Annons

20 kvadrat

Jag vet. Jag borde hålla mig och vänta med att publicera detta till morgondagens söndagssvep. För det här är onekligen veckans absolut mest omskrivna lägenhet. Men jag kan inte. Det formatet är för snävt och jag vill ju visa alla vinklar som bara går av dessa 20 kvadrat. Har ni sett senaste Residence? Bloggaren Josefin Hååg, som också är stylistassistent för Lotta Agaton har öppnat upp dörrarna till sin lägenhet som är lika stor som bloggnamnet antyder. Så sammanhållen och konsekvent, ett bevis på att man KAN bo snyggt på liten yta. Fint fotat av Kristoffer Johansson. Hatten av!
Foto: Kristofer Johansson

Kommentarer

 • Ja verkligen jättesnyggt! Den färgskalan tilltalar mig väldigt mycket. Ha en fin helg!

 • Pella skriver:

  Åhh, ja! Bara älskar dessa bilder.

 • Lina skriver:

  Det är så snyggt så jag smäller av.

 • Sara skriver:

  Så himla fint!

 • På Selmas gata skriver:

  Helt underbart! Jag bodde några år på 19,6 kvadrat i en liten lägenhet som jag målade om helt och fick som jag ville ha det. Jag älskade den bostaden och minns den med glädje:) Önskar att inredningsmagasinen vore bättre på att lyfta fram mindre bostäder som inte bara tillkommit för reportagen utan faktiskt används i praktiken…

 • Anonym skriver:

  Vad fint det ser ut där:)

 • Sara skriver:

  Hej!
  Tack för en jättefin blogg, jag läser ofta och har de senaste åren fått mycket inspiration. Tyvärr tycker jag överlag att svensk inredning blivit så himla tråkig och framförallt förutsägbar och det är sällan jag känner mig inspirerad längre.
  Hander det inte ibland att du också tröttnar på allt "vitt och fräscht"? Jag ser objekt efter objekt på alla möjliga sajter och allt, allt, ALLT är vitt, vitt och så slangs det in lite designklassiker lite här och var; lite Alvar Aalto, lite PH lampor och lite Svenskt Tenn på det. Känner inte du att du SPYR på det till slut? Någon liten twist får någon till det ibland och skojar till det med lite 50-tals lopppisreferenser eller vad det nu kan vara men I stort sett är det samma utbud ÖVERALLT. Jag känner mig just nu som efter julhelgerna och får jag se ett julbord till eller en vit lägenhet så svimmar jag. Alla objekt som stylas, hyllas och ombloggas är så förutsägbara. Svensk inredning är så TRÅKIG! Vart får man inspiration, något som kanske chockar lite, rör om I smaklökarna och får en att se på vardagliga rum och föremål på ett nytt sätt? Har du några bloggar eller magasin att rekommendera som kan leverera något som känns friskt, nytt och oväntat?

 • Sara skriver:

  Fantastiskt barnrum 🙂 Tänkte på att många frågat efter just barnrumsinspo hos dig…Fantastisk lägenhet i övrigt, kul med en lägenhet som inte ser ut som "alla andra" man ser på hemnet.
  http://freshome.com/2014/02/16/lovely-swedish-apartment-enhanced-texture-diversity/

 • Anonym skriver:

  Super snyggt!

 • Emelie skriver:

  Som gjort för begravning säger mamma som inte tycker om stramt, svart och vitt!

 • Anna skriver:

  Älskar tavelväggen! 🙂

 • Sara skriver:

  Otroligt fint! Grym blogg för den delen!
  Kram

 • Jessica skriver:

  Snyggt! Någon som vet var man kan köpa den fina vita hyllan, som bland annat skymtar på sista bilden där man ser köket?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *