Annons

Need, read, wear, want

Det är inte riktigt dags för en ny månadsönskelista ännu, men i väntan på att oktober ska slå om till november bjuder jag på en bloggklassiker. En ”need, read, wear, want”. Vad jag vill ha, just idag? En ny coffee table book, ett fint bäddset, nyckelringar i läder och en gammal favorit
Read: Lotta och Pias nya bok som släpps i november. Jag. Vill. Ha. Need: Vi väntar långväga besök så nya sängkläder till gästrummet står på inköpslistan. Jag fastnade för det här fräscha setet från Ellos. Want: Jag har så många nycklar att hålla reda på nuförtiden, därför önskar jag mig ett helt gäng sådana här. OyOy’s fina nyckelringar i läder. Kan bland annat beställas via deras svenska agentur CustomadeWear: I lördags var jag hos optikern för att kolla hur synen förändrats efter graviditeteten. Inga goda nyheter, tyvärr. Men med Olivers Peoples klassiska bågar på näsan kan jag nog överleva det beskedet utan att knorra. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag önskar mig ungefär exakt samma, iallafall och boken och ett nytt härligt bäddset. Har letat och letat men inte hittat ett som är riktigt perfekt ännu, men sam den som ger sig.
  Letar dessutom efter ett par leopardkängor till min brorsdotter Julia, men det är en hel annan historia.
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Anna skriver:

  Snyggt! Tack för tips.

 • Anette Starby skriver:

  Fina grejer & ellos heminrednings sortiment har så mycket fint just nu. Jag beställde sängkläder från jotex sist i 100% satin & de är helt underbara & prisvärda. Jag rekommenderar dem varmt!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Lina skriver:

  Snyggt bäddset!

 • Karin skriver:

  Woooaa vad fina glajjor! Blir knäsvag!

 • Emma - By Emma skriver:

  Lika fint som vanligt!
  Kram!

 • Emma - By Emma skriver:

  Lika fint som vanligt!
  Kram!

 • SARAH CARLSTEN skriver:

  Hoppas du får en fin vecka! 🙂
  Kika in min blogg om du får lust!

 • Johanna skriver:

  Tips – Såg att nyckelringen finns på Designtorget om man vill kika och känna.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *