Annons

The Bearded heart print

Jag har fått många frågor om tavlan med hjärtat som skymtar på en av bilderna i mitt förra inlägg. Jag tror den är gjord av Lina Meier och Sara Keranen Gramner. Limiterad i 30 ex? Sara visar i alla fall ett liknande print i sin blogg, som publicerats i SvD. Plåtad i Kadi Hafjaks hem dvs ägaren av NK Inredning i Stockholm. Så jag misstänker att den kan finnas att köpa där, annars har Artilleriet i Göteborg haft ett urval av posters från Bearded & Gassed i deras butik – om jag inte minns helt fel.
Foto: Karin Grip, för SvD

Kommentarer

 • Sofi[e]...a skriver:

  Älskar den rosa stolen!

 • Sanna skriver:

  Vart har du rammat in din "Guide to Manhattan" poster/tavla? Det är ju så knepiga storlekar på dom 🙂

 • Anna skriver:

  Postern finns på NK:)

 • Jessica skriver:

  Vilken underbar stol!

 • Adam skriver:

  Vad är det för stol?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *