Annons

Julinspiration från Sofa Mag

Eftersom jag själv gjort nära nog 20 nummer iPad-tidning nu i samarbete med Bonnier (och därmed vet hur mycket jobb som ligger bakom digitala tidningar) så blir jag alltid lika inspirerad och imponerad när det dyker upp nya välgjorda produkter på den arenan. Sist i raden är e-magasinet Sofa Mag eller Soffa som fokuserar på en målgrupp i mellan och östeuropa (men som även finns översatt till engelska).
Jag har haft lite kontakt med tjejerna som skapat tidningen (en av dem talar svenska) och de är oerhört ambitiösa. Missa inte deras fina julnummer som bjuder på massor av inspo! Du hittar det här!
Foto: skärmdumpar från www.soffamag.com

Kommentarer

 • Vacker produkt av duktiga damer. Tack för tipset!

 • Silje skriver:

  Härliga bilder! Älskar verkligen idén med pappersgranen i glasburken!

 • Sandra SG skriver:

  härliga bilder! 😀

 • Janne skriver:

  Fina bilder!

 • Renée skriver:

  Hej, tack för tipset. lustigt att det kommer till mig genom en svensk bloggare. Själv är jag född och uppvuxen i detta landet men jag har bott i Sverige "sedan begynnelse". Hör av dig om du någon gång behöver hjälp med Tjeckiska. Jag pratar skapligt både den nya och den gamla språket.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *