Annons

11 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett lyxigt ansiktskit från L:A Bruket i Varberg, värde 936 kronor. Deras ekologiska kurbadsprodukter och botaniska njutningsmedel kommer i supertjusiga förpackningar vilket gör att de är fina att ha framme som en liten prydnad i badrummet också. Om du vill ha chans att vinna ett kit till dig själv eller någon du tycker om ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan senast imorgon kl 10*. Lycka till!

1) Hur skämmer du bort dig själv kring jul? Har du något tips?
2) Vem skulle du vilja glädja med L:a Brukets nya Ansiktsprogram i 4 steg och varför?
 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Anna L som svarade 2013-12-11 10:35:07 Hör av dig med dina uppgifter så kommer priset med posten inom kort!

*Tävlingen pågår tom 12/12 kl. 10.00. Vinnaren utses av en jury från Alcro och deras beslut kan ej överklagas. 2000 kr i presentkort ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  1. Jag köper alltid en julklapp till mig själv och lägger under granen.
  2. Jag skulle vilja glädja min mamma, hon är värd precis allting i hela världen efter ett år som skulle fått vem som helst att duka under.

 • Marie E skriver:

  1.Jag tar mig mycket ledig tid från jobbet så att jag hinner njuta av den härliga tiden runt jul.
  2. MIn syster har gått igenom ett mycket tufft år på många plan och inte hunnit tänka på sig själv speciellt mycket. Jag skulle ge henne detta och egentid genom att hjälpa henne med barnen under tiden.

 • Cathrine skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv med att varva ner, strunta i alla måsten, borden och skullen. Jag tar det otroligt lungt hemma med min dotter. Bakar när jag vill, pysslar hemma och tar en skogspromenad när lusten faller på!
  2. Jag skulle vilja ge min sambo det. För att han är en så fantastiskt bra pappa och jag förundras varje dag över att han blev min!

 • Daniel skriver:

  1. Jag jobbar lite mindre och är mer med min familj.
  2. Jag skulle ge min inredningstokiga sambo denna, hon tror inte att jag vet men jag har faktiskt koll på vad hon suktar efter när hon surfar.

 • Daniel skriver:

  1. Jag jobbar lite mindre och är mer med min familj.
  2. Jag skulle ge min inredningstokiga sambo denna, hon tror inte att jag vet men jag har faktiskt koll på vad hon suktar efter när hon surfar.

 • rebecka skriver:

  jag jobbar i kyrkan och för oss lugnar det inte direlt ned sig till advent och jul. så mitt sätt att skämma vort mig själv det är att boka in kvällen innan julafton med familjen för att få lite kvallitetstid och det traditionsenliga julbadet- med toppluvor på.
  jag skulle vilja ta med min mamma på spa. hon har gjort det för mig när jag behövt det som bäst och jag skulle vilja kunna ge tillbaka.

 • Caroline skriver:

  1. Jag brukar alltid ta en liten stund kring jul och lägga mig vid vår utegran och kolla på stjärnorna.
  2. Jag skulle vilja glädja min lillasyster som är i tonåren med allt vad det innebär för hyn.

 • Monika skriver:

  1. Den här julen är jag ledig "hela"julen och har förmånen att fira julen tillsammans med min familj hos resten av släkten. Det innebär ingen julstress med att fixa än det ena än det andra.
  2. Ansiktsprogrammet skulle jag ge till min mamma och pappa, de kan njuta av det efter en bastu efter att jag och min familj åkt hem. Eftersom det är hos mina föräldrar som vi bor och blir uppassade så är de nog i behov av lite njutning efter vår avfärd.

 • Sofia skriver:

  1. Att plugga till läkare är inte alltid lätt och många jullov har tilbringgats med böckerna under näsan. I år blir det första jullovet utan tentor i januari. Mitt tips i jul är att umgås med nära och kära. Det enda som faktiskt betyder något i längden.
  2. Jag hade gett ansiktsprogrammet till min syster, som alltid ställer upp och stöttar mig när det är stressigt.

 • Ella skriver:

  1. Börjar dagen med en långpromenad med mamma och för att sedan hemma duka fram vår favoritfrukost: Kokta ägg men turkisk yoghurt, hemmagjord müsli, honung, stor kopp kaffe med vispad mjölk, och sedan en saffransbulle till detta. Därefter bara ta det lugnt, fast med valfria aktiviteter
  2. Jag tänkte ge detta till min mamma efter denna frukost. Detta eftersom hon kommer lära mig att sticka under denna jul (eftersom vi inte ska köpa några julklappar i år). Men denna klapp har blir ju inte köpt utan vunnen, så då kan hon faktiskt få detta…

 • Anna L skriver:

  1)
  Jag skämmer bort mig genom att bara köpa ekologiska varor, både mat och kosmetik. Till mig själv alltså.Jag stödjer inte massindustrin som tillverkar giftiga produkter. Några smyger jag in under granen, ibland ställer jag fina ekotvålar på toaletten så alla får prova.
  2) Jag skulle ge detta till min moster som haft en sommar / höst med många långa sjukhus vistelser, mycket mediciner och många, många oroliga tankar. Tänk om barnen blir utan sin mamma? Nu är hon bättre, men jag är ändå orolig och hon behöver piggas upp med ett fräscht och snyggt ansiktsprogram från L:a Bruket

 • Christine Carlström skriver:

  Jag unnar mig lussekatter extra mycket. Jag som älskar saffran =)
  Jag skulle vilja dela detta med min man. Varje söndag har vi spakväll. Vi gör ansiktsmask, fotbad, ibland masserar vi varandra, färgar ögonbryn på mig, plockar hans ögonbryn osv. Jätte mysigt att ha en egentid i veckan och njuta av varandras sällskap.

 • Hanna-Mia skriver:

  1. Jag unnar mig promenader i naturen oavsett väder. Det är både friskt och uppiggande och hinns inte så ofta med annars.
  2. Jag hade gett ansiktsprogrammet till min sambo som precis dragit av hälsenan och dessvärre får svårt att följa med på den här julens härliga promenader.

 • Henke skriver:

  1. Jag brukar för mig och min fru, boka SPA antingen 2 dagar innan eller efter julen. Det är så mycket just då. Man behöver landa och njuta lite och bara få vara med varandra.
  2. Min fru. Ingen förtjänar det så mycket som hon. Hon blev påkörd av en bil i augusti och har mycket rehab att gå igenom.

 • malincatrin skriver:

  Jag låter kalendern vara tom, tar dagen som den kommer och njuter av både pepparkakor och skumtomtar (har man gått på diet i några månader så är det himmelriket).
  Jag skulle vilja ge det till en vän, som haft en tung höst med sjukskrivning för depression pga hur chefen behandlade min vän. Nu är hon äntligen på benen och påväg tillbaka till sitt glada spralliga jag, och vad passar inte bättre än en fin present, med bra produkter för att ta hand om hyn (som tyvärr inte mår så bra när man intte mår bra inombords).

 • malincatrin skriver:

  Jag låter kalendern vara tom, tar dagen som den kommer och njuter av både pepparkakor och skumtomtar (har man gått på diet i några månader så är det himmelriket).
  Jag skulle vilja ge det till en vän, som haft en tung höst med sjukskrivning för depression pga hur chefen behandlade min vän. Nu är hon äntligen på benen och påväg tillbaka till sitt glada spralliga jag, och vad passar inte bättre än en fin present, med bra produkter för att ta hand om hyn (som tyvärr inte mår så bra när man intte mår bra inombords).

 • Therese skriver:

  1) Jag brukar skämma bort mig själv kring jul med att äta pepparkakor och lussebullar, dricka glögg och ta ett bad med en god bok. Sen brukar jag gå och köpa mig något fint på julrean trots att pengarna tryter efter alla julklappsinköp!
  2) Jag skulle vilja ge kittet till min älskade mamma för att hon är så fantastisk och står ut med mig och stöttar mig i vått och torrt!

 • elise skriver:

  1. jag skämmer bort mig själv med middag ute på restaurang med min pojkvän. att bli serverad mat och slippa tänka på diskberget efteråt… det är lyx.
  2. jag skulle vilja glädja min farmor med ansiktskitet. hon är 85 år gammal men ser inte ut att vara en dag över 70! troligtvis för att hon är så duktig på att ta hand om kropp och själ! hon har alltid använt sig av hudvårdsprodukter, skulle vara kul att låta henne testa l:a bruket.

 • Funkynality skriver:

  1. Jag unnar mig många stearinljus. Både för att jag tycker det är så vackert och för att jag fryser så kopiöst.
  2. Skulle vilja ge dem till min syster. Ge henne lite lyx och egentid efter de svåra åren de som familj har gått igenom.

 • Annelie skriver:

  Efter en lång löptur i skogen, följt av bastubadande, slår jag mig ner framför brasan med en ny bok!
  Jag skulle vilja ge det till en nära vän som haft ett väldigt kämpigt år på många olika fronter. Hon kan behöva lite lyx!

 • Sofie Larsson skriver:

  1. Eftersom jag jobbar i en blomsterbutik och det blir väldigt mycket övertid kring jul är det svårt att hitta tid att skämma bort sig. Men, jag brukar skämma bort mig genom riktigt bra frukostar för att ladda upp för de tuffa dagarna. Lemonad från Brämhults, surdegsfrallor med favvorpålägg, gott kaffe osv.
  2. Jag skulle vilja ge detta kitet till min kompis som älskar ekologiskt och hudvård. Hon har inte haft något jobb i höst och därför inte kunnat unna sig något utan bara betala räkningar, hyra och mat i princip. Det här hade varit den perfekta julklappen till henne!

 • Helena skriver:

  1. Jag umgås med familj och vänner och lagar mycket god mat. Det är att skämma bort mig själv.
  2. Jag skulle vilja skämma bort min pojkvän eftersom han har mycket problem med huden i ansiktet och på huvudet.

 • Marielle skriver:

  Det blir lugnt under julen, har ledigt och kommer att umgås med familjen. Det blir långa promenader och god mat, inga andra måsten.
  Min Mamma, hon skulle verkligen uppskatta detta och hon betyder så mycket för mig.

 • Jessica Sundberg skriver:

  Jag tar alltid långa vinterpromenader, gärna med barnen! Det är lyx för mig!
  Mig själv! Jag är värd lite extra lyx och flärd och behöver bra produkter för ansiktet och hyn!

 • Amanda skriver:

  1) Hur skämmer du bort dig själv kring jul? Har du något tips? Jag unnar mig alltid en ansiktsbehandling inför vinterkylan och nya fina naglar till jul/nyår.
  2) Vem skulle du vilja glädja med L:a Brukets nya Ansiktsprogram i 4 steg och varför? Jag skulle vilja ge min mormor lite extra glädje just nu då hon precis blivit änka. 1 december gick min älskade morfar bort och den 3 december skulle mormor och morfar firat sin 65e bröllopsdag, så just nu behöver hon allt ljus och glädje i vardagen hon bara kan få.

 • Ellinor Eriksson skriver:

  1: runt jul skämmer jag bort mig själv genom att tända doftljus, dricka gott te och läsa en bok. Detta hinner jag inte annars med som högskolestudent.
  2: Eftersom att student ekonomin inte är den bästa runt jul så skulle detta vara en bra present till min fina mamma 🙂

 • sandra skriver:

  1.Jag unnar mig själv mer egentid, tar en god kopp te och myser i soffan 🙂
  2. jag skulle vilja ge det till min lillebror som har en del hudproblem, skulle vara en fin julklapp till honom.

 • Sara Linnea skriver:

  Jag skämmer bort mig själv med att ta ledigt och umgås med min fina familj och härliga vänner.
  Jag är en av få som inte stressar på jul, jag handlar tex julklappar i oktober så att jag kan fokusera på familj och glögg-och-gran-mys när december kommer!
  Produkterna skulle jag ge till mig själv, med den enkla motiveringen att jag så gärna vill ha dom 🙂

 • Elsa S H skriver:

  1) Jag skämmer bort andra snarare tror jag. Jag bakar lussekatter & pepparkakor och bjuder dem på adventsfika, jag plockar fram julprydnader och fixar en julgran till min mamma och så tar jag alla dåliga extrapass på jobbet så andra slipper.
  Det sistnämnda är inte nödvändigt kanske, men jag är student och då måste man nästan. Ska jobba nyårsafton/nyårsdagen 15:45-16:00, men på julafton skulle jag aldrig jobba. Där sätter jag min gräns. Då ska jag njuta och ha det trevligt tillsammans med andra..
  Men att skämma bort mig själv? Jag tror att man har alldeles för mycket tid till att tänka på sig själv ändå, i så fall får man göra det med någon annan.
  2) jag skulle ge kittet till min pojkvän. Han jobbar jättehårt för att ta hand om sig och sin hy, men han verkar inte ha hittat rätt produkter än. Han skulle nog bli jätteglad över att bli bortskämd med riktig vardagslyx. Han skämmer bort mig så mycket så om jag kan skämma bort honom skulle det kännas bra.

 • agnes skriver:

  1. Genom att tillbringa mycket tid under en mysig filt med en kopp varmchoklad.
  2. Jag skulle ge detta kit till min mamma då hon verkligen ställer upp till 100% till mig. Hon skjutsar mig till skola till träning varje dag. Därför tycker jag hon bör få skämmas bort lite med en anisktskit!
  kram

 • 1. Jag skämmer bort mig, med att äta massa godsaker utan att få dåligt samvete. Samt att UNNA MIG något jag verkligen vill ha, som en present ifrån tomten 🙂
  2. Jag kommer nog att ge bort detta till min käre svärmor. Som är helt underbar!! Båda mina svärföräldrar ställer upp otroligt mycket för mig och min sambo och son. Vi blev unga föräldrar, så vi är väldigt glada att dom alltid funnits bakom våran rygg när vi gick ut med det 🙂

 • Lisa skriver:

  1. Jag skämmer bort mig genom att köpa alla julklappar i god tid innan jul, så att december blir en enda lång njutning. Ingen stress, utan bara mys.
  2. Utan tvekan vill jag glädja min fina, fina vän J, som precis har fått sitt hjärta krossat och som behöver uppmuntran i alla dess former. Jag vet att hon hade blivit så glad över denna julklapp.

 • Anna skriver:

  1. När alla gått och lagt sig i huset kryper jag och maken upp i sängen och njuter av en kaffe/the och lyxar till det med att få en extra lång sömn.
  2. Jag skulle vilja skämma bort mig själv. Även om en extra timmers sömn gör underverk så kan det inte mätas mot bra ansiktsprodukter.

 • Katharina skriver:

  1. Denna julen kommer det att ges utrymme för extra lång ledighet tillsammans med familjen – det är den största lyxen tycker jag, och jag skämmer bort mig själv genom att faktiskt tillåta mig att inte hela tiden ha alla "vardags-måsten" hängande över mig. Det kommer att bli helt underbart.
  2. Jag skulle ge L:a Brukets Ansiktsprogram till en speciell fröken på min sons förskola – hon betyder så mycket och är väl värd att få lyxa till det med detta fina kit.

 • Ida skriver:

  1. Jag ser till att vila, går långa promenader på stranden med min hund och tar långa varma bad!
  2. Produkterna skulle jag helt fräckt behålla själv, för då skulle jag bli både vackrare och snällare. 🙂

 • Anna skriver:

  Under julen skämmer jag bort mig själv genom att vara ledig! Ha tid att leka med barnen, läsa en bok och faktiskt bara vara. Det är lyx!
  Jag skulle vilja ge detta kit till min syster som älskar L:A Brukets produkter! Nu är hon dessutom nybliven småbarnsmamma – samtidigt som hon och sambon håller på att renovera huset de nyss köpt. För tillfället misstänker jag därmed att hon varken lägger tid eller pengar på att ta hand om sig själv… och det skulle därför vara jätteroligt att få överraska henne med ett lyxigt set som detta!

 • Anna skriver:

  !. Mitt allra bästa må-bra-tips är att skämma bort någon annan! Och just jultiden är den bästa tiden på året att göra det. Vi brukar ge bort hemliga julklappar till människor vi känner och även de som vi inte känner så bra ännu…. Det är ett av årets höjdpunkter!
  2. Jag skulle ge dessa produkter till min Storasyster som aldrig skämmer bort sig själv, utan njuter av livet genom att ge utav sig själv till andra!

 • Catarina skriver:

  1. Unnar mig egentid, som i vanliga fall inte är första prioritet men så viktig!
  2. Min tvillingssyster Andrea som har börjat plugga i Örebro, 50 mil ifrån varandra då jag befinner mig i Halmstad för studier. Saknar henne så och längtar tills jag åker upp till Örebro 20 december för att träffa henne!

 • Eva S skriver:

  1. Jag unnar mig en resa till vila & sol hos min syster i Sydafrika, där familjen samlas.
  2. Jag skulle vilja ge produkterna till min bästa väninna som är sjuk och som så sent som igår via sms frågade mig hur hon skulle ta hand om sin dåliga hy. Det skulle piffa upp hennes tillvaro och vackra nuna!

 • Lovisa Granath skriver:

  1. Jag älskar att lägga mig i ett varmt och skönt bad. Rena medicinen för själen. Gärna lite tända ljus och väldoftande skum.
  2. Mamma!! Bara för att hon är värd det.

 • Victoria G skriver:

  1. Jag och min sambo har en mysig jultradition då vi tar en halv semesterdag någon vecka innan jul, äter lyxig lunch med vin följt av mysig bio-film.
  2. Min mamma!Hon har haft det jobbigt sen pappa gick bort och behöver muntras upp.

 • Ann-Charlotte skriver:

  1. Jag unnar mig god mat och massor av tända ljus. Det är det bästa sättet för mig att varva ner och må bra.
  2. Jag skulle vilja ge kitet till mig själv av två anledningar. Vi köper inga julklappar till varandra inom familjen (är trött på all överkonsumtion) och min hy har blivit helt förändrad på grund av graviditet. Min hy har alltid varit enkel att ta hand om men nu är jag röd och flammig hela tiden. Ett hudvårdskut hade suttit som en smäck på mitt ansikte.
  Håller tummarna!!

 • jessica skriver:

  Jag borjar julen tiden for att kunna njuta lange. Sa slipper jag stressandet i slutet.Mer tid med familjen. Det ar mitt satt att skamma bort mig sjalv 🙂
  Jag skulle faktiskt ge det till mig sjalv. Da jag lange varit pa jakt efter en ekologisk serie. Dar ute ar en djungel… Skulle garna vilja prova Brukets. Ocksa mitt satta tt skamma bort mig sjalv. Med bra produkter 🙂

 • Camilla H skriver:

  Jag skämmer bort mig själv genom att försöka ta tid till att bara koppla av en stund. Då jag har väldigt stressigt på min utbildning nu men hur mycket som helst att göra + grupparbete över julen. Och jag har länge letat efter något för min bråkiga hud, så jag skulle vilja ge detta till mig själv för att få den extra boost jag nu behöver, för att orka fortsätta. Ger även ett rim:
  Dessa får mig inte endast mjuk & ren,
  utan även gudomligt len,
  något jag använder så jag inte blir sen.

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv bäst i jul med att inte stressa, ta bort alla måsten o njuta av julen som alla borde.
  2. Skulle vilja skämma bort min pappa med produkterna då är all hjälp med barnen han ger är guld värd.

 • Louise skriver:

  1. Jag unnar mig att få åka hem till min härliga familj och pojkvän då jag pluggar utomlands. Att få ta en välbehövlig paus och släppa alla måsten.
  2. Jag skulle faktiskt vilja ge detta kit till mig själv 🙂 efter fem och ett halvt år med CSN som enda inkomst var det otroligt längesen jag hade några härliga ansiktsprodukter.
  Hoppas på tur!

 • Rebecca skriver:

  1. Jag ser till att jag får en paus från alla måsten under julen så att jag får slappna av ordentligt. När det är mörkt och kallt ute myser jag inomhus med tjocka filtar och levande ljus.
  2. Jag vill ge produkterna till min mamma som alltid stöttar mig och som verkligen behöver en stund för sig själv.

 • Stina P skriver:

  1, jag åker hem till mina föräldrar och låter dem vara barnvakt så jag kan läsa bok vilket är "lyx" för mig.
  2, jag skulle vilja ge programmet till mig själv. Känner mig blek och grå efter en intensiv höst som nybliven mamma och där jag inte prioriterat mig själv utan låtit allt sådant vara till förmån för tid med min lille son.

 • Amelie Lundberg skriver:

  1) Jag kallbadar 1 gång i veckan nu på vinterhalvåret och då har jag även alltid spabehandlingar som hjag gör själv…Det är det absolut bästa sättet att klara av vintern. Man blir som en ny människa . Rekomenderar alla att göra detta.
  2) Jag skulle vilja glädja min mamma med detta fina kit av produkter. Hon borde skämmas bort lite oftare tycker jag 🙂
  Mvh,
  Amelie Lundberg

 • Malin Hansson skriver:

  1. Kring vintertid älskar jag att skämma bort mig själv med en spakväll här och där – hemma i badrummet tänder jag ljus, tappar upp ett varmt bad, använder ansiktsmask & hårmask, kopplar av och bläddrar kanske i någon tidning eller spelar musik. Det hjälper verkligen för att vara på topp igen, när vinterrusket drar ner humöret lite. Så det passar jag på att göra när jag känner att jag behöver det.
  2. Jag skulle ge kitet till mig själv! Har alltid velat testa något från L:A Bruket, snygga förpackningar och ekologiska produkter. Kan det bli bättre? Efter att ha köpt en massa julklappar till nära och kära tycker jag att jag förtjänar något själv!

 • Malin Svensk Björck skriver:

  1. Under december bannlyser jag all stress alla måsten och allt dåligt humör som beror på ovanstående.
  Jag ser till att njuta av livet och ser glädjen i att bara tända ett ljus och kramas med maken.
  2. Min mamma skulle få det här. Hon är väldigt sjuk med hemska smärtor och väntar på en stor operation. Allt detta sätter sig så klart i hyn i ansiktet. Sen så känner man sig piggare och gladare när man blir lite ompysslad 🙂

 • Lina skriver:

  1. Jag skämmer inte bort mig själv alls. Jag fixar och donar, handlar, pyntar, lagar mat och fixar komihåg-listor i huvudet mellan jobbet och dagishämtningar. När julafton kommer kraschar jag gärna kl 8 på soffan. Men det är mysigt i sig med den här julrushen – att sätta barnen i fokus och se deras förväntan och glädje över julen.
  2. I normala fall skulle jag ge en sådan här gåva till någon i min närhet, men sen två dagar tillbaka sitter jag med en allergisk reaktion med röda knottror i hela ansiktet (ser inte klok ut!) och skulle _verkligen_ behöva lite skön hudvårdskärlek när den här kortisonkuren är över! 🙂

 • Rebecka Jenefeldt skriver:

  1. Jag kokar massa risgrynsgröt och bjuder över ett gäng vänner på julkvällsmat, älskar att umgås med människor som man kan skratta ihjäl sig ihop med.
  2. Jag skulle ge det till min vän och blivande 3-barnsmor,som nyligen börjat jobba efter att ha varit sjukskriven pga utbrändhet. Hon är expert på att ta hand om andra och jag kängtar efter att få skämma bort henne lite

 • Jasmine Pettersson skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att avsätta en liten tid vare dag innan jul för yoga. Som en egen adventskalender. Då tänder jag ett ljus och lyssnar på lugn musik. Jag blir totalt avslappnad och kan hantera julens stress mycket bättre.
  2. Min mamma skulle jag ge en till. Hon är den hårdaste arbetande människan jag vet och hon behöver lite tid för bara sig själv. Jag vet att hon skulle uppskatta det så otroligt mycket.

 • Jennifer skriver:

  1. Jag brukar tillåta mig själv att varva ner och ta det lite lugnare, så att man hinner njuta utav tiden innan jul också. Mitt tips är att ta hand om sig själv och sin familj!
  2. Om jag vann skulle jag ge hela kitet åt min underbara mamma för det är hon verkligen värd! Hon unnar sig sällan något som detta, och hon har ställt upp för mig så mycket det senaste året att hon verkligen förtjänar detta.
  Håller tummarna nu! 🙂
  God Jul!!

 • Ida skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med tända ljus och massor med serier och film under kvällarna i december.
  2. Jag skulle ge kittet till min syster som sedan ett par månader ligger i fosterställning i soffan och darrar av illamående, -gravid med bebis nummer 3!

 • Frida skriver:

  1) under jul och vintern skämmer jag bort mig med sovmorgon två dagar i veckan och då passar jag på att ta skidorna på en morgontur, för att väl hemma avnjuta ett varmt bad. Det är dom två morgnarna jag ser fram emot mest på hela veckan!
  2) min lillasyster är så väl värd denna klapp då hon kämpat som en tok i skolan denna hösten och hon skulle bli så glad över detta för egentid och avslappning!

 • Sara skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv med att ta ledigt den 21 december i två veckor! Då ska jag vara med mina två favorit-killar och återhämta mig efter hösten.
  2. Kittet ger jag till min syster som nyss blivit mamma och behöver skämmas bort! (Ansiktsoljan behåller jag nog själv:)

 • Anna skriver:

  1. Jag försöker ta det lugnt och njuter av stämningen som råder från man slår upp ögonen på julaftonsmorgon.
  2. Både jag och min arbetsnarkoman till sambo behöver ta det lite lugnt, köra lite hemma-spa och göra ansiktsbehandlingar, fotbad och massage.

 • Rania skriver:

  1. I dessa kalla, fuktiga och blåsiga tider unnar jag jag mig, ca 1 gång i veckan, ett varmt bad före läggning – med olivolja i vattnet. Varm och alldeles mjuk och len går jag sedan till sängs bland rena, fluffiga sängkläder. Härlig, enkel vardagslyx och man känner sig så avslappnad och förnyad sen!
  2. Min bästa vän är tillbaka i Sverige efter att ha bott och arbetat utomlands länge. Nu pluggar hon, pendlar och arbetar som en tok, och det sliter på henne samt att hon inte är van vid vårt mörker och fukt, det tär på kroppen hennes, som hon redan har nog med problem med (fötter som behöver opereras etc). Så jag skulle ge bort det här till henne!

 • Pernilla skriver:

  1) Ett tips är att gosa ner sig med valfri familjemedlem; vovven, bebisen, sambon..
  2) Jag skulle vilja ge det här till min bästa vän Jessica som alltid sätter andra först, hon behöver bli bortskämd och vad passar inte bättre än ett kit fräscha produkter från L:a Bruket!

 • Gunilla Ström skriver:

  Hej!
  1.Jag tillåter mig att med en kopp kaffe sitta framför brasan och njuta av stillheten och julmyset.
  2.Tänker ge det till min dotter(36år).Hon letar fortfarande efter en bra produkt för hudvård.
  Jag froe detta kit skulle passa utmärkt.

 • Elin skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att tillåta mig att bara vara för ett slag. Åker hem till mina föräldrar i Bohuslän, går promenader vid havet för att sedan värma mig framför brasan med katten i knät.
  2. I år vill jag faktiskt unna mig själv något extra. År 2013 har varit mitt livs största utmaning och jag förtjänar verkligen något extra nu för att ge 2014 en bra förutsättning att ge mig mera glädje.

 • Marina skriver:

  1.) Svar: Jag tar varma sköna bad så ofta Jag kan, gärna med mycket badskum. Släcker ner och tänder vår mysiga biolykta och lyssnar till avslappningsmusik.
  Liksom bara andas in lugnet och den underbara känslan av att bara vara.
  2.)Svar: Jag skulle vilja ge det här fina kitet till Min syster som stöttat Mig igenom Min svåra depression som hållit Mig i ett hårt grepp under två års tid. Hon är mamma till två, arbetar men när livet var botten och man hamnade på psyket så var hon där och hälsade på varenda dag hos Mig! Tycker hon är värd det!

 • Helena skriver:

  1. Jag umgås med personer jag älskar varje dag!
  2. Jag skulle vilja ge kittet till min fantastiska och inspirerabde storasyster som har arbetat 14 timmars pass varje dag med sitt nystartade företag. Förhoppningsvis får hon lite ledigt över jul och då skulle hon bli väldigt glad för denna gåva!

 • 1. Denna jul skämmer jag bort mig på det viset att jag är långledig i 3 veckor och bara få umgås med nära och kära! <3
  2. Skulle vilja vinna detta kit till min underbara pojkvän som alltid finns där för mig.

 • Gunilla Ström skriver:

  Det blev felskrivet!
  Ska vara…
  1.Jag tillåter mig att med en kopp kaffe sitta framför brasan och njuta av stillheten och julmyset.
  2.Tänker ge det till min dotter(36)år.Hon letar fortfarande efter en bra produkt för hudvård.Jag tror detta kit skulle passa henne utmärkt.

 • Tanja skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med musik. Jag brukar sätta på musik och få hela familjen att dansa, det är verkligen en glädjekick som sätter igång endorfinerna. Sen är det dags för avslappnande bad med hemmaspa.
  2. Jag skulle så gärna ge detta fina kit till min bästa vän som precis fått sitt första barn och genomgår en stor omställning. Hon har det tufft som ensamstående nybliven mamma med amning som krånglar.

 • Anna PS skriver:

  1. Jag och min kusin gör alltid en egenkomponerad spakväll. Det är som en julstädning fast för kropp och ansikte. Vi ångar ansiktet för att öppna upp porerna och peelar samt lägger en ansiktsmask efter det. Hårinpackning manikyr och pedikyr är självskrivet. Ett tips är att smörja in händer och fötter med La Brukets SHEASMÖR innan läggdags och ta på strumpor och bommulshandskar. Det ger garanterat mjuka händer och fötter.
  2. Min man. För han är oförskämt snygg med tanke på att hans dagliga rutin för ansiktsvård är obefintlig. Jag tror att han skulle börja ta hand om sin hy om jag vann ert Ansiktprogram i 4 steg och på så vis är hanns framtid säkrad, åtminstånde ansiktets;0)

 • Viktor skriver:

  1. Jag tar mig tid att stanna upp och glädjas över allt jag har. Julpysslar och myser med barnen och bara är i nuet.
  2. Jag skulle ge dem i julklapp till min fru. Har sett henne sukta efter dem många gånger!

 • Carin skriver:

  1) God Jul Carin önskar Carin har blivit standard takt med att min familj minskat och min inkomst ökat.
  I år; limiterade fotoprintet från Therese Sennerholt. Tomten verkar vara på gott humör för det finns ett paket i storlek väska från Decadent med 😉
  2) Min syster har begränsad egentid med två små barn och heltidsarbete. Ett hemmakit skulle vara uppskattad vardagslyx för henne.

 • Hannah skriver:

  1. Åh då tar jag alltid efter varmt långt bad. Lyssnar på någon rolig podcast och bara njuter av en stund, alldeles för mig själv.
  2. Vågar jag säga att jag skulle behålla dem själv 😉
  Har slitit hårt med studier och tre små barn denna höst så känner mig väl värd av lite lyx!

 • Anna H skriver:

  1. När julen närmar sig tar jag mig tid att göra små vardagshärligheter som gör mig extra glad. Det kan vara att möta sambon och äta ute en tisdag efter jobb, eller bjuda hem vänner en torsdag och dricka glögg och skratta ända tills klockan är för mycket. Eller bara njuta av att vara hemma med den man håller kär och ett gäng amaryllis.
  Med små saker som gör att hjärtat pumpar lite extra skämmer jag bort mig själv.
  2. Produkterna skulle min lillasyster få. Hon ser alltid till att människorna i hennes omgivning har det fint. Hon sprider glädje och nyfikenhet som ingen annan och är den mest empatiska människa jag känner. I och med att hon lägger all sin vakna tid på att få alla andra att må bra och ha en kul vardag känner jag att det är dags att hon får skämma bort sig själv med fina produkter jag vet att hon älskar.
  Gladelig jul!
  Önskar
  Anna

 • Kakan skriver:

  Jag kör hemmaspa, badar med levande ljus, bra produkter (när man har råd), gärna tillsammans med någon annan. Jag skulle skämma bort min syster, ge allt till henne. Som tack för allt stöd hon gav under min graviditet.

 • Sara Ljunggren skriver:

  1) I jul åker jag till mina föräldrars hus. De flyttade för ett år sedan från 70-talskedjehus till ett sekelskifteshus på Skaftö i Bohuslän, med allt som hör till med handblåsta fönster, vedeldade kaminer, knarriga golv och både höns och en varm katt som får sova på magen. Där får själen ro och axlarna sjunker.
  2) Min syster som läser till barnmorska. Hon har flyttat tvärs över landet för att uppfylla sin dröm, och lever på knapp budget. Hon förtjänar det!

 • erika skriver:

  god mat och underbar vänner och familj får mig att njuta.’
  skulle skämma bort m ig själv med vinsten

 • Eva Nordholm skriver:

  1. När man jobbar försvinner hösten så fort. Plötsligt är det julafton och man har inte hunnit njuta alls. Mitt tips är att värma en frusen och trött kropp i ett härligt bad, den 23e december. Badet avnjuts bäst med ett glas god glögg, Sinatras jullåtar och gärna lite lyxiga kroppsvårdsprodukter (L:A Bruket till exempel).
  2. Jag skulle ge L:A Brukets härliga hudvårdsserie till min sambo. Dels för att han förtjänar det och dels (läs framförallt) för att han ska hålla fingrarna borta från mina burkar.

 • Maria S skriver:

  1, Mitt tips för att skämma bort sig själv är att be någon vän eller sambo skämma bort mig, man kan önska inriktning men resten blir en överraskning (trots att det var min ide ifrån början).
  2,Min mamma har precis bytt sitt jobb som sjuksyster på barnavdelning sedan 25 år mot nya sjuksköterskeuppgifter på annan avdelning, hon har fullt upp med nya jobbet och behöver presenter!

 • Lisa skriver:

  1. Tar ledigt och är med mina barn/familj & vänner! Äter gott och tar det allmänt lugnt!
  2. Min svärmor för att hon är bäst och alltid skämmer bort alla andra och sällan sig själv! Hon är verkligen värd det!

 • Lisa skriver:

  1. Tar ledigt och är med mina barn/familj & vänner! Äter gott och tar det allmänt lugnt!
  2. Min svärmor för att hon är bäst och alltid skämmer bort alla andra och sällan sig själv! Hon är verkligen värd det!

 • Lina skriver:

  1. Jag och syster åker hem till föräldrarna och hjälper dom att fixa med allt från snöskottning till att laga mat. En av de bästa traditionerna är när jag och mamma bakar knäckebröd en hel kväll 🙂 Även om det oftast är en hel del att göra på dagarna så varvar vi det med mysiga långpromenader och sköna filmkvällar. I år planerar jag även att vi ska ha en liten spa kväll i bastun.
  2. Till fina mamma. Pappa börjar bli riktigt krasslig så hon har fullt upp med att hålla efter huset och ta hand om honom. Vi barn bor för långt bort för att kunna svänga förbi i veckorna och hjälpa till så hon skulle behöva lite eko lyx för att ta hand om sig själv!

 • NINA skriver:

  1) Jag och min sambo planerar att unna oss sovmorgon nästan varje dag! det har varit en galen stressig höst så vi ser verkligen fram emot ledigheten som kommer.
  2) Till min fantastiska sambo! Arbeta på de där sömniga påsarna under ögonen!

 • Annelie skriver:

  1. Jag ska tappa upp ett härligt bad (medan mannen leker med den lille) ska jag ligga och mysa och läsa tidningar
  2. Min mamma, hon är inte mkt för kräm, men skulle kanske kunna bli omvänd och lära sig att ta hand om sin hud lite bättre…

 • Mona skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att drömma om ett badkar som vi inte har och på så sätt ge mig anledning och motivation till varför jag jobbar (så att jag äntligen kan få mitt drömboende en dag). Istället för att få det där badet unnar jag mig att baka med mängder av saffran och fortsätta drömma.
  2. Till min pojkvän så klart! Han uppskattar krämer och dofter så mycket till den grad att han som student med en femhundring på fickan gick till ett hotell och bad om det exklusivaste doftljuset i stan som de tydligen förvarades bakom disk. Vardagslyxare av rang!

 • catrin skriver:

  1. I jul vill jag kunna unna mig att läsa en julklappsbok, gärna en deckare. Varvat med långa hundpromenader och mysiga kaffestunder ute i växthuset i stearinljusens sken!
  2. Min älskade make som haft en tuff höst behöver verkligen pausa och ta vara på sig och unna sig lite lyx.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Jag tycker jag blir bortskämd bara av att få fira jul med min fina familj & mannens familj. I vårt egna hus, med julgran, god mat & jultomte.
  Är uppvuxen med med åka runt som en tok på julafton till flera olika ställen för att fira jul och jag avskydde det som pesten. Nu är vi på ett ställe hela dagen, hemma hos oss och det är helt underbart.
  2, Jag hade gett paketet till mej själv. Blev mamma för andra gången för 6 veckor sen och 9 månaders graviditet och sen sömnbrist sätter spår på huden. Tycker jag är värd lite lyxig ansiktsvård 🙂

 • erica skriver:

  Jag skämmer bort mig själv genom att göra andra glada. En arbetskollega eller min familj och bara för att jag är omtänksam så glömmer jag inte mig själv utan jag köper nya underkläder, badar och läser böcker. Skulle jag vinna detta så skulle jag ge det till min mor som är en riktig fighter. Hon står ut med hundar, ungar och hembryggt äppelvin 🙂

 • sarah skriver:

  1) Mig själv skämmer jag bort med dagar utan full kalender, god mat och dryck, härligt umgänge och tyff träning!´
  2) De lyxiga produkterna vill jag ge mina kusiner Natascha och Philippa, de har båda drabbats av sjukodommar i unga år, men hittar kraft att vända sina öden till någonting som kan hjälpa andra! Se länekn nedan för att följa deras kamp att hjälpa andra.
  http://varkampmotcancer.se/

 • Lena E skriver:

  Eftersom jag och maken bor utomlands och barnen bor i Sverige så skämmer jag bort mej själv genom att pyssla och fixa fint till Jul och Nyår då vi ses. Ingenting ger mej sådan gjädje och energi!
  Så kitet skulle jag ge till mej själv och njuta ytterligare när helgerna är över och vardagsrutinerna knackar på dörren! God Jul!

 • Eva skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att ta bort alla måsten och stress som lätt kan infinna sig nu, jag njuter av det lilla, doftljus, julmusig och framför allt frossar jag i skogen, jag fullkomligt vräker in pinnar, mossa, barrkvistar o pysslar o pysslar, det är underbart!
  2. Jag tycker faktiskt jag är värd det alldeles själv, kämpar med trötthetssyndrom sedan 10 år tillbaka och vill unna mig lite lyx.

 • Evelina skriver:

  Jag skämmer bort mig själv genom att vara mycket ute. Bar himmel och vind i ansiktet gör mig lycklig!
  Jag vill vinna detta kit för att ge bort till en av mina bästa vänner. Hon är mamma åt en underbar liten pojk och bor i en stad långt bort från sina föräldrar. Så hon har inte så mycket hjälp till vardags men hon gör allt så himla bra ändå! Jag beundrar henne och vill gärna få skämma bort henne med några lyxiga välgörande produkter från hälsosamma Varberg. Kram till dig, du vet vem du är!

 • AK skriver:

  1: Som gravid småbarnsmamma hittar jag "fönster" i vardagen. Jag tar tillvara på egentiden på väg till och från jobbet, lyssnar på musik som jag blir extra glad av. Min man och jag passar på att lägga hemmasysslorna åt sidan en stund varje kväll för att få kvalitetstid med barn och varandra.
  2: Om jag får chansen att vinna kitet från LA: Bruket så vill jag dela det med min man och ha dejtkväll med hemmaspa. 🙂

 • daon skriver:

  1. Jag syover! Mycket, gärna och länge, närhelst möjlighet uppkommer! Och när jag vaknar äter jag praliner 🙂
  2. Min syster är väl värd L:a Brukets ansiktsprogram, hon har precis passerat 40 med tillhörande kris kring åldrande, och arbetar väldigt hårt som förskollärare samt har egna små barn dessutom. Hon förtjänar lite lyx i tillvaron!

 • Erica Hjelm skriver:

  1. Jag sitter gärna i lugn och ro, utan barn och man och tar en god fika med en väninna!
  2. Det skulle jag ge bort till en barndomskompis som nyss fått barn och känner sig både hängig och ur form. Det skulle nog pigga upp henne inför alla julfester!!

 • Emma skriver:

  1. Jag ballar ur något gällande inköp av doftljus och sen håller jag mig hemma så mycket det går. Två saker ser jag till att hinna med varje dag: kvällsfika (saffran over load) och att se dagens avsnitt av julkalendern.
  2. Jag själv använder bara ekologiska produkter till ansikte, hår och kropp. Jag har försökt få med min bästis på bollen, men hon har gett upp och tvättar numer ansiktet med tvål och vatten…… Den här gåvan kanske skulle få henne att tänka om?

 • Sofia skriver:

  1. Jag brukar införskaffa en fin ekologisk hudkräm eller olja för att ta hand om kroppen lite extra på vinter!
  2. Jag skulle vilja skämma bort min kära kusin som fick en son för 10 månader sedan. Vi har stått varandra nära sedan vi var små och nu är det för länge sedan hon fick en överraskning eller present från mig!

 • Kristina skriver:

  1. Tar vara på tiden med familjen och släpper måsten.
  2. Min pojkvän faktiskt. Han jobbar utomhus hela året och behöver skämmas bort och återfuktas. Dessa förpacknigar kanske tom han skulle kunna tänka sig att använda 😉

 • Therese skriver:

  Jag skämmer bort mig genom att köpa olika pysselsaker att sätta mig med nu innan jul! För mig är det en lyx och ynnest att kunna sitta och pyssla, vara kreativ och fullt koncentrera mig på det jag gör. Bra terapi och avkoppling.
  Är det någon jag skulle skänka ansikteskitet till är det min svägerska som jag saknar otroligt mycket efter jag flyttat 42 mil från familj o vänner! Speciellt nu i jul då vi annars brukade umgås mycket genom trevliga glöggkvällar, pysselkvällar m.m
  Hon är dessutom värd det för hon har förmågan att få alla i sin omgivning att känna sig välkommen och omtyckt!

 • Emma Erlandsson skriver:

  1. Jag bokar alltid in en massage innan jul. Tunga lyft i jobbet (äldreomsorg) gör att kroppen behöver mjukas upp lite extra ibland.
  2. Jag skulle ge detta kit till min fantastiska mamma som jag kanske uppskattat för lite under åren som gått. Hon förtjänar allt gott i denna värld – och för detta skulle hon hoppa högt!

 • Mia B skriver:

  1. Jag använder mig av den gamla traditionen julbad, fast jag fuskar och gör det varje dag istället (jo det får man! 🙂 Det är så skönt att lite rituellt avsluta varje dag efter stress och kyla med ett avslappnande värmande bad!
  2. Jag skulle vilja glädja min syster med detta kit, dels av en egoistisk anledning, jag vet att hon skulle bli jätteglad och jag älskar att se henne glad! Och dels för att jag tycker att hon förtjänar den allra bästa ekologiska hudvården! Detta rim skulle jag skriva på paketet:
  Dyrbara oljor från växternas knoppar
  örternas gåva blir till ljuvaste droppar
  Den torraste hud får lyster och näring
  i samklang med naturen får känslan bäring
  Det är härligt att huden ömsint vårda
  När ekologiskt fokus i badrummet råda!

 • Mini skriver:

  Hej!
  1. Jag passar på att frossa i choklad! Vid jul är det "no limits" 😉
  2. Min man, han är inte den bästa på att ta hand om sig själv, så jag skulle smörja in honom och samtidigt ge honom lite härlig pampering på köpet :).
  Häls. Mini

 • Annika Nylund skriver:

  1. Bästa jullyxen är att vara ledig tillsammans med familjen utan skola, läxor, jobb mm. Bara ägna tid åt varann och vänner.
  2. Skulle ge bort det till min väninna som jag tycker arbetar aldeles för mycket. Hon behöver pyssla om sig själv mer och varva ner…fast helst skulle jag vija behålla det själv eftersom jag inte haft förmånen att prova dessa produkter som det bloggas så flitigt om överallt!

 • HojnaSandra skriver:

  Jag skämmer inte bort mig själv mer än vanligt kring julen. Men i år funderar vi på att ta in på hotell och bara vara ett par dagar!
  Jag skulle vilja glädja en kär vän som har det tungt med ansiktskitet. Hon om någon behöver skämma bort sig själv lite extra under julen och skulle uppskatta den ekologiska lyxen!

 • Malin Nilsson skriver:

  1) I år, för första gången sedan jag började jobba för sju år sedan, så har jag tagit ledigt över jul. Jag är gravid och känner att jag verkligen verkligen verkligen behöver vila så för mig känns det som lyx att kunna ta ut sparade semesterdagar och unna mig ledigt över jul i år. Mitt tips: Om du kan, spara semesterdagar om du kan medan du är pigg och använd när du känner dig mindre pigg.
  2) Mig själv faktiskt, av ovan nämnda anledning. Känner mig trött, sliten och är gravid. Det skulle vara fint med en vårdande julklapp då.

 • Elisabeth skriver:

  1) Mitt bästa tips är att ta julen med en nypa salt. Allt behöver inte vara perfekt. Även det lilla kan göra det stora till: Ett härligt avkopplande bad, en god middag med familjen, och en kopp te med vännen, är allt som behövs för att göra min kropp och själ glad.
  2) För ett par år sedan fick jag själv ett kitt med ekologiska hudvårdsprodukter i present. Det visade sig vara den bästa present jag någonsin kunnat få. Jag hade sedan flera år tillbaka stora problem med min hy. Huden stramade, och krämerna gick inte längre in i huden, utan låg som ett kladdigt lager utanpå. Men med hennes present fick jag upp ögonen för ekologiska produkter, och deras så fina egenskaper. Idag mår min hy bra, och så även jag.
  Min sambo har med nyfikenhet följt min ekologiska hudvårdsresa. Så nu skulle jag vilja ge honom glädjen att se sin hy steg för steg bli lika fin som min. L:a Brukets nya ansiktsprogram skulle jag därför så gärna ge till min man. Det är han mer än värd.

 • Johanna skriver:

  I jul unnar jag mig manikyr lite extra ofta samt ett par extra dagars ledigt för att stänga in mig med kärleken.
  L:a bruket skulle jag vilja ge till min mamma för det tuffa år hon har bakom sig då hon förlorade sin yngsta dotter. Och för faktumet att hon aldrig unnar sig något liknande.

 • Emma skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med en lång, varm dusch plus hårinpackning och filande av fötter. Sedan blir det en stund i soffan i myskläder med en bra bok. Lyx i det lilla!
  2. Min duktiga vän som trots att hon har småbarn, lång resväg till jobbet och får alldeles för lite sömn ändå alltid tar sig tid att umgås eller prata en stund i telefon.

 • Sofie skriver:

  1. Som nybliven mamma skämmer jag bort mig själv med ett långt skumbad, Trendensers magasin i iPaden och en smoothie som jag dricker ur sugrör. Egentid!
  2. Jag skulle skämma bort min egen mamma. När jag var barn kläckte jag nämligen kommentaren "Mamma, du är jättefin… om man tar bort ansiktet"… Dags att gottgöra!

 • Louise skriver:

  Jag skämmer bort mig genom härliga bad, långa frukostar, böcker jag inte vill lägga ifrån mig, tjocka strumpor och många timmar med oplanerat umgänge med familjen.
  Jag skulle vilja skämma bort min mamma. Hon är min hjälte, en kämpe, helt enkelt min förebild. Vad som än händer henne så är hon klistret som håller oss alla tillsammans. Nu har hon en tuff tid framför sig och att få hjälpa henne att ta sig igenom det genom att ge henne en möjlighet att skämma bort sig själv och samla energi, vore ovärderligt.

 • Fia Å skriver:

  1. Jag försöker vara lite mera ledig och köper gärna en eller två julklappar till mig själv :)Då blir man ju lite extra glad vilket resulterar att man blir piggare och orkar mer och kan göra saker utan att det känns så jobbigt.
  2. Jag skulle vilja ge detta till min man, han är inte bang för att ha lite "tjejiga" produkter 😉 och han har lite problem med sin hy så detta vore ju perfekt!

 • Natalie skriver:

  1. Jag försöker göra hemmet så mysigt och välkomnande som möjligt så att jag som mammaledig med två små bara kan njuta under julen av deras och min mans sällskap!
  Tid med familjen,det är det bästa du kan ge dig själv och andra!
  2. Min svärmor skulle jag ge det till,bara för att hon är fantastisk o prata med och alltid ställer upp!och jag vet att hon älskar allt som har med hudvärd att göra!

 • Hanna B skriver:

  1. Genom att våga välja. Våga välja sådan som gör mig glad och lugn. Som tid med vänner, en egenfika på stan eller långbad med ettåriga sonen. Våga välja att säga ’nej’ när det känns rätt.
  2. Vinner jag får min kompis Anna kittet. Hon har gått igenom en tuff period med separation och nytt jobb. Hon är alltid den som skämmer bort alla i sin närhet så nu är det hennes tur att bli bortskämd och fokusera på sig själv.

 • tova skriver:

  Ost! ost ger mig lycka…speciellt med fikonmarmelad på.
  vinner jag så kan jag fylla 27 för tionde året i rad…våga vägra synliga ålderstecken!

 • Sophie skriver:

  Jag tar ledigt några dagar innan jul för att umgås med mina nära, hjälper mamma med julstädning och så bakar vi tillsammans och njuter sedan lite extra av allt det goda som vi har bakat.
  Min mamma skulle jag skämma bort med detta kit, hon har alltid haft ett stort intresse för hudvårdsprodukter och behöver extra uppmuntran då hon är sjuk och att få extra fina saker kan få henne att glömma bort det tråkiga varje dag, när hon använder produkterna.

 • Anonym skriver:

  1: Det är dom små sakerna som blir de stora när allt underbart tokeri drar i gång i december. Jag unnar mig genom att ta en ljuvlig kopp cappuccino på mitt favorit café, titta ut genom dom stora fönstrena på alla som julstressar. Andas in och bara myser. Mest njuter jag av denna stunden när man egentligen inte har tid för det men "fuskar" till sig en lång kvart för en egostund.
  2) det finns två kvinnor jag skulle vilja glädja med L:a brukets kit. Självklart min mamma och det bara för att hon är min fantastiska, fina och underbara mamma och mysigaste mormor till barnen. Den andra är min svärmor som är motsatsen till vad man ofta refererar till när man talar om svärmor. Två fantastiska kvinnor, förebilder och stöttepelare!

 • Emelie skriver:

  1) Mitt bästa tips (och något som för mig är den ultimata lyxen) är att se till att inte boka upp varenda ledig minut i jul. Jag ser till att ha tid för mig själv hemma i lugn och ro (med en massa julgodis förstås) mellan alla besök.
  2) Jag skulle ge setet som en extra julklapp till min mamma, som alltid ser till andra före sig själv och som skulle behöva lite härliga produkter och en avkopplande jul.

 • Hanna skriver:

  1: Det är dom små sakerna som blir de stora när allt underbart tokeri drar i gång i december. Jag unnar mig genom att ta en ljuvlig kopp cappuccino på mitt favorit café, titta ut genom dom stora fönstrena på alla som julstressar. Andas in och bara myser. Mest njuter jag av denna stunden när man egentligen inte har tid för det men "fuskar" till sig en lång kvart för en egostund.
  2) det finns två kvinnor jag skulle vilja glädja med L:a brukets kit. Självklart min mamma och det bara för att hon är min fantastiska, fina och underbara mamma och mysigaste mormor till barnen. Den andra är min svärmor som är motsatsen till vad man ofta refererar till när man talar om svärmor. Två fantastiska kvinnor, förebilder och stöttepelare!

 • E skriver:

  1. När julen närmar sig ser jag till att prioritera rätt. För att verkligen må bra och inte stressa i onödan bestämmer jag mig för vad som är oviktigt. Det som väljs bort vägrar jag sen fundera på eller få dåligt samvete över utan fokuserar på att umgås, mysa och skratta.
  2. Min syster skulle få kittet, vi är båda studenter som bor rätt långt ifrån varandra just nu och jag vill verkligen ge henne något fint som hon inte har råd att unna sig.

 • Anonym skriver:

  1: Skämma bort? Jag jobbar hela tiden så jag hinner inte göra allt man skulle vilja. Och kring jul då man vill kunna köpa allt kul till alla man vill har jag inte heller råd att göra något för mig själv.
  2: Jag skulle vara egoistisk och ge detta lyxiga kit till mig själv!

 • Ida skriver:

  1. Jag varvar ner med skön julmusik, ett stort glas julmust under en mysig filt i soffan. Det finns gott om härliga stunder inne i värmen när det mörknar utanför fönstret. Det gäller att hitta de små tillfällena och stanna upp i vardagen.
  2. Jag skulle ge det fina kitet från L:A Bruket till min syster som är en hårt arbetande tvåbarnsmamma som inte får mycket tid över till sig själv. Ändå är hon alltid på gott humör och sätter familjen först i alla lägen!

 • sabbi corneteg skriver:

  1. I jul skämmer jag bort mig själv med varma bad, bra böcker och goda praliner.
  2. Får man vara så egoistisk att man säger att man vill skämma bort sig själv?

 • Cecilia skriver:

  1) Åh, långa mornar utan stress. Att sitta tillsammans med familjen och äta härliga frukostar i bara pyjamasen utan att behöva rusa iväg! Det är lyx!
  2) Min allra käraste syster. För att hon just är det – min allra käraste syster.

 • Rebecka skriver:

  1. Att skämma bort mig själv innebär att få tid för familj och vänner. Jag försöker spendera extra mycket tid med dem nu när det inte är lika "naturligt" att ses utomhus. Familjen är alltid bäst!
  2. Jag skulle ge programmet till min syster som alltid ställer upp för mig. Vi pluggar båda två men hon har svårt att hinna med och att faktiskt hitta ett extrajobb, vilket gör att hon inte riktigt skämmer bort sig själv med grejer.
  Jag skulle vilja ge henne något som detta då hon har torr problemhud och därför inte kan använda vad som helst.

 • amanda skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv med extra fina hudprodukter, bad och skrubb för att känna mig fin under julen då jag lätt kan känna mig grå.
  2. Mig själv, för att bli ännu finare i hyn.

 • isabelle skriver:

  1. Jag skämmer bort kroppen och knoppen med långa promenader, både i stan och ute i skogen. Det är så friskt att vara ute i den krispiga kyliga luften. En varm dusch och kanske en lussebulle på det.
  2. Jag skulle vilja glädja min bästa vän som har fajtats hela hösten med arbetslöshet och allt jobbsökande därtill. Hon kämpar på men kan aldrig unna sig något extra. Tror hon skulle bli oerhört glad!

 • My Thulin skriver:

  1. Med julmust, pepparkakor och glögg… 😉
  2. Mig själv, jobbar mycket under julen då jag jobbar i butik. SKulle vara skönt att få ta hand om huden ordentligt med bra produkter

 • Anna-Maria skriver:

  1. När man är ledig extra mycket runt jul så älskar jag att bada bastu på morgonen. Finns ingenting som kan få en så varm och avslappnad som att starta dagen med ett bastubad!
  2. Sara som gillar att bada i badkar skulle få saltbad, bodyskrub, handkräm och skön bodylotion såklart!

 • Amanda Hörnfeldt skriver:

  1.Vanligtvis bakar jag i massor och skämmer bort mig själv med att umgås med nära och kära. I år flyttar vi dock mitt i julmyset och jag hoppas att vår 40 mil långa flytt kommer flyta på så att jag hinner skämma bort mina vänner (och därmed mig själv) med kola och knäck även i år.
  2. Jag skulle skämma bort min syster med detta underbara kit. Hon är en ängel utan dess like som dels kämpar på och jobbar långt hemifrån varje dag men också alltid ställer upp för mig.
  God jul på er!

 • Sofia skriver:

  Jag skämmer bort mig genom att dels vara utomhus så mycket jag kan, det blir så få stunder till det på vardagarna annars, och dels genom att äta så mycket godis jag vill utan att tillåta mig att ha dåligt samvete.
  Jag skulle ge det till mig själv – jag har en hudsjukdom, rosacea, som inte är så jättefarlig men ibland blossar det upp. Jag är bra på att tycka synd om mig själv för detta men det är svårt att både ta sig tid att söka hjälp, och svårt att få bra hjälp när man väl gör det. Därför skulle detta göra min hud extra glad!

 • ida skriver:

  1. Njuta av allt som hör julen till, stämingen, ljuset, umgås med familj och vänner.
  2. Skulle vilja skämma bort en vän som haft en jobbig tid och som skulle behöva pysslas om ordentligt.

 • Alva skriver:

  1. Jag brukar handla små julklappar till mig själv, och bada länge kvällen innan julafton för att få koppla av riktigt.
  2. Jag skulle vilja skämma bort min kusin Amanda, för att hon har haft ett jobbigt år och hon älskar produkter!

 • Alva skriver:

  1. Jag brukar handla små julklappar till mig själv, och bada länge kvällen innan julafton för att få koppla av riktigt.
  2. Jag skulle vilja skämma bort min kusin Amanda, för att hon har haft ett jobbigt år och hon älskar produkter!

 • Anna skriver:

  1. Det bästa med julen är att det är gott om tid att vara med nära och kära! Krypa upp framför brasan med en kopp varm choklad.
  2. Jag skulle glädja min bästa vän med detta för att hon har så oerhört stort hjärta, men glömmer bort sig själv. En perfekt inflyttningspresent/julklapp då hon flyttar till ny bostad vid Lucia.

 • Klara skriver:

  1. Jag försöker njuta så mycket jag kan. visst är julen underbart mysig? Jag har som tradition att jag brukar gå upp tidigt på söndagsmornarna och lägga mig i ett varmt bad och smörja in mig själv i alla dess olika produkter. Detta gör faktiskt att jag känner mig pigg o fräsh, redo för en ny vecka!
  2. Jag skulle ge detta otroligt fina kit till min underbara mamma som förtjänar det mer än någon annan då hon sliter som ett djur med familj och jobb för att allt ska gå ihop!

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  1. Jag skämmer bort mig genom att ta lite långledigt och då ska jag ta det lugnt och njuta av familjen.
  2. Min älskade dotter skulle få detta kit om jag vann.

 • Stina skriver:

  Jag skämmer bort mig själv med att ta ut massa ledighet och njuta av familj o vänner så länge det går!
  Jag skulle vilja ge detta till min underbara mamma som alltid ställer upp för oss och tyvärr bor alldeles för långt bort!!

 • Sofie skriver:

  Jag skämmer bort mig & mannen m lite extra romantik i vardagen just nu, lätt att glömma bort varandra i julens alla måsten!
  Jag skulle vilja överraska min nyblivna man med detta kit – han har ingen aning om vilken lyx det är att skämma bort sig med så fina produkter, därför vore det en extra mysig present till mannen jag älskar!

 • Sofie skriver:

  1. Genom att ta ledigt. Umgås med familjen och njuta av allt gott.
  2. Jag skulle ge det till min lillasyster. Hon har haft ett tufft år på sin arbetsplats och förtjänar lite vardagslyx.

 • Maria skriver:

  I juletid skämmer jag bort mig med kvalitetstid med familjen, vi tar dagen som den kommer och myser tillsammans. Kvällen före julafton har jag gjort det som tradition att ta mig ett varmt bad med oljor och massor av tända ljus. Det får mig att varva ner och ger massor av energi inför julen.
  Jag skulle vilja ge bort den lyxiga gåvan till min vän som är nybliven tvåbarnsmamma. Med sömnbrist och svårt att hitta energi så skulle denna gåva passa perfekt och ge henne den lilla extra lyx i vardagen som hon just nu saknar och är i stort behov av.

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. Jag har det som mest hektiskt på jobbet före jul, så att pyssla om mig själv hinner jag inte förrän i mellandagarna. Då tar jag ledigt och sover länge på morgonen, får massage, sköter om kroppen med krämer och peeling, kopplar av med en bra bok, träffar familjen och motionerar med långa ridturer om vädret tillåter det.
  2. Jag skulle vilja ge bort detta lyxiga hudvårdskit till min dotter, som jobbar både julafton och nyårsafton.

 • Angelica skriver:

  1) Jag brukar se till att vi försöker mysa till det lite extra varje kväll vi i familjen, det kan vara allt från extra mysiga sagostunder till extra goda middagar. Och så julmusik i överflöd förstås! Både hemma och i bilen!
  2) Jag skulle skämma bort min syster, som för ett år sedan cirka fick veta att hon hade en kronisk immunförsvarssjukdom som gör att hon emellanåt sakta men säkert tappar allt hår på huvudet. Hon är bara 17 år men har hanterar det här så otroligt bra! Hon är en självsäker tjej med ett stort hjärta och hon förtjänar något extra!

 • 1. Många tycker inte att detta låter som att jag skämmer bort mig, men faktum är att när jag smyger upp på lördagmorgonen innan min kära har vaknat, sätter en deg med bröd, tänder brasan och ljusen på bordet och dukar upp till en härlig frukost – då skämmer jag bort mig själv genom att göra det som får mig att må bra. Det är liksom de små sakerna som gör det. Enkelt men underbart!
  2. Utan tvekan till min nyförlösta kompis. Efter 4 mån av illamående, följt av 5 mån av värk och sjukskrivning tittade en liten tjej ut efter en oerhört jobbig förlossning som slutade med kejsarsnitt. Nu har hon precis kommit hem efter en vecka på sjukhuset. Är det någon som behöver skämmas bort och få en lyxig stund, så är det hon!

 • Emelie skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att ge mig själv tid! Genom att lägga bort telefonen o elektroniken varvar jag ner, unnar mig sköna yogapass och meditation. Investerar i mig själv genom att spendera tid med mig själv och rensa bort stress och fylla på med ny energi. Extra lyx är att boka in en härlig massage och ge kroppen härliga ekologiska produkter.
  2. Min vän har haft det tufft en tid, motgångarna har en förmåga att hopa sig. Hon behöver en riktig boost! Jag vill introducera mitt "skämma-bort-sig-själv-paket" för henne och det sista tipset med de härliga produkterna uppfyller L:A Bruket med bravur!

 • Mikaela skriver:

  1. Genom att krypa upp i soffan under en varm pläd, med en bra bok, tända ljus och en massa hembakat julgodis.
  2. Jag skulle ge det till min mamma. Helt enkelt för att hon är världens bästa!

 • MALIN skriver:

  Jag skämmer bort mig själv genom att tända alla ljus i alla hörn, sätta på bastun och ta ett glas rött och sedan basta i lugn och ro. En lugn hemmakväll med mig själv är så himla skönt.
  Jag skulle definitivt skämma bort min underbara mamma! Hon förtjänar det verkligen, hon ställer upp i vått och torrt!

 • Sara H skriver:

  Jag njuter av att inte dras med i prylhetsen utan värderar ledig tid istället. Då lyxar jag till det genom att spela Peter Jöbacks julskiva och bada skumbad.
  Jag tänker ge det till mig själv eftersom jag idag har fått reda på att jag är gravid!!!!tjohooo!

 • Jessica Magnusson skriver:

  I jul skämmer jag bort mig med mycket god mat och ännu mer levande ljus. Bra filmer och fotbad samt ansiktsmasker står även det högt på tipslistan.
  Jag skulle vilja skämma bort mig själv och min sambo med L:a Brukets nya, lyxiga ansiktsprogram för att dels inreda vårt badrum samt njuta av denna serie som funkar till både mig och min pojkvän.

 • Victoria skriver:

  1) För att få en härlig julkänsla när man vaknar är mitt tips att sätta julljusstaken på timer. På så sätt infinner sig julstämningen så fort jag öppnar ögonen på morgonen.
  2) Mig själv! Efter en tung höst med examensarbete, och snål studentbudget som lett till att ansiktet tvättats med duschcreme, tycker jag min hud förtjänar det bästa.

 • Nikki skriver:

  1) Jag brukar hålla till på badhuset under jul/vintern, gå dit en gång i veckan och summa några längder, basta och duscha extra länge, det är så skönt och avkopplande, att ta sig tiden till det känns lyxigt bara det!
  2) Helt solklart min mamma! En kvinna som skämmer bort mig och mina syskon hela tiden och glömmer bort sig själv!

 • Terese skriver:

  1. Jag fyller mitt hem med blommor som doftar underbart, ljus som ger mysfaktor och mysiga filtar! Till det tar jag mer än gärna en mugg varm glögg med en nybakad lussekatt till! Och att granen lyser fint gör det bara ännu mysigare!
  2. Jag skulle utan tvekan skämma bort min fina mamma som alltid ställer upp! Hon är verkligen värd att bli rejält bortskämd då hon väldigt sällan unnar sig själv något. Hon sätter alltid alla andra före sig själv och jag är övertygad om att hennes hjärta skulle slå ett extra slag när hon öppnade denna fina present fylld av underbar L:A Bruket produkter då hennes favorit kommer från just dem! Många kramar, Terese

 • Emma skriver:

  1. Då julen firas hos mina föräldrar på västkusten ska jag passa på att bada i deras bubbelpool och basta varje dag!
  2. Min bästa kompis som jag bor långt ifrån men som jag är så glad art jag har haft sen barnsben! Och till jul får jag äntligen träffa henne.

 • susanne Sandström skriver:

  1) Jag tar semester. lånar en god bok på biblioteket, brygger en stor kanna te och sedan tillåter jag mig långa timmar av läsning och tedrickande i sängen.
  2 Jag skulle absolut glädja min hud! Den har verkligen tagit stryk den här hösten/vintern – stort behov av mjukgörande "all over" där!

 • Anne skriver:

  1. Jag brukar ta en (minst) dag ledigt mitt i veckan, och åka in till stan alldeles själv. Jag fikar, går i affärer, och passar på att köpa några julklappar till mig själv också. Till Anne från Tomten!
  2. Min syster, som haft ett oförtjänt tufft år med inte mindre än tre cancerbesked – två egna och ett för en närstående.

 • Martina skriver:

  1) Som nybliven mamma blir det inte mycket av den varan. Men nu när kylan har anlänt unnar jag mig gärna ett varmt bad med extra mycket skum och med en podd i lurarna. Avslutar med en väldoftande lotion.
  2) Min mamma. För att hon är en fantastisk kvinna, som alltid sätter andras glädje och välmående framför sin egen.

 • Evelina skriver:

  Tid är det jag önskar mig mest så därför unnar jag mig själv ledig tid kring jul, både tid för mig själv och tid med min familj.
  Jag vill skämma bort min kompis Evelina. Fast hon har en liten hemma och jobbar heltid så har hon alltid tid att hjälpa mig med träningen på gymet varje vecka! Hon är min egna PT och har alltid tid och energi till att göra mig starkare, friskare och gladare!

 • Emelie skriver:

  1. Bästa sättet att njuta under julen är att ta sig ut i fjällvärlden, långt bort från mobil täckning och släppa stressen och leva i nuet.
  2. Det skulle bli min fina mamma, som tänker alldeles för mycket på andra och hela tiden åsidosätter sig själv.

 • Anna skriver:

  Vid jul skämmer jag bort mig med tid, tid till vänner familj, tid för böcker eller bara en snöig promenad. Ledig!
  Den som verkligen behöver ett ansiktskitt är jag själv. Vi har precis förlorat vårt första barn halvtid genom graviditeten och behöver alla mirakelkurer/ansiktslyftsprodukter som finns.

 • Bella skriver:

  1. Sovmorgnar, massager av pojkvännen, mycket fika och långa promenader längs havet.
  2. Min pojkvän, som tack för massagerna. Och för att han har (världens gulligaste) torrfläck i ansiktet + en hel del svarta porer eftersom han aldrig har lärt sig att ta hand om sin hud.

 • Anne skriver:

  1. En god bok,levande ljus, ett litet glas glögg, två pepparkakor, tystnad och en halv timme helt för mig själv!
  2. Min dotter som flyttat hemifrån och tvättar ansiktet med tvål!!

 • Jennifer skriver:

  1. Jag älskar att hälla upp ett varmt bad, tända lite levande ljus och sätta på lite klassisk musik efter jobbet, men nu i juletid är den utbytt mot julmusik! Avkopplande vardagslyx!
  2. Jag hade gett den till min gammel mormor (mormors mamma) just för att det är precis det hon skulle behöva nu när gammel morfar flyttat in på hemmet och hon efter 65 års äktenskap får rå om sig själv! Det hade jag velat unna henne!

 • Aniika skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv med långa promenader, efter långa sovmorgnar. Tips? Försök att inte titta jobbtelefon/mail, utan se till att verkligen ta ledigt!
  2. Jag skulle vilja skämma bort min fina mamma, som precis blivit frisk från några jobbiga sjukmånader!

 • Malin Tuvesson skriver:

  1. Egentid då jag är änka med småbarn
  2. Till min vän A som behöver rå om sig själv och dela det med mig när vi både behöver det som mest i livet.

 • Helena skriver:

  1. Jag försöker att inte ha för många måsten och tar mig tid att njuta av vår fina gran och en stor kopp glögg. I bästa fall är mannen och mini på en promenad samtidigt. 🙂
  2. Jag skulle ge det till min mamma, för det är hon värd!!

 • Therese skriver:

  Jag skämmer bort mig själv med att värma en lussebulle och sen ta lite smör på, mitt i tentaplugget är det precis vad som behövs!
  Jag skulle skämma bort mig själv. Med ett år som började på sämsta sätt, syns det i mitt face. Så mitt egna lilla ansikte skulle jag vilja glädja!

 • Pierre skriver:

  Snygga förpackningar!

 • Emma skriver:

  1. För mig är det att skämma bort mig själv att koppla av och umgås med nära och kära och få kvalitetstid ihop. Att spela spel, åka längdskidor (när det finns snö då) och promenera ihop är bland annat saker som är så mysigt att göra med familjen som det är svårt att ta sig tid till i vardagen.
  2. Jag skulle ge detta kit till min minsta lillasyster. Hon är så duktig och ambitiös med studierna, och därför förtjänar hon verkligen lite extra uppmuntran.

 • Ulla skriver:

  1. Först skulle jag göra ingenting och sedan vila.
  2. Min stora dotter som har problem med sin hy.

 • Erica skriver:

  1. Jag tar långa promenader i området där jag bor och tittar på all den fina julbelysningen i alla fönster och trädgårdar. Det ger ett lugn att vara ute en mörk kall kväll och bara mysa för att det är så fint runtomkring.
  2. Jag skulle ge kittet till mig själv 🙂 Jag fyller 37 den 23/12 och känner att jag verkligen skulle behöva en liten ansiktsrenovering tills dess 😉

 • Nickan skriver:

  1: Jag tillåter mig att äta lite mera onyttigt (men svullar inte), vi umgås med vänner och bekanta mera och vi försöker att ta det mera "Bananas" när vi är hemma. Ingen julstress kliver in genom dörren hos oss 🙂
  2: Min mamma som just gått i pension skulle få kittet. Hon har jobbat sedan hon var 17 är inom vården/hemtjänsten och är väl värd att ta hand om sig själv nu!!

 • Marie skriver:

  1. "Bara vara", med mig själv, under en filt i soffan. Levande ljus, julmusik och en kopp te med skummad mjölk och toppad med kanel.
  2. Köper alltid något till mig själv till jul, så det här får bli min egen gåva.

 • Kristin skriver:

  1. Jag brukar alltid unna mig en härlig massage inför jul, vilket får mig att slappna av och må bra. En julklapp till mig själv. Sedan brukar jag gå på manikyr för att få röda fina naglar.
  2. Skulle vilja unna min bästa vän som haft ett slitigt år

 • Kristina skriver:

  1. Jag umgås extra mycket med familj och vänner. Tackar ja till den där fikan jag egentligen inte hinner med, sticker över till en kompis trots att klockan är mycket och jag ska upp tidigt dagen efter och totalt frossar i mysiga stunder med de jag älskar allra mest! Mitt tips! Hoppa över all julstress och alla "måsten" – Det går utmärkt att köpa färdiga pepparkakor, man behöver ingen gran och jag lovar att det bli en jul även utan en uppsjö av julklappar!
  2. Detta ansiktskit hade jag jag gett till min allra bästa vän, som jag är totalt besatt i. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan henne inblandad, hon förgyller min vardag med sitt underbara skratt och sin fantastiska personlighet! Hon är dessutom väldigt intresserad av hudvård. Därför skulle jag vilja ge henne en riktigt fin present som tack för att hon finns i mitt liv!

 • åsa skriver:

  1.jag skämmer bort mig själv genom att helt kravlöst ge till andra. det får mig att må så himla bra att räcka över två kassar med julklappar till dem som inte har något, att detta blivit en tradition för mig varje år. sen är jag glad i hela kroppen (fast lite ledsen också förstås…) varje gång jag tänker på vad jag gjort.
  2. kitet skulle jag utan tvekan ge till en kär vän som under två års tid haft det ganska tufft. hon är en hårt (!) arbetande polis som försörjer sin familj på sin löjligt lilla lön då hennes man inte kunnat ta ut en lön ut sitt egna företag under dessa två år. hon är en sån kämpe så det skulle glädja mig otroligt att få räcka över ett lyxigt kit från fantastiska l:a bruket åt henne när de kommer hit för att fira nyår tillsammans med mig och min familj.
  kram

 • Emelie skriver:

  1)
  Mandelolja i fejjan, tv-serier i sängen och bra musik i lurarna på jobbet. Alla mår bra av det här.
  2) För ca 10 minuter sedan så smsade min bästa kompis och berättade att hennes onsdagsdejt som hon skulle träffa idag hade glömt bort att han var i Frankrike och inte kunde träffa henne idag. Detta säger han 45 minuter innan avtalad tid. Som kompis finns det inte jättemycket att säga men hon hade blivit mycket gladare om hon fick en tidig julklapp.

 • Maria skriver:

  För att skämma bort mig själv runt jul unnar jag mig en paus från allt julstök. Tar på mig skidorna för en tur på det vinterkalla fjället och njuter till fullo när jag sedan kommer hem till en varm bastu. Mitt tips i juletid är att stanna upp, tänd några ljus och försök att bara vara för en stund.
  Efter en tung höst skulle jag unna mig själv denna fantastiska gåva. Vore fantastiskt kul att få bjuda in mina fina vänner på en bastu- och spakväll där dessa produkter skulle göra succé. Glädjande inte bara för mig utan även för de vänner som alltid ställer upp!

 • Jessica skriver:

  1:Jag skämmer bort mig med en chakraflödesmassage,
  det skrömmer bort stress coh hindrar energiläckage!
  2: Min mamma säger att hon är glåmig, trött och inte vidare fager, L:a Brukets 4-stegsraket gör hennes liv till en härlig schlager…

 • Maggan skriver:

  Njuter av min nya orange Ballografpenna med kedja som jag får i julklapp, har snart alla färger som finns (10st)
  Till en väninna och får sedan tillbaka tomflaskorna som jag älskar, för hon bryr sig bara om innehållet.

 • Kajsa J skriver:

  1.Jag försöker vara ute så mycket i naturen som möjligt. Åka skidor eller skridskor, om snön och isen har lagt sig. Mitt på dagen ska de vara så man hinner insupa lite dagsljus. Det avslutas med en lussekatt och varm choklad.
  2. Jag skulle vilja ge L:A brukets produkter till min syster i julklapp. Hon unnar sig aldrig de mer ekologiska och dyrare produkterna till sig själv. Jag tror hon skulle märka en enorm skillnad med dessa i jämfört med de produkter hon har idag från hm. Hon behöver lite lyx i jul 🙂

 • Jessika skriver:

  1. Jag njuter av min tid, låter ej stressen ta över. Varför akuthandla julklappar, när jag har min familj – det är allt jag behöver.
  2. Ett innehåll med koncept så bra,
  designen är skitsnygg – detta vill jag bara ha!

 • maja skriver:

  1. jag umgås med människor jag tycker om och är ute och leker med barnen i snön (eller slasket :)). På lillejulaftons-kväll brukar jag och mina systrar sitta länge i bastun med inpackning i håret och prata om allt vi inte hinner prata om med alla småttingar omkring.
  2. jag skulle nog faktiskt vilja ge produkterna till mig själv. jag har varit alldeles för dålig på att ta hand om mig själv och skulle verkligen njuta av härliga, lyxiga produkter. men jag skulle såklart dela med mig till mina systrar i jul!

 • Matilda skriver:

  Jag brukar skämma bort mig själv genom att ta mig tid att göra saker som jag tycker är roligt och avslappnande konstigt nog, men det är att greja lite hemma och organisera i sin tid. Dessutom gör jag fotbad och ansiktsmask som pricken över i. Detta är det perfekta för mig under juletider.
  Hade velat ge det till min mamma som är världens bästa. Hon behöver bli bortskämd med lite själv-lyx. Hade varit underbart att få ge henne detta.

 • Ina skriver:

  1. Jag arbetar inom äldrevården där många tyvärr glöms bort, många känner sig ensamma (framförallt under högtider) och jag gör därför mitt yttersta för att alla ska känna sig uppskattade och delaktiga. Jag mår som bäst när de omkring mig mår bra, det är så jag "skämmer bort" mig själv. Så mitt tips är att göra något för någon annan, en osjälvisk handling som genererar välmående för alla inblandade.
  2. Jag skulle ge kittet till min fina mamma, min klippa. Trots cancer och familjetragedier står hon stark, utan henne vore jag inte den samma.

 • Pernilla H skriver:

  Jag bakar massvis och sen myser jag med te och något nybakat. Även min familj blir bortskämda.
  Jag skulle ge det till min svägerska. Hon är min största inspiration till att leva ett mer ekologiskt liv. Vore roligt att skämma bort henne lite

 • Sofia Sjögren skriver:

  1) Jag läser juridik och har därför haft terminstentor på 30 högskolepoäng varje januari. Det präglar mitt julfirande i viss mån, tiden kring jul kopplas samman med instudering och mina egna (höga) krav. Jag har hittat en lösning. Jag reser hem till Norrland, varvar plugget med dubbelstakning i skidspåret och norpar en saffransbiscotti i sällskap av familjen. Oavsett med vilka och hur man firar jul tror jag att det är viktigt att hitta tid för fysisk aktivitet utomhus, för att få ny luft i lungan. Mitt råd är alltså att både omge sig med knastrande vit snö, stolta granar, sin egen puls och med värmen från människor man håller av!
  2) Har en mormor som inte tror på nymodigheter och som på sin höjd använder ansiktskräm från Coop. Hon har så fin hud, åldrad, med mycket pigment, rynkig och mjuk. Den förtjänar lite mer kärlek och omvårdnad. Det är därför jag vill ge L:A brukets produkter till mormor!

 • christine skriver:

  1. svårt vid jul – mycket stress..att ta hand om sig själv..äta frukost i lugn och ro..varje morgon
  2. mig själv..tycker att detta livet varit oerhört pressande de sista åren. o nu känner jag inte att jag orkar längre, därför vill jag själv ha det…är det själviskt…kanske men jag skulle gärna vilja vara det.

 • Maria W skriver:

  1) Som lärare är tiden före lov stressigt och det är verkligen svårt att skämma bort sig själv. Jag försöker att intala mig själv att det är ok att slumra i soffan istället för att ta milen på bandet. Det är svårt då det annars är det som får mig att få ny energi men ibland måste man ge sig själv ok att bara få vila.
  2) Till min mamma som, förutom att ha gett mig en trygg och kärleksfull uppväxt, nu är en lika fantastisk mormor till mina två små. Hon ställer även upp enormt för oss med vab, barnvakt, strykning, städning och allt sånt där vardagligt som är enormt uppskattat att ibland få komma undan ifrån.

 • alex skriver:

  1. Åker längdskidor på kvällarna och kommer hem, duschar varmt och länge och sen sätter jag mig i soffan med en kopp te och skinkmackor, kan hända att en och annan pepparkaka slinker ner oxå:) livet när det är som bäst!
  2. Haha, jag hade lagt paketet under granen och skrivit till Alex från tomten.. för jag är värd det;)
  Börjar snart jobba efter föräldraledighet och det känns lite gruvsamt, har dessutom slarvat med hudvården under ledigheten då varken tid eller ekonomi funnits så jag behöver ett "ta-hand-om-mig-själv-paket".
  GOD JUL!
  /Alex

 • Linn skriver:

  1. Mitt sätt att ta hand om mig själv är att få åka hem till min familj och släkt, för under resten av året pluggar jag i en annan stad
  2 den person jag skulle skämma bort är min mamma, för i henne ser jag mig själv o inget gör mig stoltare

 • Anemonia skriver:

  1. Jag brukar tända många ljus för att skingra mörkret samt ett skummande varmt välgörande bad i bubbelpool med ljuvligt doftande badoljor. Sedan en stund i bastun och en svalkande dusch. Något extra gott att äta och dricka efter det!
  2. Jag skulle vilja ge ansiktsprogrammet till min älskade make som alltid ställer upp för alla andra och aldrig tänker på sig själv. När jag var sjuk och låg på sjukhus en längre tid så tröstade och stöttade han mig oförtrutet. Han är värd all uppskattning!

 • Lisa skriver:

  1. Genom att gå upp lite lagom tidigt, träna utomhus och sen njuta av en lång frukost med DN. Mitt tips är att lata sig sådär lagom på julen, att inte glömma bort att vara ute och gå promenader, jogga eller åka skidor. Då mår man så mycket bättre!
  2. Jag skulle ge kittet till min bästa vän. Hon unnar sig aldrig fina hudprodukter och kittet skulle göra sig så fint i hennes badrum.

 • Jenny skriver:

  1. Jag och min sambo skämmer alltid bort oss med en upplevelse tillsammans varje år istället för dyra julklappar.
  2. Jag skulle ge bort produkterna till min älskade mamma som fyller år i början på januari. Hon kan behöva all lyx hon kan få.

 • Fia skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att ta en sovmorgon alltid när ett tillfälle ges 🙂
  2. Jag skulle så gärna ge ansiktsprogrammet till min mamma, hon kämpar så hårt med sin utbildning och tar samtidigt hand om hem och hushåll. Hon är värd att skämmas bort lite extra <3

 • Ingrid skriver:

  1) Jag skämmer bort mig själv med sovmorgnar, tid för mindfulness och långa promenader. Å massor av god choklad förståss.
  2)Jag vill ge det underbara ansiktskittet till min fina kompis som alltid finns där för mig när jag behöver. En människa med så stort hjärta för andra är värd att få en fin present.

 • Zsoli - träning skriver:

  Läs gärna min blogg om träning, tankar och motivation

 • Helena skriver:

  1. Ett måste när det är som mörkast: Jag går ut! Ut i ljuset och friska luften mitt på dagen. Då blir jag gladare och orkar mer.
  2. Jag vill ge lite lyx till min svärdotter som jobbar i butik i julhandeln och inte ser dagsljus på hela december…Och hon älskar L:a Bruket!

 • Katarina skriver:

  1. Ger alltid mig själv en kroppsvårdande produkt som julklapp. Billig eller dyr beror på tillgång men den ska ge en extra liten lyxig känsla.
  2. Min syster är värd varenda present hon kan få, hon fyller år veckan före jul och firas knappt eftersom ingen har tid. Hon vill nog väldigt gärna grattas ordentligt men säger att det är okej.

 • Annie skriver:

  1. Brukar se till att ta lite sköna bad, och lägga tid på att fixa naglar, raka benen, peela ansiktet, så man känner sig avslappnad och fin.
  2. Till min man! Han gillar lyxiga produkter och så kan ju jag låna lite!

 • mia skriver:

  1. Inte alls faktiskt. Är helt urusel på det.
  2. Som ett direkt svar på fråga 1 skulle jag gr det till mig själv. Kanskelite egoistisk men jag skulle verkligen vilja ha det.

 • Linda skriver:

  1. Alla har väl sina "måsten" för att den riktiga julstämningen ska infinna sig. Klura ut vad det är – julkakor, sillen, godiset…? Vi är några tjejer som alla gillar godsakerna som hör till julen. Vi har därför en årlig julfika där det är knytkalas . Perfekt – jag får njuta av allt det goda utan att tillbringa oändlig tid i köket 🙂
  2. Ett härigt kit skulle bli den perfekta julklappen till en tjej som jag vet skulle uppskatta det enormt – Karolina. Hon skulle gilla att pryda badrummet med flaskorna och kanske skicka mig en extra tanke när hon njuter utav produkterna!

 • Jenny skriver:

  Hej!
  1. Nja, skämmer inte bort mig på något speciellt faktiskt, förutom att jag tillåter mig att äta en massa god mat och julgodis, vilket ju inte är så illa heller!!
  2. Jag skulle faktiskt vara så hemskt självisk och ge det till mig själv. Är gravid och min hy känns såååå grå och glåmig! Det hade varit den perfekta julklappen!
  God jul!

 • Erika skriver:

  En kopp the, en bra roman och en lugn stund i soffan när barnen somnat är min stund att koppla av.
  Till svärmor går min vinst om jag vinner. Hon ställer upp i alla lägen.

 • Linda skriver:

  1. Extra allt med mina barn, då tänjer vi på gränsern, lång sovmorgon, äter framför tvn, långa bad!
  2. Till min mamma, för att hon är min mamma och den som alltid ställer upp när jag, inte kan ge extra allt.

 • Josefin skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv i jul med att skippa jobb i två veckor och unna mig tid att vara helt ledig hemma med min 1åriga son!
  2. Jag vill ge LA:brukets kit till min svägerska som verkligen behöver lite lyx efter en tuff höst!

 • axdal skriver:

  1) då jag jag oftast inte ens får duscha ifred för barnen så skämmer jag nog bort mig med en längre dusch och kanske ett bad när sambon är ute och leker med kidsen.
  2) Då jag själv vet hur det är att inte få utnyttja badrummet själv så skulle jag vilja ge min syster som nyss blivit mamma lite Lyx.

 • kajsa persson skriver:

  1. Jag brukar lyxa till det med lite efterlängtad egentid. Ett fotbad. Ansiktsmask och en hårinpackning. Sen känner man sig lite piggare igen.
  2. Skulle vilja ge ett sett till min syster. Hon är nybliven trebarnsmor och med en man som ofta är på resande fot är det tufft att orka med allt. Hon förtjänar att bli lite bortskämd

 • Maria skriver:

  1. Kör poweryoga, simmar OCH badar bastu när jag är och tränar. Inte alltid en möjlighet mitt i småbarnsliv och pluggstress. Men denna månad behövs det prioriteras, trots tidsbrist.
  2. Jag skulle så väldigt gärna vilja ge ett sett till min syster som är en kämpe utan dess like. Småbarn som inte sover, jobb och en make som jobbar massor och oregelbundet – för att de ska klara av en kommande, välbehövlig flytt.

 • Ramona skriver:

  1. Unnar mig allt det goda jag vill äta och tänker inte på kalorier alls. Samtidigt unnar jag mig även att göra härliga långlänkar, det njuter själen mest av
  2. Skulle ge settet till min härliga mamma

 • Jenny Johansson skriver:

  1.
  Jag unnar mig ett bad.
  Det gör mig go’ och glad.
  2.
  Min syster skulle denna gåva få
  På vintern blir man lätt så torr och grå
  En riktig kur för hyn
  Ja, hon blir fräschast på byn
  Vilken underbart fantastisk gåva
  Hon kommer att bli glad, det kan jag lova

 • Mia skriver:

  1. Fotvård är skönt för torra fötter som mest är instängda i strumpor och skor
  2. Min mamma som är värd så, så mycket skulle jag så gärna vilja skämma bort lite. Att hon dessutom alltid tänker ekologiskt passar perfekt.

 • Hanna Lindström skriver:

  1. Innan jullov i skolan så är det alltid oändligt mycket plugg och inlämningar. Då är det väldigt skönt att ta en kväll utan plugg och ta ett långt bad, lyssna på bra musik och sedan gå och lägga sig med en kopp te. Låter klyschigt men är helt underbart och avslappnande, jag lovar!
  2. Jag skulle ge det här till min mormor, som jag tyvärr inte spenderar så mycket tid. Men hon är bäst och förtjänar att skämmas bort med det här!

 • Miriam skriver:

  Hej!
  1. Jag skämmer bort mig själv genom att tillåta mig att bara vara för en stund. Det är så mycket i vardagen som man måste klara av, och mitt uppe i allting så är det lätt glömma bort att unna sig att faktiskt varva ner. Så; krypa upp i soffan under en filt, stänga av alla ljud, titta ut genom fönstret och bara vara själv med tankarna i någon timme eller två.
  2. Jag skulle vilja göra min studerande pojkvän glad. Vi har varit tillsammans sedan vi var 16 år, och nu, 10 år senare, är vi fortfarande ett par. Ett lyxigt kit som han inte själv har råd med, från ett märke som kommer från hans gamla hemstad, skulle göra den finaste människan som jag vet så otroligt glad. (En bonus är även att hans inredningstokiga sambo, det vill säga jag, skulle också bli väldigt glad då jag skulle kunna pryda badrummet med de fina flaskorna!)

 • Frida skriver:

  1) Jag unnar mig själv, (och barnen) sovmorgon hela lovet och ger mig tid till att skämma bort mig själv med badkarsbad och ansiktsritualer utöver de vanliga jag hinner med en stressig vardag. På julbordet kommer jag att välja ekologiska råvaror för att verkligen ge mig det bästa!
  3) helt själviskt och osjälviskt vill jag ge mig och mitt ofödda barn presenten, eftersom han har inte har möjligheten att välja själv, väljer jag att ge honom den bästa starten genom att använda rena, naturliga produkter redan sen han bara är ett litet frö.

 • Hanna L skriver:

  1. Jag mår som bäst när jag ser till att njuta av nuet och de fina stunderna tillsammans med mina barn nu kring jul. Att bara sitta stilla och njuta en stund slår allt!
  2. Jag tycker att mitt eget ansikte skulle behöva en boost, efter sparsamhet och brist på tid under föräldraledigheten, så den julklappen skulle gå till mig själv!

 • Emma skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv med julens sötsaker (visst är det alltid godast innan jul?) som pepparkakor och saffransbullar samt lugn och skön yoga. Då mår både kropp och knopp bra och allt vad julstress heter glömmer jag bort.
  2. Jag skulle ge det fina kitet till min mamma. Har själv helt gått över till ekologiska produkter sen jag fick barn och vill gärna sprida det ekologiska tänket till den äldre generationen.

 • Jenny Lindberg skriver:

  Jag skämmer bort mig själv (och hela familjen) med mysiga frukostar med många tända ljus och eftermiddagsfika med hembakade lussekatter!
  Jag skulle ge bort detta till min kära mamma som alltid ställer upp i vått och torrt och som jag älskar oändligt mycket!

 • Lotta skriver:

  1. Jag tar mig tid för långa promenader eller skidåkning om det finns snö.
  2. Min Mamma tänker gärna på alla andra än sig själv. Hon är värd något extra.

 • Lisa skriver:

  1) Jag brukar spara en semestervecka till veckan innan julafton, och bara tillåta mig själv att relaxa! Julklappar köper jag året runt, utom denna vecka.
  2) Jag skulle ge bort kitet till min barndomskompis Lotta som fyller år på julafton. Det skulle kännas otroligt lyxigt att få, samt att ge bort!

 • Mia Wahllöf skriver:

  Jag älskar verkligen julen, planterar massa hyacinter, pyntar o piffar hemma. Pysslar o gör julgodis med mina barn, då trivs jag riktigt bra!!!
  Helt ärligt så vill jag verkligen ha de här produkterna, så jag skulle se det som en julklapp till mig själv!
  Mvh Mia
  [email protected]

 • Emma Kitti skriver:

  1.Jag åker till släkten i Norrland för två veckors semester. Väl där släpper jag kontrollen och ansvaret för mina två busungar. Det är den bästa julklappen en småbarnsförälder kan tänka sig.
  2. Jag skulle skämma bort min allra finaste vän, som är föräldraledig med två barn och väntar det tredje. Hon har absolut inte pengar att lägga på lyx till sig själv!

 • Isabella Björkman skriver:

  Jag skämmer bort mig med minst 15 minuter julkalender-mys med min sambo vaaarje dag! =D
  Jag hade skämt bort min tvillingsyster som är en miljövänlig människa, då passar det perfekt med närproducerat då hon bor i Varberg där detta fantastiska märke kommer ifrån!

 • Johan skriver:

  1. Jag kopplar helt bort jobbet, som annars tar mycket tid. Att bara kunna sitta och bygga lego med barnen är otroligt gott.
  2. Min fantastiska fru och mamma till mina barn är värd ALLT. <3

 • Kicki skriver:

  1. Sömn, sömn, sömn, praliner och härliga magasin.
  2. Min mamma som alltid ställer upp för mig och mina barn.

 • 1.) Jag skämmer bort mig själv genom en bra planering – detta gör att jag får tid till att slappna av och njuta av allt mysigt inför jul. När väl julen är framme så njuter jag av att kunna träna, ta långa bad och njuta av alla lediga stunder tillsammans med familj, släkt och vänner. Oftast är det det lilla som ger guldkant på tillvaron!
  2.) Jag skulle ge paketet till världens bästa mamma som alltid ställer upp för allt och alla och ofta glömmer bort sig själv. Så hon hade varit väldigt värd L:a Brukets fantastiska produkter.

 • tess skriver:

  1, med knäck. Jag äter lätt fyra satser knäck alldeles själv. Det är tur det inte är jul mer än en gång om året
  2, min syster. Hon är alltid så snål mot sig själv och skulle aldrig unna sig något. Hon lägger allt på andra. Inte bara pengar utan även tid och energi.

 • Emma skriver:

  1. Jag unnar mig lugn och ro, gott fika och skönt umgänge med nära och kära.
  2. Jag skulle som pricken över i:et ge den här fina presenten till mig själv, för att unna mig ytterligare en härlig upplevelse under årets sista högtid.

 • Jeanette skriver:

  1. Jag unnar mig vardagslyx! Äter lite extra gott, tänder en massa ljus, myser hemma i soffan.
  2. Jag skulle vilja unna mig själv detta! Jag har haft en tuff höst när jag både har haft min tjänst och vikarierat för en kollega. Så jag behöver pyssla om mig själv!

 • Josefin Bergman skriver:

  1. Jag ger mig extra tid för träning så att kroppen kan fyllas med lyckorus, endorfiner. Det får mig att känna mig extra glad och harmonisk så här års. Det är mitt bästa tips för välmående!
  2) Min fantastiska kille skulle behöva bli bortskämd med bra hudvård.

 • Kristin Ekberg skriver:

  1. Jag åker skidor mellan granarna och njuter av frisk luft och matsäck med barnen. Bästa jultipset för de som har snö!
  2. Kitet går till min alltid lika hjälpsamma mamma som aldrig tänker på sig själv men som nu ligger med bruten arm och högt blodtryck. Vill gärna ge tillbaka lite omtanke till henne. Det är hon värd.

 • Jennie Andersson skriver:

  1. Jag älskar att pyssla! Kring jul lägger jag gärna ner lite extra själ i paketinslagning och i år även julkort!
  2. Min fantastiska mamma!

 • Hanna b skriver:

  Mitt bästa tips är att köpa bra julklappar på nätet , år blev det mest gåvobevis för välgörenhet. Så nu kan jag skämma bort mig genom att åka in till stan ,ta en kopp varm choklad och insupa julstämmningen i lugn och ro .medan andra stressar omkring, tar jag det piano.
  Kitet vill man ju så klart helst ha själv, men i jul ska man vara snäll så jag ger det till min sambo, så blir han lite extra snygg. (och jag får ju ändå o fall de snygga flaskorna att pryda badrummet med)

 • Linda skriver:

  Kring jul brukar jag ta ledig från jobbet, umgås med min sambo och familj. Mysa länge med hästarna i stallet och ta långa ridturer i skogen med mina systrar. Sovmorgon och frukost i lugn och ro. Ingen stress inga krav bara vara!
  Och vinner jag skulle jag ge produkterna till min mamma som kämpat sig igenom en behandling för bröstcancer, kommit tillbaka och nyligen blivit opererad igen i sitt andra bröst. Hon är en mamma att vara stolt över och jag älskar henne oändligt för allt hon gör för oss i familjen. Men hon skulle behöva skämma bort sig själv lite också! Och det skulle hon kunna göra med dessa produkter från L:A bruket! Tack för en bra blogg!

 • Hanna skriver:

  1.Ett varmt skönt bad i var adventslucka,
  ger jag mig själv för att inte ducka
  under i juletidens stress,
  där allt ska skyndas – och lätt blir mest en press.
  Varje dag en ny produkt
  -ett helt nytt märke eller en ny god lukt.
  När julen kommer koras vinnaren av hemmaspa
  som året därpå används varje da’.
  I år står L:a bruket högt i kurs.
  Vinner den 2013 kampen i min regndusch?
  2. Jag skulle vilja ge min goda vän ansiktsprodukterna eftersom hon är väldigt noggrann med sin hy och dessutom har gått och suktat efter L:a brukets produkter hela hösten, utan att unna sig dem. Hon skulle få dem i julklapp som tack för alla gånger hon ställt upp med barnvakt åt min lilla dotter (som avgudar henne) då jag tycker att hon är mer än värd dem!

 • Lisa skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att fylla på med en massa ny energi i form av gröna juicer, yoga och en massa kärlek från min familj.
  2. Jag skulle vilja glädja min älskade pappa med L:a brukets nya ansiktsprogram, för att han aldrig unnar sig sånt själv och aldrig har gjort, samtidigt som han är värd det bästa!

 • Mikaela skriver:

  1. Jag kokar mig en stor kopp te, tar med mig hunden och går ner till stranden och njuter av den friska luften!

 • Sanna skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med sovmorgon, varma bad och en massa gott te.
  2. Skulle gärna vilja överraska min mamma med L:a brukets nya ansiktsprogram. Hon skulle verkligen bli lycklig över detta.
  Kram Sanna

 • Mikaela skriver:

  1. Jag unnar mig själv många extra långa lyx-frukostar ensam eller tillsammans med mina bästa vänner!
  2. Jag skulle packat in det fint, lagt det under granen och hoppats på att jag varit extra snäll i år!

 • Alexandra T skriver:

  Jag skämmer bort mig själv genom att stänga av telefonen, tappa upp ett varmt bad och tänder en massa ljus runt om. Ansiktsmask och sedan en bra bok.
  Min mamma skulle få avnjuta detta fina paket om jag vann, det är hon värd!

 • Maria skriver:

  1. Flanellpjamas och raggsockor i soffan med en glögg, bara ta det lugnt!
  2. Skulle skämma bort mig själv.

 • Mia skriver:

  I jul ska jag unna mig att sova ikapp lite på dagarna, ta långa långsamma promenader med vänninor, sitta med barnen i knät och se på tecknad film utan att säga "jag ska bara" och bra hämtmat när vi känner för det. Ingen stress och ingen press. Det kommer bli en skön jul!
  Jag skulle vilja unna min fina man detta härliga kit. Efter en väldigt intensiv höst, med start av nytt företag, en oändlig radda av sömnlösa nätter och nästan ingen egentid behöver han få bli lite ompysslad och få njuta lite.

 • Daniel Olausson skriver:

  Jag får äta precis hur mycket jag vill under Jul! Det är det bästa på hela året.
  Skulle ge detta till min gravida tjej där inte huden är fin,
  Hoppas därför att detta kit är riktig penicillin!

 • Linnéa skriver:

  1. Den här julen kommer jag att kunna vara ledig ganska mycket och då ska jag umgås med vänner och familj, bästa må-bra-tipset i vintermörkret. Fram till julhelgen går jag och "nallar" godsaker i skafferiet och myser av våra fina julstjärnor!
  2. Min älskade mormor skulle få det här lyxiga ansiktskittet. Hon är över 80 år gammal och har den här hösten levt upp och börjat skämma bort sig själv lite trots en knaper pension. Den här klappen skulle glädja henne!

 • Åsa skriver:

  1. Mängder av härliga doftljus, julgodis i massor och en varm filt över benen. Och litervis av chai-the med skummad mjölk. 🙂
  2. Jag skulle ordna barnvakt till vår ettårige son, tappa upp ett varmt bad och ha spa-kväll med min man. Vi behöver lite egentid efter vårt första år som föräldrar. Exakt ett år idag faktiskt.

 • Ina skriver:

  1. När jag var gravid med min son förrförra julen åkte jag och min sambo iväg en helg på hotell i vacker miljö och julbord. Skulle gärna göra det till en tradition. Så härligt med ett avbrott och få njuta av lugn och god mat.
  2. Jag skulle vilja glädja mig själv med ansiktskitet. Med många sömnlösa nätter i bagaget kan jag behöva lite extra omsorg.

 • Veronica skriver:

  1) Jag skämmer bort mig själv med mer ledighet än vanligt den här julen, och att faktiskt göra mitt allra bästa för att slippa sitta nergrottad i kurslitteratur hela julen och byta bort det mot att träffa familj och vänner – och bara vara och ta det lugnt!
  2) Jag skulle vilja ge min mamma denna fina present, då hon verkligen förtjänar lite lyx och tid att ta hand om sig själv.

 • Jag brukar unna mig själv "uppesittarkvällar" med lite extra gott att äta, kanske någon tidning att läsa eller film att se, tända ljus osv!
  Detta härliga set skulle jag vilja glädja mig själv med eftersom sambon aldrig "hinner" handla några julklappar. Och så är jag höggravid så lite lyx är jag faktiskt värd känner jag 😉
  Mvh Matilda

 • Ida skriver:

  1. Eldar i brasan, tar på mig mjuka kläder, skaffar en hög med efterlängtade böcker och njuter av lugn och ro.
  2. Jag skulle vilja svara min mamma eller min syster, men jag älskar verkligen L:A Bruket så jag skulle inte kunna låta bli att behålla dem för mig själv!

 • Marika skriver:

  1. Skämmer bort mig genom att skämma bort min sambo med kvalitetstid tillsammans! Finns inget bättre än att kura ihop sig under en filt i soffan, titta på en bra film och dricka te tillsammans!
  2. Skulle vilja glädja min syster som haft ett jobbigt år och aldrig har tid för sig själv med två små trollungar i trotsåldern. Hon förtjänar rejält sköna produkter för att känna sig så utvilad som möjligt!

 • Ida Norman skriver:

  1. Beställer all mat via internet med hemkörning (skönt och tidsbesparande slippa handla, köa i julstressen, köra hem och bära upp för trapporna.
  2. Min 18-åriga lillebror som precis flyttat hemifrån och önskar sig L:A Brukets flytande tvål Citrongräs (han ÄLSKAR den). Han skulle gilla den här serien med!

 • Åsa skriver:

  1. Jag struntar i kalorierna & äter det jag vill & när 🙂
  2. Min kompis – hon behöver få pyssla om sig själv istället för alla andra.

 • Stine skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med naturupplevelser och fint sällskap i en fjällstuga. Hela dagarna i skidspåret, bastu när vi kommer hem och sen middagar och prat.
  2. Jag delar såklart med mig till de andra sju i stugan så de också får testa och njuta.

 • Suss skriver:

  1.Tar dagarna som de kommer. Inget jäkt och inga måsten.Vara ute på dagen och få frisk luft och gärna en bok eller film till kvällen. Dessemellan njuta av god mat.
  2, Jag skulle samla mitt tjejgäng. Vi är fem stycken och sedan ordna en trevlig kväll med mat och dryck och samtidigt prova dessa produkter tillsammans.

 • Emma S skriver:

  1. Under julen skämmer jag bort mig själv genom att göra saker jag tycker om, skapa saker bara för min egen skull. Till exempel måla en tavla bara för att njuta av det. Även ta en lång härlig promenad i skogen med eller utan hund, och sedan följa upp det med ett långt bad med bubblor eller oljor.
  2. Jag skulle vilja glädja min mamma som har haft en tuff tid sedan dryga året, men ändå lyckats hålla ihop sig. För att visa att jag bryr mig om henne skulle jag vilja ge henne detta.

 • Tove skriver:

  1. Umågs mer mer mina nära och kära, men passar även på att pyssla om mig själv lite extra under julledigheten med långa varma bad och sköna vinterpromenader. Lätt att glömma bort sig själv i julstressen!
  2. Jag skulle vilja ge det till min mamma som alltid finns där för alla andra i vått och torrt, men som efter en tuff tid kan behöva ägna lite tid och kärlek åt sig själv. Det förtjänar hon!

 • Tove skriver:

  1. Umågs mer mer mina nära och kära, men passar även på att pyssla om mig själv lite extra under julledigheten med långa varma bad och sköna vinterpromenader. Lätt att glömma bort sig själv i julstressen!
  2. Jag skulle vilja ge det till min mamma som alltid finns där för alla andra i vått och torrt, men som efter en tuff tid kan behöva ägna lite tid och kärlek åt sig själv. Det förtjänar hon!

 • Tilda Bengtsson skriver:

  Jag unnar mig med en lyxig julkalender från the body shop. Men deras produkter går ju inte att jämföra med L.A.Bruket.
  Jag hade velat dela dessa tillsammans med min syster, vi båda har dålig hy och jag hoppas att dessa skulle hjälpa oss att må lite bättre!

 • Veronica skriver:

  Hej!
  1. När jag skämmer bort mig själv ställer jag mig i köket och bakar lussebullar, pepparkakor och diverse olika julgodisar. Låter som mycket jobb, men jag älskar allt vad matlagning och bakning heter, så för mig finns det inget mer avslappnande än att sitta framför ugnsluckan och vänta på att plåten ska bli klar!
  2. Jag vill glädja min egna lilla hy med det här paketet. Jag blir alltid fruktansvärt röd och narig under vintern, och jag behöver riktiga mirakelkurer för att inte likna Rudolf!

 • Mimmie skriver:

  1: Jag brukar aldrig ha tid att skämma bort mig själv i dec mån eftersom jag jobbar som florist å d e vår mest hektiska månad! Men i år är jag mammaledig m mitt första barn å njuter av varje dag å skämmer bort mig med mys m bebis, man, familj å vänner i kombination med god mat!! Så detta blir den lyxigaste julen nånsin, underbart!! 2: Helt klart min mamma som får detta lyxiga kit! Jag har diskmedlet från L:a Bruket å mamma e helt kär i d å dess doft, så jag vet att hon skulle bli överlycklig för produkter därifrån!! Fast jag skulle såklart vilja ha dom själv oxå… 🙂

 • Maria skriver:

  1. Vi har minimerat julklappsbyten mellan vuxna och fokuserat på att bara laga god vegetarisk mat, umgås och absolut inte stressa. Jag njuter verkligen av det och gläds åt att slipp jäkta.
  2. Min fantastiske sambo.

 • Tracy skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med alla godsaker som bara finns såhär års såsom glögg och lussekatter.
  2. Jag skulle ge det till mig själv faktiskt, min hy behöver verkligen extra omsorg vintertid.

 • Christina Frisberg skriver:

  SVAR1: Jag skämmer bort mig denna julen med att ha mina barn och barnbarn här hos mig hela julen de bor långt bort en i Madrid och en i Strängnäs så det blir inte att vi träffas hela familjen samtidigt utom vid julen, och jag lääääängtar så mycket efter dom.
  SVAR 2: Jag skulle ta det själv det skulle nog bli min enda julklapp så det vore ju jättekul!!
  KRAMEN!!!<3

 • Pernilla skriver:

  1. Jag försöker att fixa alla måsten såsom julklappar och andra inköp tidigt, är redan färdig med alla måsten så nu får jag njuta av min underbara lilla dotter och min sambo och bara pyssla och leka!
  2. Då jag är mamma ledig (arbetslös annars) och har haft mest motgångar detta år med uppsägning och mycket hemskt i mitt privatliv så skulle jag faktiskt ge detta lyx till mig själv, för att jag behöver få ha lyx i vardagen!

 • Lina skriver:

  1. Umgås med min man och mina barn, tränar, lagar god mat, sänker kraven och vilar mitt på dagen….:-)
  2. Till min nära och fina vän som alltid finns där i vått och torrt. Hon jobbar och sliter och tar hand om andra i sitt jobb som egenföretagande friskvårdsterapeut.

 • Pontus Johansson skriver:

  1. Det har varit en fartfylld och intensiv höst för min del, då jag både har flyttat 30 mil hemifrån och börjat studera på universitet. Så nu i jul ska jag hem och andas ny energi med mina nära och kära som jag inte har hunnit träffa på jättelänge, vilket jag ser väldigt mycket fram emot.
  2. Jag skulle ge de till min mamma, som länge velat prova dessa produkter men alltid prioriterat andra saker framför.

 • Malin skriver:

  1. Jag unnar mig vardagslyx under vinterhalvåret, med långa varma bad och investerar mycket i doftljus och lyxiga badrumsprodukter
  2. Jag skulle skämma bort min bästa vän som har en ganska besvärlig hy. Hon skäms mycket över den även om jag tror att det mesta sitter i huvudet för så problematiskt som hon beskriver det är det verkligen inte. Men produkter för hyn får henne att skina upp och mycket blir lite som en placebo effekt på henne 🙂

 • Ulrica skriver:

  Jag skulle verkligen vilja skämma bort mig själv med att läsa böcker, gå och simma med efterföljande bastu, lägga upp en ny stickning, elda i kaminen bara för att det är mysigt och se en hel film! Med två små barn runt sig hela dagarna hinner man inte med många av de saker som skänker en mest glädje och energi.
  Därför skulle jag behållaprodukterna själv och se till att de kom till användning!

 • Elin Rosqvist skriver:

  Åh vilken rolig tävling!
  1. Det bästa tipset jag har inför julen är att jag skämmer bort mig själv och mina nära och kära med massa godsaker. Jag älskar att baka, men tyvärr hinner jag inte med det så ofta som jag vill på grund av heltidsstudier, så nu vid jul passar jag på att göra massa godsaker.
  2. Jag skulle vilja skämma bort min älskade mormor med dessa produkter, som varje gång vi ses klagar på att hennes ansikte är så torrt och att det inte finns några produkter som passar henne. Därför hade det varit otroligt roligt att få ge henne detta och se om det är något som skulle fungera.

 • Madeleine skriver:

  Jag skämmer bort mig själv genom att planera allt långt i förväg. Bokar skinkan i september och köper julklappar genom året som går. På så sätt slipper jag all julstress.
  Jag skulle vilja skämma bort min mamma. Jag skulle kunna ge tusen och ett skäl, för hon är världens bästa stöttepelare, och kommer alltid med goda råd när jag behöver dem. Älskar min mamma, finns ingen bättre.

 • Jenny skriver:

  Jag tar extra ledigt för att hinna slappna av och njuta tillsammans med familjen!
  Jag skulle vilja glädja min mamma! Hon är underbar!

 • Erica skriver:

  1. för min del är det bästa skämma-bort-mig-tricket över jul är att åka hem till Jämtland och träffa släkt och vänner och vara utomhus så mkt det bara går och basta om man måste vara inne 🙂 Mitt bästa tips till andra är alltså kombon av kärlek och frisk luft!
  2. jag skulle gärna överraska min svägerska med sköna produkter för ansiktet, så att hon tar sig tiden att titta på och ta hand om sin fina nuna medan jag leker med barnen.

 • Linda skriver:

  Det har nu blivit en tradition, det blir ett julbad på lille julafton. Barnen tänder ljus o kommer med små chokladtryfflar… Sååå mysigt (så det återges till dem nu när de blivit större)
  LA brukets tvål har jag testat och jag skulle faktiskt vilja testa hudvården själv, egoistiskt?… Nja, kanske, hudvård ger jag inte bort men både tvål o fotkräm är redan köpt som julklapp!

 • Anna L skriver:

  1) Hur skämmer du bort dig själv kring jul? Har du något tips?
  Drick vatten, kramas, frisk luft, dansa mycket, skratta, älska, sov gott, umgås med de som lockar fram din lekfulla sida. Och så en glögg med pepparkaka!
  2) Vem skulle du vilja glädja med L:a Brukets nya Ansiktsprogram i 4 steg och varför?
  jag skulle vilja glädja min egen hy som Kung Bore satt sina spår i. Om jag ska bli mild och len och glittra och glimma i juletid så behöver den lite omsorg så den kan läka från sin knasiga fnasighet

 • Anonym skriver:

  I år tar jag lite ledigt, åker på julsemester till Gotland och njuter av att bara vara med familjen. En omgång i bastun blir det nog också.
  Jag skulle ge bort ett kit till min mamma som är den sötaste lilla kvinnan jag vet och verkligen förtjänar att ta hand om sig själv lite extra.

 • Matilda skriver:

  Hej!
  Mitt sätt att skämma bort mig själv är för tillfället att vara ensam hemma, passa på att sjunga det högsta jag kan och kanske öva mig på att dansa i takt. Sen äta choklad!
  Tips: ta en varmdusch och smörj sedan in dig i rapsolja/ekologisk kokosolja, koka te å sätt på en mysig feelgood rulle.
  Jag försöker få min familj att bli mer ekologisk, och övertyga dem att det finns bra ekologiska produkter! Som jag vet att "L:a Brukets" är!
  Så just detta kittet hade gått till min syster som behöver övertygas!
  (Kanske får jag låna lite också eftersom jag nyligen fyllt år)
  KRAM!

 • Frida skriver:

  1. Genom att unna mig mer och tänka efter mindre.
  2. Min syster. Vi bestämde att inte byta julklappar, även om hon är roligast att köpa till, för att prioritera alla barn. Det hade varit kul att överraska med klapp ändå!

 • Maud skriver:

  1. Lägg undan alla måsten under julen och njut av alla fina stunder i vardagen! Unna dig själv! För att avsluta med lite rim, så kommer ett exempel här: Under julen tillåter jag mig själv att frossa i allt som är gott, låta fettvalkarna växa tills nyår och strunta i att mäta mitt midjemått!
  2. Skulle vilja ge det till min gamla mormor som är 93 år och kämpar med att återhämta sig från flera hjärtattacker. Hon skulle må så bra av lite ompyssling och hemma-spa.

 • Anna skriver:

  1. genom att lyssna på julmusik på hög volym och krydda allt med pepparkakskryddor! ^^
  2. syrran skulle jag gärna skämma bort med detta! Hon är min bästa vän och förtjänar lite ompyssling 🙂

 • Sarah skriver:

  1. Jag vräker i mig en hel sats Rocky Road själv, på tre dagar råkade det bli i år. Imponerande!
  2. Jag skulle indirekt vilja glädja min hudterapeut som jag besöker alldeles för sällan. Hon är inte så nöjd över min skinroutine som består av Gunrys 10-kronorstvål som rengöring och bodylotion i ansiktet. 2014 skulle vara året när det hon sagt faktiskt gett resultat hos den där envisa, konstiga kunden.

 • Karin skriver:

  1. Genom att bara sitta ner en halvtimme och njuta av tystnaden när alla barnen gått och lagt sig. Perfekta tiden att ta hand om sig själv innan ens egen säng kallar.
  2. Det skulle jag ge min vän Sara då hennes båda barn är helt i otakt vad det gäller sömn. Det är en riktig superkvinna som orkar vara uppe flera timmar per natt, jobba dagtid och ändå ha ett strålande humör och ett fantastiskt stort hjärta.

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Jag tar ett extra träningspass, för då får jag vara för mig själv och får mera ork till allt som behöver göras.
  2. Min mamma behöver lite extra omsorg. Eftersom hon inte kan unna sig något gott, då hon knappt kan äta, är detta en perfekt present som hon skulle gilla.

 • Lisa S skriver:

  1. Jag o min brorsdotter o min systerdotter (som är jämn gamla) brukar faktiskt ha spa här hemma hos mig!! Vi badar badkar med väl doftande produkter, kör inpackningar och "hela kittet"!! Sen brukar jag massera dem!! Det är lyx, om något!! Jag har redan Lilla bruket och jag ÄLSKAR deras/era produkter! Inte minst förpackningarna – som, för en inrednings nörd som jag, är superviktiga!! (T o m min fina Labrador blir duschad med lilla Brukets schampo, senast igår då jag skall ha glögg mys på lördag!!)
  2. Jag skulle unna mig själv det då jag skulle uppskatta denna vinst enormt!! Lyxa till det för min hud och lyxa till det i badrummet med ursnygga produkter!! Plus att det skulle bli som en extra födelse present då jag fyller år nästa vecka!!
  Kram Lisa S

 • Pernilla Folkesson skriver:

  1. Härliga promenader, god mat och trevliga inredningsmagasin ska jag unna mig under julledigheten.
  2. Min dotter skulle jag ge paketet till, för säskilt den här tiden på året krånglar hennes hy. Hon skulle även få lite uppmuntran för allt kämpande i skolan.

 • Mirva skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att sitta framför brasan, dricka en liten kopp glögg, se snöflingorna falla ner utanför fönstret, känna efter julens dofter av både doftljus, hyacinter, julskinka…att bara ta vara på stunden och ägna all tid åt barnen och familjen.
  2. Jag känner en person som t.om. sover med smink om ingen ser…så om ngn vore i behov av en "fyrvägs" så är det hon… 😉

 • Karin skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att framförallt vara ledig! Jag stänger av telefon och "jobbhjärnan", vilar, äter gott, umgås med familj och nära vänner. Mest troligt lite hemmaspa och sätta tänderna i den där boken som legat på dattuksbordet så länge och stirrat på mig!
  2. Jag vill skämma bort min mamma. Hon ställer alltid upp, passar barn och målar hus i tid och otid och hjälper oss syskon. Hon är också ideellt mycket engagerad och glömmer bort sig själv ibland. Henne skulle jag vilja ge lite energi och ännu mer kärlek!

 • Alexandra Sjöberg skriver:

  1. På Lucia firar jag och min fästman 6år som förlovade, vi skämmer bort oss med en lyxig middag och spa.
  2. Jag skulle vilja ge min sambo det, han har mycket problem med hyn och har prövat nästan allt för att det ska bli bättre förutom L:a Bruket.

 • Marty skriver:

  Man äter ju knäck o Goa grejer mer än vanligt, det är väl att unna sig lite.
  Min mor.

 • Annika A skriver:

  1. Att ta dagen som den kommer och njuta av stunden.
  2. Min dotter skulle jag skämma bort! Hon är alltid så omtänksam och väldigt positiv och skulle behöva en skön stund för sig själv med utmärkta produkter och kvalitetstid.

 • Filippa Bylander skriver:

  1. Jag skämmer bort mig med gott te, lugna kvällar och en och annan chokladbit.
  2. jag hade gett det till Eva, min vän i Skåne. Hon är inte så bra på att skämma bort sig själv, brinner för hållbart, ekologiskt och lite gammaldags. Hon behöver bli bortskämd!

 • 1. Jag unnar mig en cityhelg på hotell, mitt i julstöket.
  2. Min syster. Småbarnsmamma med allt vad det innebär med sömnbrist. Det här paketet skulle vara lyxigt för henne.

 • Lotta skriver:

  1)Att vara ledig,ta ett långt julbad, äta en lugn frukost,inte stressa till olika ställen, och framför allt, passa på att tänka på hur bra jag egentligen har det jämfört med många andra därute. Jag är frisk, har friska barn och vi klarar oss på våra löner. Det räcker så.
  2)Jag skulle skämma bort min vän Anna, hon är en fantastisk vän & älskar allt som har med ekologiskt att göra! En riktig aktivist helt enkelt som vill göra världen lite bättre att leva i. Vill premera det.

 • Jessika skriver:

  1.Jag har unnar mig alltid en fin julklapp som jag gått och trånat efter ett bra tag 🙂
  2. Jag skulle unna min mamma ansiktspaketet eftersom att hon verkligen är värd det. Hon har fyra barn att ta hand om och då glömmer man lätt bort sig själv.
  God Jul!
  Din blogg är min största inspirationskälla

 • Lisa O skriver:

  1. Jag flyr storstaden och firar jul i snörik och avkopplande miljö i fjällen. 5 km längdskidor med efterföljande bastu varje dag, det är den ultimata lyxen för mig!
  2. Jag skulle vilja bjuda in både min syster och min mamma till mini-spa med lyxiga, miljövänliga L:A Bruket produkter i förut nämnda fjällbastu.

 • Mimmi skriver:

  1. Det gäller att ta vara på det enkla i vardagen. Att ta hand om sig själv kan vara något litet. Jag målar tånaglarna röda för det gör mig glad, tar en frisk promenad förbi en hästhagen och stryker en len mule eller går i kyrkan och lyssnar på stämningsfull julmusik, det mår jag bra av!
  2. Jag skulle vilja ge det till min älskade mamma. Hon är den snällaste och mest omtänksamma person jag känner. Hon skulle behöva bli bortskämd tillbaka!

 • Matilda skriver:

  1. Jag skämmer bort mig själv genom att se till att få dagar utan måsten, vilket annars ständigt är närvarande som student. Umgås med familjen, äta gott och bara vara!
  2. Jag skulle ge detta till min kära syster, som jobbar utomhus nu i vinterkylan. Härliga ansiktsprodukter hade varit en perfekt julklapp till hennes vinterkalla hud!

 • katja skriver:

  1. Jag tänder advents stjärnorna där hemma i mörkret, tar en stund, kryper upp i soffan och bara njuter.
  2. jag skulle sätta dessa produkter i badrummet för allmänt bruk av familjen. Som andra har vi det ganska ektiskt och att då få upptäcka lite oväntat lyx, tror jag skulle uppskattas av både föräldrar och tonåringar.

 • Lina W skriver:

  1. Springer snabbt genom skogen för att bota vinterdeppen och kollapsar sedan hemma framför kaminen
  2. Min man för att han älskar att bli ompysslad men inte riktigt vågar erkänna det…

 • Amanda skriver:

  1. Jag varvar ner, tar promenader i kylan och långa, heta bad.
  2. Min sambo är hårt arbetande och skulle behöva bli lyxigt ompysslad inför den sköna julledigheten 🙂

 • Sara skriver:

  I juletid, när livet snurrar lite extra fort, är det viktigt att bara sakta ner och njuta. Då kryper vi upp i soffan, tänder ljus, dricker glögg, myser och kanske ser på adventskalendern. Eller så sitter vi bara och"småsnackar lite" som min femåring brukar säga!
  Jag skulle ge detta fina set till man eftersom han ALLTID finns för sin familj och för att han också kan behöva lite lyx ibland!

 • Joakim skriver:

  Dina inlägg är alltid bra!

 • Maria ♥ skriver:

  1. -Åh jag ska sova länge och hasa runt i gosiga kläder.Läsa skrutt tidningar! Mysa och ta långa promenader.Laga god mat utan stress och bara ha det gott med familjen.
  2.Gubben o jag vill åka på SPA men har ej möjlighet så det får bli en välbehövlig present till oss♥
  -Trevlig helg alla!

 • Sofie skriver:

  1. Jag ska skämma bort mig genom att ta långledigt med min lilla familj och inte tänka på jobbet en enda sekund.
  2. Jag skulle vilja ge det till min mamma som köpt ekologiska produkter i över 20 år och som jag tror skulle uppskatta svensktillverkat och ekologisk hudvård.

 • Liselotte skriver:

  1) Just nu i livet är det oerhört enkelt: jag behöver bara stanna upp, tänka till och inse att JAG HAR ALLT JAG ÖNSKAT MIG //bortskämd
  2) Mormor är 70 – men blir barnsligt glad för hårda klappar med mjuka krämer!

 • Elin skriver:

  1.) Jag ser till varva ner, släppa vardagen och alla måsten. Göra det jag känner för var dag. Umgås med familj, släkt och vänner.
  2.) Jag skulle ge detta till min mamma, som alltid finns där för mig och stöttar mig. Skulle vara kul att kunna skämma bort henne med detta.

 • Jenny skriver:

  1) jag skämmer bort mig själv med att boka in några extra pilates och yoga timmar på vardagsmorgnarna. Det känns mycket skönare att börja dagen på det sättet, så orkar jag hålla tempot under dagen.
  2) jag skulle ge kitet åt min sambo, som sedan tonåren haft mycket problem med sin hud, och ännu inte hittat produkter som passar honom. Kanske de här är perfekta?

 • Lina Cronier skriver:

  1. Jag lyxar till det med enormt mycket blomsterlökar och juldofter. Ex apelsiner med nejlikor, med hyacinter och pepparkaksbak och bullbak. Jag vet själv hur mycket just juldofter väcker mina minnen från mina barndomsjular och vill ge mina barn samma värme som jag fått kring juletid.
  2. Denna hade jag fått, eftersom jag är en sådan hejdundrandes mamma!

 • Jenny skriver:

  1. Jag tar på mig raggsockorna och förbereder en lång härlig brunch med familjen sen kryper vi ner i soffan och ser en film tillsammans.
  2. Jag skulle ge L:a Brukets produkter till min fantastiska svärmor som alltid ställer upp när vardagspusslet inte riktigt går ihop med jobb , hämtningar och lämningar. Hon är guldvärld och jag vill gärna ge henne lite lyx att skämma bort sig med!

 • Lisa skriver:

  1 Jag och min hund tar extra långpromenader vid havet, när jag kommer in värmer jag glögg och myser i soffan.
  2 Jag skulle verkligen unna detta min svärdotter som står på hormonbehandlingen igen för IVF behandling, hon känner sig trött , lite ledsen , rädd för att inte lyckas igen. Vi håller tummarna för dem hela tiden.

 • Sandie skriver:

  Åhhh vilka underbara produkter! Och ekologiska, i like!
  1. Kring jul så skämmer jag bort mig själv med långa promendader, och härliga varma bad för att fylla på energin!
  2. Jag skulle ge det till min dotter som fyller 18 år den 25:e dec, hon är väldigt dålig på att ta hand om sin hud, så hon skulle behöva få känna på bra krämer för ansiktet, så hon känner skillnaden!
  God Jul på Er!

 • Malin skriver:

  1. Jag tycker om härliga vinterpromenader med efterföljande mys framför brasan.
  2. Jag skulle ge L:a Brukets produkter till min brorsa som har haft problem med sin hud och skulle behöva prova riktigt bra produkter.

 • Sandra skriver:

  1. Jag skämmer bort mig kring jul genom att ta några semesterdagar även innan julen, så jag har tid att göra fint hemma, dona i köket, ut och pyssla i stallet och umgås med vänner och familj, ja allt som jag tycker om att göra, men med noll procent stress. =)
  2. Jag skulle ge kitet till min fantastiska syster. Hon har ett storrt intresse för hudvård, men kombinerat med arbetslöshet, så hon har svårt att unna sig bra produkter. Ett paket med dessa fina produkter skulle göra hennes jul!

 • Marie Starck skriver:

  Bästa avkopplingen är att umgås med nära vänner, människor som man inte behöver upprätthålla någon fassad inför. Människor som bara "är" och som får en att koppla av både stress och bekymmer.
  Hudvårdsprodukterna skulle jag gärna ge till några av de nyanlända syriska kvinnor som kämpat med betydligt större utmaningar än torr vinterhy. De är värda att få känna sig som kvinnor igen!

 • Heléne skriver:

  1. Det bästa sättet för mig är att jag gör färre saker, är mer närvarande i det jag gör och de jag träffar och dessutom tar jag längre dusch- och badstunder så att mina favoriter i badrummet verkligen kan njutas!
  2.L:a Brukets härligheter skulle jag ge till min tonårsdotter som just nu älskar allt vad skönhets- och rengöringsprodukter heter. Dessvärre står inte mycket ekologiskt på hennes hylla så det vore ett toppentillfälle att få henne "omvänd" till det verkligt rena!

 • Anonym skriver:

  1. Nästa fredag ska jag skämma bort mig själv med en ansiksbehandling:)
  2. Jag skulle glädja min egna hud då jag länge dragits med en dålig sådan

 • Nina skriver:

  1. Nästa fredag ska jag skämma bort mig själv med en ansiksbehandling
  2. Skulle glädja min egna hy då den länge varit dålig

 • Elin Håkanssom skriver:

  1) Jag älskar att bada i badkar, tända ljus och rökelse och spela skön musik. Det gör mig avslappnad och hjälper mig hämta ny energi.
  2) Min dotter har precis fått veta att hon får chansen att prova på en ny position på jobbet. Jättespännande! Lite extra omsorg innan utmaningarna drar igång kanske?

 • UA skriver:

  1) Går på julkonsert och njuter av julsånger.
  2) Till min syster som nu är mammaledig.

 • Ina skriver:

  Frida, nu blev nog texten under bilden lite fel va? 😉

 • sara Claesson skriver:

  Äter mycket godis och sitter i mammas knä och myser.
  Till min Mamma som tar hand och är där för mig i alla lägen.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *