Annons

Triss i juldekorationer

Jag fyndade en hel påse gamla (och vackra) pepparkaksformar på loppis häromveckan och har inte riktigt vetat vad jag skulle göra av dem. Tills nu. Det känns ju så himla trist att slänga ner dem i en kökslåda, så värför inte göra som den Norska bloggaren AnMagritt och fästa dem i en krans, i taket.
Funkar lika bra på landet som i ett modernt kök om man gör kransen av tall istället för gran och låter den spreta snyggt som här. Jag fastnade också för hennes stil(rena) upphängning av svarta pappersstjärnor.
En sån här IKEA-vas har jag ju själv, någonstans i mina egna gömmor. Jag måste bege mig ner på förrådet och leta. Kombon svart, vitt, grått och brunt är oslagbart fin. Och ibland är det enkla det allra snyggaste.
Foto: lånade med tillåtelse av AnMagritt

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Så snyggt!!!!

 • Jessica skriver:

  Vilka inspirerande bilder! Jag har också den IKEA-vasen, och tänker nog göra den lite julig nu… 🙂 ska nog ta och hänga något pynt i vårt rådjurshorn också..! Och va lustigt… När jag var på loppis igår stod jag och höll i en påse med pepparkaksformar, men kunde inte komma på HUR jag skulle dekorera med dem… Nu ångrar jag att jag inte köpte dem!
  Tack för alla inspirerande inlägg!!!

 • Alessandra skriver:

  Inspiring pics!
  http://lapetiterobenoire-ale.blogspot.com
  Blogger We Want You!
  A project by Grazia.it
  Vote for me

 • Åh så himla fint! Det blir dagens inspiration för mig!
  Duktiga Frida!
  Och grattis igen till den fina utmärkelsen för Ipad-Magasinet!
  Hurra!
  Kram Inredningshjälpen/Mrs G

 • ac skriver:

  Jag förstår Att du fastnade. Riktigt fint – särskilt den översta

 • morrhoppan skriver:

  superinspirerande! vart kommer dom fina diameterna ifrån? VILL HA! 😉

 • pilotfrun skriver:

  Ett annat tips är att fästa dom i dörrkransen:) grymt fint! Särskilt om de har fått lite rost på sig…. Om du har några över förstås.
  Kram från
  Rebecca

 • Line skriver:

  Så fint!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *