Annons

Påskpris på Bloggskolan

Här kommer ett tidigt påskägg till er som har visat intresse för Bloggskolan, men som tyckt att det varit för dyrt att gå kursen. Nu sänker vi priset lagom till påskledigheten så att det bara kostar 149 kr att registrera sig. Du har sedan tillgång till kursmaterialet i 3 månader och kan läsa den digitala boken och se filmerna i din egen takt. Här hittar du en FAQ med svar på de vanligaste frågorna om upplägget och innehållet. Tanken är att skolan ska vara lärorik för alla bloggare, oavsett förkunskaper. Skynda fynda!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • pilotfrun skriver:

  Ni är så duktiga och inspirerande! Jag köpte den i helgen och tycker att det lilla som jag hunnit med att läsa och titta på har varit jätteintressant!

 • Carolina skriver:

  Den här måste jag hoppa på, spännande. Behöver lära:)
  Carolina

 • Frida skriver:

  Pilotfrun: Härligt att höra!
  Carolina: Jag hoppas att du ska gilla kursen! Det är alltid kul med feedback så skicka gärna ett mail när du gått den och låt mig veta vad du tycker!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.