Annons

Dr Bronner, Sköna Hem och största möjliga tysssstnad

När jag listar fördelarna med vårt husköp så hamnar badkaret definitivt på topp tre. Nu när jag är hemma med en 10 månaders rallybebis om dagarna finns det nog inget jag ser fram emot så mycket som just ”mittiveckanbadet” på onsdagkvällarna. En stängd dörr, ett tänt ljus och en ny tidning. Och hur mycket jag än gillar teknik och bloggar så finns det inget som slår pappersmagasin i det läget. Jag tar ogärna med mig mobilen eller läsplattan in i badrummet. Just nu har mina kollegor på Bonnier ett fint erbjudande på Sköna Hem som jag har lovat att tipsa er om. Teckna en tillsvidareprenumeration på 4 nummer för 98 kronor, så får du ett kit med Dr Bronners ekologiska badrumsprodukter på köpet! De är inte världslätta att få tag på i Sverige än så passa på. Här hittar du beställningslänken!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Sköna Hem

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Det där mittiveckanbadet blev ett varjekvällsbad för mig. Att våra värmekostnader är skyhöga får vara värt. Ett ensamt bad i dunkel belysning o en tidning är vardagslyx. Ett av dagens bästa. Och sköna hem, jag som just sagt upp den ser ett ypperligt tillfälle att börja igen. Tack för tips!

 • Här badas det alltid badkar, finns inget som slår det!
  Kram Anette

 • Hanna skriver:

  Hur doftar de?

 • U skriver:

  Mycket lätta att få tag på 🙂 Med fri frakt dessutom: http://www.apotea.se/sok/?q=dr+bronner

 • Jessica skriver:

  Åhlens och även artilleriet har börjat sälja dessa produkter.

 • A. skriver:

  Toppentips! Tack!

 • A. skriver:

  Min bloggadress föll bort 🙁

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *