Annons

Trendensers julkalender 2013

Det är många som har undrat om det blir någon julkalender på bloggen i år. Självklart! Det har ju gått lite inflation i sådana de senaste åren men jag har ju haft min sedan Hedenhösarnas tid så varför ändra ett uppskattat koncept? Varje dag fram till jul får ni som vanligt en ny vinstchans med 24 timmar på er att delta*. Förra året fick vi dock in så många svar på vissa tävlingar att kommentarsfältet kraschade när det nådde maxgräns. Vi får hålla tummarna att det inte händer igen, men om tekniken skulle strula så är det kanske bäst att förtydliga att de då bara är de registrerade bidragen/tävlingskommentarerna som är med och tävlar. Man kan inte maila in svar. Så är det något du är riktigt sugen på vänta inte med att kommentera till kvällen. Du behöver heller inte taktiktävla. Eftersom varje företag utser den bästa motiveringen för sin egen lucka så kan samma person faktiskt vinna flera luckor under december. Och som vanligt ligger massor med fina priser och julklappsidéer i potten. Nedan är några exempel på företag som är med i år men kolla in varje dag så får du se samtliga. Snart öppnar vi den första luckan. Lycka till!
* varje lucka startar och stänger inom 24 timmar utom den sista som öppnas på julafton, där har ni möjlighet att tävla ända fram till nyårsafton 31/12 2013.

Kategorier:

Kommentarer

 • Peter Rosén skriver:

  Svar: Cokkie kakfat
  Stella lys som en nova, för oss båda.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.