Annons

Väggkrokar och träknoppar från Muuto

Näst efter blogg- och inredningsrelaterade funderingar toppar en så oväntad sak som scarfs (?) listan på flest frågor i min mailbox. Inte minst efter möbelmässan då jag hade den här på mig i bild. Idag bjuder jag därför på ett inlägg just av ovan anledning. Var har jag köpt de tre sjalar jag använder mest? Vi börjar från vänster. Den svartvita är inköpt på COS 2011, den rosa i silke är Acnes limiterade Aoyama inköpt 2013 och den sista med hjärtprints kommer från H&M och är inköpt våren 2014 (troligen den enda av de tre som finns i butik just nu). Och väggkrokarna är Muutos Dots i ek.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh vilka fina sjalar!

 • Anonym skriver:

  Så j*vla FAB!! 😀

 • Läsare skriver:

  Viktigt att visa att du har en LV va?? Kanske borde läsa på om slavarbetet bakom innan du känner dig så stolt. Du påstås ju bry dig om vad du köper…

  • Trendenser skriver:

   Viktigt för dig att racka ner på mig också förstår jag. Bara så du vet det kan jag se ditt IP-nummer i bloggsystemet och du verkar återkomma men byta namn varje dag. Om du stör dig så mycket på mig föreslår jag att du läser en annan blogg i fortsättningen. Ha en fin dag!

 • Sara (som mailat också) skriver:

  Tack för H&M-länken! Grymt budgettips!

 • Linn skriver:

  Förstår att du får många scarf-frågor, jag är också en "scarfis" och brukar alltid gilla dina 🙂 Och sen är det härligt att se att du ryter ifrån när troll envisas med att kommentera!

 • Olala!! Det var mycket fint samlat i en enda bild, saknar dock det finaste, nämligen DIG!
  Kram Anette/inredningshjälpen

 • Lina skriver:

  Så fina! Vilken storlek har du på din LV väska? Funderar på att köpa en men vet inte vilken. Trevlig helg!

 • CeciliaW skriver:

  Jag föll ju annars som en fura för den söta lilla väskan med fågelspännet. Kärlek direkt! Vad är det för en goding?

 • Ida skriver:

  Fina saker i en fin bild. Perfekt!

 • Anette skriver:

  Älskar bilden men är mer förälskad i väskorna 😉

 • Camilla skriver:

  Fina sjalar, kommer alltid ångra att jag aldrig slog till på den där acne scarfen! Så snygg:)
  En annan fråga, skymtar ju en väldigt snygg väska i kanten:) Vilken storlek har du på din? Jag ska investera i en om ett tag men velar angående vilken storlek man vill ha.

 • Anonym skriver:

  Hej! 😀 Läs & kommentera gärna min blogg, där jag skriver om hur jag blir behandlad mot ätstörningar men på "tvärtom" sätt, dvs att de nu har tagit bort ALLA gränser och ska låta mig göra min behandling själv i stort sett.. Har bestämt mig för att fortsätta blogga och ju fler läsare, desto roligare! Från att ha varit en liten blogg har den under min behandling här på sjukhuset vuxit och fått flera tusen läsare! Kramar!

 • Maja skriver:

  Så fint! 🙂

 • Frida Gerebrink skriver:

  Har suttit och gluttat på de dära muuto dots hur länge som helst, men kommer aldrig till skott. Ser att du har alla tre storlekarna, är du nöjd med det eller tycker du att den största är lite för mycket? Tacksam för svar 🙂 Kram

 • Sandra skriver:

  Jättefint! @CeciliaW, jag tror att väskan med fåglar kommer från Marc Jacobs.

 • Frida skriver:

  Cecilia W: Väskan med fågeln kommer från Marc Jacobs "petal to metal flap pouchette" 🙂
  Frida G: Jag velade också i evigheters evigheter mellan att köpa flera små eller hela setet – men är jättenöjd att det blev "paketet". Visst är den största kroken stor, men jag tycker väggen blir finare och får bättre dynamik med storleksskillnaderna krokarna emellan och den största funkar ju fint för scarfs (som är det jag hänger mest på mina)!

 • Anna skriver:

  Vilken härlig bild och vad bra det blev med "knopparna". Tycker det är väldigt svårt att få till en hall så den blir ren och stilfull, några tips?

 • CharlesLed skriver:

  ремонт окон по шведской технологии спб цена – звукоизоляция двери, ремонт двери в квартиру

 • WaynehiX skriver:

  адвокат по разделу имущества – защита в суде надзорной инстанции, нанять уголовного адвоката

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.