Annons

15 december – dagens lucka i adventskalendern

Idag har ni chans att lägga vantarna på ett riktigt fint konstverk från Scandinavian Design factory, värde 895:-. I samarbete med konstnären Oskar Persson har Scandinavian Design Factory lanserat en limiterad upplaga av verket ”Ansikte I” om 50 numrerade och signerande exemplar. Ett av dessa döljer sig bakom dagens lucka. Dessutom ligger två trötspriser i potten i form av en skärbräda med styckdetaljer, värde 250:- och en väggkalender för 2014, värde 345:-. Så idag har tre personer chans till vinst! Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet inom 24 timmar. Lycka till!
 
1) Vilken är din favoritprodukt i Scandinavian Design Factorys sortiment? Motivera kort.
2) Om du vinner, var i ditt hem skulle du då placera detta verk?
 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Weronica som svarade 2013-12-15 kl 12:47:48 (tavlan), Catarina Nilsson som svarade 2013-12-15 kl 13:18:44 (skärbrädan) och Jessie som svarade 2013-12-15 kl 19:07:43 (kalendern)
*Tävlingen pågår tom 16/12 kl. 12.00. Vinnaren utses av SDF. Juryns beslut kan ej överklagas. Ett oramad tavla, en kalender och en skärbräda ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jonna K skriver:

  1) Konstverket som man kan vinna idag! Stilren men spännande med alla detaljer.
  2) I mitt vardagsrum. Jag håller på och planerar en fantastisk tavelvägg, men vill inte sätta upp allt innan jag samlat på mig åtminstone fem till konstverk. Den här skulle passa in där alldeles utmärkt!

 • Mia skriver:

  1. Gillar känslan i båda Ansiktsprinten.
  2. Över byrån i hallen.

 • A. skriver:

  1) Förutom Ansikte så gillar jag även Gestalter. Det är något med färgerna som slår an en sträng i mig.
  2) Tavlan skulle bli huvudperson i vår hall.

 • Nathalie skriver:

  Måste nog faktiskt säga att just ansiktetprinten är mina favoriter, gillar det lite abstrakta och mystiska i dessa print, och det vore så fint att få addera detta print till min fotovägg som ständigt är under utbyggnad.

 • Jenny skriver:

  1. Jag gillar skärbrädan med styckningsdetaljer. En produkt som pryder sin plats i köket, även när den inte används. Fin som en tavla!
  2. Ansiktet skulle få ta plats på en av våra tavelväggar i vardagsrummet. Bland fotokonst, barnteckningar, affischer och målningar kommer den att bli en del av en brokig men älskad samling.

 • 1) Min favorit är trycken av Oskar Persson. Ögonen drogs genast till hans ansikte när det var med i ett stilleben i Residence tidigare i höstas. Sedan såg jag det hos Ica Carlsson, vilket ledde mig in till Scandinavian Design Factory. Nu har jag önskat mig det av tomten, men vete sjutton om jag tror så mycket på den röde mannen längre, så det vore nog fint att kunna vinna det istället – själv brukar vara bäste dräng när man blir vuxen och tomtemagin falnar. Perssons uttryck har det där speciella som får ögat att fastna. Jag blir alltid lika fascinerad av att den där känslan kan åstadkommas genom att föra en penna över ett papper. Ett klassiskt konstuttryck, men ändå med en tydlig egen prägel, precis som jag tycker om det.
  2)Om jag har turen att vinna, så tror jag att jag skulle rama in trycket och gå runt i huset och känna in var tavlan vill vara. Jag tänker mig att den passar såväl som solitär på en vägg för att förstärka dess eget uttryck, samtidigt som jag ser den spela med i ett större sammanhang – förmodligen i ett av mina stilleben – kanske på vår Snövitrin som snart levereras till vårt matrum. Bakgrunden är frodiga blommor av Frank – kan tänka mig att det blir en skön krock med Oskar Perssons ansikte där.
  God jul och tack för en fin tävling!

 • Annica skriver:

  Ett. Ansiktet är ju fantastiskt fint, men en annan favorit är skärbrädan – speciellt eftersom min sambo inte är svensk, det är större sannolikhet att han kommer hem med rätt köttbit från affären.:)
  Två. I hallen för att välkomna mig hem.

 • Hannah skriver:

  Jag älskar ansiktet, men på andra plats kommer nog kalendern för 2014, stilren men ändå lekfull.
  Ansiktet hade placerats centralt så att det är något av det första gästerna möts av. 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Min favorit är kökshandduken ’att omvandla måttenheter’ för att den är grafisk, svartvit och mycket informativ!
  2. Konstverket skulle pryda sin plats ovanför arbetsplatsen, kanske skulle dess vakande ögon göra mig ofantligt produktiv och göra så att jag arbetar hårt istället för att vara med i tävlingar på internet.

 • Pyret skriver:

  1. Jag gillar alla printen. Jag tycker det är rätt svårt att hitta unika konstverk i en rimlig prisklass så denna typ av tryck i begränsad upplaga är väldigt kul att stöta på.
  2. Det skulle hamna någonstans i vardagsrummet. Osäker på var, sakerna får flytta runt lite då och då.

 • Anonym skriver:

  1. Mina favoriter är Ansiktsprinten.
  2. Den skulle hänga över mitt sidebord med mina favorit stilleben.

 • Emma Persson skriver:

  1. Mina favoriter är Ansiktsprinten.
  2. Den skulle hänga över mitt sidebord med mina favorit stilleben.

 • Johanna skriver:

  Favoriten är ansikte II.Ser nästan ut som den är spaggad och älskar grafitti och hoppas det får det erkännande det förtjänar som konstform snart.
  Hade ställt det på pallen vid sängen och futtat på spegeln som står där nu. Känner mig hur som helst som det här printet när jag vaknar på morgonen.

 • Olivia skriver:

  1. Jag måste nog säga Ansikte I, som ligger i potten idag, eller Ansikte II. Fantastiskt fina!
  2. Om jag vann skulle jag hänga den ovanför skrivbordet i mitt vardagsrum – där kan jag njuta av den varje dag!

 • Catarina Nilsson skriver:

  1. Mitt val hade varit Skärbrädan "Styckdetaljer" helt klart! De flesta skärbrädor brukar vara så enformiga och tråkiga men den här är lite lärorik på köpet, perfekt!
  2. Den hade faktiskt fått stå framme, bakom spisen, alltid redo!
  Catarina

 • Pauline skriver:

  Hej!
  1. Faktum är att skärbrädan med styckdetaljer är min favorit. Jag vet också att min far hade uppskattat detta då han är väldigt intresserad av sådana "trendenser" och meat packing district-känsla.
  2. Skärbrädan hade fått stå framme, stående på köksbänken, lutad mot kakelväggen. Om det är tavlan ni menar med "verk" så hade den placerats på en vägg som är framför ytterdörren så den är det första man ser när man stiger in.

 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund skriver:

  1. Jeg synes printet ANSIGT1 er helt fantastisk smukt!
  2. Det skulle hænge i min stue sammen med en række andre flotte prints og illustrationer 🙂

 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund skriver:

  1. Jeg synes printet ANSIGT1 er helt fantastisk smukt!
  2. Det skulle hænge i min stue sammen med en række andre flotte prints og illustrationer 🙂

 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund skriver:

  1. Jeg synes printet ANSIGT1 er helt fantastisk smukt!
  2. Det skulle hænge i min stue sammen med en række andre flotte prints og illustrationer 🙂

 • Sara Ljunggren skriver:

  1) Jag måste nog säga att dagens "Ansikte" är en favorit i hård konkurrens med skärbrädan med styckdetaljer. Jag får en känsla av Nils Ferlins självporträtt
  2) Vi har precis målat om vårt sovrum och letar efter konst att hänga däri – nu finns en lösning!

 • Jonathan skriver:

  1. Skärbrädan med styckdetaljer. Informativ, stilren och i fräscht material för användning.
  2. Hade hängt tavlan på vårt mindre gäst-wc istället för en spegel.

 • Lina Johansson skriver:

  Hej Frida!
  Jag undrar om du vill skriva under min namninsamling för att hjälpa de övergivna och föräldralösa bebisarna i Tanzania: http://namninsamling.se/index.php?sida=11&nid=8364

 • Erica Hjelm skriver:

  1. Jag gillar motivet Gestalter, den är varm och har ett budskap om kärlek och närhet över sig!
  2. Detta urläckra verk skulle få en självklar plats i vårt vardagsrum, där skulle den få hänga så att vi kan njuta av den från både vardagsrummet, hallen och köket!

 • Tina skriver:

  1. Det måste vara http://www.scandinaviandesignfactory.com/produkter/kok/styckdetaljer.html denna suveräna skärbräda. Som får en att känna sig som en michelin kock.
  2.Åh vilket konstverk! Jag skulle med stort nöje placera den i vardagsrummet så att det känns som om man stiger in i en helt vacker värld 🙂

 • Emma L skriver:

  1. Min favorit är just printer Ansikte I. Tycker konstverket är jättehäftigt där de stora svarta täckande partier blandas med de smala snirkliga linjerna och prickarna. Dessutom fängslas jag av ansiktsuttrycket, jag tycker personen ser fundersam och lite skeptiskt ut.
  2. Jag skulle placera verket i mitt vardagsrum, ovanför en fin gammal träbyrå jag ärvt. Där, på en central plats i hemmet, tror jag verkligen det skulle komma till sin rätt.

 • Anna skriver:

  1.Års almanackan för 2014 är en underbar grafik, kunna hålla ordning på alla, var o när dom finns hemma hos mig.
  2.den skull få finnas i mitt vardagsrum bland dom andra ansiktslös tavlorna.

 • Nina skriver:

  1. Jag älskar skärbrädan med styckdetaljer. Vikrigt att äta "riktig" och hemlagad mat och skärbrädan påminner en om detta och varifrån köttet kommer
  2. Den skulle få hänga i hallen över ett litet bord som jag ärvt av farmor

 • A Johansson skriver:

  1. Måttomvandlaren, har nyss upptäckt många amerikanska recept då underlättar den avsevärt!
  2. I mitt nyss färdiga art deco inspirerade badrum, en vägg möter 3.20 och där samlas konstverk av alla de slag.

 • Nickan skriver:

  1: Magnetlisten tilltalar mig mycket. Den är snygg i ek och praktisk med sina supermagneter. Att den sedan inte skadar en vass kniv är genialiskt. Snygga magnetlister springer man inte på så ofta.
  2: Jag skulle placera detta fina verk på väggen allrummet där vi idag redan har skiftande konstverk som är svartvita med guldram. Den skulle passa helt perfekt!!

 • elin skriver:

  1.Handduken med måttenheter är både praktisk och snygg. Gillar testa utländska recept och äldre svenska recept jag fått av mormor, och där finns många olika måttenheter.
  2. Den skulle få hänga framme, leta i linneskåpet med kaksmet på fingrarna är ingen höjdare och den säger besökaren lite om mig, att mina kokböcker inte bara står framme som prydnad.

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  Konstverket "Gestalter" är min favorit. Det finns någon speciell kemi mellan personerna på tavlan, som tilltalar mig. Kan även tänka mig ansiktet, som hade passat på min tavelvägg i vardagsrummet, där jag endast har motiv i svart-vitt.

 • Tove skriver:

  1. Förstapriset är favoriten. Känner igen mig i den på något sätt.
  2. Den hade suttit över min stereo där jag har en tom väggyta.

 • Marie D skriver:

  1. Min favoritprodukt i Scandinavian Design Factorys sortiment är helt klart skärbrädan med styckningsdetaljer. Snygg att ha framme i köket och samtidigt funktionell!
  2. Den skulle få 1:a parkett över vår hallbyrå.

 • Victoria G skriver:

  1. Älskar samtliga prints samt skärbrädan med styckningsdetaljer som skulle vara en toppenpresent till min matlagningsglada sambo.
  2. Den skulle få en given plats i vårt vardagsrum.

 • Anna W skriver:

  1. Min favoritprodukt är Ansikte I. Det är en bild som drar till sig betraktaren.
  2. Den skulle jag hänga i vardagsrummet ovanför vår TV. Då skulle jag ha något intressant att titta på även om någon valt ett tråkigt program att titta på.

 • Mikaela skriver:

  1. Jag gillar postern att omvandla måttenheter. Dels för att den är grafisk och dessutom är den väldigt informativ och användbar.
  2. Hm.. eftersom jag är inneboende just nu skulle den få stå lite fint lutat mot väggen. Men i min framtida bostad skulle den få hänga i mitt sovrum eftersom den passar så bra in med färgerna jag tänker mig där.

 • Linda Viklund skriver:

  1) Alla prints som finns i limiterat antal ex. Inte nog med att de är super snygga iom att det är limiterat antal ex så vet man att man kan känna sig lite unik med en av dessa på väggen.
  2)I vardagsrummet för alla att beskåda när de hälsar på!

 • Helena skriver:

  1. Skärbrädan styckdetaljer. Därför att den är både snygg och funktionell vilket är det ultimata med god design.
  2. Den skulle få pryda en vägg i vårt nyinköpta hus vars väggar gapar stort efter fin konst.

 • Henrik skriver:

  Blev helt blown away av detta porträtt! Alltså, den tog andan ur mig!
  Jag vill stirra mig förvirrad på den. Dvs, jag vill ha den över skrivbordet och vill att den ska glo tillbaka på mig.

 • Lissan skriver:

  Min favorit är nog skärbrädan… men ansiktet ligger bara snäppet efter. Tavlan skulle göra sig perfekt i hallen.. håller tummar och tår att jag vinner

 • funkynality skriver:

  Skärbrädan står för allt jag älskar. Dvs funktion och god design. Funkynality helt enkelt.
  Jag skulle förvara den på mitt tidnings/tavellist i köket. Det finns inga tidningar eller tavlor där. Bara funktion och skönhet.

 • Lillkajsa skriver:

  1. ATT OMVANDLA MÅTTENHETER
  Så förträffligt att alltid ha till hands alla måttenheter.
  2. Jag skulle hänga den bredvid min väggklocka från 50-talet ovanför min ärvda buffe från morfar.

 • Lisa O skriver:

  1&2: Har en påbörjad tavelvägg med ett "hål" som jag letat lämpligt alster till en längre tid. För ett tag sedan såg jag, via ett tips på Ica Carlssons blogg, Oskar Perssons bilder och blev genast förtjust i "Gestalter". Ju mer jag studerat bilderna desto mer lutar det dock åt att "Ansikte I" vinner i längden men för tillfället är det dött lopp. Hoppas jag vinner den ena så kan jag köpa den andra och slippa ett beslut så här i juletid.

 • Sara skriver:

  1. Gillar de snygga knivlisterna extra mycket..kanske mest för att just en snygg knivlist saknas i vårat kök!
  2. Tavlan får min syster Emma placera i sitt nyinköpta hus. Dels i inflyttningspresent och dels för…jag vill ge en förlåt-mig present till henne. Jag använde inte hjärnan så mycket i en liten dispyt som seglade upp mellan oss nyligen. Tramsigt av mig.

 • Emma skriver:

  1. Ansikte 1 är min favorit då den påminner om någon speciell
  2. En tavelsamling i svarta och vita toner ska hängas i sovrummet ovanför sängen och där saknas det fortfarande en och annan bild. Ansikte 1 skulle definitivt fylla ett tomrum.

 • Lotta skriver:

  1. Min favorit är det fina öl och vinglasstället. Bara så elegant att placera mina vin och ölglas i köket. Ser fint ut.
  2. Jag skulle placera tavlan i vardagsrummet. Hade passat bra där.

 • Evelina skriver:

  Artprinten Gestalter
  I vardagsrummet vid kaminen. De gör båda två varandra intressantare och kaminen ger denna mörka bild mer värme. Man kommer att tycka om dem båda.

 • Elisabeth skriver:

  Jag drogs genast till Ansikte 1, som också är min favorit ur ert sortiment.
  Tavlan fascinerar mig då ansiktet avspeglar ett virrvarr av sammansatta sinnesstämningar. Men samtidigt mitt i det kaotiska kan jag skönja ett stabilt lugn. Med andra ord förmedlar Ansikte 1 en eller flera sinnesstämningar vi alla kan känna igen oss i.
  Så om jag hade turen att vinna detta fina pris, skulle jag hänga upp tavlan på väggen i ögonhöjd, och bredvid en porträttspegel i vår tambur. Förhoppningsvis skulle det bjuda in betraktaren till en visuell reflektion. Dels över tavlans olika känslouttryck, men kanske också ge betraktaren en inblick i sitt egna inre. Och med det kanske följande tanke väcks: "Vilken sinnesstämning tar jag med mig in här?"

 • Marika skriver:

  Älskar Ansikte I, Orskar Persson påminner om Jesper Walderstens verk som också de är helt underbara. Detta fina verk skulle jag hänga i hallen i vårat nya hus så att det är det första som man ser då man kommer hem till oss.

 • Alexandra skriver:

  1) Jag älskar Ansikte I, helt fantastiskt konstverk och otroligt charmig. Den förmedlar olika känslor och personligheter vilket jag tycker är fascinerande.
  2) Jag hade utan tvekan placerat tavlan i hallen ovanför vår antika byrå, så att det är det fösta man ser när man kommer till oss och sätter stilen i restan av hemmet.

 • alex skriver:

  1. Sen jag såg skärbrädan irl så har den funnits på min önskelista, praktisk och snygg. så den skulle va högsta vinsten för mig;)
  2. Vann jag tavlan skulle den få hänga i vår svårinredda korridor, ett blickfång skulle göra det annars smala tråkiga utrymmet lite finare:) men som sagt, skärbrädan Den skulle göra sig såååå bra i vårt kök!
  /Ale

 • Jenny skriver:

  När jag Ansikte I såg
  En uppenbarelse i mitt sinne låg
  Det är sortimentets guldsten
  Så vacker, enkel och ren
  Att få pryda mitt hem med denna skönhet
  Det ger min tomma vägg värdighet
  Jag så länge har drömt
  Att få pryda väggen med något som inte blir glömt
  I tider som de här
  Pank student jag är
  Det är inte lätt att få kosingen att räcka till
  Det är så mycket jag vill
  Bilden skulle få en hedersplats bredvid min hylla
  Den kommer att få följa med i alla hem jag i framtiden ska fylla

 • Lina skriver:

  1. Gillar skärbrädorna, SDF har lyckats göra något så tråkigt som en skärbräda till en litet konstverk som man mer än gärna vill ha framme hela tiden. Något som också är väldigt praktiskt då man slipper leta runt i skåp och lådor!
  2. Tror den skulle passa bra ovanför vår sekretär. Om man behöver fundera lite när man sitter och jobbar kan man bara stirra in i denna tavla och drömma sig bort.

 • Nita skriver:

  1. Jag tycker allra bäst om Gestalter, detta pga att den är så suggestiv.
  2. Jag skulle placera den i sovrummet, har en fortfarande tom vägg ovanför sängen, som bara väntar på det rätta motivet 😉

 • Titti skarp skriver:

  hej
  jag är med min favorit grej/sak är denna http://www.scandinaviandesignfactory.com/produkter/kok/styckdetaljer.html
  om jag vinner så skulle jag ha den i vardagsrummet och den skulle sitta där så fint
  jättefint
  hoppas på tur
  Titti

 • Anna-Maria skriver:

  1. Det är nog dagens vinst som jag gillar mest!
  2. Den skulle hänga i vårt nytapetserade sovrum!

 • Favorit: Kalender 2014… gillar det svarta och vita. Tavlan skulle få en plats i ett stilleben i vardagsrummet.

 • Anna Hägg skriver:

  min favorit: http://www.scandinaviandesignfactory.com/produkter/kok/upside-down.html för att det förenklar förvaringen av glas mot att ha dem i skåpet.
  i hallen så alla gäster den skulle se.

 • Anna J skriver:

  1. Min absoluta favorit är skärbrädan "Styckdetaljer". Lärorik och snygg på samma gång. En riktigt snygg användbar prydnad i köket!
  2. Tavlan Ansiktet skulle få bli en del av min nya fotovägg jag planerar över sängen i min sovalkov.
  Skulle jag vinna skärbrädan som är min favorit så skulle den få en hedersplats i köket så den syns lång väg!

 • Stina skriver:

  1) skärbrädan lök
  2 ovanför vårt sideboard från artek

 • Anna H skriver:

  Hej!
  1. Efter att ha kikat igenom samtliga alster är mitt svar "Ansikte 1"
  Jag fascineras av porträtt och jag och min sambo samlar på porträtt här hemma. Ansikte 1 är för mig både grafiskt tilltalande samt lite kuslig. Jag gillar stämningen i motivet.
  2. Den hade fått sitta på väggen ovanför köksön. Då hade man kunnat diskutera och njuta av den varje dag näran lagar mat och har vänner över på middag.
  Gladelig jul!
  Önskar
  Anna

 • Veronica skriver:

  1. Jag gillar tavlorna med måttenheter. Ironiskt då jag är lätt handikappad i köket!
  2. Jag skulle faktiskt ha med tavlan till jobbet, jag är på jobbet större delen av min vakna tid så dumt att ha den hemma!

 • Sanna skriver:

  1. Min favoritprodukt i Scandinavian Design Factorys sortiment är helt klart Upside Down, då jag tycker snygga vin och öl glas borde få en större plats i köket och synas lite mer.
  2. Skulle nog sätta upp den i hallen där jag har den perfekta platsen för detta fina konstverk.
  Kram Sanna

 • Teresa skriver:

  1. Printet "att omvandla måttenheter". Att omvandla en praktisk och välbehövlig instruktion till konst är ett konststycke i sig!
  2. Bredvid min kroppsspegel som jag använder dagligen, där jag lägger mitt smink och fixar min kaluffs med varierad framgång. Nya perspektiv kan behövas då man ojar sig över en "bad hair day"!

 • malin skriver:

  1. ansiktet
  2. i vardagsrummet!

 • Stine skriver:

  Min favorit är skärbrädan! Håller tummarna för att jag vinner den och kommer såklart använda den i köket.

 • Linnea skriver:

  1. Jag tycker printet gestalter var oerhört fint!
  2. jag skulle hänga tavlan óvanför soffan, tycker den skulle passa perfekt med min San fransisco tavla från Ehrenstråhle & wågnert som hänger där.

 • Rut skriver:

  Skärbrädan med illustrationer av lök,
  skulle jag behöva i mitt kök!
  Tavlan passar så fint på vardagsrummets vägg.

 • Marit E skriver:

  1. Alla tre artprinten är underbara men jag fastnade även för kökshandduken med omvandlingstabell för måttenheter.
  2. Tavlan får hänga i köket, som en extragäst!

 • Emma S skriver:

  1. Min favorit är ansikte 1, och även de andra printen. Även fast de är mycket speciella och fina, så känns det ändå som de skulle kunna passa i de flesta rum, vilket är jättebra! Jag tycker även om att printet är så abstrakt ändå, vilket gör att man kan låta tankarna fara iväg när man ser på det. Ett jättefint konstverk alltså!
  2. Om jag vann den skulle jag hänga den ovanför sängen i mitt nya rum. Rummet skall jag inreda men en massa fina inspirerande saker; tavlor, anslagstavlor, hyllor med mera. Jag tror att tavlan skulle göra sig perfekt där! När jag behöver en liten paus från skolarbetet kan jag titta på den och låta tankarna fara för ett ögonblick!

 • Magnus skriver:

  1. Ansiktet. Fantastisk.
  2. Över soffan. Kommer bli fantastiskt.

 • Anonym skriver:

  1. Öl- och vinglasställ, för att kunna ha mina fina, gamla ärvda glas framme istället för de att stå inne i ett skåp.
  2.I köket för att få lite sällskap när jag äter ensam.

 • Maggan skriver:

  1. Öl- och vinglassställ, för att kunna ha mina fina, gamla ärvda glas framme istället för att de ska stå inne i ett skåp.a
  2. I köket för att få lite sällskap när jg äter ensam.

 • Malin skriver:

  1. Ansikte 1 är min favorit. Den skulle passa så otroligt fint i vårt nya hus.
  2. Rakt framför soffan där jag sitter har vi en helt kal vägg. Där, just där, skulle den få hänga!

 • Sandie skriver:

  1. Gillar ansiktet fantastiskt mycket! Så det skulle bli mitt första val!
  2. Jag har en speciellplatsi mitt nya egna boende som jag letat ett helt år efter rätt tavla, i matrummet ovanför en 60-tals skänk, där skulle denna pryda sig fantastiskt fint!
  God Jul!

 • Emma B skriver:

  1.skärbrädan med styckdetaljer är så fin
  2. Ja, i köket på skänken så den står synlig att beskådas 🙂

 • Jessie skriver:

  1) Min favorit är kalendern eftersom den är så enkel och blir ett konstverk på väggen som förändras i sin enkelhet varje månadsskifte.
  2) Om jag skulle vinna detta konstverk skulle jag hänga det i vardagsrummet, på väggen man ser direkt då man öppnar ytterdörren.

 • Viktoria skriver:

  1. Favoriten är skärbrädan "Styckdetaljer". Snygg att ha framme även när den inte används.
  2. Denna skulle få sitta i vårt matrum där väggen idag skriker efter en snygg tavla.

 • Jennifer skriver:

  1. Jag älskar printen att omvandla måtten, den är både praktisk och väldigt snygg!
  2. Jag hade hängt tavlan ovanför min öppna spis så det blir center of attention!

 • Nina skriver:

  1. Jag fastnade omedelbart för printet Gestalter.
  2. Denna skulle passa perfekt i vårt vardagsrum, precis ovanför den öppna spisen.
  Nu håller jag tummarna.
  Varm kram
  Nina

 • annika skriver:

  Förutom Ansikte så gillar jag även Gestalter. Det är något med färgerna som slår an en sträng i mig.
  2.tavlan i sovrummet

 • Martina skriver:

  1. Min favorit var skärbrädan, som redan finns i köket, fram till för någon vecka sedan då jag såg Oskars print efter att ha läst Ica Carlssons blogg. Har lagt ansiktet på önskelistan men tyvärr ser inte mannen det magisk i det.
  2. Den kommer hänga på mina tavelväggar där olika målningar och prints samsas.

 • susanne sandström skriver:

  1) kökshandduken Julefrid tycker jag är grafiskt fin och kul!
  2) Vi gillar konst, överallt sitter konst på våra väggar – ansikte 1 skulle få sitta bredvid två verk av Bellmer där den skulle samverka på ett intressant sätt.

 • Frida skriver:

  Gestalter är min favorit. Tycker om formspråket och den effektfulla enkelheten.
  Om jag skulle ha turen att vinna skulle tavlan få hänga i vardagsrummet på vår vackra konstvägg! Där skulle den platsa perfekt!

 • Frida skriver:

  Gestalter är min favorit. Tycker om formspråket och den effektfulla enkelheten.
  Om jag skulle ha turen att vinna skulle tavlan få hänga i vardagsrummet på vår vackra konstvägg! Där skulle den platsa perfekt!

 • mia skriver:

  1. Båda Ansiktet är helt fantastiska!
  2. Inte ett så originellt svar men jag skulle placera det i vardagsrummet som också är en del av köket. Vårt hus har en öppen planlösning och i köket/vardagsrummet spenderar vi i särklass mest tid. Och med lite väggyta så väljer man noga noga vad som hängs upp. Ansiktet skulle definitivt kvala in ; (

 • Elin skriver:

  Ansikte 1 vann mig 🙂
  Jag skulle pryda mitt nya vardagsrum i nya huset om jag vann!

 • Birgitta skriver:

  1. Ansikte 1.Precis som vi människor är i dessa juletider, stressade och vimsiga.
  2. Skulle ge ett lyft till vår vita och helt kala trappuppgång.

 • Nina skriver:

  1. Jag gillar skärbrädan skarpt! Och även kökshanddukarna. Det är en lite morbid känsla av att ha styckningsanvisningar framme. Jag gillar det!
  2. Konstverket får mig att tänka på det kaos jag kan uppleva i huvudet ibland. "För mycket information" skulle jag vilja kalla den. Därför tycker jag att den göra sig bäst alldeles bredvid bokhyllan.

 • Suss skriver:

  1. Disktrasorna Julgran – Det skall väl vara lite flärd över bortplockandet under julen också!
  2. Tavlan skulle sitta på en vägg i min hall.

 • Lotta skriver:

  Jag har svårt att slita blicken från ansiktstavlan man kan vinna. Den fängslar mig och ändrar karaktär medan jag tittar på den.
  Tavlan skulle få hedersplats ovanför byrån i vår hall. Där blir den det första man möter när man kommer hem till oss.

 • Terese skriver:

  1. Älskar det porträttet som man kan bli lycklig vinnare till idag! Det känns stilrent och personligt, love it!
  2. Det skulle få hänga ovanför min vita soffa där jag ännu inte velat slå upp ett enda spik! Detta skulle få bli det första! Perfektion!

 • Lisa skriver:

  1. Kalendern älskar jag! Enkel, lättplacerad och snygg!
  2. Tavlan hade fått sitta i sovrummet, passar perfekt ihop med andra svart/vita tavlor vi har där.

 • Kristin skriver:

  1. Gillar det humoristiska och fina Vinstället Upp och Ned
  2. Skulle placera denna fina print i vår musik/skrivarstudio!

 • Jossi skriver:

  1. Måttomvandlaren tycker jag är både tilltalande formgiven och praktisk.
  2. Om jag skulle vinna så skulle den få pryda väggen ovanför skohyllan i min walk-in-closet. Den väggen är idag tom då jag väntat på den perfekta tavlan, och nu har jag hittat den!

 • 1. denna e sååå attans praktiskt och dessutom stilrent snygg–http://www.scandinaviandesignfactory.com/produkter/kok/knife-catcher-classic.html
  2. jag skulle placerat denna i vårat bibliotek o relax rum

 • Maria W skriver:

  Gestalter, så mycket kärlek och känslor i den. Underbar! Och de två cirklarna ser jag som barnen mellan gestalterna, eller något som håller dem isär… Går att tolka in så mycket.
  Skulle jag få vinsten skulle den få en hedersplats i vårt nyrenoverade badrum, mer konst på dass!

 • Ida D skriver:

  1) Skärbrädan med styckdetaljer! Den är riktigt snygg att ha framme med
  2) Den hade fått hänga med till mitt nya hem, sommarstället på västkusten

 • Johanna skriver:

  Ansiktsprinten tilltalar mig mest, så fin och uttryckelsefull. Skulle hänga den i sovrummet, tror den skulle passa bra där. 🙂

 • Sarah skriver:

  1. Jag älskar artprintet gestalter. Stilrent men ändå med känsla, något man inte får av många av dagens grafiska tryck.
  2. Den skulle få pryda väggen bredvid vår säng. Min man har fått för sig att man inte får ha "dystra saker" i sovrummet, och därför hänger nu där en hysterisk tavla med solar (!) som passar bättre i ett barnrum. Jag tänker att jag diskret kan smyga bort den…

 • Jessica skriver:

  1. Inget unikt svar ser jag men jag väljer ansiktet. Har hållit tavlan kär sedan jag såg den i en inredningstidning.
  2. Jag har en perfekt plats för den bakom soffan, har ett hål i tavelväggen som inte är färdig.

 • Ulrika Lindblom skriver:

  1. Mina favorit är ansiktsprinten.
  2. Den skulle få hänga över mitt sidebord med mina favorit stilleben i vardagsrummet.

 • Matilda skriver:

  1. Favoritprodukten måste jag nog säga tavlan "gestalter", blev helt såld när jag såg den!! Diggar även skärbrädorna.
  2. Tavlan skulle få stå på en byrå bredvid tv i vardagsrummet. Tror den kommer bli fin där!

 • Ann-Charlotte skriver:

  1. Tavlan med omvandlare av måttenheter. Snygg och praktisk att ha när man löser mormors gamla recept 🙂
  2. Jag hade satt tavlan inne på vår gästtoalett. Perfekt att kunna sitta och gestalta tavlan i lugn och ro. Plus att mannen och dom manliga gästerna i hushållet kanske väljer att sitta ner och kissa (som rekommenderas) istället för att stå.
  Håller tummarna!!

 • 1) Min favorit artikel i sortimentet är kökshandduken med måttomvandling, både snygg och praktisk i köket! Tänk så ofta man får springa efter datorn eller läsplattan för att översätta olika måttenheter!
  2) Den skulle få bli hedersgäst på vår tavelvägg i vardagsrummet.

 • Jenny Lindberg skriver:

  1. Det är någonting med printet Gestalter som jag gillar. Jag tror det är att jag tolkar motivet som att det handlar om tvåsamhet och kärlek och allt som betyder något bygger på det!
  2. Tavlan skulle få hedersplatsen i hallen över vår gamla skänk som står där. På det sättet är tavlan det första man ser när man kommer hem och det sista man ser när man går!

 • Therese skriver:

  Jag gillar de tre produkterna i tävlingen skarpt men även Måttenheter-printet! Det är skitsnyggt plus sjukt användbart -platsar därför perfekt brevid dörrposten in till köket.
  Ansikte I skulle verkligen passa på den plats alla besöker -platsen för eftertänksamhet; på toalettväggen (huu det låter ju extremt oglammigt men det är verkligen en hedersplats!!).

 • Jessica skriver:

  1. Jag fastnade direkt för printen. Alla tre fängslar mig och gör mig nyfiken, men Gestalter är nog favoriten.
  2. Detta print skulle få hänga som blickfång i slutet av en korridor i vårt hus. Jag har länge letat efter något som kan göra korridoren intressant istället för lång och tråkig som den känns idag.

 • Frida skriver:

  1. Det magnetiska knivlisten är det snyggaste magnetiska knivlist jag skådat. Så, ja, där är mitt svar
  2. Tavlan skulle få sitta upplyst i trappen på en vit vägg. Galet snyggt.

 • tess skriver:

  1, skärbrädan, helt klart!
  2, I min läshörna. Strax ovanför min skinnfåtölj från 20-talet. Den skulle göra sig perfekt där.

 • Katrin L skriver:

  1, jag gillar både Ansikte I och Ansikte II. Gillar när man själv får tolka vad ansiktet säger, är personen ledsen? Fundersam? Eller kanske trött…
  2, jag skulle hänga ansiktet ovanför ett vitt skåp på väggen precis när vi kommer upp för trappan, så det är det första vi ser när vi går upp på övervåningen. Där hade det passar och skapat lite personlig karaktär till det lite mer privata våningsplanet.

 • Sarah skriver:

  1 printen är fantastiska! Svårt att hitta vacker konst till rimliga priser.
  2 I hallen så att både jag och mina gäster ser den varje dag

 • Charly Katrin Mårtensson skriver:

  1. Jag gillar faktiskt Ansikte I bäst, haha! Så vacker.
  2. Jag lever litet, men jag tror jag skulle sätta den på min toalettdörr. Don’t get me wrong! Enligt mig är det bara de mest speciella verken som hamnar in the throne room. Jag menar det! Skulle kanske fungera ovanför toaletten, men jag överväger att sätta min mini-Mona Lisa där.

 • Sofia skriver:

  1. Helt klart tavlan som lottas ut. Den är tänkvärd. Man kan stå framför den en stund och alla möjliga intressanta tankar börjar då poppa upp.
  2. Jag ska hänga tavlan i mitt vardagsrum ovanför soffan. Alla gäster kommer se den!!

 • Erica skriver:

  1. Älskar denna:http://www.scandinaviandesignfactory.com/produkter/limiterat/ansikte2.html
  På något konstigt sätt gör den mig lugn och trygg, den är så enkel men ändå vacker.
  2.Denna skulle sitta perfekt ovanför mitt piano, på min helgräddvita vägg.

 • Aniika skriver:

  1. Magnetlisten för knivar (classic). Just nu ligger alla våra vassa knivar i en kartong bredvid micron (japp, två småbarn i huset!) Letar efter den perfekta lösningen, den här magnetlisten kan vara svaret på mina böner!
  2. Jag skulle hänga den på hemmakontoret som jag längtar efter att fixa till i vårt nyinköpta hus! Där ska den hänga tillsammans med andra bilder/foton/tavlor som ger mig pepp!

 • Tove skriver:

  1. Ansikte 1 och Gestalter är mina två favoritprodukter! Kom av en slump in på Design Factorys hemsida och föll pladask för bägge av dem då det finns rum för egen personlig tolkning. Ska flytta hemifrån, och tavlan skulle sitta perfekt ovanför soffan i vardagsrummet. Men med en skral studentekonomi är sukta allt jag kunnat göra hittills, så jag skulle bli absolut överlycklig om jag vann!
  2. Som jag ivrigt nämnde ovan skulle tavlan placeras på fotoväggen i min nya första egna lägenhet. Den skulle sitta absolut perfekt där!

 • Martina Isaksson skriver:

  Jag gillar båda printen med ansikten väldigt, väldigt mycket!
  Skulle jag ha turen att vinna så skulle den fina tavlan hamna över min nya Snöbyrå i hallen:-)

 • Linnea skriver:

  1, Printen av Oskar. Man blir som uppslukad av trycket och jag bara älskar verk där man hittar nya uttryck och vinklar i bilden fastän man sett den flera gånger förut.
  2. Väggen i vardagsrummet ekar tom trots att vi bott i huset i tre år. Det är verkligen dags att ge den ett uttryck!

 • Ellendellen skriver:

  1. Jag tycker ansiktet är fantastiskt, att någon som vid första anblick kan se ut som virrvarr döljer ett fantastiskt porträtt.
  2. Ovanför sonens säng håller jag på att bygga upp ett kollage av trötta eller sovande men. Något för honom att titta på och inspireras av kvällar han inte kan sova.. och visst skulle denna skönhet passa in som en lite trötter man.

 • Ramlösa Malin skriver:

  Fråga ett- favoriten är dagens vinst ansikte 1. Känns som man kan titta och titta och se nya uttryck. Enkelt och intressant och klassiskt. Det är grejer man vill ha!
  Fråga två- printet hamnar i vårt lilla matrum med grymt ljus och utsikt över björktopparna i vårt sutterängradhus.

 • Emma skriver:

  1. Nu, äntligen, hittade jag ju en kalender som jag föll pladask för…som jag letat så den blir helt klart min favorit:)Får ju nästan hoppas på att vinna tröstpriset nu även om ansiktet är riktigt snyggt!
  2. Den skulle hamna i hallen på förvaringsbänken och välkomna alla våra gäster!

 • Rebecca skriver:

  1. Eftersom vi är en änna köttälskande familj är skärbrädan Styckdetaljer ett givet alternativ. Informativ, praktisk och skitsnygg!
  2. Ett sånt vackert stycke hade fått stå på vårt vitrinskåp vilket gör den synlig så fort man entrar vardagsrummet. Perfekt!

 • Viktoria Olsson skriver:

  1. Jag gillar verkligen "Gestalter", jag tycker att de olika färgtonerna i bilden väcker liv i siluetterna.
  2. Den skulle helt klart få en hedersplats i vardagsrummet.

 • Angelica skriver:

  1) Vinsten är faktiskt min favorit produkt!
  2) Jag skulle placera den på min kakelugn i sovrummet så man har ngt fint att titta på innan man somnar!

 • Karin skriver:

  1. Gillar bäst printen! Så härligt kaos-artade men enkla och snygga. Man vill kolla mer på dem, de skapar nyfikenhet.
  2. Printer kommer att stå på golvet tillsammans med våra andra tavlor och prints i vardagsrummet!

 • Anna W skriver:

  1. Öl- och vinglasstället upside down, har letat överallt efter något sådant som inte ser ut som de vanliga som finns i barer och detta är klockrent! 2. Jag skulle hänga denna vackra tavla i trappen, med en tvååring som tränar trappgång skulle jag få njuta av den mycket!!

 • Inga-Maj Bjurbäck skriver:

  kökshandduken att omvandla måttenheter
  jag skulle placera tavlan i hallen,så man såg den direkt man öppnar dörren

 • Jennifer skriver:

  Wow vad jag vill vinna!!!!!!
  Just ansiktsprinten är faktiskt favoriter!!
  Mystiska, abstrakta och man kan titta på dem länge länge….
  Skulle jag vinna skulle jag hoppa jämnfota och då klart hänga tavlan i vardagsrummet på bästa plats då man kan se den då mycketvsom möjligt!!

 • Jenny skriver:

  Jag har sneglat länge på oskar persson o har sån beslutsångest vilken jag tycker bäst om. Ansikte 1 eller ansikte 2. Att få vinna jus denna luckan hade varit fantastist för då både slapp jag välja o dessutom hade taveldrömmen blivit verklig lite fortare. Den har redan en given plats i cenrum av vår tavelvägg som vi håller på att sätta upp ovanför matplatsen.
  Andra valet i webshopen hade klart varit skärbrädan som jag suktat efter se jag såg den på svenssons för ett drygt år sen.
  Tack för en rolig kalender o hoppas extra mkt just idag!!!

 • Jenny skriver:

  Jag har sneglat länge på oskar persson o har sån beslutsångest vilken jag tycker bäst om. Ansikte 1 eller ansikte 2. Att få vinna jus denna luckan hade varit fantastist för då både slapp jag välja o dessutom hade taveldrömmen blivit verklig lite fortare. Den har redan en given plats i cenrum av vår tavelvägg som vi håller på att sätta upp ovanför matplatsen.
  Andra valet i webshopen hade klart varit skärbrädan som jag suktat efter se jag såg den på svenssons för ett drygt år sen.
  Tack för en rolig kalender o hoppas extra mkt just idag!!!

 • Axel skriver:

  1. Öl- och vinglasstället Upside Down, så häftig!
  2. Den kommer förmodligen inte hänga hos mig alls utan kommer att ge bort den till min käre syster som är ett stort fan av Oskar Persson. Hon fyller år i Januari så detta blir perfekt!

 • Johanna skriver:

  1. Min favorit är skärbrädan med styckdetaljer. Snygg och praktisk som ett konstverk på köksbänken!
  2. Tavlan passar perfekt i hallen i vår alldeles nyinköpta lägenhet.

 • Anja skriver:

  1. Min favorit er nok kalenderen, da den er så enkel og minimalistisk
  2. Jeg ville hænge værket op som en del af min billedvæg.

 • A skriver:

  1. Magnetisk knivlist i svart.
  2. Den skulle hänga i barnets rum… för att man skulle kunna sätta upp alla hennes små bilar. De olika färgerna på bilarna blir effektfullt mot svart.

 • Hanna B. skriver:

  1. Skärbrädan med styckdetaljer har varit en favorit sedan jag såg den för första gången på Konstfacks julmässa den 1:a advent. Men efter att ha sett Oskar Perssons fantastiskt vackra ansiktsbilder måste jag säga att hans prints är en ny favorit, och då speciellt Ansikte I!
  2. Den är för fin för att hänga på tavelväggen bland all övrig konst. Därför skulle jag placera Oskar Persson på en alldeles egen vägg, mellan vardagsrums- och matrumsingången, där passerar man allra mest och där syns den därför allra bäst!

 • Lena Eriksson skriver:

  1. SKÄRBRÄDA Styckdetaljer, om jag en gång till ska ge mig på att köpa en oxe eller gris har jag då bättre koll på var delarna är.
  2. Denna tavla skulle då hamna i vardagsrummet till allas beskådande.

 • Madeleine skriver:

  Älskade skörbrädan som du hade som tröstpris. Både funktionellt och vackert på en och samma gång. Om jag vann tavlan skulle jag ha den i sovrummet som just nu är under förändring. Jag byter från ett vitt och grått tema till ett rum med röda och rosa textilier, svart fransk järnsäng, bruna fårplädar, detaljer i björk på de redan vita väggarna. Svartvita tavlor skulle göra sig fint där.

 • Jessica Sundberg skriver:

  Jag gillar Artprint gestalter. Man kan ana men ändå lämnas tolkningen åt fantasin. Sånt gillar jag. Finns alltid nåt nytt att upptäcka i såna tavlor.
  Jag skulle hänga den i hallen så att så många som möjligt för njuta av den!

 • Vera skriver:

  Jag älskar ansiktet! Det är abstrakt men ändå är igenkänningsfaktorn hög.
  Jag skulle hänga den på min vägg i vardagsrummet där jag har andra tavlor i samma stil och olika storlekar.

 • Sanja. skriver:

  1. Konstverket man kan vinna idag. För att detta symboliserar mystik och är dessutom väldigt futuristiskt. Mycket intressant och tilltalade konstverk.
  2. Vinner jag tavlan ska den placeras i på en smal vägg som länge, länge, länge stått alldeles för tom.

 • Ica Carlsson skriver:

  1. Oskars Ansikte är min favorit! Som så många!
  2. Den skulle få hänga på en hedersplats i vårt kök, det är där vi tillbringar mest tid och där finns en vägg som gapar efter ett Ansikte av Oskar.

 • Elin skriver:

  1) Tavlorna är jättefina, även skärbrädan med styckdetaljerna. Skulle passa perfekt i vårt nya kök!
  2) har påbörjat en tavelvägg i hallen där foton, konsttryck samt vår fina loppisfyndade kopparspegel finns. Där skulle ansiktet må gott.

 • Ina skriver:

  Ett. Oskars Ansikte är min favorit! Den andas modern livstil!
  Två. Den skulle få hänga i vårt vardagsrum där jag planerar en tavelvägg.

 • Erika skriver:

  1. Magnetslist för knivar. Har inte hittat några snygga sådana någon annanstans.
  2. I vårt badrum då det är en plats där väggarna oftast glöms bort.

 • Anna skriver:

  Min favorit är skärbrädan med lökarna. Den är fantastiskt fin att ha stående på bänken i köket och egentligen på tok för fin för att sätta kniven på. Det skulle vara en fröjd att ha den i köket och kanske skulle den få mig att laga mer mat till min mans stora glädje, haha!
  Den skulle ha sin plats stående på diskbänken lutat mot väggen när den inte används!

 • Amanda skriver:

  1. Åh, jag älskar Ansiktet men också Gestalter, det är något så härligt abstrakt över dessa tavlor som gör dem så intressanta att jag tror att jag skulle kunna titta på dem i timmar utan att tröttna.
  2. Om jag vann Ansiktet så skulle denna få sitta i vår musikhörna i vardagsrummet, bredvid gitarren på väggen.

 • Designtjejen/Emmelie skriver:

  1. Det är något med tavlan Gestalter som fångar mig. När jag tittar på den så börjar jag automatiskt fundera på bakgrunden och vad de egentligen gör där, vilken konversation de har osv.
  2. Den skulle få hänga i vår hall, så att man verkligen ser den varje gång man kommer och går!

 • Ida skriver:

  1. Definitivt dagens gevinst, den er vakker med ett kreativt men allikevel fredfylt kaos, utrolig at kunstneren har klart det!
  2. Vi har ingenting på veggene i vårt nye hus og hadde passet perfekt ved sofaen ❤️

 • Sandra skriver:

  1. Definitivt Ansikte I. Jag uppfattar ett vemod i ansiktet som är så vackert samtidigt som den är så otroligt cool. Kaotisk och självklar. Ända sedan jag såg den för första gången har den varit på önskelistan och nu har jag äntligen hittat var den säljs någonstans.
  2. Den skulle få hänga ovanför pianot i vardagsrummet, kanske tillsammans med Ansikte II…

 • Gabriella skriver:

  1. Ansikte 1. Jag tycker den understryker hur rörigt vårt inre är, så fullt av tankar och ologiskt handlande men samtidigt ger den en påminnelse om att vi alla är likadana. En skön tröst.
  2. Tavlan skulle hänga bredvid en färgglad, lekfull tavla av göteborgskonstnären Anders Hultman för att visa på ett slags vardagens yin och yang.

 • Hannah skriver:

  1. Måste säga skärbrädet med styckdetaljer. Riktigt häftigt att pimpa upp ett praktiskt ting med snygg design!
  2. Åh, den skulle få hänga ovanför mitt nattduksbord. Där behövs det något vackert att titta på,

 • Ulrika Lilljegren skriver:

  Jag tycker om kalendern med sin fina grafiska form . Den skulle verkligen glädja mig varje dag under 2014!
  Om jag vann det fina och uttrycksfulla trycket skulle det få sitta i vår nya lägenhet i Vasastan dit vi flyttar vid årsskiftet. Kanske på väggen vid min läshörna så jag alltid har sällskap när jag sitter där och myser!

 • Zandra skriver:

  Som så många andra svarat- printen av OP.
  Om jag vann skulle tavlan få förgylla vår gästtoalett som ör alldeles för kal och tråkig.

 • Mikaela skriver:

  1. Min absoluta favorit är tavlan ansikte I då jag är väldigt svag för just den sortens tavlor som ger utrymme till egna tolkningar och jag tycker den är väldigt vacker. Det är en tavla man inte tröttnar på.
  2. Den hade fått hänga med mina andra favorittavlor på min tavelvägg i vardagsrummet.
  Kram Mikaela

 • Anneli Andersson skriver:

  Jag måste säga den magnetiska knivlisten. Den hade gjort sig så bra till vårt storkökskakel – som jag är så förälskad i. Älskar att vara i vårt kök!
  Tavlan hade fått hänga i köket. Av den enkla anledningen att det är vårt snyggaste och mest besökta rum och det hade varit den mest värdiga placeringen av ett så snyggt konstverk. Helt rätt i kulör också. Kritvit blandat med cremevit och svart!
  Love it!

 • 1. Skärbrädan Styckdetaljer för den tidlösa känslan och kontrasten mellan melamin och trä.
  2. Tavlan skulle få samsas vid matsalsbordet med lite andra sköna typer i både pappers och lite mer köttslig form.

 • Ida skriver:

  1. Favoritprodukten beror ju helt på mottagaren: Vit, magnetisk knivlist till min syster som precis renoverat köket, Lökskärbräda till min mamma som i dagsläget har en grön dito men skulle behöva en uppdaterad och fin, Kalender 2014 till min pappa som behöver hålla koll på dagar och tid och till min trendiga lillebror en fin Kökshandduk med julefridmotiv. Själv gillar jag faktiskt printet som ligger i potten här allra, allra bäst!
  2. Tavlan skulle ramas in i en svart ram för att matcha min favoritlitografi av Raven och skulle placeras bredvid denna, över soffan, precis i blickfånget när man gör entré i vardagsrummet.

 • Karin skriver:

  1) Min favorit är magnetisk knivlist, det skulle göra köket allt annat än trist. Denna från Scandinavian Design Factory jag använder, för att skydda barnens händer. Vore perfekt i mitt kök, speciellt under julens stök. Och om jag väldigt tursam är, vinner jag detta här!
  2) I köket, såklart! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *