Annons

Wonderdeco

Via Sofi Fahrmans blogg hittade jag till det här nya guldkornet häromdagen. Svenska sajten Wonderdeco, som bjuder på egentagna inredningsbilder (alltid stort hejarop på det!) och unika hem med tydlig personlighet. Bakom sidan står Sanna Fischer Nordström som också jobbar som stylist och bloggar om barn + livsstil för Hannasroom (och som verkar ha vänner med de mest fantastiska hem).

Som det här. Thonetstolar och svartvit fotokonst, vita glaslampor med runda kupor och en matta med geometriska mönster (från Asplunds?). Jag gillar. Nedan ser ni en kombo av vasen Dagg från anrika Svenskt Tenn och Normann Copenhagens nya sideboard på hjul. Också fint.

Det enda jag inte tycker om med Wonderdeco är att de har lagt stora stämplar i nederkant på alla foton. Det förtar litegrann av känslan. Även om jag för all del förstår dem, i fototjyvartider som dessa. Men om man tycker det är så himla noga med den saken kanske den egna bloggen hade kunnat vara lite bättre på att credda sina lånade bilder också? Hursom. Kolla in. En frisk fläkt på den digitala inredningsscenen!
Foto: lånade bilder från sajten Wonderdeco.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Smäm skriver:

  Verkligen fint! Bra poäng också med att vara bra på att ge cred.

 • Härligt tips- alltid kul med sådana sajter! Bra poäng angående bildkällor också!

 • Lisasvilja skriver:

  Riktigt inspirerande bilder! Men jag håller med dig om att stämplarna stör lite.
  Ha en fin lördagskväll!

 • Anonym skriver:

  Härligt! Den sajten kommer jag garanterat att återvända till!

 • Hanna skriver:

  fin blogg! 🙂

 • NINNIE skriver:

  Håller helt och fullt med angående stämplarna! De hade kunnat gjort dem lite mer diskreta så att man fick mer känsla i bilderna.

 • Sanna/wonderdeco skriver:

  Hej, vad kul att vara omnämnd här och att ni hittat till min sida. Jag anger källan ( där jag hittat bilderna) under alla bilder jag lagt upp. Klicka bara på Source :-). Loggan jobbar vi på och jag hoppas att ni kommer att gilla alla kommande hem på sidan.
  Vänligen,
  Sanna / wonderdeco

 • Frida skriver:

  Hej Sanna, ett tips för att du ska upplevas mer generös med "credden" du ger till dem du lånar bilder av är dels att skriva ut länken direkt (det ska inte krävas dubbla klick för att hitta den), dels att skriva ut hela fotografen/sajten/källans namn istället för att bara skriva "source". Med länkad text blir fotografen/stylisten/hemsidan du lånat materialet av indexerad i sökmotorerna och det hjälper upphovsmakarens hemsida till en bättre placering på ex. Google

 • Lovina skriver:

  Håller med om att stämpeln tyvärr förtar mycket av bilderna. Annars en jättefin sida med fina hem!

 • Anne skriver:

  Henry Rollins! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *