Annons

13 december – Dagens lucka i julkalendern

Idag firar vi lucia med en uppdaterad klassiker. I potten ligger Kasthalls nya Goose Eye Icon i utförandet som gångmatta med måtten 80*250 cm. Värde 8250 kr! Mattan är en del i en kollektion bestående av 5 mattor där Kasthalls designteam har skapat en ny modern twist på det klassiska gåsögat med New York-inspirerade färger. De nya garnblandningarna bryter upp mönstret och skapar en mer diffus mönsterbild som känns både modern och tidlös. Mattan som du har chans att vinna är i färgställningen Chelsea. För att delta ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan inom 24 timmar. Lycka till!

1) Var tillverkas Kasthalls mattor?
2) Var skulle du lägga din Kasthallmatta och varför? Motivera kort. 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Lisa som svarade 2014-12-13 kl 08:07:24
 
*Tävlingen pågår tom 14/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av en jury från Kasthall. Deras beslut kan ej överklagas. En matta ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  1: Fabriken ligger i Kinna. Ett trevligt utflyktsmål.
  2: mattan skulle ligga i vårt sovrum för att skapa en varm och ombonad känsla. Underbart att sätta fötterna på när man vaknar på morgonen.

 • Annie skriver:

  1. Kinna
  2. Är just uppe i en jobbig skilsmässa och letar ny lägenhet till mig och och barnen. Mattan är fantastisk och skulle vara enkel att placera, som tågbanematta i barnens rum, under soffbordet för att knyta ihop ett ännu oplanerat vardagsrumsmöblemang eller åt mig själv i sovrummet. Behovet av nystart är stort, saker som håller över tid för öga och för tramp är alltid rätt. Denna matta hade varit en fantastisk julklapp!

 • Anne skriver:

  1. De görs i Kinna (mycket bättre än Kina haha)
  2. Den skulle få ta plats i vår övre hall, mellan sovrummet och badrummet. Perfekt att sätta tassarna på när man måste gå upp.

 • Susanne Strandberg skriver:

  En härlig matta som skulle passa i mitt vardagsrum. Det är nytapetserat, vitt med fondtapet med ett grenmönster som motiv. Mattan skulle höja känslan av natur ytterligare.

 • Sebastian skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle få ligga i vår smala, avlånga hall. Ett perfekt sätt att täcka ett trist laminatgolv och istället få något vackert att se på och skönt att gå på.

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Kinna
  2. Med plastmatta i hallen, psykodelisk senapsgul, så sliten och ful, är det klart att jag och mina fötter efter denna vinst trängtar- vilken dröm det vore – oj vad jag längtar!

 • Nickan skriver:

  1: Kinna
  2: Hemma hos mina föräldrar som bor i ett gamalt hus med kalla golv. Denna ullmatta skulle göra susen för att inte få så frusna fötter när man är i deras stora kök.

 • Erika skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt uterum, skulle mjuka upp och ge en ombordnad känsla mot det mer kalla klinkersgolvet.

 • Hanna skriver:

  1) Kinna
  2) Den skulle få ligga i vårt vardagsrum när myshöran vid öppna spisen.

 • Marie skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle ligga perfekt framför vår String-bokhylla i vardagsrummet. Så skön att stå på när man väljer vilken bok man ska läsa… eller bara slå sig ner på den och bläddra förstrött i någon bok. Jag kan se mig och dottern ligga på mage och spela ett brädspel på den.
  En gjuten plats för en fin matta!

 • LIMW skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna.
  2. Jag skulle placera mattan i vår långa hall som just nu känns trist, obebodd och naken. Mattan skulle verkligen klä upp hallen och vara en bra start för ett trevligare passage till ett fantastiskt vardagsrum och kök.

 • Cissela skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt blivande sovrum. Kommer passa perfekt längst ner vid fotändan. Innanför dessa fyra väggar kommer det bara ullmattor pga att det är den absolut bästa kvaliteten. Smuts avvisande, slitstarka och samtidigt sköna att gå på!!

 • Cissela skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt blivande sovrum. Kommer passa perfekt längst ner vid fotändan. Innanför dessa fyra väggar kommer det bara ullmattor pga att det är den absolut bästa kvaliteten. Smuts avvisande, slitstarka och samtidigt sköna att gå på!!

 • Susanne Strandberg skriver:

  Kinna. En härlig matta som skulle passa i mitt vardagsrum som är nytapetserat i vitt med en fondtapet med grenmönster som motiv. Mattan skulle höja känslan av natur ytterligare.

 • Johanna skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna
  2. En efterlängtad matta till vår hall som behöver något varmt att vila ögon och fötter på när vi kommer hem.

 • Carin Fhyr skriver:

  1. Kasthalls fabrik ligger på Fritslavägen 42 i Kinna. Här kan man bla göra ett besök i fabriksbutiken. Väl värt en utflykt!
  2. Mattan skulle hamna i storebror Carls rum som vi ska göra om under jullovet . Mattan skulle vara en tydlig riktning på förändringen från barnrum till ungdomsrum.

 • Frida skriver:

  Hej!
  1- Kinna
  2- i hallen! Vi har just målat om trappan, satt upp ny belysning, spegel och byrå och letar efter en härlig matta och nya tavlor. Jag ser fram emot att det ska bli klart samtidigt som jag inte vill stressa fram fel val 🙂

 • Åsa skriver:

  Kinna
  Skulle få ligga välkomnande i hallen, inte direkt innanför dörren utan längre in för att inte bli smutsig ??

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. Fabriken finns i Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i sovrummet, där jag ännu inte har någon matta. Färgen skulle passa bra till min vit-gråa inredning.

 • Karin Nilsson skriver:

  Hej!
  1. Kinna i Västergötland
  2. I vår långsmala hall, lite längre in, skulle passa perfekt för att göra hallen mer ombonad.

 • Josefin Pucher skriver:

  1. Mattan tillverkas i Kinna
  2. Den vackra mattan skulle göra sig perfekt i vår innerhall som har ett vackert och knarrande plankgolv och är den mest centrala platsen i vårt hem.

 • Emma Granath skriver:

  1. Kina
  2. Den skulle hamna i vardagsrummet eftersom vår nuvarande mata är ful och hopplös att dammsuga. Den här mattan skulle ge rummet en rejäl uppfräschning.

 • Vida skriver:

  1. I Sverige (kinna)
  2. Jag flyttade hemifrån för att studera på annan ort i början av hösten och tycker att det skulle vara så himla kul att ha något riktigt fint, som är bara mitt, att ta med mig på min resa mellan korridorsrum och rum i kollektiv och vidare i framtiden.

 • Hanna skriver:

  1
  Kinna
  2
  Framför en sprakande brasa
  Bör det inte ligga någon gammal trasa
  Jag skulle lägga mattan framför min öppna spis
  Om jag vinner detta fina pris

 • Maggan skriver:

  1. Sverige
  2. I vardagsrummet för att dölja ett repigt parkettgolv p.g.a. ommöblering.

 • Lina skriver:

  1. Kinna
  2. I vår helt omöblerbara hall i källaren. Hallen är smal, har dörrar överallt och går verkligen inte göra något med. Denna matta hade verkligen varit perfekt där!

 • Anna-Lena skriver:

  1) I Kinna
  2) I hallen i vårt nya hus, så fantastiskt roligt det hade varit!

 • Elisabeth Bladfält skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna.
  2. Mattan skulle läggas i vår långsmala hall där den skulle smälta in perfekt i den övriga inredningen, och vara ett välkommet materialtillskott! (Älskar att blanda olika material för en härlig inredning)

 • Anna Hybrant skriver:

  Hej!
  1. Kinna
  2. Jag skulle placera mattan i köket, där tillbringar vi mycket tid och den hade skapat en sådan fin helhet där.
  Att mattan är gjort av finaste ull innebär att den är naturligt smutsavvisande och oerhört tålig, vilket är bra egenskaper i ett kök.
  Glad lucia!
  Hälsar
  Anna

 • Rebecca skriver:

  1) Kinna
  2) I vårt sovrum. Snacka om lyxig känsla att få gå på den varje morgon!

 • Kristina Olson skriver:

  Mattan görs i Kinna.
  Mattan passar perfekt i sovrummet. Där behövs något vackert och varmt att tassa på när jag lämnar sängvärmen.

 • Madeleine skriver:

  Mattorna tillverkas i Kinna.
  Svartvitt vardagsrum (lite kalt och ofärdigt) + grå matta under soffbord = mys!

 • Anette Nilsson skriver:

  1:Kinna
  2: skulle ge den till min dotter som ska flytta hemifrån, endast det bästa är gott nog, så en fin ullmatta till en fin tjej ?

 • Jocke skriver:

  God morgon!
  1. I Kinna
  2. Mattan hade fått en central & perfekt plats i vår hall. Det hade gjort hallen mer ombonad och varit en fint tillskott till materialen som finns där idag (ekparkett från 1930-talet, vita väggar & en gammal dörrmatta i sisal).
  Fint första intryck hade det blivit, för alla nära & kära som kommer på besök.
  Allt gott!
  hälsar
  Jocke

 • Frida danielsson skriver:

  Som jag har suktat efter denna typ av matta och har inte ens kunnat drömma om att kunna vinna den riktiga!!
  Kinna är svaret.
  Vi har tillträde på huset på mån och hade haft den överallt! 🙂
  Men förmodligen kommer den hamna i vardagsrummet för det är d första man ser när man kommer in. Kommer vara en sån lyxig känsla!!
  Glad lucia och god jul 🙂

 • Ingrid skriver:

  1. Kasthalls fantastiskt inspirerande fabrik ligger i Kinna.
  2. Mellan sval sommarsäng och frisk morgonluft, mellan ombonad vinternatt och iskall dasstur… Där ligger mattan och värmer våra steg i älskade sommarstugan.

 • Martina skriver:

  1. Kinna
  2. Den hade fått ligga i vår långsmala hall som är navet i lägenheten. Skulle ge en perfekt ombonad känsla och hjälpa till att binda samman rummen i lägenheten.

 • Johanna skriver:

  Hej!
  1. Fabriken ligger i Kinna.
  2. Jag skulle placera mattan i hallen. Har letat efter en fin matta att ha där länge. Riktigt lyxig och snygg matta!
  Glad Lucia!

 • Susane skriver:

  1. Kinna
  2. I hallen – antingen i stan eller vårt hus vid havet. Platsen skulle avgöras när jag ser färgen i verkligheten. Det vore väldigt trevligt att mötas av en matta med en sådan kvalitet redan i hallen. Ofta satsar man på dyrare mattor i vardagsrummet och inte i utrymmen som man ”bara går ” förbi. Den här mattans storlek gör att den passar bäst som gångmatta tycker jag.

 • Ida skriver:

  Mattorna tillverkas i Kinna
  Mattat hade varit ljuvlig och passat perfekt i vår hall där vi länge letat efter den perfekta mattan. Efter snart två års föräldraledighet har vi inte ekonomin till att unna oss vacker inredning så att vinna denna underbara matta hade varit en riktigt super julklapp till oss själva! 🙂

 • Erica Hjelm skriver:

  1. I Kinna
  2. Äntligen en riktigt snygg och stilren matta i fin neutral färg, denna skulle passa utmärkt som hallmatta vid vår "finingång"!

 • Eva-Lena Kroon skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna!
  2. Min dotter vägrar ha några mattor i sitt hus, denna är jag däremot säker på att hon med glädje skulle ta emot och lägga på någon väl vald plats!

 • Anna T skriver:

  1. I Kinna
  2. Mellan trappan och köket där det är så himla kallt att sätta tassarna nu på morgonen. Mattor är bra för att mysa till det.

 • Virginia B. skriver:

  1) i Kinna
  2) vi skulle äntligen fixa vår hall som är trist och kall. Kasthallmattan skulle värma våra fötter och göra hallen mer välkommande och snygg med sin varm och klassisk stil.

 • Susanne Innala skriver:

  1. Fabriken i Kinna
  2. Åh jag skulle lägga mattan på övervåningen i
  vårt hus som vi håller på att renovera som sen
  skall INREDAS. Vi flyttade in o vårt hus i mars
  men vi har bara bott på vår nedervåning, men snart
  så får vi 3 rum till. Längtar!!!

 • Rebecka skriver:

  1. Kinna.
  2. I korridoren som går mellan vårt sovrum och hallen. Jag och killen ska köpa inredning till vår nya lya i julklapp till varandra och detta skulle vara en julklapp jag inte ens kan drömma om att få ge!

 • Greta skriver:

  1. Mattorna tillverkas alla i Sverige i deras fabrik i Kinna.
  2. Jag skulle låta matten ligga i mitt vardagsrum i min nya lägenhet. Just nu är där inga andra möbler förutom en soffa. Golvet är ett vackert gammalt vitt trägolv. Jag tror mattan hade gjort sig så fin bredvid kakelugnen och soffan. Det hade varit roligt att kunna ha inredning från olika ställen och att det är producerat i Sverige gör mig extra glad!

 • Åsa skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna
  2. Nu när barnen blivit större vill vi gärna ha en finare matta i vårt vardagsrum och denna hade passat perfekt till vårt körsbärsgolv!

 • Jenny skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Sverige, i Kinna.
  2. Mattan skulle få ligga i hallen i vår nya lägenhet. Hallen saknar just nu både matta och tavlor, så den känns ganska tom och kal. Den fina mattan från Kasthall skulle verkligen göra känslan mer ombonad och mysig och med en matta på plats skulle jag förhoppningsvis även få tummen ur att få upp några fina tavlor på väggen!
  Att mattan dessutom kommer från Sverige gör det hela ännu bättre!

 • Corone skriver:

  1.Kinna
  2.Mattan skulle jag lägga på torpet. Där skulle den göra sig fint till 120år gamla såpskurade golv och svart järnkamin.

 • Eva skriver:

  1. Kinna
  2. i min långa mörka hall för att lysa upp

 • Elin T skriver:

  Vilken fantastiskt fin och stilren matta!
  1. Kinna.
  2. Jag skulle lägga mattan på vår övervåning. Den skulle leda från trappan till vår lilla balkong med utsikt, med öppna spisen på vänster sida och soffgrupper till höger. Där skulle den passa perfekt!

 • Sara skriver:

  1. Kinna
  2. I min studentlägenhet med generellt trista ytskikt som jag försöker piffa upp allt jag kan med stora idéer & designdrömmar men med liten plånbok.

 • Isabelle skriver:

  Åh vilken tävling! 😀
  1. Mattorna tillverkas i Kinna.
  2. Jag skulle ha den i vår hall som är väldigt ljus och skulle behöva prydas med en snygg matta. Och denna föll jag pladask för! Vilken snygg! Håller nu tummar och tår för att den blir min!
  Kram Isabelle

 • Amanda skriver:

  1. Kinna
  2. Jag flyttar från en delad studentlägenhet till en egen studentlägenhet i slutet på januari. Den är superfin förutom att hallen är låååång, smal, tråkig och mörk. Därför skulle mattan göra sig fint där för att göra det lite mer hemtrevligt när man kommer in.

 • Danielle skriver:

  1. Fabrik i Kinna.
  2. Mattan skulle placeras i vår långa hall och det skulle bli en väldigt välkomnande känsla till vardagsrummet som speglas i grått och vitt.

 • Josefine Johansson skriver:

  1. I Kinna.
  2. Mattan skulle göra sig perfekt i min pappas kontor/jaktrum, som jag och min bror gör i ordning åt honom som en julklapp. Till de vita väggarna, ljusa parkettgolvet och vårat gamla trärena skrivbord hade mattan gjort sig perfekt. Inte minst hade våran hund, som har sin korg där inne, blivit glad för att slippa gå på det glatta golvet. Om denna skulle få sin plats hos oss skulle vi även sätta upp gråa gardiner och lägga ett grått fårskinn i vovvens korg för att plocka upp den gråa färgen.
  Med vänlig hälsning,
  Josefine

 • Therese skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle hamna i vår hall för där har alla i familjen möjlighet att se och gå på den när de är på väg in och ut från sina rum.

 • Lisa skriver:

  1. Den ligger i Kinna.
  2. Mattan skulle passa perfekt bredvid vår säng! Den skulle få vara på min sambos sida, så får jag komplettera med en till min sida.

 • Maria skriver:

  1. Kinna
  2. Skulle vara perfekt framför rokoko soffan jag ärvt efter min mamma.

 • Linnea skriver:

  1. Kinna
  2. Vi har en lång och ganska tråkig vit gång i huset, mellan hallen och sovrummen. Kasthalls vackra matta skulle göra det till en vacker och mer levande del av huset. Så där skulle jag lägga mattan.

 • Karolina skriver:

  Hej!
  1. Mattorna tillverkas i fabriken i Kinna.
  2. Jag skulle ha den i hallen, första intrycket är viktigt! Den skulle få en viktig ärofylld uppgift, nämligen att spegla den röda tråden i vår lägenhet som är nordisk natur.

 • Elin E skriver:

  I Kinna.
  Jag har letat efter en snygg matta till vårt sovrum – denna tror jag skulle passa mycket bra 🙂 Jag skulle aldrig kunna motivera ett köp av denna matta rent ekonomiskt, vore ju strålande att få vinna!

 • Vendela skriver:

  1). I Kinna!
  2). Mattan skulle få ligga i min hall, som just nu saknar matta. Oh den skulle ha ett mycket viktigt syfte denna snygga matta, nämligen att överösa mig och min sambo med glädje och välkomna oss hem när vi öppnar ytterdörren till vårt hem.

 • Sara skriver:

  1. Kinna
  2. Åh jag skulle lägga den i vår långa entréhall som leder fram till vardagsrummet med öppna spisen rakt fram och stora öppna fönster som visar vidderna, där skulle den uppmärksammas av alla som kom in i vårt hus och komma till sin fulla rätt!

 • Sanna skriver:

  1. Kinna
  2. I vår långsmala hall. Vilket fantastiskt välkomnande för både familjen och gäster att mötas av en sån skönhet när man stiger innanför dörren!

 • Margaretha skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle ha den i hallen på mitt nylagda betonggrå klinkergolv – i stället för min gamla plastmatta!

 • Malin B skriver:

  1. Kinna
  2. Vid min blivande nya soffa. Det är bra att köpa mattan först som får ange stilen på soffan!

 • Helena D skriver:

  1. I Kinna
  2. Den otroligt fina mattan skulle få ligga i vår hall så det är det första vi ser när vi kommer hem! Garanterad glädjespridare efter en tung dag på jobbet!

 • Charlotte skriver:

  1. Kinna
  2. På golvet framför öppna spisen, där jag kan sitta och njuta och samtidigt blicka ut över Åreskutan.

 • Frida skriver:

  1.Kinna
  2.Åh, vilken fin matta! Den skulle jag vilja ha i sovrummet. Skulle bli jättefin där!

 • Tina skriver:

  Mattan minner om svensk hantverkstradition och skicklighet, samtidigt som den visar vår historia och framtid. Hos oss skulle den få ligga i hallen för att välkomna alla som stiger innanför dörren!

 • Camilla P skriver:

  1. Tillverkas i Kinna.
  2. I köket mellan väggskåp och ö. Någonting vackert, tåligt som inte tar över är precis vad jag behöver.

 • Ulrika skriver:

  1) Mattorna tillverkas i Kinna.
  2) I min hall skulle den få hedersplatsen.

 • Marianne skriver:

  1)Kinna
  2)Länge tittat på en matta till hallen fast aldrig slagit till, den här skulle passa perfekt hos oss 🙂 dels ger den ett fint välkomnande intryck rent stilmässigt sen att den är av naturmaterial,extra plus.. vilken fröjd att gå på!

 • Ebba skriver:

  1. I Kinna
  2. I hallen som har ett riktigt trist golv, som jag inte har eller kommer ha råd att göra om. Vi ska lägga pengarna på att måla om där då färgen just nu är ungefär lika trist som golvet, haha! Men med lite ny färg & den mattan så är det vad som krävs att lyfta hela det lilla utrymmet!

 • Hannah Wiblon skriver:

  1. I fabriken i Kinna.
  2. Mattan skulle troligtvis få ligga i vår långsmala hall som binder samman rummen. Men den kan även hamna i mitt favoritrum, köket. Där är dessutom ganska kallt pp golven vintertid. Att hitta en plats till den vackra vore inte svårt.

 • Jennie skriver:

  1, Kinna
  2, Mattan ska passeras på vardagsrummet , det värmer våran fötter.

 • Frida skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna.
  2. Jag skulle lägga denna matta i mitt kök, längs med köksskåpen, vid sidan av matbordet. Mattan skulle binda samman mitt nyfunna intresse för matlagning, med mitt vardagliga stök i plugg och arbete vid matbordet.

 • Anneli Carina skriver:

  1. HEJ TILLVERKAS I SVERIGE I KINNA
  2. DENNA HELT UNDERBART VACKRA MATTA
  SKULLE JAG LÄGGA I VÅRT KÖK LÄNGS MED
  HELA SPIS O BÄNKAR O SKULLE PASSA BRA
  TILL VÅRA KÖKSLUCKOR I KÖRSBÄRFANER

 • Carina skriver:

  1. Svar: Kinna
  2. I mitt singel-sovrum längs bredsidan av sängen. Det coola är att hela det rummet går i grått, med skåp och hyllor i vitt och en gammal skrivmöbel från 30-talet i svart och vitmetall. Jag har också målat väggarna själv på frihand i grå nyanser, En kasthallmatta skulle fullända det här rummet. Just nu är det mattlöst och kallt på golvet.

 • Carina skriver:

  1. I Kinna (made in Kinna..haha)
  2. Jag och min man har nyligen flyttat till hus, som uppväxt i radhus var jag förberedd på att det är kalla golv i hus, och mycker riktigt är golven svinkalla på nedervåningen. Speciellt köket och matrummet, skulle därför placera mattan i vårt långsmala matrum!
  kram

 • Lina W skriver:

  1. Kinna
  2. Framför altandörren och fönstret i vardagsrummet, under fåtöljen och det lilla bordet

 • Linnea skriver:

  1) i en fabrik i Kinna
  2) Ååååh den mattan skulle göra sig perfekt i hallen/passagen till vår nya tillbyggnad som består av ett sovrum och ett lek- och teverum till vår åttaåring som byggts för att jag ska få sova i lugn och ro efter många års samsovande, MEN åttaåringen är för mörkrädd för att sova där, så än så länge har bygget alltså inte hjälpt;-) En fin matta i passagen skulle definitivt göra mycket för att hallen skulle bli mer ombonad, och kanske skulle jag äntligen få lite välbehövlig sömn!!

 • Marianne skriver:

  1. Kinna
  2. Vi har en lang og smal gang mellom soverommene. Jeg bor i et hus der det er ganske gulvkaldt, og har drømt om et fint teppe morgentrøtte føtter kan synke ned i på vei til badet. Et lite lyspunkt hver morgen!

 • Frida Linnéa skriver:

  I Kinna
  Den skulle mer än gärna få ligga på mitt kalla köksgolv då det är det rummet jag spenderar absolut mest tid i, så då skulle jag kunna njuta som mest av den.

 • Theresia Vidén skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle ha den i mitt sovrum/arbetsrum. Skulle vara så fint. Letar just nu efter en matta i dom måtten!

 • Hanna Eriksson skriver:

  1. Kinna
  2. I mitt sovrum då jag har så kalla golv att jag går runt med dubbla sockor.

 • Jesper Ek skriver:

  1. I Kinna.
  2. Hade lagt den i på stengolvet i sovrummet.

 • Anna skriver:

  1. Tillverkas i fabriken i Kinna
  2. När vi nästan var klara med renoveringen i vårt hus så råkade en av hantverkarna tappa ett verktyg i hallen så det blev ett jack i vårt nya parkettgolv. Golvet är limmat och vi valde att låta det vara och leva med jacket i golvet. Varje dag ser jag eländet och tycker att det är så tråkigt på vårt nya golv och att det nog måste flytta dit en matta någon dag. Mattan från Kasthall skulle passa perfekt och håller nog dessutom lika länge som golvet!

 • Sophia T skriver:

  1: Kinna
  2: Precis innanför vardagsingången från garaget; för att mötas av något fint varje kväll när jag kommer hem och tänka att jag för en gångs skull faktiskt vunnit något! (Å andra sidan har jag tur i kärlek…)

 • Stina skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle lägga den i min dotters sovrum! Bra kvalitet och skön att sitta och leka på! Dessutom hade den passat in perfekt!

 • Karin skriver:

  1. Alla mattor är tillverkade i Kinna, Sverige.
  2. Denna underbara matta skulle vara väldigt välkommen hem till oss för att skapa harmoni i en vild och färgglad hall.

 • Liza skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle passa så himla fint i dotterns nya rum, mjuk och varm för frusna små barnfötter, skön att ligga på och dröm att se på! Perfekt!!

 • 1, I mina gamla hemtrakter Kinna.
  2, Den skulle passa uber i min hall, skulle bli fint mot lägenhetens trägolv!

 • Caroline skriver:

  Mätte för ca en timme sedan upp hallen i vårt hus. Vi har nyss flyttat in och det är kalt och kallt överallt. Funderade över vilken matta vi skulle ha och här inne fanns ju svaret,skulle passa perfekt!

 • Caroline skriver:

  …och de tillverkas i Kinna

 • Anita Nielsen skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna
  2. Tänk att denna matta i julklapp få,
  Att välkomna alla i hallen stora som små

 • Titti skarp skriver:

  1. Kinna
  2. är på jakt efter en snygg matta så denna hoppas jag vinna till min fina lilla hall på en övervåning framför en favoritfåtölj
  hoppas på tur
  Titti

 • Maria Byland skriver:

  1. Kinna
  2. Den fina mattan skulle jag lägga i min lååånga hall som jag precis tapetserat om och faktiskt letar en ny matta till. Denna skulle passa perfekt.

 • Johanna skriver:

  1. Kinna
  2. Har precis flyttat från en 3:a till ett stort hus… vi har bara än så länge en (1!) matta så fler behövs definitivt. Jag skulle lägga mattan i en lång passage/hall utanför våra sovrum. Där skulle den passa fint!

 • Maria K skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle placera mattan i vår hall mellan sovrummet och toaletten där den skulle passa perfekt! Där ser jag mattan varje gång jag kommer hem och när jag vaknar på morgonen.

 • Nina skriver:

  – Kinna
  – Köket! Ett klassiskt gåsöga är så vackert och det vore skönt med något mjukt att tassa på mellan skåp och lådor. Och just en ullmatta som ju tål att användas!

 • Josephine skriver:

  1. De tillverkas i Kinna
  2. Mattan skulle placeras i vår långsmala hall, den är lite tråkig och svårmöblerbar, så en fin matta skulle vara perfekt. Blir det första som synd när dörren öppnas!

 • Malin N skriver:

  1) Mattorna tillverkas i Kinna
  2) Mattan skulle passa perfekt i vår hall, som för tillfället ser rätt tom ut!

 • Anna skriver:

  1, Kinna
  2, Mattan skulle passa fint i mitt sovrum. Jag har tendens att överdriva med färg så den fina mattan skulle neutralisera rummet bra!

 • Karolina Palmgren skriver:

  1. Kinna
  2. I mitt vardagsrum. I dag huserar där en sladdrig matta från Åhlens. Den behöver bytas ut omdelbart och denna matta skulle passa in perfekt.
  Hälsar
  Karolina

 • Sofia skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna
  2. Om jag vann skulle mattan få ta plats i innerhallen i vår nya lägenhet, där golvet är fult och skulle behöva täckas med något snyggt.

 • Birgitta skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle passa perfekt i min nytapetserade hall i min nya egna lägenhet, som jag ofrivilligt var tvungen att flytta till efter en skilsmässa. Nu håller jag på att boa in mig och mattan skulle vara pricken över i!

 • Maria skriver:

  1. I Kinna
  2. Jag skulle placera mattan i min långsmala hall som jag precis håller på att renovera och jag har tänkt mig ett svartvitt, grafiskt uttryck med snygga detaljer som ett vackert trägolv och där skulle denna matta passa perfekt!

 • Kinna.
  I vår stora salong, i anslutning till en myshörna med fåtöljer och lågt bord. Där kan man njusitta en stund, läsa eller bara tänka lite.

 • Lida skriver:

  Svar: i Kinna
  Jag skulle placera matta framför balkongdörren i vardagsrummet, under fåtöljen och det lilla bordet.

 • Lovisa skriver:

  1. De tillverkas i Kinna!
  2. Men var skulle jag inte lägga den höll jag på att skriva? Då jag inte bor överdrivet stort skulle mattan ha en given plats framför soffan i vardagsrummet. Då mitt hem går i samma färgskala som mattan till grunden skulle den utgöra den ultimata basen, och sen kommer färgklickarna i form av kuddar och tavlor. Det skulle bli så rackarns snyggt!

 • Katja skriver:

  1. Kinna
  2. I vår hall som leder till sovrummen för att ljusa upp lite.

 • Märta skriver:

  1) I Kinna
  2) den skulle få vara i vår överdimensionerade hall som behöver bli dels lite mysigare och mer hemtrevlig och dels behöver vi skydda golvet från hund och barn som härjar där hej vilt!

 • Jennie skriver:

  1. De tillverkas i Kinna
  2. Mattan skulle få ligga vid vår länsstol i vårt sovrum där vi har kallt klinkersgolv.

 • Clara skriver:

  1. I Kinna
  2. Ska snart flytta till en ny lägenhet som har en ganska lång hall så där skulle mattan passa perfekt och fungera som inspiration för möbleringen av hela hallen

 • Gabriella skriver:

  Kinna.
  Jag skulle lägga den som en bro i den lilla hallen mellan vårt sovrum och barnens lekrum. Som en tydlig avdelare mellan full fart och vila.

 • Anna skriver:

  1. Tillverkningen sker i Kinna
  2. Jag hade lagt mattan bredvid min säng för att ha nåt skönt att sätta fötterna på när man vaknar och nåt vackert att titta på innan man somnar!

 • Karen skriver:

  1. Kasthalls mattor tillverkas i Kinna.
  2. Mattan skulle passa perfekt i min nyrenoverade och långsmala hall! Alltid älskat Goose eye-mönstret.

 • Emma skriver:

  1. Kinna
  2. Wow! Den här mattan skulle passa perfekt i mitt hobby/arbetsrum! Både stilren och inbjudande för bara fötter.

 • Stämningsfullt skriver:

  1.I Kinna
  2. I sovrummet, längs med vår garderob!
  / Vanja.

 • Göran Martinsson skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle passa perfekt i hallen utanför vårt nyrenoverade badrum som går i New York stil. Perfect match 🙂

 • Birgitta skriver:

  Tillverkningen sker i Kinna. Är precis på jakt efter en lång matta till min hall, hade både material och färgmässigt passat fantastiskt bra till mina gamla ommålande byråer i vitt- svart och turkost. Är säker på att katten skulle gilla att värma sig på den med! Kram [email protected]

 • rebecka skriver:

  Åker förbi dem på väg till släkten i Kinna.
  jag skulle para ihop den fantastiska mattan med en min Farmor vävde – och placera dem framför bokhyllan i vardagsrummet där jag samlar mina skatter.

 • Pernilla skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle få pryda mitt vardagsrum. Mitt på golvet som ett konstverk.

 • Marit E skriver:

  Så vacker!!
  1. Kinna
  2. Mattan kommer att bli ett riktigt blickfång i mitt snart färdigrenoverade vardagsrum. Med takhöjd till nock, mörka takbjälkar och mörkt trägolv kommer den att göra sig så otroligt bra där!

 • Floristulrik skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan kommer att bli perfekt i vårt gästrum/kontor där den stora huvudmöbeln är en kombinerad bokhylla, skänk och skrivbord av märket string. Tillsammans med en byrå i teak hade mattan fullbordat rummet!

 • Monika skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle jag har i vårt förhoppningsvis snart nyrenoverade kök. Skulle passa perfekt på vårt vitoljade ekgolv.

 • Helena Bertilsson skriver:

  1) Kinna
  2) Mattan skulle få en hedersplats i vår hall. Vårt gamla hus är slitet och nött med en del tveksamma inredningsval från 70-talet. Hallen med tillhörande korridor tillhör dessa men står tyvärr inte högst på renoveringslistan (fungerande kök och badrum känns lite mer nödvändigt ;). Men hallen är ju ändå det första man ser i huset, det första intrycket så att säga och det vore underbart om jag kunde få täcka vårt repiga plastgolv med en vacker Kasthallmatta. Och när väl renoveringen är gjord blir mattan pricken över i!

 • Maria Karlsson skriver:

  1. Kinna
  2. Denna matta skulle få pryda vår hall. I ett äldre hus med gammalt golv är det mellanrum mellan plankorna. Dessa kan i värsta fall ge spetor och gnisslas när man går på dem. Med denna matta skulle inte bara hallen få ett lyft utan det gynnar även våra små arma fötter. Inte längre samma kyla, inga flera spetor och förhoppningsviss minskar det knakade golvljudet.

 • monikanen skriver:

  1.Kinna
  Den bästa placeringen för vinsten är ju i min hall.

 • Anna-Maria skriver:

  !. I Kinna
  2. Den här snygga mattan skulle få pryda vårt gästrum, det skulle bli ombonat och fint med grå väggar, gröna växter, ekgolv och fin matta!

 • Peter skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle ligga I vardagsrummet och få synas och inte hamna i skuggan som mattor annars riskerar att göra.

 • Fabriken ligger i Kinna
  En matta än denna kvalisort
  lägger man på plats och tar aldrig bort
  Hos oss den i hallen hamnar
  och kalla fötter varm omfamnar

 • sarah skriver:

  1. I Kinna
  2. Den skulle ligga i hallen så att nan när man går upp från sängen mot badrummet har en härlig matta under fötterna. Kan det bli en bättre start på dagen?

 • Susanne Birgersson Nilsson skriver:

  1: Kinna
  2: i hallen på övervåningen. Skulle vara en fin exklusiv detalj i vårat enkla hem där vi satsar på klassiker! Gör det även lättare att smyga tillbaks till sovrummet utan att väcka barnen när man fått dem till sängs 🙂

 • Nina E skriver:

  1. Kinna
  2. Jag ska hjälpa min kära mamma att flytta i januari. Jag skulle vilja överraska henne med att som pricken över i lägga ut mattan i hennes hall (Givetvis när hon inte ser!)
  Det kommer att bli så roligt att se hennes reaktion. Precis som jag så älskar hon design och inredning.

 • Petra E skriver:

  1. Kasthalls mattor tillverkas i Kinna (i Västergötland), Sverige.
  2. Jag skulle placera mattan i mitt sovrum, nära sängen, där mattan skulle passa utmärkt. Kasthallmattan skulle verkligen lyfta rummet. Och tänk att få börja varje morgon med att sätta ner fötterna på en riktig kvalitetsmatta!

 • Kajsa skriver:

  1) Kinna
  2) Den skulle få ligga i vår källare som vi just nu är under stor renovering! Den kommer att sitta som kronan på verket där!!

 • Alexandra skriver:

  1. I Kinna
  2. Nästa sommar får vi tillgång till vårt nya hus och mattan hade vi placerat i hallen innanför entrén som leder in till vardagsrummet för att den är så snygg så den är bland det första man ska se när man kommer hem till oss 🙂

 • Mimmi skriver:

  1. Kinna!
  2. I sovrummet, längs med min sida av sängen – så den känns varm, trots att ingen annan har andra sidan av sängen som sin sida.

 • Kajsa skriver:

  1) Kinna
  2) Den skulle få ligga i vår källare som just nu genomgår en stor renovering. Den skulle sitta som kronan på verket!

 • Anonym skriver:

  1. Kinna!
  2. I sovrummet, längs med min sida av sängen – så den känns varm, trots att ingen annan har andra sidan av sängen som sin sida.

 • Annika Gustafsson skriver:

  1 Kinna
  2.I vår långsmala hall.Välkomnande skönhet som ger ett bra första intryck vid besök…

 • Mimmi skriver:

  Namnet trillade bort ovan. Nytt försök:
  1. Kinna!
  2. I sovrummet, längs med min sida av sängen – så den känns varm, trots att ingen annan har andra sidan av sängen som sin sida.

 • Maria Lindberg skriver:

  1. Kinna
  2. I vår långsmala hall skulle den passa perfekt! Eftersom den är gjort av finaste ull, är den både tålig och smutsavvisande, vilket passar utmärkt i en hall! Att den sen är supersnygg är ju ingen nackdel! ?

 • 1. I Kinna.
  2. Vilken underbar matta! I början på året flyttar vi äntligen från denna lägenhet till ett radhus där vi får en lång hall både uppe och nere och denna skulle verkligen göra sig rättvis med tapeterna på nedervåningen och ge en hemtrevlig känsla direkt när man kommer innanför dörren! 🙂

 • Annica skriver:

  1: Kinna
  2. Jag vill att alla ska känna sig välkomna hem till oss, därför får gärna alla mötas i vår hall av en matta från Kasthall.

 • Åsa skriver:

  1. I Kinna.
  2. Goose Eye Icon skulle jag lägga i mitt stora allrum. Mellan två dörrar, där det nu gapar tomt i väntan på en avlång matta. Där skulle den ligga och harmoniera så fint med min grå matta Björk, som ligger mellan sofforna. En perfekt kombination!

 • Ella skriver:

  1. Mattorna tillverkas i (precis utanför) Kinna. Var i deras fabriksbutik för första gången i somras. Fanns otroligt mycket fint att titta på och köpa.
  2. Denna vackra matta skulle hamna i vårt sovrum. Just nu har vi ingen matta alls och jag vet att denna skulle göra hela rummet! Vi har ett sovrum som går i vitt, grått och björk och som behöver det lilla extra.
  Ha en fin lucia allihopa!

 • Sofie skriver:

  fin blogg 😀

 • Johanna skriver:

  Kinna
  Jag skulle ha mattan i vår korridor mellan sovrummen. Den skulle dölja den fula plastmattan som drar ner känslan i vår annars perfekta hyreslägenhet och skapa en lyxig känsla.

 • Mia skriver:

  1. Kinna
  2. Ska flytta i början av januari, håller på att rensa bort gammalt och slitet och letar nytt, denna matta vore verkligt fin i hallen.

 • Hanna skriver:

  1. Kasthalls mattor tillverkas i deras fabrik i Kinna
  2. Mattan skulle jag lägga i sovrummet i min nya lägenhet som jag flyttar till efter årsskiftet. Den hade mjukat upp rummet på ett så fint sätt.

 • Carola Wahlström skriver:

  1. I Kinna, Sverige
  2. Jag skulle lägga den i min hall, den är så avlång och trist nu och en matta skulle verkligen pigga upp

 • Cecilia skriver:

  1. Kinna
  2. Vi bor sen några månader tillbaka i en nyproducerad lägenhet, vilket är som att ta sig an en tom canvas, väldigt roligt och stimulerande. Utmaningar är att skapa värme och hemtrevnad bland allt det nya, den här mattan ser jag skulle bidra mkt till en mer varm och ombonad känsla i den korridor som löper utanför vårt och barnens sovrum- där kalla små fötter tassar över till oss nattetid.

 • Anna skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna.
  2. Mattan skulle göra stor skillnad i vår nymålade hall. Där skulle den få sällskap av Robert Capas foto på Picasso och Francoise Giles och göra oss glada varje dag.

 • MY skriver:

  1 Kinna (när jag var liten kom det en drickabil från Kinna och sålde dricka till mormor på landet så jag trodde att fruktsodan kom ända från Kina)
  2 vilken svår fråga, i yttre hallen, i inre hallen, i köket, i hallen utan för sovrummet, i sovrummet eller kanske i matsalen. Får väl helt enkelt flytta runt den.

 • Fredrica olsson skriver:

  Kinna
  Antingen skulle den få ligga i vår stora och lite kala hall, för att golvet är fult och det behövs nåt lyxigt där. Eller så kanske den skulle passa i trappen?

 • Sanna skriver:

  1.Kinna
  2. Jag skulle lägga den under min katt. Hon har inte förstått att katter ska gilla höjder utan håller sig helst på golvet, så jag skulle gärna låta henne ligga och mysa på en så här fin matta!

 • catarina skriver:

  1 Mattorna tillverkas i Kinna.
  2 Jag och min son har hittat vårt slott. Det är ännu lite öde, ekar på sina ställen. Mattan skulle räcka långt för att få rätta känslan och ge drömbostaden lite klass. Den skulle också ge mig en riktning för fortsatt inredning. Mattan skulle få sin plats i hallen, för att ge ett skönt första intryck och eftersom vi då skulle kunna njuta av den från flera rum.

 • Sarita skriver:

  1. Mattan tillverkas i kinna
  2. Denna vackra matta skulle hamna framför öppna spisen i vårt lilla hem i södra Spanien. Som en påminnelse om vårt vackra Sverige och med en touch av New york där en annan del av familjen finns skulle den ge oss en plats att sitta och glädjas åt livets vackra stunder som ju oftast består av att bara vara tillsammans.

 • Jenny skriver:

  1) I Kinna
  2) Jag har precis flyttat till min första egna lägenhet så är i behov av möbler i alla dess slag. Denna underbara matta skulle få pryda mitt kök. Golvet i köket är rätt slitet så mattan skulle göra sig extra bra där. Nu håller jag alla mina tummar och tår!

 • Karin Synnergren skriver:

  I grannbyn Kinna 🙂
  Den skulle få pryda golvet i vår avlånga hall,blir ett trevligt inslag och tar bort en del av det avlånga.

 • Emma Persson skriver:

  1.I Kinna
  2. Den skulle jag ha i vår hall, behöver få en mysigare känsla där.

 • Sara skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle ligga i min långa hall, eller i mitt sovrum som går i grått. Den hade ju passat överallt, så jag hade nog fått prova vart den passar bäst. Och om den passar så bra som jag tror kanske jag får önska mig en till av tomten.

 • jessica Eliasson skriver:

  1, Sverige/Västergötland/Kinna
  2, en så fin matta ska visas upp. I hallen kommer den ligga en bit in så blicken dras dit men inte grus och smutsiga skor.

 • Camilla skriver:

  1. I Kinna.
  2. På tonårssonens kal(l)a sovrumsgolv. Han har länge önskat sig en matta och tänk vilken lycka att få överraska honom med en Goose Eye Icon från Kasthall.

 • Gunilla Eriksson skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle ligga i mitt äldsta barnbarns rum (som just nu är väldigt tomt). Jag tror att han skulle tycka att den är jättefin!

 • Li Björklund skriver:

  1.Kinna
  2. Vi skulle låta mattan pryda vår nya hall så att den blir det första som möter oss när vi kommer hem:) ett vackrare och trevligare "Välkommen hem" är det ju svårt att få!

 • Annie Hallberg skriver:

  I Kinna, där jag bodde som barn.
  Skulle absolut lägga den här fina mattan på min inglasade altan! Hade gjort sig riktigt bra där!

 • Emelie skriver:

  Kinna, Sverige
  Mattan skulle lysa upp mot det mörka, slitna golvet i hallen hemma i min lägenhet, där kunder ibland sitter och väntar.Att mötas av en ombonad miljö kan betyda mycket för ens fortsatta affärsrelation, men en sån här dyr fin matta skulle jag aldrig själv ha råd att inreda med.

 • Joanna skriver:

  1. Kinna.
  2. Mattan skulle få pryda vår entré, en riktigt vacker och lyxig ingång skulle den bli.

 • Camilla skriver:

  1, Kinna.
  2, Denna mycket fina matta hade passat super i vårt sovrum som idag inte känns ombonat o mysigt. En matta hade gjort mycket. En bra start till att hitta känslan.

 • Kristina skriver:

  1. Kinna, Västergötland
  2. Framför soffan i rummet. Slulle bli min gångväg in ouch ut på balkongen.

 • Lisa skriver:

  1. Kinna
  2. I vår övre hall där den verkligen skulle komma till sin rätt och ge en ganska trist genomgångsyta lite karaktär och en mer ombonad känsla.

 • Emma Kitti skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle lägga den i köket, längs med vår 3 m långa köksö. Den skulle mjuka upp vårt ganska stela och hårda kök.

 • Anna skriver:

  1. Mattan tillverkas i orten Kinna.
  2. På trägolven som vi tror finnns under linoleummattan i vår nyinköpta lägenhet med anor från 1700-talet.

 • Hannah skriver:

  1. I Kinna
  2. I hallen som är navet i vår lägenhet. Vi måste nu flytta ut för att de ska renovera golven pga en mögelskada som uppdagades när vi flyttade in i september. I februari-mars när vi får flytta tillbaka vill jag gärna att denna underbara matta kommer med flyttlasset.

 • Paul skriver:

  1. Tillverkningen sker i Kinna.
  2. Mattan skulle bli en vacker vävd och handtuftad artär som varje morgon värmer min sons fötter när han klättrar ner för trappan och staplar in i husets hjärta, vårt vardagsrum. Den skulle passa särskilt väl just där därför att dess tidlösa design och naturmaterial skulle binda samman vår skandinaviska inredningsstil med den vackra natur som möter ögat när man går genom hallen där den kommer att ligga.

 • Maria skriver:

  1) Kinna
  2) Vi har ett rum hemma som vi kallar för "kaosrummet". Det är ett långsmalt sovrum som vi använder som förråd till diverse handdukar, julsaker, gamla pjäxor mm. Allt står på golvet, huller om buller, så dörren till detta rum är av förklarliga skäl alltid stängd. Nu är det dags för uppryckning! Rummet är värt ett bättre öde och planen är att låta en läsfåtölj med tillhörande lampa och en fin byrå få flytta in. Den vackra mattan skulle bli kronan på verket, och passar den skandinaviska inredningsstil vi har i resten av huset. Håller tummarna!

 • Elisabeth skriver:

  1) De tillverkas i Kinna.
  2)
  Kära Kasthall-Tomten,
  Jag skulle bli mycket glad om du skulle vilja komma på besök och hjälpa mig att göra min hall riktigt snygg och välkomnande!
  Utmed ena väggen har jag en länga garderober som nere vid socklarna har dold belysning som lyser upp golvet. Garderoberna är fina och belysningen stämningsfull, men det är ändå något som saknas för att få fram en fin och mysig helhetskänsla, och jag tror lösningen är en matta!
  Mattan ’Goose Eye Icon’ tycker jag är mycket vacker och skulle vara lite av en dröm att få inreda mitt hem med! Belysningen skulle lyfta fram mönstret och hallen skulle bli både snygg och välkomnande som jag önskar mig!
  Hoppas du får en fin Jul!
  P.S. Jag hör gärna av mig igen med min adress och vägbeskrivning om du skulle vilja komma på besök!

 • Bibbi Bengtsson skriver:

  1. Kinna
  2. Perfekt hos min dotter i hennes hall.
  Önskar henne verkligen denna lättskötta matta.
  Jag har själv Kasthallsmattor. Lätta att sköta,
  lätta att ta bort fläckar på, härligt med bästa
  ullkvalitet.

 • Emma skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt nya (gamla) hus är det golvkallt,
  så mattor behövs precis överallt.
  Just den här från kastall
  skulle göra sig bra i vår avlånga hall!

 • Hanna K E skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle placera mattan i vårt finrum, under ett antikt bord från Alsterbro som jag fått ärva av min mormors syster. Det skulle bli en fin mix av genuint, klassiskt och nytt.

 • Louise skriver:

  Hej! Mattorna tillverkas i Kinna. Mattan skulle få ligga i vårt sovrum som just nu är under renovering!

 • Louise skriver:

  Hej! Mattorna tillverkas i Kinna. Mattan skulle få ligga i vårt sovrum som just nu är under renovering!

 • Anett S skriver:

  Kinna
  Jag behöver en sådan fin matta i mitt nya stora rum med högt i tak! Där ekar och vi behöver mer mattor för att dämpa ljudet och skapa en mysigare stämning.

 • Christina skriver:

  Tillverkning av mattorna sker i Kinna. Vi skulle ha mattan i hallen i vårt hus i Kungshamn, Bohuslän. Vi köpte huset 2011 och har renoverat sedan dess, allt gör vi själva för att dryga ut slantarna. Vi fick göra en lång paus efter att ha fött vår son i maj i vecka 25 men nu är vi taggade att göra huset beboeligt för barnen och oss. Då huset är gammalt är golven alltid kalla så mattan skulle vara varmt välkommen som vackert blickfång samt att värma små och stora fötter.

 • EvaMaria Larson skriver:

  Mattorna tillverkas i Kinna.
  Jag skulle lägga mattan i min hall. Den skulle lysa upp hallen och mina föräldrars stora världskarta från 50 talet på väggen vore perfekt till?.

 • jenny w l skriver:

  1) Kinna
  2) Vi har köpt vårt drömhus men pengarna gick åt till själva huset. Golven är slitna och får ligga ett antal år. Mattan skulle få ligga i vårt sovrum och täcka ett slitet gammalt golv och bli precis lika älskad som resten av huset. En bättre julklapp går inte att få och jag hade blivit så genuint glad!

 • Simohne Pinaitis skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Västergötlands Kinna
  2. I min långsmala hall skulle den ligga bra och locka till köp för fler som vill ha?

 • Åsa skriver:

  Åh, vilken helt fantastisk tävling!
  1. I Kinna, nära Borås där vi bor.
  2. Mattan skulle vara perfekt i vår nya hall. Vi ska precis i dagarna flytta och vilken dröm att få lägga en sån här – helt fantastisk – matta i sin nya bostad. Skulle kännas oerhört mycket enklare med allt flyttstök om man fick öppna dörren till bostaden och lägga in den här skönheten på golvet. Det skulle värma både fötter och hjärta.

 • Inga-Maj Bjurbäck skriver:

  svar: i Kinna
  motivering:i köket där jag tillbringar mycket tid med mat och bak.

 • Claudia Kerttu skriver:

  1.Kinna
  2.Den perfekta platsen, i min sal där jag har öppen spis och gamla vackra möbler, vi bor i ett hus från 1800-talet.

 • Charlotte skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna.
  2. Den skulle få pryda en svårmöblerad passage mellan hall och vardagsrum. Där skulle den passa perfekt :)!

 • Hedvig skriver:

  1.I Kinna.
  2. Mattan skulle få bo i vår korridor på övervåningen, där det är ganska kalt. Skulle mjuka upp intrycket och både passa ihop med och bryta mot räcket i rått obehandlat stål.

 • Lina Wiss skriver:

  1. I Kinna
  2. Vi har en passage mellan två hallar hemma. ännu har vi inte tagit oss an att ta bort den långa garderoben med spegeldörrarna från 80-talet. Inte vackert, om än praktiskt. Jag tänker att mattan skulle piffa upp hallen och om det känns mjukt och skönt när man går där kanske man inte ens ser speglarna..

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1.Kinna
  2. Jag skulle placera mattan hemma hos min mamma, hon har pratat om att göra om. Mattan hade varit en bra grund att bygga på!

 • Ann-Sofi Isaksson skriver:

  1. I Kinna
  2. Denna vackra önskas ligga i hallen, där den första anblicken gör en fallen. Vilket lyxigt välkomnande för oss alla!

 • Madeleine K skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna (i närheten av farmor & farfars sommartorp, så den fabriken har jag varit vid flera gånger!)
  2. Jag och min sambo har precis köpt vårt drömhus med en fantastisk sjöutsikt och fönster åt alla håll. Jag hade gärna lagt denna snygging till matta i vårt nya vardagsrum som ligger två trappsteg ner från resten av huset och med vattnet kluckande utanför.

 • Emilie skriver:

  1. I Kinna.
  2. Jag har ingen aning, eftersom vårt hus inte är färdigt än, men förmodligen i hallen på övervåningen där ljuset faller in. Och på övervåningen kanske inte vår tvååring springer runt med mat och sölar ner den fina mattan! ?

 • Vickan skriver:

  1. Kinna – en trevlig utflykt!
  2. Den här underbara mattan förtjänar sin plats – och den råkar finnas hos mig! Mer specifikt i min stora hall, utan någonting på den då den tar all uppmärksamhet på egen hand. Jag har sneglat på denna skönhet i 1 år och hoppas på tur! MVH Vickan, Göteborg

 • Caroline skriver:

  I Kinna hittar du fabriken och mattan skulle jag vilja ha i vår korridor, som vi ska göra ganska mörk och sval i grått, mattan hade givit värme och stämt så fint i färgerna! Äldsta sitter i rullstol så det funkar typ inte med mattor i vårt hus, vi har bara golv överallt, men just i den korridoren går han aldrig så där skulle det faktiskt få kunna ligga en juvel a la Kasthall. <3

 • Linda Svantesson skriver:

  1. I Kinna
  2. I vardagsrummet! Saknar verkligen en matta som gör det lite mer ombonat.

 • Svar: Kinna
  Vi skall få nya golv i vår lägenhet (äntligen). De vi har nu är bruna och ser ut som korkmatta. De har vi levt med i drygt 7 år men nu är det äntligen dags för ett fint golv. Jag skulle vilja ha mattan i vårt kök. Det kommer bli som nytt och då är det kul med en ny matta.

 • Vera skriver:

  1. Kinna
  2. Jag vill ha den i köket – hemmets hjärta!
  Håller tummarna. PS. Jag fyller 30 snart…

 • Ingrid skriver:

  I Kinna tillverkas mattorna. Jag skulle lägga den mattan i sovrummet.

 • Johanna skriver:

  1 Kinna
  2 Den snygga mattan skulle vara en utmärkt första blickpunkt i hallen på vårt nya hus. Har inte hittat huset än, men har jag mattan vet jag ju vad för hall vi ska söka efter.

 • 1. Kinna
  2. i vårt pysselrum för att dölja det förbaskade fula och slitna golvet, dessutom skulle det bli mycket varmare att gå på 🙂

 • Magdalena Vidén skriver:

  1. Kinna i Västergötland 🙂
  2. Är fattig nygift och försöker få ihop ett litet hem. Denna matta får ligga i det enda rum vi har!<3

 • M Ljungholm skriver:

  1. I Kinna
  2. I hallen som ett första blickfång och värme både kropp & själ 🙂

 • Malin Kinberg skriver:

  1. Kinna
  2. Skulle lägga den i sovrummet så att jag ser den varje dag när jag kliver upp och blir glad av den.

 • Ann skriver:

  1.kinna
  2.den skulle pryda vårat golv i tv-rummet,den skulle vara skön att sätta ner fötterna och en fröjd för ögat att titta på

 • Ann-Sofie skriver:

  Mattorna tillverkas i Kinna.
  Jag vill lägga mattan i vardagsrummet i 60-talshuset vi just flyttat in i. Det är originalgolv här, jättefint men ganska kyligt att gå på för fötterna. Dessutom är pojkvännens favoritlag Chelsea (som färgen) så han skulle absolut gilla mattan också! 🙂

 • Evelina skriver:

  1. I Kinna
  2. I vårt ljusa och kalla vardagsrum som behöver en matta som andas pondus och nyfikenhet med mönstret

 • Mia skriver:

  1. Kinna
  2. Om man står i vår hall ser man rakt in i sovrummet med en rad garderober till vänster och dubbelsäng till höger. Där vill jag att denna fina matta ska ligga. Då kan jag känna mig stolt när det kommer gäster som ser vår fina matta, och samtidigt får vi det mjukt och varmt om fötterna när vi klär på oss på morgonen.

 • Catrine Månsson skriver:

  Kasthalls mattor tillverkas i Sverige
  En matta från Kasthall passar överallt det är bara att njuta av denna svenska kvalité. Har faktiskt en redan här hemma och den är ju bara hur fin och tidlös som helst.

 • Björn L skriver:

  1. i Kinna, Västergötland
  2. Förra året byggde vi ett uterum, men nekades av kommunen i bygglovet att installera golvvärme. Har sedan dess letat efter "Mattan" att lägga under bordet för att fötterna skall få en skön känsla. Nu behöver vi inte leta längre. Goose Eye Icon blir perfekt med det difusa mönstret i gråskala.

 • Jenny skriver:

  1. Kinna
  2. Är i startgroparna med att bygga nytt hus, en Kasthallmatta skulle definitivt platsa i de flesta rum!

 • Lina Eckerström skriver:

  1.Kinna
  2. Den hade mer än gärna fått ligga i vår alldeled för lång och tråkiga hall. My gad va snyggt det hade blivit.

 • Petra M skriver:

  1) Kinna
  2) I köket då det ursnygga men hårda betonggolvet i vårt nybyggda timmerhus kan bli lite påfrestande att stå på för länge när man lagar mat.

 • Regina skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle passa helt perfekt i vår hall.

 • Isabella Westberg skriver:

  1.Kinna i Mark, textilsveriges mecka.
  2. Den här fantastiska mattan skulle jag lägga på parketten i den inre delen av vår långa hall. Där kommer den att dra blickarna till si, visa vägen in i huset och bidra med den välkomnande mjukhet och värme som vi saknar idag. God Jul!

 • Jessica skriver:

  1, I Kinna.
  2, Jag skulle lagt den i vår hall i vår nya lägenhet. Den ser lite kal ut nu och skulle bli mer ombonad med en matta!:)

 • Magnus Attefall skriver:

  1. Tillverkas i Kinna.
  2. Jag skulle lägga den i mitt gästrum som är väldigt tomt nu förutom ett skrivbord och uppblåsbar säng för mina gäster.

 • Josefine Bergström skriver:

  1. Tillverkas i Kinna
  2. Den hade passat perfekt i vårt tv-rum.

 • Beatrice skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna.
  2. Mattan skulle bära och värma och välkomna oss och våra gäster i hallen. (Dessutom skulle vi kanske inte behöva gör om de gulnande golven om en så här goding var i blickfånget)

 • Annika Lorensson skriver:

  1. Fritslavägen 42 i Kinna
  2. Att vakna och sätta fötterna i denna matta
  skulle va för bra för att fatta
  Likaså skulle färgerna och mönstret va en fröjd för ögat
  och få tårna att i må i gåsögat!

 • Malin bergkvist skriver:

  1: Kinna
  2: i min nyrenoverade hall! Väggarna är nu färdigtapetserade i mustiga grå toner och mitt nästa huvudbry var golvet, hur ska mattan se ut? När jag såg denna, kände jag yes! "Den ska vi ha"!
  "Om jag inte lyckas med turen att vinna en,
  Upp på önskelistan måste den!
  Nog för att det för tomten blir lite brått,
  men min nya matta måste gå i grått!
  Nu håller jag tummarna i tävlingen din
  Hoppas hoppas mattan blir min!
  God jul!

 • Birgitta skriver:

  1. I Kinna
  2. … i en väl synlig passage i huset, för att äntligen kassera den 70-tals plastmatta som ligger där!

 • Tove skriver:

  1. Kinna
  2. I vår långsmala hall som inte går att möblera, den skulle verkligen få sig ett lyft med denna snygga matta!

 • Linnsa skriver:

  1) I Kinna
  2) Den skulle ligga perfekt på det snart nyslipade golvet framför den platsbyggda bokhyllan jag snart ska bygga i huset som vi snart får nycklarna till.

 • Jeanette skriver:

  Svar: Kinna
  Jag skulle lägga mattan i litens rum som kommer i januari. Det skulle vara roligt att ha något så fint och lyxigt i litens rum!

 • Ida skriver:

  1. Kina
  2. Denna fantastiska matta skulle jag inte ha svårt att placera.
  Den skulle förmodligen passa perfekt i dotterns nyrenoverade rum. Eller i vår hall.

 • Ida skriver:

  Kinna, ska det naturligtvis stå!

 • Maria skriver:

  Kinna
  En Goose Eye Icon skulle jag lägga inne i sjöboden. En modern och tidlös matta som är tillverkad inte långt från västkusten skulle ge mig lycka och njutning varje dag. Här passar en slitstark matta som tillverkas med bästa kvalite.

 • Emma skriver:

  Svar: Kinna
  Om jag vinner mattan skulle den få boa till vår hall på övervåningen som kan behöva en ljus fokuspunkt och ge en varm och inbjudande känsla när vi kliver över sista trappsteget. Precis vad jag behöver när jag ska sitta där och amma dag och natt inom kort.

 • Hanna skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna. Som textilingenjör har jag fått chansen att se produktionen på nära håll.
  2. Jag skulle placera denna vackra matta i vår rymliga hall och det skulle vara det första man möttes av i lägenheten. Dessutom skulle mattan passa perfekt till vår hallspegel fån HAY.

 • Josefine skriver:

  1.Kinna
  2. Denna fantastiska matta skulle få pryda vår hall och sprida glädje vid varje hemkomst. Gåsöga är det bästa mönstret och Kasthall gör de finaste mattorna så den kombon är helt oslagbar!

 • Eva Renström skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna
  2. Jag skulle med glädje slänga ut min hallmatta och lägga en Kasthalls matta där som blir det första man ser när man kommer in i lägenheten! 🙂

 • Ingrid skriver:

  1. Kinna
  2. Jag som alltid drömt om en äkta matta från Kasthall hade placerat den framför sängen i sovrummet. Då blir den det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser innan jag lägger mig!

 • Tess skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle placeras mellan våra soffor i vardagsrummet, den skulle verkligen ge rummet en varmare och mer inbjudande känsla 🙂

 • Nina skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle få bo i köket där vi spenderar mest tid, skulle ge vår (inte så spännande) funkislägenhet lite mer känsla! Perfekt att ge som 1-årig bröllopspresent till min man eftersom vi gifte oss i Kinna förra våren!
  Glad lucia!

 • Jennie skriver:

  1.Kinna
  2. Jag skulle lägga den i våran lilla hall där vi pga alldeles för många dörrar inte kan ha något fint på väggarna. Då skulle en vacker matta istället få bli blickfånget.

 • Madde skriver:

  1. Kinna
  2. Denna vackra matta skulle förgylla sin plats,
  på vår tråkiga, kalla trappavsats.

 • Johanna E skriver:

  1. I en fanstiskt fin gammal fabrik i Kinna.
  2. På betonggolvet i hallen i vårt nybyggda hus. Det klassiska gåsögat i grå nyanser skulle göra sig fint mot golvet, de skulle liksom smälta ihop på nåt vis, och framhäva golvet snarare än dölja det.

 • Malin B skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle placera mattan i hallens korridor för att värma frusna fötter. Den skulle ge ett varmt, välkomnande och snyggt första intryck.

 • Britta skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna, Västergötland.
  2. Mattan skulle passa finfint i mitt sovrum på det bruna parkettgolvet.

 • Erica Antonsson skriver:

  1. Kinna i Marks kommun.
  2. I sovrummet – lagom till vår nya fina svindyra säng! 😉

 • Eva Ramsner skriver:

  1.Fabriken ligger i Kinna. Där har man tillverkat mattor sen 1889.
  2. I sovrummet skulle denna matta göra sig. När man vaknar är det en fröjd att börja dagen med en anblick av en härlig skön matta.

 • Maria skriver:

  1. Kastahalls mattor tillverkas Kinna.
  2. Jag skulle ta mattan till vårt fritidshus som vi håller på att bygga, färgerna skulle passa perfekt där.

 • Ulrika Sjöqvist skriver:

  1: Kasthalls mattor tillverkas i Kinna i Marks kommun
  2: Hos oss passar den perfekt i sovrummet framför öppna spisen. Vi håller tummarna

 • Pernilla H skriver:

  1. Kinna
  2. I vår hall på övervåningen. Ett tråkigt utrymme som känns hopplöst att göra något med, men denna snygga matta kanske sätter bollen i rullning och jag slutligen gör något där.

 • SofiaS skriver:

  1. Kinna
  2. Har ingen matta i sovrummet och det känns så omysigt och kalt. Mattan skulle verkligen passa perfekt därinne!

 • Jenny Ekeblad skriver:

  1) Mattorna tillverkas i Kinna!
  2) Jag skulle lägga mattan i vardagsrummet där vi har en stor fri yta som barnen älskar att leka på. Hade en härlig matta där fram till helt nyligen då min svägerskas hund kissade ner den. Den blev sig inte riktigt lik och luktar fortfarande trots att dom var snälla och la ner massa tid på att tvätta den…. Vann jag en fin dyr matta så skulle jag kunna byta matta utan att de förstår att det är pga hunden!

 • Ida-Marie skriver:

  1. Kinna
  2. I sovrummet som just nu kräver raggsockar för att klara av att sticka fötterna utanför täcket på morgonen. Skulle binda ihop rummet med vardagsrummet som har en mörkt matta vävd med gåsöga.

 • Josefine skriver:

  1. Kinna
  2. I min vita hall dit jag aldrig hittar en matta som är tillräckligt lång skulle den här mattan passa perfekt!

 • Matilda skriver:

  1. I bästa Kinna (där jag är född och uppvuxen).
  2. I mitt STORA sovrum. Det behövs en matta för att det kännas mysigare. Inte vitt, kalt och tomt som nu.

 • Caroline Källström skriver:

  Kasthalls vackra mattor tillverkas i Kinna,
  en såndär grå och elegant skulle jag gärna vilja vinna.
  Kanten på mattan gör den stilig och unik,
  skulle passa mig perfekt som är ett inredningsfreak.
  Jag skulle placera den i hallen då den många beundran väcker,
  för den är ju bara så himla läcker.
  Då det mesta i hemmet går i vitt och svart,
  skulle det kännas bra att bryta av med något grått och inte allt för matt.
  Nu för väl ödet avgöra om jag har turen med mig,
  skulle i alla fall bli en otroligt glad tjej.

 • Ailin Lee skriver:

  1. Kinna
  2. I det öppna köket – därför familjen tillbringar mest tid där.

 • Sanna skriver:

  1. Kinna
  2. I mitt nya hem (från nyår)! Mattan skulle ge själ och naturnära snygghet till vardagsrummet.

 • Christina skriver:

  1. Kinna
  2. Jag tänker mig mattan i min dotters rum. Med en så fin matta på golvet hoppas jag att hon inte fortsätter täcka golvet med kläder…

 • Carin skriver:

  1. De är svensktillverkade och fabriken ligger i Kinna!
  2. Mattan ska få ligga i vårt sovrum där det behövs en ny matta! Mattan i sovrummet har legat där alltför länge…… ? ? ?

 • Jeanette R skriver:

  Kinna. Skulle i vår hall kännas helt rätt, matchar tapeten och är lång nog för att dölja en ful parkett.

 • Helena skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt nybyggda radhus saknas själ så i gången mellan hall och kök ska denna matta ge värme och välkomna oss hem.

 • Maria skriver:

  1. I Kasthalls fabrik i Kinna i Västergötland. På samma plats som de producerat mattor sedan starten 1889.
  2. Jag skulle placera mattan i vårt sovrum vid sängens fotände. Där skulle den få ligga ett tag tills den hamnade på ett annat ställe i huset. En sådan klassisk och fin matta skulle passa fint på väldigt många ställen hemma hos oss!

 • Lisa Persson skriver:

  1.kinna
  2. Den skulle placeras i sovrummet då vi inte har nån matta där och det skulle vara mysigt att få varmt under fötterna då man kliver upp

 • lina cronier skriver:

  Kinna
  Hyreslägenheten har inte de vackraste golven direkt. Parketten är "orginal" (låter fint va?) från 50-talet och ser ut därefter.
  En stor matta som denna hade flrskönat hela vardagsrummet så makalöst och hade gjort rummet till lägenhetens favorit ist för stället där tv: n dominerar.
  Vi hade njutit av den till max hela familjen men ärligt talt, framför allt jag! För aldrig jag kommer ha chans at få tag i en sådan här fantastisk matta annars.

 • Cecilia Engman skriver:

  1. Fabriken i Kinna
  2. I gillestugan skulle Kasthalls vackra matta få flytta in.
  Skulle bli överlycklig om den blev min!!!

 • Brysselkakan skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna.
  2. Om jag vinner lägger jag mattan i vårt kök, den skulle göra sig så fin mot vårt golv i ljust gråmelerad sten och våra brunsvarta luckor.

 • Filip skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan ska ligga i våran hall. Färgen på mattan passar perfekt in i den färgskala som vi har i lägenheten. En matta saknas i hallen och det gör trägolvet märkbart slitnare där.

 • Micaela skriver:

  1. I Kinna
  2. Jag skulle lägga den direkt nedanför min säng så att jag slapp släppa ned fötterna på ett kallt golv om morgonen 🙂

 • pia skriver:

  Kinna
  Perfekt till vår hall där vi idag saknar matta och vi fryser om de små fossingarna när vi tassar genom den på morgonen ut till köket.

 • Märta skriver:

  I Kinna
  Mattan skulle jag lägga i hallen och byta ut den gamla ryamattan, så fint det skulle bli och jag skulle bli så gla

 • Sofie Bergman skriver:

  1. I Kinna
  2. Till min mans hemma kontor som han får det fint om fötterna.

 • Sofie skriver:

  1: Kinna
  2: I hallen för att bli glad (och varm) när man kommer hem;)och ull är väl smutsavvisande om inte mitt minne sviker mig? Eller i vårt svinkalla sovrum eller i köket som också är rysligt kallt. Den skulle nog faktiskt inte få en permanent adress i vårt hem, utan få flytta runt och värma fossingar. Färgen funkar till allt:)

 • Lisa S skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle ligga i min hall för att göra den fin o välkomnande!!
  Kram Lisa S

 • Rebecka skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle placera mattan framför soffan i mitt lilla vardagsrum för att göra det mer ombonat och varmt. Måtten är perfekta och mönstret kommer passa som handen i handsken till det det nya linneöverdraget jag ska sy till vår begagnade soffa!

 • Kristin skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt sovrum: där vill man gärna ha något mjukt att landa fötterna på och något harmoniskt att vila ögonen på!

 • 1. Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i hallen… skulle passa utmärkt där mot det svarta hårda klinkergolvet!

 • Sofia Sjogren skriver:

  1. Kinna
  2. I serveringsgången!

 • Helen W skriver:

  Kinna!
  Den skulle passa fint under vårat matsalsbord! Eller under soffbordet..

 • frupastell skriver:

  1) de tillverkas i Kinna
  2) i vårt nya kök vi ska tillbringa många timmar,
  framför diskbänken denna glimmar

 • Eva skriver:

  Mattorna tillverkas i Kinna.
  Skulle jag vinna mattan skulle den få ligga på bästa platsen – vid soffan. Där har vi under småbarnsåren haft en kohud som varit praktisk – nu vill vi ha något SNYGGT. Kasthalls matta skulle passa väldigt bra!

 • Matilda skriver:

  1. Kinna
  2. Vi äger för tillfället inte en enda matta, förutom dörrmatta. Den här skulle passa perfekt i vårt sovrum och vara starten på vårt liv som mattägare! 😉

 • Sara skriver:

  1 – Kinna
  2 – Jag skulle placera matten under julgranen, inslagen i det finaste pappret och med en etikettet där det står God Jul Mamma. Bara några få sekunder efter paketöppningen skulle denna ivriga mamma placera den i sitt nyrenoverade kök som fortfarande inte hittat sin matta.

 • Johanna skriver:

  1 Kinna
  2 På vår övervåning det skulle ligga en matta lång
  eftersom det är ett stråk med mycket gång.
  Den skulle perfekt passa in,
  jag hoppas så att den blir min.

 • Sara skriver:

  KINNA
  Mattan ska få ligga i sommarstugan.
  Där kommer den ligga bra, finmattan!

 • Malin skriver:

  1. I Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan framför köksbänken. Jag tycker mycket om att stå och pyssla i köket och då skulle det vara underbart att ha en go matta under fötterna istället för den kalla klinkern som jag står på nu.

 • Lila-Lena skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan passar överallt! Men ser den helst på mitt valnötsgolv i köket. Det ljusgråa skulle göra sig fint mot det mörka golvet.

 • Helene F skriver:

  1. I Kinna
  2. Åh, denna skulle passa såå bra i mitt nyrenoverade sovrum där färgerna går i grått, grått, grått (och så lite lite rosa)! 🙂

 • Therese Norrbelius skriver:

  1. I Kinna
  2. Vi har precis lagt hela nedervåningen i det valnötsgolv som vi trånat efter sedan vi köpte huset för snart fem år sedan och denna mattan skulle verkligen vara pricken över i:et i hallen.

 • Alexandra skriver:

  1. Den fina fabriken ligger i Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i köket när vi renoverat vårt hus som tidigare var en stuga färdigt! Skulle vara fantastiskt att få lägga in denna när man bränt sina besparingar på renovering. 🙂

 • Aniika skriver:

  1. Kinna
  2. I vår hall! Varför? För att jag skulle bli glad varje gång jag steg innanför dörren…

 • Thomas O skriver:

  1. Kinna
  2. Då skulle jag skänka den till min far som är fd matthandlare och ett stort fan av Kasthall utan att han någonsin haft en i sin ägo. Den skulle passa utmärkt i deras entréhall så också jag kan njuta av den när jag kommer på besök.

 • Thomas O skriver:

  1. Kinna
  2. Då skulle jag skänka den till min far som är fd matthandlare och ett stort fan av Kasthall utan att han någonsin haft en i sin ägo. Den skulle passa utmärkt i deras entréhall så också jag kan njuta av den när jag kommer på besök.

 • Malin skriver:

  Mattan tillverkas i Kinna, Sverige
  Om jag skulle vinna denna mattan skulle den placeras i våran långa smala hall (där den skulle passa perfekt) som inte är så mycket för värden i dagsläget och som behöver få en mer ombonad känsla.

 • Thomas O skriver:

  1. Kinna
  2. Då skulle jag skänka den till min far som är fd matthandlare och ett stort fan av Kasthall utan att han någonsin haft en i sin ägo. Den skulle passa utmärkt i deras entréhall så också jag kan njuta av den när jag kommer på besök.

 • Helena skriver:

  1. Kinna
  2. Denna fantastiska matta skulle jag lägga i vår hall. Det är förutom entrén också knutpunkten och genomfartsleden i vårt hus. Mattan behöver vara både slitstark och varmt välkomnande. Men med detta klassiska mönster och behagliga färgkombination passar mattan överallt, så jag skulle nog flytta runt den efter humör och årstid.
  God jul! /Helena

 • Malin Nilsson skriver:

  1) Kinna
  2) i vår hall i vårt nya och för tillfället helt kaosartade hus. De gulbruna 70-tals tapeterna i hallen, som 104 åringen som haft huset innan oss och byggt det omsorgsfullt valt, är nu nedrivna och vi ska sätta vår prägel på hemmet. Det gör vi i hallen med ljusa väggar, genom att såpa det befintliga trägolvet och med en sådan här tjusig matta. Åh!

 • Jeanette skriver:

  1. Kinna
  2. Gåsöga skulle vara så fin i vårt kök. En vacker sammanlänkning mellan vår vitoljade fiskbensparkett och mörkgrå köksskåp. Yes, please!

 • Johanna B skriver:

  1. Trots att New York inspirerat det nya färgerna finns ju Kasthalls fabrik och huvudkontor här hemma i Sverige i Kinna, Västergötland.
  2. Med inflyttning i vårt nya hus i januari så behövs en härlig matta i finaste ull för att skapa "hemmakänsla". I det stilrena vita köket skulle Goose Eye Icon, med sin tidlösa design, skapa värme både för ögat och frusna tår vid morgonkaffet.

 • Humla skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle få hedersplatsen på MIN sida om sängen, jag vill att den ska vara det första och sista mina forslingar möter varje dag 😉

 • Åsa skriver:

  1. Kinna
  2. Direkt efter hallen. Den ska vara det första som välkomnar en. Hade passat perfekt.

 • Paula skriver:

  Jag vill placera mattan i mitt kalla och dragiga vardagsrum!

 • Åsa Bäckström skriver:

  Kasthalls fabrik ligger i Kinna, Västergötland. Goose Eye icon, Central park skulle ligga i hallen tillsammans med den indigo blå gåsöga som vi fick i bröllopspresent för 20 år sedan. Mattan har klarat tre vilda barn med glans. Den är lika fin idag som då.

 • Anna skriver:

  1) Mattan tillverkas i Kinna.
  2) Skulle jag bli den lyckliga vinnaren av denna makalöst vackra matta skulle den få förgylla vår kommande hall. Vi är i full färd med en omsorgsfull tillbyggnad av vårt 20-tals hus där vi noga överväger våra materialval. En slitstark, smutsavvisande matta gjord av naturmaterialet ull uppfyller alla kriterier – bestående kvalitet med lång livslängd.

 • Camilla Wangen skriver:

  1) Kinna i Östergötland
  2) Om jag denna vackra Kasthalls Matta skulle vinna, i köket den sin plats skulle finna.
  Till vårt svarta kök med vit marmorskiva,
  skulle Chelsea platsa som en äkta New York diva!

 • Sofi skriver:

  1. Mattan görs i Kinna.
  2. I vår flyttar vi till vår drömlägenhet. Min sambo envisas med att vilja ta med vår gamla, trista och rejält slitna hallmatta i flytten, men med en sådan här snygg och klassisk matta skulle vi äntligen kunna enas om inredning i ett av rummen, nämligen den svårmöblerade gången mellan hallen och vardagsrummet. Mattan skulle bli det självklara blickfånget så fort man kommer innanför dörren och vara skön under både små och stora fötter!

 • Christine skriver:

  1. Kinna
  2. På golvet bredvid sängen så starten på dagen blir varm, mjuk och behaglig.

 • Veronica skriver:

  Mattan tillverkas i Kinna
  Skulle jag vinna skulle den få ligga i mitt nya sovrum. Har bott i en liten garderob i större delen av mitt liv och nu har jag äntligen fått ett stort fint rum! Denna vore verkligen drömmen!
  [email protected]

 • Lisa S skriver:

  1. I Kinna
  2. Den skulle få ligga i vår hall, innanför entrén och välkomna oss och våra gäster för väldigt lång tid framöver. En klassiskt fin matta !!

 • Bodil skriver:

  1. I Kinna.
  2. Det där var det snyggaste jag sett. I mattväg. Den skulle få ligga i huset i hallen mellan köket och vardagsrummet. Eller i vårt stora sovrum vid fotänden på sängen. Eller i taket. Eller där den syns bäst helt enkelt.

 • Camilla Regn skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle placeras på vårt mörkbruna svinkalla klinkergolv i en korridor hemma. Skulle bli både ljusare och varmare.

 • Camilla Wangen skriver:

  1) Kinna i Västergötland
  2) Om jag denna vackra Kasthalls matta skulle vinna,
  sin plats i köket den skulle finna.
  Till vårt svarta kök med vit marmorskiva,
  skulle Chelsea platsa som en äkta New York Diva!

 • Amanda skriver:

  1, I Kinna
  2, I hallen. Min pojkvän och jag har köpt vårt första gemensamma boende, ett radhus, nu i höstas. Hallgolvet är inte speciellt snyggt så den här mattan hade verkligen gjort vår hall så mycket mer inbjudande. Det är ju faktiskt det första man ser när man kommer innanför dörren!

 • Irina Tibre skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle göra sig perfekt i vårt kök som gränsar matsalen med den finaste vintage mattan i grå/beiga toner med inslag av dövrosa, till de vita väggarna, ljusa parkettgolvet hade denna mattan gjort sig perfekt, den hade plockat upp den gråa färgen i matsalsmattan och gett köket en elegant och stilren anda. Håller tummarna att den blir vår! ?

 • Nina skriver:

  1. Fabriken finns i Kinna
  2. Mattan skulle passa perfekt i vår stuga i fjällen. Kanske den sista pusselbiten för den ombonade känslan.

 • Hallon skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle få ligga i hallen mellan barnens rum och vårt sovrum som en mysig farled för små barn som vaknar mitt i natten.

 • Lina skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i vår hall. Det hade blivit en mysigare känsla i hallen och sen hade färgen på mattan passat fint till resten av hallen.

 • birgitta skriver:

  1. Kinna
  2.I vår nya hall skulle denna matta få ligga som ett blickfång praktisk och elegant!

 • Catharina skriver:

  1. Kinna
  2. Allrummet på landet där golvet är oisolerat.

 • Bibi skriver:

  1. I Kinna
  2. I flera år har jag sökt efter en matta att ha på golvet till hemmakontoret. Denna stilfulla och alldeles prefekt hade passat där otroligt bra.

 • Anncharlott skriver:

  1 Kinna
  2 I hallen. Har precis flyttat in hos min kille i där ligger en sliten billig matta som inte passar i färg så det här skulle pli perfekt

 • Ina skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle KASTa in den i HALLen. 😉 Med två små här hemma ligger jag ofta på golvet när det ska kläs på och iväg till förskola. Skulle kännas mysigt och uppmuntrande i stress och trotskaoset med en så fin matta från Kasthall.

 • anna l. skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle ge vår matplats den sista finishen, lamporna kom upp senast idag. I vårt nybygge med vita väggar hade en snygg Kasthall passat perfekt för att ge struktur och få in naturkänsla!

 • Hedvig skriver:

  1. Kinna
  2. En matta snäll mot både natur och barn skulle passa utmärkt i sonens första rum!

 • Elin F skriver:

  1. Kinna
  2. I vår nya lägenhet när jag flyttar för mitt första jobb!

 • Sofi n skriver:

  1.kinna
  2. I vardagsrummet i nya lägenheten. Det ser så naket ut nu utan matta

 • Martina Svärd skriver:

  1. Kinna
  2. Jag och min flickvän skall flytta ihop i januari och denna matta är den enda vi kommit överens om att vi skulle vilja ha under vardagsrumsbordet!

 • Ulle P skriver:

  1. Kinna
  2. Skulle passa perfekt i vårt kök. En fantastisk matta! Glad lucia till er.

 • Lisa skriver:

  1. Tillverkning i Kinna.
  2. En perfekt gångmatta kommer till sin rätt i vår "halva", rummet som måste passeras när man skall till vardagsrum, sovrum, hall och kök! Med andra ord -i centrum!

 • Mattias Olofsson skriver:

  1. Sverige, Kinna
  2. Jag skulle sätta den i vår hall för på så sätt kommer den i blickfånget direkt, vilket den definitivt förtjänar! Där skulle den rent färgmässigt fungera perfekt!
  Glad Lucia!

 • Gisela skriver:

  1. Kinna
  2. I sovrummet. En riktigt fin matta njuter man inte bara av att se på. Den ska upplevas, allra bäst av nakna morgontrötta fötter.

 • Christine Carlström skriver:

  1. Kinna finns tillverkningen.
  2. Vi har precis köpt ett tvåvåningshus och äger en gammal sliten matta som vi haft i 8 år, vit/beige dessutom så den är inte fräsch längre. Vi skulle så gärna vilja ha en din matta som denna i vardagsrummet under vårt vita soffbord med svart granitskiva som vi specialbeställt av en möbelsnickare.

 • Elisabeth skriver:

  1. Kinna, Västergötland (hejja hejja)
  2. I hallen, som verkligen behöver fräschas upp!

 • Kajsa skriver:

  1. Kinna
  2. I vår hall för att täcka den det fula golvet som vi inte haft tid att ta tag i.

 • Lotta skriver:

  Kinna
  Mattan skulle ligga där alla skulle få möjlighet att gå på den – i hallen.

 • Anemonia skriver:

  1. I Kinna, Västergötland.
  2. I vår enkla lilla sommarstuga, så kallt och dragit är.
  Ingen isolering i golv och väggar finns att hitta där!
  Men den är ju så mysig och vi trivs där så bra.
  Med den ursnygga ullmattan från Kasthall skulle stugan så ombonad bli, och kalla fötter slipper vi dessutom ha!

 • Lisa skriver:

  1. Kinna
  2. En kasthallmatta förtjänar en plats i "finrummet" dvs vardagsrummet!

 • Lisbeth Magnusson skriver:

  1. fabriken finns i Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i badrummet. Där skulle den bli perfekt!

 • Linda skriver:

  Fabriken ligger i Kinna. Bor i Träslövsläge och brukar ibland åka till Kinna för att handla tyg och handdukar mm. Tittar alltid in till Kasthallsfabriken och tittar på deras fina mattor. Härlig kvalitet och design. Snygg matta som skulle passa i vår hall.

 • Tina skriver:

  1. Kinna
  2. Framför min balkongdörr som drar in kall luft på golven, skulle passa perfekt så att den platsen kan bli både mysig och varmare!

 • Katarina skriver:

  Kinna
  Den skulle passa perfekt i vårt nya hus!. Antingen i hallen eller i vardagsrummet.

 • Erica ö skriver:

  1. Kinna
  2. Nedanför sängen, så det sista mina fötter- och det första mina fötter känner varje dag- är denna fantastiska matta!

 • Anneli Andersson skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt nya dressingroom. Mattan passar perfekt mellan mannens och min sida av rummet. Jägarns, vad lyxigt det hade blivit! Fingers crossed!

 • Laura skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle ge mattan till min kära mamma, som nyligen flyttat in i sin nya lägenhet. Hon har en avlång inre hall, där denna matta skulle passa perfekt! Den skulle ge ett varmt och trivsamt intryck när man kommer in i lägenheten.

 • Annika Ahlehjelm skriver:

  1 Kinna
  2 I köket, perfekt att gå på varje dag! Pryder sin plants med sin stilrena elegans!

 • Anja F skriver:

  1. Kinna
  2. I gangen eller på mit værelse

 • Martina Bjelkerud Altbark skriver:

  1. Kinna, Sverige
  2. Den fantastisk fina mattan skulle passa utmärkt i min sons rum, den kommer ge ett lugn till rummet med den enkelheten den betonar. Något som behövs nu när min ett åriga son ska börja sova själv där.

 • Anna S skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i sovrummet. Perfekt att tassa runt på kyliga mornar.

 • Emma skriver:

  Kinna
  I vår hall. Att alltid mötas av denna underbara Kasthallmatta, det vore fantastiskt det kan ju var och en fatta!

 • Martina skriver:

  Kinna
  Mattan skulle få ligga i vardagsrummet, framför tv:n och tv-bänken. Mattan skulle bli en fin kompensation till tv:n som annars är vardagsrummets "fulaste" och mest svårmöblerade möbel.

 • Laila skriver:

  kinna
  den skulle passa utmärkt i färg och form i vårt kök. vi ska totalrenovera allt och då skulle det kännas extra lyxigt att vinna en fin matta när budgeten redan är knäckt efter kök och vitvaruinköp.

 • Helena skriver:

  1. Kinna
  2. I vår fjällstuga, där den får värma skdåkarfötter.

 • Frida skriver:

  1. Kinna
  2.Svaret är givet: det här
  är mattan jag letat efter till hallen i nya lägenheten, vi får tillträde till snart. Fin att se på, mjuk och lyxig att gå på och perfect match till de grå väggarna. Den skulle
  definitivttitt bli årets bästa klapp!

 • Åse skriver:

  1 Kinna
  2 Hallen – hallen ligger mitt i lägenheten och skulle med sin perfekta färg binda samman alla rum. Plus att vi alla skulle få ett varmt och vackert välkomnande, direkt i halln!

 • kajsa skriver:

  Kinna
  Mattan kommer jag att lägga i hallen så det är det första man ser och känner när man tar av skorna. En kasthall matta är ett bevis på god svensk design.

 • Annika skriver:

  1. Kinna
  2. I vårt sovrum hade den passat perfekt både utifrån färgställning och mått. Saknar en matta här i dagsläget och tycker att denna är fantastiskt fin

 • Kicki skriver:

  1. I Kinna finns tillverkningen.
  2. I vårt sovrum skulle den ligga som pricken över iet!

 • Josefin L skriver:

  1. Kinna
  2. Jag har precis flyttat hem till Sverige efter tio år utomlands och efter ett uppbrott med min fd sambo så har jag inte en enda möbel. I nuläget håller jag på och inreder en lägenhet men eftersom jag börjat om från scratch så ligger mattor rätt långt ner på priolistan därför vore det underbart med något som kan göra det lite mer ombonat i min kala hall.

 • Maria skriver:

  1. Kinna
  2. I vår hall på övre våningen. Hallen är smal, trång, lång och väldigt vacker! Mätte just häromdagen ut att 80 cm storlek på matta är perfekt!

 • Håkan skriver:

  1. Kinna
  2. Har precis rustat den stora hallen på övervåningen, som nu går i vitt och grått. Där skulle den få ligga som en smycke och värma både hall och fot.

 • Niklas W skriver:

  1. Kinna
  2. Självklart skulle denna underbara matta placeras i vår dotters rum. Vi har nyligen gjort om hennes rum med fina vita möbler, stringhylla, tolix stol och designmöbler samt en grå fondvägg. Det enda som saknas just nu är en matta med stil och klass, vad passar då bättre än denna skönhet.

 • Linda H skriver:

  1. Kinna
  2. Skulle vara " pricken över i" i vårt nymålade gråa kök, där just nu bara mattan saknas!

 • Sofia skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle passa perfekt i hallen i huset som är nytt för mig och familjen men som har stått på samma ställe sedan 1913. Huset är en blandning av modernt och sekelskifte och där skulle denna klassiska matta med en twist passa perfekt!

 • Kajsa skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan ska ligga längs med vår kommande inbyggda garderob med skjutdörrar som ska byggas i vårt sovrum. Det är det sista som vi ska göra klart innan vårt hus är helt färdigrustat. Tänk att få stå barfota där på morgonen och ta fram dagens outfit 🙂

 • 1. Kinna
  2. Om jag hade turen att vinna skulle mattan få hedersplats i vårt sovrum för att få den rätta mysiga och ombonade känslan som just nu saknas. Håller tummarna!

 • Johanna S skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle placerat den i hallen mellan vardagsrummet och köket för att dra bort blicken från den prickiga (!!!) laminatmattan. Den hade varit mer än välkommen.

 • Moa skriver:

  1) Kinna.
  2) För ett par dagar sedan fick jag mitt antagningsbesked till Lunds Universitet, vilket innebär boende i ett korridorsrum. Att göra det mesta av 20 kvadrat i en 60-talsbyggnad med en studentbudget för en inredningsälskare är inte lätt och därför hade en grym matta likt denna varit den bästa julklappen jag hade kunnat få.

 • Elinor Janson skriver:

  1. Kinna
  2. Framför min långa soffa. Skulle dessutom matcha patchworkmattan som ligger under matsalsbordet perfekt.

 • Vera skriver:

  1. Kinna.
  2. Mattan ska ligga i vardagsrummet hos min syster! 🙂 Hon flyttade nyligen hemifrån och det vore kul att överraska henne med en riktigt fin matta. Hon älskar inredning och hade blivit så glad!

 • Susanne skriver:

  Kinna
  Den skulle få förgylla min inre hall så den blir det bland det första man ser när man kommer hem 🙂

 • Rebecka Gustafsson skriver:

  1. Fabriken där mattorna tillverkas ligger i Kinna.
  2. Mattan skulle vara snygg i vår hall på övervåningen där jag känner att det fattas någonting för att få till den där slutliga finishen. Denna matta vore pricken över iet och jag skulle älska hallen framöver!

 • Emma skriver:

  1.Kinna.
  2.Vi firar tio år som lyckliga ägare till vårt härliga femtiotalshus med ge nytt liv till fiskbensparketten. Precis nyslipad och hårdvaxbehandlad ligger den där och bara längtar efter mattan som skulle vara pricken över i, alldeles utanför våra sovrum i den långa korridoren..

 • Ann-Charlotte skriver:

  I Kinna.
  Mattan kommer hamna i vårt vardagsrum. Just nu har vi en svart matta med långa strån som är riktigt äcklig 🙂 Lilltjejen börjar snart krypa så denna mattan kommer göra sig extra bra där (bra krypgrund)

 • Elinor skriver:

  1. Kinna
  2. Med kalla golv behövs en matta framför min långa soffa. Skulle passa perfekt i mitt hem.

 • Kirsi skriver:

  1)Kinna.
  2)Jag skulle lägga mattan i vårt sovrum. Golvet är kallt och mattan skulle värma våra fötter.

 • Erica skriver:

  1.I Kinna
  2. Jag skulle gärna vilja att mattan flyttade med till nya huset! Mattan skulle passa perfekt till den vitlaserade asken 🙂

 • Gunnel skriver:

  1. Kinna
  2. En sådan här matta är precis vad jag letat efter. Den skulle passa perfekt i den långsmala hallen hemma. Oj, vad mina fötter skulle bli glada! 🙂

 • Anna skriver:

  1. Kasthall ligger i Kinna
  2. Mattan skulle jag lägga som en förlängning av vår hall, ut i vardagsrummet, där vi precis bestämt oss för att lägga kalksten på golvet. Mattan skulle bli en perfekt sammanflätning av hallen med resten av huset.

 • Anna skriver:

  1) Mattorna tillverkas i Kinna
  2) I vårt fina lilla kök bli det kallt om natta, där skulle det passa med denna matta

 • Sigfrid skriver:

  1. Kinna
  2. På sovrummet. Nedanför sängen, så det sista mina fötter- och det första mina fötter känner varje dag!

 • Lovisa Linde'n skriver:

  1. I Kinna görs Kasthalls vackra mattor -har jag just lärt mig!
  2. Åh, har i många år suktat efter en vacker kvalitetsmatta från svenska Kasthall. Den hade varit perfekt i vår hall mot vårt mörka trägolv! Vår ljudkänsliga granne på våningen under oss blir nog nästan lika glad som oss om vi äntligen hittar en matta som vi vill ha! Och förstås roligt att få känna sig lite stolt inför vänner & bekanta över att inneha en sådan fin-matta!

 • Malin Fasth skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle vilja ge mattan till mina föräldrar som just köpt ett litet sommarhus på Öland. På det vackra trägolvet där skulle den vara perfekt!

 • Jannike skriver:

  1. Kinna
  2. Oj va svårt den skulle passa på så många ställen, men bäst skulle den nog passa i vårt nymålade sovrum.

 • Jenny Olsson skriver:

  Denna matta vill jag vinna, eftersom den är från Kinna!!!
  Hunden har pissat ner varenda matta, igår var det dock katta… I vardagsrummet skulle denna passa bra, utelåsta får djuren bli sen tror ja!

 • KarinM skriver:

  1.) Kinna, inte långt från Borås
  2.) Mattan skulle få vara på landet, i korridoren. Passar perfekt med en lång, smal, lyxig matta att tassa på med bara fötter under dragiga höstkvällar.

 • Elin Håkansson skriver:

  1) Kinna
  2) Min äldsta dotter och hennes familj har flyttat till USA. De skulle få lägga den i sitt "front room" för att påminna om det genuint svenska hantverk som Kasthall står för.

 • Zara skriver:

  1. Kinna
  2. På vår övervåning som jag precis försonats med efter att ha hatat dess överflöd av furu så vansinnigt mycket. Nu börjar jag fundera på hur man istället kan göra det fruktade träslaget lite mer 2015, och denna underbara matta är en perfekt start! Lite samma idé: göra om något klassiskt och aningen uttjatat till något nytt och supersnyggt!

 • Annki Claesson skriver:

  i mina hemtrakte, Kinna
  I vårt vardagsrum, på väg mot våra röda Kartellstolar och vår matgrupp i det vintriga burspråket.

 • Jenny skriver:

  1.Kinna
  2.Jag skulle ge bort den till min lillebror i julklapp! Han flyttade nyligen och den skulle passa bra i hans nya hem.

 • Lotta skriver:

  1. Kinna
  2. Man ska mötas av denna vackra matta i min hall.

 • Cicci skriver:

  1 Kinna
  2 Framför våra diskbänk och arbetsyta i köket
  Hade denna passat perfekt ??

 • Rebecka B skriver:

  1. Kinna
  2. I hallen i vårt nya hus hade den passat jättefint!

 • Agata Absalyamova skriver:

  Svar: Kasthall tillverkar sina mattor i Värstergötaland, Sverige.
  Om jag vann skulle jag vara stoltare än någonsin och rulla ut mattan direkt i korridoren. Jag skulle vilja visa alla vilken dyr och lyxig matta jag har i mitt hus! Hela min familj skulle bli överlycklig!
  *Håller tummarna*

 • Johanna skriver:

  1) Kinna.
  2) Jag skulle lägga denna pärla i min lilla familjs nya långsmala hall där inga möbler får plats. Där skulle den här mattan få eget spelrum att välkomna gästerna till oss!

 • Josefin U skriver:

  1. Kinna
  2. I vår nymålade vita, helt oinredda hall på övervåningen. Då skulle vi ha något fint att utgå ifrån när vi sen ska inreda rummet vidare.

 • Siv skriver:

  Mattorna tillverkas i Kinna
  Vi skaffade oss en liten valp för några månader sedan och efter det så har vi kört mattlöst. Har verkligen saknat mattor, speciellt i hallen så om jag skulle vinna en matta skulle den ha en given plats där..

 • Sofia J skriver:

  1:Kinna
  2: jag skulle lägga deni vardagsrummet under laminoforöljerna. Det skulle bli fint.

 • Anna skriver:

  1. Kinna
  2. Där är den!! Tjoho! Vi har letat efter denna typ av matta till vår hall. Vi flyttade i somras in i ett 70-tals tegelhus, havsnära i Kungsbacka. Bort från lägenhet i Stockholm (som vi i och för sig också älskade) till vårt drömhus på västkusten. Med lång hall! Och i behov av matta! Det blir så kallt och kalt utan Som vi letat efter den perfekta mattan och här är den ju! Varför såg vi inte den när vi var inne och letade på Kasthall i Sthlm?? Nu vet vi, tack för det! #isistasekunden…

 • Carina erixon skriver:

  1. Kinna. Jag skulle ge den till min son skulle bli så fin i hallen

 • Elin skriver:

  1. Kinna
  2. Denna vackra matta gör sig perfekt på det oljade ekgolvet i köket. Framtoningen blir både lyxigare och mjukare. Älskar att mattan är gjord i naturmaterial!

 • Lotta skriver:

  1. Kinna.
  2. Jag skulle placera den i min hall. Den skulle bli superfin där.
  Då jag snart fyller år den 22/12 hoppas jag på extra tur!

 • Malin Olsson skriver:

  1. I Kinna. Har varit där och klämt på mattorna och drömt mig bort.
  2. Helt enkelt för att det är den ultimata mattan till förlängningen av vår hall…med perfekta mått dessutom!
  Just nu är det en kal och ogästvänlig del i mitten av vårt hus som jag skäms över. Vill känna en varm och välkomnande matta under fötterna. Vill traska runt barfota som självaste Ernst Kirchsteiger!

 • Birgitta skriver:

  1. Kinna
  2. I tv-rummet, där vi i ärlighetens namn tillbringar mycket tid. Tidigare har en matta som min mamma vävt fyllt sin plats där. Till min stora sorg har dock mattan blivit alldeles för sliten, och min mamma orkar inte väva en ny. Så denna matta från Kasthall skulle nog bli en fullvärdig ersättare!

 • Emma Thun skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle passa perfekt i korridoren/hallen mellan badrummet och sovrummet!

 • Emma skriver:

  1. Kinna
  2. Blev så glad när jag såg dagens pris i adventskalendern! ? Sedan vi köpte vårat första hus för 1 1/2 år har jag letat (ja, jag är kräsen) efter den perfekta mattan till våran övervåning. Den skulle verkligen bli pricken över i:et, så alldeles underbart fint skulle det bli! Och jag skulle få över tid till att njuta av helheten hemma istället för att lägga ner min tid på att leta efter den perfekta mattan. Ursäkta min långa motivering, jag blev bara så glad…

 • Johanna Cecilia skriver:

  1. Fabriken i Kinna.
  2. Hemmets stiligaste matta skulle sitta som en smäck mellan den grå soffan och matsalsbordets retrogula stolar. Gången fram till balkongdörren blir då både varm och behaglig att gå på och och ett inspirerande lyft för hela rummet.

 • 1. Kinna
  2. I mitt sovrum, så att det första mina fötter nuddar när jag kämpar mig upp ur sängen är den där fantastiska mattan.

 • Anielle skriver:

  1. Kinna
  2. Vilket hantverk, fantastiskt fin matta!
  Har funderat vilket rum jag skulle placera denna fina matta om jag skulle få möjlighet och det föll sig naturligt att min lilla ettåring skulle få ha den i sitt rum!
  Vi sitter mycket på golvet i hennes rum och leker, läser och myser, så denna matta i ull skulle bli perfekt till henne eftersom hon vistas på golvet hela tiden. (hon kan inte gå än)
  Hon har ett stilrent barnrum,
  trägolv i ask, vita väggar, Sandbergs tapet Kaspar rosa, oval säng, ett antikt klädskåp i en grönfärg och en Kasthall matta Goose eye icon, oj vilken lycka!!

 • Louise skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle ha den i vardagsrummet under mitt soffbord. Jag hade tidigare en matta där men när jag hade släktkalas så föll en kaffekopp över mattan och efter det var mattan tvungen att falla i soptunnan. Jag skulle bli så glad för en ny och vacker matta!

 • Carro skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle passa fint i min hall, slängde nyligen min gamla matta där så nu är det bara ett kallt stengolv.

 • Anna L skriver:

  1. Kinna
  2. Vi bor just modernt och tidlöst och denna vackra matta skulle vara mer än välkommen hem till oss att umgås och trivas i vårt öppna hem i hallen

 • Pierre sandström skriver:

  1. Kinna
  2. En chans att göra hemmet lite hemtrevliga med en matta i vårt sovrum

 • Agneta skriver:

  1. Kinna, Sverige
  2.Jag ska ha den i mitt blivande arbetsrum som har två balkonger och en härlig sjöutsikt. Mellan balkongdörrarna som är mittemot varandra ska mattan ligga och inspirera till goda idéer.

 • Mia skriver:

  Kinna
  I vårt sovrum. Det är svalt och skönt att sova i men drar kallt efter golvet, så nått gott att sätta ner fötterna på när man tassar upp på morgonen Eller för den delen mitt i natta till ledsen bebis.

 • Jan G skriver:

  1) Kinna.
  2) Hallen. Därför att måtten
  och färgerna stämmer!

 • Kattis skriver:

  1:Kinna
  2:Vi skulle lägga den i passagen mellan barnens rum. Mysig och go att gå på och vacker.

 • Elin skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle faktiskt inte lagt den hemma hos mig utan överraskat min mamma med den. Men jag vet att hon skulle ha bytt ut den mot mattan som hon för närvarande har i hallen. En matta som definitivt har sett sina bästa år och en hall som definitivt förtjänar att få förgyllas med en ny (och betydligt vackrare) upplaga.

 • My Thulin skriver:

  1. Kinna
  2. I vår hall som är lång small & den hade passat perfekt !

 • Jan skriver:

  Kinna
  På platsen bredvid min säng finns det ingen matta – att få vinna Goose Eye Icon skulle verkligen få mig att skratta.

 • Therese skriver:

  1) Kinna
  2) i sovrummet, vid fotändan av sängen så den syns fr köket

 • Nicole V skriver:

  1) Mattorna är tillverkade i Kinna.
  2) Jag skulle ha lagt mattan i min nya våning, jämte min underbara säng. Min våning har helt öppen planlösning, vit och fräsch. Mattan hade passat perfekt in där! Har just nu en kohuds-matta i vitt och ljusbrunt som tyvärr börjat missfärga golvet. Goose Eye Icon vore den perfekta julklappen för mig! Något mer skulle jag ej kunna önska mig till min våning.

 • Kajsa skriver:

  1.Kinna
  2. I vårt sovrum som har så kalla golv. Skulle vara mysigt att vakna och sätta tassarna på en skön och snygg ullmatta.

 • Lars skriver:

  1. Kinna
  2. I vår kala, stora hall som skulle behöva ett lyft.

 • Tommie skriver:

  1. Kinna.
  2. Vilken ynnest att ha en matta från Kasthall i sin ägo. Vacker att se på och värmande att gå på. För mig har den en given plats i sovrummet där den skulle rama in sängänden. Naturmaterial i en tidlös design – kombination av funktion och estetik när det är som bäst!

 • Angie skriver:

  1)Kinna
  2)Haha jag skulle faktiskt vilja piffa upp mitt badrumsgolv eftersom det är så frukansvärt tråkigt!

 • Johanna skriver:

  1, Kinna
  2, Mattan skulle jag lägga i vår hall en central yta som sträcker sig mellan lägenhetens två rum. Där skulle den ge en mjuk och ombonad känsla till hela lägenheten.

 • Anna L skriver:

  1. Fabriken ligger i Kinna
  2. Mattan skulle rullas ut likt "röda mattan" från barnens rum till julgranen i rummet utanför lagom till julaftons morgon varje år. Tänk att vakna som till en skattjaktsstig. Sen flyttar den vidare till föräldrasovrummet.

 • Anette Kristoffersson skriver:

  1) I Kinna
  2) I vår hall skulle det verkligen behövas en härlig Kasthallmatta, just nu har vi nämligen inte någon matta där och det känns inte speciellt välkomnande tycker jag.

 • Anna skriver:

  1) Kinna
  2) I den nya lgh jag ska flytta in i under våren. Det skulle vara härligt att börja boa med att rulla ut ngt nytt 🙂

 • Nina skriver:

  1. Kinna.
  2. Vårt 40 år gamla hus har under det gångna året genomgått sin första (!) renovering. När omfattningen av renoveringen är så total som i vårt fall, tvingas man prioritera vissa rum (barnens, badrum). Detta har inneburit att vår fina hall inte fått den omsorg den förtjänar. Nu drömmer jag om (törstar efter) att få ge mig i kast också med denna yta. Mattan hade gjort sig ypperlig här! Tänk att få välkomnas hem av en mjuk, modern klassiker strax innanför entrén?!

 • Emma Svensson skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle få ligga i vår långa smala hall. Just nu ligger dör en måttbeställd lång jätteful dörrmatta..?

 • Anonym skriver:

  Vilken skatt i dagens lucka..! Måste ju bara prova lyckan!
  1. I Kinna
  2. Jag skulle vilja ha precis den mattan under mitt soffbord, eftersom jag har en fin gammal soffa med ett ulltyg i precis den färgen. Men ingen matta!
  Allt gott! Helena

 • Hanna och calle skriver:

  1.) fabriken ligger i våra hemtrakter -kinna
  2.) vart den ska ligga kan vi tydligen diskutera hela natta,
  den lär väl få fara omkring som en flygande matta
  tills vi når försoning,
  men nånstans i vår nya boning
  därom är vi på det klara
  Och att vill vinna mattan – fattas bara!

 • Helena skriver:

  Var visst lite väl ivrig där.. Nu fick jag med mitt namn också! 🙂
  Vilken skatt i dagens lucka..! Måste ju bara prova lyckan!
  1. I Kinna
  2. Jag skulle vilja ha precis den mattan under mitt soffbord, eftersom jag har en fin gammal soffa med ett ulltyg i precis den färgen. Men ingen matta!
  Allt gott! Helena

 • Linda skriver:

  1. I Kinna!
  2. Mattan skulle passa perfekt i gången mellan vårt sovrum och barnens, så att de får tassa mjukt och skönt när de kommer över till vår säng om natten.

 • Alexandra skriver:

  1. I (textilparadiset) Kinna
  2. Denna lilla goding skulle få ligga i köket. Nu när jag går upp och äter varje natt behöver mina kalla fötter en varm vän.

 • Sofia M skriver:

  1. I Kinna, sedan 1889.
  2. Jag skulle lägga min Kasthall-matta i hallen för att dölja den fula plastmattan som hyresvärden valde för ca 30 år sedan. Ser redan nu framför mig hur fint det skulle bli!

 • Therese skriver:

  1. i Kinna
  2. Jag skulle rulla ut min Kasthall matta i torpets farstu och låta den stå för alla förväntningarna för det där himla huset. Nyårslöftet 2015 är just att hitta torpet som ska ligga någonstans i närheten av just Kinna.

 • Alice Johnsson skriver:

  1. Kinna
  2. Då alla våra mattor borde kasseras pga många års trogen tjänst, är vi verkligen i behov av nytt. Denna mattan har jag kikat på innan och hade ÄLSKAT om vårt köksgolv fick äran att prydas av denna godbit!

 • Linda Söderlund skriver:

  1. I Kinna
  2. Denna fina matta skulle passa perfekt i vår långa, smala hall. Har under en längre tid letat efter den perfekta hallmattan, men har aldrig hittat den rätta. Denna är fin, enkel och något som man inte kan se i alla hem vilket stämmer in på mina "krav"! 🙂
  /Linda

 • Stefan Joneström skriver:

  1. Kinna
  2. I hallen! En matta i denna kvalité har var som krävs i en hall. Att den är underbart vacker är bara ett plus! ✊✊

 • Anna skriver:

  1. Kinna
  2. Den 1/3 flyttar äntligen jag och min sambo ihop igen efter nästan ett års distansförhållande. Dessutom flyttar vi in i vår sprillans nya lägenhet som verkligen kommer behövas mjukas upp av mattor och textilier. Mattan skulle passa perfekt i hallen och göra mig och min sambo väldigt glada så fort vi kommer innanför dörren!

 • Johanna skriver:

  1)2)
  Det finns en fabrik i Kinna
  Som delar ut mattpris i en tävling jag vill vinna
  Med New York som inspiration
  får Kasthalls nya Grey Goose Icon (material å färgton),
  kylan i dotterns rum att försvinna!

 • Anton Bergh skriver:

  1) Kinna.
  2) min son bajsade på mattan för att sedan smeta in det så jag skulle behöva en nu!

 • Abbi skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle jag lägga i gången mellan vår dotters rum och köket. Brädgolvet är vitlackat och högblankt vilket inte gör det så lätt för lilltjejen att krypa just där. Med en matta skulle hon få bättre fäste 😉 Sen är det ju en bonus att den skulle passa in perfekt där!

 • Agnes skriver:

  I vårt gästrum står en antik järnsäng på ett golv av kalksten. Här, längs med sängen, lägger jag mattan i mjuk ull. Dom hårda materialen får en perfekt kontrast och rummet känns varmt och välkomnande.

 • emma skriver:

  1. Kinna
  2. Jag skulle placera mattan i sovrummet. Hade varit fint att det första och sista man kliver på om dagen skulle vara något sån fint som denna snygga Kasthallmatta.

 • Agnes skriver:

  Glömde svara på första frågan i kommentaren ovan.
  1) I Kinna
  2) I vårt gästrum står en antik järnsäng på ett golv av kalksten. Här, längs med sängen, lägger jag mattan i mjuk ull. Dom hårda materialen får en perfekt kontrast och rummet känns varmt och välkomnande.

 • Magnus Olausson skriver:

  1. Kinna.
  2. Under mitt nya soffbord som saknar något mjukt och fint att stå på! 🙂

 • Anna G skriver:

  1. Kinna
  2. Den skulle passa perfekt i hallen. Då skulle den vackra mattan vara det första mina gäster ser när de kliver in genom dörren 🙂
  Glad tredje advent!

 • Lena E skriver:

  1. I Kinna
  2. I vardagsrummet där den tar upp färgerna från den nya tapeten och gör både rummet och mattan ännu vackrare.

 • Mia skriver:

  1. Kinna
  2. Sedan i våras har jag tänkt köpa en matta till hallen och denna matta är underbar. Lade valnötsträgolv och nästan dagligen springer jag tyvärr in med skor, mattan skulle skydda golvet.

 • Sofia skriver:

  1.
  Kinna
  2.
  Mattan är så rätt
  Vi önskar lätt
  Att våra fötter
  Och soffbordets rötter
  Får sjunka ner
  I det vi ser
  Från Kinna så flott
  Julens bästa lott
  Nu säger vi inget mer
  Utan hoppas på vinsten och ler

 • Ninni skriver:

  1. I Kinna
  2. Jag skulle med glädje lägga mattan först inslaget i enfärgat julpapper med ullgarn knutet om, för att sedan lägga under granen och ge den till min kära Mamma och Pappa. De kan då njuta av gå med sina fötter på en välgjord skön ullmatta, och den skulle även vara en njutning att se på, för jag vet att min Mamma har ett varmt öga till gåsögat. De är så värda det för allt vad de betyder, gör och är för mig i mitt liv. Kram från Ninni.

 • Johanna skriver:

  1. Kinna
  2. Framför sonens (som ska födas i mars) spjälsäng (som vi ska köpa) i barnrummet (som vi ska inreda) i nya lägenheten (som vi ska buda hem då vi inte hittat något vettigt hus efter ett års jakt) skulle en tjusig matta som denna från Kasthall passa perfekt. Och den skulle innebära att vi ivf kunde bocka av någonting på vår marathonlånga inköpslista…. 🙂

 • Mia skriver:

  1) i Kinna
  2) på vårt lila badrumsgolv skulle den passa perfekt! Gäster skulle få vila både fötter och ögon på detta vackra!

 • Emelie skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan i mitt favoritmönster får leda vidare från hallen in i vardagsrummet fram till utsikten mot skogen.

 • Anna Rinnemo skriver:

  1. De tillverkas i Kinna
  2. Jag hade lagt mattan i hjärtat av vårt hus, vardagsrummet där hela familjen tillägnar det mesta av sin vakna tid.

 • Anonym skriver:

  1. Kinna
  2. Har länge letat efter en matta till vårt dragiga hus från 1870. Denna fina matta hade passat perfekt. Kalla små barnfötter skulle bli varma. Speciellt när de vaknar och trippar upp tidigt på morgonkvisten 🙂 vi håller tummar och tår för vinst!

 • Lina skriver:

  1. Kasthall tillverkar sina mattor i Kinna.
  2. Om jag vinner så kommer mattan att förgylla passagen mellan hallen och vardagsrummet. Kommer att passa perfekt till tavlan som redan hänger på väggen, A guide to New York från David Ehrenstråhle.

 • L I N A skriver:

  1- I Kinna, Västra Götaland!
  2- Personalrummet på förskolan. Vår budget räckte inte till en matta när vi efter 25 år nyligen gjorde om en smula. Hade varit fantastiskt att få överraska kollegorna.
  Trevlig söndag!

 • Ulrika skriver:

  1. Mattan tillverkas i Kinna
  2. Jag skulle lägga mattan i vardagsrummet i vårt nyinflyttade radhus så att den döljer det fula laminatgolvet så mycket som möjligt!

 • Jenny Lindberg skriver:

  1. Mattorna tillverkas i Kinna, Västergötland och har gjort så sedan starten 1889.
  2. Mattan skulle få flytta in i dotterns nya rum, där skulle hon inte bara kunna sitta och leka på den, den skulle dessutom göra hennes rum mycket mysigare och snyggare 🙂

 • Helena skriver:

  1. Kinna
  2. Mattan skulle få ligga i köket där golven av någon anledning är iskalla. Skulle bli så mycket härligare att greja i köket om man hade den här fina mattan att stå på.

 • Helene skriver:

  1.Kinna
  2. I mitt lek och gästrum.Är go att sitta på och läsa böcker för mina barnbarn och underbart vacker att titta på för mina gäster

 • Sandra skriver:

  1. De tillverkas i Kinna
  2. Den här fantastiska mattan skulle få ersätta en trasmatta i sovrummet och pryda sin plats mellan garderoberna och fotändan. Den skulle förutom att uppdatera looken i sovrummet införa en viktig symbolik med sin New York-inspiration. New York betyder mycket för oss eftersom vi gifte oss där för nästan exakt fem år sedan.Den här mattan skulle bli en vacker och daglig påminnelse för oss om vårt fina minne.

 • Emma L skriver:

  1. Kinna
  2. Jag älskar att förnya hemma genom att möblera om och flytta omkring saker. Basen är tidlös och detaljerna får styras av infall och trender.
  För denna underbara matta finns det inte bara en given plats. Den skulle vara en perfekt bas på många olika ställen, i många år framöver!

 • Sofia skriver:

  De fina mattorna tillverkas i Kinna.
  I vår nya hall skulle denna matta hamna hos oss. Idag har vi ingen matta och allt är väldigt vitt. Att bryta med denna naturfärgade ton skulle ge hallen karaktär och mjuka upp! Tror det skulle göra att vi känner oss än mer hemma när vi kommer hem!

 • Anna Nyström skriver:

  God morgon!
  1. Kasthall har fabrik i Kinna
  2. Liggande grov vit träpanel på väggarna,
  ek parkett på golvet, utblick not Dalafjällen.
  Var passar mattan bättre?

 • Ida skriver:

  1. de tillverkas i Kinna
  2. jag skulle skynda mig att slänga ut vår gamla hallmatta som sjunger på sista versen och välkomna det nya året med fräsch och ny design

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *