Annons

Hang up på lärkträd

Jag är mer än lovligt insnöad på hemmafix just nu. Antar att det hör ihop med det klassiska ”boandet” och isåfall kom ju den fasen ganska lägligt såhär kring jul. Min senaste hang up stavas lärkträd. Finns det några finare kvistar? Knappast. Har hört att sådana säljs på Blomrum i Göteborg, så imorgon är det jag som går dit och investerar. Den här bilden hittade jag på inspirerande webbshopen Cox&Cox. Kolla in!
Foto: Cox & Cox

Kommentarer

 • Simplicity skriver:

  Ja visst är det underbara !! Ska ut och handla jag med imorgon. Både gran och lärkris 🙂 trevlig helg! Kram Jannice

 • Ja, de är jätte fina!
  Ha en mysig helg,
  Kramkram:)

 • Ja, de är jätte fina!
  Ha en mysig helg,
  Kramkram:)

 • Emma - Byemma skriver:

  Lärkkvistarna var jag slut när jag var och skulle köpa till dig i tisdags. De sa dock att de skulle komma in igen. Annars kan vi ju skicka ut min sambo igen. Han ägnade ju en halv dag åt det sist!;) kram!

 • Lärkkvistar eller levande små lite vinda lärkträd är minsann minst lika fint som en vanlig gran kan jag tycka.
  Den här varianten var väldigt fin.
  Jag boar visst också lite nu har jag fått höra, men jag tror inte att jag har så värst mycket att skylla det på 😉
  Kram till dig och till "kulan"
  Inredningshjälpen/Mrs G

 • Camillasnyahem skriver:

  Floramor & Krukatös hade sist jag var där vill jag minnas. 🙂

 • sofia PR skriver:

  Lyckliga jag har en hel skogsdunge precis intill vårt hus, så varje första advent är jag där;) Lyckligt vis så blåser så mycket kvistar ner från träden på hösten så det är bara att välja och vraka! Mina kvistar står just nu i en snigelvas, tro det eller ej:) Bild på det finns i mitt senaste inlägg.
  Trevlig helg!

 • PIAZZAN skriver:

  Ja och som jag letat i två år nu..blev överlycklig när jag hittade lärk-kvistar på Blomrum för några veckor sen…men lyckades faktiskt hitta egna sen ..mängder..så har nästan haft någon form av "lärksaffari " med vänner …*skrattar..
  Kram och såg bilder inne hos Emma nu ikväll…så fin du är med den lilla kulan.

 • Mette Eiberg skriver:

  Hvor smukt Frida.. Jeg elsker når man tager naturen ind til jul … og disse lyse optimistiske farver er så skønne.. Tjek også disse ornamenter i porcelæn fra By Nord http://www.modernmood.dk/julepynt-ornament-med-hul-by-nord
  Ha’ en dejlig weekend 🙂

 • Aniika skriver:

  Åh, vad fint! Har förresten precis betalat min avgift för "Bloggskolan". Ser verkligen fram emot att kika lite närmare på kursen. Ha en fin helg!

 • Gabriella skriver:

  Så vackert!

 • Patrik skriver:

  Varför är jag helt blank på ideer när det gäller julpynt! Vill ju att det ska se ut exakt så där men är ju inte ens i närheten. =/
  Tack för din inspiration! Och då menar jag inte bara inredning utan bloggandet rent allmänt.

 • Katarina skriver:

  Jag tror dom flesta börjar hemmafixa kring jul! Man blir ju som sugen på att bara ha det allmänt mysigt då! 🙂

 • Line skriver:

  Ja, de är jätte fina!

 • Line skriver:

  Kram till dig och till "kulan"

 • rebecca skriver:

  Jag brukar sno lite lärkpinnar från parken bakom huset som har ramlat. Alltid lika fint att ha hemma.
  =)

 • Emma snäppram skriver:

  Asså det är ju så rätt att ta med naturen in i den härliga julvärmen. Perfekt mix av ute och inne 🙂

 • Fanny-Emilia skriver:

  Tusen tack för att du la upp den här bilden! Jag har inte varit inne på Cox & Cox hemsida tidigare och nu känner jag mig så full av inspiration. Vilka vackra ting och fotografier framförallt! Tack för all inspiration du ger också, min absoluta favoritblogg för tillfället! God jul och gott nytt!

 • Martina skriver:

  Vilken härlig kulör på rummets listet. Älskar de där gamla pastelliga färgerna.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *