Annons

17 december – Dagens lucka i julkalendern

Idag har ni chans att vinna ett presentkort på Panduro, värt 2000 kr att handla för i deras butiker och webbshop. Lagom inför jul har de lanserat ett härligt inspirationsmagasin med massor av tips och idéer som du kan bläddra i HÄR. I det kan du bland annat finna inspiration för Panduros tre olika julstilar (samt hitta svaret till en av dagens frågor). För att delta i dagens lucka ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan inom 24 timmar. Lycka till! 

1) Vilka är de tre dominerande färgerna i Panduros julstil ”Trendig jul”?
2) I Panduro ♥ julen visas tre julstilar. Vilken gillar du bäst? Motivera kort!

Tävlingen ärnu avslutad. Grattis till Lina Eckerström som svarade 2014-12-17 kl 21:00:23 Hör av dig med dina uppgifter så kommer vinsten dig tillhanda inom kort!


*Tävlingen pågår tom 18/12 kl. 11.00 Vinnaren utses av en jury från Panduro. Deras beslut kan ej överklagas. Ett presentkort ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jennie skriver:

  1. Trendig är turkos, vit o röd
  2. Jag gillar mest den Skimrande julen eftersom vi har mest vitt, grått o svart här hemma och där granen kommer stå finns en hel del koppar också, så vår gran kommer vara klädd i "metallfärger" o vitt

 • Theresia Vidén skriver:

  1) Turkos, Röd och Grå (även vit)
  2) Klassisk jul är mysigast tycker jag. Har rött och guld i granen. Men den får inte komma in i mitt sovrum, Där är det trendig jul som gäller. Med bara vitt pynt. Man vill variera en del =)

 • Camilla K skriver:

  1. Turkos, rött och vit ( och även lite grått )
  2. Jag gillar mest Skimrande Jul, tycker det är så snyggt att inreda med metaller och koppar/guldfärgerna ger värme åt inredningen.

 • 1. Turkost, rött och grått.
  2. När det kommer till traditioner är jag lite svag för den klassiska så den klassiska julen är ett givet svar. Fin styling och otroligt vacker pinnstol.

 • Camila skriver:

  1. Turkos och sedan lite rött, vitt och grått.
  2. Skimrande jul-stilen skulle passa finfint i vårt hem i år, då vår inredning går i samma varma toner. Och de matta-färgerna skulle bryta mot de vitglansiga tv-skåpen i vardagsrummet.

 • Birgitta Paulstrup skriver:

  Turkos med lite rött, vitt och grått
  Jag fastnade för den skimrande julen som liksom den traditionella är varm i tonen. Den gröna granen gör sig bra till dessa färger.

 • Helena Lundström skriver:

  1. Vitt, rött och turkost
  2. Klassisk jul förstås! julen är till för traditioner och det är den som ger mest julkänsla! 🙂

 • Titti skarp skriver:

  hej
  1. Röd,Vit och Turkos
  2. gillar mest skimrande jul med glitter
  det gör mig glad
  hoppas på tur
  Titti

 • Kajsa skriver:

  1. Rött, vitt och grått. Sen adderar du en färgklick, t.ex. turkos.
  2. Skimrande jul skulle jag välja, för att vi har mycket naturfärger och grönt och vitt hemma. Så det skulle nog bli finast. Och för att jag nästan har guldigt hår så det matchar! 🙂

 • Floristulrik skriver:

  1. Turkost, rött och vitt-grått.
  2. Skimrande Jul. Jag tycker Julen ska vara lyxig, vi lägger ner mycket pengar på mat, klappar, kläder osv. Då passar den skimrande Julen bäst in!! Den känns lyxig!

 • Louise Johansson skriver:

  1. Trendig jul: vit, turkos och röd.
  2. Jag gillar bäst "Skimrande jul" därför att i vintermörkret behövs det skimmer som lyser upp julen och så ser det så lyxigt ut samtidigt, vilket aldrig är fel. Hoppas verkligen jag vinner detta för jag älskar Panduro hobby och att pyssla.

 • Carola Wahlström skriver:

  1 Turkos, rött och vitt
  2 Jag föredrar skimrande jul bäst för den är fräsch men ändå "julig"

 • Agnes skriver:

  1. De tre dominerande färgerna är turkos, röd och vit.
  2. Min favorit är nog just den trendiga stilen. Min favoritfärg är turkos, tycker det är en så fin, fräsch och den gör mig glad, och det är väl det viktigaste under julen, att vara glad. Det blir mycket mer ljust och fräscht än grönt, så jag tycker om den trendiga stilen!

 • Emmie Barklund skriver:

  Färgerna är turkos, rött och vitt.
  Jag tycker jättemycket om Trendig jul. Jag gillar att göra något nytt och modernt, men att man ändå får en känsla av klassisk, hederlig jul med den röda och snövita färgen.

 • Erika skriver:

  1. Denna var svår. Jag skulle säga turkos, röd och vit. Grått var det nog minst av.
  2. Jag tycker att den klassiska stilen var finast. Julen har blivit så moderniserad den senaste tiden och julsakerna som fanns då jag var liten börjar försvinna helt. Jättetråkigt tycker jag. För mig så är det just dessa saker som jag kopplar till julen. För mig så ska julsakerna vara i färgerna RÖD, guld, silver och grön, som det alltid varit 🙂

 • Maria skriver:

  1. Turkos, röd och vit.
  2. Klassisk jul. Det ska vara rött på julen och vara traditionellt. Det är julen för mig.
  Håller alla tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren för att jag älskar Panduro och deras pyssliga saker! Hoppas hoppas hoppas!!!

 • Jonna K skriver:

  1. Turkost, rött och grått.
  2. Skimrande jul. Metalliska färger är en självklarhet kring jul, på allt från ljusstakar och julgranskulor till naglar!

 • Carina skriver:

  1 Turkos, rött och vitt
  2 Jag tände verkligen på den "Trendiga" färgställningen, jag får lite 50- 60-talsvibbar av den, kanske för att somliga gamla färgkort åldras så att de drar åt det turkosa 😉 I alla fall, den här stilen känns positiv, ljus, lekfull, och kanske lite fridfull i sin mintighet, som en samarin efter all den goda maten?

 • JennyD skriver:

  1. Turkos, röd, vit.
  2. Jag tycker bäst om Skimrande jul – allt som glittrar är klassiskt till jul och samtidigt plockar den upp aktuella trender med koppar och mässing.

 • Emma skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. Klassisk jul är den jag gillar bäst. Det är så julen ska vara tycker jag. Inte så mycket disney och glam utan tryggt, traditionellt och nordiskt.

 • Ailin Lee skriver:

  1.turkost, rött, vitt
  2. Trendig jul är favoriten. Det som är bra med jultrender är att det ofta passar ihop med det traditionella klassiska också. Julen är "More is more", tycker jag.

 • Maria Lindberg skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. "Klassisk jul" måste jag säga. Rött måste finnas med på jul tycker jag! Sen kan det vara fint med inslag av den skimrande julen.

 • Mattias Olofsson skriver:

  De tre dominerande färgerna är turkos, röd och vit.
  Den trendiga stilen då jag är svag för turkos och alltid har varit det!

 • Nadja Östman skriver:

  1: röd, vit och turkos.
  2: Gillar bäst den klassiska stilen, hade önskat mig det hemma.
  Men med småbarn så skriker det just nu mest pizzeria gran om vår….

 • Susanne N skriver:

  1. Rött, vitt och turkost
  2. Skimrande jul. I vintermörkret skapar skimrande metaller härlig julstämning i skenet av värmande ljus och en flammande brasa.

 • Maria Karlsson skriver:

  1. Turkost, rött och vitt(grå)
  2. Favoriten är skimrande jul då jag är svag för de naturnära färgerna och de skimrande guldiga inslagen som gör att det känns lite extra lyxigt.
  Hoppas jag har chansen att vinna detta så jag får chansen att utveckla min kreativa sida ytterligare! I allt universitetsplugg gäller det att hitta sin "egentid" och passa på att använda de rätt, och för min del får det gärna vara lite pyssel och skapande framför en bra serie! Jag är sugen på att göra en målning i akrylfärg, testa att göra egna smycken, virka små söta figurer. Finns så mycket jag vill testa och allt detta finns hos panduro 🙂

 • Nina skriver:

  1. Turkost, rött och vitt.
  2. Jag gillar mest trendig jul eftersom turkos är en av mina favoritfärger. Skulle bli en lyxig jul om man skulle vinna!

 • Ann-Charlotte skriver:

  1. Vitt, rött och turkost (även lite grått).
  2. Klassisk jul. Älskar traditioner och det ska vara lite som det se förr under julen. Rött och vitt gillar jag bäst.

 • Lina skriver:

  1. Turkost, rött och vitt (lite grått)
  2. Den klassiska julen. Jag gillar känslan av natur. Det lyfter fram granen bättre och känns harmoniskt och lugnt såsom jag vill att julen ska vara.

 • Frida Olander skriver:

  1. Vitt, rött och turkost.
  2. Klassisk jul tilltalar mig mycket. Det blir i mitt trendiga hem ett smycke.
  Som påminner om en svunnen tid, då snön var självklar på fälten invid.
  Men idag njuter jag av skidor på rull, så detta presentkort hade gjort mitt hem till julegull!

 • Emilia skriver:

  1) turkos, koppar och rödvitt
  2) skimrande jul tilltalar mig bäst 🙂

 • Henrik Nordell skriver:

  1. Turkos, rött och vitt
  2. Klassisk jul, för att den skapar en genuin känsla av hemtrevlighet, äkta julstämning och närhet till naturen.

 • Julia skriver:

  1. Turkos och sedan lite rött, vitt och grått.
  2. Jag gillar den skimrande jul-stilen

 • Erika skriver:

  1. Turkos, rött och vitt.
  2. Skimmrande jul, passar bra in med vår övrigt ljusa inredning och gillar att inte köra på trafitionellt rött!

 • Stina skriver:

  1. Turkos, röd och vit
  2. jag är mest för klassisk jul! det får mig att könna mig hemma och tänkta tillbaka på alla fantastiska jular i barndomen! Sån jul vill jag skapa till mina barn också!

 • Emily Golrang skriver:

  1. Röt, vitt och turkos.
  2. Jag gillar den traditionella, röda och klassiska julen. Tycker de röda har en stark koppling till tomten och ger värme i hemmet under de kallare tiderna!

 • Malin Svensk Björck skriver:

  1. Turkos, röd och vit.
  2. Klassisk jul! Tycker det speciella med julen försvinner när man pyntar med alla slags färger. Det ska synas att det är jul och inte bara en massa extra saker man ställer fram. För mig är julen röd, grön, silver och guld 🙂
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 • Lena Strömberg skriver:

  1. vitt, rött och grått
  2.Trendig jul, för att jag tyckte att det var fint med kombinationen rött, vitt och turkos och de små, söta julgranarna vid paketen.

 • Anna skriver:

  1) En färgklick som TURKOS tillsammans med de traditionella julfärgena RÖTT och VITT (och lite grått).
  2) Den klassiska julen är min favorit. Jag är svag för färgskalan rött, vitt, grått och med mycket naturinslag som granris, halm och mossa. Det får mig att minnas alla fantastiska jular tillsammans med min familj genom alla år. Hoppas att alla får chans att uppleva samma kärlek och värme!

 • katarina skriver:

  1. vitt, rött, turkos
  2. skimmrande jul. Sprider värme och ro, den kändes både traditionell med allt vitt men trendigt med koppar. En mix av klassisk och trendig

 • Nickan skriver:

  1: Röd, turkos, vit (och lite grått)
  2: Den kassiska passar mig bäst för att den är just klassisk. Jag vill behålla det genuina och hålla på traditionen och då ska det vara rött och vitt med inslag av grönt och grått.

 • emma skriver:

  1. Turkost, rött, vitt och lite grått
  2. Skimrande jul. Hemma går färgerna redan lite åt det hållet, både normalt och på de juödekorationer/klappar som blivit klara hittills. Därför skulle det komplettera fint. Dessutom har jag en jättecrush på kopparfärgat (men vem har väl inte det nu)…

 • Vilken toppen toppen vinst till ett pysselfreak som mej 🙂 Börja suga i pysseltarmen redan 😉
  1. Vitt, rött, turkost och lite grått
  2. Skimrande jul då vi har dom färgerna i hemmet så då matchar det bra även med julpyntet 🙂

 • Johanna skriver:

  1. Vitt, rött, turkost och lite grått.
  2.Skimmrande jul passar mig bäst då många varma metaller har flyttat in hos oss de senaste åren. Jag gillar värmen som inges men i en begränsad färgskala.

 • Charlotte Håkansson skriver:

  1. Vitt, rött och turkost
  2. Klassisk jul eftersom det känns som tradition. Julen är ändå julen och när det känns som hemma och när man var liten då är känslan rätt enligt mig. Missade ju förra årets mysiga jul eftersom jag var i Australien så i år ser jag fram emot den klassiska julen.

 • Virginia B. skriver:

  1) rött, turkost och vitt (samt lite grått)
  2) klassisk jul då jag längtar hela året för att pynta med just rött, grönt och vitt. Det känns skönt att veta att "nu är det jul" när de klassiska färger kommer fram och det blir alldrig tröttsamt. Dessutom är det viktigt att kunna återanvända prylarna med tanke på miljön!
  GOD JUL!

 • Malin skriver:

  1. Turkost med lite rött, vitt och grått
  2. Jag tycker mest om den skimrande julen eftersom den skänker en värme som är helt underbar med hjälp av koppartonerna.

 • Cecilia Engman skriver:

  1.röd, vit och turkos
  2. Föredrar en skimrande jul
  av stilar många.
  Lite extra kul
  om jag vinsten från Panduro fånga’ !
  Hälsningar Cecilia

 • Viktoria Andersson skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. Skimrande jul, eftersom julen är en skimrande högtid. Ljus, värme, glädje och kärlek.

 • Sofi skriver:

  1. Rött, vitt och turkost.
  2. Trots att vi mest har klassiskt julpynt här hemma så tilltalar Panduros "skimrande jul" mig mest. Kul med nya ideer! Tror jag får sätta saxar och limstift i barnens händer och pyssla ihop lite nytt julpynt att dekorera med till jul.

 • Mina skriver:

  1. Röd, vit och turkos
  2. Skimrande jul för den lyser upp, vinner jag blir jag glad som en tupp!

 • Hanna skriver:

  1. turkost, rött och grått!förutom vitt då
  2. jag älskar "en skimrande jul". skulle passa perfekt här hemma då jag inte har så traditionell "julstil"! bilden ger verkligen myskänsla och det är den känslan jag vill att mitt hem ska förmedla!

 • Anja F skriver:

  1. Rød, hvid og turkis
  2. Klassisk jul da det er sådan træet ser ud hjemme hos os

 • Cassie skriver:

  1. Röd,vit,turkos
  2. Skimrande jul 🙂 lyser upp i vinter mörkret

 • Helena Eklund skriver:

  Vilken fantastisk tävling, jag är jättegärna med! ÄLSKAR panduros decoupage-produkter! 🙂
  1. Vitt, rött och turkos
  2. Skimrande jul var min favorit! Färgerna skapade tillsammans en så varm och mysig känsla och jag tänkte direkt på att sitta framför en brasa med varm choklad!
  Kraaam!

 • Sandra skriver:

  Hej,
  1, Dom tre färgerna som dominerar är turkos, rött och vitt!
  2, Jag gillar mest den klassiska stilen faktigt 🙂 även fast jag tycker den skimrande stilen är väldigt snygg. Men när det kommer till jul – så väljer jag klassiska som sagt 🙂 för det blir så himla mysigt!

 • Martina Pålsson skriver:

  1) Turkost, rött och vitt (även grått).
  2) Jag älskar den klassiska julen. Inredningen som ger en så mysig atmosfär. Berättelser om julen förr i tiden. Den klassiska julen är den jag vuxit upp med och som ligger mig varmt om hjärtat:)

 • Sofia Blandford skriver:

  1. Vitt, rött och turkos
  2. Skimrande jul, så fint med alla vita pappersdetaljer!

 • Camilla skriver:

  1. Turkos, vit och röd
  2. Jag föredrar klassisk jul. Vi har mycket vitt och grått hemma i vanliga fall, och det röda och gröna gör sig fint till det. Dessutom älskar treåringen det röda – "ååå vad fint att du har gjort bordet rött mamma!" 🙂

 • Lida skriver:

  1.Svar: 1. Turkos,Vit och Röd
  2.Jag älskar den klassiska julen – den seger direkt "nu är det jul igen"

 • Maria Byland skriver:

  1. Turkos, röd och vit
  2. Skimrande jul är den som mest passar in i mitt hem och jag gillar att gå mot strömmen och skippar det röda 🙂
  http://nouw.com/majavirrpanna/idag-har-ni-chans-att-vinna-ett-presentk-16627117

 • Ida skriver:

  1. Turkos, röd och vit.
  2. Jag gillar trendig jul för att den turkosa färgen lyser upp under den mörkaste tiden på året. Och för att den lättar upp i ett hav av röda nyanser. Helst om den paras ihop med lite silver.

 • Emma skriver:

  1. Turkos, röd och vit (+grå)
  2. Jag gillar den trendiga stilen bäst, helt enkelt för att jag älskar turkos – året om!

 • Anna skriver:

  1. Turkos, vit och röd.
  2. Jag gillar verkligen den klassiska julen. Jag gillar när julen är röd, vit och krispig. Då påminns jag om mina barndomsjular och vill att mina barn ska få samma varma minnen.

 • Karin Synnergren skriver:

  1.Turkos,Rött och Vitt
  2.Varm och mysig julstämning ,är ju min favorit.Tycker att julen ska vara en tid då familj och vänner träffas,har det mysigt och avslappnat.

 • Catrin skriver:

  1. Turkos, rött och vitt
  2. Den skimrande. Älskar egentligen traditionella julsaker & pynt men den skimrande med koppar lyser verkligen upp och känns nytänkande och härligt inspirerande och inte "tråkigt vanlig" utan lite oväntad och busig utan att gå alltför långt utanför ramarna. 🙂

 • Kristin skriver:

  1. Turkos med lite rött, vitt och grått
  2. För mig ska julen gå i de klassiska färgerna och innehålla de traditionella inslagen – nostalgi och sentimentalitet!

 • Lisa Persson skriver:

  1.Turkos, vit, röd
  2. Jag gillar den klassiska julen bäst. Det är tradition och barndomsminnen för mig.

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Vitt, rött och turkos
  2. Trodde jag skulle falla för den klassiska julen är ju en nostalgiker men blev förvånad då det var den skimrande julen som tilltalade mig direkt.

 • Jessica Arvidsson skriver:

  1. Vit, röd, turkos.
  2. Jag gillar skimrande jul bäst. Känns som man kan vräka på med mer prål om man håller sig till guld och silver. Och prål hör jul och nyår till tycker jag.

 • Turkos och sedan lite rött, vitt och grått.
  jag gillar skimrande jul bäst den påminner om stilen jag har hemma 🙂

 • Emma skriver:

  1. Röd, vit och turkos.
  2. Jag gillar den klassiska julen bäst. Blev såå inspirerad av pysslet ni hade i granen så imorgon får den bli en pysseldag med barnen! Eller rättare sagt en pysseldag med jultema eftersom vi pysslar precis varje dag 🙂

 • Karin Cushing skriver:

  1. Trendigaste julen innehåller färgerna turkos, rött och vitt.
  2. Skimrande jul är min favorit både till namnet och till färgerna, som ju också känns väldigt trendiga.

 • Amanda skriver:

  1. Turkost, rött och vitt(grått)
  2.Skimrande jul. Jag tycker att det är så otroligt fint att ha glittriga detaljer i en annan stilren inredning. Det är ljust och fräscht och passar min stil helt.

 • 1. Turkos, röd och vit!
  2. Jag gillar den trendiga julen bäst, det känns traditionellt i botten, samtidigt alldeles nytt och fräscht genom det härliga turkosa inslaget. (En av mina favoritfärger!)

 • Amanda skriver:

  1. Turkos, röd och vit.
  2. Fastnade direkt för den skimrande julen, för den liknar lite grann min drömgran. Det stilrena och värmande färgerna av koppar, guld och brunt. Sedan piffa upp med de vita detljerna.

 • saga skriver:

  Turkos röd vit
  Skimrande jul, älskar glitter och färgerna är underbara

 • Emma Hansson skriver:

  1. Turkos, röd och vit (samt grått).
  2. Jag är en riktig traditionsbunden person och gillade därför den klassiska julen. Jag är ingen person som gillar rött i vanliga fall, men under julen finns det ingen bättre färg! Varm och inbjudande!

 • Malin skriver:

  1. Röd, turkos och vit symboliserar den "trendiga julen"
  2. Jag väljer den klassiska julen. Blir superfint ihop med allt mässing som dominerar mitt hem året runt!

 • Nina E skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. Den klassiska julen, helt klart! Får mig att minnas min barndoms jular och bara njuta! Det enda gången på året som jag är traditionsbunden i inredningsstilen är på julen!

 • Karolin Granat skriver:

  Hej!
  1. Turkos, rött och vitt
  2. Jätte fin inspiration, jag älskar lekfullhet, enkelhet och färger så måste nog rösta på den "trendiga julen". Det är roligt med något som bryter av från alla traditionsenliga inslag som hör julen till.

 • Fredrica olsson skriver:

  1.vitt,rött,turkost.
  2.skimrande jul då jag älskar mässing och vitt!

 • Brysselkakan skriver:

  1. Turkos med rött, vitt och grått till.
  2. Får bli den skimrande julen för jag har snöat in på guld i år! Har aldrig varit så traditionell när det gäller jul så rött går bort.

 • Gunilla skriver:

  1. turkos, rött och vitt.
  2.Skimrande jul känns mest lugn, harmonisk och färgerna räcker lite längre in på det nya året.

 • Linn skriver:

  1) Röd, vit och turkos
  2) Trendig jul! Jag blev glad av den turkosa färgen som piggade upp och gjorde den röda färgen mindre dominant. Tror att jag behöver lite pigga färgklickar efter en lång och grå höst 🙂

 • Turkos, vitt och rött.
  Jag gillar för så "jul med färg" är helt min grej. Det gör mig glad liksom!!

 • Hanna J skriver:

  Rött, vitt och turkost.
  I mitt gamla hus tycker jag bäst om klassisk jul. Arvegodset kommer fram och bidrar till en mysig traditionsenlig jul.

 • Johanna Eriksson skriver:

  1. De dominerande färgerna i "trendig jul" är turkost, rött och vitt.
  2. Jag gillar stilen "klassisk jul" mest. Klassiskt fungerar, som ordet säger, i många år. Man behöver inte köpa så mycket nytt år till år utan kan på det sättet vara både miljövänlig och ekonomisk. Stilen är dessutom så fin med det naturnära och det röd/vita. Fin ide att plocka kvistar och ris för att göra julpynt hemma.
  Kram

 • Erika skriver:

  1. Turkost och rött med balans från vitt och grått.
  2. Den som passar mig bäst är Klassisk Jul, men jag hade gärna plockat in lite från Skimrande Jul också.
  Julen för mig är grönt,vitt,rött,brunt,guld,silver och brons. Handgjort, naturnära och personligt. Jag älskar att göra eget pyssel och detta året virkade jag 42 stycken snöflingor och skickade med varje julkort. En liten minijulklapp till alla jag bryr mig om 🙂

 • Kajsa skriver:

  1. Rött, vitt och grått. Sen adderar du en färgklick, t.ex. turkos.
  2. Skimrande jul. På julen ska det inte snålas med skimrande pynt!

 • Elin Håkansson skriver:

  1. Vitt, turkost och rött
  2. I mitt nybyggda hus i gammal stil gör sig den klassiska julen bäst. Det är inte bara färgerna som passar, utan också stilen på både pynt och julklappspapper till paketen under granen.

 • Sofie skriver:

  Hej,
  Svar på frågorna:
  1. Rött, Grått och vitt
  2. Skimrande jul! passa prefekt i mitt hem och är en även en bra beskrivning av mig själv, hehe 😉

 • gabriella saetran skriver:

  Hej!
  1. Rött, grått, vitt!
  2. Skimrande jul hade passat så bra hemma hos mig :)) Så himla vackert!

 • SofiaS skriver:

  1. Rött, vitt och turkos.
  2. Skimrande jul är min favorit. Fullkomligt älskar guld!

 • maneki skriver:

  1. Rött, vitt, turkost (med en touch av grått)
  2. Knepigt. Kanske skimrande jul eftersom koppar alltid varit min favoritmetall. Dessutom en metallfärg som kan kombineras med så många färger och känns härligt varm, glödande i vinterkylan. Men trendig jul är också lite intressant, som en twist på den klassiska "jultrikoloren".

 • Nina H skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. Har i år pyntat med mycket metaller som glänser vackert mot en vit bas, därför passar Skimrande jul perfekt!

 • Anneli Carina skriver:

  1. Turkos lite rött o vitt o grått
  2. Klassisk Jul för att när man har kommit upp
  övre medelåldern så får man såna nostalgikänslor
  från sin barndom när man tänker på hur förväntansfull man vart då.

 • Anna Johansson skriver:

  Hej!
  Turkos gör det röda trendigt, och vit måste julen alltid vara.
  Har förätit mig på turkos så tyvärr går den fina trendiga julen bort. Klassiskt har aldrig varit min grej, så den väljer inte denna tjej. Visste nog redan innan jag tittade att den skimrande skulle bli min jul. Det vita dominerar, metallen är varm, och allt blir motvikt mot röd matta och röda stakar – tillsammans blir det en kombination som både är vacker och kul!
  God Jul!

 • Filippa skriver:

  1) turkos, rött och vitt (även grått)
  2) jag gillar skimmrande jul, kopparinslagen passar bra in i mitt hem och ger en varm känsla, vilket passar perfekt till jul.

 • Camilla P skriver:

  1. Vitt, rött och turkos.
  2. En skimrande jul så varm o vacker är
  Guld ,koppar o brunt skulle passa utmärkt här

 • Therese Andersson skriver:

  1. Turkos, rött och vitt.
  2. Klassisk jul ♡ barndomens alla jular! Det blir inte mycket mer jul än så för mig. Vackert och klassiskt och en färgklick i vintermörkret 🙂

 • Lisa Öberg skriver:

  1. Turkos Rött Vitt
  2. Skimrande jul, jag älskar glitter. Det blänker varmt och gör mig GLAD

 • Terese skriver:

  1. Turkos rött och vitt (med lite grått)
  2. Skimrande jul, känns lyxig och skulle passa vår inredning

 • UA skriver:

  1) Turkos, röd och vit är färgerna!
  2) Föredrar utan tvekan den klassiska julen, med allt som hör det till och som man har upplevt sedan man var liten, liten…..

 • Elsa D. skriver:

  1: Färgerna är turkos, rött, vitt och grått.
  2: Min favorit stil är klassisk jul, för att jag gillar lite gammaldags och så är det fina färger.
  Hälsningar Elsa, 10 år

 • Helena skriver:

  1. Rött, vitt, turkost
  2. Jag gillar bäst "Klassisk jul". Tycker att det är så fint och enkelt. Det är roligt att följa trender och piffa upp hemmet, men julen är alltid julen. Ingen jul utan rött!

 • Mirja skriver:

  1 Färgerna turkos, röd och vitt
  2 Skimrande jul känns klassisk och lyxig. Färger som aldrig går ur tiden.

 • Johanna skriver:

  1, rött, vitt och turkost
  2, Klassiskt. Rött, vitt i kontrast med den gröna granen. Tradition, minnen, pyssel och naturmaterial, det är jul för mig!

 • Tuva Wase skriver:

  1.trendig jul domineras av färgerna turkos,rött och vitt (och lite grått/silver)
  2. Jag (eller mamma som är helt såld på grått) gillar bäst den klassiska stilen för att den skulle passa finast hemma hos oss. Vi har tidigare haft brun och vit jul, men nu håller vi på att utrota allt brunt, tydligen?! 🙂
  Hjälp mig!
  God jul! Kram Tuva, 10 år

 • Cecilia skriver:

  1. Turkost, rött och vitt.
  2. Skimrande jul ger den perfekta magiska touchen.

 • Isabell skriver:

  1. Trendig Jul är färgerna turkost, rött och vitt. Snyggt!
  2. Min favorit är den klassiska, med det stilrena grå temat som är så snyggt mot rött (som ju många har på julpyntet hemma) och också mot granris och vita hyacinter! Så härligt!

 • Sofie S skriver:

  1. Turkos, röd och vit
  2. På julen blir jag konservativ och traditionell. Så "klassisk jul" tycker jag passar mig bäst. Fast jag gillade verkligen "skimrande jul" som ett komplement.

 • Anonym skriver:

  1. Turkos, rött och grått.
  2. Jag tycker mest om trendig jul för jag vill ha lite mer annorlunda än det klassiska men inte för utstickande som den skimrande. Skulle passa perfekt med just dessa färger i mitt hem också, haha!
  / Sanna

 • Birgitta skriver:

  Turkos, röd och vit/grå. Min favorit är klassisk/ traditionell stil med vitt och grått samt mycket grenar, natur, grönt och växter. Bara ngt enkelt rött och mycket levande ljus. Min favorit i år är att vika pappersstjärnor från fina scrapbooking papper, notblad eller tapeter. Fantastiskt snyggt!

 • Emma skriver:

  1. Rött vitt och turkos
  2. Klassisk jul, fast med lite inslag av övriga. För mig är julen återbruk och tradition. Samma, nästan lite magiska känsla som jag får när jag plockar fram mormors julgranskulor och tomtar vill jag att mina barn ska få varje jul. Det får man inte om man varje jul skapar en helt ny stil. Sen är det klart att jag varje år kompletterar mormors tomtar med nånting nytt som jag verkligen gillar och som kanske mina barnbarn kommer att uppleva som magiska när de växer upp…

 • Elisa Carlson skriver:

  1. Jag tycker turkos, grått och rött
  2. Klassisk tilltalar mig mest. I ett moderniserat samhälle/lägenhet tycker jag det är både cool och snyggt att "tagga" ner granen och göra den klassisk – för mig är det mer juligt med det än moderniserat med nyare hängen och stilar på och i granen.

 • Sara Arvidsson skriver:

  1. Turkos, rött och vitt. (och en del grått)
  2. Hmm, jag tycker nog mest om Skimrande jul, jättehärlig kombination av rustikt och glittrigt! Känns också som en lagom blandning av traditionellt och klassiskt! 🙂

 • Natacha skriver:

  1. Turkost, rött och vitt.
  2. Själv gillar jag ”Skimrande jul” mest, ser riktigt lyxigt ut och den stilen hade passat perfekt i mina drömmars hus som jag sakta men säkert håller på att flytta in i.

 • Rebecca skriver:

  1: Rött, Vitt och Turkost är de dominerande färgerna!
  2: Jag älskar den klassiska jul-stilen! Ombonat och mysigt! Känslan är som tagen ur barndomsjularna hos mormor och morfar, där man satt och flätade papphjärtan och vek små änglar framför brasan…mm…

 • Sofia skriver:

  1.Rött, vitt och turkos.
  2. Jag tycker bäst om skimrande jul. För mig handlar julen om ljus i en mörk tid, och pynt i metallic speglar och framhäver ljuset. Här hemma går allt i silver just nu, med inslag av naturmaterial. Julen behöver inte vara röd med tomtar!

 • Siv skriver:

  1. Färgerna för en trendig jul är turkos, röd och vit. Dock, om man ska se krasst på det så är vitt (och grått) en ickefärg så med det synsättet så är egentligen orangeröd den tredje färgen. 🙂
  2. Jag gillar mest den skimrande stilen, fast jag skulle ha föredragit att byta ut de vita inslagen till rött istället för att ge värme och julkänsla till stilen.

 • Charlotte Eriksson skriver:

  1. Turkos, rött och vitt
  2. Jag tycker mest om Klassisk jul. Den får mig att komma ihåg de vackra jular jag har haft som barn. Förberedelserna och pysslet inför julen, alla dofter och alla färger. Den får mig även att känna mig som barn på nytt och jag tror att vi alla har ett litet barn inom oss. Det lilla barnet kommer fram vid jul.

 • Anonym skriver:

  Turkost, rött och vitt
  2. Klassisk jul gillar jag bäst. Naturtoner, klassiska färger är så starkt förknippade med barndomsjulen för mig att jag har svårt att ta in nya saker!

 • Malin skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. Klassisk jul gillar jag bäst. Naturtoner, klassiska färger är så starkt förknippade med barndomsjulen för mig att jag har svårt att ta in nya saker!

 • Erika skriver:

  Turkos, röd och vit!
  Och jag gillade "trendig jul" bäst för den turkosa färgen passade oväntat bra i julkänslan och det hade jag aldrig tänkt innan! 🙂

 • Kicki skriver:

  1. Rött, vitt och Turkost
  2. Den klassiska julen just för att det är traditionen i min familj och det är för att jag vill ge mina barn lika mysiga och härliga jular som mina barndomsjular.

 • 1. Turkos, röd & vit!
  2. Klassisk jul gillar jag mest. Det är de färgerna jag förknippar med Julen & använder i min egen Julpyntning! 🙂

 • Helena skriver:

  1. De tre dominerande färgerna är Turkos, rött och grått.
  2. Jag gillar den skimrande julen bäst! Det glittrar och glimmar och sprider ljus och glädje. Dessutom passar de vackra och skimrande dekorationerna fin-fint till nyår. I kombination med ytterligare detaljer i en accentfärg kan det mesta tom få vara kvar över familjens födelsedagar i slutet av januari för att sprida extra kalaskänsla. Smidigt!
  Med hopp om en strålande glittrande jul!

 • Matilda skriver:

  1. Rött, vitt och turkost.
  2. Jag föredrar en mix av klassisk och skimrande jul. Är uppväxt med klassisk jul som tar en tillbaka till härliga julminnen, men gillar att lägga till det där lilla extra med skimret.

 • Hannah Wi skriver:

  1. Turkos, röd och vit!
  2. Utan tvekan Klassisk jul. Älskar traditioner! Röd, vit och grå tillsammans med inslag från naturen är julen för mig

 • Margot skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. Klassisk Jul.
  En klassiker heter ju inte så av en slump, den är stilen man ständigt kommer tillbaka till och som får barndomens julminnen att leva upp igen.

 • emma rudbeck skriver:

  1 trendig är turkos,röd och vit 2 Min favorit är just trendig den ser fräsch och ljus ut och jag tycker det turkosa var väldigt fint och sser nytt ut.

 • Madeleine skriver:

  1. Turkost, rött vitt och grått.
  2. Klassiska stilen. Just för att jag testat på det nya med turkos och orange men nu bara längtar efter klassiskt rött och grått (tycker grått är en julfärg). Sånt som min barndom bestod av.

 • Betina skriver:

  1) Grått, rött och vitt
  2. Jag tyckte skimrande jul var finast för den hade väldigt fina färger som sticker ut lite mer under juletiden. 🙂

 • Helen skriver:

  1. Turkos, rött, vitt och grått
  2. Älskar nya trender men till jul vill jag ha det traditionella, så därför säger jag den traditionella.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Turkos, röd och vit (grå)
  2, Åh jag älskar "Trendig". Färgerna tilltalar mej, speciellt det turkosa. Jag blir glad.
  Wow vilken vinst jag nästan svimmar,
  blir så till mej att jag helt plötsligt rimmar.
  Tänk vad kul jag & mina tjejer kan ha,
  om vi kammar hem vinsten blir det pyssel va da.
  Vi hoppas och håller tummar & tår,
  att det blir storshopping på Panduro nästa år !

 • linda skriver:

  ETT: vitt, rött & turkost!
  TVÅ: Skimrande Jul är favoriten! Den är klassisk, med tidlösa färger som passar perfekt här hemma!

 • Lisa skriver:

  1. Röd vit & turkos
  2. Skimrande jul! Älskar det vintriga krispiga vita och gnistrande silvriga/guldiga/bronsiga! Perfekt kombo!

 • Anna L skriver:

  1) Turkos, Röd, Vit
  2) Klassisk jul när det kommer till granen men klassisk jul kan betyda så mycket och varieras -fint med naturmaterial, band och pyssel

 • Ellinor skriver:

  1. Rött vitt turkost.
  2. En skimrande jul är väl helt fantastiskt? Att olika färger kan ge en sån fantastiskt kontrast. Älskar det!

 • Maggan skriver:

  1. Turkos, vitt, rött och grått
  2. Klassisk jul, för jag har just ärvt min pappas julpynt och det påminner mig om min barndoms lyckliga jular.

 • Jessica T skriver:

  1. De tre dominerande färgerna är turkos, rött och vitt,
  2. Jag gillar bäst klassisk jul eftersom den är så enkelt snygg, naturlig men ändå finurlig och ger de rätta julkänslorna med magiska paket och plats för mycket lek!

 • Emma Persson skriver:

  1. Vitt, rött och turkost.
  2. I år har jag en skimrande jul, tycker att färgerna ger en mysig och lugn känsla.

 • Karin skriver:

  1. Röd,Vit och Turkos
  2. Klassisk jul. Vissa saker är för bra för att ändra på 🙂

 • Johanna skriver:

  1. Turkos, Röd och vit
  2. Klassisk jul! För att den just är klassisk – är lite konservativ då det gäller just julen 🙂 Mysigt och hemtrevligt!

 • Vera skriver:

  1. Rött, Vitt och grått! 🙂
  2. Min favorit måste nog vara Klassisk jul! Klassiskt är alltid bäst tycker jag. Även om det är kul med lite nytt så är det klassiska alltid bäst eftersom det känns juligast och mer "hemma".

 • luckysafir skriver:

  turkos röd vit
  skimrande är mer min stil. jag har guld silver vitt samt glittersvarta kulor i granen. paketen blir i år i inslagna i guldtema.

 • Ana Kokol skriver:

  Turkos vitt och grått (lite rött)
  Jag gillar trendig jul, lite nytänkande och klassisk blandat!

 • Carolina skriver:

  Turkos, röd, vit (grå).
  Klassisk jul med många inslag av barnens mer moderna kreationer gillar jag bäst ända fram till annandagen. Därefter vill jag bara ha vita och vintriga dekorationer kvar!

 • Maria Brander skriver:

  1. Turkos, röd och vit.
  2. Skimrande jul är min jul- Ljus fräsch och klassisk.

 • Karin O skriver:

  1. Färgställning: turkos, vit, röd
  2. Jag är en klassisk person! Panduro är min stamleverantör av ull, som jag filtnålar tomtar av. Med ett presentkort på fickan skulle jag kunna dyka ner i det traditionella ännu mer och skapa en hel tomteflock!

 • Anna ökvist skriver:

  Rätt svar: turkos, rött och vitt.
  Motivering: jag tycker om trendig jul bäst, för
  det är som en traditionell jul fast med lite nytänk
  och färgerna tillsammans är jättefina och gör det
  juligt fräscht ⭐️✨

 • Sarita skriver:

  1. Turkos, vitt och rött
  2. Skimrande jul för att spegla snön som ligger gnistrande på marken, stjärnorna på himlen och den varma julstämningen inne framför brasan.

 • Thomas skriver:

  1. Vitt, rött och turkost
  2. Den trendiga gillar jag mest, kanske för att jag snott den rakt av 🙂

 • Sara skriver:

  1.Turkos, röd och vit
  2. Klassisk jul blir det för mig det jag gillar mest med julgranen är sakerna som barnen gjort själva.

 • Ina skriver:

  1. Rött, turkos och vitt
  2. Trendig jul hade passat fint hos oss då vi har turkosa väggar. Känns fräscht till det röda som man annars kan få överdos av.

 • Frida A skriver:

  1) Turkos, röd och vit (med lite silver till!)
  2) Jag ♥ skimrande jul! Den härliga kopparfärgen får jag inte nog av och de sobra färgerna ger mig faktiskt ett lugn i den annars virriga och galna julen!

 • Sofia J skriver:

  1)rött, turkost och vitt,
  2) jag gillar skimrande jul bäst, guld, silver och sådant får mig att bli lugn och då blir julen bäst.

 • Vera skriver:

  1. Turkos, rött och vit
  2. Den trendiga, helt klart! Passar mig som älskar retro. Som är trendigt nu! 🙂

 • Åsa skriver:

  1. Vitt, rött och turkos.
  2. Jag gillar skimrande jul, så fina färger!

 • Lina skriver:

  1. Turkos, vit och rött.
  2. Jag tycker om klassisk jul. Tycker rött, vitt och grått skapar en mysig och lugn känsla. Något som behövs vid jul.

 • Jenny Olsson skriver:

  Jag är verkligen en världelös mamma på att pyssla, detta presentkort kommer jag verkligen kunna ha kul med barnen!
  1. Röd, Vit och Turkos
  2. Gillar skimrande jul med glitter bäst!

 • Lena skriver:

  Turkos, vit och röd
  Har alltid varit svag för det rustika, för dämpade färger och måttlighet. Annat blir det när julen kommer. Då vaknar något inom mej och mitt hem förvandlas . Det glittrar och blänker, lyser och skiner. Gillar helt klart den skimrande julen bäst. Då känner jag mej hemma.

 • Jenny skriver:

  1. Turkost, rött och vitt
  2. En skimrande jul skänker lugn och frid,
  precis vad man behöver i juletid,
  guld, koppar och frostigt vitt,
  så vill jag ha det i hemmet mitt!

 • Ebba Friberg skriver:

  1. Turkos, vit & röd.
  2. Klassisk jul, för den tar mig direkt hem till min mammas 1700-tals bondgård som står för allt vad en perfekt & idyllisk jul ser ut/ska vara när det gäller pynt, stämning, miljö & färgskala.

 • Charlott skriver:

  1. Turkos, rött och grått
  2. Skimrande jul tycker jag bäst om då den är varm och lyxig.

 • Sofia skriver:

  Turkos, vit, röd
  Skimrande jul. Passar just nu perfekt i mitt hem och matchar den stil jag just nu gillar – men med det lilla extra som ger rätt julkänsla.

 • Carro skriver:

  1. Turkost, med lite vitt, grått & rött.
  2. Klassisk jul helt klart! Är väldigt traditionell och trivs bäst när det är som det alltid varit 🙂

 • Anna G skriver:

  1. Turkos, vit och röd.
  2. Klassisk jul. Älskar jultraditioner och det är väldigt viktigt för mig att bibehålla julstrumpa, klä granen med familjen dagen innan julafton, Kalle Anka kl. 15, ris a la malta till efterätt och så vidare 🙂 Panduro har väldigt mycket fina produkter under rubriken klassisk jul, de andas verkligen jultradition. Love it.

 • Gisela skriver:

  1. Röd, vit och turkos
  2. Skimrande jul. När annars passar det bättre än på julen med glans och flärd. Det är ju vår allra största, och roligaste, högtid.

 • Lena B skriver:

  1.Turkos, röd och vit
  2.Den klassiska. När jag var barn var mina jular gula,lila, blå och bara allmänt knasiga. Den klassiska stilen har allt jag drömde om att få som liten:)

 • JoAnna skriver:

  1. Turkos, vit och röd.
  2. Blir så glad att koppartrenden håller i sig, så att man kan få tag i lite varma toner att pynta granen med i år! Så detta år får den en skimrande skepnad! Längtar efter att få sitta och se hur ljuset spelar i dessa blanka ytor. Så mysigt.

 • Gabbies skriver:

  1. Turkos, Röd och vit
  2. Den jag tycker bäst om är den klassiska julen för det är precis så jag tycker att en jul ska se ut, iaf hemma hos mig. Det är det jag är uppväxt med och det är det som ger mig julkänsla.

 • Åh, drömvinsten för en pyssel-mamma! 🙂
  1. Turkos, rött och vitt (även grått).
  2. Jag gillar den klassiska bäst! Jag utgår i alla fall oftast ifrån det och sen kan man blanda in lite nytt och modernt ändå ihop med barnens (och mammans :P) årliga pyssel 🙂 En personlig touch måste man såklart ha på det hela.
  Hoppas, hoppas på tur så vi kan investera i mer till pysselverkstaden!
  Kram Matilda

 • Lina Wiss skriver:

  1. Turkos, vit och röd
  2. I den vanliga inredningen gillar jag det avskalat, ljust och neutralt. Men när det kommer till jul då är det all in som gäller. Det ska vara rött och klassiskt! Julen, mer än nån annan högtid, är tradition. och i mitt fall är den röd.

 • Aniika skriver:

  1. Turkost, rött, och vitt
  2. "Klassisk jul". Varför? Trender och skimmer kommer och går, men den klassiska julen består.

 • johanna skriver:

  1) trendig är turkos, röd å vit(grå)
  2) trendig, klassisk eller skimrande, GAH! Va svårt,
  Vet ej hur jag ska kunna välja bland allt fint till hemmet vårt! Klassisk med ett stänk av skimmer,
  Är nog den stil som vinner
  rött, grått å vitt har vi redan till jul i vår härd
  Med hjälp av Panduro vi lyxar å ger hemmet lite flärd

 • Anette Kristoffersson skriver:

  turkos, rött och grått
  Jag gillar den klassiska, det är färger och stil som jag förknippar med gammaldags jul och som känns närmast mitt hjärta.

 • Tove skriver:

  1. Röd, turkos och vitt
  2. Klassisk jul, definitivt. Tänker klassiskt, lugnt och enkelt. Allt det där man längtar till i en annars så stressig vardag

 • Daisy Kintu skriver:

  2) Rött, vitt, turkost och lite grått.
  2) Jag kommer alltid förknippa julen med när jag var liten och hur det var den bästa dagen på året och hos mig såg pyntet mer ut som den skimrande julen, och därför tycker jag om den allra bäst!

 • Sara skriver:

  1. Turkos, vit och röd. 2. Klassisk jul, som student som bor själv vill jag gärna känna att det blir riktigt juligt som man minns hemifrån från när man var liten. Så det lilla jag dekorerar med är i stort sätt rött.

 • Mirjami skriver:

  1. turkos, röd och vit. 2. Den skimrande julstilen känns både lyxig och modern. De fina färgerna, skimret och olika materialen tillsammans skapar en härlig julstämning!

 • Stefan skriver:

  1. Turkos, vit och röd
  2. Skimrande jul ger ett pampigt och flott intryck och det gillar jag!

 • tess skriver:

  1, röd vit turkos
  2, skimrande! Tycker hela julen är en skimrande högtid och då passar detta perfekt!

 • Anna skriver:

  1) Turkos, röd och vit.
  2) Min personliga favorit är att mixa det klassiska jultemat med det skimrande. Tradition möter modernitet, matt mot blankt, enkelhet vs. extravagans. Det är i kontrasten mellan färg, form och struktur som julmagi uppstår!

 • Yasmin skriver:

  1. Vitt, rött och turkos.
  2.
  Skimrande jul är mest min melodi.
  Ser ut som en Hollywood-fantasi.
  Jag fixar en ny julstil varje år.
  DIY för en helt egen dekor.

 • Filippa skriver:

  1. Rött, vitt och turkost.
  2. Skimrande jul gillar jag mest. En skimrande gran är alltid vackert och blandningen av det moderna och rustika är läckert.

 • Laila skriver:

  1 Turkos rött vitt och lite grått
  2 Jag väljer klassiskt! Tycker det ät så fint att hålla fast vid. Det blir barndom för mig. Dessutom tycker jag att det är kul att visa barnen det också
  Håller tummar och tår för att jag har tur…. skulle önska så att jag och sonen kunde ta en liten shoppingrunda på Pandora. Både älskar vi att pyssla. Det finns ju så mycket roligt vi vill testa. Just nu står virkning högst på listan 😀

 • Magnus Olausson skriver:

  1. I år domineras turkos, rött och vitt. Även lite grått på ett hörn.
  2. Stjärnor gör det, min sambo gör det, snön gör det..valet är enkelt- SKIMRANDE!

 • Anna skriver:

  1. Vitt, rött, turkost
  2. Klassisk jul – nätt och fräscht!!

 • Lena E skriver:

  1. Turkosblå, vitt och rött
  2. Skimmrande jul – Jag älskar kopparfärg, den är så snygg och passar till det mesta. Varm är den också. Dessutom är det rött i koppar, så det klassiska blir inte bortglömt även om färgen är ny.

 • Monica Eckerström skriver:

  1. Turkos, rött och vitt (och så lite grått 😉 )
  2. Har en 8årig dotter som inte får nog av pyssel och fick bli mitt smakråd i denna fråga: Ett solklart svar från hennes sida var EN SKIMMRANDE JUL. Allt som blänker, glittrar och innefattar geometriskt annorlunda former är helt rätt.

 • Sara Eriksson skriver:

  1: rött, vitt och turkos
  2: klassisk jul är det som passar mig bäst, jag älskar att ha det stilrent och lättstädat men självklart med saker från barn och egengjorda saker som då sticker ut lite mer och får den uppmärksamhet de förtjänar.

 • Elin skriver:

  Turkos, vitt och rött.
  Jag gillar både klassisk och skimrande – har själv en blandning av färgerna här hemma 🙂 Måste jag välja säger jag klassisk för julen är ju ändå minnet av den där pirriga barnmagen..och på "min" tid var julen röd helt enkelt 🙂

 • Jessica Sundberg skriver:

  Vitt, rött och turkost
  Den klassiska julen! Jag är mycket för traditioner!!!

 • Maria K skriver:

  1. Turkos, vit och röd
  2. Den klassiska! Jag gillar främst att skapa dekorationer och girlander av papper i olika former. Papper är ett sånt fantastiskt mångsidigt material och tillsammans med mina barn tänker jag göra fina, både klassiska och coola, juldekorationer (pappersgranar och hjärtan) som passar den klassiska stilen.

 • Ann-Charlotte Larsson skriver:

  1. Turkost, rött och vitt.
  2. Skimrande

 • Eva Fridström skriver:

  1 rött vitt & turkost
  2Den skimrande för då får man köpa lite nya saker från Panduro och slänga av med gammalt man har .

 • Matilda skriver:

  1. Rött, vitt & grått. Med accentfärg tex turkos.
  2. Klassiska, jag vill att barnen ska få uppleva "samma" julkänsla jag hade när jag var liten.

 • Anne skriver:

  1. Turkost, vitt och rött.
  2. Klassisk jul – i teorin. I praktiken kan jag inte behärska mig och vräker på med extra-allt. Det är min jul det. 🙂

 • Madelaine skriver:

  1. De tre dominerande färgerna är turkos, röd och vit (med inslag av grått).
  2. Min favorit är nog just den skimrande stilen. Älskar hur det blandas in aktuella trender som koppar och mässing, och personligen så är jag lite utav en korp och älskar allt som glittrar.

 • Alex skriver:

  1. Turkos, rött och vitt. (och en del grått)
  2. Jag tycker mest om Skimrande jul, julen ska ju glittra och skimra eller hur?

 • Sofia Sjögren skriver:

  1. Turkos, röd och vit.
  2. Klassisk jul. Jag är inte konservativ när det kommer till politik, tankar eller beteenden. Däremot är julen som högtid helig. Rött, traditionellt, som att komma hem till en gammal vän. Det är julen för mig!

 • Simone skriver:

  1. Turkos, rött och vitt (med lite grått)
  2. Min favorit är Skimrande jul.Jag tycker det är kul att man kan blanda in aktuella trender som metaller och ändå få julen att vara någorlunda klassisk, dessutom älskar jag koppar!

 • 1. Turkos, rött & grått
  2. En hållbar gran i röd-grön skala, en klassiker i det mörka Nord,
  den står pall trenderna år efter år och är snällare mot Moder Jord.

 • jasmine skriver:

  Turkos, rött och vitt.
  Skimrande jul tyckte jag var en höjdare!

 • KarinM skriver:

  1. Vitt, rött och turkost
  2. Klassisk jul med olika tyngdpunkt på vitt eller rött olika år. Tycker om att bli lite nostalgisk kring jul och ta fram lådor med pynt från vinden.

 • Sandra skriver:

  1. Vet inte om jag ser fel när jag tittar på min mobil men skulle säga turkost, rött och silver.
  2. Gillar bäst den klassiska julen eftersom jag är en DIY-are av rang och det finns ju ingen hejd på naturliga material som man kan inkorporera i den här stilen.

 • Helena skriver:

  1. Turkos, vit och röd.
  2.Klassisk jul tilltalat mig mest. Kombinationen av rött, vitt, grönt och lite grått är oslagbar. Tycker den ändå är stilren. Det här andas jul för mig.

 • Malin skriver:

  1. Turkos, rött och vitt
  2. Jag gillar skimrande jul bäst. Jag gillar varma toner och glitter och glam hör ju helt klart julen till. Extra kul att kunna kombinera julen och matcha med de trender som är aktuella, som i detta nu är koppar. Helt tokig i koppar, så fint!

 • Isabell skriver:

  1. Turkost, vitt och rött blandat med lite grått.
  2. Jag gillar lite oväntade inslag i julen så jag föredrar trendig jul. Det ska vara massor av färg och lekfullt!

 • Susanne skriver:

  1. Turkost, vitt och rött
  2. Jag gillar den skimrande jul bäst. De guldiga, vita och glittriga. Precis som jag inrett hemma i vår gran i år!!

 • magnabus skriver:

  1. Vitt, rött och turkost.
  2. Den skimrande julen för mitt hjärta att glittra extra såhär i juletider och är min favorit!

 • Frida skriver:

  Turkost, vitt och rött
  Skimrande jul föll mig i smaken mest

 • Viveka skriver:

  1. Turkos, vitt och rött
  2. Den skimrande julen skulle passa utmärkt i vårt hem, då den skulle fånga upp färgerna från vår övriga inredning och skapa en julig harmoni.

 • Maria skriver:

  1. Turkos, röd och vit
  2. Skimrande. Just för att julen för mig är så – skimrande

 • Lisa S skriver:

  1. Turkost, vitt o rött!
  2. Skimrande! För att allt som glimmar är guld!! Denna luckan passar perfekt för mig! Dels för att jag fyller år idag o dels för att jag håller på att göra i ordning mitt pysselrum och tänkte åka till Panduro i just det ändamålet! KRam Lisa S

 • Joy skriver:

  1) Turkos, rött & vitt
  2) "Trendig jul" är min favorit – för den stilen har inslag även av skimrande (med sina grå detaljer) och klassisk (med det vita och röda). Samtidigt stod den trendiga julen ut med sina underbara turkosa detaljer – säger någon "turkos" så vinner denne mitt hjärta direkt!

 • Erik Nyström skriver:

  1. Vitt, rött, turkost
  2. Klassisk! Jag vill kosta på mig nostalgi och retro julmys under årets mörkaste högtid!

 • Anna skriver:

  1. Rött, vitt och grått som sedan spetsas med en valfri snygg kulör.
  2. Skimrande jul blir mitt val i år. En varm och ombonad stil som i stort går att skapa med sådant man redan har hemma kompletterat med några nya kopparskimrande detaljer.

 • Johanna K skriver:

  Turkos, rött, vitt.
  Jag gillar skimrande julen bäst. Glänsande metalliskt och trendigt koppar.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.