende och färg. Jag blev förälskad direkt.

 • Lisa skriver:

  1. Tibro
  2. Clipper
  3. I min dotters safarirum med elefanter på väggarna och en luftballong i taket så är hon redo för äventyr!

 • Johanna Eriksson skriver:

  1. Tillverkas i Tibro.
  2. Fåtöljen Vanity av Carl-Henrik Spak. Skulle passa riktigt fint ihop med vår gråa soffa med en fårfäll från Gotland.
  3. Hanna skulle få flytta in i mitt sovrum. Älskar att läsa och just nu har jag ett hörn lämnat för att fyllas med en fåtölj där jag ska kunna läsa skönlitteratur i helt ostört i timmar… 🙂

 • Maria skriver:

  1) Tibro.
  2) Jag gillar verkligen soffbordet S-Wood, vackert material och lekfull design.
  3) Jag och min man flyttade in i vårt trevåningsradhus för två år sedan. Vi bestämde redan från början att vi skulle börja renovera och inreda från nedersta våningen och upp. Nu har turen äntligen kommit till vår inredda vind! Fåtöljen Hanna hade passat så fint in i den luftiga och enkla känsla jag vill skapa på vinden. Den hade fått sällskap av en vit dagbädd, en mörkgrå ottoman istället för soffbord och en mjuk, ljusgrå ullmatta med kort lugg samt en vit AJ-lampa och en trave med böcker och tidningar. Där skulle jag sitta och blicka ut över hustaken och känna att jag skapat min alldeles egna trädkoja, fast inomhus…

 • Gunilla Nordin skriver:

  1. Ire-möbler tillverkas i Tibro.
  2. En klar favorit är soffan Infini Grande, som jag har i vitt.
  3. Miljötänket bakom Hanna
  gör att den hos mig får stanna.
  Ut åker tv-fåtöljen som jag ärvt av mamma
  Den skänker jag till välgörande med detsamma!
  Smäcker form och lätt att flytta,
  Hanna i mitt hem gör nytta.

 • Mats skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla
  3. Jag skulle placera stolen (som min fru drömskt berättade att man kunde vinna) i ett stort paket till min fru i försenad morgongåva… Sedan skulle jag snällt fråga om den, inför min stundande pappaledighet, emellanåt skulle kunna stå i vår dotters rum där en hel del tid kommer att spenderas. 🙂

 • Mary skriver:

  1) Tibro
  2) Rejoin
  3) Hanna-fåtöljen skulle som första nya designmöbel hemma hos oss få flytta runt bland våra ärvda och loppisfyndade möbler tills vi fann en given favorit plats. Fåtöljen skulle passa så bra hemma hos oss eftersom vi sakta men säkert håller på att bygga upp ett hem med medvetna val av design, kvalité, giftfritt och i första hand naturmaterial.

 • 1. Tibro
  2. Jag skulle vilja säga Hanna-fåtöljen men känner att det nästan är lite fuskigt (men den är ju så fin). Annars är jag jätteförtjust i soffan Dormi av Josefine Alpen. Så snygg och unik modell samtidigt som jag gillar färgen.
  3. Jag skulle placera Hanna-fåtöljen i vår stuga. Vi älskar att åka dit och eftersom all inredning i stugan går i ljust trä och vitt skulle den vara som klippt och skuren som fåtölj i vardagsrummet. Men den skulle inte bara passa in, den skulle bli en liten guldklimp och som en solstråle i rummet.

 • Hallon skriver:

  1. Tibro
  2. Utan tvekan fåtöljen Hanna, tidlös och klassik.
  3. Hanna skulle få pryda vårt tornrum tillsammans med vårt Opus soffbord från Ire.

 • Nina skriver:

  1. Tibro
  2. Måste nog välja just Hanna! Emma Olbers är min absoluta favorit, jag älskar allt hon gör.
  3. Den skulle stoltsera i vardagsrummet med max en armlängds avstånd till bokhyllan. För sin skönhets skull – i dubbel bemärkelse!

 • My Thulin skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro.
  2. Finns så många godbitar, men soffan Dormi är en riktig drömsoffa.
  3. Jag har ett stort vardagsrumm då den har fått placeras i min lila läshörna där 😀

 • Monia Ström skriver:

  1. Tibro
  2.Hanna så klart. To die for….
  3. Skulle vara min alldeles egna fåtölj i vardagsrummet. Bara min o den skulle stå bland ett par andra design klassiker som alltid är upptagna av övriga familjen. Bara vara min stol.

 • Anna L. skriver:

  1. Tibro
  2. Favoriten (förutom Hanna som kommer på 1:a plats) är soffbordet Join med kalkstensskiva från Kinnekulle. Dels för att jag tycker det är fint med låga soffbord, och dels för att jag bott i den trakten och tycker Kinnekulle är en magisk plats (särskilt på våren).
  3. Ett fantastiskt hantverk och skandinavisk elegans,
  det är såklart att jag hoppas på en chans…
  att accentuera mitt vardagsrum med en hedersplats att sitta,
  i den finaste fåtöljen som går att hitta.
  Så varsamt formgiven med hjärta och själ,
  och ett hållbarhetstänk som märks så väl.
  Och hur än boendet och tillvaron skiftar genom livet,
  är det i historien redan skrivet,
  att Hanna alltid skulle bära mej och mina nära,
  det vore ju helt underbart – en riktig ära!

 • Louise skriver:

  1. I fabriken i Tibro, Västergötland.
  2. Hanna-fåtöljen av Emma Olbers.
  3. Jag skulle placera Hanna-fåtöljen i ett stort avkopplande badrum, i närheten av ett badkar, för att på så sätt göra badrummet till ett till ställe att umgås på när man vill ta det lugnt eller göra sig iordning.

 • SofiaS skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Altero är stilren och klassisk.
  3. Hanna och jag kommer bli bästa vänner. Hoppas hon inte blir trött på att jag vill umgås för ofta. Hon kommer dagligen användas i mitt lilla vardagsrum till att sova, surfa och sticka i. Dessutom hoppas jag att hon kommer vilja umgås med mina vänner som vill ha någonstans att sitta när de hälsar på. Hanna kommer bli en i gänget helt enkelt!

 • Anki Andersson skriver:

  1. Tibro
  2. Clipper
  3. Hanna skulle jag ha i vårt gästrum / extra tv rum. Där skulle vi behöva en fin fåtölj och Hanna skulle passa in helt perfekt.

 • Ingela skriver:

  1 / Tibro
  2 / Altero – som jag har beställt och väntar på. Skal få den levererad före jul!!
  3 / Självklart vill stolen stå tillsammans med min Altero soffa. Det blir perfekt match!

 • Carl H skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro, Västergötland.
  2. Fåtöljen Hanna är en klar favorit. Miljömedveten och uppdaterad formgivning som förvaltar ett designarv på ett fantastiskt sätt. En modern klassiker.
  3. Hanna ska placeras i vårt vardagsrum. Den kommer där snabbt att bli vår lilla dotters favorit där hon i lugn och ro kan sitta och bläddra i sina böcker.

 • Gisela skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Puzzle
  3. Precis bredvid balkongdörren i en mysig hörna med underbart ljusinsläpp. Jag tycker om när den varma vinden drar mot fötterna medans jag njuter en spännande roman.

 • Johanna skriver:

  1 Fabriken ligger i Tibro.
  2 Soffan armilla skulle gärna få flytta in hos mig. Finaste soffan!
  3 Fåtöljen skulle passa perfekt på vår nyrenoverade övervåning. Min man vill så gärna ha en fåtölj där som han kan sitta i samtidigt som han sitter framför vår nya kamin.

 • Emma Granath skriver:

  1. Tibro.
  2. Soffan Dormi – den var ursöt. Rosa och fluffig.
  3. Fåtöljen skulle passa perfekt i ett tomt hörn i vardagsrummet som bara väntar på att fyllas av någon snyggt och skönt att sitta i.

 • Filip skriver:

  1. Ire tillverkar sina möbler i Tibro
  2) Soffan Join är helt fantastisk. Den känns modern, stilren och cool men är fortfarande skön att sitta i.
  3) Vart skulle du placera din Hanna-fåtölj om du vann den och varför skulle den passa så bra just där? Ja skulle placera min Hanna fåtölj i vårt hus i Dalarna. I en bredare gång som leder från köket in till vardagsrummet har vi tre enorma spröjsade fönsterrutor som vetter ut mot en skog och en sjö. I nuläget finns inga sittmöbler där trots att det får plats vilket gör att man bara brakar förbi utsikten. En Hanna fåtölj skulle, utöver att den är så sjukt snygg och skulle passa in med resten av inredningen i rummet ( tänk feta obehandlade plankor till golv ) , möjliggöra att man faktiskt stannade upp, satt sig ned med en kopp te och bara njöt av naturen. Som fåtöljens design behöver allt inte vara så komplicerat hela tiden, det vackra ligger i det enkla.

 • Ailin Lee skriver:

  1. Tibro
  2. Join av Emma Olbers
  3. Jag skulle placera "Hanna" i mitt nästan 60 kvm stora öppna kök/vardagsrum. "Hanna" skulle bli ett "centerpiece" där bland mina container och loppisfynd – som en katt bland hermelinerna!

 • Frida skriver:

  1. Tibro, aka Tibridge, en mysig förstad till Hjo 😉
  2. soffan Join – för sin sköna flexibilitet och önskan om att stå emot det slit- och slängsamhället vi lever i idag! älskar lilla bokhyllan till!
  3. Hanna skulle få fylla det tomrum som kommer bli efter att de safarfåtöljer vi har fått vara adoptivföräldrar åt under året ska flytta hem igen.

 • Elin skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna
  3. Hanna med den omfamnande formen har en given plats var hon än befinner sig. Jag har sett henne på staden, Hanna, men bara hälsat lite lätt. Här hemma skulle hon få flytta runt liksom det mesta i livet tenderar att göra just det, flytta runt och bli en del av nya sammanhang. Kanske så finns hon där en dag, vid hörnan med alla boktravar, och stöttar upp när jag frenetiskt försöker komma framåt med alla bokstäver och ord som ska utgöra min framtid. Kanske har hon en dag en given plats vid soffan när jag får höra nya spännande historier om galna äventyr med sagodjur konstruerat från min snart fyraåriga sons storögda fantasier. Kanske finns hon där en dag som mitt enda sällskap när jag vill slappna av och bara vara själv med mina tankar. Hanna, en utomordentligt bra en helt enkelt.

 • Beata skriver:

  1. Tibro
  2. Just fåtöljen Hanna är faktiskt min absoluta favorit.
  3. Å jag skulle ha den i mitt sovrum. Där skulle jag sitta och njuta av mina fina fåtölj, läsa tidningar och blicka ut över havet.

 • Emelie skriver:

  1. Tibro
  2. s-wood
  3. Ja, som nyligen föräldraledig spenderar jag mer tid hemma än någonsin. Mer tid sittandes… Och vår danska ärvda soffa som är så fin kräver en heltidstjänst i kuddpuffande för att ge en skön sittstund. Tid som inte finns. Snälla Hanna, kom hem till mig och ge mig tid!

 • Marie skriver:

  Svar 1: Tibro
  Svar 2: Det blir faktiskt fåtöljen Hanna!
  Svar 3: Vi har länge pratat om att byta
  ut vårt mer än tråkiga möblemang
  i vardagsrummet! Men maken har
  spjärnat emot, litegrann…
  Så har jag den fantastiskt stora
  turen med mig, och vinner denna
  snygga fåtölj, så ställer jag
  den i min hörna, och när sen
  maken ser hur snyggt det blir,
  och hur skön den är, så blir
  nog resten utbytt, med fart!

 • Annika skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Armilla
  3. I den tomma hörnan i vår hall

 • Anna Karolina skriver:

  1. Tibro
  2. Jag har länge varit förtjust i Emma Olbers design. När Stockholm Wood kom så sprang jag på Asplund och tjatade om att få köpa en diamant gjord av pilträdet från Norr Mälarstrand (en plats som är väldigt speciell för mig) men icke… För Ire har Emma gjort flera urtjusiga möbler. Sofforna Join och Re-Join tycker jag är väldigt fina. Det är svårt att hitta vackra designmöbler, som är pampiga på det där speciella sätt som möbler av riktigt god design ofta är, som även kan göra sig i mindre hem då man själv kan anpassa storleken. Tyvärr så passar dessa vackra soffor inte plånboken just nu så en Hanna hade ju varit en fantastiskt substitut.
  3. Hur gärna jag än skulle vilja ha fåtöljen själv, och hur avundsjuk jag än skulle bli (grön!)så hade Hanna faktiskt fått flytta hem till min mamma. Som en stort tack för att hon alltid ställer upp när det behövs. Den hade varit perfekt för henne att sitta i när hon läser sagor för sin favoritkille, min 4-årige son, som ofta är på besök hos mormor. Hon förtjänar definitivt att få sitta bekvämt under sagostunden.

 • Erica skriver:

  1. I TIBRO.
  2. Original Bädd i färg Fox Mörkgrå
  3. I hallen, där vi har ett hörn som ingenting passar i, där hade denna stol varit perfekt!

 • Sofia skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna
  3. Jag är en ganska enkel, avskalad person. Har ärvt en sommarstuga fylld med furu och vy över Bottenviken. Bredvid kaminen och framför det snickarglada panoramafönstret skulle Hanna få stå. Och där skulle jag kunna sitta med stolt hållning och speja på stormar och sjöfåglar. Skapa ett eget slags hållbart safari.

 • Therese A skriver:

  1. I Tibro
  2. Sittpuffen "Luggage" (ihop med fåtöljen!)
  3. Jag bor med min sambo på ynka 27 kvadrat, min sambo har redan sin egen hörna med skrivbord, men jag har inget eget och får alltid sitta vid köksbordet. Denna skulle jag ha bredvid sängen och skulle bli mitt krypin, där jag kan sitta och läsa och sticka för mig själv.

 • Stefan skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna
  3.
  Med Hanna i myshörnan blir det rivalitet
  När familjen ska samsas om sådan kvalitet
  Designad för att stå emot tidens tand
  I Hanna sitter jag och drömmer om fjärran land

 • Lina Larsson skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna av Emma Olsens, en ny framtida klassiker som jag drömmer om.
  3. Fåtöljen skulle få stå som ett smycke i vårat vardagsrum, flitigt använd av hela familjen och vännerna.

 • Anna skriver:

  1. I Tibro
  2. Soffan Stay är min absoluta favorit. En soffa utan hårda armstödskanter, så himla skönt!
  3. Fina Hanna skulle få bo mellan matrummet och vardagsrummet. Sitter man där ser man vad som händer i köket, matrummet, vardagsrummet och även i barnens lekrum. Det blir lite som att vara på safari!

 • Kerstin Carlson skriver:

  1. Tibro
  2. Collar
  3. Jag har nyligen tagit över mina föräldrars hus, som min pappa ritade och nästan helt byggde själv, mitt drömhus. Det finns ett par stora härliga fönster i vardagsrummet som vätter mot en stor gräsmatta halvt omgiven med skog, halvt med utsikt mot vattnet. Där skulle den stå – så sittaren kunde betrakta naturen – vilket väder det än bjuds på.

 • Kicki skriver:

  1. I Tibro
  2. Join är min favorit och har dessutom ett så klockrent och bra namn:-)
  3. En safarifåtölj kopplar jag ihop med värme och hedersplatsen framför öppna spisen blir då din Hanna!

 • Jonatan Gunnarsson skriver:

  Möblerna tillverkas i Tibro.
  Min favorit i Ires kollektion är bordet S-Wood. Jag gillar idén med att pilla ihop möbler på egen hand, dessutom har jag väldigt mycket björk hemma.
  Hanna-fåtöljen skulle jag placera i mitt vardagsrum, det löper en hylla längs väggen som jag tror skulle rama in fåtöljen alldeles förträffligt.

 • Laura skriver:

  1. Tibro, Västergötland
  2. Fåtöljen Collar. En väldigt praktisk, men samtidigt snygg och unik! Drömmer om att någon gång i framtiden få ha den i ett gästrum.
  3. Det är hög tid att vår snart 2-åriga dotter flyttar ut från vårt sovrum, och då blir det ett tomt hörn! Här skulle fåtöljen Hanna verkligen passa bra. Den skulle stå mot grågrön fondvägg och på den andra väggen är det vit gardin golv till tak. Sovrummet är i övrigt ljust och med inredningsaccesoarer med naturinslag.

 • Emma Ohlsson skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Infini på grund av att den skulle bara bli vackrare med åren
  3. Jag och min sambo har precis skaffat vårt första riktiga boende efter några år utomlands och i vårt vardagsrum står just nu en väldigt sliten IKEA fåtölj som min kära sambo köpte för herrans massa år sedan. Jag tittar snett på denna fåtölj vareviga dag och jag vore så otroligt glad om vi kunde byta ut detta skrälle mot en tjusig Hanna! Skulle bli en helt annan känsla i rummet och den gamla IKEA fåtöljen skulle få ett nytt hem hos min lite mindre kräsna bror 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Tibro
  2. S-wood av Emma Ohlers
  3. Den skulle passa fantastiskt bra i vårt "playstationrum", så kan jag sitta förträffligt och kanske även slå min kille i grand turismo!

 • Johanna skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna av Emma Olens
  3. Hanna skulle få göra mig och pojkvännen sällskap i vardagsrummet, placerad i burspråket och förgylla bästa platsen i lägenheten!

 • LIMW skriver:

  1. I Tibro tillverkas möblerna.
  2. Utöver "Hanna", som faktiskt är favoriten gillar jag soffan "Infini" som är klassisk och galet trevlig.
  3. Vi (jag och min make) har precis köpt ett hus byggt 1912. Huset är fantastiskt, välbehållet med fina detaljer. Jag känner mig extremt lycklig just nu. Vad skulle vara bäret på min glass? En "Hanna" skulle passa perfekt in i idyllen!

 • Louise skriver:

  1.. I Tibro
  2. Soffan altero och fåtöljen Hanna är mina favoriter. Helt fantastiska och båda två skulle få flytta hem till mig vilken dag som helst.
  3. Jag skulle ställa den i sovrummet och kasta ut mitt gamla skrivbord från min nyligen avslutade studenttid. Min dröm är att skapa en liten bibliotekshörna med en skön fötölj, givetvis Hanna, vägghyllor fulla med böcker (läslusten kom konstigt nog tillbaka på examensdagen), en golvlampa med ett bra och behagligt ljus och slutligen en grön, lite större växt på golvet. Denna vrå skulle höja hela min lilla lägenhet och jag skulle spendera så mycket kvalitetstid i min Hanna!

 • Mia skriver:

  1) i Tibro
  2) Soffan Dormi!
  3) I läshörnet i sonens rum, vill omge honom med snälla material och perfekt att läsa kvällssagan i!

 • Evelina skriver:

  1. I Tibro i Västergötland
  2. Soffan Stay av Ire Design
  3. I vårt vackra burspråk där solen lyser in på morgonen och där jag kommer att inta min kopp te om mornarna

 • Nathalie skriver:

  1.Tibro
  2.Soffan Armilla design Emma Olbers. Vi har långsamt och med känsla börjat att uppdatera vårt hem med möbler av god kvalitet och som andas tidlöshet och kvalitet. Armilla har allt och har en tid stått överst på önskelistan! Snälla tomten:)
  3. Fåtöljen Hanna ligger också på önskelistan, den är jucsååå snygg!!! Dessutom skulle den naturligtvis passa grymt till Armilla och ge den den perfekta brytningen till soffan. Är jag den lyckliga vinnaren av fotöljen så bara måste jag ju köpa soffan!

 • birgitta skriver:

  1. Tibro
  2.Fåtöljen Hanna
  3.Tänk efter dagens slit att kunna sjunka ner i denna urläckra fåtölj och njuta.Det blir vardagsmys!

 • Birgitta skriver:

  1.Möblerna tillverkas i Tibro
  2.Min favorit är soffan Rejoin av Emma Olbers. Så flexibel och man kan flytta men ändå behålla samma soffa oberoende av hur rummen ser ut. Smart hållbarhetstänk! Dessutom mycket snygg och bekväm.
  3.Den placeras invid mina soffor i svart skinn, den kommer bli "bästa" platsen garanterat.

 • Karen skriver:

  1. Ires möbler tillverkas i Tibro
  2. Min nya Irefavorit är kollektionen Dormi!
  3. Hanna skulle passa utmärkt i mitt nya vardagsrum med en blandning av designklassiker och moderna möbler.

 • Monica Eckerström skriver:

  1. Tibro
  2. Din personliga möbel…. tänk và häftigt att kunna bestämma färg och design helt själv..
  3. Vårt blivande sovrum behöver en skön forölj att sjunka ner i… läshörna… en plats att vakna på… en plats att varva ner i… Perfekt helt enkelt!

 • Therese skriver:

  1. I Tibro
  2. Soffan Vanity är min favorit, nätt och fint 60-talaktig men med modern stil som lätt skulle passa in i mitt vardagsrum.
  3. Jag skulle placera Hanna i hallen så när man öppnar dörren in till vår lägenhet är fåtöljen det första man ser. Eftersom vi har en liten lägenhet men tycker om att ha folk hos oss skulle hallen kunna bli ett nytt rum med lyxig sittmöjlighet när kök och vardagsrum blivit fulla av gäster!

 • Maria skriver:

  1. Tibro
  2. Nästan orimligt förtjust i sittpuffen Luggage, den stora rektangulära. Åh…
  3. Given plats i "bibliotekshallen" som är på övre våningen. Härlig utsikt, fin fåtölj och mängder med böcker!

 • johanna skriver:

  1. i Tibro.
  2. Hanna-fåtöljen
  3. I vardagsrummet i vårt 60-tals-hus skulle den bli alldeles, alldeles underbar!

 • Malin skriver:

  1. Tibro
  2. Soffbordet S-wood
  3. Hanna fotöljen skulle få stå i vårt vardagsrum med en härlig fårskinnsfäll över!

 • Ellinor Sjölund skriver:

  1. Tibro
  2. Min Irefavorit måste vara soffan/fåtöljen Rejoin. Kombinationen trä, skinn och linne är så himla snyggt!
  3. Hanna skulle få stå i vardagsrummet och och vara sval, modern och klassisk, något som kan behövas i ett radhus från sjuttiotalet!

 • Charlott skriver:

  1) Tibro
  2) Infini Grande
  3) Hanna-fåtöljen skulle placeras i vardagsrummet. Perfekt till vår soffa och alla i familjen kan sitta tillsammans.

 • Elin E skriver:

  1. I Tibro
  2. Jag skulle väldigt gärna vilja ha soffbordet "Join"!
  3. Hanna skulle jag placera i vårt sovrum – hon känns harmonisk och lugn, perfekt för att komma ner i vilopuls 🙂 (behöver verkligen det ibland)
  Hoppas!

 • Zlotta skriver:

  1. Tibro
  2. Fåtöljen " Hanna" såklart.
  3. Vinner vi denna underbara fåtölj så skall den placeras hemma hos vår dotter Hanna som en examenspresent efter sina juridikstudier i Januari. Så kul att få glädja Hanna med en Hannafåtölj.

 • veronica Öberg skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan "Infini" är helt fantastisk.
  3. Jag skulle ha fåtöljen i vardagsrummet. Vi underhåller mycket hemma & där skulle våra fina vänner trivas. Och vi såklart!

 • Emma Thun skriver:

  1. Tibro
  2. Förutom Hanna så är rejoin en stor favorit. Älskat sedan första ögonkastet. Allt Emma Olbers skapar brukar falla mig väldigt väl i smaken
  3. Nu önskar jag ju att jag skulle få till ett sånt där klockrent rim och en superfin motivering men om sanningen skall fram så hade antagligen Hanna fått flytta runt. Som skrivbordsstol när det skall jobbas, som sittplats framför kaminen (när den nu blir inkopplad…), som läsfåtölj tillsammans med barnen. Favoritsaker har ju en förmåga att få följa med en vart man än går.

 • Sandra skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna är definitivt min favorit.
  3. Hanna skulle få stå i vårt vardagsrum på min nya loppisfyndade, vita ullrya
  De skulle verkligen gifta sig fint tror jag. Bor man relativt litet som vi gör så blir det extra viktigt att varenda möbel i huset är noggrannt utvald för att kunna hålla i många år. Både estetiskt och praktisk. Hanna verkar vara precis en sån möbel som skulle uppfylla dessa krav.

 • Lina skriver:

  1. Tibro.
  2. Fårtöljen Clipper.
  3. Hanna skulle stå i vårt vardagsrum, vi behöver en central fåtölj till vår soffa. Hanna fåtöljen hade även varit rolig att ha för hanna är ett släktnamn.

 • Sofie skriver:

  1. tibro
  2. fåtöljen Hanna motsvarar min stil
  3. hanna hade fått pryda min läshörna som är mitt nästkommande projekt. Där ska hon, tillsammans med mina palmer, bredvid mitt stora vardagsrumsfönster blicka ut över innergården.

 • Therese skriver:

  1. Ire’s möbler tillverkas i Tibro.
  2. Min absoluta favorit i Ire’s sortiment är deras "eko-soffa" Rejoin i det svanenmärkta tyget Gabriel Europost.
  3. Hanna-fåtöljen skulle jag gärna placera i tv-rummet vid soffan och soffbordet som går i beige och vitt. Detta rum precis som resterande delen av mitt nya hem går i denna färgskala som jag är mycket förtjust i och som känns hållbar. Fåtöljens inslag av trä skulle lyfta rummet samtidigt som det skulle harmoniera behagligt. En möbel från Ire (med såpas fokus på miljön) skulle för mig som eko-fantast betyda extremt mycket. Jag som för några år sedan successivt startade min eko-resa på det privata planet vill gärna fortsätta den resan även i hemmet som även det är ett stort intresse.

 • Märta skriver:

  1. Tibro
  2. Min favorit är soffan Dormi.
  3. Hanna skulle få den bästa platsen framför öppna spisen, så mysigt det skulle bli

 • Anna skriver:

  1, Tibro
  2, Soffan infiniti i skinn är så fin!
  3, Fåtöljen skulle få komplettera min Iresoffa med en extra sittplats och ett lyft till hela vårt vardagsrum!

 • Hej Frida!
  Ja, hur kunde du tänka så dumt 😉 haha.
  1. I Tibro.
  2. Den rosa soffan Dormi ser ju godare ut än ett hubbabubba gjorde när man var 10 år, och känslan är densamma, VILL HA.
  3. Den skulle stå i den lilla hallen mellan våra sovrum, där gissar jag på att få spendera många tålamodsprövande stunder nu när vår Flora ska få lära sig sova i eget rum. Men tålamod i en sådan fåtölj lovar och svär jag på att jag skulle ha.

 • Therese ericson skriver:

  1, Tibro
  2, fåtöljen Clipper, i hallen på ovanvåningen. Med utsikt ut över trädgården genom fönstret. Min bästa tänkarplats. Helt utan vettig sittplats idagsläget. Tänk att få sitta i en sån skönhet. Bara det borde lösa världsproblemen

 • Caroline skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna
  3. Den skulle få stå i hallen så att den är det första folk ser när de kommer på besök. Det är viktigt att göra ett bra första intryck!

 • Åsa skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna
  3. I burspråket i mitt sovrum, skulle älska att sitta där och läsa.

 • Sophia skriver:

  1. Inres möbler tillverkas i Tibro
  2. Min favorit är just fåtöljen Hanna
  3. Vi har precis återställt den gamla glasverandan från 1900-talets början i vårt hus och det blev så fint att man häpnar när man går förbi. Men på insidan är det tomt och dessutom nästan för gulligt för vår stil. Hanna behövs för att väga upp sekelskiftesromantiken och ge lite attityd. Där ska jag sedan sitta och drömma om storviltsjakter och äventyr i min lugna, trygga vrå.

 • Sophia skriver:

  1. Inres möbler tillverkas i Tibro
  2. Min favorit är just fåtöljen Hanna
  3. Vi har precis återställt den gamla glasverandan från 1900-talets början i vårt hus och det blev så fint att man häpnar när man går förbi. Men på insidan är det tomt och dessutom nästan för gulligt för vår stil. Hanna behövs för att väga upp sekelskiftesromantiken och ge lite attityd. Där ska jag sedan sitta och drömma om storviltsjakter och äventyr i min lugna, trygga vrå.

 • Lisa skriver:

  1 möblerna tillverkas i tibro
  2 tro det eller ej så är just Hanna min favorit!
  3 fåtöljen har en given plats i mitt vardagsrum. Precis intill fönstret vid ett värmande element så man kan krypa upp och värma dig. Denna plats har funnits i mitt huvud sen jag i somras bestämde mig för att spara ihop till just en Hanna fåtölj.

 • jessica Eliasson skriver:

  1, Tibro
  2, blev barnsligt förtjust i accessoaren Luggage.
  3, Innanför altandörren. Där har vi en vidstäckt havsutsikt och jag står där ofta och tittar ut över havet. Tänk vad underbart att istället sitta bekvämt i en vacker fotölj. Här blir det kamp om ögongodiset. Stol eller hav?

 • Kidjan skriver:

  1. Tibro
  2. Jag blev fullkomligt förälskad i soffan & fåtöljen Dormi
  3. Vi ska flytta till en hyresrätt där vi verkligen varje dag pratar om hur vi ska kunna inreda så det blir fint och mysigt. Vi har en tight budget och jag är övertygad om att det går bra ändå MEN den här fåtöljen skulle kännas så lyxig att få ha och sjunka ner i. Jag skulle vilja ha den i vardagsrummet så den används så ofta som möjligt. En sån fåtölj är gjord för att verkligen sittas i. Vill så gärna vinna!

 • Maria K skriver:

  1. Tibro
  2. Fåtöljen Hanna är min absoluta favorit! Den enkla och tidlösa designen skulle passa perfekt hemma hos mig.
  3. Jag skulle placera fåtöljen i mitt vardagsrum där jag har en smal vägg som rumsavdelare mot köket. Härifrån kan jag se ut genom balkongdörrarna och min öppna spis. En perfekt fåtölj på en perfekt plats att sitta och njuta på!

 • Ina skriver:

  1. I Tibro
  2. Min favorit är faktiskt just Hanna
  3. Hanna skulle få stå i vardagsrummet bredvid vår beiga soffa. Där skulle jag och lillebror på 3 månader ta vår tillflykt när sonen busar runt i soffan med bilar nerstuckna lite överallt mellan sittdynorna.

 • Carin Fhyr skriver:

  1. Tibro
  2. Stay är min favorit. Klassisk och med rena linjer.
  3. Hanna skulle bli en ny kompis i mitt vardagsrum – hon är hjärtligt välkommen!

 • Sandy skriver:

  1. Tibro.
  2. Fåtöljen Hanna såklart.
  3. En härlig läshörna i all ära men jag hade nog inte placerat Hanna på en bestämd plats. Hon skulle förflyttas runt i hemmet efter våra behov. Typ i hallen när man slänger på sig skorna och hjälper barnen få på sig ytterkläderna innan man beger sig till jobbet, vid matbordet när man har för många gäster över på middag, i vardagsrummet och gosa ner sig i den framför TVn eller varför inte på barnens rum, de förtjänar ju också lite lyx!

 • Nicole skriver:

  Hej!
  1. Tibro
  2. Jag och min sambo har letat efter en stol/fåtölj till hans långsamt kommande wiskeyhörna han drömt om sen vi flyttade ihop i juli så har vi båda haft Hanna som favorit sedan dess, annars har soffan infiniti varit en favorit för oss.
  3. Vi skulle vilja placera Hanna brevid vår brasa och mormors gamla stringhylla som jag ärva. Sen är hela hörnan komplett både för mig och min sambo och våra gäster som alltid stannar upp på samma plats när dom kommer. Kram!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. De görs i Tibro.
  2. Fåtöljen Dormi är min favorit, formen känns spännande och ny.
  3. Jag har den perfekta platsen och det är i bortre hörnet i matrummet där det idag står ett piano som i sin tur ska flyttas in i dotterns rum, hon är utflugen men inte hennes saker ? Fåtöljen blir fantastisk med ett litet bord till tekoppen och allt nära kaminen. Härligt! ?

 • Lotta skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna-fåtöljen är min favorit
  3. Jag skulle placera Hanna i mitt vardagsrum, i en hörna vid tv:n där jag just nu inget har. Har tänkt mig ha en läshörna där och då skulle denna fåtölj passa perfekt.
  Då jag snart fyller år 22/12 hoppas jag på en extra chans.

 • Nina G skriver:

  1. Möblerna tillverkas i Tibro.
  2. Min favorit är just Hanna.
  3. Hanna skulle få stå i vårt vardagsrum mittemot vår cremefärgade Baseline soffa. Vi har länge letat efter en fåtölj som tillsammans med soffan bildar en grupp som inbjuder till samtal.

 • Kristofer skriver:

  1) Tibro
  2) Puzzle av Carl-Henrik Spak. Det avskalade formspråket med fokus på det geometriska ger lite Bauhausvibbar i skandinavisk tappning.
  3) Hanna skulle få bo i mitt 60-talsinspirerade vardagsrum där den skulle passa in som handen i handsken.

 • Lovisa skriver:

  1. Tibro
  2. Infini
  3. Fåtöljen skulle placeras i vår blivande läshörna i vardagsrummet som håller på att ta form , i vårt nya hus.

 • Tilde skriver:

  1.Tibro
  2. Favoriten är nog soffan Dormi. Den kan pigga upp vilket rum som helst!
  3. Den skulle få bo mellan köket och vardagsrummet. Man ser den direkt från hallen och man får alltid sällskap oavsett om någon annan befinner sig i köks- eller vardagsrumsdelen. Den blir en perfekt mittpunkt!

 • Matilda skriver:

  1. Tibro
  2. Rejoin, både i utseendet och tänket bakom gör mig glad!
  3. Hanna skulle hamna vid de stora fönstret i vardagsrummet där man kan njuta av den fantastiska utsikten samtidigt som värmen från kakelugnen sprids.

 • Emilia skriver:

  1) Tibro
  2) Min favorit är fåtöljen Vanity!
  3) Jag och min sambo har ett litet tornrum i vår lägenhet. För tillfället står det ganska ommöblerat och vi har inte riktigt vetat vad vi ska göra med det. Min vision har varit en härlig liten läs/myshörna. Därför tror jag att Hanna-fåtöljen hade passat utmärkt där tillsammans med härlig belysning och ett brickbord samt en fin matta, och självklart härliga värmeljus i dessa vintertider 😉

 • Sofie skriver:

  1.Tibro
  2. Soffan Dormi, väcker vill-ha-begär.
  3. Hanna har en given plats i mitt nya arbetsrum. Att äntligen, vid 44 års ålder, ha ett eget rum för fina papper, böcker och jobb är makalöst skönt. Och Hanna skulle helt klart vara pricken över i:et, utan tvekan. Jag kan se minstingen Märta 4 år sitta där och bläddra i en bok, alldeles tyst medan jag är ruskigt effektiv vid sidan om.

 • Sara skriver:

  Tibro
  Fåtöljen Hanna har en period varit favoriten!
  Den skulle passa fantastiskt fint som mys och reflektionsfåtölj framför öppna brasan i vardagsrummet!

 • Lois skriver:

  1. I Tibro
  2. Satsborden – i princip helt perfekta.
  3. Vi har köpt hus som vi inreder just nu och målet är att inreda med klassiska och stilrena möbler och inte falla i "billigt och lätt"-fällan som är så enkel att kliva i bara för att en har småbarn hemma. Vi vill ha ett tillåtande, snyggt och tilltalande hem och fåtöljen är så, så, så välkommen! Denna fantastiska fåtölj skulle placeras i vår nya läshörna där vi tillsammans med treåringen siktar på att sluka många böcker ihop.

 • Sara Thoresson skriver:

  1. Tibro
  2. fåtöljen Hanna
  3. Jag skulle ställa fåtöljen hemma hos min syster Hanna(!). De har nyligen flyttat till hus och jag hade nog inte haft så mycket att säga till om angående placering om jag ska vara ärlig. Men jag tror jag iaf på sommaren hade ställt den i deras stora, stora uterum som för tillfället är utan möbler. Och så hade jag suttit där under varma sommarkvällar med en bra bok och en filt över benen.

 • Lois skriver:

  1. I Tibro
  2. Satsborden – i princip helt perfekta.
  3. Vi har köpt hus som vi inreder just nu och målet är att inreda med klassiska och stilrena möbler och inte falla i "billigt och lätt"-fällan som är så enkel att kliva i bara för att en har småbarn hemma. Vi vill ha ett tillåtande, snyggt och tilltalande hem och fåtöljen är så, så, så välkommen! Denna fantastiska fåtölj skulle placeras i vår nya läshörna där vi tillsammans med treåringen siktar på att sluka många böcker ihop.

 • Lois skriver:

  1. I Tibro
  2. Satsborden – i princip helt perfekta.
  3. Vi har köpt hus som vi inreder just nu och målet är att inreda med klassiska och stilrena möbler och inte falla i "billigt och lätt"-fällan som är så enkel att kliva i bara för att en har småbarn hemma. Vi vill ha ett tillåtande, snyggt och tilltalande hem och fåtöljen är så, så, så välkommen! Denna fantastiska fåtölj skulle placeras i vår nya läshörna där vi tillsammans med treåringen siktar på att sluka många böcker ihop.

 • Lois skriver:

  1. I Tibro
  2. Satsborden – i princip helt perfekta.
  3. Vi har köpt hus som vi inreder just nu och målet är att inreda med klassiska och stilrena möbler och inte falla i "billigt och lätt"-fällan som är så enkel att kliva i bara för att en har småbarn hemma. Vi vill ha ett tillåtande, snyggt och tilltalande hem och fåtöljen är så, så, så välkommen! Denna fantastiska fåtölj skulle placeras i vår nya läshörna där vi tillsammans med treåringen siktar på att sluka många böcker ihop.

 • Stefan Joneström skriver:

  1. Tibro
  2. Fåtöljen Ego är favoriten pga sin spännande form!
  3. Den skulle passa bra i mitt kök, så att jag kan få lite mer sällskap under tiden jag lagar mat. Det saknas idag sittplatser i köket, eftersom matbord finns i angränsande rum, vilket orsakar att sällskapet oftast sitter där…. ✊✊

 • Hanna skriver:

  1. Tibro
  2. Borde ju säga Hanna, eftersom det är en namne.. Men måste säga soffan Join. Jag tycker om att den är utbyggnadsbar vilket betyder att man kan köpa en fin soffa redan när man bor i sitt första, kanske inte så stora, hem och sedan bygga vidare (eller skala av) när man flyttar eller bygger om. Det är bra och praktiskt med en soffa som kan modifieras efter förutsättningar som ändras. Det ska vara lätt att satsa på kvalitet.
  3. Jag har nyligen avslutat mina studier och vill flytta ut mitt skrivbord som står i sovrummet och göra om till en läshörna. Jag bor i ett 60-talshus och det skulle vara så fint att ha stolen Hanna här, som en nystart med sköna kvällar i fåtöljen!

 • Jasmine skriver:

  1. Tibro
  2. Stay – den känns stilren men ser ändå mysig och inbjudande ut.
  3. Hos min mormor och morfar! De har gjort otroligt mycket för mig som blev mamma ung, och jag önskar kunna ge tillbaks något fint till dem – speciellt eftersom min mormor älskar inredning och denna fåtölj påminner mig starkt om hennes smak.

 • Göran Martinsson skriver:

  1 tibro
  2 stolen. Hanna , älskar nytolkningar av moderna möbler.
  3. Den skulle få en plats i vardagsrummet i lägenheten jag renoverar. Skulle passa utmärkt bredvid mina spanske stolar av mogensen . Nytt möter gammalt

 • lars skriver:

  1. Tibro
  2. Soffan Original
  3. Den skulle få en hedersplats i vårt bibliotek. Jag gillar att läsa så jag skulle nöta på den mycket:-)

 • Gun Andreasson skriver:

  1. Tibro
  2. Infini grande, en klassisker sedan länge, med fin form och med vacker benplacering. Två indelningen av soffpuffarna betonar det horisontella – snyggt.
  3. I sofhörnan tillsammans med en Look a like inifi grande, skulle bli finfint med trä känsla till den.

 • Lisa S skriver:

  1. Tibro
  2. Jag måste nog säga just Hanna. Jag älskar verkligen safari stolarna och denna är ju så vacker!
  3. Jag har den otroliga lyckan att äga ett hus tillsammans med mina tre syskon, vi har ärvt det efter våra föräldrar (som jag givetvis hellre haft i livet!!). Jag och min bror skall köpa ut våra systrar så inom loppet av två veckor kommer det att vara mitt (vårt på papperet, men jag bor här)! Jag skulle placera den läckra fåtöljen vid den öppna spisen, så att jag kan njuta av både värmen och elden och det kan man väl knappast göra bättre än i en sådan stol! Bara en kopp glögg och lussekatten och en bok sen kan jag sitta där hela julhelgen! Nja, ok, jag måste väl resa mig emellanåt för att gå ut med hundarna, men det gör ju inget för då kan ögonen också få njuta, av den vackra skapelsen! Kram Lisa S PS Säger bara "WOW" vilket pris

 • Johanna skriver:

  1. Västergötlands pärla Tibro.
  2. Älskar soffan "Armilla" av Emma Olbers.
  3. Om jag vann "Hanna" skulle jag möblera om i vardagsrummet och äntligen skapa den läshörna som så länge varit saknad. En brun Kohud (ekologiskt uppväxt såklart) under, en svart Arne Jaconsen lampa vid sidan om och en god bok tillsammans med "Hanna", oslagbar kombination

 • Anielle skriver:

  1. Tibro
  2. Favoriten soffan Armilla.
  3. Hanna Fåtöljen skulle jag placera bredvid vår öppna spis tillsammans med ett grått fårskinn!
  Där skulle jag sitta och läsa inrednings magasin lyssna på musik och känna värmen från brasan!

 • Anna L skriver:

  1. Tibro
  2. Drops
  3. Det blir i vår öppna hall så för att välkomna oss och alla som kommer och man kan se den från alla vinklar i huset

 • josephine Werngren skriver:

  1. I Tibro
  2. Förutom vackra Hanna är det sektionssoffan Rejoin som jag tycker känns både klassisk i sitt formspråk och modern i sitt miljötänk och sin nätta flexibilitet.
  3. Hanna skulle få sin plats där hon verkligen skulle komma till användning och bli en del av vardagen; i vardagsrummet vid kakelugnen där jag skulle njuta av lugnet och värmen.

 • Matias skriver:

  1. I Tibro
  2. Det är nog fåtöljen Hanna. Gillar att den är så tidlös och elegant.
  3. Jag skulle placera den på verandan hos mina föräldrar som båda lever ett anspråkslöst liv. De uppskattar verkligen hantverk men jag tror att de pga. sina låga inkomster aldrig kunde tänka sig att köpa något i denna prisklass för sig själva.

 • Matias skriver:

  1. I Tibro
  2. Det är nog fåtöljen Hanna. Gillar att den är så tidlös och elegant.
  3. Jag skulle placera den på verandan hos mina föräldrar som båda lever ett anspråkslöst liv. De uppskattar verkligen hantverk men jag tror att de pga. sina låga inkomster aldrig kunde tänka sig att köpa något i denna prisklass för sig själva.

 • Matias skriver:

  1. I Tibro
  2. Det är nog fåtöljen Hanna. Gillar att den är så tidlös och elegant.
  3. Jag skulle placera den på verandan hos mina föräldrar som båda lever ett anspråkslöst liv. De uppskattar verkligen hantverk men jag tror att de pga. sina låga inkomster aldrig kunde tänka sig att köpa något i denna prisklass för sig själva.

 • Matias skriver:

  1. I Tibro
  2. Det är nog fåtöljen Hanna. Gillar att den är så tidlös och elegant.
  3. Jag skulle placera den på verandan hos mina föräldrar som båda lever ett anspråkslöst liv. De uppskattar verkligen hantverk men jag tror att de pga. sina låga inkomster aldrig kunde tänka sig att köpa något i denna prisklass för sig själva.

 • Matias skriver:

  1. I Tibro
  2. Det är nog fåtöljen Hanna. Gillar att den är så tidlös och elegant.
  3. Jag skulle placera den på verandan hos mina föräldrar som båda lever ett anspråkslöst liv. De uppskattar verkligen hantverk men jag tror att de pga. sina låga inkomster aldrig kunde tänka sig att köpa något i denna prisklass för sig själva.

 • Martina skriver:

  1. I Tibro
  2. Min favorit är ju Hanna-fåtöljen, så himla fin, både mjuk och hård, neutral men ändå detaljrik!
  3. Den skulle vara PERFEKT i min pyttelilla soffhörna bara består av en 2-sitssoffa och ett soffbord, alltså inte vidare inbjudande till att sitta och umgås med ett gäng kompisar som det är just nu. Men med en Hanna skulle t.ex. en utav mina bästa kompisar Hanna också kunna sitta ned 🙂

 • Carolin skriver:

  1. Tibro
  2. Förutom Hanna, så är soffan Join fantastisk i mina ögon. En soffa man kan ha livet ut tack vare dess stilrena form, oändliga kombinerings- och förändringdmöjligheter och avtagbara klädsel!
  3. Hanna skulle få ta plats i vårt kök, i ett perfekt fåtöljhörn, där jag och min nu nyfödde son kan spana på pappan i familjen medan han lagar mat. Äntligen kan han få sällskap! (Ja, vi är lyckligt lottade med en man som älskar det där med matlagning. Tur när man inte själv är så begåvad ☺️)

 • Frida Larsson skriver:

  1. Tillverkas i Tibro.
  2. Förutom snygga fåtöljen Hanna är fåtöljen Rejoin en favorit – bjuder in till att kura upp sig samtidigt som den är stilren.
  3. I hallen. Fåtöljen Hanna skulle passa så bra i vår hall och skapa ett harmoniskt och välkomnande intryck när man kommer hem innanför dörren. Även vara en stilfull trokänare när stövlarna ska på innan man går ut.

 • Annie skriver:

  1.Tibro
  2. Jag gillar Trix av Mårten Cyrén, då jag bor Compact living är det perfekt i vardagsrummet! Finns det hjärterum finns det stjärterum! 😉
  3. Framför fönstret i sovrummet. Då kan jag sitta där och läsa innan jag ska sova och även se solen gå ner!

 • Nathalie skriver:

  Ååå vilket GULDPRIS i potten.
  1. Tibro
  2. Denna Hanna-fåtölj!!! Höll på att ramla baklänges när jag såg tävlingen.
  3. En tom plats bredvid soffan väntar på drömfåtöljen.

 • Stina skriver:

  1) Tibro
  2) har många år seglat på sofforna från Ire och helt klart är att nästa sofflköp blir en Infini. Så klassisk och snygg. Gillar modultänket också.
  3) framför fönstret i vårt vardagsrum. Där blir en perfekt läshörna samtidigt som den direkt hamnar i blickfånget när man kommer in i rummet. Supersnygg stol!

 • Elin Håkansson skriver:

  1) Tibro
  2) Emma Olbers S-wood! Det är så svårt att hitta snygga soffbord
  3) I "gula stugan" nere vid havet där man kan njuta av solnedgångarna över Karlskrona genom ett stort panoramafönster. Alla älskar lugnet som infinner sig och det här mästerverket till möbel skulle verkligen göra sig bra där.

 • SofieN skriver:

  1) Tibro, Västergötland
  2) Puffarna "Luggage", underbara!!
  3) Jag vill ställa Hanna-stolen i mina föräldrars hus. Som en julklapp, eller kanske ett tack för hur mkt de ställt upp. De ska flytta och köpa nytt bohag. Hanna skulle passa perfekt i nya vardagsrummet, med utsikt över hav och kobbar.

 • Kajsa skriver:

  1. Tibro
  2. Jag älskar både Rejoin och Hanna – lite av samma anledningar. Avskalad, enkel och tidlös design, utan att för den skull vara anspråkslös.
  3. Jag skulle bli tvungen att investera i ytterligare en 🙂 och ställa dem bredvid varandra som en del av soffgruppen, runt det stora soffbordet och mattan. Det skulle vara ursnyggt och samtidigt så inbjudande! Det perfekta hänget!

 • Lena skriver:

  1. Tibro
  2. Sittpuffarna Luggage är ju hur läckra som helst.
  3. In this chair har jag blivit hopplöst kär. I mitt sovrum vill jag att den står, där blir Hanna snygg så det förstår. Där kan jag sitta och njuta, för det blonda ljusa passar vid mitt sovrums fönsterruta.

 • Agnes skriver:

  1) Tibro
  2) En Svanenmärkt Rejoin. Så fantastiskt fin med sina detaljer i skinn.
  3) Jag skulle placera Hanna i vårt arbetsrum. Den dressade skönheten skulle harmoniera fint med tapeten i glencheck. Och jag skulle få sitta och tänka i mina drömmars fåtölj.

 • Caroline skriver:

  1. Tibro
  2. Favvomöbeln är soffan Infini Grande. Har den soffan själv hemma och jag bara älskar den, stilren och superhärlig att sitta (även ligga) i.
  3. Hanna skulle få stå framför vår kakelugn. Där sitter jag ofta och myser med en bok. Skulle vara så kul att få byta ut min gamla fåtölj mot denna skönhet!

 • Ann-Charlotte Larsson skriver:

  Hej!
  1. Tibro
  2. Soffan Stay med tyget Crevin Atrium Ljusbrun
  3. I vardagsrummet, där den skulle bli rummets självklara kronjuvel och våran första designmöbel 🙂

 • Pernilla skriver:

  1. Tibro
  2. Stilrena soffan armilla tycker jag om
  3. Den skulle få en egen hörna som skulle användas till avkoppling och läsning.

 • Maria B skriver:

  1. I Tibro
  2. Hanna har funnits på min önskelista sedan jag såg henne första gången
  3. Hanna skulle få bo på framför vår öppna spis – en plats där jag gärna sitter och där jag kan ser henne ofta.

 • 1. Tibro
  2. "Viper" för att den ser störtskön ut!
  3. Jag skulle direkt slänga ut min rottingfåtölj i övre hallen och sätta dit Hanna istället. Vilket lyxbyte!

 • Jessica A. skriver:

  1. Tillverkningen sker i Tibro.
  2. Soffan Infini i brun läderklädsel, så fantastiskt snygg.
  3.Hanna fåtöljen skulle passa utmärkt i vardagsrummet. En riktig juvel att smycka hemmet med.

 • Caroline Krysén skriver:

  1. Tibro
  2. Hanna (älskar materialkombinationen och det ljusa träet).
  3. I köket! Vi är väldigt mycket i köket, som går i samma stil som Hanna, så en fåtölj att hänga i undertiden någon lagar mat/eller när barnen pysslar hade varit perfekt.

 • Erica Ö skriver:

  1. Tibro
  2. Helt klart Hanna
  3. Bredvid julgranen så att tomten får sitta både skönt och snyggt när han delar ut julklappar. Övriga året står den i min nyskapade läs/mys/dricka vin-hörna!

 • Malin skriver:

  1. Tibro
  2. Var inne och tittade på deras hemsida och att bara välja en produkt känns nästan omöjligt. Men Hanna som vi tävlar om är perfektion. Det quiltade tyget är genialt på en safari stol.
  3. Min Hanna skulle få stå i vårt vardagsrum med sin välkomnande famn, där skulle hon stanna och vara min trygga hamn. En bok om kvällen eller vill någon sitta skönt får hon ta smällen:) Hanna i mitt vardagsrum skulle vara käck, hon skulle passa in som en smäck. Med brasan brinnande varm, så kryper jag gärna till hennes famn. Så här i jul, att äntligen få vinna något, hade varit så kul! Med Hannas färger i trä och vitt skulle mitt loungevardagasrum bli en hit!;)

 • Marcus T skriver:

  1) Tirbo.
  2) Hanna är min absoluta favorit då den är enkel, stilren och har nordiska design.
  3) Idag har jag bara en soffa vilket gör att alla sitter i rad. Med Hanna-fåtöljen runt mitt soffbord bidrar Hanna med en social atmosfär så att personen i fåtöljen på ett enkelt sätt kan mysa ner och snacka även fast det sitter två personer i soffan.
  /marcus

 • Gunilla skriver:

  1. Tibro
  2. Collar bäddfåtölj av Jesper Ståhl, ser funktionell och mysig ut.
  3. Hanna skulle passa I mitt spa, avkopplande och miljövänlig.

 • Ulrika skriver:

  1. Tibro, Västergötland
  2. Har tittat på Emma fåtöljen tidigare och älskar den, men ska jag välja en annan så blir det Collar. Vill krypa upp i den som en liten kringla och dagdrömma mig bort.
  3. Min man fick sitt första inredningsinfall på 10 år och drog om lite möbler i "lougen" (ordet är öppet för tolkning 😉 det blev jättebra och lämnade en plats för ytterligare en sittplats. En fåtölj ska placeras där innan nästa istid. Men med en Emma så skulle jag slippa våndas och hon skulle passa som kudden i soffan hos oss.

 • Maria K skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Hanna, kort och gott.
  3. Förhoppningsvis går ett bostadsbyte snart i lås min familj får flytta till ett 60-talshus med vit puts. I vardagsrummet finns det ett stort fönster som böjar i knähöjd, där tänker jag mig att en Hanna-fåtölj kan passa fint.

 • Marie L skriver:

  1.Tibro,Västergötland
  2:Måste nog säga att denna underbara Hanna- fåtölj tävlingen handlar om är min favorit 🙂
  3.Till min underbara syster du skulle fara du underbar sittplats och pryda din plats i hennes lilla palats, där kan hon vila sina trötta ben och sitta och vänta på mig som alltid är sen 😉

 • Nina skriver:

  1. Tibro i Västergötland
  2. Join, en soffa att växa i, funktionell soffa för många behov genom livet
  3. Hanna fåtöljen skulle få plats i vår gillestuga, som har blivit lite av familjens "sorgebarn" inredningsmässigt. Hanna skulle definitivt var lite av den nytändning som vi behöver för att få nya inredningsideér till vår 70-tals "stuga"

 • Marie Ramse skriver:

  1. I Tibro
  2. Armilla
  3. Efter 10 år ska vi flytta. De lätt naggade möblerna ska skänkas bort och Hanna skulle bli utsökt i vårt nya sovrum. Precis bredvid det stora fönstret.

 • Ellen Hansson skriver:

  1) Tibro i Västergötland
  2) Jag skulle välja en soffa Ire i Crevin atrium vit/svart klädsel.
  3) Då skulle jag genast byta ut en obekväm fåtölj (från ett känt möbelvaruhus) som jag har i vardagsrummet och som man blir orolig av att sitta i p.g.a. att den är så obekväm.

 • Trude Westby skriver:

  1. Ires möbler lages i Tibro.
  2. Infini er fantastisk fin., men alikevel er det Hanna som seiler opp som en favoritt 🙂
  3. Jeg er desperat etter å finne en stol til stua mi, og der var den! Jeg trenger en stol som ikke tar så mye plass i tillegg. Jeg har ønsket meg en safarisktol lenge lenge. og dette – en Safari med en litt ny vri.
  Jeg håper at jeg kan vinne en slik til stua mi.
  Takk for den fineste bloggen ever 🙂

 • Petra M skriver:

  1) Tibro
  2) Jag gillar soffan Dormi som känns både trendig och klassisk, gärna i en smutsrosa/aprikos nyans.
  3) Bredvid den öppna spisen i vårt nybyggda timmerhus där strama detaljer som funkisspisen och betonggolvet bryter av mot de mjuka och varma träväggarna.

 • Emma N skriver:

  1. Tillverkningen sker i Tibro!
  2. Den fina sittkudden Luggage skulle vara det perfekta sällskapet att släpa med mig på min resa genom vardagen.
  3. Motivering:
  Sinnrik och vacker som hämtad ur en dröm
  skapad med hanverkglädje ut i varje söm.
  I din kropp möts hårt och mjukt som i en dans,
  rena linjer ger dig både rustik känsla och elegans.
  I den svenska naturen har du dina rötter,
  hos dig vill jag krypa upp med en kopp hett rött te och frusna fötter.
  Under snedtaket finns en mysig vrå,
  en hemlig plats som gjord för oss två.
  Där vi kan få vi den jäktade visaren att stanna
  och Thelma och Louise blir Emma och Hanna.
  I din omfamning jag vardagen flyr
  sluter ögonen för ett kort lunchäventyr,
  till sol och savann på en safaritur,
  i en egendesignad djungel av inredning och vilda djur,
  eller bara för att betrakta tiden och fundera,
  bläddra i en bok se livet utanför passera,
  till verkligheten åter kallar eller morgonen gryr.

 • Mikaela S skriver:

  1)Möblerna tillverkas i Tibro.
  2)Den stilrena och snygga designen på möblerna ifrån Ire gör att jag skulle kunna tänka mig vad som helst. Men en favorit är nog ändå fåtöljen Hanna.
  3)Jag och min sambo har precis köpt vårat första egna hus, den var en stor summa att lägga ut för det lilla huset så inredningen har fått komma i andra hand. Men en liten fin fåtölj har jag drömt om att få ställa in i vardagsrummet. Tänk om det skulle vara Hanna!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.