Annons

23 december – dagens lucka i adventskalendern

Dan före dopparedan hittar vi två superfina korgar från THG Home & Interior i potten, med handtag av läder och två olika storlekar 40-50 cm höga perfekta som tidningskorgar eller strumpkorgar eller returpapperskorgar. Totalt värde 1679 kr! Allt du behöver göra för att delta i tävlingen om det är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt 24 h på dig. Lycka till!
 
1) Vilken är din favoritprodukt från THG Home & interior (kika gärna i den nya katalogen)
2) Vad skulle du förvara i dina korgar?
 
Tävlingen är nu avslutad Grattis till Annelie på Svartvittrött som svarade 2013-12-23 kl 12:14:11 Hör av dig med din adress så ser vi till att vinsten kommer dig tillhanda inom kort!
 
*Tävlingen pågår tom 24/12 kl. 12.00. Vinnaren utses av THG. Juryns beslut kan ej överklagas. Två korgar ligger i potten som skickas när januaris leverans kommit in. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Moa Rönn skriver:

  1. Jag fullkomligt ÄLSKAR deras rosa fluffiga stol
  2. Korgarna skulle jag förvara tidningar i.

 • Cecilia skriver:

  1) Den vackra ljuslyktan med artnr 550640 var ju hyr mysig som helst. Sofforna såg också väldans inbjudande ut!
  2) Som ljusförvaring under den mörka årstiden – utomhus med tidningar att slötitta i liggandes på solstolen under den ljusa och varma årstiden!

 • 1. Jag har kikat i katalogen och fastnade direkt för de keramiska, lite oregelbundna tallrikarna. Superfina att duka med!
  2. Korgar med strumpor är fint!

 • jenny Hermansson skriver:

  1. 943016A. Blev glad när jag såg att de har dessa asiatiska krus. De skulle passa fint hemma hos oss.
  2. Att fylla med mössor och vantar i hallfönstret.

 • Caroline Ulkner skriver:

  Det är faktiskt dessa korgar som är min favorit. Läderhandtagen är verkligen pricken över i!
  Jag skulle förvara alla leksaker som vi har hemma som används när syskonbarnen är på besök. Så behöver man inte plocka bort dem hela tiden utan de kan mer än gärna få stå framme.

 • Emma skriver:

  1. Oj så mycket godis det fanns! Favoriten måste bli den blå-grå mattan på sidan 41, så vacker och så fina färger. Den skulle gärna få flytta in hos mig.
  2. En korg för förvaring av magasin och tidningar i vardagsrummet och en korg för ihop rullade handdukar i badrummet. Vill gärna få in lite mer naturelement i de rummen och det skulle ju det vackra korgarna ge. Håller tummarna!

 • Elisabeth A skriver:

  1. Glasburkarna med djur på locket.
  2. Jag skulle ha den i mitt syrum som ska inredas nu i vår. Den skulle bli en papperskorg, som inte är en papperskorg, men ändå blir en papperskorg.

 • Tina Carlström skriver:

  Jag gillar glasskålarna med silverlopp. Så fina att ha i badrummet med bomullskuddar, eller varför inte på soffbordet med polkagrisar i 🙂
  Jag hade haft mössa och vantar i dem. Fint i hallen 🙂

 • Elisabeth skriver:

  1. När jag bläddrade i katalogen föll jag genast för soffbordet i trä med hjul.
  2. Här hemma har vi ingen fin förvaring för saker och tidningar som ska källsorteras och återvinnas. Nu förvarars allt i papperskassar, vilket ju inte är speciellt vackert. Så korgarna är varmt välkomna hem till oss.

 • Nina skriver:

  1. Änglavingarna på sidan 10. En vacker prydnad!
  2. Jag har börjat brodera i korsstygn. Så avkopplande och så många roliga mönster som finns på nätet. Så jag skulle ha mitt broderi i denna korg. Lättåtkomligt och bra 🙂

 • Henna skriver:

  1. Korgarna var min absoluta favorit, de första jag tänkte när jag såg bilden var gud vad fin! Men om jag inte ska välja den som står till vinst idag så måste de nog bli mattan med artnr. 962000, riktigt fin var den fast jag är mer den vit, svarta, trä och guld tjejen just nu 🙂
  2. Jag hade haft mina inredningstidningar i den 🙂 eller mina resedrömmar samlade som jag går runt och sparar på men som jag inte riktigt vet var jag ska lägga dom 🙂 just nu flyttas de från köksbordet till skrivbordet till skänken, golvet, ja ni förstår ju där de inte är i vägen för tillfället. har säkert tio olika högar haha
  God jul!

 • Stina skriver:

  1, de fina korgstolarna
  2, min sons leksaker, korgen är ju perfekt med sina handtag för flytt av leksakerna,

 • Annelie skriver:

  1. Gillar djur i olika former, så bokstöden, dörrstoppen och burkarna är hur gulliga som helst. Ska jag välja blir det de härliga burkarna i silver/metall med bla den coola noshöringen på locket.
  2. Nu hoppas jag faktiskt att jag för en gång skull vinner, har letat med ljus och lykta efter fina korgar att ha i vårt allrum, den ena till tidnignar och den andra som vi kan gömma alla lillkillens leksaker i. Dessa skulle passa perfekt!!

 • Sofie S skriver:

  1. Jag gillar verkligen läderstolen på s 57.
  2. I korgarna skulle jag ha tidningar och några extra plädar bredvid soffan.

 • Anonym skriver:

  1) de fina runda satsborden på sidan 61. verkligen snygga och praktiska.
  2) samlade på mig en del filtar så här i vintertider, de behöver en snygg förvaringsplats, likaså alla tidningar och magasin som man läser där nerkrupen under filten…. perfekt kombo i varsin snygg korg brevid soffan.

 • hanna b skriver:

  den var det inte meningen att var anonym som jag råkade vara i min iver i inlägget ovan. hanna ska det vara! (så ni vet vinnarnamnet menar jag =)

 • Sanna skriver:

  Fastnade lite extra för det otroligt fina vitrinskåpet i vitt på sida 64. Det är precis ett sådant jag önskar mig.
  Hemma hos mig har vi otroligt mycket tidningar (både för barn och vuxna) så jag skulle faktiskt lägga ner mina och dotterns favoriter i dessa och låta stå framme intill soffan i vardagsrummet.
  Kram Sanna

 • Sara skriver:

  Favorit är svårt att välja när det finns så mycket fint..men golvlamporna var snygga som få. Mitt hem består av mest gamla saker -det är det jag gillar och huset är gammalt. Så jag gillar den lite gamla stilen på dessa! Ljus kan man aldrig få för mycket av.
  Jag skulle fylla korgarna med min dotters böcker hon har i sin lek-del av köket! Så skulle det även bli roligare att plocka upp varje dag…eeeh eller jag menar; för henne att plocka upp och hålla ordning! 😉

 • Mia skriver:

  Just korgarna var faktiskt favoriterna. Jag skulle ge en till min dotter att ha sina tidningar i, och mig själv den andra att förvara mina garner i.

 • Kajsa skriver:

  Det snygga, vita vitrinskåpet med lådor (302295)
  Jag skulle ha artiklar och bilder för inspiration i den ena och mitt, hrmmm, skrivprojekt i den andra. Inte bara sladdlöst utan fullständigt odigitalt.

 • Mia skriver:

  1. 450579, den lampan är nog min favorit
  2. Så här på vintern skulle jag använda den till vantar och halsdukar i hallen

 • Ramona skriver:

  1) Herbs ställningen! Absolut!
  2) Brevid soffan och fylla dem med härliga tidningar

 • Tove skriver:

  1. Bokstoppen med hästar på s.6
  2. Om mina vinylskivor får plats kommer jag lägga dem i korgarna, annars alla mina mojotidningar.

 • Marielle skriver:

  – En fin pläd (961000)
  – Skulle bli perfekt i hallen till alla hundkoppel!

 • Sofi skriver:

  En av mina favoriter från THG Home & Interior är rottingfåtöljerna. Särskilt den man kan ligga skönt tillbakalutad i!
  Om jag vann korgarna skulle jag lägga barnens leksaker i dem. Vi är nämligen lite trångbodda för tillfället och vardagsrummet är den plats där våra tre barn leker på om dagarna. Korgarna skulle därför vara både snygga och praktiska som just leksaksförvaring! När sedan barnen blivit lite större tänker jag återerövra båda korgarna och ha mina pysselprojekt i dem. Lättillgängligt och snyggt som inredningsdetalj!

 • Jojjo skriver:

  1. De har så mycket fint att det är svårt att välja en enda, men jag fastnade verkligen för deras "ljusbricka" för antikljus. Fantastiskt fin!
  2. Jag skulle ha den ena som trappkorg, för att flytta saker mellan över- och undervåning. Trappen i det hus jag snart flyttar in i är väldigt brant och svår att bära saker i, tror därför en korg skulle passa alldeles utmärkt. Den andra skulle få bli tidningskorg!

 • Emma skriver:

  1. Min favorit är New York tavla, nr 847034.
  2. Jag har börjat sticka och fått massor fina garner av mormor som jag skulle ha i den ena. I den andra skulle jag förvara tidningar.

 • Erika skriver:

  Jag gillar de lite oregelbundna tallrikarna i keramik. Skulle använda korgarna i hallen till mössor, vantar m.m

 • Anna skriver:

  1. 302270 – mer landidyllisk och somrig korgstol får man leta efter!
  2. min kurslitteratur (så att jag har den samlad och lätt kan bära med mig den ut om jag vill plugga ute under ett träd i sommar)

 • Anna brunet skriver:

  1. Den underbara svarta Emma fåtöljen hade varit underbar i dotterns rum eller tavlan med körsbärsblmmor på i vår hall.
  2. I den ena hade jag haft dotterns leksaker och i den andra hennes böcker så allt inte behöver ligga utspritt i vardagsrummet 🙂

 • Jeanette skriver:

  Det är de här korgarna. Jag ÄLSKAR dem! Jag skulle ha mina i hallen och förvara vantar och mössor i dem.

 • Anna skriver:

  1) Avlastningsvagnen/bordet 875021 under kategorin Furniture. Det perfekta bordet att arrangera stilleben på och passar till de flesta rum och inredningsstilar.
  2) Jag blev fullkomligen såld på dessa fina korgar, så rustika och äkta! En skulle jag behålla själv för att äntligen få ordning bland mina magasin. Den andra korgen skulle jag ge till min underbara mamma och hon skulle garanterat ha den i stugan vid entrén till tofflor som hon virkar!

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. De små glasburkarna med djur på locket skulle jag vilja ha, likaså de höga enkla bordslamporna … mycket snyggt!
  2. Korgen har en perfekt form för mina inredningsmagasin!

 • Anna skriver:

  THG home & Interior, Oj, har aldrig sett fina, klassika, gammal, saker, jag tycker om nr 550617, sid 17.. burk med elefant är fint.
  Jag ska förvara den som en papperskorg med i tv-rummet men när den korg är tom, hyllar jag in med mina små kuddar.
  PS: jag ska iväg på semester i början Januari, åter hemma igen på 17 jan. Om ni behöver kontakta mig, finns jag på data, genom en email, 🙂

 • Malin Nordgren skriver:

  1. Jag skulle jättegärna byta ut mina klumpiga garderob mot ett av de fina vitrinskåpen och förvara kläderna där i.
  2. Jag är på jakt efter liknande korgar att förvara vantar och mössor i i vår nya farstu!

 • Malin skriver:

  1. Min favorit är faktiskt korgarna! Superfina! Men jag tycker även om den lilla ugglan på pinne.
  2. Jag skulle börja sortera papper och ha mitt returpapper i 🙂 Skönt att slippa "fulpåsar" med returpapper.

 • Daniel Olausson skriver:

  865039 heter några hästar som är bokstöd.
  Verkligen passande i vårt hem!
  Jag hade haft tidningar i en och räkningar i den andra. tyvärr kan man ju råka kasta räkningarna när allt ligger i samma hög!

 • Amanda skriver:

  1. Ljuslyktan med artnr. 839006. sid.7
  2. Skulle jag ha turen att vinna skulle korgen gå till min kära mamma som jag tror skulle förvara sina favorittidningar i den.

 • Katarina skriver:

  1. Just de här korgarna måste jag säga! Jag har länge letat efter nåt liknande?
  2. Efter alla plastgiftlarm som ligger i tiden håller jag på att utrota åtminstone all plastförvaring på barnrummen så en korg till nallarna och en till duplolegot är precis det jag är ute efter!
  Mvh Katarina

 • Kajsa J skriver:

  1. Klockan i stålramen, 913028, den är verkligen supersnygg!
  2. I en av korgarna skulle min sambo få en snygg förvaring till alla hans sladdar till datorn och i den andra skulle jag få en fin plats att ha mitt pågående stickprojekt.

 • Linda Hällgren skriver:

  1. Min favoritprodukt är en skål/kruka med artikelnummer 550 690.
  2. Jag skulle förvara tidningar i korgen.

 • Anonym skriver:

  1) Den fantastiska ljuslyktan 550630 är jag helt förälskad i!
  2) Jag skulle använda korgarna som tidningskorg i min läshörna! Perfekt och den andra till returpapper!

 • Sofie skriver:

  1. Tavlan 865106 föll jag totalt för! Perfekt till oss som just nu inreder vårt nya hus och saknar tavlor på väggarna.
  2. Trött som jag är på trista toalettrullshållare då skulle jag använda den i vårt nya badrum för att förvara toalettrullar. Snyggt, annorlunda och innovativt! Precis som jag gillar det!

 • Loo skriver:

  Vi har redan de koloniala matstolarna hemma och älskar dem så de är självklara favoriter! Sköna och supersnygga!!!
  Korgarna skulle få givna platser i vårt vardagsrum, bredvid varandra skulle den större innehålla vedträn till vår eldstad och den mindre extraplädar. Läckert blickfång!
  God Jul!

 • Katja A skriver:

  1. Vad många fina saker det finns i katalogen. Min favorit är bruna vitrinskåpet på sidan 62. Den skulle passa fint i vårt matsal.
  2. Jag skulle nog förvara mina inredningstidningar eller garn och stickor i en korg. Den andra hade lagt några vinflaskor i och gett som födelsedagspresent till min kompis som har allt.
  *För övrigt så hade det varit suverän bröllopspresent att fylla korgen med viner från det landet som bröllopsparet ska ha sin bröllopsresa i.

 • Anna-Maria skriver:

  Oj där fick man många favoritsaker! Jag vill ha massor. Men om jag nu bara ska välja en sak så blir det den blårutiga mattan!
  Den mindre korgen skulle få bli förvaring i badrummet, till ihoprullade handdukar eller kanske toarullar! Och på sommaren fick de vara ytterkrukor till mina snygga växter på altanen!

 • Alexandra skriver:

  1. Älskar den antika vasen. (943016B)
  2. En av mina stora hobbys är att sticka. Jag skulle fylla korgen med vackra garner och stora trästickor.

 • Inga-Maj Bjurbäck skriver:

  de fina skålarna i silver med ojämna kanter
  jag skulle ha min stickning i korgen

 • Madeleine skriver:

  Älskade de genomskinliga burkarna med djurlock. Både ett samtalsobjekt och helt galet vackert. Korgarna skulle jag förvara i barnrummet fullt med mysiga filtar i den ena och böcker i den andra.

 • Ulla skriver:

  Jag skulle vilja ha bokstöden med hästar. De skulle passa bra i den hästtokiga dotterns bokhylla.
  Korgen skulle vara jättefin till dagstidningarna som ska till återvinningen.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Gillar verkligen deras taklampor, denna lite extra: 450626
  2, Jag hade förvarat tidningar i korgen. Blir ju en ursnygg förvaring till kanske lite tråkiga tidninsomslag 🙂
  GOD JUL

 • Malin Svensk Björck skriver:

  1.Jag gillar deras ljuslyktor. Oj vad jag skulle få svårt att välja om jag skulle köpa nån 🙂
  2. Min korg hade fått göra tjänst som förvaring åt mina plädar.

 • Eva Johansson skriver:

  inte lätt att välja EN favoritprodukt, men jag är handlöst förälskad i den blå, rutiga mattan/filten (962000).
  Om jag vann korgarna skulle maken och jag ha vars en i sovrummet. I hans skulle det läggas Kalle Anka-tidningar och i min blir det inrednings- och mat-tidningar.

 • Marit E skriver:

  1. Men åh, så mycket fint det fanns! Extra kär blev jag i den otroligt vackra blå mattan på sidan 41 i katalogen!
  2. En av korgarna tänker jag förvara späntved i, den andra får nog bli en riktigt vacker förvaring för diverse badrumsattiraljer.

 • Aniika skriver:

  1. Den fina trälådan med "New York"-tryck på s. 12. Där skulle jag förvara några av alla mina resminnen!
  2. Ja, det var det här med resor då… Jag har ett osunt förhållande till tidningar med restema. De har en tendens att sprida sig över hela huset, vore bra att samla alla i en fin korg värdig dessa tidningar!

 • Spirande grönt skriver:

  1. Bokstöd i hästform skulle göra sig alldeles utmärkt i min lilla bibliotekshörna som är under uppbyggnad.
  2. Mina sjalar skulle få äran att bo i en korg, bredvid skohyllan.

 • Jessica skriver:

  Mina absoluta favoriter är de vackra korgarna men om jag skulle välja något annat så är det de vackra blåvita asiatiska burkarna. Skulle passa så bra till min samling av blåvit porslin.
  I korgarn skulle jag förvara alla mina favorit magasin. Med handtagens hjälp kan man lätt ta med sig den till favoritfåtöljen eller på sommaren till korgstolen på altanen.
  God Jul och Gott Nytt År
  Hälsningar Jessica

 • Eva Åsell skriver:

  De stora ljuslyktorna, korgarna är också jättefina.

 • Brysselkakan skriver:

  1. Någon av de där fina ljusstakarna med massor av ljushållare på ett stort fat!
  2. I korgarna skulle jag stoppa tidningar, inte de som ska slängas utan de jag just nu läser!

 • Anna Miley Åkerstedt skriver:

  1.Min favoritprodukt från THG Home & Interior utöver korgarna (som var otroligt fina!) var de vackra barstolarna med fyrkantig ek sits och vita ben. De skulle passa otroligt bra i vårt kök!
  2. Jag skulle vilja använda korgarna för returglas och papper. Då de är så fina skulle jag vilja ha dem stående i köket istället för att ställa in allt i skrubben som vi gör nu. Det är jättefint med funktionella produkter som även är så snygga att de kan dekorera hemmet!

 • Sanna skriver:

  1. Korgstolarna är min favorit!
  2. En skulle kunna få vara på vår toalett att förvara toarullarna i på ett snyggt sätt. Och en med mössar/halsudkar/vantar i i hallen 🙂

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  1. Favoriten är brickan med ljushållare, helt underbar. (Artnr:550594)
  2. Jag skulle förvara mina favoritmagasin så att jag smidigt kan bära dem med mig när jag väljer dagens sittplats. 🙂

 • Emelie skriver:

  1.Favoriten är korgstolarna. Oh, vad jag längtar efter en amerikansk veranda med knarrande korgstolar där pelargonerna står på rad! Där vill jag njuta en varm sommarkväll! Fast det får duga på min balkong tillsvidare!
  2.Där ligger mina översättningslexikon, mobilen, pennor och kollegieblock så jag kan flytta från arbetet vid datorn en stund!

 • Linda Öhlin skriver:

  Så mycket vackert, men jag föll lite extra för den speciella ljusstaken 550547 i svart. Fantastisk kombination mellan stilrenhet och lekfull design.
  En av de vackra korgarna hade jag haft stående i hallen som förvaring till mysiga tofflor för mina gäster som kommer på besök i min Norrländska villa som kan kännas golvkall. Den andra bredvid kaminen i det inglasade uterummet. Den hade fått husera till förvaring av inspirerande inredningsmagasin som man kan bläddra i medan man myser i fåtöljen framför elden. Hoppas på vinst av dessa vackra och praktiska korgar som verkligen passar in i mitt hem <3

 • Johanna skriver:

  Åh så mycket fint! Gillar verkligen korgstolarna, speciellt den som liknar den svarta IKEA har, har suktat efter en länge… Jag skulle ha garn och min stickning i korgen bredvid soffan. Riktigt fint!

 • Åh korgstolarna! Favorit!
  Om jag skulle ha turen att vinna de fina korgarna skulle jag ha dem i hallen med mössor & vantar i. Perfekt nu på vintern! Och de skulle verkligen pryda hemmets knutpunkt i hallen.

 • Malin Agneta skriver:

  1. Min favorit är byrån med artnr: 913044.
  2. Jag hade förvarat diverse pysselprojekt i korgarna! Det händer (tyvärr allt för ofta) att mina projekt inte avslutas och det är bara för att jag inte har någon bra förvaring åt dem. Flera år senare kan jag hitta delar av ett projekt längst in i garderoben… Dessa hade helt enkelt varit perfekta för mig!

 • Jenny Lindberg skriver:

  1. Jag fastnade direkt för burkarna med djuren på locken, underbart fina!
  2. Jag skulle förvara tidningar i den ena och värme- och antikljus i den andra!

 • Frida Svahn skriver:

  1) för det första… Hur ska man kunna välja, jag vill ha allt! Men om jag måste välja skulle jag vilja ha stolarna på sidan

 • 1. En av många favoriter är krukan nr 550564
  2. I korgarna skulle jag förvara halsdukar, vantar, mössor i hallen.
  God jul, Frida!

 • Tracy skriver:

  1. Min favoritprodukt är överkastet på s.41, så otroligt vackert.
  2. Jag hade haft småprylar i korgen, det är perfekt med förvaringskorgar för att få hemmet att se mindre rörigt ut.

 • Frida Svahn skriver:

  Oj, fortsättning följer här … 943014 & 943013 på sid 57. Fyra stycken stycken av varje runt mitt matbord.
  2) korgarna skulle stå i min hall. En med en växt i efter årstid, den andra med mössor o vantar på vintern och på sommaren med sjalar
  Mvh Frida

 • Jennie S skriver:

  1. Jag är väldigt förtjust i glasboxar så min favorit är 839008.
  2. Jag skulle ge korgarna till min mamma och hon hade garanterat använt dem till hundarnas saker. Just nu ligger de nämligen lite här och var i huset.. hihi..

 • Paola skriver:

  Åh, bokstöden formade som händer (865042) är ju helt underbara!
  Vann jag korgarna skulle jag ha mina sticktidningar i den ena och garn i den andra – vill att det ska synas att jag är kreativ 😉 Det är så tråkigt att gömma undan allt sådant i skåp.

 • Erika skriver:

  940302
  Det helt fantastiska bordet med stora svarta hjul. Skulle passa väldigt bra i vår (snart klara) lilla stuga på landet.
  Ved skulle jag ha i den stora då det är svårt att hitta snygga vedkorgar.

 • Martins skriver:

  1. Ska jag bara välja en produkt, vilket är näst intill omöjligt, får jag nog lov att säga det låga soffbordet på hjul. Fantastiskt!
  2. Jag har en son på fyra månader, som precis upptäckt hur roligt det är med leksaker. Har varit på jakt efter nåt snyggt att förvara hans leksaker i men har ännu inte lyckats hittat nåt som fallit mig i smaken… tills nu!

 • Kristin skriver:

  1. Tycker mycket om de stora vaserna/krukorna på sidan 25.
  2. Jag skulle förvara alla hundens leksaker i den fina korgen

 • Erne skriver:

  1. Soffbordet på hjul!
  2. alla mina vogue tidningar från usa skulle platsa fint i korgen 🙂

 • Maggan skriver:

  1. brickorna med olika ljusstakar som sitter fast, känns så tryggt att de inte kan välta.
  2. Värmeljus och en snygg tändsticksask i plåtfodral, jag är storförbrukare av värmeljus och köper minst 5 100-pack när jag handlar.

 • Anna skriver:

  Jag gillade de matta glasvaserna framförallt de turkos.
  Ena korgen skulle stå vid tv soffan och allt som har tendens att hamna på soffbordet skulle vara där i. I den andra skulle mina urklipp av snyggsaker jag hittar i tidningar vara!

 • Stine skriver:

  Korgarna är finast!
  Jag skulle odla i den ena, passar perfekt till bär på balkongen. Den andra ger jag bort till mina föräldrar.
  God jul!

 • saga skriver:

  den runda lyktan och alla typer av korgar.
  jag skulle ha tidningar och lite mössor osv i den andra 🙂

 • Sally Öhlin skriver:

  Min favorit i katalogen är 450637 som jag vill fylla med is och servera öl, juice och små cava flaskor vid spakvällar hemma 🙂
  De vackra och rustika korgarna passar perfekt i relaxrummet i anslutning till min bastu. Den ena till fotsalt, bodybutter, bodyskrubb m.m. och den andra till avkopplande läsning. Hade blivit så stilrent 🙂

 • Anne skriver:

  1. 949010 – en fantastiskt fin ljusblå glasvas.
  2. Ja, det skulle nog främst bli leksaker faktiskt. De dräller runt mest överallt, och med fina korgar kan man ju lätt skyffla ner allt.

 • Johanna skriver:

  1. Korgarna ÄR favoriten. Gillar stilen med läderhandtag.
  2. Picknickkorg på sommaren och förvaring för sockor och extrafilten bredvid soffan nu under vintern.

 • Caisa skriver:

  1: mattan på sidan 41
  2: tidningar

 • Sofia skriver:

  1. Jag är väldigt förtjust i en av era korgstolar (860006).
  2. En av korgarna får flytta ut på balkongen till våren då jag skulle plantera kryddväxter i den. Den andra korgen tänker jag samla tidskrifter i.

 • Ida skriver:

  Just dessa korgar är mina favoriter. Och så kan man vinna dem! Lycka!
  Om jag vann skulle jag förvara mina virkgarner i alla möjliga härliga färger i dem.

 • Nina skriver:

  Wow, så många finheter! Om jag bara får välja en favorit skulle det bli den svarta fåtöljen (937001), men jag har en hel drös med önskesaker på listan.
  Skulle definitivt bli till returtidningarna! Som jag har misslyckats med dessa genom åren… får aldrig till något som blir bra. Men dessa korgar var både snygga och smarta med läderhandtagen. Ja, tack!

 • Veronica skriver:

  1. Älskometern slog i taket när jag fick syn på de fina ljusstakarna på sidan 16. Dom dära på en rektangulär bricka. Måste. Ha.
  2. Inredningstidningarna & stickningen.

 • Emma Kitti skriver:

  1. Jag gillar det rektangulära bordet med stålunderredet och även byrån i plåt. Superfina!
  2.Jag skulle förvara barnens leksaker som de vill ha i vardagsrummet i korgarna.

 • Pernilla H skriver:

  1. Jag gillar klockan med artikelnummer 190047
  2. Här skulle jag förvara alla mina pågående virkprojekt. Jag är duktig på att starta projekt men sämre på att avsluta. Mannen skulle också bli glad så slipper han se dem ligga lite överallt i huset.

 • Peter skriver:

  1. På sidan 63 fanns ett lite högre och smalare bord som var riktigt fint. Gillade även en hel del av ljusstakarna!
  2. Jag hade haft dom synligt i köket och sorterat tidningar och kartong som ska återvinnas! Perfekt med handtag när vi ska gå till återvinningen som lyckosamt ligger 50 meter hemifrån!

 • Hillevi skriver:

  1. Tavlorna i vintage stil med stolarna på. Skulle vara otroligt snyggt i min stora runda hall! Har en stol i samma stil som på tavlan på en annan plats i lägenheten.
  2. Jag skulle ha dom i sovrummet fyllda med tidningar bredvid sängen eller kanske bredvid öppna spisen.

 • Emma S skriver:

  1. Jag gillade verkligen lampan med aporna på sidan 51, enkel design som piffas upp med ett par lekfulla apor. Rolig design utan att det blir löjligt! 🙂
  (Artikelnummer 450643)
  2. I en av mina korgar skulle jag förvara mitt konstnärsmaterial: penslar, färgtuber, färgknivar, förkläde osv.
  I den andra skulle jag förvara saker till min säng: kuddar, plädar, överkast. När jag inte sover kan jag lägga dessa grejer på sängen och ha den som en stor soffa! 🙂

 • Stina skriver:

  De asiatiska krusen!
  Jag skulle förvara min dotters leksaker:-)

 • Jag hittade ett fint bord i trä på hjul.
  I korgen ska jag förvara mina senaste inredningsmagasinen så att de som hälsar på hos oss kan slå sig ned en stund och plocka upp ett magasin ur den fina korgen.
  Katarina Häggström

 • Hanna skriver:

  1. Korgarna som är dagens vinst är mina favoriter!
  2. En korg skulle bli hem åt blöjor. Inte använda utan i väntan på att flytta upp på skötbordet. Smidigt att ha dem i en korg med handtag så det är lätt att flytta den mellan våningarna. Den andra korgen skulle bo i sonens rum och husera den allt växande högen av gosedjur.

 • Amanda Ringqvist skriver:

  1: 883100. De skulle vara mycket fina till fika i trädgården!
  2: I korgarna skulle jag lägga mitt garn och mina virkningsprojekt, just nu skulle det vara filten jag virkar på till min väninna!

 • Mia Wahllöf skriver:

  Jag bara fullkomligen älskar soffbordet på hjul, men de har hur mycket fint som helst…
  Eftersom jag hela tiden ändrar om hemma så skulle korgen förmodligen både få vara tidningskorg och förvaringskorg i ev hallen m.m. Underbara korgar, håller tummarna…
  [email protected]

 • ANNIKA skriver:

  1.De här korgarna föll mig i smaken.
  2.I dem skulle jag förvara mina inrednings tidningar.En fröjd för ögat.

 • Lida skriver:

  1. Min favoritprodukt är förvarnings korgar
  2. I mina korgar skulle jag förvara min hantverks redskap och material.

 • Är med 🙂
  Gillar lamporna (450666) som är på sidan 51 i katalogen!
  Jag skulle förvara lite bebisleksaker i korgen och ha den i vardagsrummet! Det är praktiskt att ha lite saker där men då vill man såklart förvara det snyggt 🙂
  Mvh Matilda

 • Marie E skriver:

  1. Kuben på sid 7 nr 839008.
  Jag skulle förvara mina underbara röda äpplen som jag plockar i min trädgård.

 • Desirée skriver:

  Åh jag älskar den asiatiska krusen, super fin.
  Jag skulle förvara en filt och tidningar i den, allt för en skön mysstund.

 • Annelie skriver:

  1. Soffbordet på hjul!
  2. För de mindre hushållen är dessa perfekta som tvättkorgar. Dessutom känns det lyxigt att få gå till tvättstugan med dessa fina korgar

 • Jessica skriver:

  1. Det är väldigt svårt att välja, men jag tyckte blomlådan var väldigt fin.
  2. Vi skulle förvara mössor och vantar i hallen i den. Mysigt när det är det första man möter när man kommer hem.

 • 1. svar: 865104–så annerlunda och ljuvlig form.. im in love
  2. jag skulle förvarat mina små pärmar med foton i dom..snygg o i ordning

 • Nickan skriver:

  1: bokskörden i form av händer föl jag för pladask.
  2: Min äldsta dotter på 11 år skulle få båda. Den ena till alla hennes Kamratposten tidningar och den andra till hennes smutstvätt. Med en liten tvättkorg i rummet blir hon tvungen att tömma den ofta vilket är meningen 😉

 • Lisa skriver:

  1. Korgsetet 883114 tyckte jag var mycket trevligt liksom vinsten ovan! Förvaring kan man inte få/ha för mycket av!
  2. Dotterns Maileg-kaniner skulle få husera i korgen.

 • Lisa Öberg skriver:

  Korgstolarna ♥
  Absolut våra älskade tidningar, de behöver en lats ♥

 • Carina skriver:

  1) Allt är fint och det är svårt att välja…men de supermysiga kuddarna och filtarna på sidan 41 skulle passa hos mig!
  2) I korgarna skulle jag förvara vackra antika spetsband.

 • Anett S skriver:

  Den röda stolen med flätad sits var underbart vacker!
  Korgarna är så vackra, så de får stå framme med citron och fikonträd i.

 • Gunilla Ström skriver:

  1.Den blå mattan på sidan 41.
  2.Jag skulle förvara mina stickgarner i den ena.Och i den andra vackra inredningstidningar.

 • Maria skriver:

  1. Vaserna i olika blå toner på sidan 25 föll mig verkligen i smaken!
  2. Är de för snygga för vedförvaring vid vår öppna spis tro? Annars finns det alltid leksaker som behöver förvaras…

 • Kicki skriver:

  1. Det supersnygga soffbordet på hjul.
  2. Jag skulle lägga i våra två mysfiltar till soffan.

 • Siv skriver:

  1. Katalogen var väligt svår att bläddra i via iPad men det fanns många fina saker jag gärna skulle vilja ha, exempelvis en korgfotölj, ett antal olika lampor men behovet av ett par korgar är störst så det jag helst skulle vilja ha.
  2. Vi har en serveringsvagn där dessa korgar skulle vara perfekta. Där skulle oljor och andra basvaror till matlagningen förvaras, som nu står framme på en bänk och gör så att det ser stökigt ut i köket.

 • Malin skriver:

  Tallrikar i keramik, superba!
  Barnens leksaker

 • Erika A skriver:

  Jag tycker att den vita byrån med artikelnummer 301773 var jättefin.
  Förvaring är någonting vi verkligen behöver, då vi har ont om det. Handdukar skulle få bo i den ena och i den andra skulle tidningarna få flytta in.

 • E.k skriver:

  1. Det finns ju hur mycket som helst som var riktigt fint, men vi håller på och bygger om hallen så vi har kikat rätt mycket på förvaring och därför fastande jag just för dessa korgar som är fantastiskt snygga.
  2. Vi skulle ha tidningar eller frukt i!

 • Jenny H skriver:

  1…550638 lykta är sååå fin..
  2… Skulle ha som picknick korg med hembakat fikabröd och god saft till..

 • Anonym skriver:

  1) OJ vilken farlig katalog *skrattar* .. jag vill ha minst hälften av allting där 🙂 Men OK, keramiken slår nog allt, så skön oregelbunden lantlig och sensuell känsla, enkla men livfulla, helt underbara!
  2) Jag skulle helst vilja ha halsdukar, vantar och mössor i korgen men om det finns risk att de fastnar på nåtot kvistigt, är den ju perfekt för tidningar också, som jag samlar på mig en hel del av.

 • Carina skriver:

  …sorry, glömde fylla i namn ju, här är samma inlägg igen:
  1) OJ vilken farlig katalog *skrattar* .. jag vill ha minst hälften av allting där 🙂 Men OK, keramiken slår nog allt, så skön oregelbunden lantlig och sensuell känsla, enkla men livfulla, helt underbara!
  2) Jag skulle helst vilja ha halsdukar, vantar och mössor i korgen men om det finns risk att de fastnar på nåtot kvistigt, är den ju perfekt för tidningar också, som jag samlar på mig en hel del av.

 • Emma skriver:

  1. Mycket fint men älskar köksstolarna på sidan 57!
  2. De fina korgarna skulle antagligen få mycket varierade användningsområden, men alltid bredvid varandra. Första tiden skulle bli som förvaring åt handdukar och toarullar i badrummet. Sedan säkerligen också till inredningstidningar och ved bredvid kaminen i vardagsrummet. Och därefter garanterat någon annanstans, kanske till vantar och mössor i hallen..

 • Maria W skriver:

  Åh – korgstolarna!
  Skulle förvara barnens lego, snyggt och underbart att slippa plastbyttorna som ändå inte rymmer allt – här skulle det bara vara snyggt när de kulörta bitarna möter naturmaterialet.

 • Elin Håkansson skriver:

  Det fanns ju massor av fint! Den turkosa tavlan med blommor och fåglar fick mitt hjärta att slå lite extra.
  Om jag vann korgarna skulle de få ett hem i vårt stora och härliga kök. Där kan barnbarnens leksaker ligga i den ena och återvinningstidningarna i den andra!

 • UA skriver:

  1) Martha-skålarna är mina favoriter.
  2) Skulle förvara halsdukar och vantar i hallen.

 • Anna L skriver:

  De olika förvaringsmöjligheterna i samma serie!
  Jag skulle förvara min tidningar, min idebok och min to-do-lista där i sovrummet!

 • Johanna VL skriver:

  1. De båda vita vitrinskåpen är galet fina. Sen körsbärsblomtavlan också 🙂
  2. Barnens vantar och mössor, de når inte upp till hatthyllan där vi har förvaringslådor så de behöver alltid hjälp och jag som också är kort får ta en pall för att hitta rätt åt dem 🙂

 • Jenny skriver:

  1. den snygga röda stolen med produktnummer 943012
  2. Det skulle bli alla mina garnnystan som får plats i den!

 • Jenny skriver:

  1. den snygga röda stolen med produktnummer 943012
  2. Det skulle bli alla mina garnnystan som får plats i den!

 • Linda skriver:

  1. Ugglan på sidan 9 blev jag väldigt fäst i då jag älskar ugglor 🙂
  2. I korgarna skulle jag förvara mina plädar då jag har lite för många för att alla ska få plats i sängen 🙂

 • Charly skriver:

  1. Oh wow, fanns mycket, men jag fastnade mycket för kan man kallad det en byrå? av någon slags metall 913044, sjukt cool i vart fall!
  2. Tror jag hade velat ha inspirationstidningar i dem för mina konstprojekt. Mmmm ja 🙂

 • Birgitta skriver:

  Helt enkelt dessa korgar eftersom jag och korgar har en speciell dragning till varandra och dessa skulle jag ha ståendes i min nyrenoverade hall och förvara alla mina schalar i.

 • Anonym skriver:

  GOD JUL!

 • Åsa skriver:

  1. Den generösa och vackra, lite tillbakalutade, korgstolen är min favorit.
  2. Jag skulle förvara mina små trädgårdsredskap, min örtsax och mina uppbindningssnören av kokos i ena korgen och i den andra skulle jag sätta mitt myrtenträd. Korgarna tillsammans med korgstolen skulle bli väldigt fint i mitt växthus.

 • Elin skriver:

  1. Jag håller på att inreda mitt nya bibliotek/mysrum som ska gå i engelsk stil. Därför är bokstöden med hästarna högst på önskelistan just nu.
  2. Korgarna skulle också passa mycket bra in i det nya rummet för förvaring av tidningar och sällskapsspel.

 • Anna skriver:

  1. Såg direkt hur den mörkgråa soffan skulle passa utmärkt hos mig istället för min alltför nedsuttna som nu står i mitt vardagsrum.
  2. Returpapper så slipper jag ha min av hunden nedkissade förvaringskasse som just nu står och luktar i köket.

 • Viktoria skriver:

  1) Mina favoriter är dessa kanonfina korgar med handtag av läder! Trodde inte jag gillade korg, men så såg jag dessa & blev kär ?!!
  2) Dessa korgar förmedlar värme & hemtrevlighet till rummet. Mitt i övrigt vita & svarta vardagsrum skulle få den där lilla extra mysfaktorn med korgarna innehållande inredningstidningar! Bredvid öppna spisen har jag en perfekt plats för denna fina inredningsprodukt!!

 • Camilla Björklund skriver:

  1. Min favorit är helt klart den bruna mysiga soffan med en massa kuddar.. Underbar att krypa upp i och mysa en kulen höstkväll.
  2. I korgen skulle jag lägga ett nybakat bröd, goda ostar, ett gott vin och en fruktkaka och ta med till en vän som behöver uppmuntran nu i juletider.

 • Marika skriver:

  1. Soffbordet i trä med hjul.
  2. Jag skulle förvara filtar i korgen, bra att ha framme vid kyliga tider.

 • Lena E skriver:

  962000…..den mattan skulle jag väldigt gärna vilja ha……
  I korgen skulle min hund få lägga alla sina gosedjur. Jodå, han plockar snällt tillbaka dom om man ber honom!

 • Noa skriver:

  1. Det fanns många fina productföremål i den nya katelogen. Något jag gillade lite extra mycket var er byrå/sideboard med produktnummer 913044 – otroligt häftig och innovativ design, har aldrig sett en sådan någon annanstans!
  Jag har två olivträd som nyligen har flyttat in från balkongen, de skulle få stå i dessa korgar innomhus nu under kallaste vintern och sedan skulle allt få flytta ut igen till våren. Korgarna med träden i skulle passa så fint till trätrallen vi precis har lagt och mina ärvda rottingfotöljer!

 • Malin Nilsson skriver:

  1) jag gillar deras korgar mest, men också korgstolarna som finns i katalogen. Särskilt de med vita dynor.
  2) jag skulle ha dem till mina stickgrejer. Stickor, garn, virknålar, måttband och så vidare. Nu ligger allt i en deppig hög.

 • Anemonia skriver:

  1.Jättemycket fint som finns i katalogen, jag skulle lätt kunna inreda ett helt hus med allt läckert jag hittar där!
  En extra stor favorit är i alla fall en stor rund ljusbricka, mörkt brun, med sju ljus i olika höjder. Den finns på sid 5 och artikelnr är 550594.
  2.Jag tycker mycket om att handarbeta, brodera, virka och sticka. De olika arbetena ligger i, inte de chicaste plastkassarna(?), min make brukar klaga på att de står överallt runt min favoritfåtölj!
  Vinner jag de fina korgarna så skulle de bli en helt perfekt förvaring till alla mina handarbeten och alla plastkassarna får åka i papperskorgen! Korgarna passar dessutom ypperligt bra in i inredningen i vardagsrummet!

 • Karin skriver:

  1. Det måste bli den blå-grå mattan på sidan 41. Hade passat perfekt i vårt bardagsrum.
  2. Korgarna hade blivit perfekta att ha i hallen för att få ordning på vantar, mössor och halsdukar. Fina korgar att bli välkomnade av direkt innanför dörren.

 • Therese skriver:

  Min favoritprodukt är (skrivbords-)lampan med artikelnummer 190079!
  I korgarna skulle jag nog variera ting att förvara, men just nu skulle det bli uppsatskorrigeringsutskrifter. Vantar, tidningar, sjalar, filtar och böcker tror jag också skulle fungera och se väldigt trivsamt ut!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.