Tävla och vinn: Doftljus från Yankee Candle

Ny vecka, ny tävling. Den här gången har tre läsare chans att vinna varsitt doftljus modell large jar från den nya doften Red Velvet, en härligt krämig skapelse med doft av socker och grädde. Värdet per ljus är ca 300 kr i butik. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. 
 
1.) På vilket sätt tycker du att Yankee Candles doftljus skiljer från andra på marknaden?
2.) Var och när avnjuter du helst ett doftljus. Beskriv kort. 
 
Grattis till Johannna som svarade 2012-10-17 @ 11:04:10, Lisa som svarade 2012-10-17 @ 12:36:25 samt Vardeljus som svarade 2012-10-17 @ 15:30:45. Hör av er med era adresser så kommer vinsten med Posten!
 

*Tävlingen pågår t o m. den 24/10 2012 kl, 12.00. Tre ljus ligger i potten värde ca 300 kr st. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av Yankee Candle. Deras beslut kan ej överklagas. 

Kommentarer
Postat av: Kim

1.) Yankee Candles sprider en 'äkta' doft till omgivningen medan andra doftljus tenderar att ha en konstgjord doft som inte är lika behaglig för näsan.
2.) I sovrummet innan läggdags! Ett bra sätt att slappna av.

2012-10-17 @ 09:11:03
Postat av: Anna

1.) Jag tycker att de utmärker sig därför att de håller så länge och jag är förtjust i "locket" då jag slipper den illaluktande röken som blir om man blåser ut lågan. De unika dofterna gör att jag uppskattar YC ännu mer - man blir lycklig bara man läser alla olika sorter :)

2.) Inomhus när jag ligger och läser om hösten och vintern.

2012-10-17 @ 09:16:08
Postat av: Linda

1. De skiljer sig på det sättet att de finns i stort antal dofter och inte bara de klassiska dofterna som många konkurrenter har. Det blir lätt att hitta sin favorit!
2. Jag njuter av doftljus i alla rum men om jag ska välja ett så är det badrummet. Det känns lyxigt att ligga i badet omgiven av massa tända ljus!

2012-10-17 @ 09:18:31
Postat av: Ulrica

1. Jag tycker inte att något annat doftljus sprider dofter så som YC gör. Jag har i alla fall inte hittat några. Tänder man ett YC så doftar det underbart i hela huset.
2. När höst mörkret smyger sig på så tänder jag massor med ljus och gärna ett YC för dess underbara doft.

Postat av: Sofia L

1. YC - underbara. Det uppfyller ens alla krav på harmoni. Det luktar gott, det luktar länge, det går att hitta ett ljus för alla näsor.
2.Hela året är en bra tid för dessa ljus. Olika dofter för olika tillfällen. Min favorit just nu är Clean Cotton, hela hemmet luktar nystädat efter bara 5-10 min....

2012-10-17 @ 09:28:04
Postat av: lotta

Det finns nog inga andra doftljus som luktar så äkta som YC gör, och jag har provat många.
Jag njuter mina ljus när som helst, i badrummet, i hallen, i vardagsrummet, i sovrummet, men inte samtidigt. Var plats har sin doft.

2012-10-17 @ 09:29:02
Postat av: Anna

Yankee Candles sprider doften i stor omfattning, behöver bara brinna ca 20 minuter men doften stannar kvar i timmar. Sen är det ju väldigt roligt att det är lätt att hitta både en och flera favoriter bland alla doftljus från Yankee Candle som det finns att välja på. The more the merrier!

Jag tycker att Yankee Candlee gärna kan avnjutas när som helst. En sensommarkväll på altanen, i höstrusket vid brasan, på nattduksbordet innan sovdags, i badrummet, på fikabordet... Det är ju det som är det fina med det stora utbudet av dofter - det finns verkligen en för varje tillfälle!

2012-10-17 @ 09:30:29
Postat av: Linda Andersson

1. Jag tycker de är exklusiva både till utseendet och doften!
2. Perfekt tillfälle är i badrummet eller i ett rum när man ska slappna av och bara drömma sig bor!

2012-10-17 @ 09:40:56
URL: http://inredningspyssel.blogspot.com
Postat av: Marielle

Yankee Candles har många unika dofter som verkligen luktar så som de är beskrivna.

Tänder gärna Yankee Candles på höstkvällarna i vardagsrummet och sen sprids den ljuva doften runt om i huset.

2012-10-17 @ 09:43:11
Postat av: Stenmur&Gärdsgård

1. Att tända ett Yankee Candlee känns lyxigt och de är det där lilla extra i vardagen. Tjusig förpackninga och det räcker länge.

2. Efter en dag på jobbet så sprider det en härlig doft tillsammans med maten som står på spisen... Ger en härlig välkommen hem känsla för mig min man och våra barn.

Tack för en fantastisk fin blogg!

Kram Malin

2012-10-17 @ 09:46:19
URL: http://wwwstenmurochgardsgard.blogspot.com
Postat av: Carro

1. Ett härligt och brett sortiment som gör att det finns en doft för varje känsla eller tillfälle.
2. När jag ligger under en filt i soffan, med huvudet på sambons axel efter en jäkligt intensiv dag på jobbet eller i skolan och vi berättar hur våra dagar varit för varandra.

2012-10-17 @ 09:49:51
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Anna

Först måste jag tacka för en inspirerande och givande föreläsning i Växjö igår! Blev lite sugen på att starta en blogg faktiskt... :)

1. Jag ska vara ärlig och säga att jag aldrig köper doftljus. Därför skulle det vara väldigt kul att testa! Jag tycker YC skiljer sig från andra doftljus genom förpackningen.

2. Vårt badrum/tvättstuga i källaren är snart klar. Jag skulle tända ett doftljus från YC samtidigt som jag tappar upp ett bad och njuta av att allt jobb och slit med renoveringen verkligen ger resultat till slut!

Tack för mig!

2012-10-17 @ 10:09:28
Postat av: Hannah

1. yankee candles ljus har spännande dofter som man sällan ser någon annan stans. många gånger går jag omkring och önskar att få en doft av favoritkakan (red velvet!) och när jag klickar in på yankeecandle.se så finner jag alltid alltid alltid lyckan genom den perfekta dröm-doften!
2. mitt yankee candle ljus avnjuter jag i mitt rum tillsammans med ett gott litet mellanmål och en bra bok eller serie. den bästa avkopplingen efter en stressig dag!

2012-10-17 @ 10:16:38
Postat av: Anna

Doften är helt annorlunda än andra doftljus, de känns mer äkta på något vis.

Jag skulle haft ljuset i vardagsrummet på kvällarna när man myser ner sig i tv-soffan. Har alltid tända ljus och det skulle passa riktigt bra med ett som doftar så gott som socker och grädde!

2012-10-17 @ 10:17:02
URL: http://annaanilsson.blogspot.se
Postat av: Anonym

Hej !

1. Jag tycker att utseendet på burken, doften och det fakto att doften håller länge skiljer sig från andra ljus på marknaden.
2. Jag avnjuter gärna ett doftljus mest hela tiden (!) speciellt denna tiden på året, de tänds direkt när jag kommit innanför dörren. :)

/ Madeleine

2012-10-17 @ 10:17:33
Postat av: Viveca Lindqvist

Hej och tack för en trevlig blogg =)
1. Jag tycker att doften känns behaglig och att deras burkar är så snygga.
2. Jag tänder gärna deras ljus i hallen så doftar det så gott när någon kommer, men även över hela min lägenhet.

2012-10-17 @ 10:24:20
Postat av: Lisa Karlqvist

1. De räcker betydligt längre än alla andra doftljus!
2. I vardagsrummet njuter jag av doftljus under en gosig filt!

2012-10-17 @ 10:31:12
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Josefina Engdahl

1. Jag gillar deras söta etiketter och den rustika glasburken. När ljuset är uppbrunnet kan man enkelt hälla in ny ljusmassa och vips så har man ett nytt ljus!
2. Jag avnjuter doftljus när jag är ensam hemma, det blir som ett sällskap. :)

2012-10-17 @ 10:36:32
Postat av: Sanna

Nummer ett: De luktar GOTT!! En naturlig mjuk doft istället för icke-naturlig, syntetisk "doft".. Så det så!
Nummer två: Mest hela tiden, till o med ett litet som jag tänder när jag står i tvättstugan o stryker!!

2012-10-17 @ 10:47:54
Postat av: Anna

1. De brinner jämnt och har en behaglig, mjuk doft.
2. Fredagkvällar. Huset är städat, nya snittblommor har portionerats ut,lite mat puttrar på spisen och man har ett glas vin i sin hand. Då är doftljuset ett måste.

2012-10-17 @ 10:52:58
URL: http://nojesmix.com/redaktoren
Postat av: Jenny M

De doftar lagom. Varken för mycket eller för lite. Och väldigt gott förstås.

Överallt men framför allt på soffbordet när jag dricker mitt kaffe och läser någon mysig inredningstidning och barnen sover.

2012-10-17 @ 10:54:34
Postat av: Kristian

1. Jag har provat en uppsjö av olika doftljus från varierande märken - dyra som billiga, men kommer alltid tillbaka till YC. Sedan två år tillbaka är jag endast YC trogen och även en storkonsument, min bättre hälft brukar ifrågasätta vårt doftljuskonto :) YC-ljus främsta egenskap anser jag är deras "äkta" doft (dvs. inte en plastig och fake-doft). Det är även plus att ljusen varar länge och man kan tända dem flera gånger samt att de smälter bra in i inredningen. Gillar även skarpt att ge bort ett YC-ljus istället för en blomma vid en trevlig middag med vänner.

2. Jag är beroende av YC's doftljus och konsumerar dem året om, det är väldigt bra med YC's sortiment att det finns dofter för hela året - våren (som Pink Lady Slipper), sommaren (som Beachwalk), hösten (som Natures Paintbrush) och vintern/jul (som Sparkling Cinnamon). Tycker det är kul att variera efter säsong, men i badrummet bor alltid en big jar med Clean Cotton.

2012-10-17 @ 11:03:15
Postat av: johanna

Hej!

1. Jag tycker att de utmärker sig framförallt för sitt mycket överkomliga pris! Andra doftljus som verkligen sprider sin doft i hela rummet (vilket långt ifrån alla s.k. doftljus faktiskt gör! *besvikelsen*) är mycket dyrare än Yankee Candle. Med Yankee Candle har man därför råd att alltid ha ett ljus tänt som sprider en underbar doft och sätter lite guldkant även på vardagen!!

2. Jag tänder det helst på tidiga höst- och vintermorgnar direkt när jag kommer in i det mörka köket, sedan får det sakta fylla köket med sin doft medan jag förbereder frukosten. Jag dämpar belysningen lagomt tills jag ska slå mig ner vid köksbordet för att inta frukostgröten - och njuter av trivsamheten!

Sen måste jag bara dela med mig av en anekdot om hur olika man kan vara när det gäller att uppskatta (eller inte uppskatta) doftljus:

Min sambo verkar nämligen föredra att tända doftljus när han spelar tv-spel med sina polare, men notera väl att han gör detta utan att ens notera doften!! Hans kommentar när han 'eldat upp' mitt 500-kronors doftljus (modell mindre) när jag var bortrest (vilket absolut inte gjort nått om han : 'jag tänkte att det kunde ju va mysigt att tända ett ljus precis som du brukar göra... Men var det ett doftljus?! Aha, ja när du säger det så luktade det nog lite konstigt i lägenheten'.

2012-10-17 @ 11:04:10
Postat av: Conny Eriksson

1.) Den största fördelen med dessa ljus är att dofterna är och känns naturliga och att de sprider sig mer.
2.) Ett tänt doftljus på vardagsrumsbordet, en kopp gott te och lite mys framför tv:n är det få saker som slår.

2012-10-17 @ 11:19:52
Postat av: Tina

1. De vackra glasburkarna.
2. När jag behöver varva ner efter en stressig dag på jobbet eller när jag behöver lite positiv energi i höstrusket.

2012-10-17 @ 11:20:34
URL: http://julklappstips.blogg.se
Postat av: Malin

Hej.
1. Jag tycker att dofterna känns äkta och inte så kemikaliska och dessutom så är ju burken fantastiskt vacker. Men favoriten är att det är lock på så att jag själv kan bestämma när det ska dofta eller inte.
2. Hemma tänder vi ljus istället för lampor på morgonen och njuter av mysfrukost varje dag även om de på vardagarna blir lite kortare än de på helgerna.

/Malin

2012-10-17 @ 11:35:15
URL: http://annamalinska.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie

Det doftar kvalité om yankee candle doftljus. De håller så länge och man behöver inte elda så mycket (hej snåla smålänningen) Dessutom finns de i alla möjliga tänkbara dofter. Gillar även doft påsarna som man kan tex ha på toaletten eller nära kattlådan så det slipper stinka poopoo! Fast helst avnjuter jag ett doftljus i vardagsrummet, i synnerhet under de mörka månaderna när man dricker te, har en filt på sig och katt i knät o tittar på favoritprogramet på tv. Hösmys!

2012-10-17 @ 11:43:43
Postat av: Emma Fahlstedt

1. Yankee Candle brinner längre, doftar mer och framförallt doftar de kvalitet. De är prisvärda, lyxiga och med en snygg förpackning. Älskar dem!

2. En ruggig förmiddag då stora barnen är på förskolan, bebisen sover och jag får en liten lugn stund med kaffe, härliga bloggar och ett tänt doftljus på bordet. Dagens bästa stund!

2012-10-17 @ 11:56:39
Postat av: Lisa

1. Det absolut bästa är att de räcker så länge! Och att de inte luktar billig ros/vanilj som alla andra doftljus. De sprider en mysig känsla och varm stämning!

2. Jag älskar doftljus i badrummet. Har alltid ett tänt där, det doftar ljuvligt och det blir helt plötsligt lite mysigare att besöka toaletten. Helst av allt tappar jag upp ett varmt bubbelbad med Molton Brownbubblor, släcker lampan och tänder ett mysigt ljus. Perfekt avslappning efter en stressig dag på jobbet!

2012-10-17 @ 12:02:49
Postat av: Elin

1. Det är nog framför allt att både burkens form och kvalitet och doften har det där lilla extra som man saknar på andra doftljus.
2. Jag sitter helst i min lägenhet i min soffa med lite musik på och stickar på min halsduk med doftljuset brinnande bredvid mig.

2012-10-17 @ 12:03:35
Postat av: Jenny - hemtrender

1, jag har provat mååånga doftljus men tycker Yankee Candle står för kvalité. Det doftar mycket och brinner länge.

2, jag tänder ljus varje kväll nu på vinterhalvåret, tänder ett på toan när jag har gäster och på vardagsrumsbordet brinner alltid ett gäng.

2012-10-17 @ 12:04:36
URL: http://hemtrender.com
Postat av: Maria

1. Jag tycker framför allt att YC doftar länge och det har inte den där konstgjorda lukten som många andra doftljus har. De känns lyxiga och det finns många olika att välja bland. Älskar dessutom designen.

2. Jag tänder gärna ett Yankee Candle på lördag morgon, då doftar det så gott som hela dagen och man är hemma och kan njuta av det.

2012-10-17 @ 12:15:05
Postat av: Anonym

1) YC skiljer sig från andra doftljus med sitt stora och spännande utbud. Det är som utbudet i en exklusiv godisbutik för vuxna. Kvalitén är outstanding och det doftar ljuvligt i hela huset enbart av ett ljus. Det är det inte många doftljus som klarar av.

2) jag avnjuter ett Yanki candle ljus så ofta jag har råd här hemma. Vilket blir ofta då ett ljus räcker länge och verkligen är värt vartenda öre tack vare lång hållbarhet. För det luktar även gott otänt.

2012-10-17 @ 12:22:58
Postat av: Lisa

1. Yankee candle är för mig mer än bara sin produkt. För mig skapar doftljusen en historia vilken konsumenten själv får lov att skapa och påverka. Med sin doft skapar ljusen en känsla och med sina namn som är härligt inspirerande kan varje hem tilldelas en helt egen historia. Det är utmärkande! :)
2. Jag har gärna ett ljus i varje del av mitt hem för att skapa den rätta känslan. I badrummet är det extra härligt att tända mitt Yankee Candle Pink Lady Slipper som hjälper mig att varva ner och koppla av.

2012-10-17 @ 12:36:25
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag älskar deras ljus eftersom doften känns naturlig och fräsch - ingen man får ont i huvudet av. Jag njuter helst av ett doftljus i vardagsrummet på kvällarna.

Ha en fin dag!

2012-10-17 @ 12:47:30
URL: http://glamourmamman.blogg.se
Postat av: Helena

1. Det är få ljus som klarar av att sprida underbar doft i ett helt hus.
2. Bästa stunden är tidig morgon innan mannen och barnen kommer ner i köket. Det är en helig stund, kaffet, ljuset o jag...

2012-10-17 @ 12:50:14
Postat av: Nina

1. Yankee Candle doftar äkta och gott!
2. På kvällen tänder jag en DVD-brasa, eldar lite Warm spice och längtar till jul!

2012-10-17 @ 13:23:02
Postat av: Mille

1. Att komma hem dagen efter man haft ljuset tänt och i ytterdörren mötas av doften som fortfarande hänger kvar i luften är unikt. Att lätt kunna hitta en favorit doft som känns just som "hemma" och "vår" doft är lätt med Yankee candles!
2.efter en lång dag med jobb och skola, barnen har somnat, leksakerna är undanplockade, soffa kvällsmat och ett tänt yankee candle är oslagbart!

2012-10-17 @ 13:23:59
Postat av: Camilla A

1. Har en tendens att få huvudvärk att doftljus men YC får jag inte det av! Istället älskar jag doften som sprider sig i hemmet och håller sig kvar länge.
2. Bästa stunden är bär barnen lagt sig på kvällen och jag sjunker ner i soffan med mina magasin och en kopp te....plus ett tänt doftljus!

2012-10-17 @ 13:27:55
URL: http://www.vastrahagen.blogg.se
Postat av: Caroline

1. Yankee Candle doftar naturligare och finns i ett mycket större utbud än de flesta andra doftljusen. De håller dessutom längre och är fint "förpackade".
2. När regnet piskar mot rutan och man kan unna sig att krypa ner under filten med en bok.

2012-10-17 @ 13:50:28
URL: http://oddities.blogg.se
Postat av: Kristina

1. Förutom att det finns rena dofter för alla smaker så är locket kanonbra för ljuset håller sig fräscht och hållbart mellan användningarna och man slipper eventuellt os när man släcker ljuset. P g a locket är ljuset också lätt att ta med sig, om man nu vill det, utan att det finns risk för att bryta av veken.
2. Använder helst doftljus när jag vill koppla av eller när det är städat och fint, doften från ljuset blir som pricken över i då.

2012-10-17 @ 13:53:48
Postat av: Maria

1. Jag tycker att Yankee Candle skiljer sig avsevärt från andra ljus i fråga om doftkvalité. De har lyckats skapa dofter som inte har det där syntetiskt billiga över sig, utan istället känns genuina, äkta och genomarbetade.
2. När hösten börjar närma sig och det börjar bli mörkt om kvällarna så bäddar jag ner mig i soffan framför en bra film, en kopp te och med ett tänt YC.

2012-10-17 @ 14:03:07
Postat av: Mikaela

1. Många doft ljus blir för mycket, doftar för starkt. YC får fram goda dofter som förgyller känslan i rummet. Designen på ljuset gör det inte sämre, stilrent och snyggt.
2. När man sitter med goda vänner och sippar på ett gott te med sina raggsockar. Det är lyx det!

2012-10-17 @ 14:12:36
Postat av: Daniela

1. Brinntiden är mycket längre och de brinner jämnare
2. När jag kopplar av i soffan under en varm pläd med en bra bok i handen, vardagslyx!

2012-10-17 @ 14:53:51
URL: http://vivaladaniela.blogg.se
Postat av: Christine

1) Jag tycker att YC har behagliga dofteri snygg förpackning. Dessutom varar ljusen läääänge, så man kan njuta av dem i många timmar!
2) När vår 2½-årige son somnat och jag och maken sätter oss i soffan med en kopp kaffe och ett sällskapsspel och har kvalitetstid tillsammans. Jag vill fortfarande inte gärna tända ljus när sonen är vaken - är paniskt rädd att han ska skada sig...

2012-10-17 @ 15:14:21
Postat av: Kristina

1. Ljusen varar länge, har en "äkta" doft, doftar inte så artificiellt och kommer i fin förpackning.
2. Om hösten, att få krypa upp i soffan, ta en kopp té, läsa en bok och som grädde på moset tända ett lyxigt doftljus!

2012-10-17 @ 15:21:34
Postat av: Kajsa

1. Yankee Candle har en mer insensiv- och äkta doft än vad många andra doftljus på marknaden har. + Att de räcker väldigt länge.

2. Jag älskar YC ljusen och är väldigt snål med att ha dom tänt ofta. Så det blir under helger i vardagsrummet. =)

2012-10-17 @ 15:22:13
URL: http://www.kajsalyden.blogspot.com
Postat av: Varde ljus!

Yanke Candle är inte bara ett ljus med en doft. Det är en upplevelse. Rummet och tiden spelar ingen roll. Oavsett var, oavsett när - när behovet infinner sig lyfter jag på locket till mitt YC och släpper ut den stämning, skingrar det rådande mörkret och ger mig den upplevelse som jag behöver. Just där. Just då.

2012-10-17 @ 15:30:45
Postat av: Sanne

1. YC är nästan det enda doftljuset som faktiskt doftar när man tänder det och därmed är värt att kallas doftljus.
2. YC är perfekta vardagslyxen när man sitter med timmar av plugg framför sig till nästa tenta.

2012-10-17 @ 15:32:27
Postat av: Anna-Ellies mamma

1: Dom luktar!! De flesta doftljusen jag köpt luktar nada! Jättetråkigt! Men de här ljusen doftar underbart!
2:På tvbänken , med en kopp te och en mysig filt!

2012-10-17 @ 15:38:00
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Postat av: Rebecka

1. De brinner jämnare och finare och doftar mycket härligare än andra dofljus.
2. Som jag gör idag, efter att ha jobbat och slitit flera dagar och nu har en ledig bok med en riktigt bra och viktig serie på datorn (Torka aldrig tårar utan handskar) och en mysig doft från ljuset.

2012-10-17 @ 15:38:09
Postat av: Emma

1. Har aldrig ägt ett Yanke Candle, detta vore ju kanske det perfekta tillfället?

2. Doftljus är vardagslyx på hösten och vintern, ett perfekt sätt att varva ner en fredag kväll och komma i helg stämning efter en stressig vecka.

2012-10-17 @ 15:41:41
Postat av: Therese

1. Jag tycker att dom brinner längre än andra doftljus, sen finns det ju så otroligt många dofter att välja mellan, sen doftar dom ju riktigt härligt också.

2. Gärna när det har blivit lite mörkt på kvällen, när man sitter och slappar i soffan med en gosig filt.

2012-10-17 @ 16:41:54
Postat av: Anonym

Hej. Gå in på min blogg. Jag ritar av bilder på er.

2012-10-17 @ 16:55:47
URL: http://jagtecknardinnskan.blogg.se/
Postat av: Amandas

http://amandafilippas.blogg.se Kolla gärna in vår blogg! kram

2012-10-17 @ 17:21:32
URL: http://amandafilippas.blogg.se
Postat av: Anna J

1. Yankee Candle är utan konkurrens bäst. De har en behaglig, mild doft som känns naturlig.
2. En blåsig höstkväll kurar jag gärna ihop i läsfåtöljen med en varm choklad, en saftig bok och ett yankee candle som fladdrar hemtrevligt i fönstret.

2012-10-17 @ 17:40:24
Postat av: Jeanette Bäckman

Jag har bott i USA i många år och där hittade jag dessa ljus för första gången för 10 år sedan. Tycker fortfarande att det inte finns några konkurrenter till dessa underabar ljus. Inga andra håller doften och framför allt sprider doften så bra som YC. Sedan finns de ju i otroligt många dofter så det finns alltid någon som passar till alla tillfällen.

Själv njuter jag gärna med ett doftljus från YC när jag kommer hem efter en tuff arbetsdag för att stressa ner och känna lugnet i köket när middagen till familjen ska lagas! :-)

2012-10-17 @ 17:42:19
Postat av: Susanne

Jag tycker att YC slår alla andra doftljus med hästlängder. Den stora variationen på dofter och storlekar. Dessutom ett stort plus för de fina burkarna som man kan använda till annat när ljuset är slut.

YC är mitt bästa hemmamys-tips. Tänd ett ljus, känn doften, se skenet och myyys!

2012-10-17 @ 17:50:57
URL: http://plateofcupcakes.wordpress.com/
Postat av: Olivia

1. Yankee Candle är mer än bara ett ljus, den är också perfekt som dekoration då den är riktigt tjusig. Sedan doftar det ljuvlig, detta tillskillnad från många andra ljus.

2. Efter en tuff dag på jobbet slår jag gärna mig ner med en bok, tänder ett ljus och njuter av livet!

2012-10-17 @ 18:17:38
Postat av: Frida

1. Jag tycker att Yankee Candle är annorlunda pga. kvalitén! De är måna om att bara använda de bästa ingredienserna vilket resulterar i riktigt härliga ljus som luktar himmelskt. Dessutom finns det en otrolig variation av dofter vilket gör att man lätt hittar sin favorit!

2. Jag har nästan alltid tända ljus på kvällen nu när det är ruggigt och mörkt ute och jag sitter i soffan framför en bra film. Ett doftljus tycker jag kan användas varje dag för lite extra vardagslyx.

2012-10-17 @ 18:31:32
URL: http://pieceofmymind.devote.se
Postat av: Maria W

1) Tack vare att det finns så många olika dofter med olika färger av Yankee Candle, kan man matcha ljuset till inredningen/färgerna man har i varje rum. På så vis blir ljusen del av vackra och stilrena blickfång!
2) Favorittillfället att avnjuta ett härligt doftljus är i soffan med familjen en mörk och kall vinterkväll, efter att man varit ute i snön. Då åker raggsockarna på, filten fram och ljuset tänds!

2012-10-17 @ 19:17:43
Postat av: Lovisa

1. Det finns INGET annat ljus( tro mig jag har nog testat allt )som kryper in i sinnet och väcker minnen som YCs "fylliga" doft gör.
Äkta mjukt och lent. Och att dom har en otrolig förmåga att vara i oändlighet gör ju inte dom sämre:)
2. När mina barn har somnat om kvällen, gör jag mig en kopp te, sätter på musik, tänder ett härligt doftljus och kryper upp i soffan. Det absolut härligaste sättet att koppla av på och ladda upp batterierna för nästkommande dag. ( Och för att få bort kräklukten ur näsborrarna:P)

2012-10-17 @ 19:33:14
URL: http://vintagemamman.blogspot.com
Postat av: Malin

1. Jag älskar Yankee Candle för att de sprider en underbar doft i hela rummet, och den försvinner inte direkt när man släcker ljuset utan dröjer sig kvar.
2. När jag kryper upp med en bok eller magasin och en kopp kaffe i soffan när jag är ensam hemma och bara kan ha en stund för mig själv. Då är det lyxigt att få tända ett doftljus och bara mysa!

2012-10-17 @ 19:35:28
URL: http://bylundmalin.blogg.se
Postat av: Maria

<3 Yankee Candles dofter känns äkta och doften går inte att jämföra med många andra på marknaden som luktar parfym och syntetiskt. Dessutom räcker de långt mycket längre än andra doftljus.

<3 Jag avnjuter hellst era härliga doftljus på toaletten! Det ger ett så mysigt sken och det känns som en lyx att få gå in och stänga dörren efter sig en stund.

2012-10-17 @ 19:45:12
Postat av: Maria W

1. Yankee Candle doftar alltid det som det står på burken. Det luktar inget konstgjort "mishmash".
2. När jag har tänt ljusen hemma på kvällen så känner man att nu är jag ledig o kan krypa upp i soffan o bara mysa. Med den nya doften behöver man inte äta någon efterrätt det är bara att uppfyllas av den.

2012-10-17 @ 19:47:31
Postat av: Elena

1. Yankee Candle har väldigt "rena" dofter, ingenting som ger huvudvärk.
2. Jag brukar oftast tända ljus på kvällen vid avkoppling med bra bok eller filmmys.

2012-10-17 @ 19:51:09
Postat av: Sofi c

1. Yankee Candle känns väldigt lyxiga både till utseende och i lukten, de har alltså något som man inte får i så många andra doftljus.

2. Jag älskar att tända ljus medan jag tar ett bad, med ett doftljus så blir det extra avslappnande för kropp och själ.

2012-10-17 @ 20:20:52
Postat av: Madeleijn

1: de är snygga i sin lilla glasburk och de luktar hela burken igenom doften tar liksom inte slut efter ett tag som i andra.

2: när jag vill ha en stund för mej själv och barnen lagt sig vilket kan vara i alla rum efter behov.

2012-10-17 @ 20:50:30
Postat av: Jennica

1. Jag tycker att doften är "ren" och inte så artificiell som många andra doftljus. Och så gillar jag själva ljuslyktan med locket, fint!

2. Jag tänder gärna ett doftljus när jag ska ha en mysig stund för mig själv. En kopp te, en tidning i soffan....då tänder jag gärna ett doftljus för att skapa en mysig stund för mig själv.

2012-10-17 @ 20:53:39
URL: http://www.jennicasblogg.blogspot.com
Postat av: Emma

1. Yankee Candle har dofter för alla tillfällen.
2. Ett doftande ljus på köksbordet tillsammans med gott fika och gott sällskap.

2012-10-17 @ 21:09:03
Postat av: Lina

Jag älskar YC doftljus, har köpt dem i flera år nu, kul att de blivit så populära. Det allra bäst med ljusen är at de är otroligt prisvärda, inget annat ljus på marknaden brinner lika länge och sprider lika god doft.

Jag tänder mina YC ljus överallt, de mindre har jag alltid i badrummet på handfatet. Ljuset med kaneldoft plockar jag fram till första advent, då infinner sig julstämningen direkt.

2012-10-17 @ 21:21:46
Postat av: Matilda

1. De är rejält tilltagna så man behöver inte snåla med att ha dem tända. Man vill ju kunna ha dem tända mest hela tiden så gott som de luktar!
2. Nör jag badar!! Så mysigt!

2012-10-17 @ 21:47:41
Postat av: Pia

1. De luktar gott och "äkta" i jämförelse med andra doftljus. Och så luktar de lagom mycket.
2. Jag tänder doftljus lite allt som oftast. Passar för alla tillfällen!

2012-10-17 @ 22:10:19
Postat av: Elin Levin

1: Jag har aldrig testat YC men blev störtkär i förpackningen. Ett lock att stänga till och öppna igen precis när som helst. Om jag vinner hoppas jag att kärleken kan tillta. Doftar ljuset lika gott som det ser ut att göra?
2. I så fall ska det få en riktig herdesplats i vårt nya hus som vi flyttar in i till jul. Sedan ska jag flytta med det in till badet när jag ligger där. In i sovrummet med en god bok och i köket innan gästerna kommer.

2012-10-17 @ 22:11:29
Postat av: Anette

1) Yankee Candles doftljus doftar "renare" än de flesta andra doftljusen. Doften känns inte så tung och konstgjord. Ibland tycker jag att man får ont i huvudet när ljus doftar för starkt men det händer aldrig med Yankee Candle.
2) På morgonen när jag vill pigga upp mig och starta dagen på ett njutningsfullt sätt.

2012-10-17 @ 22:15:45
Postat av: Clara

1.) De luktar utan att du behöver hämta tändstickorna, dofterna känns trovärdiga och de brinner länge. Yankee Candle följer årstider och trender. En doft av red velvet känns både modern och rätt i tiden.

2.) Jag tänder det gärna till kvällsfikat, iklädd en varm poncho framför programmet "Hela Sverige bakar".

2012-10-17 @ 23:01:12
Postat av: sandralinnea

1.) För mig är det den speciella burken som skiljer Yankee candles från andra doftljus och ständigt lockar mig tillbaka till dem i butikshyllan.

2.) Doftljus är en del av alla vardagskvällar under den mörka hösten och vintern för mig, det blir ett sätt att göra den lite mer magisk än den kanske egentligen är om man tittar ut genom fönstret och ser att det regnar ännu en dag, eller slaskar av snön man gladde sig åt så när den föll några timmar tidigare. Men allra mest ultimat är att ligga i soffan med en bok som är omöjlig att slita sig ifrån med ett ljus intill!

2012-10-17 @ 23:09:13
URL: http://sandralinneas.blogspot.com
Postat av: Ika

Burken är som en inredningsdetalj och kan väljas efter doft eller färg. Luktar mer än alla andra ljus.

Vi har precis denna dag renoverat tv rummet och jag söker något att pryda öppna spisen med! Inget blir bättre än ett av era ljus!

2012-10-18 @ 07:43:32
Postat av: Anna-Maria

1. Jag gillar själva burken och locket, det känns lyxigt!
2. Tänder gärna ett doftljus på kontoret en stund eller hemma i vardagsrummet.

2012-10-18 @ 08:53:06
URL: http://oanat.se/
Postat av: Alexandra

1. Yanke Candle är lyxigare och man känner doften direkt. Man kan även blanda fler dofter utan att det känns tungt eller parfymigt.
2. Alltid i badrummet! När man ska fixa naglarna, göra inpackning och ta ett långt bad.

2012-10-18 @ 09:33:30
Postat av: Nilo

1)Yankee Candle's ljus med sina unika dofter lyckas alltid återuppliva härliga minnen. Som t.ex Sparkling Cinnamon som får mig att tänka på julen och dess underbara dofter.

2)När jag en kall och grå höstkväll tappar upp ett varmt bad och dämpat belysningen i badrummet tänder jag gärna ett Yankee Candle ljus och bara sjunker ner i det varma badet och njuter av stillheten och den mysiga doften.

2012-10-18 @ 09:36:22
Postat av: Cattis

YC har funnits i mitt liv länge, Clean cotton är en klassiker som jag alltid har hemma. Älskar att jag kan stänga burken och på så sätt ha många dofter hemma att tända efter humör, sinnesstämning och tillfälle!
Jag tappar upp ett varmt bad,kokar en kopp kaffe, Sarah Dawn Finer's senaste i lurarna och Yankee Candle på badkarskanten. Tid och rum försvinner, HIMMELRIKET!

2012-10-18 @ 09:47:36
Postat av: Sofie Larsson

Yankees dofter sprider sig i ett helt rum utan att vara för skarpa. Det upskattar jag! Och sedan att de brinner ner jämnt, och brinner länge är även det på pluskontot.

Alltid efter att jag har städat. Då tar jag in färska blommor och tänder Yankee Candle. För närvarande Soft Blanket, som jag har hemma. Sedan tänder jag alltid Clean cotton på toaletten när vi får gäster. Brukar vara uppskattat :)

2012-10-18 @ 09:51:18
Postat av: Linda

1. Har precis köpt mitt första YC doftljus och det som jag tycker är bäst är att det finns dofter för alla smaker och tillfällen och att de doftar "äkta".
2. Jag vill tända doftljus hemma mest varenda dag! Allra helst när jag är ensam hemma och vet att familjen är på väg , så att de när de kommer innanför dörren ska mötas av en stämningsskapande doft. Det lilla extra en helt vanlig vardag : )!

2012-10-18 @ 10:51:16
Postat av: Jenny

1. Deras doftutbud är oslagbart finns något för alla,sprider sig en behaglig doft i rummet, sotar inte lika mycket som andra märken.
2. Jag tänder doftljus när jag ligger i badet, på soffbordet när jag läser en bok i sovrummet innan jag ska gå och lägga mig, i hallen när jag ska få gäster så det ska dofta gott. Jag är fast!

2012-10-18 @ 10:58:31
Postat av: Anna Is

På vilket sätt skiljer Yankee sig INTE från andra doftljus är väl frågan ;-) Underbara dofter som sitter i länge efter att lågan slocknat, ljusen är otroligt dryga och all ljusmassa blir utnyttjad. Dessutom är dom snygga att ha framme ♥
Doftljusen brinner här hemma lite då och då men givetvis när det kommer gäster, när det vankas myskväll och när det ska skumbadas :-)

2012-10-18 @ 13:02:31
Postat av: Linnea L

1. YCs doftljus luktar precis så som dofterna luktar i verkligeheten, mustig och fyllig doft ingen syntetisk doft som alla andra doftljus.
2. På bordet brevid favoritfotöljen, med en bra bok, raggsockor och en kopp te en kylig höst/vinter kväll. MYS!

2012-10-18 @ 13:09:18
Postat av: LillaMy

1. Att dom verkligen är bra! Kvalitet och mycket doft för pengarna. Många utföranden, både vad det gäller doft och form.
2. Älskar doftljus, enkelt alltid! Dofter det är aldrig fel att ha ett ljus tänt. Dag som kväll, sommar som höst. För mys eller för minnen..

2012-10-18 @ 13:34:14
URL: http://www.snowies.blogg.se
Postat av: Bella

De sprider en "äkta" doft och lyckas inte blir "för mycket" utan sprider sig naturligt i rummet.. Jag avnjuter helst doftljus på hösten/vintern när jag tar ett bad eller ligger i soffan och läser en bok. Kan det bli mysigare? =)

/Bella

2012-10-18 @ 14:30:30
Postat av: Jessica

1. Jag gillar dem för att det finns så många unika dofter så att man alltid kan hitta en doft som passar. Sedan tycker jag om att de även luktar när de inte är tända så man alltid kan känna av doften.

2. Helst vill jag ha dem i vardagsrummet när jag sitter i soffan med en varm film och en bra serie på tv.

2012-10-18 @ 15:16:10
Postat av: Linda Gladh

1. Jag har ingen aning, men alla pratar alltid om dem. Har inte riktigt kommit åt att köpa något, men jag är lite nyfiken på "what's the fuzz all about"?
2. När barnen lagt sig på kvällen och man kan ta ett glas vin och hälla upp ett varmt bad...

2012-10-18 @ 15:16:35
URL: http://jagtanker-alltsafinnsjag.se
Postat av: Maria

Yankee Candles är inte som vanliga doftljus utan ger en mer äkta doft. Burkarna som de står i är dessutom superfina att ha överallt :) en mörk höstdag är ett doftljus från Yankee Candle perfekt :)

2012-10-18 @ 15:24:23
URL: http://tantmia.blogg.se
Postat av: Ina den Fina

1. Burkarna. Man känner alltid igen ljusen på glasburkarna och på så vis är de unika i mina ögon.
2. En trevlig hemmakväll där många dofter ger mig en rogivande effekt som jag behöver efter en lång arbetsdag/arbetsvecka :)

*lycka till önskar jag mig själv*

2012-10-18 @ 15:37:48
URL: http://inadenfina.wordpress.com
Postat av: Linda

1. Jag tycker att YC doftljus har en naturlig och behaglig mängd "doft" till skillnad från andra som ibland är väldigt starka och konstgjorda i doften! Den fina och praktiska burken är också ett stort plus!

2. Jag uppskattar och njuter mest av ett doftljus när jag får tända ett i badrummet, till ett varmt och härligt skumbad efter en hård och jobbig arbetsdag/arbetsvecka! Bättre avkoppling finns inte!

Vill också passa på att tacka för en bra och inspirerande blogg! Hoppas jag vinner! :)

2012-10-18 @ 17:06:37
Postat av: Linda

1. Jag tycker att YC doftljus har en naturlig och behaglig mängd "doft" till skillnad från andra som ibland är väldigt starka och konstgjorda i doften! Den fina och praktiska burken är också ett stort plus!

2. Jag uppskattar och njuter mest av ett doftljus när jag får tända ett i badrummet, till ett varmt och härligt skumbad efter en hård och jobbig arbetsdag/arbetsvecka! Bättre avkoppling finns inte!

Vill också passa på att tacka för en bra och inspirerande blogg! Hoppas jag vinner! :)

2012-10-18 @ 17:07:14
Postat av: Isabel

1. Dessa underbara ljus utsöndrar en väldigt äkta, behaglig doft, som sprider sig fint i hela hemmet. Yankee Candle har dofter för alla smaker och dessutom ser de himlans fina ut där de står och är en snygg inredningsdetalj, tända som släckta.

2. Jag njuter som allra mest av härliga doftljus när mörkret faller, tillsammans med nära och kära, en god middag och något nybakat med en härlig kopp té.

Det var lite komiskt att denna tävling kom upp just nu, då jag skrev om Yankee Candles nya höft ljus för ett par dagar sedan och om det inte vore för min begränsade studentbudget, hade jag köpt ett på direkten! Vare sig jag vinner eller inte, vill jag ändå berömma dig för en fin och inspirerande blogg! Och grattis till graviditeten! Kram.

2012-10-18 @ 17:18:13
URL: http://isabel.freshnet.se
Postat av: Om Ett Hus

Jag älskar Yankee Candles för att de de förpackas i en fin glasburk, har ljuvliga dofter som håller i sig och verkligen håller länge!


Jag tycker om att krypa upp med en filt i soffan med doftljus på överallt och bara njuta och mysa! :)

2012-10-18 @ 17:47:56
URL: http://ometthus.blogg.se
Postat av: Pieter

1. Yankee Candle har en mycket bra balans i deras dofter som jag uppskattar mycket. De lyckas sprida doften på ett behagligt sätt.

2. Ett doftljus njuter jag mest av då jag vill koppla av. En skön doft kan ge en förnimmelse av något annat mitt i vardagen. Perfekt då barnen har lagt sig en vardagskväll.

2012-10-18 @ 18:43:12
Postat av: Helena Hansson

1. Känslan av lyx. Yankee Candle ger en speciell känsla av njutning som inte andra doftljus ger. Snygga också!
2. En fredagkväll när man nyss anlänt till torpet och har en lång lugn och mysig weekend framför sig. Då är rätta tillfället.

2012-10-18 @ 19:42:16
Postat av: Annika

1 Jag älskar att man kan välja av det stora utbudet både av dogt och storlekar....Det finns en doft som passar alla tillfällen!
2 I hallen eller i badrummet är bra platser att ställa ljus. Då doftar det gott vid första besöket :-)

2012-10-18 @ 21:20:55
URL: http://www.jagalskarvitt.blogspot.com
Postat av: Malin

1. Ljus av bra kvalitet som känns exklusiva men inte kostar för mycket. Gillar det stora utbudet av dofter. Finns något för alla och alla tillfällen.

2. Jag tänder sällan mina doftljus men jag gillar den underbara doften som sprids i lägenheten när de tas fram.

2012-10-18 @ 21:32:00
Postat av: Liselotte

1. De har så många härliga dofter som känns lyxiga men ändå till ett rimligt, pris.

2. Framför tv:n, när man vill mysa till det, lite.

2012-10-18 @ 22:19:15
URL: http://greencandy.blogg.se/
Postat av: Virpi Forsman

YC sprider en behaglig doft, den stinker inte. Med YC vill jag skapa en doft som betyder "hemma" för mig och därav kunna ta med mig ljuset för att på det sättet ha med mig en del av min borg <3

2012-10-18 @ 23:42:43
Postat av: Anna Thorsell

1. YC har en naturlig doft utan syntetisk överton som samtidigt är kraftig utan att vara påträngande - bästa kombon!
2. Har två småbarn så när jag har möjlighet att ta en stund för mig själv vill jag gärna lyxa till det lite extra. Då blir det varmt bubbelbad, en god bok och ett härligt doftljus!

2012-10-19 @ 11:43:25
Postat av: Inger

1. De har en äkta och behaglig doft samt snygg förpackning.
2. När kvällen kommer och man är trött och att få mysa i soffan med en skön filt och tända ljus som luktar gott, att bara få vara.

2012-10-19 @ 12:44:05
Postat av: ANNIKA

1.Yankee Candle -det äkta väldoftande originalet
bland kopior det självklara valet.
2.i ett skumbad i mitt härliga badrum med naturlig utsikt....förgyller min egentid.

2012-10-19 @ 12:53:56
Postat av: aniika

1. Jag introducerades för Yankee Candles första gången i USA för 10 år sedan. Det var kärlek vid första "doft-ögonblicket". Sedan dess kan inga doftljus mäta sig med Y.C. Det finns liksom bara ett original.
2. I sovrummet, en stund innan jag ska sova, tillsammans med en bra bok och ett fluffigt duntäcke. Doften får gärna följa med mig in i drömmarnas land.

Postat av: Alexandra

1.) Yankee Candles doftljus skiljer sig helt både vad gäller design och doft. Den klassiska glaskupan avslöjar direkt att det är ett YC-ljus. Det finns ett stort urval dofter att välja bland och alla hittar sin egen favorit.
2.) Jag tänder doftljus en liten stund varje eftermiddag när jag kommer hem från jobbet. Ljuset står oftast i vardagsrummet, centralt och sprider väldoft i hela lägenheten. Till och med min man har börjat uppskatta det! Förr lät det: "det luktar rök, brinner det någonstans?!"

2012-10-19 @ 14:46:00
Postat av: Suzanne Strandberg

1. Jag tycker de underbara dofterna ger vardagslyx, att de sedan ser så inbjudande ut att man nästan vill sätta tänderna i dem är ju bara ett plus!
2. Min sambo påpekar att jag i princip tänder mina yankee candles innan jag tar av mig skorna när vi kommer hem. Soffläge och doften av min favorit clean cotton...lyckan är total!

2012-10-19 @ 14:46:16
Postat av: Pernilla

1. Jag har aldrig ägt en yankee Candle doftljus men är väldigt sugen på att testa. Efter att ha läst de andra kommentarerna så blir man inte mindre sugen. Doft som sprider sig i hela huset låter underbart.

2. Ljus tänder jag på hösten när mörkret kryper på.

2012-10-19 @ 15:29:00
Postat av: Ida

1. Vad som är så bra med Yankee candles är att de är lyxiga men inte så lyxiga att man inte vågar tända dem. Dofterna är spännande men inte konstiga och deras enkla look gör att de passar in överallt. En perfekt gå-bort-present med andra ord!
2. Ett Clean Cotton står på vår toalett. Jag tycker det sprider en ren känsla men samtidigt en doft av mysigt. Precis som det ska vara inne på en toalett.

2012-10-19 @ 15:53:09
Postat av: Liwastyle

Super fina armband kolla in min tävling på Liwastyle.blogg.se

2012-10-19 @ 18:17:18
Postat av: Linda O

Jag är helt kär i Yankee Candles fantastiska dofter, de luktar så gott och naturligt, många andra doftljus på marknaden har en syntetisk doft som lätt ger huvudvärk och tung söt luft. Yankee Candles känns alltid fräscha. Min favorit är beachwalk, passar i hela huset men är oslagbart inne på toaletten och i badrummet.

Grattis till magen Frida och lycka till! Hoppas du får må toppen hela vägen fram! Kram från en som hade svåra foglossningsbesvär men vad gör väl det när världens finaste lilla person väl kommer ut?! Värt varenda pina :-)

2012-10-19 @ 20:32:44
Postat av: Nathalie

1, Först och främst så räcker ljusen länge, länge vilket är underbart så man kan njuta av dom länge! Dessutom är det en mer exklusiv doft.. inte för svag men absolut inte heller för påtaglig.
2, Jag och min sambo har precis fått en underbar dotter som idag är 11 veckor. Det är fullt upp hela dagarna med att vara mamma.. så när hon somnat så är det perfekt att tända ett YC, lägga fötterna på soffan och bara vara mig själv för en liten stund!

2012-10-19 @ 21:24:10
URL: http://preggo.blogg.se
Postat av: Johanna

1. Min sambo är inte överförtjust i doftljus eftersom han tycker att de brukar lukta för starkt. Men när vi var hos en väninna för ett tag sedan så hade hon YC i badrummet och min sambo är numera öppen för doftljus igen. Så doften är absolut det som gillas mest!

2. Jag måste ändå säga i badrummet eftersom jag älskar att bada och då är det mysigt med godoft!

2012-10-19 @ 21:40:45
Postat av: Anna

1. Ýankee candles är unika för att de doftar mycket på kort tid utan att ta över. Dofterna blir aldrig för "tunga" utan känns alltid naturliga, oavsett vilken doft det är.

2. Jag tänder helst ett Yankee candle när jag precis har städat färdigt lägenheten. Då allt är rent och städat och jag får krypa upp i soffhörnet, tända ett ljus och känna mig nöjd och belåten med en skinande ren lägenhet.

2012-10-19 @ 23:04:34
Postat av: pernilla

1. Dofterna av yankees ljus har "DET". Utsida & insida!
2. När jag vill minnas fina saker kopplar jag det oftast till dofter, det kan alltså vara vart som helst.

Postat av: Sara

1. Som fattig student vill jag inte lägga slantarna på dyra grejer, men doftljus får mig att slappna av mellan tentaplugg och nudelkokande. Och YC är mycket för pengarna - det håller så mycket längre än billiga varianter = mer ekonomiskt i längden! Dock har jag inte råd att tända allt för ofta ändå.
2. När jag städat min lilla 20-kvadratare tänder jag ett YC och bara njuter av lugnet. Sen dämpar det andra lukter bra, som os från spisen till exemepel. Perfekt att använda när man har bjudit in ett gäng klasskompisar till förfest, men inte hunnit städa..

2012-10-20 @ 01:30:47
Postat av: Charlotta

Yankee candles ljus brinner stadigt och räcker länge. Doften känns tydligt men det blir aldrig för mycket. Alla vitiga detaljer stämmer överens så att säga.
Jag brukar avnjuta ett doftljus tillsammans med min sambo i soffan efter en lång dag med studier och jobb. Det ger det lilla extra i vardagen!

2012-10-20 @ 09:13:04
Postat av: Linda

1.Yankee candles har rena, goda och många dofter och luktar mycket även om man inte har de tända. Det finns alltid minst en som passar mig och mitt humör. 2. Det är vid ala möjliga tillfällen, så fort Yankeelängtan kommer så tänder jag ett ljus och då sitter jag helst nära i soffan och njuter.

2012-10-20 @ 10:02:31
Postat av: MATILDA1. Jag hoppar högt av glädje och instagrammar mer än gärna en bild när jag köpt mig ett nytt yankee candle ljus.
Inte riktigt samma känsla när man köper storpack värmeljus på ica...

2. Till frukos. Det förhöjer lyxkänslan till vardags något enormt. Det gör mig glad. Love it!
Tack för att du är så inspirerande och BRA!

2012-10-20 @ 10:17:59
Postat av: Postadress Torslanda

1. Det jag uppskattar är den naturliga doften som är väldigt behaglig och även utbudet av dofter. Det finns ett YC för alla tillfällen.

2. På morgonen till frukost och på kvällarna. Det skapar en fin hemmakänsla

2012-10-20 @ 10:22:16
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: care69

Jag är gärna med!
1. Utbudet och kvaliteten. Hållbarheten ja det mesta.
2. Jag gillar att ha ett doftljus tänt i sovrummet innan jag skall somna. Avslappnande...

Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/24-okt-vinn-doftljus-fran-yankee-candle.html2012-10-20 @ 12:29:37
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Anna-Märta

1. Lukten är inte så stark och stickig som många andra doftljus kan vara. Även en sån som jag som lätt får ont i huvudet av doftljus kan njuta av dessa. Det stora utbudet av dofter är ett extra plus förstås!
2. Jag brukar nästan alltid tända ett doftljus medans jag städar faktiskt. Det gör den oglamorösa sysslan lite mysigare och man får en längtan tills man kan ska sätta sig ner och njuta efter avklarat arbete.

2012-10-20 @ 12:41:29
Postat av: liselotte

1. Har aldrig haft något Yankee Candle ljus, så kan inte svara på denna fråga. Har bara hört talas om dem en massa, så vore så roligt att få testa.
2. Inne en mörk kväll, när man vill mysa lite extra, och det är riktigt ruggigt ute.

2012-10-20 @ 18:45:30
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Stina

Det passar som en fin detalj i alla rum. Genom olika färger och former passar det alla stilar. Jag njuter av tända ljus alla tider på året i många olika forum. Ljus förgyller stunder!

2012-10-20 @ 19:36:46
Postat av: Spacegirl

1. Ljusen från Yankee Candles har dofter som inte känns unkna eller konstgjorda, utan naturliga, de doftar lagom mycket och länge ;-)
2. Inne i vardagsrummet, där jag oftast är på kvällen, då jag också tänder ljus eller i badrummet när jag badar skumbad :-)

2012-10-20 @ 21:48:16
URL: http://spacegirl.blogg.se
Postat av: Anna L

1. Dofter som inte är för skarpa utan verkligen bara ger en förnimmelse av väldoft, precis som doftljus ska vara.

2. I mitt vardagsrum där jag ofta sitter med en varm kopp choklad och en bok. Skulle verkligen ge mig ro med lite härlig doft också.

2012-10-21 @ 09:31:37
Postat av: Jennifer

Jag tycker att yankee candles skiljer sig från andra ljus med sin design maffiga glasburkar som ändå är stilrena. Utöver de känns dofterna uttänkta och lyxiga. Jag tänder helst doftljus i hallen så att gäster kommer in och får en välkomnande känsla. Mvh Jennifer

2012-10-21 @ 09:50:23
Postat av: IDASWARDROBE.com

1. Förpackningen! Älskar den ursnygga glasburken som ger en lyxig känsla. Utsidan är lika viktig som insidan :)

2. En mörk höstkväll, uppkrupen i soffan med en kopp te och en bra bok i handen.

2012-10-21 @ 10:15:01
URL: http://IDASWARDROBE.com
Postat av: Elin

1. Den stora skillnaden med Yankee Candle och andra märken är att det är ALLTID Yankee candle som slutligen står hemma och doftar så gott! Även om man tittar på andra eller testat andra så går jag alltid tillbaka till dessa då de är outstanding!

2. Jag tänder dem när jag sitter och tentapluggar.. vilket jag kommer göra under hela hösten då jag har två omtentor samt de ordinarie!
Därav kommer det gå åt några stycken :)

2012-10-21 @ 13:16:01
Postat av: Julia

1. Yankee Candle utmärker sig på grund av ett stort sortiment med dofter som luktar väldigt äkta samt en riktigt mysig och stilren design som passar in överallt och ger den där härliga känslan.
2. Jag tänder helst ett Yankee Candle ljus en mysig höst/vinterdag då jag lagt mig i soffan eller badet med en bra bok eller film för att bara koppla av till max och komma bort från all stress som skolan medför :)

2012-10-21 @ 15:25:56
Postat av: Ida Husberg

1.) Yankee Candles doftljus skiljer sig mycket från andra doftljus, dem är i fina glas burkar med en ren stil som passar in överallt! Det är bra att de finns i olika storlekar och lukterna är alltid som paketen på julafton, man blir alltid överraskad!

2.) Jag tänder gärna ett gott doftljus när jag precis har kommit in efter en promenad med mina hundar en kall och lite ruggig höst kväll, så sitter jag i soffan läser en bok har te eller varm choklad och bara njuter av lukten och värmen från doftljuset! Det är mysigt!

2012-10-21 @ 16:08:39
URL: http://www.nattstad.se/idahusberg
Postat av: Kristin

1. Den blandning av dofter som finns att välja mellan, den behagliga doften och rimliga priset,
2) Tycker om att tända doftljus när jag ligger i badet och njuter!

2012-10-21 @ 20:30:15
Postat av: Awesome Chemistry

1. De doftar otroligt mycket mer och varar längre än andra doftljus jag har använt. Utbudet på dofter är verkligen bra också!

2. Jag gillar känslan av att krypa upp i soffan och tända ett doftljus när hela hemmet är nystädat och fint- det blir som en liten ritual. När ljuset är tänt är det dags att slappna av!

2012-10-21 @ 22:11:26
URL: http://www.awesomechemistry.blogspot.com
Postat av: Josefine Bergendahl

1. Yankee Candle har ett stötte utbud än många andra. Både storleksmässigt på ljusen samt doftmässigt. Det finns något för alla!!

2. Jag avnjuter ett doftljus så ofta det finns tillfälle för det. Men de bästa stunderna är mörka söndagskvällar med en spännande bok och en kopp te till.

2012-10-21 @ 23:36:20
Postat av: Susanna

1. Dom doftar inte konstgjort vilket många andra gör. Fräscha behagliga dofter som håller i sig länge.
2. I badrummet när man tar sig ett varmt bubbelbad. Underbart!

2012-10-22 @ 13:27:48
Postat av: Amanda Larsson

Yankee Candle skiljer sig från andra genom att de har en varm, underbart god och härlig doft. deras ljus är mycket snygga och man kan ha dem överallt!
Jag njuter alltid av ett Yankee Candle ljus, när man sitter på sitt rum med en varm choklad och bara myser är det perfekt med doften av Yankee Candle!

2012-10-22 @ 15:24:00
Postat av: Lisa

1. De skiljer sig från andra doftljus genom dess milda doft i kombination med den lyxiga glasburken. Jag är ingen storkunsument av doftljus men yankee candle har jag stått i affären och suktat efter mer än en gång. Bara det skiljer de från mängden.
2. Allra helst njuter jag av doftljus när jag efter en lång pluggvecka får åka till min pojkvän som bor på annan ort. Väl framme, trött efter en lång resa, får jag slänga mig i hans stora badkar med ett lugnande doftljus och dov belysning. Då vet man att det är helg!

2012-10-22 @ 15:54:22
Postat av: Pernilla W

1. Jag tycker om att det finns en historia kring hur yankee candle växte fram. Det hela började med att Mike Kittredge 1969 ska köpa en present till min mamma…... Fortsättningen kan ni läsa på yankee canles hemsida :)
2. Allra helst avnjuter jag tända ljus med nybakta scones och nybryggt te med mina nära och kära :)

2012-10-22 @ 17:15:36
Postat av: marie-helen larsson

1.Dom håller mycket längre, underbara dofter och perfekt starka dofter. varken för mycket eller för lite.

2. Jag avnjuter helst ett doftljus på em./kvällen i soffan med en god bok

2012-10-22 @ 17:29:33
URL: http://mariehelen.blogg.se
Postat av: Natally

1. Jag har inte någonstans funnit något annat märke som har ett så fantastiskt stort urval av sorter.

2. Jag brukar tända doftljus när jag vill lyxa till tillvaron eller när jag mediterar.

2012-10-22 @ 18:32:00
Postat av: Sandra

1. Yankee Candles har unika dofter i många,härliga färger och fina etiketter med lockande bilder som får mig att vilja öppna locket och lukta..mmm..

2.En höstkväll som den här,i mitten av oktober.Orangea och gula löv utanför mitt fönster och ett sinne som förbereder sig för mörkare kvällar och en lång vinter.

2012-10-22 @ 20:45:33
Postat av: lina

1. Det som skiljer yankee candle från andra doftljus är att man inte ens behöver tända ljuser för att rummet ska lukta gott, det räcker med att lyfta på locket!

2. Jag somnar gott med ett yankee candle brevid sängen. Vaknar gott sen också!

2012-10-22 @ 21:49:55
Postat av: Jenny Andersson

1Yankee Candle doftar så gott, det räcker så.
2 Det brinner alltid ett Yankee Candles ljus när jag är hemma, härligt

2012-10-22 @ 22:46:32
Postat av: Nettan

1. Utan tvekan de otroligt goddoftande dofterna
2. Jag brukar alltid ha ljus tända här hemma under hösten och vintern, vardagslyx och hög mysfaktor! Ett plus är om ljusen också doftar gott!

2012-10-23 @ 08:58:35
Postat av: Nettan

1. Utan tvekan de otroligt goddoftande dofterna
2. Jag brukar alltid ha ljus tända här hemma under hösten och vintern, vardagslyx och hög mysfaktor! Ett plus är om ljusen också doftar gott!

2012-10-23 @ 08:58:36
Postat av: Annakarin

1. De känns så...genuint mysrekorderliga. Inte snobbigt flådiga som många andra (dessutom snordyra) varianter.

2. Jag skulle vilja säga "i badet" eller "i favoritfåtöljen efter en strssig dag" men helt ärligt: mest välkommen är YC-ljuvlighetsdoften efter ett särskilt kladdigt blöjbyte. Oh the småbarnslivglamour.

2012-10-23 @ 09:40:57
Postat av: marty

Yankee är ju bara de bästa doftljusen för den härliga och starka doften som sprids i hela huset och inte bara i den ena näsborren när man böjer sig ner mot ljuset. Jag vill ha ett som doftar så fort man kommer in i hallen utifrån. Man ska känna den härliga doften och inte andra dofter som matos, gegga, blöjor eller andra mindre angenäma odörer. :)

2012-10-23 @ 09:54:43
Postat av: Flipfloppan

1. För att de faktiskt doftar. Dessutom med en ren, naturlig doft som aldrig känns konstgjord eller kvävande.
2. På kvällen, i soffan, under filten när dagens jobb och hembestyr är över, då vill jag ha det tänt och ha det nära mig på bordet. Vid besök, brukar jag ha doftljus som välkomnar i hallen.

2012-10-23 @ 11:05:26
URL: http://paradisetvsburen.blogspot.se/
Postat av: Helena Lindgren

1. Dom här har riktig kvalité och dom håller länge. Istället för att slösa pengar på en massa andra ljus som inte har den kvalitén så satsar jag istället på dessa och det har gett mig en massa besparingar.

2. gärna när jag sitter och ser på en romantisk film det höjer ställningen. Krypa ner i soffan med en härlig doft.

2012-10-23 @ 18:17:56
URL: http://www.supergirlpower.devote.se
Postat av: Karin

Ljusen har lång brinntid, med underbar behaglig doft.
Jag sitter helst i min mysfåtölj med en god bok och njuter av hösten i ljusens doft och sken.

2012-10-23 @ 18:57:54
Postat av: Pernilla

1) Doften är så nära den verkliga doften man kan komma. Underbart.
2) Jag har små ljus (öppnade) i mitt linneskåp. Då doftar hela lägenheten nytvättade lakan så fort jag öppnar dörren till linneskåpet. Så ljusen kan man ha nytta och glädje av innan man tänder dem. Eller på ett ställe/plats där man inte kan tända dem.

2012-10-24 @ 00:06:10
Postat av: Emelie Bergkvist

Hej!
1: Det som skiljer de här fantastiska ljusen från alla andra är att de känns så exklusiva och luktar dessutom himmelskt! De är helt fantastiska!
2: Jag känner gärna doften av dessa ljus på kvällarna, gärna i höstmörkret och under kalla vinterkvällar!

2012-10-24 @ 00:28:58
Postat av: Monika

Hejsan!
1. Jag fick ett i present av min dottern so vart i Usa för några år sedan. Efter det är jag fast och måste alltid ha mint ett ljus hemma!
2. Jag brukar särkilt tända dem i mitt syrum där jag syr bla. hundoveraller till min lilla hund!
Må gott!

2012-10-24 @ 07:45:39
Postat av: Jessica wikström

1.Har provat olika sorters doftljus genom åren!! Yankee candle ligger Etta ;=) hållbara ,genuina,underbara dofter!listan kan göras lång.
2.När jag kommer hem från jobbet,tänder jag ett Y-c doftljus och njuter med alla sinnen,kopplar av helt enkelt!

2012-10-24 @ 08:17:56
URL: http://www.anglarums.blogspot.com
Postat av: Sara

1. Ljusen doftar så underbart och räcker länge så man behöver inte köpa nya så ofta som med andra liknande ljus.
2. Jag och min fyraåring kryper upp i soffan, tänder ljus och kollar på film. När jag tänder mitt yanke candle-ljus säger han "nu har vi det mysigt, mamma!". Och det är verkligen så - ljusen ger mys för både vuxna och barn!

2012-10-24 @ 09:03:27
Postat av: Vivan

1. Det luktar alltid så gott när jag kommer hem till mitt barnbarn och har fått förklarat för mig att det är just Yankee Candle!

2. Skulle vilja tända detta fina ljus hemma när hon kommer till mig nästa gång!

2012-10-24 @ 10:35:12
Postat av: annika karlsson

Jag tycker de är exklusiva både till utseendet och doften

2 När jag tänker på dem som inte längre finns ibland oss tänder jag ljus och minns

Tårar
själen är så trött,så trött
allt i kroppen känns utnött
känns som om tårar vill komma ut
det är bara det att tårar tagit slut
fyll på mitt förråd låt dem rinna
efter gråt brukar sig ro infinna
om en den bara kommer och sedan återgår
ja en ändå för en stund lite bättra mår
så kom tårar och på min kind strila
så stjälen får sin vila
och kroppen får sitt
och allt det svarta för en stund blir vitt

2012-11-03 @ 12:09:08
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL