Annons

Rebel Walls DIY-idéer på tema tapet

Jag vet inte hur många av er som följer mig på Pinterest, men i vår har jag blivit inbjuden att ”gästpinna” smarta DIY-idéer på temat tapet av företaget Rebel Walls, som också annonserar på min sida. Är du nyfiken på hur du kan använda en tapet för att piffa upp en möbel eller en lampa, göra en tavla, pyssla till barnrummet eller skapa effektfulla dukningar? Kolla in den här inspirationsmappen! Där har jag snart samlat ihop 100 olika pysselprojekt med tapeter som du kan fixa hemma med enkla medel.
Foto: skärmdump från min gästmapp för Rebel WallsPinterest.com

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  INSPIRERANDE!

 • A. skriver:

  Wow! Vilken inspirerande mapp. Tack för massor av uppslag att spara till en regnig dag!

 • Sara skriver:

  Grymt bra!! Tack för delningen 🙂

 • Lina skriver:

  Vilken rolig idé!

 • Britta Högström skriver:

  Tack Frida!
  Jag var runt i Lund här för ett par månader sen och kom hem med 15 fina utgångna tapetkataloger. Bara att bläddra i dem ger en inspiration. Så för alla er som är sugna på DIY med tapeter… gå till närmsta färghandlare och fråga efter kataloger… men låt bli Lund 😉

 • Hej Frida,
  Jättemånga fina idéer, tack!
  Jag har själv ramat in en bit av min favorittapet för att sätta på annan plats i huset, för vacker för att bara bli kvar på rullen. En annan idé är att ta kort på gammal tapet som kommit fram vid renoveringen och som ska rivas bort eller spara bortriven bit och rama in. Det ger huset eller lägenheten sin historia, något jag tror på och vill ta fram i vårt 50-talshus.
  Hälsningar Camilla
  http://www.stilitiden.se

 • Lucas skriver:

  Fin blogg!

 • Margaretha Johansson skriver:

  Alldeles underbart! Jag har fått inspiration till en tråkig väggsnutt som jag funderat på ett bra tag!!!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *