Annons

11 december – Dagens lucka i julkalendern

Lystring, lystring alla som är på jakt efter den perfekta soffan. Med leverans innan julafton! Idag har ni nämligen chans att vinna Rum21’s nya modell Le Grand Air i 3-sits. Värde 12 995 kr. Den finns i färgerna vit, grå och blå och vinnaren får självklart välja vilken färg denne vill ha. För att delta i denna fantastiska lucka ska ni svara på följande två frågor i kommentarsfältet, inom 24 timmar. Lycka till! 
 

1) Under december öppnar Rum21 en fysisk butik i centrala Göteborg. På vilken adress?
2) Rum21 har ca. 180 varumärken i sortimentet inom 8 huvudsakliga produktkategorier, tex Möbler och Belysning etc som var och en har ett gäng underkategorier. Rum21 skulle väldigt gärna vilja veta:

A.      Vilket varumärke du saknar i Rum21’s sortiment.
B.      Vilken produktkategori du saknar och som du anser skulle vara bekvämt att handla hos dem (obs! som de inte redan tillhandahåller idag). Motivera kort varför detta varumärke och denna produktkategori skulle vara ett bra komplement till befintligt Rum21-sortiment.


Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Maria som svarade 2014-12-11 kl 11:55:25 Hör av dig med dina uppgifter så ser vi till att vinsten kommer till dig inom kort!

*Tävlingen pågår tom 12/12 kl. 09.00 Vinnaren utses av en jury från Rum21. Deras beslut kan ej överklagas. En soffa värd 12995 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna C skriver:

  Äntligen Göteborg!
  1) Rum 21 öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2a) Jag saknar Lup och deras stilrena ljusstakar i sortimentet.
  2b) Jag saknar blomsterlökar och/eller fröer som man kan plantera i krukorna man köper hos er.

 • 17doors skriver:

  1. Kyrkogatan
  2. a) Royal Copenhagen (många samlar på deras muggar) eller kanske trendiga SERAX inom kategorien "inredningsdetaljer".
  b) "BAD" skulle kunna vara en egen produktkategori. Numera är ju BAD inte bara ett badrum, utan ett rum man inreder med vackra detaljer, och njuter av livet med hjälp av väldoftande oljor och sedan sveper in sig i lyxiga kimonos.
  /Ulrika
  http://www.lovelylife.se/seventeendoors/

 • Johannes Larsson skriver:

  1,Kyrkogatan 20-22
  2, Jag saknar att fler nya unga (gärna nordiska) designers får mer plats. Att det kanske borde finnas en kategori för "Månadens designers" där man ger tre nya designers plats att visa upp vad dom kan.
  3, Sängar och framförallt sänggavlar.
  /J

 • Cecilia Vallström skriver:

  JA TACK!!
  1, Kyrkogatan
  2a, Sika design. Älskar deras rottingmöbler och har själv hängfåtöljen hemma som är *tummen upp*
  2b, Presentkategori. Där det finns förslag på presenter i olika prisklasser. Gärna som går att få inslaget och skickat direkt till födelsedagsbarnet 🙂 perfekt för en som mig som har familj och vänner utspridda över hela Sverige!

 • 1, Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a, jag blev nyligen liten kär i Nina Kullbergs kuddar, det skulle kunna vara ett varumärke som passar RUM 21s målgrupp bra.
  2b, när det gäller produktkategori så var det galet svårt att komma på då det känns som RUM 21 finns på alla områden för hemmet. Men, jag hittade inga tapeter? Det är en produkt som fler och fler vågar sig på att köpa online och en produkt som skulle kunna komplettera butikens övriga sortiment.

 • Jan skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2 a) Scandinavian Design Factory, nytt svenskt märke, gillar deras fina skärbräda med styckschema, och tittskåp.
  2 b) Ingen direkt kategori som jag saknar.

 • Anne skriver:

  Oj vilken drömvinst!!
  1. Kyrkogatan 20-22, i Göteborg.
  2a. Mateus. Vackert och färgglatt! Funkar både till vardags och fest, och är strålande bra presenter. (Som bonus vill jag också nämna det lilla danska märket Liebe som jag hoppas kan få fler återförsäljare – SÅ fina saker.
  2b. Säger som jag brukar – barnrum. Finns många fina saker som självklart passar extra bra i barnrum och dessa skulle kunna samlas i en egen kategori. Blivande och nyblivna föräldrar är ju lite kända för att "boa" och många lägger mycket tid och pengar på att inreda till sina små.

 • Karin Synnergren skriver:

  1.Kyrkogatan
  2a Horredsmattan
  2b Horredsmattan är gammal svensk kvalite och tradition.Man hittar en matta till alla rum och som är slitstark.Svensk kvalite är värd att bevaras.

 • Emelie Pettersson skriver:

  Hej, Här kommer mina svar:
  1. Kyrkogatan i centrala Göteborg
  2a. Jag saknar märket Rubn som har helt fantastiska lampor. En av dem står på min sambos önskelista, jag inhandlar den hellre från er än någon annan shop jag inte känner till.
  2b. Någon typ av presenttips: så här i juletider när man söker inspiration till svärföräldrar/morföräldrar hade det varit perfekt att kunna hitta förslag hos er under någon presentflik/julklappsflik.
  Håller alla tummar nu 🙂
  Allt gott

 • Cecilia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2.
  A) Jag skulle önska Svenskt tenn i sortimentet.
  B) Eftersom jag gärna köper julklappar på samma ställe skulle jag önska finpraliner i sortimentet, t ex strutarna från Åre Chokladfabrik. Det är visserligen inte inredning, men man vill ju gärna fylla en ny fin skål med nåt 🙂

 • Emma A skriver:

  Men ÅH, exakt vad vi behöver!!
  1. Kyrkogatan 20-22
  2A. Gustavsberg med sina klassiska Berså/spisa Ribb… osv! Många som samlar på dessa fina serviser. Och Margrethe-skålar saknar jag också!
  2B. Barnrum – jag vet att det redan finns lite grejer, men denna kategori borde utvecklas! T.ex. saknar jag sängar – snygga spjälsängar och växasängar för barn och fler detaljer som t.ex. lektält och andra möbler som små bord med små stolar. Letar som en galning efter snygga barnmöbler, men det är svårt att hitta. Tänk om man t.ex. kunde köpa Hukit-stolar och bord!

 • Åsa skriver:

  1. Eftersom jag följer Rum21 på instagram vet jag att det är Kyrkogatan 20-22.
  2a. Spode! Underbart, och just nu populärt, porslin. När man ska handla saker som kostar mindre än gränsen för fri frakt vill man gärna att allt man behöver finns i en och samma webshop, eftersom man då gärna "slår ihop" olika köp för att slippa betala frakt. Förutom Spode skulle jag gärna se att ni sålde Chhatwal & Jonsson och Mavis.
  2b. Jag handlar ofta hos Rum21 just eftersom jag tycker att de har ett väldigt brett sortiment, men jag skulle gärna se att det fanns mer inspiration. Just i och med att sortimentet är så brett kan det ibland kännas lite rörigt. Om man inte är ute efter något särskilt, utan bara vill bli inspirerad är hemsidan inte den bästa. Så inspiration, tack! 🙂 Och om man vill lägga till en produktkategori, så gärna "Accessoarer". Tror Rum21 skulle välja ut spännande och snygga sådana som jag gärna skulle handla.

 • Lena skriver:

  1. Rum21 öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2a. Himlas textilstortiment är vackert och bidrar med lite mjukhet till den annars ganska strama designen hos Rum21.
  2b. Jag saknar sänggavlar. Är på jakt efter en ny och det finns få ställen att välja på!

 • Malin skriver:

  Vilken vinst!!
  1: Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  A: Birger 1962, Byredo, La Diptyque, Numero 74.
  B. En särskild kategori som heter "BARN". Under denna kategori skulle det kunna finnas allt som Room 21 kan tänkas sälja för barn (och deras föräldrar); inredning, inredningsdetaljer, posters m.m. Något jag själv saknar är en kategori var jag kan gå in och hitta förslag på vad man kan ge i present på barns födelsedagar, dopdagar, när de kommit till världen mm. Det finns så många olika dagar att fira och ett bra urval av produkter i ett stort prisspann är svårt att hitta idag. ett bra exempel är påslakan till barn med en bra prisbild. Något jag varit på väg att köpa flera gången men inte riktigt hittat är enfärgade påslakan set i lite fina smutsiga pastellfärger med fina rosetter till ett bra pris. som de kan ha innan de bara vill ha Hello Kitty på allt 😉

 • Margot Björck skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i min hemstad Göteborg!
  2. A) Varumärke: Jag saknar Tine Ks produkter i ert sortiment. Hon har fantastiskt fina produkter som passar fint i stil med ert övriga sortiment.
  B) Produktkategori: Barnrum. Finns så mycket roligt som passar till barnens rum i inredningsväg så det skulle vara bra med en sådan kategori tycker jag.

 • Susanna Gross skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2.a.Magpineline har jättefina saker
  2.b. Saker till barnrummet. Helst så giftfria saker som möjligt. Det är minst lika roligt att handla fin inredning till sitt/sina barn som till sig själv och varför inte kunna handla det hos er?

 • Emilia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2A. Jag tycker nog att Rum21 täcker de flesta av mina favoritmärken som Artek, Nordal (om än litet sortiment) och Hay. Ett samarbete som vore spännande att se skulle vara Habitat och Room, som saknar webshop. Deras egna produkter är intressanta! Om inte annat skulle det vara intressant att få se ett eget utbud från Rum21.
  2B. Hall! Jag letar som en tok efter lämpliga möbler efter min svårinredda hall, det känns som en kategori som bara måste finnas. Gärna med lite inspiration med fiffiga lösningar. Hallen måste ju vara hemmets osexigaste rum, så här finns ju chansen att göra något riktigt kul!
  Sen tycker jag att det svåraste att hitta är gardiner, det skulle jag gärna också se. Med mer trendiga och spännande tyger.

 • Emilia skriver:

  Såg nu att Rum21 visst hade hall (har inte hittat den förut..). Såg då passar jag på att ge som att flytta upp sektionen Rum till huvudmenyn 🙂 Men står fast vid mitt gardinförslag.

 • Caroline skriver:

  1. Kyrkogatan
  2 a. Eftersom jag både älskar och tycker att man bör främja svensk design så saknar jag märken som t.ex. Tove Adman. Ett märke som har ett unikt formspråk jämfört med många andra som man märkbart ser tar inspiration från varandra eller köper in samma produkter (något som minst sagt uppmärksammats på denna blogg).
  2 b. Det finns inte direkt en hel produktkategori jag saknar – utan saknar mer hur man väljer att "filtrera" produkterna. Jag tycker att man bör ha en kategori för hållbart/ekologiskt/bra val (vad man än väljer att kalla det) för att göra konsumenterna uppmärksamma på att det går att handla produkter hos rum21 som är hållbart producerade.

 • Halli N skriver:

  1) Kyrkogatan
  2) kitchenaid- både jag och min syster är galna i kitchenaid produkter.
  2b) RUM21 erbjuder allt vad vi kan tänka oss. Det som skulle vara bra är att ta framåtskridande som jobbar för "good cause" tex. Samarbete med barncancerfonden. Jag betalar gärna för porslin som skänker en slant för forskning.
  God jul & gott nytt år, må det nya året skänka lycka och framgång till oss alla!
  Halli

 • Floristulrik skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. H Skjalm P, ett danskt varumärke med mycket marmor, koppar, mässing och betong.
  2b. Något som jag tycker är väldigt roligt och viktigt när man ger bort presenter är inslagningen. Så vackra inslagningspapper eller plast eller tygbitar skulle jag gärna se hos er. Då köper man både presenten att ge bort, men även det man ska slå in presenten med!

 • Halli N skriver:

  1) Kyrkogatan
  2) kitchenaid- både jag och min syster är galna i kitchenaid produkter.
  2b) RUM21 erbjuder allt vad vi kan tänka oss. Det som skulle vara bra är erbjuda produkter som jobbar för "good cause" tex. Samarbete med barncancerfonden. Jag betalar gärna för porslin som skänker en slant för forskning.
  God jul & gott nytt år, må det nya året skänka lycka och framgång till oss alla!
  Halli
  ( ps! Förlåt för ytterligare kommentar, blev fel första gången 🙂

 • Malin skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag saknar Himla.
  2b. Jag tycker att ett bra tillskott bland produktkategorierna vore böcker. Inredningsböcker för inspiration och andra fina böcker att ställa i bokhyllan skulle vara toppen! Jaganväbder mycket böcker i min inredning hemma och jag saknar ett samlat ställe där jag kan hitta böcker i inredningskategorin.

 • Charlotte skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a.Saknar GUTEFORM från Gotland med sina fantastiska trädgårdsmöbler som inte kan jämnföras med några andra.
  b. Gärna Himla med sina vackra textiler. Ett märke som heter Rum21.

 • Hanna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Superfront
  2b. Jag saknar en kategori för produkter likt det som Superfront har – enkla och prisvärda sätt att förvandla sina generiska IKEA-möbler till trendiga och personliga möbler genom att byta ut ben, fronter eller handtag. Jag har länge tyckt att den här typen av produkter borde komma ut på en bredare marknad – kanske kan Rum21 vara först ut?

 • Olivia skriver:

  1. På Kyrkogatan i Göteborg
  2a. Jag saknar de fina textilerna från Chaatwal & Jonsson och kanske även vaserna från Kähler Design i sortimentet.
  b. Svårt, eftersom Rum21 nästan har allt! Men jag skulle önska en produktkategori med accessoarer, med fina smycken och klockor t ex. Jag tycker det känns naturligt att köpa i en inredningsbutik. Gärna märken som inte finns på så många ställen t ex Pernille Corydon och Julie Sandlau.

 • Christine skriver:

  1. Rum21 öppnar en fysisk butik på Kyrkogatan 20-22 i centrala Göteborg.
  2. a) Jag saknar varumärket Society Limonta och deras härliga sängkläder i linne.
  b) En produktkategori som saknas är coffee table books, med fokusering på inspirerande inredning. Jag kan tycka att det är svårt att hitta intressanta och fina fotoböcker och att ha flera samlade under samma tak skulle underlätta.

 • Sofie skriver:

  1.Kyrkogatan 20-22
  2.Nicholas Vahé.
  3.I kategorin KÖK saknar jag underkategorin "Råvaror", olika produkter att ställa bredvid spisen och använda i matlagningen. Produkterna från Nicholas Vahé är inte bara vackra att titta på utan utgör även en fantastisk smaksättning i mat. Det finns även många andra varumärken som passar in under denna kategori. Det vore ett fint komplement till en skärbräda i marmor från Hay, om man t ex även kunde köpa någon krydda, en olivolja och kanske en pesto att ställa dit. Det gör köket vackert och levande och kryddar matlagningen lite extra. Dessutom är det en fantastisk present till någon som redan har allt!

 • Emma skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2a. Lindform. Fantastiskt vackra produkter. Tycker att Lindforms inredningdetaljer skulle vara ett bra komplement till RUM 21 övriga sortiment.
  2b. Produktkategori, barnrum. Skulle önska att barnrum får en egen kategori där det finns möbler, inredningsdetaljer och leksaker för de små.

 • Henrik skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Mina svar nedan innefattar både A och B av frågan.
  Gjorde om mitt badrum och fick importera kakel från Italien. I Sverige finns bara samma slags sortiment i alla affärer. Rum21 borde ha några få exklusiva kakel som Evit.
  Nu när Eco living och närproducerat är det största, vore det toppen om Rum21 kunde sälja Minigarden Vertical. En sån vägg i köket tillhandahåller alla örter man behöver med ett inbyggt bevattningssystem. http://au.minigarden.net/minigarden-vertical/
  Det är verkligen aphäftigt!

 • kajsa skriver:

  Kyrkogatan 20-22
  Krukor från ASA för att formen är så härlig……
  Renoveringsdetaljer som kontakter lysknappar och vred till element mm.

 • Tess skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a Jag saknar Kähler Design, jag tycker deras produkter skulle kompletera sortimentet hos Rum21 perfekt 🙂
  b. Jag tycker att det vore roligt om ni utvecklade sidan med en kategori för barnen, trendiga inredningsdetaljer till barnrummen, detta handlar jag ofta och mer än gärna på nätet. Jag tror många småbarnsföräldrar håller med mig när jag säger att man oftare handlar till barnen än sig själv 🙂

 • Jessica skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag skulle tycka att det vore kul att plocka in studenter/extremt nya färska varumärken. Som kan ha små tillfälliga objet/kollektioner som byts ut ofta vilket skulle uppmuntra till nyfikenhet och att man vill titta in ofta för att inte missa nåt.
  2b. Jag skulle gärna vilja se något matigt som lite lyxig choklad/te/chips som man skulle kunna kombinera med en skål/mugg som man vill ge bort i present. Och på Muji i Japan har de ett paketbord där man kan välja mellan lite olika sätt att slå in små paket, stämplar och fina pennor.

 • 1: Rum21 öppnar butik på Kyrkogatan 20-22.
  2a: Jag kan sakna något unikt och eget, ett varumärke som inte finns överallt. Kanske lyfta fram fler unga designers och deras produkter eller varför inte ett samarbete mellan er och någon designer. Produkter som man bara kan hitta hos er och blir unika i ert sortiment.
  2b: Svårt, då jag tycker Rum21 har ett väldigt brett sortiment som täcker in det mesta. Men jag kan sakna en "present tips"-kategori. Skulle gärna se tips uppdelat på olika typer av högtider, tex dop, student, födelsedag, bröllop, jul osv.

 • 1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag saknar Kristina Stark som jag tycker har väldigt vacker formgivning!
  2b. Jag hade tyckt att det varit trevligt att ha en kategori med unga och relativt okända designers som ni tror kommer bli stora på marknaden. Som ni har ett gott öga till liksom! Det kan vara svårt att hitta nya okända designers idag när stora och kända varumärken tar så stor plats på bloggar, i tidningen och på hemsidor.

 • chanette a skriver:

  1.svar: kyrkogatan 20-22
  2,
  a- pip studio, fantastisk märke med det där lilla extra. som lyser upp ett hem enkelt
  b- tapeter… sidan har så vackra designa saker så jag tror att ni kunnat valt ut helt fantastiska tapeter

 • Jessica skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22. Det får bli en tripp till Götet inom kort!
  2 a Hübsch – jag tycker deras produkter är riktigt snygga och de håller hög klass, till ett okej pris. De skulle passa in i Rum21:s utbud.
  2 b Jag saknar en kategori som heter "Bra miljöval" eller liknande, med miljömärkta produkter. Om det finns i en egen kategori är de enklare att hitta och då uppmuntras man som köpare att välja dessa.

 • Catharina skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2)
  A. Enstaka produkter av mer eller mindre kända svenska designers såsom Elin Lannsjö, Kajsa Cramer, Anna Kraitz m fl
  B. Smycken. Visserligen inte inredning, men skulle gifta sig fint med designprodukter och tänk vad praktiskt att kunna köpa samtidigt som inredning – inte minst som presenter och julklappar.

 • Britt-Marie Sjöberg skriver:

  Nästa gång jag kommer till Göteborg styr jag stegen mot Domkyrkan tittar mig omkring och ser Rum21 på Kyrkogatan20-22. Så spännande!! Nu kan jag gå in och känna på allt IRL.
  Jag föreslår den svensktillverkade Hinzaväskan som funnits sedan 1950. Den är färgglad, miljösmart, stilren och har sin plats och funktion i alla rum. Kunden bär hem sina inköpta varor från er och hela Göteborg får färg.
  Jag tycker att ni skall ha en underavdelning med miljösmarta val. Kunder av idag tänker miljö i stor utsträckning. Rum21 kan ge oss kunder val att välja varor som ger våra barn och barnbarn en god värld att leva i.

 • Johanna skriver:

  Hej!
  1. Kyrkogatan 20-22
  2A. Varumärket LEE BROOM för deras fantastiskt eleganta och karaktärsfulla lampor!
  2B. Jag föreslår produktkategorin SNYGG HEMMATEKNIK med utvalda snygga och funktionella teknikprodukter. T.ex tv, kaffemaskin och musikspelare. Detta skulle vara en bra komplettering till dagens Rum21-sortiment så kunden kan beställa en komplett inredning från Rum21, allt i en leverans!

 • Filip skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2A) Då RUM21 har varit dem jag vändt mig till för dansk design så är "By Lassen" något jag alltid saknat.
  2B) Saknar inte mycket. Men hade varit trevligt med en mer tydlig linje med ECO-sortiment.

 • Lina Granath skriver:

  1. På Kyrkogatan 20-22.
  2a. Jag saknar Mauviel, lite lyxigare köksredskap med kvalité och utseende, perfekt för oss som älskar att stå i köket.
  2b. I och med Rum21 har så många olika leverantörer idag skulle jag vilja se något så som att Rum21 i sammarbete med sina egna leverantörer tar fram produkter tillsammans, tror det skulle bli något unikt och eftertraktat. Så "Rum 21 limited edition" skulle denna kategori få heta.

 • Eva A skriver:

  1) Rum21 öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a) Tycker "House of Rym" har riktigt fina produkter som skulle passa utmärkt i Rum21 sortiment och säkerligen tilltala många av era kunder.
  2b) Tapeter och färg saknar jag idag och skulle gärna se som en produktkategori hos er.
  Nu håller jag tummarna för soffan och att mina förslag på varumärke och produktkategori kommer finnas på rum21 inom snar framtid 🙂

 • Johanna S skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22.
  2) A. Jag saknar by Lassen, både möblerna och inredningsdetaljerna.
  B. Jag saknar en kategori med "möblera hemma", som ett ritverktyg där man kan möblera och dekorera ett/flera rum hemma för att realisera och begrunda sina eventuella köp. En ny kategori kan då bli tapeter.

 • Hanna La skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  Jag vänder på svaren:
  2 B) Kategorin Väskor/Assessorer skulle jag gärna se, med fokus på "shoppers", bucket bags och större vardagsväskor snarare än små partyväskor.
  2 A) Det givna märket i den kategorin skulle vara det svenska märket Moyi moyi, som gör snygga stilrena skinnväskor i svensk stil hos en duktig skinnmakare i Nigeria.
  Hej fina soffan, hoppas du hittar hem till mig!

 • Caroline skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2) Jag skulle vilja ha prints från @hejnum i butiken. One of a kind!
  2) Det vore väldigt roligt med en egen kategori för Compact Living då jag vet av erfarenhet att det kan vara svårt att tänka utanför boxen när det gäller det.

 • Nadja Östman skriver:

  1: Kyrkogatan 20-22
  2a: Saknar att kunna köpa knivar av märket Global
  2b: Barnrum, speciellt snygga designade barnsängar.

 • Johanna N skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag saknar fantastiska Afroart
  2b. Varför inte en funktion där man kan buda på olika föremål som sedan skänks till välgörenhet?

 • Maria skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a) Eilersens soffor. Kvalitet, komfort och design. Ett riktigt klassiskt märke!
  2b) Utvalda böcker med inrednings- eller designtema. Jag skulle exempelvis vilja se Ilse Crawfords A Frame for Life, samt Lotta Agatons och Pia Ulins Colorful. Rum21:s kunder är troligtvis mer inredningsintresserade än genomsnittet och skulle därför uppskatta sådana böcker. Dessutom är de bra presenter samt en trevlig produkt att sälja i ert showroom.

 • Åsa skriver:

  1) Rum21 öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  A) Chhatwal & Jonsson för att deras kuddar skulle passa i sofforna!
  B) Kaffe/Espressomaskiner i olika priskategorier

 • pernilla skriver:

  1. Ny butik öppnas på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a. Varumärke jag skulle vilja se i deras sortiment är: Jonathan Adler, gör roliga och lite annorlunda grejor och det är svårt att få tag på i Sverige framförallt i onlinebutiker.
  2b. Kategori jag saknar är: Väskor, finns så otroligt många snygga och märken många gånger får man upp ögona för dem när man surfar runt på inredning m.m. dels för att de syns i inredningsreportage (tidningar, bloggar) och dels i olika mäklarannonser (vilket är ett meka för att kolla inredning).

 • Frida skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Jag skulle vilja se inredning till barnrum som tex Numero74 som är ett fantastiskt märke. Övriga märken jag saknar är Andrea Brugi vars fina skärbrädor ligger högt upp på önskelistan (www.andreabrugi.com/). Sedan skulle jag vilja se Serax i sortimentet och då framför allt deras fina Papirvaser.
  3. Kategorier som jag saknar är BARN. Håller själv på att inreda mina barns rum och det finns inte så många bra ställen att finna fin inredning på á la Numero74.Tror det skulle vara ett s,art val för Rum21 att satsa på denna kategori.

 • Frida Hagman skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22. Göteborg.
  2. THPG och Iris Hantverk
  2. Eluttag och strömbrytare (från tyska THPG) och riktigt välgjorda borstar och städprodukter från Iris Hantverk. Jag älskar att blanda ny design med den lite äldre stilen i gamla hus. Och jag saknar de där detaljerna som egentligen hör hemma i byggnadvården men som rent designmässigt är av stor vikt i hemmet, på er hemsida. Därför vill jag addera dessa två kvalitetsvarumärkena! 🙂

 • Lisette skriver:

  1: Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2A: Woodwick – fantastiska doftljus!
  2B: Skulle önska en kategori med badrum som innehåller allt från tavlor, härliga "spa-grejer", kakel och inredning.

 • Pernilla Jansson skriver:

  1. Dom öppnar på Kyrkogatan i Göteborg, ser fram emot ett besök!
  2. Det danska barnmärket SEBRA, dom virkade leksakerna är ju så fina.
  3.Leksaker och barnmöbler, gärna nya märken som inte känns uttjatade, men ändå spännande. Kanske ett tjusigt pussel och ett nätt barnbord. Hållbara barnprodukter kan åtmistone jag tänka mig att betala lite extra för!

 • KarinM skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2A) Klässbols linneväveri – deras kökshanddukar är de bästa!
  2B) Letar alltid efter fint papperssortiment, inslagspapper, fina små kort/vykort osv.

 • sheila johansson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22. Yeay!
  2. True Grace candles från England. Helt naturliga,prisvärda,snygga och en av de bästa doftljusen som finns.
  3. Kategori "unique". Som kan showcasea unga designers tex keramik skulpturer från "Livsarvet" . Unga keramiker, grafiska designers, textil konstnärer. Jag tror att vi kommer se en trend för att ha just det….unika hem.

 • Lina Blom skriver:

  Vilket perfekt tävling då vi är i flyttartagen och jag länge spanat på just denna soffa.
  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2.A. Buster + Punch, Spode, Sarexvaser samt Pantone krukor. Har länge letat efter dem men tycker det inte finns någon som har ett bra sortiment.
  2B. Jag skulle vilja ha en kategori som heter "botanik" eller liknande där man kan hitta ett bra utbud av designerktukor och vaser. Det är en kategori som växer och som jag saknar hos rum21.

 • SofiaS skriver:

  1. Lycka forms sortiment. "Nyskapande tradition och design".http://lyckaform.se/
  Filtarna är inspirerad av Leksands folkdräkt och är otroligt fina och varma och de har en fantastisk kvalite. De skiljer sig från Rum21:s övriga sortiment bla genom att de finns i många färger och i tre storlekar (bla en babyfilt) samt även en mindre modell som kan användas som sittunderlag när man är ute, eller att ha på stolarna inomhus.
  http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=30827&grp=1496439
  Lycka form har även fina kuddar, mattor och portlådor(!).
  2. Det saknas en presenttipskategori för tex. bröllops- , student-, 40-årspresenter. Det skulle även vara bra om bröllopspar kan göra en önskelista som gästerna kan gå in och titta på och sedan bocka av att man handlat just den presenten. Rum21 skulle även kunna ge bröllopsparen en bonus (tex 10% presentkort) på de totala värdet som gästerna har handlat varor för hos Rum21 för att få fler gäster att handla från just den affären. Det blir win win för både Rum21 och för bröllopsparet.

 • LIza Jacobsson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Estrid Ericssons alster eftersom jag gärna skulle vilja kunna köpa dem på fler ställen än på Svenskt Tenn.
  2b. Jag skulle vilja se en produktkategori som samlar olika produkter under en "välgörenhetskategori". Tänk Rädda Barnens designshop som tyvärr lagts ner. Det skulle kännas värdigare och roligare att shoppa om en del av pengarna samtidigt går till någon som behöver det. Det skulle vara ett bra komplement, och dessutom ligga rätt i tiden, till Rum21:s ganska heltäckande sortiment.

 • Helena N skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2A. Jag tycker att Rum21 är en väldigt komplett leverantör. Det enda jag kan tänkas sakna av alla deras leverantörer är textilier från Himla AB.
  2B. Jag kan känna att jag är trött på alla populära posters som florerar i inredningsvärlden. Jag efterlyser en konstkategori med konstnärer som skapar tavlor och div konst.

 • SofiaS skriver:

  Glömde svara på fråga 1 i förra inlägget.
  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2 A) Lycka forms sortiment. "Nyskapande tradition och design".http://lyckaform.se/
  2 B) Lycka Forms filtar är inspirerad av folkdräkter och är otroligt fina och varma och de har en fantastisk kvalité. De skiljer sig från Rum21:s övriga sortiment bla genom att de finns i många färger och i tre storlekar (bla en babyfilt) samt även en mindre modell som kan användas som sittunderlag när man är ute, eller att ha på stolarna inomhus. Kolla in den snygga svart/gula filten eller den svart/vita. Så här i jultider skulle jag även vilja ha den rödrandiga filten!
  http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=30827&grp=1496439
  Lycka form har även fina kuddar, mattor och postlådor(!).
  Rum21 saknar en presenttipskategori för tex. bröllops- , student-, 40-årspresenter. Det skulle även vara bra om bröllopspar kan göra en önskelista som gästerna kan gå in och titta på och sedan bocka av att man handlat just den presenten. Rum21 skulle även kunna ge bröllopsparen en bonus (tex 10% presentkort) på de totala värdet som gästerna har handlat varor för hos Rum21 för att få fler gäster att handla från just den affären. Det blir win win för både Rum21 och för bröllopsparet. Jag vet många vänner som skulle göra sin bröllopsönskelista på Rum21!

 • Eva skriver:

  1. Kyrkogatan i Göteborg
  2A. By Lassen
  2B. Bad(rum) och /eller Barn(rum)

 • Caroline skriver:

  1. Kyrkogatan 20
  2. Ay illuminate. Så brett belysnngssortiment men dessa fantastiska lampor har de inte.
  3. Barnavdelning. Med läckra spjälsängar, trendiga barnleksaker, snygga bebispåslakan och coola barnposters.

 • Hanna J skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. Jag hade gärna sett Sibast Furniture i sortimentet
  3. Sortimentet är redan otroligt brett, det enda "hålet" jag kan finna är en egen barnavdelning.
  Håller tummarna för att just jag vinner den fiiiina soffan!

 • Isabella skriver:

  1. Rum21 öppnar sin nya butik på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2. Lampor är någonting som jag tror på gör en stor skillnad i hemmet, men också någonting som många väljer att investera i. Två märken som jag personligen är förtjust i är Lampe Gras och Ay Illumninate. Det mjuka industriuttrycket känns väldigt efterfrågat och rätt i tiden, varför jag tror att de varumärkena skulle göra sig väldigt bra i Rum21:s utbud.
  3. Det vore spännande om Rum21 kunde lägga till en kategori för unika produkter eller vintageprodukter. Till exempel genom mattor eller antika möbler, som köps in och bara finns i ett exemplar. Många eftersöker ett mer personligt hem varför jag tror att en sådan kategori skulle tilltala konsumenten. Det skulle också göra att Rum21 stack ut ur mängden av återförsäljare som enbart säljer nyproducerade märkesvaror. Dessutom känns miljötänket helt rätt i tiden!
  Håller tummar och tår för att min drömsoffa ska bli min!

 • Anielle skriver:

  1. Rum 21 öppnar i Göteborg på Kyrkogatan 20-22.
  2A. Jag saknar svenska Mimou.
  Älskar det märket brukar köpa deras fantastiska påslakanset!
  De har också väldigt fina kuddar som man inte kan ha för många av!
  Även mysiga handdukar!
  Skulle detta märke finnas på Rum21 så skulle jag besöka dem ofta!
  2B. Den Produktkategori jag saknar på Rum 21 är Homewear.
  Mysiga hemma kläder till hela familjen och sköna varma tofflor och fina inneskor.
  Även en en kategori med Presentförslag, såsom bröllop, dop m.m
  Vi har precis flyttat in i nytt hus och letar efter den perfekta soffan Åh, denna skönhet Le Grand Air skulle passa ypperligt hemma i vårt hus!
  Hoppas hoppas min dröm blir verklighet!

 • Elin skriver:

  1)Kyrkogatan 20-22
  2) Jag hade gärna sett varumärken liknande numero 74
  3) Jag saknar ett barnsortiment i form av textil och möbler med känslan som numero 74 ger, en mjuk och lite romantisk kollektion för barn helt enkelt.
  Snälla snälla tomten kom med en rektangulär, himmelsk klapp till mig i jul :). Kram

 • Maria Karlsson skriver:

  1. Dem öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg!
  2. a) Ett märke jag saknar är Kähler som jag tror skulle passa in riktigt bra i deras sortiment!
  b) Jag brukar gilla när man kan köpa "koncept". Man har olika kategorier med t.ex. känslor, stilar, högtider.. "stilrent", "mysigt", "naturligt" sen har man satt ihop inspirtionsbilder med produkterna och dem syns under bilderna så man kan köpa "helhetsintrycket" eller hur man ska förklara 🙂

 • Erica skriver:

  1. På kyrkogatan 20-22 i allas vårt älskade Göteborg
  2. A. Det vore så himla roligt och man på något sätt kunde få in Libertys egna märke på rum21.se, det skulle vara så roligt att kunna köpa deras produkter i Sverige
  B. Jag saknar kategorin "utomhus" i den inkluderas alla möjliga ting och prylar för utomhusbruk! Vore himla kul att blanda funktionalitet med design även utomhus!

 • Aniika skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) Lexington. Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma och boosta svenska entreprenörer inom inredningsbranschen. (Dessutom hittar jag alltid något jag vill ha i Lexingtons "Home collection".)
  2. b) Jag har nu tre barn i åldrarna 0-6 år och av naturliga anledningar är jag därför extra intresserad av vad som erbjuds i produktkategorin "barn" – om det nu finns någon sådan. Där har Rum21 något att jobba på!

 • Evelina skriver:

  1) Rum21 öppnar på Kyrkogatan i centrala Göteborg
  2 a) Klässbols Linneväveri
  b) Sovrum – Såg att det redan finns olika produkter för sovrummet, men det borde vara en egen kategori. Där man kan sammanställa olika produkter för denna kategori, såsom sängar, både för vuxna och barn, sängbord, sängkläder och överkast m.m.
  Skulle jag vinna denna fina gåva, blir det en julklapp till min lillasyster som har fått ett förstahandskontrakt i Göteborg!

 • Sofie S skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a. Jag hade gärna sett att man sålt inredning från Palmgrens.
  b. Böcker. Om inredning, mode, vackra fotoböcker.

 • Lisa skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a. Varumärke jag skulle vilja se i deras sortiment är: Lovely Linen by Kardelen – ljuvliga lakan i 100% lin.
  2b. Snygga och unika beslag saknar jag idag och skulle gärna se som en produktkategori hos er.

 • Jonna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 såklart!
  2. A) H. Skjalm P
  B) Smarta miljöval, är en kategori som saknas. Mer EKO åt folket!

 • Emelie skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Fin belysning från Parachilna
  2b. DIY, hade varit fantastisk med "byggsatser" för fina hemmaprojekt

 • Diana skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2A: Palmgrens superfina inredningsprodukter i läder hade varit ett fint komplement.
  2B: inredningsböcker coffee table books, det finns få bra webshoppar med fina coffee table books.

 • Frida skriver:

  1. Rum 21 öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a.Pretty pegs
  b. Pretty pegs skulle passa perfekt in i sortimentet då det ligger helt rätt i tiden att tillvara på det man har, man kan lätt uppdatera sina gamla möbler och få ett nytt fräsch utseende utan att för den delen slänga dem på soptippen.

 • Karolina skriver:

  1. Nemo Lighting är en italiensk producent som tillverkar underbara lampor designade av bl a Le Corbusier och Charlotte Perriand. Vackert och klassiskt, men samtidigt ett lite annorlunda formspråk i jämförelse det danska som känns väldigt dominerande i Norden, speciellt vad gäller belysning. Märket är svårt att få tag på från Sverige så jag fick vända mig till en utländsk firma för att få tag på min fina Projecteur av Le Corbusier. Hade mycket hellre köpt den från en trygg svensk leverantör med både garanti och returrätt.
  2. Jag tycker att den virtuella butiken och produktkategorierna är väldigt bra, både strukturerade och omfattande. Det jag dock trodde saknades först var en utomhus-kategori då man inte kan se denna i det första kategorivalet, utan man hittar den först genom att klicka ner till "Rum". Design- och inredningslitteratur är en kategori som jag tycker skulle komplettera de redan existerande produktkategorierna bra. Coffeetableböcker och tidningar är lika mycket inredningsaccessoarer idag som en ljusstake eller en vas.

 • Eva Johansson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Tine K – snyggt och prisvärt!
  3. Jag saknar sängar/sängramar. Om man inte vill ha en kontinentalsäng eller en sängram från IKEA, så är utbudet ganska skralt just nu faktiskt. Eller iallafall har jag inte hittat något jag gillar…

 • Karolina skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  Oj glömde svara på fråga 1 ?

 • Anna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2 A versodesign.fi (gillar speciellt deras moderna pärtkorgar (http://www.versodesign.fi/en/verso-design-products/organizing/lastu)
  2 B En kategori med nya designers och deras produkter – kunde vara olika varje månad t.ex.

 • Anna skriver:

  Tillägg till föregående inlägg:
  Jag motiverar mina val med att jag tycker att versodesign och en kategori med nya designers skulle ge lite ny fräsch "edge" åt room21

 • Paulina skriver:

  1-Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2,a- saknar inte direkt något varumärke!
  2,b- vet inte om det här är en ny produktkategori, men jag saknar en kategori där man lägger alla de produkter som är miljövänliga eller producerade på ett hållbart sett. Känns som en viktig bit att informera kunden om 🙂 En hållbart kategori saknar jag! Hoppas på en STOR julklapp i år!!

 • Kajsa skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Borisdesignstudios fina lampor, Rosary lamp och serierna Grandma och Hipster.
  3. En kategori för inredning till barnrum och en möjlighet att söka efter fairtrade och produkter med ett hållbarhetstänk.

 • Sandra skriver:

  Hej!
  1. Adressen är Kyrkogatan 20-22.
  2. Jag saknar Afroarts fina kuddar och korgar på Rum21.
  2b. Tapeter skulle vara ett bra komplement till Rum21:s sortiment. Redan befintliga varumärken som Ferm living och Ylva Skarp har snygga tapeter, därför känns det som ett naturligt steg för Rum21 🙂

 • Erica Hjelm skriver:

  1. På Kyrkogatan 20-22
  2a. När jag handlar hos större inredningsaffärer, som RUM21 tycker jag det är superroligt om jag får se något udda, mindre varumärke. I Karlskrona har vi en fantastisk keramiker som heter Karin Meijer som bara har ett fåtal återförsäljare – det hade varit kul att se hennes porslin och stengods hos er!
  2b. Jag hade gärna sett en egen produktkategori för BARN- där alla produkter som inte bara riktar sig till vuxna utan även till och för barn hade funnits. Det hade underlättat när jag som konsument vill handla till barn, jag slipper leta igenom alla kategorier för att hitta de produkter som finns.

 • Samantha skriver:

  1. På Kyrkogatan 20-21, Göteborg 🙂 ÄNTLIGEN!
  2a. Jag saknar en egen kategori med hållbarhet i fokus, gärna i trä. Jag älskar tillexempel väskan i trä – MIND HENRY (för att nämna någon cool uppstickare på marknaden)
  2b. I och med Rum21 har så många olika leverantörer idag skulle jag vilja se små unika leverantörer få möjligheten att växa tillsammans med Rum 21. Lite åt premiumhållet men med en personlig touch. 🙂

 • Elena skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Muji har många stilrena och funktionella produkter.
  2b. Inredning för studenter och ungdomar. Vi gillar också design, men de flesta möbler är för dyra. Litet urval ur er sortiment med humana priser skulle verkligen vara till hands. Och glöm inte nämna studentrabatten man kan få hos er!

 • Anna G skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag saknar en eko-kategori. Snygga möbler och inredningsdetaljer med hållbarhetstänk!
  2b. Norrgavel har fantastiska miljövänliga produkter som skulle passa bra hos Rum 21 🙂

 • Sophia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a) Chhatwal & Jonsson
  2b) Jag saknar någon form av "inspirations-flik". Fina bilder med era produkter för att ge inspiration till oss kunder,med exempelvis länkar till respektive produkt.
  Har uppmärksammat att ni har en blogg, denna skulle även kunna fungera som en inspirationskanal om man uppdaterar med härliga bilder, information om kommande nyheter samt en chans för oss kunder att tycka till och hitta inspiration till våra hem.
  Utöver detta tycker jag att Rum21 har ett brett och väldigt bra sortiment. Ett plus är att ni erbjuder studenter 10% rabatt med Mecenatkort, det värmer gott i en students hjärta!

 • Louise skriver:

  1) På Kyrkogatan i centrala Göteborg
  2a) Jag skulle gärna vilja handla av Royal Copenhagen hos er, då jag samlar på en av deras serier vore det smidigt att köpa det hos er då ni brukar ha bra priser.
  2b) Gärna en kategori som är sammankopplat med välgörenhet, typ så som Rädda Barnens designshop var upplagd. Vore bra speciellat nu i jultider då jag iaf köper mycket designprodukter i julklappar, då vore det lite extra härligt om ens köp även skänkte någon slant till välgörenhet.

 • Sofie Rydmark skriver:

  1) Kyrkogatan!
  2) A. Jag skulle gärna se Buster and Punch hos Rum21. Dom har riktigt snygga och coola saker, tex deras "Hooked"-lampor som skulle passa väldigt bra i Rum21’s sortiment.
  B. Väggfärg/tapeter och tillhörande inspiration där man också har möjlighet att köpa. Det är otroligt många som väljer att göra om sina rum i olika färger och det skulle va toppen med inspirationsbilder till varje färg/tapet. Är själv sugen på att måla om flera rum men saknar en sida som samlar olika färgmärken så man slipper klicka runt överallt.

 • Josefin L skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2.a Jag skulle gärna se Carl Hansens sortiment som gör underbara klassiker
  b. Jag skulle gärna se en kategori för ekoprodukter, där det kan listas företag som använder speciella typer av återvinningsbara material eller som har andra typer av ekocertifieringar

 • Lagoma Linnea skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag fullkomligt älskar de vackra trämöblerna från Ethnicraft och skulle gärna se dem i ert sortiment.
  2b. Jag saknar kategorin Barn – med allt för barn samlade på ett ställe.

 • Marcus skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Norrgavel har snygga, stilrena möbler.
  2b. Jag skulle faktiskt vilja se en kategori för män. Egentligen tror jag väl inte att det finns någon typisk manlig eller kvinnlig inredning, men faktum är att de flesta inredningstidningar och -bloggar är riktade till kvinnor, trots att det finns många män som intresserar sig för hur det ser ut hemma. Därför tror jag en kategori med inspiration och möbler riktat mot män hade kunnat fylla ett tomrum i inredningssfären.

 • Caroline skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 (till en Stockholmares stora förtret)
  2a. Som trogen Rum21-fan, anser jag er täcka de flesta varumärken. Kvalitet före kvantitet! Känner inte heller att jag vill krysta fram något, men jag tänker "unga" (läs: ny, innovativ), nordiska (läs: nära) designsamarbeten. Såsom Nordic design collective etc.
  b. Inom kategori produkt tänker jag barn. Och sen tänker jag eko.

 • stefan borg skriver:

  Ja tack den vill jag ha.
  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Tycker inte jag saknar nåt men finns ju så mycket.
  2b. Barn kanske hmm

 • Henrik skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Tapeter – alla tänkbara varumärken men GÄRNA boråstapeter 🙂
  2b. Tapeter i alla färger och former skulle vara en tillgång för Rum21. Skulle man dessutom kunna specialbeställa efter sina egna grafiska mönster skulle det vara ett stort plus.

 • Emelie skriver:

  1. Kyrkogatan
  2 a. Lite inredningsdetaljer från Olsson & Jensen skulle jag gärna se hos Rum 21.
  b. Som inredningsgalen student älskar jag hemsidor med en fyndhörna! Rum 21 har ju sin kampanjhörna, men kampanjer brukar oftast ta slut. I en fyndhörna önskar jag kunna gotta mig i allt från litet till stort.
  Dessutom tycker jag att dom kunde ha en tvätt/bad kategori (inte att den "göms" under inredningsdetaljer).

 • Johanna skriver:

  Hej!
  1) Rum21’s fysiska butik öppnar på Kyrkogatan 20-22.
  2a) Jag saknar belysning från märket Artemide! De leverar tidlös belysning som skulle passa perfekt i Rum21’s belysnings-sortiment!
  2b) Jag saknar avdelningen bijouterier. Det skulle göra sortimentet komplett! Inredning + kroppsvård + bijouterier! Även här skulle det sitta fint med väl uttvalda pjäser i tidlös design och i olika prisklasser från bl.a Edblad, Sophie by Sophie, Dogeared.
  Mvh
  Johanna

 • Tove skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2.A. DeBuyer skulle vara ett bra tillskott, de gör fantastiska stekpannor i kolstål som jag tror skulle passa er målgrupp och de skulle komplettera nuvarande sortiment på ett bra sätt.
  2.B. Saknar kategorin "vägg" med innehåll som tapeter och wall stickers (och varför inte ett urval exklusiva färger i utvalda färger?). Wall stickers ligger ju nu under Tavlor&Posters, men det skulle vara ännu bättre att kombinera dessa med tapeter istället och lyfta fram i en egen kategori för att bli mer heltäckande.

 • Anna skriver:

  1.) Kyrkogatan 20-22
  2.A) Ordning & Reda – de har smarta och snygga produkter som gärna får synas som detaljer i hemmet
  2.B) Kontor – även om det går att hitta varor som passar till kontoret om man letar lite, hade det varit fantastiskt med en egen avdelning fylld med vackra och inspirerande saker till hemmakontoret/skrivbordshörnan. Fina förvaringsboxar, pennor och pennhållare, kalendrar, anteckningsblock, skriv- och pysselmaterial, smarta OCH snygga organiseringslösningar och så vidare. Är som student beroende av att ha saker i denna kategori som tål att synas även när jag inte sitter vid skrivbordet (och som jag kan bygga stilleben av när jag väl sitter där..), och när motivationen tryter hade jag gärna snabbt kunnat klicka mig in på kontorsfliken på Rum21 för att klicka hem något fint

 • Johanna skriver:

  Hej!
  1. På adreseen Kyrkogatan 20-22
  2. a) Jag skulle gärna se Mateus i sortimentet. Svårt att få tag i på nätet och de flesta älskar märket. Bekvämt att beställa och smidigt då lokala butiker inte alltid har så stort sortiment och alla färger.
  b) Jag saknar "mat"-kategorin och då tänker jag på lokalt framtagna varor som är lite speciella och passar bra som presenter. Kex, marmelader, praliner osv. Kanske kan man beställa dem i små fina paket?
  Kram

 • Camilla skriver:

  1. Den fysiska butiken kommer ligga på kyrkogatan 20-22.
  2a. Therese Sennerholts posters skulle passa i RUM21´s sortiment och även lite matigt och annat roligt från t.ex Nicolas Vahé.
  2b. Hänvisar lite till mitt svar ovan. Lite "matigare" produkter som passar bra som gå bort gåva. Choklad, praliner och marmelader mm.

 • Anonym skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2.
  a) Lasse Åberg
  b) Badrum

 • katarina skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2
  a) zara´s home sortiment
  b) tapeter. Så underskattat, så svårt att hitta och skulle vara perfekt i er sortiment då ni har också så mycket annat att erbjuda

 • Rebecka skriver:

  Den här blå soffan är min drömsoffa! Kommer aldrig ha råd med den så detta skulle vara fantastiskt!
  1. Kyrkogatan 20-22.
  2a, Jag saknar porslin från Höganäs.
  2b, Morgonrockar och tofflor att matcha med handdukar!

 • jessica skriver:

  1) kyrogatan
  2a himla
  2b en kategori med barnrum, har en liten dotter hemma och snart ska hennes rum borja intredas:)

 • Ivan skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2.a. Tycker att Prettypegs borde finnas hos rum21.
  2.b. I enlighet med punkt A borde en kategori för ben/fötter till soffor och liknande finnas.
  Vilken drömvinst!

 • Louise skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Jag gillar belysning så Lyktan-bankeryd eller Rubn skulle jag vilja se.
  2b. Tapeter skulle jag vilja se och gärna med moodboard knapp så man kan möblera med ert sortiment så att man får en helhet.

 • Julia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg. (Får man önska? Kan ni öppna nästa butik i Malmö? :))
  2a. Det polska märket Natural born design har otroligt snygga lampor, de gör en egen "take" på rådande trender. Kolla t ex in Big Mama eller Betonówa här: http://naturalborndesign.pl
  Det finns många fler unga och spännande polska designers.
  Konstigt egentligen att det inte går att köpa mer design från våra grannländer på andra sidan Östersjön i Sverige, vi tittar nog lite för mycket mot Danmark och Finland…
  2b. Kategorin "hållbart" där ni samlar alla producenter som tar extra hänsyn till miljö och hälsa.
  Hälsningar!
  Julia

 • Victoria Carlsson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) David Ehrenstråhles tavlor My Guide to
  b) Jag tycker egentligen ni får med alla kategorier utom Ekologiska produkter som jag ännu inte hittat i någon underrubrik. Dock måste ni tydliggöra huvudkategorierna så det blir lättare att hitta, exempelvis är det lite oklart att badrumsinredning ligger under inredningsdetaljer och att mattor ligger under textil. Vidare saknar jag en kategori för de yngre, dvs "Barn" i kategorierna högst upp, det hittar man bara under barnrum i underkategorin Rum. Likaså känns kategorin Möbler väldigt bred, denna borde specas upp. Så mitt förslag är helt enkelt inte att bredda med ytterligare en kategori utan städa upp era nuvarande så det blir lätt att hitta samt ta fram filter så man kan sortera på eko-varor, färg, prisspann osv.

 • Sara skriver:

  1. Rum 21s butik finns på kyrkgatan 20-22 i Göteborg.
  2. Jag saknar danska Brostecopenhagen i Rum 21 sortiment. Underbar dansk design som matchar och kompleterar redan befintligt sortiment till en rimlig prisbild.
  2b. i dag handlar inredning ofta om en helhet och för att jag skall kunna hitta "allt jag söker" på samma ställe hade jag gärna sett att Rum 21 utökade med kategorin färg och tapet.

 • 1 Kyrkogatan 20-22 Göteborg
  2 Jag skulle kunna se produkter från Tove adman i er sortiment då jag anser att hon gör produkter som skulle uppskattas bland RUM21s köpare
  3 Allt inom fairtrade så att vi som köpare vet att det går rätt till bakom kulisserna och att vi som köpare då kan göra ett aktivt val när vi väljer att köpa våra inredningsprodukter.

 • Britta skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2A. Rum21 har ett brett och generöst utbud redan. I nu läget så saknar jag inget speciellt.
  2B. För en hållbarare utveckling så saknar jag en begagnad kategori. Ett forum för Rum21:s kunder att sälja och köpa begagnat. Lite liknande tjänst som Amazon.com tillhandahåller på sin hemsida.

 • Linda A. skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i bästa staden Götelaborg!
  2 a) Missoni Home! Och Svenskt Tenn, för den delen, hade ju inte suttit helt fel…
  2 b) Ett ekologiskt sortiment. Mycket är ju ekologiskt redan, men det kanske vore en idé att ha en tydlig produktkategori med just ekologiskt/miljövänligt. Något som verkligen ligger i tiden.

 • Lena skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) Varumärket Carl Hansen & Son. Exempelvis den mest sålda stolen och snygga CH24 Y-stolen som syns överallt inom inredning och designvärlden. Designat av Hans. J Wegner.
  b) Produktkategori "Tapeter" – Inredningsdetalj som gör hela rummet mycket roligare och snyggare. Lyfter våra tråkiga väggar (om man inte bor i ett sekelskifteslägehet) till en annan nivå! Eller varför inte produktkategorin "Aktuellt" – här ligger alla nya produkter från de hetaste varumärken. Inspirera oss till ett ännu vackrare hem med de senaste trenderna!
  Ha en fortsatt trevlig vecka! Hjärtligen, Lena

 • Dominika skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) Bolia har väldigt snygga och stilrena möbler och accessoarer som verkligen ligger i tiden!
  b)Jag saknar bäddsoffori rum21:s sortiment. Det är svårt att få tag på snygga OCH bekväma bäddsoffor. Bolias soffsortiment kanske kan hjälpa till här 🙂

 • Ida Marklund skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2) A. Jag saknar varumärket Littlephant. Ett bra komplement till ert
  sortiment då ni redan säljer produkter inom kategorin textil och
  även en del produkter för barn.
  B. Produktkategorin ’Ramar’ saknar jag. Som underkategori till
  Tavlor & Posters. Vore väldigt bra att kunna köpa endast ramar
  att matcha med alla fina posters ni säljer.

 • Lisa skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Afroart saknar jag. Så fina lampor och textiler för bra priser och tillverkar under schyssta förhållanden.
  2b. Jag saknar krukor och köksmaskiner.

 • Carina skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2. a) Royal Doulton, som alltid varit nummer ett för mig
  b) En kategori som ni säkert redan tagit ställning till att inte ha, men som jag skulle tycka var verkligt intressant, är träningsredskap för hemmet. (Kropp & Hälsa) T ex träningscykel, boxningssäck, ribbstol, hantlar, yogamatta etc. På samma sätt som vi vill ta hänsyn till arbetsplats, barnrum, kök etc vill vi ta hänsyn till ett eventuellt utrymme för träning, kanske bara en plats för yoga och meditation. Om jag förstår frågan rätt vill ni att jag anger ett specifikt varumärke för hemmaträning, jag föreslår Casall som håller hög kvalitet, är svenskt och har rimliga priser.

 • Linda W skriver:

  1. Kyrkogatan
  2. Jag saknar textilier, metervaror och gardiner. Gärna en service som syr upp gardiner, både längder och hissgardiner och tex kuddfodral. Det skulle göra ert utbud mer komplett och lättare att köpa ett helt koncept hos er.
  Jag saknar Chatwal Johnson som kommer med nya fina saker hela tiden och har klassiska hållbara produkter!

 • Anna Arvidson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a. Byredos doftljus för lite lyx och flärd samt Chaatwal & Jonssons textilier, där finns något för alla hem och smaker!
  b. Hall! De är så svårmöblerade så inspiration och snyggsmarta produkter i en egen kategori skulle komplettera hemsidan perfekt!
  God jul från Anna, med hopp om vinst ⭐️

 • Nina E skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2a Koloni Stockholm! Älskar deras retro design med äpplen och frukter.
  2b Jag skulle gärna se kategorin "husdjur" med t.ex märken som Dog Artist, Maria Montazami m.fl. Läckra skålar, bäddar m.m som passar oss hund och kattägare som älskar design.

 • Ana Kokol skriver:

  1- Kyrkogatan
  2a- Markslöjds fina lampor
  2b- Gardiner, färdigsydda gardiner. Sedan saknar jag snyggt påskpynt…det finns ingenstans när påsken närmar sig!

 • Frida skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2a. Svenskt tenn skulle jag kunna tänka mig, Jobs tryck, men även nya designers eller nya varumärken som kommer ut på marknaden, sådant som är lite unikt.
  2b. Jag saknar tapeter, men även någon inspirationsflik. Kanske "våra favoriter" där man får lite tips och trix hur man kan inreda eller om någon designer själv kanske kan ha "mina favoriter".

 • Hanna-Mia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. Jag saknar Afroart. De har verkligen vackra textilier och produktionen gynnar det etniska hantverket i många delar av världen.
  3. Jag önskar att ni gör en separat barnkategori och samlar exempelvis barnmöbler, leksaker, barntextilier, posters etc därunder.

 • Maja skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2A. Paradisverkstans fantastiska keramikoch glas från Öland 🙂
  2B. Rengöring/tvätt, det är svårt att hitta bra rengöringsmedel och framförallt Sköljmedel!! Jag är sååå trött på softlan. Vill att hela mitt hem och garderob ska kunna dofta nytvättat men det är svårt att hitta bra produkter.

 • Josephine skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag skulle gärna vilja att ni tog in Chhatwal & Jonsson, älskar deras mattor och kuddar!
  2b. En särskild kategori där alla barninredning är samlat vore toppen

 • Sandy skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. – a) Jag tycker det behövs fler miljövänliga alternativ från Biobu by Ekobo m.m.
  – b) Jag saknar flera kategorier i menyn bl.a. Barn, Bad, "Eko" och "Golv". Rum 21 har många bra produkter som ibland kan vara svåra att hitta. Sidan är menad att vara lättnavigerad med få kategorier i menyn, dock finns det för många underkategorier. Detta ger alltså den motsatta effekten. Hur som helst, anledningen till att jag tycker att dessa fyra kategorier också borde ingå är för att större företag i dagsläget borde ha ett större inflytande när det gäller miljön och "Eko-tänket", sedan är detta en inredningssida och stiliga Golv kan knappas vara ett dåligt komplement till sortimentet. För övrigt är kategorin "Barn" ganska självklar då ni har ett rätt så brett sortiment inriktat till den målgruppen. Slutligen känns en kategori för "Bad" som ett måste, förutom urvalet av varor som finns är många intresserade av inredning/produkter till badrummet och om ni synliggör det kommer fler att söka den typen inredning/produkter även hos er.
  Jag hoppas innerligt att jag vinner denna soffa då jag inte äger en eller har råd att köpa heller för den delen…
  xx

 • Andrea Dahlgren skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i världens bästa stad!
  2A. Bert Frank gör så coola lampor, hade varit ett roligt inslag på Rum21!
  2B. Gå-bort-presenter! Hade varit fantastiskt att klicka sig in och kunna välja mellan doftljus, choklad eller någon liten småpryl som en ljusstake. Gärna också komplett med omslagspapper, så man har allt på samma ställe!

 • Elin T skriver:

  Vilken drömvinst!!
  1. Adressen är Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2. Eftersom efterfrågan av "snälla" produkter som exempelvis är ekologiska eller rättvisemärkta ökar så tycker jag att en sådan produktkategori vore bra! Afroart är ett varumärke med fint hantverk som bara handlar rättvist.

 • Lisa skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) Stolab för deras stilrena och fina möbler! Passar bra ihop med Rum21!
  b) Barninredning! För att det bara är så roligt att inreda just barnrum!

 • Louise skriver:

  1. Adressen är Kyrkogatan 20-22, 41115 Göteborg.
  2. A. Jag saknar det danska designvarumärket H. Skjalm P. som tar fram kvalitetsprodukter för kök och inredning. Skandinavisk design till fantastisk kvalité och bra priser.
  B. Kategorier med indelning av produkter efter olika teman som uppdateras efter säsong, utställningar etc. där inspirationsbilder blandas med produkter. Exempel på kategorier: bröllop, fest, julklappstips, höst, alla hjärtans dag osv. Det är sådana kategorier med inspiration som får mig att bli intresserad att handla, i vanliga kategorier letar jag oftast bara upp exakt det jag vill ha.

 • Maria skriver:

  Åh vilken vinst!
  1. Glada nyheter att butiken öppnar på Kyrkogatan 20-22!
  2A. Studio Snowpuppes lampor skulle passa fint här
  B. Fri frakt. Har ju egentligen inte med sortimentet att göra. Men ändå en klar förbättringspotential till fler och snabba köp.
  Tror bara ni skulle vinna på det. Det gör det superenkelt att handla smågrejer ofta. Till sig själv och till andra. Frakten, även om den bara är 49, gör tyvärr att jag handlar de där smågrejerna mer sällan. Men lätt som en plätt att åtgärda. 🙂

 • Anna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2. Uashmama, av Le Sorelle, som gör helt fantastiskt fina produkter i 100 % cellulosa att förgylla hemmet med t.ex. påsar, förkläden och lunchpåsar men även väskor.
  3. Hållbar design. Ett brett sortiment gör att vi konsumenter enklare och medvetet kan välja att inreda våra hem med miljövänliga produkter.

 • Susannah skriver:

  1. Kyrkog 20-22
  2 a. Kählers randiga vaser hade varit fint!
  2 b. Gardiner. Tycker egentligen inte om gardiner men Rum21 skulle nog kunna hitta några snygga som passar här hemma.

 • Marianne skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2 a) Edblads, bra ge bort presenter och fina smycken
  2 b) Bo koncept eller Afroart, svårt att få tag i uppe i norr..
  Delägare av nedsutten soffa .. 😛

 • Lisa skriver:

  1. Kyrkogatan.
  2a. Älskar PB home. Ger varmt intryck bland allt modernt och stilrena. Älskar att blanda!
  2b. Saknar designshoppen hos Rädda Barnen – köpa snygg design där stor del går till välgörenhet. Något liknande hos rum21, skulle göra dem stjärna på inredningshimlen!

 • Nina skriver:

  1.Kyrkogatan 20-22 Göteborg
  2.Vill se märket Lampe Gras bland belysningen. Riktigt fin design som passar bra in med resten av produkterna på Room 21.
  3. För en design "nörd" så skulle jag gärna se produktkategorin "barn". Vore roligt med ett utbud av små möbler och fina presenter till de små!

 • Liza Eriksson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. blafre (Norsk design, barnavdelningen)
  3. barnrum!

 • Anemonia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2) A. Jag skulle gärna se att Rum21 tar in varumärket
  Lyktan-Bankeryd i sitt sortiment. Jag är väldigt förtjust i deras lampor, speciellt bords- och taklampor. Deras lampor har en härlig kombination av t ex betong/glas, kork/glas. Finns många lampor i metaller; mässing, koppar, stål som tilltalar mig mycket.
  Några favoriter är bordslampan 2014 Betong Buddy, betongfot med en klar glasklocka, taklampan 2014 Dagg 35 Koppar. Dessa två lampor får gärna flytta in till mig! Gillar att handla hos Rum21 så det skulle glädja mig om de tar in varumärket Lyktan-Bankeryd!
  2) B. Rum21 har ju faktiskt de flesta kategorier, har varit väldigt nöjd och belåten med allt jag handlat där. Skulle jag försöka komma på något så vore det bijouterier, smycken och armbandsur, t ex klockor från Triwa och Michael Kors. Även fina necessärer, varför inte från Ceannis. Jag gillar att handla bijouterier och byta ut necessärer/sminkväskorna, så den kategorin skulle passa mig perfekt!

 • Elin C skriver:

  1, Kyrkogatan
  2a, Odd Molly Home
  2b, julklapps-,Farsdag-,alla hjärtandag- tips (sorterat på pris) samt önskelista som man kan skicka vidare till svärmor/pojkvän eller mamma. Saknar även inspirationsmiljöer att få tips ifrån samt skapa köplust.

 • Sofia skriver:

  Är sällan med och tävlar, men när det är ett så fint pris måste jag! 🙂
  1.Kyrkogatan 20-22
  2A. Tine K hade kompletterat det befintliga sortimentet! Enkla, stilrena produkter som passar bra i de flesta inredningar och hem.
  2B. Saknar ingen produktkategori. Tycker att det är väldigt bra upplagt under fliken "RUM" – där hittar man allt! Möjligtvis krukor och inredningsdetaljer för utomhusbruk.

 • Johanna L skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2a. Jag älskar Aesops produkter, särskilt kroppsoljorna och handtvålen, och skulle tycka det var underbart om det fanns i Rum21:s sortiment. Rum21 har ju redan en del kroppsprodukter från L:a Bruket och House Doctor i sortimentet och Aesop skulle vara ett lyxigt komplement som skulle utöka utbudet av kroppsprodukter och matcha möbel- och inredningsortimentet i känsla och stil
  2b. Kategorin "Ecoloving" skulle gärna kunna få flytta in med särskilt utvalda produkter med miljötänk bakom. Lättare att hitta bra och snygga grejer som även gör gott skulle göra mig glad som konsument!

 • Anonym skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) Emma von Brömssens fantastiska mönster på både textilier, tapeter och tavlor. Hennes mönster är tidlösa och moderna på samma gång.
  b) Jag skulle vilja se begränsade upplagor av nya formgivare och designers.

 • Maria W skriver:

  Hej, här kommer hela mitt svar.
  1. Kyrkogatan 20-22
  2 a) Emma von Brömssens fantastiska mönster på textilier, tapeter och tavlor. Hennes mönster är tidlösa och moderna på samma gång.
  2 b) jag skulle vilja se begränsade upplagor av nya formgivare och designers.

 • Veronica Öberg skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2a. Jag skulle jättegärna vilja se märket Santa & Cole hos er!
  2b. Det vore väldigt intressant om ni tog in gästdesigners som skapade exklusivt för Rum21. En kategori som jag gärna skulle handla från!

 • Joanna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2a. Missoni Home. Älskar deras färgglada och vackra textilier och tycker det skulle passa perfekt in i Rum21s trendkänsliga sortiment.
  2b.. Jag tycker ni skulle ha en kategori för sådant som känns extra aktuellt, här kan ni presentera sådant som uppmärksammats i inredningsbloggar och magasin för att vi kunder lätt ska kunna hitta det allra senaste och trendigaste genom ett klick! Denna kategori saknar jag för närvarande.

 • Linnea Winter skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Det jag framför allt efterfrågar är ett större utbud av vissa varumärken. Jag älskar till exempel House Doctor. Jag är alltid tvungen att leta runt på en massa olika ställen eftersom ingen butik i Sverige, varken elektronisk eller fysisk har hela utbudet av deras produkter.
  2b. Jag är för tillfället på jakt efter en ny säng och utbudet är förvånansvärt dåligt. Så sängar och framförallt sänggavlar är en produktkategori jag saknar.

 • 1. Kyrkogatan 20-22 i centrala Göteborg
  2. Ethimo-italienska designutemöbler av högsta klass
  3. Kanske en kategori som heter "Månadens utvalda produkter" och där kunde man även bjuda in olika personer i inredningsbranschen tex bloggare, som får välja ut sina favoriter för månaden.
  Anette

 • Henrik D skriver:

  1.Kyrkogatan 20-22 Göteborg
  2.
  A: Jag hade gärna sett designern Josef Frank hos er.
  B:Jag letar ny säng men hittar ingen passande sänggavel. Hade varit spännande att se vilka produkter ni hade sålt inom denna kategori då jag gillar ert sortiment i övrigt.

 • Anonym skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2A. Varumärket Simon Hasan saknar jag, se http://www.simonhasan.com/project/wrap-glassware-2012/
  2B. Hantverk!

 • Camila skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2A. Varumärket Simon Hasan saknar jag, se http://www.simonhasan.com/project/wrap-glassware-2012/
  2B. Hantverk!

 • Elisabeth skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2) a) och b):
  Rum21 är en utav mina favoritbutiker eftersom ni har mycket fina produkter och snabb leverans!
  Det jag dock saknar är en kategori som skulle kunna kallas ’Ljud & Teknik’ eller ’Hemteknik,’ med produkter som t.ex. högtalarsystem och hörlurar, där tekniken är lika bra som designen är snygg!
  För mig som många andra är det viktigt att dessa saker som ju också är en del av inredningen, smälter in med, och är lika snygga som allt annat i hemmet. Och eftersom ni erbjuder och säljer produkter för just hela hemmet tycker jag att det skulle det vara ett bra komplement till ert sortiment.
  Libratones produkter tycker jag är mycket fina samtidigt som de är av hög kvalité och designade för att just smälta in med övrig inredning. Jag skulle därför bli mycket glad om det märket snart finns att köpa hos er!

 • Susanne skriver:

  1.Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2A. By Lassen
  2B En kategori som innehåller produkter som har tillverkats med hållbarhetstänk. Både vad gäller produktion, material. Där kunde finnas både tex möbler från Norrgavel som har en sådan värdegrund men även kunde ni flytta dit produkter som stämmer överens med detta tänk från befintligt sortiment. Tex Lilla Brukets produkter.
  Man skall konsumera men då göra det hållbart och jag tror ni skulle vinna på att sortera in under denna kategori och ge den kategorin egen status samtidigt visar det att ni har sådant tänk. Kategorin kunde heta ECO living eller något liknande.

 • Emma Perssom skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Olsson & Jensen har fina produkter som jag gärna handlar.
  3. Jag skulle gärna se fler inspirationsbilder under de olika kategorierna.

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2 A. Saknar varumärken som Himla (bäddtextil) och Strehög (ryamattor)
  B. Kunde passa att komplettera med väskor/accessoarer, tyg i metervara (linne-) och litteratur om inredning (coffee table books).
  I övrigt är Rum 21 en favorit med sitt stora sortiment och lätt-navigerade hemsida!

 • Magnus Olausson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2 A
  H. Skjalmp och Madam Stoltz
  2 B
  Ekologiskt och giftfritt borde ha en egen kategori och en finare vintage avdelning saknar jag.

 • pernilla skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 har just fått guldkant längs trottoaren!
  2a. Supertrendiga eko-tapeter från Byracka Design. Möbler från Zeus, Petite Friture, Zeitraum.
  2b. Produktkategori: ECOLYX living. Där kända och okända designers får pimpa gamla möbler och ge dem nytt liv. Varje möbel unik – recycling när det är som lyxigast!

 • Maja Hedman skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Saknar att kunna köpa Societys sängkläder någonstans online i Sverige, hade varit fint om ni kunde tillhandahålla dem..!
  2b. Jag skulle vilja ha en produktkategori för Inspiration, med till exempel månadens tema som en flik =) God Jul!

 • Elin E skriver:

  Kyrkogatan 20-22
  Jag tycker att det finns gott om varumärken att välja mellan – kanske vore det roligt med en okänd förmågas design? Kanske en månatlig gästdesigner som får chansen att prova sin popularitet hos folket 🙂
  En fin kategori vore barnrum – finns så mycket fint till fröna nuförtiden och kategorin skulle nog få många klick och underlätta för många 🙂
  Åh vad jag hoppas på soffan nu!

 • Elin Johansson skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i göteborg.
  2a. Jag hade gärna sett att man plockat in unga, svenska designers med mindre företag att sälja sina varor under en period. Vilka har ett kul nytänk och deras produkter behöver en plats att nå ut på. Dessutom ger det möjlighet för att köpa de första exemplaren av en ny produkt som kanske i framtiden kan bli väldigt prisvärda!
  2b. En kategori med förslag på olika presenter till olika tillfällen och människor; tex. morsdag, farsdag, till pojkvän osv.

 • AN skriver:

  1. Kyrkogatan
  2A. Odd Molly Home
  2B. Vardagsrumselektronik – riktigt snygga och designade chassin eller möjligheter att gömma alla fula och skrymmande enheter som finns i vardagsrummet

 • Marit E skriver:

  OMG, där är den ju – drömsoffan. Fast vinner jag måste jag köpa en till för jag behöver ju två! 😀
  1. Kyrkogatan 20-22 är adressen att sikta in sig på.
  2A Lyckaform vore toppen att hitta hos er. Är galet förtjust i deras folkdräktsinspirerade produkter.
  2B. Tvätt&Strykning! Denna tråkiga syssla blir SÅ mycket roligare med spännande tvättmedel och väldoftande strykvatten.

 • Ulrika skriver:

  1) Adressen i Göteborg är Kyrkogatan 20-22.
  2A) Greengate
  2B) Presenttips – perfekt då man letar efter något som man skall ge bort och behöver lite hjälp på vägen. Önskvärt vore i olika prisvalörer/till henne/till honom etc.

 • 1) Kyrkogatan 20-22 411 15 Gtb
  2a) Helt klart, utan tvekan mönsterdesigner http://www.kajsarolfsson.com
  vars unika produkter skulle gifta sig väl med övrigt sortiment
  2b) Lyxiga godsaker, som kvalitativt kaffe, choklad, olja, vinäger etc som en underkategori till Kök, eller Servering. Alltså kan man köpa BÅDE förvaring och innehåll, som presenter eller till sig själv. Mums!
  3) Ååå, vad denna soffa skulle göra sig i mitt nya stoooora hem, som behöver fyllas 😉 flyttar om två veckor. ?

 • William skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. A – Jag skulle älska om det fanns en svensk onlinebutik där man kunde köpa Grovemades galet snygga handgjorda accessoarer i trä och läder http://grovemade.com/
  B – Som egenföretagare saknar jag en sektion med snygg design och inredning för det moderna kontoret inklusive mobil- och datortillbehör. Jag ofta på resande fot och med ett jobb som ger mig stor frihet och flexibilitet så låter jag gärna mitt kontor följa med mig runt om i världen. Jag är därför en obotlig sucker för smarta produkter som underlättar ett liv i ständig rörelse. För mig hänger form och funktion nära ihop och jag skulle gärna se en produktkategori med design och inredning för en mer flexibel och rörlig "Wherever I lay my hat, that’s my home" livsstil.

 • Emma Kvist skriver:

  Hej!
  Mina svar samt förslag är följande:
  1. Kyrkogatan 20-22
  2a Geneva Lab/Geneva sound system
  Samt Tivoli audio
  2b Ljud
  Tack på förhand och en riktigt God Jul!

 • William skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. A – Jag skulle älska om det fanns en svensk onlinebutik där man kunde köpa Grovemades galet snygga handgjorda accessoarer i trä och läder http://grovemade.com/
  B – Som egenföretagare saknar jag en sektion med snygg design och inredning för det moderna kontoret inklusive mobil- och datortillbehör. Jag ofta på resande fot och med ett jobb som ger mig stor frihet och flexibilitet så låter jag gärna mitt kontor följa med mig runt om i världen. Jag är därför en obotlig sucker för smarta produkter som underlättar ett liv i ständig rörelse. För mig hänger form och funktion nära ihop och jag skulle gärna se en produktkategori med design och inredning för en mer flexibel och rörlig "Wherever I lay my hat, that’s my home" livsstil eller som i mitt fall kanske snarare "wherever i lay my phone that’s my office".

 • pernilla H skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Karlsson, tillverkar stilrena och fina väggklockor
  2b. Saknar just kategorin klockor. Är på jakt efter en fin väggklocka, och jag har upptäckt denna brist generellt på nätet, likaväl i fysisk butik. Utbudet är magert och skulle nog ha stor försäljningspotential. Och min man låter hälsa att det bör stå i produktinfon om det är en tyst klocka som säljs.

 • Anna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. A) Mimou! Deras kuddar är fantastiska, de hade jag gärna klickat hem från er.
  2. B) Böcker! Om allt som har med stil, design, konst och inredning att göra. Vackra coffee table books som gärna får ligga framme och synas i bokhyllan som en del i inredningen. Jag saknar verkligen ett ställe där allt detta finns samlat, vet aldrig vart jag ska vända mig när jag är sugen på ny lektyr av den typen.

 • Lisa Leidner skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Tine K
  2b. Kategori " Barn" med trendiga inredningsdetaljer och hållbara, giftfria leksaker

 • Alexandra skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a) Jean Dubost Laguiole-knivar och övriga vintillbehör. Vi är många som letar som galningar efter de här produkterna under varje besök i metropoler utomlands.
  2. b) Kategori sovrum med sängar, sänggavlar, nattduksbord osv. Utan den kategorin upplever jag webbshopen som ofullständig. Helst beställer man möbler från en och samma butik eftersom man ofta måste betala frakt eller om man ska lösa in en rabattkod. Ska man då köpa säng eller sänggavel drar man sig för att göra ytterligare en beställning från annan leverantör om allt inte finns i sortimentet.

 • Emma skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Gripsholms ekologiska hemtextiler (se nedan)
  2. Jag tycker en produktkategori med ekologiska och miljövänliga produkter vore en toppenbra idé. Tror att efterfrågan på sådana produkter kommer att öka kraftigt de närmsta åren, se bara hur de ekologiska matvarorna har ökat i försäljning de senast året. Jag håller i alla fall tummarna för det och för att jag vinner en ny supersnygg soffa!

 • Jeanette skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. A) Jag tycker att ni ska ta in handdukar vävda från Björkevävstuga, underbara, och bidrar till att stärka ett svenskt hantverk. Det kanske vore en bra kategori? svenskt hantverk.
  B) Jag skulle se vilja se kategorin hallmöbler under möbel-kategorin. Vi har varit på jakt efter snygga hatthängare och skohylla och andra smarta lösningar till vår svåra hall men utan resultat. En fin hall ger hela huset ett välkomnande intryck så det är tråkigt att det är svårt att hitta fina hallmöbler.

 • Mia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Ekelund, Afroart
  2b. En "skrivbords" kategori, med anteckningsböcker, pärmar, förvaring, pennor odl ( ej själva möblen. Saknar också en "inspirations" kategori och även en kategori med ekologiska och miljömedvetna varor.

 • Alice Johnsson skriver:

  Åhhhhh! Drömsoffan!
  1. Kyrkogatan 20-22
  2.a. Eftersom jag älskar stolar, framförallt Y-stolen, vore det väldigt trevligt om Hans Wegner fanns med i ert sortiment.
  Särskilt med tanke på att våra 3 y-stolar bör utökas till 4.
  2.b. Böcker har ju gått ifrån att gömmas i bokhylla, till att bli en del av inredningen. Har själv x antal boktravar framme, men är alltid i behov av fler 🙂 Därför vore det underbart med en kategori helt inriktat på ’Coffe table-böcker’.

 • Erica Hjelm skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a. Det är alltid kul med något udda, mindre varumärke. Mitt förslag är att plocka in "karin meijer", en fantastisk keramiker från Karlskrona som bara har ett fåtal återförsäljare.
  2b. Många av RUM21`s produkter fungerar lika bra till vuxna som till barn, jag skulle gärna vilja se en BARN kategori, där man lätt kan se vilka produkter som kan vara till och för barn!

 • Kicki skriver:

  1. Skall öppna på Kyrkogatan 20-22
  2a. Zuny med sina underbara bokstöd!
  2b. Saknar en avdelning för barninredning. Det skulle vara bra att samla detta under en kategori så att det blir mindre bläddrande mellan sidorna när man letar efter det. Barnrummen är dessutom de rummen där man gör om oftast?… iallafall har det varit så hemma hos oss.

 • Susann skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2 a. Muurame, de har klassiska och stilrena möbler. Speciellt deras möbler för barnrum är himla praktiska och jag ser i kommentarsfältet ovan att många önskar sig barnrum som en egen kategori.
  2 b. Utan tvekan borde hallen få en egen kategori. Hallen är oftast trång, liten och svårmöblerad och ändå ska den rymma så ofantligt mycket grejer som det dessutom ska vara ordning och reda på. Här behövs det både tips på geniala lösningar som sedan går att köpa hos er = winwin för oss båda!

 • Elin skriver:

  1. Jag följer Rum21 på instagram så vet jag att det är Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2a, Craft Collective. Deras handdukar, badlakan och morgonrockar är fantastiska. http://evitapix.se/wp-content/uploads/2012/11/skiss5_9009.jpeg
  2b, Jag tycker rum21 är en jätte inspirerande e-handel med ett brett och väl sorterat sortiment. Saknar dock Produktkategorin Eko, Smart miljöval, i med att miljön är i så stort fokus. Tycker jag att denna kategorier är självklar. Craft Collektive har ekologisk frotté på alla deras handdukar/ badlakan mm. De har även ett genuint och äkta utseende för ett lyxigt hemma spa, samt kompletterar nuvarande sortiment. Tror det skulle vara ett perfekt komplement till ert nuvarande sortiment. Dessa textilier skulle kunna piffa upp vilket badrum som helst!
  Med vänlig hälsning, Elin

 • My skriver:

  1) Rum 21 öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2. a) Royal Copenhagen
  b) kanske en kategorier med "skrivbordsinriktning" tex skriv böcker och pennor osv

 • Lisa S skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg! Har sett/hört det innan att de/ni skall flytta!! Wow lyckost er göteborgare!!
  2. a. Jag gillar verkligen porslinet Ståhl, det är så otroligt vackert och i en bra prisklass. Passar perfekt till sig själv eller lagom som present!! Jag saknar även Pappelina. De har så mycket fina saker och deras mattor är kanon. Har själv tvättat min pappelina matta flera gånger och man ser inte att den är tvättad.
  b Barnrum tycker jag kunde vara en egen kategori. Sen funderar jag på om mattor skulle kunna ha en "egen kategori" i stället för att hamna under textil. Sist men inte minst föreslår jag, framförallt för inredningsnördar som jag!!!, en egen kategori (dock ej produktkategori, då det ej är en produkt) som kunde heta tex "inspiration". Så att man får lite mer än känsla av hur era fina saker passar ihop!! Sist men inte minst håller jag tummarna så hårt!! Har älskat denna soffa sen jag först såg den och eftersom jag fyller år den 18:e december hade det ju suttit som en smäck att slänga sig i denna underbaring!! Kram Lisa S

 • LIMW skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2. Kardelen, deras serie Lovely linen är magiskt. Sängkläder, handdukar och servetter. Jättefint!
  3. En liten naggande god vintage-avdelning vore trevligt!

 • Tove skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a. Stolab med sina svenskproducerade möbler skulle vara ett bra, klassiskt och stilsäkert komplement till ett redan fantastiskt bra sortiment.
  2. b. Svår fråga då Rum21 verkligen har det mesta! Men Badrum skulle jag gärna se som produktkategori. Såg att ni hade Vipp med som varumärke men hittar inga produkter därifrån när jag är inne på deras Varumärkessida.

 • Helene Cederholm skriver:

  Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  Jag önskar att Mateusporslinet kommer att vara 2015 års nyhet i sortimentet.
  Tycker egentligen att Rum 21 är en komplett butik vad gäller utbud, men naturligtvis hade sovrumsmöbler som sängar och sänggavlar varit ett intressant inslag som gör Rum 21 komplett.

 • Tuija A-K skriver:

  1. kyrkogatan i centrala Göteborg.
  2.
  A) Rivièra Maison
  B)"Presentförslag"..ex.bröllop,födelsedag,dop,osv.
  Ett märke med det där lilla extra! Kul att ge bort!

 • Elin Håkansson skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2A) CB2
  2B) Hängstolar
  Motivering: CB2 erbjuder båda fantastiska bidrag till många olika slags heminredningsstilar med en modern twist. Hängstolar är fantastiska, framförallt då man är lite mer trångbodd.

 • Åsa Widén skriver:

  1. Kyrkogatan 21
  2. A) By Lassen är ett jättefint märke, det saknas er 🙂
  B) Vad skriver bloggarna om? Den kategorin skulle vara kul att ha så man lättare kan "hänga med". I övrigt är Rum21 en jättefin sida som är lätt att förstå och gilla.
  Håller tummarna 🙂

 • Kajsa skriver:

  1: Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  A: Birger 1962, Byredo, La Diptyque, Numero 74.
  B. En särskild kategori som heter "BARN". Under denna kategori skulle det kunna finnas allt som Room 21 kan tänkas sälja för barn (och deras föräldrar); inredning, inredningsdetaljer, posters m.m. Något jag själv saknar är en kategori var jag kan gå in och hitta förslag på vad man kan ge i present på barns födelsedagar, dopdagar, när de kommit till världen mm. Det finns så många olika dagar att fira och ett bra urval av produkter i ett stort prisspann är svårt att hitta idag. ett bra exempel är påslakan till barn med en bra prisbild.

 • Kajsa skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2. Himla. Skulle passa himla bra i ert sortiment då det håller en hög kvalité precis som ert utbud i övrigt, men saknar textilier.
  3. Barnrum. Eftersom just det är ett RUM som inte täcks in i någon annan kategori och därmed finns ett stort behov att fylla då det är väldigt populärt med barnrumsinspiration och även design även in i småttingarnas rum.

 • thilda skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg, Tjoho
  2a) Svenskt tenn
  2b) Som många andra redan sagt så hade jag också väldigt väldigt gärna viljat se att ni började sälja tapeter! Det är jobbigt att leta tapeter i butik tycker jag det känns som att man drunknar i alternativ, känns som om man får en mer överblick av att kolla igenom motiv via internetbutiker!

 • Gustav Stenström skriver:

  Måtte det vara dags för något annat än en vit soffa för min del, jag är trött på att dra ner byxorna för att sitta tryggt med svarta jeans. Ni trodde det bara var på film?
  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Teknikprylar och tillbehör, typ Hard Graft.
  Som sagt, snygga, praktiska produkter som får stå framme med stolthet. Ipadfodral, högtalare, tangentbord.
  Tack! /Gustav

 • Gustav Stenström skriver:

  Måtte det vara dags för något annat än en vit soffa för min del, jag är trött på att dra ner byxorna för att sitta tryggt med svarta jeans. Ni trodde det bara var på film?
  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Teknikprylar och tillbehör, typ Hard Graft.
  Som sagt, snygga, praktiska produkter som får stå framme med stolthet. Ipadfodral, högtalare, tangentbord.
  Tack! /Gustav

 • Sofia Sjögren skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22isch, Gbg.
  2A. Vitamix. Alla blenders mamma.
  B. Jag vill köpa snygga innerglasluckor/andra slags luckor att sätta framför kakelugnen/braskaminen. Kan tycka att det är ett rätt schysst sätt att förändra rummet på. Vet att det finns några vassa försäljare/producenter; kolla in ex http://vedspis.se/sv/delar/Kakelugnsartiklar/Kakelugn+flat/.
  Tack!

 • Caroline A skriver:

  1, kyrkogatan 20-22 Göteborg
  2,a Fine Little Day
  2,b Jag saknar kategorin barnrum. Jag personligen gillar att beställa allt från ett och samma ställe men ofta är det dåligt med inredning för barnrum där man kan handla inredning till övriga hemmet eller tvärtom. Fine Little Day är ett märke jag nyligen upptäckt och som har produkter som jag kan tänka mig att ha i både barnrummet och övriga hemmet och tycker därför att det skulle vara bra att komplettera med.

 • Sanna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2. Jag skulle gärna se lite med produkter för barnrum. Inredning ligger mig varmt om hjärtat och barnrum är något jag inte kan få nog utav. Märken som Kids Concept, Jabadabadoo mfl. är stora favoriter.
  Kram Sanna

 • Anneli Andersson skriver:

  Dagens vinst får mitt hjärta och adrenalin att skena iväg fullständigt. Jag älskar, älskar, älskar denna soffan! Jag har skickat länken på soffan till min man ett dussin gånger men han envisas med att svara ”det är inget fel på vår nuvarande soffa”. Och visst, han har rätt, den står ju fortfarande upp och har inte allt för många fläckar – men let´s be honest – den har sett sina bästa dagar.
  1. Rum 21 öppnar på Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag saknar varumärke som Afroart, Madam Stoltz och Serax. Billigare produkter som inte gör avkall på design, modernitet eller kvalitet; och som passar in med Rum21:s övriga sortiment.
  2b. Jag tycker att det hade varit hjälpande med en produktkategori med presentförslag inför olika högtider och händelser t.ex. student, pension, nollningar etc. Eller är det bara jag som tycker att det kan vara rätt knivigt med presenter till kollegan som går i pension, kusinen som tar studenten eller svärmor som nollar? Kanske kan man låta en känd inredare, stylist eller bloggare göra ”önskelistan”? Ett tips är också att ha specialerbjudande på vissa av dessa utvalda produkter? Så blir köplusten än större!
  Nu håller jag tummarna att tomten får sjunka ner i vår nya, alldeles alldeles underbara, soffa och avnjuta en riktigt god jul!

 • Johanna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Serax
  Jag vill gärna ha en Presentkategori, skulle underlätta bland annat nu i jultider och till bröllop.

 • Fredrik skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 Göteborg
  2a. Chhatwal & Jonsson
  2b. Rum21 är en av mina favorit butiker. Gillar ert stilsäkra sortiment. Finner alltid något att shoppa.
  Det ända Produktkategorin som jag saknar är Eko, hade känts bättre att shoppa om man visste att det var hållbart. Jag tror att Chhatwal och Jonsson hade varit ett perfekt komplement till nuvarande sortiment. Med handgjorda ekologiska textilier i en modern och etnisk känsla känns det som ett självklart val.

 • Lisa Ericsson skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2a)Blomus. Jag älskar deras utomhusprylar, som facklorna.
  2c)En avdelning för teknik; snygga radioapparater från Tivoli, högtalare från Clint, klockor från NeXtime m.fl.

 • Lotta Olsson skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2 à) Dream Silk.. Helt underbara sköna sängkläder. Superkvalitet.
  2 b) Present tips. För olika kategorier oc prisiintervaller. Säsongvaror.

 • Sofie skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2:1. Sthål Keramik saknar jag!Och kanske lite lampor och annat gotta till barnens rum från Taj Wood & Scherer & Happy lights:)
  2:2 Mycket bra produktkategorier, dock så saknar jag faktiskt prylar till bastu!! Gärna saker man inte ens visste att man behövde förrän man såg dem;)

 • Johanna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Serax, för deras möbler och inredningsdetaljer skulle komplettera ert sortiment. Har inte hittat någon återförsäljare av Serax på nätet. Deras produkter passar finfint in med era 🙂
  Jag vill gärna se en Presentkategori hos Rum21 för att underlätta bland annat nu i jultider och till bröllop.

 • Ellinor Sjölund skriver:

  1. Kyrkogatan
  2.
  A: GAN Rugs sortiment tror jag skulle passa fint in i Rum21-familjen.
  B: Hade gärna sett en barnrumskategori eller varför inte en egen avdelning för nordiska designers?

 • Sandra skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2.
  A) Petit friture är ett spännande varumärke som känns givet i ert sortiment.
  B) En kategori som jag tror på är av typen "skapa din egen möbel" där man t.ex. kan sätta ihop personliga matbord. Givetvis till ett pris som ändå passar de flesta. De flesta företag som erbjuder den här typen av tjänst har tyvärr väldigt tråkiga varianter att välja på så något spännande och innovativt hade varit klockrent tror jag.

 • Laura skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Jag saknar tre sekel, och i synnerhet Emma Olbers pinnsoffa Greta, som är så fantastiskt fin.
  3. Det är så svårt att hitta konst, utöver posters. Jag skulle uppskatta mer målad konst. Kanske samarbeten med konstnärer som skulle kunna ha utställning i butik med försäljning. Men även gärna försäljning i webshop.

 • Julia skriver:

  1 Kykogatan 20-22
  2 Jag saknar accessoarer såsom Sandqvist, A.L.L, MoyiMoyi. Skulle vilja se mer gränsöverskridande utbud med mode, möbler , formgivning. Mer miljöbilder och inspirationsmaterial, en snygg hall där man även enkelt kan klicka hem väskan som hänger på hang it all eller en härlig ulltröja från Maska. Svenska märken med en tanke.

 • Kim F skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Jag är lite förälskad i Anna Agger Industridesign just nu, särskilt hennes bänkar och sidobord. Så fina!
  2b. Jag saknar en produktkategori med ekologisk/miljövänligt som innehåller de företag som har en riktigt bra och miljövänlig produktion. Produkter som håller länge och som går att återvinna på ett resursbra vis när de gjort sitt. Tänk cradle to cradle.

 • Tilde skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Global, de skulle passa bra in i knivsortimentet, både snygga och riktigt bra kvalitet.
  3. Jag är tveksam till fler kategorier som inte redan finns. Isåfall ser jag hellre att man lyfter ut och kompletterar tex Utomhus/badrum. Däremot skulle jag gärna se att man i de fysiska butikerna även lyfte in ett café/deli

 • Anonym skriver:

  1. Kyrkogatan 20- 22
  2 a) Två av mina favoritvarumärken saknar jag i sortimentet. Serax och Fine Little Day. Båda dessa tycker jag mycket väl skulle passa in Rum 21:s stilsäkra och alltid lika trendmedvetna sortiment.
  b) Som inredningstokig småbarnsförälder skulle jag verkligen uppskatta en kategori inom barn. En del av era produkter inom tex förvaring, kuddar och posters skulle redan nu väl passa in under en sådan barnkategori. Ett utökat sortiment tror jag skulle vara väldigt uppskattat och föräldrar är som bekant en mycket köpstark grupp. Jag köper det mesta av vår inredning hos Rum 21 och en hel del i barnens rum är inköpta från er, tex förvaring från Ferm Living. Att samla sådana produkter under en bsrnkategori tror jag skulle ge er ännu fler kunder.

 • Helena skriver:

  1. Kyrkogatan 20- 22
  2 a) Två av mina favoritvarumärken saknar jag i sortimentet. Serax och Fine Little Day. Båda dessa tycker jag mycket väl skulle passa in Rum 21:s stilsäkra och alltid lika trendmedvetna sortiment.
  b) Som inredningstokig småbarnsförälder skulle jag verkligen uppskatta en kategori inom barn. En del av era produkter inom tex förvaring, kuddar och posters skulle redan nu väl passa in under en sådan barnkategori. Ett utökat sortiment tror jag skulle vara väldigt uppskattat och föräldrar är som bekant en mycket köpstark grupp. Jag köper det mesta av vår inredning hos Rum 21 och en hel del i barnens rum är inköpta från er, tex förvaring från Ferm Living. Att samla sådana produkter under en bsrnkategori tror jag skulle ge er ännu fler kunder.

 • Jenny skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2. Ett varumärke som jag saknar i sortimentet är danska Aiayu. Deras produkter för hemmet präglas starkt av skandinavisk design och skulle passa perfekt i rum21:s sortiment. Deras kuddar och plädar skulle t ex göra sig mycket bra i Le Grand Air. Aiayu arbetar för transparens i sin produktion. Ett bra val för både människa och miljö!
  3. Att kombinera bra design med hållbart tänkande är inte en omöjlighet. Jag önskar en produktkategori med produkter som är producerade med eftertanke. En tanke på människorna som producerat produkten och en tanke på den värld vi lever i. Jag tror att efterfrågan finns, men ibland behöver människor inspireras för att ta steget. Låt rum21 gå före och visa vägen!

 • susannapetersson skriver:

  1:äntligen! Kommer stt finnas på kyrkogatan 20-22.
  2a:saknar lite exklusiva doftljus som tex byredo .eller björj&berries.även diptyqe vore fantastiskt att hitta!
  2b. Skulle vara fint med en kategori kallad " detaljer"
  Hör skulle man hitta just det…ljus,schyssta tvålar och lotions, vackra coffee table-böcker, fotokonst, förvaring för smycken el liknande och snygga köks och badrumsdetaljer tex.
  Vore roligt om det också var lite årstidsanpassat.

 • Åh, är med!! 🙂
  1a. Kyrkogatan 20-22.
  2a. Jag saknar Höganäs keramik.
  2b. Jag skulle vilja se en kategori med kvalitets-gardiner! Gärna som visas ihop med annat ur sortimentet. Det skulle göra att man känner sig mer inspirerad att skapa ett "helt rum" med deras produkter. Även tapeter hade varit intressant. Även där ska det vara kvalitets-produkter och gärna nytt och hett såklart 🙂
  Och ang soffan:
  Här är ju den snyggaste soffan jag någonsin har sett.
  I vår gamla har både det ena och andra skett.
  Är i stort behov av en ny,
  för nytt överdrag kan jag inte sy..
  Lagom till jul kommer Rum21:s tomte med denna.
  Vill då bara sitta och njuta och känna!
  Mvh Matilda

 • Karolina Palmgren skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a. Chhatwal och Jonsson – deras ullmattor är gudomligt fina!
  2b. Jag saknar mer Eko tänk. Kanske att man börjar sälja re-cycled designer möbler?
  Hälsar
  Karolina

 • Minna skriver:

  1. Kyrkogatan! alldeles splendid!
  2a. Jielde – en SANN klassiker som håller i alla lägen
  2b. BARN! Det behöver såklart inte bara vara "barn" grejer, utan produkter som lämpar sig för barnrum. För moderna stilrena barnrum utan dinosaurier och grävmaskiner och fjärilar.
  Knogen är redan vit för att jag håller tummen så hårt över att Tomten ska hitta hem till en 39-åring. Det var längesen jag träffade honom.

 • Emma L skriver:

  1. Kyrkogatan 20 – 22.
  2 a) Lord Nelson home, stilrent och klassiskt är alltid aktuellt.
  2 b) En DIY (do it yourself) kategori, dit en del av pysslet kan flyttas. Där fan fyllas på med produkter som garn, sprayfärg, vanliga träramar, fint papper, origami-kit m.m.

 • Linda skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22.
  2a) Jag saknar Paradisverkstaden eftersom jag gärna vill komplettera med ett mer klassiskt och "moget" sortiment.
  2b) Jag skulle gärna vilja se en kategori med "konst" och då menar jag inte posters etc. Jag har aldrig sett det i någon liknande webbutik men hade gärna fått ett handplockat sortiment att välja bland eftersom jag tycker konst överlag är svårt att hitta till ett ok pris.

 • Sofia skriver:

  1.Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. Byredo skulle passa fin in . Bra komplement till dagens märken. Perfekta presenten.Lätt för kunden att lägga till i slutskedet av köpet. Kvalitativ merförsäljning helt enkelt
  3. Presenter är vi ständigt på jakt efter. Tror att många kunder skulle behöva och må bra av en snabb och lättilljänglig kategori så som "perfekta presenter" eller *presenter". Här kan Rum 21 samla alla de där perfekta presenterna som inspirerar, bjuder in till merköp och som kunden faktiskt inte visste att hen behövde, än mindre skulle ge bort som present. Win Win

 • Sabrina skriver:

  1. Kyrkogatan.
  2. Byredo- magiska doftljus som alla bör få njuta av. Svenskt märke dessutom 🙂
  3. Vad gäller produktkategori känns det om om ni redan täckt in det mesta inom er nisch. Ni har mycket, nästan allt och inspirerar så det räcker till och blir över! En värdig, inspirerande och säkert lönsam utveckling är att ta fram en egen linje möbler och inredningsdetaljer. Då kanske ni själva kan fylla ut luckor i utbud på egen hand och lyssna in oss kunder istället för att köpa in av underleverantörer. Kanske kan det ligga lite under designprodukter i pris så man kan okynnesshoppa mer? Jag saknar t.ex. en bredd i baskuddar för att dekorera soffor med. Prisvärda sammetskuddar är tex något jag ständigt letar efter. Jag skulle hänga på låstet, det är säkert!

 • Johan skriver:

  1. Rum21 öppnar en fysisk butik på Kyrkogatan 20-22 i centrala Göteborg
  2a. Byarums bruk
  2b. Trädgård. Utökat möbel och detaljsortiment.

 • Linda skriver:

  Rum 21 som är en favorit, öppnar nu på Kyrkogatan tjugo-tjugotvå
  Göteborgarna är väl som oss Boråsare denna butik värda att få!
  Med 180 varumärken känns sortimentet stort och bra
  Behöver man verkligen ännu mera ha?
  Har en beslutsångest som heter duga kan jag för er förtälja
  Så för mig är det redan svårt att välja!
  För att ge ett svar på fråga B då en sista sväng
  Så undrar jag varför har ni ingen gavel åt min säng?
  God jul!

 • Johanna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2A. Ay Illuminate – vackrare lampor får man leta efter.
  2B. Rengöringsmedel av olika slag – gärna ekologiska – allt från diskmedel till såpa. En vacker flaska och ljuvligt doftande medel gör städning, oavsett rum, så mycket mer tilltalande.

 • Erica Ö skriver:

  1 Kyrkogatan 20-22
  2a Elce Stockholm gör fina inredningsdetaljer.
  2b Kategorier efter ålder/intressen/presenttips, exempelvis "för den trendkänsliga", "för 5-åringen", "hon som har allt". Under kategorierna finns det tips på produkter som passar in. Det skapar köplust både när igenkänningsfaktorn är hög för sin "egen karaktär" och för en eventuell present!

 • Anna skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Jag saknar L:A Brukets produkter, som i sig är så användbara men ändå en fin detalj i inredningen
  3. Varför inte utöka sortimentet genom att ge sig in i växtriket – det saknar jag såväl online som i fysisk butik! Vackra krukväxter, och givetvis ett brett sortiment kompletterande krukor.

 • Ervin skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Alla tidlösa klassiker från Stolab saknar jag i ert sortiment.
  2b. Jag saknar en katogori för mer hållbara produkter, så att det är lättare att handla miljövänliga produkter.

 • Carola skriver:

  1. Kyrkogatan
  2. Gillar lampor, kuddar, glasflaskor m.m. från
  holländska HK living.
  3. Jag ser gärna att den sista produktkategorin Jul byts ut mot Aktuellt. Under den kategorin kan det rymmas kampanjer ( den flyttas dit ), presentation av olika designers, aktuella möbel/designpriser som delats ut, aktuella Möbel/designmässor, nya samarbeten och varumärken som är aktuella för Rum21.Kanske kan även årstidsbundna produkter typ julprodukter även ligga under den produktkategorin.

 • Louise Inglund skriver:

  Hej!
  Kyrkogatan 20-22. Louise Roes inredningsdetaljer hade vart kul att se hos er! Tycker ni borde ha en kategori med lite mer exklusiva tapeter. Hälsningar Louise

 • Jessica skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2.. Himla eller ngt annat textil märke skulle komplettera ert sortiment bra
  3. En kategori Kompakt living som innehåller produkter för den lilla bostaden

 • Emma Thun skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22. Skall bli trevligt att titta in!
  2. Kajsa cramer är ju en av mina favoriter.
  Funderar på det där med kategorier; hantverk, "one of a kind" hade varit spännande. "Eko-reko" lika så. Men ibland tänker jag nästan att det är viktigare med vackra säljande bilder som inspirerar än att ha det allra största utbudet.

 • Catarina.S skriver:

  1 Kyrkogatan 20-22
  2 Kardelen lovely linen jätte fint sortiment till ett bra pris
  3 ta in lite nya designers som inte är så jätte kända tex Format som har släppt fina ljusstakar i ek

 • Jenny skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2 a. Ett varumärke som jag saknar i sortimentet är danska Aiayu. Deras produkter för hemmet präglas starkt av skandinavisk design och skulle passa perfekt i rum21:s sortiment. Deras kuddar och plädar skulle t ex göra sig mycket bra i Le Grand Air. Aiayu arbetar för transparens i sin produktion. Ett bra val för både människa och miljö!
  2 b. Att kombinera bra design med hållbart tänkande är inte en omöjlighet. Jag önskar en produktkategori med produkter som är producerade med eftertanke. En tanke på människorna som producerat produkten och en tanke på den värld vi lever i. Jag tror att efterfrågan finns, men ibland behöver människor inspireras för att ta steget. Låt rum21 gå före och visa vägen!

 • Therese Norrbelius skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. By Leonnie är ett svenskt varumärke med inspiration av lyx. Produkter av hög kvalité och än så länge unikt.
  2b. Jag saknar textil på metervara. Jag tycker att det inte alltid är så att mönstret passar produkten. Med metervara kan jag själv välja vart tyget ska placeras. Exklusiva tyger är dessutom dyra vilket gör att det lönar sig att sy själv.

 • Ailin Lee skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. Vipp från Dannmark, mest kända för klassiska jättefina papperkorgar. Även soporna kan ha snygg förvaring!
  3. Jag saknar trädgård/balkong som kategori. Förutom utemöbler som rum21 redan har skulle jag vilja se snygga, gärna större utomhuskrukor, fina balkonglådor, dekorationer som t ex fågelbad och lösningar för en liten balkong. Viktig med fint hemma utomhus också tycker jag!

 • Louise Juhlin skriver:

  1. Rum21 ska öppna på kyrkogatan 20-22.
  2a. Elin Lannsjö är en kreativ tjej som gör skålar och tallrikar mm i keramik. Jag tycker det är bra att gynna svenska, mindre designer vilket gör att de kan fortsätta producera fina saker.
  2b. Det hade varit positivt om det fanns en kategori som lyfter fram produkter som är ansvarsfullt producerade med fokus på miljö och sunda arbetsförhållande.

 • Mia skriver:

  Oh my – vilken vinst!
  1) Kyrkogatan 20-22
  2) Alltså nu finns ju verkligen det mesta men vi kör lite offpist:
  A) Stenhuggadottern, så snygga, annorlunda och gedigna bruksföremål.
  B) personligen är jag fan av "äta" med lite lyxiga, snyggt förpackade delikatesser som gärna även får poppa up som erbjudande när man kommer till kassan. Underbart att mötas av ett gott te eller nötig choklad i kartongen att sällskapa med när man ska skruva upp stringhyllan!

 • Kajsa skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Numero 74 + barnmöbler från Artek/Alvar Aalto
  2b. Produktkategori "Barn/yngre"
  Genom att addera produktkategorin "barn/yngre" skulle ni för era kunder möjliggöra att på ett och samma ställe hitta inredning till hela hemmet. Jag inspireras av hem och miljöer som till fullo är för hela familjer, oavsett konstellation, och tycker att det vore spännande att ta barninredningen ifrån barnaffärerna och leksaksbutikerna!
  Just önskan om inredning som passar såväl barn som övrigt hem tycker jag Numero 74 är ett bra exempel på. Av de märken ni redan har så skulle denna "vision" kunna illustreras genom att sälja Artek och Alvar Aaltos tidlösa och snygga möbler för de mindre!

 • Louise Juhlin skriver:

  1. Rum21 ska öppna på kyrkogatan 20-22.
  2a. Elin Lannsjö är en kreativ tjej som gör skålar och tallrikar mm i keramik. Jag tycker det är bra att gynna svenska, mindre designer vilket gör att de kan fortsätta producera fina saker.
  2b. Det hade varit positivt om det fanns en kategori som lyfter fram produkter som är ansvarsfullt producerade med fokus på miljö och sunda arbetsförhållande.

 • Pernilla skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2A. Millimeter Milligram. (http://mmmg.net/brands-2/millimeter-milligram-2/) Ett fantastiskt sydkoreanskt varumärke jag skulle älska att kunna handla i Sverige. Skulle passa perfekt in med nuvarande sortiment och samtidigt bidra med unika, minimalistiska, sydkoreanska designprylar.
  2B. Jag skulle gärna se en kategori som heter ”Hållbart” – där man kan se olika prylar som alla är producerade under hållbara villkor och genom ekologisk produktion och med ekologiska material.
  Soffan: ÄLSKAR.

 • Kirsi skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2a) Himla
  2b) Barninredning

 • Stämningsfullt skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2. A. Knoll – Rum21 har de flesta designklassikerna men jag saknar exempel Bertoias fantastiska Diamond chair (som garanterat skulle sälja som smör)
  B. Tapeter – ingår ju verkligen i inredningen idag och skulle passa bra in sortimentet.
  / Vanja.

 • Johan skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a. Silentgliss. Snyggaste lösningen för upphängning av gardiner. Finns inte att köpa i någon nätbutik vad jag vet.
  2b. Gardiner. Gardiner behövs för att mysa till våra stilrena och minimalistiska svenska hem. För att få till en schyst hotellkänsla även på hemmaplan. Både färdiga längder och möjlighet till måttbeställning.

 • Monica Andersson skriver:

  Grym vinst (och julkalender)!
  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a Olsson & Jensen – skön stil!
  2b Presenttips – när idétorkan slår till…

 • Susanne I skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 Göteborg
  2a/ Ett varumärke som jag saknar är House of Rym,
  gillar deras fina koppar och fat, så fina mönster och färger. Deras plädar och sittpuffar är också underbara.
  b/ Jag skulle gärna se en kategori med ekologiskt framställda produkter som är bra för miljön. Tror att hållbart, ekologiskt, miljövänligt kommer att öka ännu mera. Det får kosta mera och vi köper det gärna. Vi giftbantar hemmen och köper kvalité.

 • Stefan Joneström skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. By Lassen! Handgjorda, exklusiva designprodukter från vårt nordiska grannland.
  3. Tapeter! Noga utvalda designtapeter på en och samma sida är något jag saknat idag!

 • Hanna mm skriver:

  1) Dom öppnar på charmiga Kyrkogatan
  2)
  A:jag saknar Terrible twins badrumsprodukter
  B: vad sägs om kategori kaffe och thé med fantastiskt thé i snygga burkar från tex Johan Nyström. Kaffebönor i snygga påsar….

 • Linn helmner skriver:

  1.Kyrkogatan 20-22 i underbara Göteborg! Fina lokaler!
  2. Design Pascale Daniel för Paris au mois d’aout. Fantastiska lampor i exklusiv fransk design!
  3. En produktkategori för ekologiska varor. Som kund uppskattar man möjligheten att bli upplyst om en sådan faktor i en annars snårig marknad. Tror ni skulle tjäna på en sådan upplysningstjänst. Konkurrenskraftigt och trendigt!!
  Tack för en bra butik!!

 • Sophia skriver:

  1. Nya butiken kommer finnas på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. Jag saknar Byarums bruk med deras fina trädgårdsmöbler och Signe Persson-Melins krukor.
  3. Skulle tycka det vore riktigt spännande om ni kunde ta in cyklar. Finns så många snygga! Inte inredning utan mer lifestyle men tycker att det skulle funka bra med ert koncept.

 • Lina Eriksson skriver:

  1. Rum21 öppnar fysisk butik på Kyrkogatan 20-22 i Götet:) ska bli kul att besöka!
  2a) Saknar Chhatwall&Jonsson, de har underbara textilier!
  2b) En produktkategori jag saknar är Ekologiska alternativt "bra val" produkter. Vore smart att samla dessa under en flik för den miljömedvetne. Ligger rätt i tiden och många varumärken flaggar för detta! Behöver inte vara ett visst varumärke utan kanske bara samlat i en underkategori? Dessa produkter skulle gå under en fint samlingsnamn och vid inköp av dessa går ett visst belopp till någon typ av miljöorg. (Världsnaturfonden?)
  Håller tummarna för denna fantastiska soffa!
  God jul!

 • Charlotte B skriver:

  1)Kyrkogatan
  2)Varumärke: Tine K
  3)Produktkategori: ”Böcker”
  Motivering: Varumärket Tine K är typiskt danskt på bästa sätt; snyggt, fräscht och inspirerande som väcker köpbegär. Vad mer kan man begära? 
  Produktkategorin Böcker kan innehålla litteratur om inredning, mat och trädgård/växter. Det mesta av detta innehåll går att relatera till rum21:s sortiment på ett eller annat sätt. Och inte minst för att Böcker allt mer är en del av hemmets inredning.

 • Sara skriver:

  Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  Tapeter av olika märken skulle bredda sortimentet ytterligare, men också ge bra tips på, vilka möbler mm som skulle matcha en viss tapet och på så vis skapa helhet i rumsinredning.
  En presenthörna där man kategoriserar fina produkter efter prisnivåer hade varit perfekt, då man, när man letar inredning, lika ofta är ute efter presenter som saker till sig själv!

 • Johanna skriver:

  Åååh som jag suktat efter denna!!
  1, Kyrkogatan 20-22 i Göteborg (jippie!)
  2, Jag saknar svenskt Tenn i sortimentet hos Rum21 och önskar det fanns lite mer danska märken tex broste, snowdrops of copenhagen som har världens finaste soffbord och andra möbler i vintage återvunnen trä.
  3, Rum21,s egna linje!! Där det finns ett utbud av prisvärd inredningen med den senaste touchen det tror jag verkligen skulle fungera. Annars kan jag inte komma på en enda ny kategori då ni har en väldigt bred och lättnavigerad sida. Det vore möjligtvis Böcker/inredningstidningar svenska och utländska många använder detta till stilleben i sina hem och det är svårt att hitta dem på ett samlat ställe!
  Dear Santa??

 • anna l. skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2 a. Jag gillar Nurs detaljer.
  2 b. Kategorin inredningsdetaljer är alltid svår att definiera. Man kan hitta allt men det kan ta ett tag innan man är där. Jag sjuke gärna ha en kategori för kontoret. Eller böcker. Även om skönlitteratur är en viktig del av inredningen i ett hem ska denna kategori uteslutande ägna sig åt coffee table books. Kanske tom en coffee table book om coffee table books. Som dessutom går att fälla ut som ett coffee table…

 • Gisela skriver:

  1. Kyrkgatan
  2. a. Hubsch. Det danska märket tycker jag förnyar designklassiker på ett fräscht sätt.
  2. b. Handblåst glas. Gärna från lite mindre leverantörer. Ett äkta, gediget, hantverk, i mindre ofta unika upplagor men till ett överkomligt pris skulle göra denna kategori attraktiv för Rum21:s kunder.

 • Linnsa skriver:

  1.) Det är Kyrkogatan 20-22 – i Göteborg
  2a) Eftersom att jag är på mattjakt så säger jag GAN-RUGS
  2b) En EKO-kategori hade jag uppskattat. Det finns redan många EKO-produkter i sortimentet (som Lilla Bruket och Klippans plädar i ekocert ull tex) men det hade varit smidigt med en egen kategori.

 • Tina skriver:

  1. KYRKOGATAN 20-22, GÖTEBORG
  2a. ARTWOOD
  2b. BÖCKER; CHANEL, VOUGE etc. Fint att ha på soffbordet!

 • Maria Lindberg skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2 a. "By Lassen" – ett av Danmarks stoltheter! De har. så många fina produkter som man både vill köpa själv och ge bort i present! Dessutom har produktutvecklingen ökat på senare år, så de har säkerligen mycket fint på gång!
  2b. "Badrum" saknar jag som kategori. Finns så mycket inredningsdetaljer för badrum eller som passar i badrum. Idag när det är så populärt att inreda fint även i badrummet, borde det ju finnas en sådan kategori så man lätt hittar produkterna!

 • Caroline skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2 a. Sakanar varumärken som Luckyboysunday eller Sebra. Fantastiska produkter för de små.
  2 b. Jag saknar produktkategori Barn/Barnrum. Jag vill gärna hitta fina möbler och detaljer till de små. Det finns så mycket fint, men ingen åf som har ett brett sortiment. Nu måste man jaga och leta på en massa mindre sajter med klent sortiment, dålig lagerhållning och långa leveranstider. Ni har ju kraften och möjligheten att lagerhålla ett brett sortiment så denna kategori skulle passa er perfekt.

 • Ella skriver:

  1. Kyrkogatan.
  2a. BRIO. Stilrena leksaker som fungerar lilla bra som inredning.
  2b. Böcker. Snygga faktaböcker om inredning.

 • Alex skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i GBG.
  2a. Som patriotisk jämte säger jag frösö handtryck. Fina möster som förtjänar uppmärksamhet!
  2b. Hmm. Kanske en kategori med just små designers. Där man plockar in mindre märken och designers. Skulle va superhäftigt! Kul att köpa varor som inte massproduceras och kul att ge dem en skjuts i karriären!
  Kram från Alex i Östersund

 • Alex skriver:

  Vet inte om min kommentar kom med?!!!
  Chansar igen!!
  1. Kyrkogatan 20-22 i gbg
  2a frösö handtryck- för att jag är patriotisk jämte OCH för att de gör fina möster.
  2b. Små designers.
  en kategori med upcomings, designers och märken. Skulle va kul och häftigt med saker som säljs i liten skala…

 • Anki Andersson skriver:

  1. Nya butiken kommer att öppna på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2. Jag saknar produkter från bruka design. Tex deras skåp är så himla snygga.
  3. Skulle tycka det vore kul om ni tog in produkter från det svenska märket Heart of Lovikka, tex datorfodral, mobilväska etc.

 • Lotta skriver:

  Kyrkogatan 20-22 Gbg
  Smart och snygg förvaring, exempelvis för hall eller badrum.

 • Anonym skriver:

  Butiken öppnar på kyrkogatan 20-22
  1. Iris hantverk har vackra sopset som skulle komplettera sortimentet.
  2. Jag letar efter blombord/ blombänkar det borde ni ha!

 • Lisa Magnusson C skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2 Konstig Design som tillverkar brickor, insynsskydd, väggbonader tryckta av sina egna akvareller. Mycket snygga.
  3 Jag saknar en kategori för multifunktionella möbler.

 • Anna L skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2 Edevint Design
  2 Enkla snygga prints

 • Karin skriver:

  Det är hög tid att byta ut soffan… En fjäder har gått :/
  1. Kyrkogatan 20-22 i Gbg
  2. Gör ett samarbete och hjälp designelever att ta fram produkter och ge dom en skjuts ut på marknaden. Det finns så många talanger!
  3. Då är ju kategorin klar redan…
  Håller tummarna!

 • Kristin W skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a. By Nord! Det danska inredningsföretaget som kanske är mest kända för sina barnpåslakanset och kuddar med naturmotiv men de har också köksprodukter och badrumsprodukter.
  2b. Jag tycker att en ny kategori skulle vara "BARN". Jag tycker det skulle bli ett bra komplement eftersom man gärna vill hitta snygga prylar till de minsta också. Tror att den kategorin skulle göra att man skulle kunna lyfta fram fler produkter som man kan ha till barn i inredningsväg (OyOy:s söta träfigurer, Design Letters barnpåslakanset, Ferm Livings krokar m.fl.) och att det skulle sälja mer av dessa produkter till kunder som vill inreda barnrum eller letar lite ovanligare doppresenter och presenter till barn, istället för barnbestick och tennfat m.m. Idag är det rätt så svårt att hitta dessa "guldkorn" hos Rum21 eftersom de är lite utspridda under alla möjliga kategorier. Här skulle mitt förslag By Nord passa in perfekt. Jag är övertygad om att det är ett märke som är rätt för både Rum21 och dess kunder!

 • arman skriver:

  1) De öppnar på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2a) Jag saknar märket Buster and Punch, som gör bland de snyggaste lamporna jag har sett.
  2b) Någon form utav växt/blomkategori skulle vara grymt och vara något som verkligen differentierar Rum21 från andra webbshoppar, menar hur klockrent skulle det inte vara om man samtidigt som man beställer en snygg vas, kan beställa något snyggt att ha i den.

 • Annika Bergkvist skriver:

  Nästan godmorgon!
  Ligger vaken och kan inte sova…. Surfar runt och kommer till trendenser som ger massor av inredningsinfluenser 🙂 ser att tomten kanske kan komma och knacka på dörren och berätta att soffan jag/vi spanat in och vill ersätta med vår gamla eilersen Great Lift ligger i julesäcken… Man kan inget annat än att ÖNSKA…så här kommer mitt svar 🙂
  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg.
  2A. Jag saknar Kardelen med sina Lovely Linen. Skönaste och vackraste linnelakakanen ever.
  2B. Vintage! Både vackert och miljövänligt för vårt kära jordklot 🙂
  God Jul & Gott Nytt År
  Annika

 • Linda skriver:

  1. Kyrkogatan 21-22
  2. Catalán de Ocon. Varumärket erbjuder snygg funktionell design med miljötänk. Jag tänker främst på PET lampan och Rayuela stolen.
  3. Fair Trade Designs. En öppen kategori som uppmuntrar till en hållbar livsstil och medvetna val även när suget efter att förnya och försköna ditt hem sätter in. Både varumärke och produktkategori kopplar utmärkt till slogan "form+funktion+själ"

 • luckysafir skriver:

  1 Kyrkogatan 20-22
  2 Verkar finnas det mesta… Något som jag tycker är kul är att hitta konst till rimlig peng som är helt unik, gärna i ett ex eller i ett mindre antal. Det är alltid roligare att sätta upp något mer personligt och unikt. Av okända konstnärer eller helt osignerat… Det viktiga är motivet och att man får något mer eget och inte en poster/tryck som så många andra redan har. Skulle vara ett uppskattat komplement till alla snygga designsaker.
  Den vita var snygg som få
  men det skulle helt enkelt inte gå
  så det får bli en grå
  för jag vill ha kvar familjen ändå
  även om jag inte vitt vitt vitt överallt kunde få

 • Jennifer Hammarlund skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2a. Danska designmärket Saxo Living. Snygga stilrena soffor i bra prisklass.
  2b. Det mesta finns på hemsidan redan. Men tapeter skulle jag vilja se. Även kategorin inspiration. Till dem (jag) som inte är imredningsstylist själv skulle det inspirera mig till köp att se bilder på stylade rum med produkter från hemsidan. Alternativt inredningstidningarna där produkterna finns med som säljs på sidan. Några bilder på tex vardagsrum, barnrum, dukningar, vägginspiration på snygg tavelvägg etc.

 • malin skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. a Jag saknar beni ourain mattor
  b en inspiration kategori, kanske en instagramfeed med nyheter och hur man kan använda dem i inredningen.

 • Åsa H skriver:

  1. Göteborg, Kyrkogatan 20-22
  1a. Jag tycker Rum 21 har en bra mix av mindre och större, skandinaviska och internationella företag. Vad jag saknar är mindre unika kollektioner framtagna av Rum 21 i samarbete direkt med en eller flera formgivare eller företag.
  2a. Kategorin jag saknar är Barn, många satsar stort på inredningen av barnrummet, jag tror det är en bra möjlighet. Inte bara barnmöbler skulle kunna visas i kategorin, utan även vuxenmöbler som passar i barnrum. Och inte bara rosa och blått, mer färg än så!
  Supersnygg soffa, jag håller tummarna.

 • Nickan skriver:

  1: Kyrkogatan 20-22
  2a: Norrgavel, för att de har så gedigna och vackra möbler med stort miljömedvetande.
  2b: Ramar som passar i storlek till era posters. Den lilla finessen är att ni även ska erbjuda möjligheten till att få de posters ni säljer insatta i ramarna och hemskickade som en färdig tavla. Super för de som vill ge något i present eller som inte har tid och lust att greja med inramning och sånt hemma. Tänkt att plocka ut ett paket från Rum21 och bara kunna spika upp en färdig poster med ram. I love it!

 • Marianne skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2 a) Fjordfiesta! Sjekk ut http://www.fjordfiesta.no. De selger blant annet Hans Brattruds stol «Scandia», kanskje Norges mest kjente møbelklassiker. Men merkelig nok ser det ikke ut til at den distribueres i særlig grad i Skandinavia for øvrig (men i Japan er den kjempepopulær). «Scandia» burde være obligatorisk i sortimentet hos forhandlere som satser på skandinaviske designklassikere.
  2 b) Jeg skulle gjerne hatt en hagekategori hvor dere hadde samlet alt fra krukker, parasoller, utemøbler og utebelysning.

 • Nathalie skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2A Lovely Linen – älskar deras påslakan och det skulle vara smidigt att kunna handla det på rum21.
  2B Ramar. Ni har så sjukt mycket snygga posters så det skulle vara smidigt om man kunde köpa en tuff/snygg/annorlunda ram till den på en gång (och även hitta någon ram som inte alla har hemma, typ IKEA)

 • Sofia skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg, så kul!
  2.a) Svenskt tenn, klassiskt.
  2. b) Barnrum, gärna som en lookbook där man kan shoppa direkt från inspirationsbilderna, typ klicka kudden man ser direkt i varukorgen, bra för stressade småbarnsföräldrar.
  En soffa
  Så snygg
  Vill vinna
  Som vi letat
  Efter den perfekta
  Grå

 • David skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2 a. Saknar varumärket ATWTP och deras grymt snygga mattor och poster. Deras produkter har en enkel och stram design som passar perfekt in i Rum 21s sortiment.
  2 b. Har nyligen gjort om vår hall, en svårmöblerad och viktig vrå, saknade då kategori hall hos Rum 21. En samlad plats för passande inredning i hallen samt inspiration, tips och idéer.

 • Linda skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2. Osborne & Little – de har en underbar hundtapet!
  3. Tapeter

 • Mona skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2.)
  A. Jag saknar följande varumärken: Royal Copenhagen som har fantastisk tidlös porslin, lampor från serien.lightning (www.serien.com) då de har hög kvalitet, är supersnygga och lite annorlunda.
  B. Det vore helt underbart om ni inför en kategori med hållbara/miljömärkta produkter då jag tycker att vi konsumenter i framtiden kommer att ställa högre krav ur miljösynpunkt och tillverkningsförhållanden på de produkter som vi tar hem.
  Skulle bli ljuvlig med en sån superfin soffa i vårt nya hus.

 • magnabus skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg 🙂
  2. A. Rum21 har ett fantastiskt utbud redan, men Slettvoll har fina produkter/möbler som jag gärna skulle se hos rum21 också.
  2. B. Jag skulle vilja bli inspirerad, dels att titta in på rum21s webb oftare om jag vet att det "händer" saker där, dvs en mer aktiv webb, kanske med inslag av gäster/formgivare i branschen som väljer ut vissa favoritprodukter inom ett tema, dels också bli inspirerad av hur rum21s produkter kan se ut "hemma hos".

 • Rebecca Hedström skriver:

  Vilket fantastiskt pris! Min soffa går på sista versen pga mina busiga barn. Le Grand Air är både snygg och smart. Kanon med avtagbar klädsel!
  1) Kyrkogatan 20-22, Göteborg.
  Jag längtar tills ni öppnar. Vi ses på öppningsdagen!
  2a) Jag älskar stolar! 😉 Jag saknar följande varumärken:
  * Stolabs tidlösa möbler bla Carl Malmstens pinnstol Lilla Åland.
  * Tolixs sortiment med stilikoner som bla stol A.
  * Hans Wegner odödliga design med bla "Y-stolen"
  Dessa klassiska varumärken är ständigt aktuella, så därför är varumärkena ett bra komplement till ert sortiment.
  2b) Jag saknar kategorin BARN. Ni har redan en del inredning till barn tex Lou Lou Ghost barnstol ifrån kartell. Därför borde en kategori för barn vara självklar. Det hade underlättat enormt att samla allt på ett ställe, så jag slipper leta igenom alla kategorier.
  Jag saknar även en kategori för PRESENTER. Alla har nog någonsin behövt inspiration till presenter. Det är ju jätte svårt att köpa presenter. Med en presentkategori inspireras era kunder att inte bara köpa till sig själva utan även till andra med ökad försäljning till följd. Denna kategori kan bla innehålla diverse inredningsdetaljer, böcker om inredning mm.
  Tack för att ni är bäst på inredning!
  God jul!

 • Anna skriver:

  Detta passar perfekt eftersom jag ska flytta hemifrån för första gången!
  1.) Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2.)
  A. Om jag får säga något jag saknar hos Rum21 så sklle jag säga Tove Adman.
  B. Jag känner att jag saknar kategorin "Barn" så att jag kan shoppa även till min brorson hos er!

 • Adam B skriver:

  Herregud vilken drömvinst!!
  1. Kyrkogatan 20-22 i Göteborg
  2a ”Bedino” som producerar sovrumsprodukter med ekologiska och rena naturmaterial.
  2b Underkategorin jag saknar hänger ihop lite ihop med varumärket jag önskar ni hade, nämligen ”Ekologiskt, fairtrade, grönare tänk” eller något liknande. Där ni samlade de varumärken och de produkter som strävar efter ett grönare tänk. Jag är ingen expert men jag har kommit på att jag är bättre på att handla ekologiskt och fairtrade produkter om dom finns mer lättillgängliga. Om jag inte behöver googla runt och leta efter vilka produkter jag borde satsa på för att tänka mer på människor och vår planet utan om jag istället med ett enkelt klick kan få en tydlig överblick över på detta ökar i alla fall min benägenhet att köpa dessa varor. Och sen känns det alltid lite bättre i själen när man handlar varor efter detta tänket.
  (Jag måste bara få säga att jag tävlade i en annan tävling här på Trendenser för ett par dagar sedan, där jag utifrån en annan webbshop fick säga vilken just min drömprodukt var. Och jag valde faktiskt just denna soffan som idag tävlas ut, helt galet och känns som ödet. Jag och sambon har länge velat byta ut vår soffa. När vi flyttat ihop hos henne flyttade inte bara jag utan även min hund in. Han är ganska, läs mycket stor, och gör lite små hyss ibland. Hennes soffa har han verkligen inte varit snäll mot och prio ett på vår lista hemma är just därför en ny soffa.)
  Hade blivit världens bästa julklapp om jag vann vår drömsoffa Le Grand Air!! 🙂

 • Camilla skriver:

  1 Kyrkogatan 20-22
  2 A jag saknar Numero 74 för jag saknar artiklar i avd barnrumstextilier och dessa tillverkas i de härliga nyanser som så många vill inreda sina barnrum i.
  2B ekologiska filtar och bäddtextilier till barn som efterfrågas av medvetna föräldrar och presentköpare att ge bort i födelsepresent,doppresent och julklapp.

 • Kristofer skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2A) Knoll, baserat på en av designhistoriens riktiga giganter (tillika min husgud), Mies van der Rohe.
  2B) Bad/spa, då allt fler börjar se badrummet som ett rum att inreda, till skillnad från tidigare då badrummet mest sågs som ett funktionsutrymme.

 • Emma skriver:

  1) Kyrkogatan 20-22
  2) A. som i Aparentment kanske? Jag bara älskar den här Barcelonabaserade designstudions Marbelous serie: http://www.aparentment.com/INDUSTRIAL/?c=Marblelous_Collection__Industrial&n=0
  B. Här blir det varken rim eller reson. I vart fall inget rim och endast ett begränsat mått av reson. För jag älskar verkligen att klippa, klistra, knepa och knåpa, det är något terapeutisk över det och precis som de flesta normala 2 åringar (istället för den 32 åring jag faktiskt är) proklamerar jag gärna "Jag kan själv", inte så mycket för att jag är så duktig på att pyssla och "göra det själv", jag har egentligen inte begåvats med tålamodet för det. Utan mer för att det finns en viss stolthet i att kunna säga att jag gjort det själv, även om det bara innebär att klistra ihop två färdigskurna papperslappar. En produktkategori för DIY saknar jag därför, något som jag också tror ligger helt rätt i tiden. Gärna med projekt som passar hela familjen, både den riktiga tvååringen och proffspysslaren. När jag istället vaknat på latsidan och inte känner mig lika fingerfärdig gillar jag att leta efter produkter från färska lite mer okända designers. Skulle därför också önska att det fanns en kategori för nya heta designers på rum21 gärna med unika produkter som endast finns i begränsad upplaga.

 • Gabriella skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22, Göteborg
  2a. Bokförlaget Max Ströms fantastiska fotografiska böcker. En fröjd för ögat, rikt och tankeväckande innehåll och dessutom en spännande inredningsdetalj som alla gäster vill bläddra i. Skapar mys!
  2b. Begagnade orientaliska mattor. En spännande marknad som ligger helt rätt i tiden: återanvändning, vackert slitna, berättar en historia,

 • Josefine skriver:

  1. kyrkogatan
  2. Society. Helt klart!
  3. Jag saknar brevlådor med snygg design. Existerar detta överhuvudtaget?

 • hermina skriver:

  1. Kyrkogatan 20-22
  2.a, Jag saknar märket Himla som har en kvalité som passar med Rum21’s övriga sortiment.
  2.b, Gardiner är en kategori som borde finnas med. Långa gardiner kan vara supersvåra att hitta, skulle vara perfekt om de fanns på Rum21!

 • Eva skriver:

  1 Kyrkogatan 20-22, i Göteborg.
  2a. Mille Notti skulle helt klart göra sig i Rum21 sortiment.God kvalitet och tidlös design
  2b. Tapeter i ett strikt och enkelt urval vore kul att hitta i sortimentet. Gärna med lite insperations bilder länkade till produkt kategorin

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.