Annons

7 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett presentkort på hela 2000 kr i moltazdesignshop, som bland annat säljer Arne Jacobsens serie DesignLetters, Jacob Pughs Birds, snygga posters från One must Dash, washitejp, modernt julpynt, vintagefynd och massor, massor av unika julklappar att antingen önska sig eller ge bort. För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet. Ni har dagen på er. Lycka till! PS. Om du har problem med att din kommentar inte syns kan du även maila in ditt svar till [email protected]
 
1.  Hur många olika muggar från DesignLetters, med bokstäver, finns det i butiken?
2.  Vad skulle du köpa hos moltazdesignshop om du vann presentkortet på 2000 kr?
Motivera kort varför du valt just dessa produkter
 
Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till AnnaJ som svarade kl 18:38:35 Hör av dig med din mailadress så kommer presentkorskoden till dig inom kort!

*Tävlingen pågår tom 7/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av moltazdesignshop,. Juryns beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Presentkortet är personligt, värde 2000 kr, som kan delas upp vid olika köp. Gäller 5 år. Presentkortskod erhålls av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina Cronier skriver:

  1. 6st
  2. Jag hade köpt 4st BIRD av Jacob Pugh. Fantastiskt charmiga!

 • Lina Cronier skriver:

  1. 26
  2. Jag hade köpt 4st BIRD av Jacob Pugh. Fantastiskt charmiga!

 • Helena skriver:

  1. Det finns 26 stycken olika muggar!!
  2. Wiii… det skulle vara fantastikst att få spendera 2000 kr i webbshoppen. Med ett alldeles nytt hus som vi flyttade in i 1:a november, dubbel yta mot lägenheten som vi bodde i förut, är det mycket nytt som behöver köpas. Jag skulle börja med ett par snygga posters från ONE MUST DASH för att pryda väggarna i vardagsrummet som just nu lyser tomma. Sedan en GLASKUPA MED SVART SOCKEL där jag skulle förvara min favoritpryl just nu. Ett par svart-vita KUDDFODRAL till soffan i vardagsrummet, det fanns så många så jag kunde inte riktigt bestämma exakt vilka jag skulle välja. Och så varsin Arne jacobsen mugg till mig och min man med bokstäverna H och N med tillhörande lock!! Skulle det mot all förmodan bli pengar över så blir det WASHITEJP för resten…

 • Stämningsfullt skriver:

  1. 26 st med bokstäver
  2. Då skulle jag välja en poster från Linda Vagnelind, espressomuggarna från Designletters och en trähand. 2000 kr räcker ju till massor!
  / vanja.

 • Erica skriver:

  1. 26 st
  2. Om jag har turen att vinna skulle jag köpa mig ett lass med nya kuddar, för det är något som jag alldeles för sällan unnar hemmet! Bland annat: leaf grå, rutigt grå och fågel grön!

 • Lisa Lindkvist skriver:

  1. 26 stora muggar samt 4 espressomuggar
  2. Jag skulle frossa i kuddar. Har precis fått en ny soffa och många av moltazdesigns kuddar skulle passa perfekt 🙂

 • Anonym skriver:

  1. 26
  2. Jag skulle välja någon av industri-bordslamporna samt griffeltavla sticker. En lampa liknande bordslampan har min kille trånat efter länge så den skulle jag ge bort till honom. På julaftonsmorgon skulle den isåfall stå på köksbordet och på griffeltavlan skulle det stå nåt i stil med "You light up my life"!

 • Lisa skriver:

  Glömde skriva namn, det var jag som skulle köpt industrilampa och griffeltavla!

 • Anniqa skriver:

  1. 26 stycken
  2. just nu suktar jag efter arne jacobsens espresso-muggar som jag vill använda som adventsljusstake. sedan skulle jag köpa BIRD av Jacob Pugh som jag skulle använda i det barnrum jag håller på att inreda till min bebis som väntas komma i maj =)

 • Petra skriver:

  1. 26 st
  2. Jag unnar mig för sällan kul konst (som inte kommer från IKEA eller är resultatet av min pinsamt dåliga DIY-försök), så jag skulle köpa en poster. GRÄS #2 blev jag lite kär i, så den skulle ligga på min inköpslista. Så skulle jag även köpa något fint till min underbara mamma, kanske Bird från Jacob Pugh eller ett par fina kuddar.

 • Sofia Johansson skriver:

  1) Svar: 26 st muggar med bokstäver
  2) om jag vann presentkortet på 2000 kr skulle jag köpa expressomuggarna med siffror av Arne Jacobsen, KOKESHI DOCKOR till mina döttrar, så fina! Jag skulle oxå köpa kökshanddukarna med bokstäver, väldigt trevliga tycker jag & skulle passa utmärkt i vårt kök & slutligen skulle jag köpa lite olika varianter av Washitejp:-)) Oj vad mycket kul det blev!!

 • Ina skriver:

  1. 26 stycken muggar.
  2. Jag hade gått wild and crazy under kategorin KONTOR & KREATIVITET. Saxar, pennor, datorfodral, upphängaren med clips etc! 🙂

 • Anna Hybrant skriver:

  Hej!
  1. 26 stycken
  2. Jag hade köpt 10 stycken muggar från Designletters med Arnes finfina typografi så att jag och mina nära och kära kan dricka kaffe tillsammans och bilda roliga ord. Och en av Jacob Pughs fåglar skulle få sällskapa. En i bok, med orange bröst.
  Trevlig fredag!
  Anna

 • Matilda skriver:

  1. 26 stycken muggar finns det!
  2. Jag hade köpt en hel drös med Jacob Pughs fåglar :)!!

 • Sara H skriver:

  1. 26
  2. Jag hade sa´tsat på en vacker glaskupol med träfat, några fina fjärilstavlor, ett iphoneskal och massor av washitape!

 • Linnea skriver:

  1. Om ni menar antalet olika sorters muggar så finns det 26 st vanliga muggar och fyra olika espresso muggar. Menar ni totalt hur många som finns i lager så är det 262 stora.
  2. ÅH, Jag skulle köpa muggarna från Arne Jacobsen. Sen skulle jag även köpa locken till, blir tokig på när kaffet aldrig håller sig varmt då jag är en slö drickare.

 • Miss Tess skriver:

  1. 26 st.
  2. Om jag vann skulle jag välja lite "småsaker" som massa olika washitejp, upphängning med clips, posters, trädgårdspynt, mm.
  Jag och min dotter har precis fått flytta pga. rådande tråkiga omständigheter. Just nu försöker vi skapa ett helt nytt hem och lite extra kul piff som denna vinst skulle ge skulle helt klart sätta guldkant på vårt hem.
  Hoppas, hoppas!

 • ToveB skriver:

  1. Hela 26 stycken muggar!
  2. Jag hade köpt 5 stycken av Jacob Pughs fåglar, en var till mig och övriga fyra tjejerna i vårt tjejgäng. Spridda över jordklotet men fortfarande bästa vänner!

 • MAUD skriver:

  Svar 26 st
  hade köpt muggar från designletters till mig själv, guben o sönerna med sambos i julklapp…även tallrikarna e fina, skulle gärna ha <3<3<3

 • Hillevi skriver:

  1. 26st
  2. Jag skulle köpa ett par stycken Linda Vangelind posters som jag har haft ögonen på ett tag, ett döskalle halsband av den enkla anledningen att dom är supersnygga (och Kat von D har ett liknande) samt washitejp så jag kan göra en snygg hängande mobil till över min systerdotters spjälsäng 🙂

 • Lina Eckerström skriver:

  1, 26 st.
  2, Oj vad svårt, finns en massa fint. Men tror jag hade köpt en bordslampa, har länge letat efter en att ha på byrån i v-rummet och denna är helt fullkomligt magisk: http://www.moltazdesignshop.se/sv/belysning/bordslampa-antiksvart.html
  och sen detta fina fat, det hade passat toppen i vårt uterum: http://www.moltazdesignshop.se/sv/tradgard-inne-ute/zinkskal-fat-pa-fot.html

 • Stina skriver:

  1. det finns 26 stycken
  2. jag hade köpt en vit/rosa fågel från Jacob Pugh, postern children till min dotters rum:), handen att hänga mina ringar på o en mugg till min man!

 • Andrea Dahlgren skriver:

  1. Det finns 26 stycken muggar.
  2. Jag hade köpt en skrivbordslampa till min käre pojkvän – det behöver han så mycket som han sitter och pluggar. Vore så himla roligt att kunna ge honom något speciellt i julklapp!
  God jul!

 • 1. 26 olika muggar med bokstäver
  2. Jag skulle köpa just muggar med våra bokstäver och till hörande lock, några rullar Washi, några grenpennor, de skira keramikfaten och skålarna är väldigt fina också. Svårt att välja 😉

 • Annika A skriver:

  1. 26 st
  2. Kuddar i mängd!

 • Pernilla Grundström skriver:

  1.Det finns 26 st snygga muggar av DesignLetters
  2.Är så sugen på att göra en adventsljusstake av muggarna DesignLetters och sedan skulle jag vilja ha en vitaminburk/ större burk av samma märke, skulle även vara kul att köpa in några fina tavlor som jag skulle kunna hänga på vår nya fina inglasning. : )

 • Alexandra skriver:

  1. Det finns 26 stycken muggar.
  2. Jag hade köpt en industrilampa stor svar och två doftljus kanel. Man behöver ljus nu när det är så mörkt ute. Sen finns det inget som skapar så mycket stämning som ett doftljus!

 • Marie skriver:

  1. Det finns 26 bokstavsmuggar
  2. Hmm, svårt att välja bland så många fina saker men det skulle nog bli en Bird, lite pysselmaterial och något till köket.

 • Petra skriver:

  26 st
  Jag skulle köpa två fåglar av Jacob Pugh till min mamma som ställer uppgift vått å torrt för mig och mina barn, för två veckor sedan åkte hon Umeå-Luleå T/R (25 mil enkel väg) för att hämta min son!
  Sen skulle jag köpa en bokstavsmugg till alla i familjen, M, G, B och P.

 • Anonym skriver:

  1. 26st underbara designletters muggar finns det.
  2. Det får bli 4 designletters muggar F I K A, en fågelholk
  nyckelhållare å så en fantastisk termomugg kameraobjektiv å så AJ vitaminburk.
  3. 1. 26st underbara designletters muggar finns det.
  2. OMG skulle vilja klicka hem hela butiken.
  Slänga de gamla tråkiga skåpsliken

 • Marielle skriver:

  1. Det finns 26 st.
  2. BORDSLAMPA SVART/BRUN, älskar lampor av alla slag och det kan man inte få för mycket av. Vill ha ett ljust hem och just nu är det mitt kontor som behöver lite extra ljus. Sen en bokstavs mug till mig själv, dricker mucket kaffe dagarna igenom.

 • Cecilia skriver:

  1) 26 olika!
  2) Jag skulle köpa två svarta gallerlampor. Är på jakt efter belysning till köket och dessa fastnade jag direkt för! Skulle spendera resten av presentkortet på några muggar från DesignLetters, bara för de är så galet snygga i sin enkelhet.

 • jenny skriver:

  Hej!
  Oj vilken fin butik – den har jag aldrig sett innan. Kul med lite nya affärer att inspireras av! Fin hemsida med. Hoppas stort på att vinna för oj så mkt fint!
  1) 26 med enbart en bokstav och en burk med flera bokstäver
  2) Först skulle jag grunda inköpskorgen med några saker som jag länge trånat efter. Saker som jag så länge velat skämma bort mig med: Trähand,glaskupol med träsockel och griffeltavla. Resten av kundkorgen skulle jag fylla med två fåglar från Jacob Pugh – en till varje dotter i julklapp. De skulle få stå på deras sängbord o få oss tänka på våren.

 • johanna Stenmann skriver:

  1. Det finns 26 muggar med bokstäver.
  2. Jag skulle köpa sångfåglar från Jacob Pugh, posters från One must dash (ljuvliga!) samt washitejp. Vilket härligt paket det skulle bli!

 • Felicia skriver:

  1. 26 olika muggar plus espressokopparna.
  2. ÅH! Älskar Moltazdesign. Jag skulle vara världens nöjdaste om jultomten uppfyllde alla mina önskningar därifrån.
  Jag skulle först och främst köpa två Design Letters-koppar. Älskar Arne Jacobsens typografi. Plus att jag och min sambo skulle ha en varsin kopp och jag slipper riskera att få min nuvarande favvokopp stulen. Den är väl visserligen i riskzonen att bli ersatt om jag skulle kamma hem dessa koppar.
  Sedan skulle jag inhandla den fantastiska postern "Children unattended" från One Must Dash. Fastnade för den när jag hittade den för något år sedan men då var den restad – nu finns den äntligen på lager igen och jag kan inte tänka mig något mer klockrent att pryda hallen med.
  Sist men inte minst, två finfina Birds från Jacob Pugh som skulle pryda hedersplatsen på vår nyinköpta sideboard i vardagsrummet.
  Oj vilken jul det skulle bli!
  Kram

 • Anna skriver:

  1. Det finns 26 st.
  2. Om jag vinner skulle jag bli jätteglad! Vi kommer nämligen snart att flytta in i ett renoveringsobjekt. Vi kommer att börja med att renovera köket och det skulle passa väldigt bra med 2 gallerilampa svart över köksbordet och Andreas Sjöstrands fina posters kontakt och koppling på väggarna.

 • Aniika skriver:

  1. 26 st
  2. Jag är som en kråka, gillar saker som glittrar! Hade därför siktat in mig på det här armbandet: http://www.moltazdesignshop.se/sv/nyhet-smycken/armband-flower.html – det här halsbandet: http://www.moltazdesignshop.se/sv/nyhet-smycken/halsband-fjaril-retro.html. För att knyta ihop tomtesäcken hade jag siktat in mig på den här fina lampan: http://www.moltazdesignshop.se/sv/belysning/bordslampa-antiksvart.html

 • Anneli P skriver:

  1: 26 st
  2: En brevpress med nattfjäril för en sådan har jag alltid önskat mig och flera olika vackra kuddfodral så att min soffa blir lite roligare!

 • Lisa O skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade lätt kunnat spendera det tiodubbla, men detta är vad jag skulle klicka hem för 2000 kr:
  Glaskupa (495:-)
  Plexibricka (145:-)
  Pall vit(795:-)
  Träförvaring m tre fack (445:-)
  Tofs (120:-)
  ———————————
  SUMMA: 2000:-
  För 2000 kr skulle jag alltså få julklappar till både mamma, pappa, syster och bror. Dessutom skulle jag själv få ytterligare en "tassel" att lägga till min samling,en samling som på allvar kan börja konkurrera med Maria Montazamis 🙂

 • Ida K skriver:

  1. 26 st (och fyra espresso)
  2. Helt klart HOMESTYLING! Varför? Jo, vi har ett vardagsrum/matrum i vårt hus från 1957 som jag piffat med i ett år, men DET saknas. Vad ska jag ha på väggarna? Vilka färger ska in för att det fortfarande ska kännas stilsäkert och -rent Gardiner?? Svåra detaljer som jag inte lyckats pricka in.

 • Ella skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa DesingLetters muggar med bokstäverna E W F (två stycken av F), en till varje familjemedlem. Halsband med luftballong till mig själv för att jag fått nytt jobb. En fjärilstavla till vår tavelvägg. Washitejp och annat inredning om pengarna räcker

 • Julia N skriver:

  1) 26 stycken burkar med bokstäver på.
  2)Om jag hade lyckan med mig och vann skulle jag direkt lägga till den fyrkantiga fågelburen i rotting och sedan lite inredning med industri känsla som det runda zinkfatet, en svart gallerlampa (eller tre), ljusstaken i trä och flaskstället. Skulle dessutom gärna vilja pryda mitt hem med den kinesiska postern "mao 2"

 • Maria skriver:

  1. 26 st bokstavsmuggar.
  2. "Stå på händer", "dressed to kill" "Love letters" och "Shiilence" – Posters.
  Min ena vägg i vardagsrummet skriker efter motiv. Nu känns den väldigt ledsen och trist och jag dessa posters skulle göra susen. Dem skulle sprida glädje!

 • Lovisa skriver:

  1. 26 st muggar finns det, hela rara alfabetet;)
  2. Jag hade valt några färgglada tejprullar, doftljus och en fågelhol( nyckelhållare ). Tejpen och ljusen för att göra göra vackra ljushållare att stoppa ljusen i och ha som gå bort presenter. Och fågelholken skulle min syster få för att hon är en sådan underbar person:)

 • Emma skriver:

  1. 26
  2. Det skulle nog få bli lite gott och blandad. Två små fåglar från Pugh, för de är ju så söta. En brevpress i glas, för en sådan hade min mormor och jag älskade den som barn. Julkulor (pumlor!) i vitt, för det blir så vackert mot det gröna trädet. Ett vackert kuddfordral som får bli huvudfokus i vår snyggt bäddade säng. Sen är nog pengarna slut -tyvärr.

 • sarah krusell skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa en griffeltavla sticker och en bordslampa till min mans kontor

 • Camilla S skriver:

  26 st
  Det första jag skulle köpa är några meter av det afrikanska handtryckta tyget i cerise. Älskar färgerna som skulle verka som en vitamininjektion i vårt kök till våren=) Jag skulle hemskt gärna vilja ha den svarta gallerlampan också, den skulle passa perfekt i mitt nya pysselrum liksom trähanden.
  Ja herregud kan rabbla upp en massa olika saker som står på önskelistan, måste nog tipsa min man om sidan=)

 • Jonna skriver:

  1. 26 st stora och 4 espressomuggar
  2. Vår dotter har precis börjat sova i sin egen säng så nu kan vi ligga i sängen på kvällen och läsa igen efter 2.5 år! Men jag har ingen sänglampa! Så jag skulle köpa bordslampan industri med koppar, hade blivit väldigt snyggt i vårt lagerbladsgröna sovrum. Och för de sista 200 skulle jag köpa ett doftljus till vårt kontor som, trots år av felanmälningar, fortfarande luktar soprum (vi bor precis ovanför ett).

 • Sandra W skriver:

  1. 26 stycken muggar
  2. Jag skulle valt den vita bordslampan industri, den skulle passa perfekt i vår nya lägenhet.

 • Jenny K skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulla välja några av muggar av bästa Arne Jacobsen. Och sedan några posters från One Must Dash!
  Muggarna hade jag valt en per familjemedlem (3) så vi får varsin fin mugg att dricka ur.
  Bor i nytt hus och väggarna är fortfarande ganska tomma, så behöver lite konst att pryda väggarna med. Gillar svart/vitt 🙂
  Mvh

 • Jeanette Magnusson skriver:

  slant på ajfånen…
  1. 26st underbara designletters muggar finns det.
  2. Det får bli 4 designletters muggar F I K A, en fågelholk nyckelhållare å så en fantastisk termomugg kameraobjektiv å så AJ vitaminburk.
  3. 1. 26st underbara designletters muggar finns det.
  2. OMG skulle vilja klicka hem hela butiken.
  Slänga ut de gamla tråkiga skåps liken.
  Klicka hem nåt nytt utan att spräcka jubudgeten ett dugg,
  varför inte en härlig tuff arne jacobsen mugg?!
  Tänk om lilla jag med trendenser och moltaz skulle vinna.
  det är så spännande så jag håller på att svimma.
  Nu ska jag om vinsten drömma
  och hålla tumarna så de blir ömma.

 • Malin R skriver:

  1. 26 finfina muggar.
  2. Jag skulle spendera pengarna på varsin bokstavsmugg och varsin BIRD till mina små tjejer (och hoppas att de kommer att dela mitt stora designintresse och inte fastna i hello kittyplastträsket som omger ungar många sammanhang). Sedan vill jag gärna ge mannen ett par snygga lurar – hans stora musikintresse och viljan att lyssna på hög volym krockar ibland med bolibompatimmen och läggning men det här är ju en både praktisk och snygg lösning… Det som är kvar efter det skulle jag nog faktiskt lägga på ett gäng snygga prylar till mig själv – en poster, ett nytt halsband, designad tejpoch ett gäng roliga memoblock – snygga vardagsgrejer är höjden av lyx för mig som småbarnsmorsa!

 • Caroline skriver:

  1. 26 st finns det.
  2. Jag skulle köpa ett gäng kokeshidockor eftersom de är så söta och gör mig glad helt enkelt, och saker som gör en glad ska man ha mycket av. Sen skulle jag köpa dödskallehörlurar eftersom de är stencoola. Och för att matcha hörlurarna skulel jag också köpa armband Gepard. Bling bling!

 • Ulrika Isaksson skriver:

  1. 26 mugar + 4 stycken espresso.
  2. Oj, vilken butik! Och oj, vilken fantastisk julklapp jag skulle ge bort om jag vann. Lite svårt att välja, men ändå inte. För den slår ju allt annat. Gallerilampan. Den svarta, den snygga, den alldeles perfekta.

 • Nicole skriver:

  1. 26 st
  2. Oj vad svårt! Jag hade garanterat köpt en tavla eller någon poster att sätta upp ovanför min soffa. Jag har inte en enda tavla i vardagsrummet eftersom jag hittills inte hittat någon jag gillat, men nu hittade jag många fina hos moltazdesign så jag skulle kunna slippa de vita väggarna. 😉 Belysning kan man inte heller få för mycket av, så förmodligen skulle det få flytta hem en bordslampa industri. Perfekt när man sitter och pluggar! Och eftersom jag fullkomligt älskar döskallar skulle jag vara tvungen att ha ett par döskallehörlurar, samt kameraobjektiv muggen som jag länge suktat efter.

 • Ann-Sofie skriver:

  1. 26 st med bokstäver
  2. Gallerlampan är skifin, trähanden och handdukarna med designletters likaså.

 • ida skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle välja glaskupan med svart sockel för att skapa snygga stilleben, och sen en hel massa snygga saker till mitt hemmakontor (memoblocken äpple och päron, saxen med rottinghandtag och de svarta blyertspennorna) Och skulle det blir lite slantar över så skulle jag köpa ett gäng av de fina stålgalgarna till ett litet tavelprojekt jag har här hemma.

 • Zandra skriver:

  1. 26 st.
  2. Utan tvekan är det fjärils-tavlorna som lockar, tätt följt av Jacob Pughs fåglar. Det skulle passa in perfekt hemma hos mig!

 • Åsa Alstad skriver:

  1. 26
  2. Jag skulle absolut shoppa loss just i Arne Jacobsens serie Designletters. Perfekt för femåringen här hemma, som håller på att lära sig alfabetet. Vem vet, kanske i och med det även kan grundlägga en god estetik i min uppfostran? 😉

 • Magdalena skriver:

  1. 26 st
  2.
  Femtonde december, precis innan jul
  ska jag flytta och det är väl inte så kul
  Går dessutom från möblerat till en ofixad lya
  Behöver därför skaffa många saker nya
  Att få inreda med affischer Typed love och Under this tweed I’m itching for you
  plus en stationsklocka London Waterloo
  Skulle göra att vår flytt
  kändes peppad på nytt!
  Och kanske får jag och sambon också med oss hem
  två muggar – en med ett D och en med ett M

 • M skriver:

  1. 26 stycken bokstavsmuggar
  2. Jag skulle dels köpt en hel hög med washitejp (bara fantasin sätter gränser till vad man kan använda det till), men också en bokstavsmugg till mig och några utvalda vänner (så enkla och snygga att alla är värda en egen).

 • Linda H skriver:

  1. 26 st med bokstäver på
  2. Då vi precis har renoverat vårt kök vore det också kul att ha lite nytt i skåpen också. Därför skulle jag köpa två muggar från designletters till mig och min man. Fjärilstavlorna skulle bli perfekt till den tavelvägg jag jobbar på i vardagsrummet. Till sist skulle jag ge vår soffa ett nytt lyft med kuddfordralen Dot i olika nyanser.

 • christine ryder skriver:

  1. 26 st
  2. Åh, jag älskar örhängena "Gröna Blad" en bokstavsmugg till mig och min syster och lite inredningshjälp till mig själv
  .

 • Emelie skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade nog välja någon lampa. Är på jakt efter någon snygg sänglampa och dessa i lite industristil hade passat perfekt. Sen är jag ju smått tokigt i klarglas, så det hade nog blivit något i glas oxå t ex glasburken från Surte. Både snygg design och en kulturhistorisk sak.

 • Jennie S skriver:

  Hejsan,
  26 stycken muggar med bokstäver.
  Jag skulle köpa washitejp och en sax med rottinghandtag – perfekt inför julklappsinslagningen och snällt för mina händer. Detta skulle kompletteras med en eller två posters från den kinesiska kulturrevolutionen. Grymt snygga!!

 • Elise skriver:

  1. Det finns 26 st muggar.
  2. För det första skulle jag köpt en "original poster 1957 kinesisk – Sjukvård" eftersom jag själv är sjuksköterska. Jag skulle också köpt ett par hörlurar i GULD för jag dj:ar lite då & då på olika klubbar och de skulle göra sig fint mot mitt röda hår. En griffeltavla hade också fått följa med, samt en bird från Jakob Pugh för den hade min mamma älskat i födelsedagspresent. Om det finns pengar kvar efter det så kikar jag in på "Kreativitet & Kontor", finns massor med användbara saker där ju.

 • Elin Löfdahl skriver:

  1. 26
  2. Jag skulle köpa keramik i mängder, älskar det spröda romantisk formspråket. det skulle vara ett komplement till mina andra produkter i köket som är av ett hårdare intryck. en vacker kontrast mellan kall industri möter mjuk romantik.

 • elise skriver:

  1. 26 st bokstavsmuggar
  2. Jag skulle köpa en bokstavsmugg var till alla i familjen, skulle vara så mysigt om mamma & pappa fick ha egna muggar när de kommer och hälsar på! Sedan skulle det nog bli kuddfodral för mina är så himla tråkiga…

 • Madeleine skriver:

  De har 26 stycken snygga bokstavsmuggar. Om jag vann skulle jag klicka hem en förvaringslåda i trä med 16 fack, fast använda den som hylla istället för alla småprylar som brukar leta sig hem till oss. Sedan en fin industrilampa att ha till mitt lilla lilla skrivbord.

 • AnnaB skriver:

  1. 26 stora muggar samt 4 espressomuggar
  2. Oj oj oj vad mycket fint att välja på! Jag hade blivit överlycklig om jag vann! Jag hade velat ha Arne Jacobsen-muggar, mjölkkanna och handukar, en trähand, en gul tofs, memo block äppel och päron, fyrkantiga trästift, washitejp harlekin och zigzag, vita julgranskulor och en gul vas!
  /likepeekaboo ♥

 • Karin skriver:

  1. 26
  2. Jag skulle investera i den där lampan som jag drömmer om och hoppas kunna köpa till mig själv som examenspresent. Jag har en stor tenta idag, och är supernervös. Sen har jag gjort två av sluttentorna och har tre kvar, innan jag är färdig med sista terminen och får min examen.

 • Jessica skriver:

  1: 26
  2: Jag har pippi på fåglar. Jag skulle köpa mig en oemotståndlig flock!
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/jacob-pugh-birds/

 • Linnea skriver:

  1) 26 stycken muggar med olika bokstäver.
  2) Jaa, vad skulle jag köpa?? Hmm.. Jag skulle köpa just muggarna DesignLetter från Arne Jacobsens serie. Då skulle alla nära och kära som kommer få en mugg med sin egen bokstav 🙂 Det skulle göra att en fika blev ännu mysigare!

 • Josefine skriver:

  1. 26 st muggar med bokstäver
  2. Om jag vann ett presentkort från MoltazDesignShop hade jag först och främst gett det vidare som en gemensam adventsklapp till mig och min sambo. I år kommer tomten redan den 21/12 och levererar årets klapp till oss båda i form utav en nyckel till vår nya och större lägenhet. Tankarna och idéerna om inredning spirar och vi vet att saker från MoltazDesignShop hade rådat bot på en hel del. Vår nya svarta Pilaster-hylla från Källemo hade vi dekorerat med 3 st Jacob Pugh Birds och morgonkaffet hade vi avnjutit i 4 st muggar från Design Letters + Arne Jacobsen.

 • Cecilia Lood skriver:

  1. 26
  2. Flera utav Griffeltavlan sticker. Så jag kan klä in mina garderobsdörrar i mitt hemmakontor och få struktur på jobbet! O sen någon fin poster från One must Dash.

 • Ramona skriver:

  1. Hur många olika muggar från DesignLetters, med bokstäver, finns det i butiken? 26 olika
  2. Vad skulle du köpa hos moltazdesignshop om du vann presentkortet på 2000 kr? Om jag skulle vinna skulle jag nog köpa en when you dance tavla, några små giffeltavlor på nypa och knske ännu en bordslampa. Gick väll nog redan över 2000 kr 🙂

 • Sofia Dahlqvist skriver:

  1. Det finns 26 muggar med bokstäver.
  2. jag skulle köpa en av de fina industrilamporna, för jag har letat efter en skrivbordslampa i ett halvår men inte hittat någon. För resten av pengarna hade jag köpt charmiga småsaker att liva upp hemmakontoret med.

 • Emma Westerlund skriver:

  1.26 st
  2. Jag skulle frossa bland alla möjliga inredningsdetaljer, så som posters, trähand, glaskupa, olika fat mm.

 • Marie-Louise Nilsson skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag skulle köpa en Bordslampa svart/brun med industrikänsla och ge bort i inlfyttningspresent till min mamma och pappa som efter mycket kämpande fått sitt hus sålt och flyttat till lägenhet. Där vill mamma ha en stringhylla med skrivbordsdel – lampan skulle passa perfekt där :-).
  Sen skulle jag köpa några fina grytunderlägg till mig själv :-).

 • Ann-Sofie skriver:

  1. 26 st muggar med bokstäver (& 4 st med siffror)
  2. En gallerlampa till fönstret i hallen/trappen där det är ont om plats för en lampa på fot. Kan tänka mig att den ger ett fint sken och mönster genom gallret dessutom. Resten av pengen skulle jag köpa trädgårdsgrejer för. Bland annat två handgjorda planteringskrukor på fot att ha på trappen med blommor i. Skulle se så inbjudande ut. En trädgårdssax, en spole med tråd att binda tomater och gurka med, även klängväxter. Sen skulle jag köpa ett gäng små skyltar att slriva påbla odlingsetiketterna, de var så fina och robusta. Det skulle vara bästa julklappen det!

 • sofia skriver:

  1. det finns 26st olika muggar
  2. jag skulle välja:
  -hörlurar med träkåpor 680 (julklapp till mig själv)
  -bokstavsmuggar x4 596 (till familjen)
  – children unattended poster 385 (poster med en bra idé…)
  – 3x pappersblomma natur 135 (vackra att ha både till jul och i vinter/vår)
  – 5st fågel origami 125 (ger snyggaste granen i staden)
  – 4st papperskula vit 80 (ger snyggaste granen i staden)
  =2001kr..
  och så skulle jag betala 1kr själv och få en helt ny och härlig känsla hemma inför jul och vinter.

 • Hanna B skriver:

  1. 26 muggar + en vitaminburk
  2. Vinner jag klickar jag hem tre av Jacob Pughs underbara "Birds"(bokträ gul, rosa, grön) och One Must Dash coola poster "stå på händer". Fåglarna skulle få bo på vårt svarta vardagsrum medan postern skulle ta plats på tavelväggen i kontoret. Bredvid gammelmorfars färgglada alster av Västerås.

 • Johan Kitti skriver:

  1.Det finns 26 st.
  2. Jag skulle köpa snygga tavlor att ge min tjej i julklapp. Vi har knappt något på våra väggar faktiskt.

 • Linn Andersson skriver:

  1.26 st
  2. Jag hade köpt några bilder från ONE MUST DASH, och så hade jag kompleterat med fler designletterskoppar.

 • Anna skriver:

  1. 26 stycken muggar finns det
  2. Jag hade använt presentkortet för att köpa en trädgårdssax till min mammas nya växthuset, sedan hade jag köpt 20 st stålgalgar till vår snygga klädställning i koppar samt lite roliga skrivsbordsprylar för att pigga upp studierna med.

 • Fanny Eriksson skriver:

  1. Det finns 26 stycken olika muggar med bokstäver.
  2. Jag skulle köpa två biljetter till föreläsningen om trender 2013, då jag och min sambo äntligen ska sälja vår lilla etta efter jul för att flytta till större! Det vore fantastiskt kul att få starta flytten med en helg i Malmö och en föreläsning. Sedan skulle jag även köpa trähanden och det guldgula lövet att lägga mina ringar i innan jag går och lägger mig. Kanske kan Henrick Eriksson ge mig inspiration till de resterande 1000 kronorna.

 • fina skriver:

  1. Det finns 26 st muggar med bokstäver
  2. Jag vet precis vad jag skulle köpa om jag vann
  för är det någon som förtjänar presenter är det min man
  han skulle få en mugg med första bokstaven i sitt namn
  nej faktiskt så många muggar som ryms i min famn!

 • Emelie skriver:

  1. De har 26 st muggar med bokstäver.
  2. Om jag vann hade jag valt:
  CHILDREN UNATTENDED 50X70 CM
  KUDDFOFRAL DOT SAND
  FJÄRIL GRÖN TAVLA 26,5×20,5 CM
  FJÄRIL SAND TAVLA 26,5×20,5 CM
  Dessa produkter till mig själv och min sambo då jag i höstas flyttade till min första egna lägenhet och den saknar det där extra piffet som dessa saker hade passat perfekt till.
  Sen hade jag köpt dessa fyra muggar till min syster då de passar henne perfekt
  ESPRESSO MUGGAR 4-PACK
  Ha en härlig helg!

 • Anna Karin skriver:

  Hej igen! (Vilka härliga bilder från glasbruken!)
  Till dagens lucka!
  1) 26 muggar med bokstäver.
  2) Oj vad mycket fint. Vi har nyss köpt hus och har nu renoverat upp det "mest akuta" innan bäbis nr 2 kommer i januari. Eftersom vi flyttar från ganska litet till väldigt stort så saknas väldigt mycket inredning… därför skulle jag välja
  TYPED LOVE 30X40 CM Poster från One must dash. 385 kr. Till min man – bara för att jag älskar honom.
  MUM´S WORD 30×42 Modeinspirerad tuschmålning av Linda Vagnelind. 399 kr – till mig och min "walk in"…
  GALLERLAMPA SVART Tupp lampa för vägg eller tak. 745 kr – till vår nytapetserade hall.
  FÅGEL RÖD ORIGAMI x10 =250 kr. Första året med stor julgran, måste fyllas med finfint julpyssel.
  Sen skulle jag fylla ut presentkortet med några rullar WASHI TEJP att förgylla inredning och julklappar med.
  Kramar

 • Filippa Bylander skriver:

  Det finns 26 bokstavsmuggar och jag hade shoppat loss på en affisch från OneMustDash (den om fransk accent) och fyra muggar med bokstäver på. Eller kanske smycken som jag bara blev lite kär i eller en gammeldags ekollon-kula och minst en fågel från Jacob Pugh.

 • Camilla palm skriver:

  1.26st olika att välja mellan
  2. Dels skulle jag addera len del av summan till julklappskassan, men jag skulle köpa de stilrena stålgalgarna och en bird från jacob pugh 🙂

 • Monica Kallin-Ticconi skriver:

  1. 26 st. olika muggar med bokstäver och 4 st. olika espressomuggar med siffror.
  2. HOMESTYLING . Det finns otroligt mycket vackra saker i affären, men att få homestyling-hjälp från ett proffs , som har en unik stil,fingertoppskänsla och som dessutom är trendföreläsare vore helt fantastiskt !!
  Jag skulle välja mitt sovrum för att få in en " WOW-FACTOR " som bara saknas , hur jag än vrider och vänder på det.
  Tack för chansen, nu håller jag tummarna !!
  Monica K

 • Johanna Holst skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle ha valt GRÄS #3 30X40 CM att ha på väggen i vardagsrummet, då jag börjar trötta lite på att citat och texter som finns över allt. Och som en sann kuddfantast skulle jag valt 2 st KUDDFOFRAL DOT SAND och 2 st KUDDFODRAL DOT OFFWHITE att ha på sängen för att bryta av det annars marina temat i sovrummet.

 • Kicki skriver:

  1) 26 st muggar
  2) Nu ska alla mina kaffe- och thémuggar ut med sina missfärgade bottnar och jag skulle välja ett stort gäng med nya fräscha och snygga Jacobsen-muggar. Bara till mig: halsbandet med sidenband och silverkulor.

 • Emma S skriver:

  1. Det finns 26 olika muggar med bokstäver.
  2. För presentkortet skulle jag köpa någon av de fina kokeshi dockorna, dem är så fruktansvärt charmiga. Sedan skulle jag även satsa på en glaskupol och en trähand så att jag kan göra vackra stilleben som sätter charm till mitt första och nyinköpta hus.

 • Lina skriver:

  1. 26 st + 4 espressomuggar
  2. Det är ju så sjukt bra priser så man får ju så mycket för 2000 kr. jag skulle köpa:
  2-pack kökshanddukar i 100% bomull, Alfabetet med Arne Jacokbens typografi. Så j-la snygga.
  Glaskupa/klocka att exponera vackra saker i, svart sockel. Länge kollat på en kupa för att ha något att lägga olika naturmaterial i efter säsong.
  PLÅT BACK GUL Plåtback/bricka i vintagegul. Skulle passa jättebra i vårt industriella kök till våren med några olika vaser med olika vårblommor.
  KORG STÅLTRÅD MED HANDTAG. Jag vill ha en julgrupp till jul i just en ståltrådskorg som jag kan lägga mossa i kanterna och sen planera fina vita hyasinter.
  TRÄDGÅRDS SAX MINT. Kommer hänga på en krok ute så jag kan plock in örter från örtlandet i sommar.
  MUM´S WORD 50×70 Modeinspirerad tuschmålning av Linda Vagnelind. Skulle bli perfekt i vårt vardagsrum bredvid vår ”Björn” av Cassandra Rhodin.
  Hopppas hoppas!

 • Jenny Hermansson skriver:

  Det finns 26 st muggar.
  Som klassiskt skolad grafiker finns det ingen snyggare än bra typografi. Jag skulle köpa just dessa muggar med J, L, A, O, C – en till alla i familjen.
  God Jul,
  Jenny

 • Annelie skriver:

  1. 26st
  2. Jag hade köpt 4st BIRD av Jacob Pugh. Underbara!

 • Ida skriver:

  Hej!
  1. 26 stycken
  2. Denna underbara gåva skulle bli en alldeles perfekt klapp till en fattiglapp ~ jag är nämligen student ~ och får sällan present(kort). Och kanske kompensera för min förargliga parkeringsbot. Ett doftljus och en pippifågel däremot ~ det skulle vara plåster på såren för en svuren mysfantast av rang ~ lyckan skulle komma tillbaka som en bumerang!
  Trevlig fredag!
  Anna

 • Ida skriver:

  1. 26 st.
  2. Jag hade valt den underbara lampan Industri vit med leder, för att jag behöver bra ljus när jag pluggar och sitter uppkrupen i soffan och virkar.

 • Sigfrid skriver:

  1. 26 stk mugger
  2. Lyx i koppar, kudde og pall vit.

 • Susanne Sandström skriver:

  1) 26 muggar med bokstäver
  2) Jag skulle använda summan till att köpa den vita industrilampan (med leder)för 1695:-. Lampan skulle hamna på makens skrivbord – han är översättare och behöver en "flitens lampa". Och, som tur är, blir det en summa över så att jag skulle kunna köpa en affisch av Andreas Sjöstrand – "koppling" för 295:- att hänga över mitt skrivbord för inspiration.

 • Emma Kirshakov skriver:

  1. Det finns 26 st muggar och 4 st esspresso muggar.
  2. Kul med en webbshop som har lite annourlunda grejer och inte bara det vanliga som många andra har!
  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa tre muggar, A, O och E så att alla hade varsin i familjen. Sen skulle jag köpa, en glaskupa med svart botten platta. Lite vita pappersbollar att hänga i granen och sen ett par meter av det blå afrikanska tyget för att sy lite kuddar av.

 • Terese skriver:

  1. Det finns 26 st muggar med olika bokstäver.
  2. Oj så trevlig vinst, 2000 gick ju åt snabbt för min del. Det skulle bli 4 muggar från DesignLetter, några vita julgranshängen, en av de fantastiskt fina fåglarna av Jakob pugh, den i bok med orange bröst, kudde tofs och dammvippa struts – och helst en hel massa till men längre än så räcker inte slantarna 🙂

 • Yoshi skriver:

  1. 26 muggar.
  2. I ärlighetens namn hade jag shoppat massor om jag vann 2.000 kronor men döskallehörlurarna är ju ett måste!

 • Henrik skriver:

  1. 26 st muggar
  2. Jag hade köpt den runda fågelburen i rotting och haft klängväxter i den. Det skulle vara så fint när de klättrde utanför!

 • Mia skriver:

  1. 26 st muggar.
  2.Small talk postern och gallerlampan är mina favoriter, gillar den stilen.

 • CeciliaL skriver:

  1. 26 muggar finns det.
  2. Oj vad mycket jag skulle köpa men det som vid en snabbkoll fastnade mig om hjärtat, var memoblocken med äppel och päronform.
  Gud så innovativt!

 • Lotta skriver:

  1. 26 muggar
  2. Jag skulle köpa den vita bordslampan Industri, vit med leder för 1695:-som jag skulle ha vid min dator och få lite upplyst där när jag skriver.
  Sen skulle jag välja en handgjord mönstrad skål på fot för 325:- att ha lite apelsiner i eller annan frukt. Den skulle stå på en bänk i köket och passa utmärkt där. Oj såg det blev 25kr över priset,men då får jag lägga till 25kr själv :-). Hoppas på vinst för jag fyller snart år 22/12.
  God Jul!

 • Viktoria Olsson skriver:

  1. 26 st olika muggar med bokstäver finns det.
  2. Jag skulle passa på att unna mig den ursnygga och superläckra svart/bruna bordslampan, då jag i nuläget inte alls har den budgeten att jag skulle kunna lägga 1795 kr på en bordslampa hur mycket jag än skulle vilja ha den. Den mörkbruna, ruffiga färgen skulle dessutom passa perfekt in i vardagsrummet där jag använder närliggande nyanser till accetfärg.

 • Anja skriver:

  26 forskellige og jeg ville vælge en flot lampe til stuen hvis jeg vinder

 • Julia skriver:

  1. 26 stycken!
  2- ifall jag hade lyxen att handla för 2000 kr skulle jag nog handla en fågelbur i rotting. har väldigt länge sökt efter den perfekta detaljen till min nya lägenhet- ich denhär skulle passa kanon!! Jag har kämpat med att få hela lägenheten i lite winter-cottage jaktstuge- känsla 🙂

 • Johanna skriver:

  1. Svar: 26 st
  2. Svårt val det finns så mycket fina saker. men det hade blivit en del skålar som jag hade haft lite stenar i och några fina kuddar. Zinkskålen hade jag velat ha för jag tycker den är så snygg och stilren. Kuddfodralen i rött är riktigt snygga och hade passar perfekt i min svarta soffa.

 • Benette Asplund skriver:

  1. 26st olika muggar + 4 espessomuggar = 30st
  2. Jag skulle köpa muggar och Kokeshi dockor för hela slanten. Min dotter på 2 1/2 år älskar dem och skulle helst vilja fylla hela hyllan med dem. Ett eget litet dockskåp. Jag skulle vilja njuta av att dricka varmt med minskad spelrisk tack vare fyndiga lock.

 • Frida skriver:

  1. Det finns 26 muggar med bokstäver.
  2. Jag skulle välja 2 st Gallerlampor i svart att hänga över köksön och en glaskupa med svart sockel att sätta in min 3-årings julpyssel i. Tror det hade blivit riktigt fint och personligt och man ser hans fina verk lite mer 🙂

 • Helena skriver:

  1. 26st
  2. Jag skulle köpa de ursnygga hörlurarna med träkåpor. Jag arbetar på inredningskontor och sitter idagoch arbetar med Iphone-lurar. När man sitter på ett snygt inredningskontor måste man ju ha snygga lurar 🙂

 • Hanna-Mia skriver:

  1. 26 st
  2. Åhhh, då skulle jag välja 3 st Jacob Pugh Birds, memoblock Äpple/Päron, Washitejprullar och en förvaringslåda i trä, för att göra mig glad och lägenheten fin! Eventuellt skulle jag välja ett par bokstavsmuggar och ge bort i present. Mitt intresse för inredning är större än min ekonomi…:)

 • andrea skriver:

  1. 26 stycken bokstavsmuggar
  2. Om jag vann skulle jag köpa den svartbruna bordslampan till sovrummet. Jag saknar en bra läslampa och den här var superfin! Dessutom skulle jag hemskt gärna vilja ha just en bokstavsmugg.

 • Lina skriver:

  1. 26 st med bokstäver
  2. Allt från en fin glaskupa och trähanden till lite julpynt, washitejp och dom fina svarta pennorna!

 • Karin skriver:

  1. 26 st muggar.
  2. Jag skulle önska en " Homestyling on line ".
  3.Älskar inredning och vill att " Kråk" ska råda mig
  hur jag kan förändra med det befintliga!!!!!!!

 • Ullan skriver:

  1) 26 stycken
  2) Jag skulle köpa denna grymt snygga & enkla industrilampa. Den skulle får bo i mitt syrum, där jag saknar bra belysning. http://www.moltazdesignshop.se/sv/belysning/lampa-industri-vit-med-leder.html

 • Janina skriver:

  1. Det finns 26 stycken muggar.
  2. Jag har helt snöat in mig på vacker belysning, så först och främst hade jag nog köpt gallerilampa svart. Sedan föll jag som en fura för charmiga "stå på händer"-postern från One must dash så den skulle också ha klickats hem. Till sist hade jag nog köpt på mig ett gäng av de vackra skålarna "keramisk skål vit".

 • Johanna skriver:

  1. 26 st
  2. hade gärna köpt massor i shoppen, hade börjat med en gallerlampa, gärna någon snygg poster från one must dach, några washitejper, kökshanddukar, listan kan göras lång med allt som jag vill ha i denna shop 🙂

 • Sofia Blandford skriver:

  1.26 st muggar
  2.Jag skulle köpa julklappar:
  *Träklot av sandelträ till min pojkvän som älskar allt som doftar trä och skog
  *Brevpress med nattfjäril till min kollega Karin som gillar insekter
  *Julgransfisk i tyg till min katt som gillar fisk och saker att bita i.
  *…och så kanske en eller tio julklappar till snälla lilla mig!

 • Johanna skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa en bords/industrilampa! En peng över till en underbar fågel från Jacob Pughs också:)

 • Kylie Larsson skriver:

  Svaret är 26 givetvis;
  Vilket underbart pris!
  Jag är med såklart;
  Att tävla om något smart.
  Jag skulle nog välja något väldigt användbart.
  Och som skulle passa till mitt hus utmärkt.
  I ett par tavlor har jag blivit kär;
  Jag har länkat en här – http://www.moltazdesignshop.se/sv/posters-tavlor-fotografier/posters/andreas-sjostrand/kontakt-koppling-50×70-cm.html
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.
  På våra väggar finns det inte den enda grej;
  Så dessa skulle funka helt okej!

 • Josefine skriver:

  1. 26st muggar
  2. Två gallerlampor i svart. Skulle ge min vardagsrums fämster och hela mitt vardagsrum en enkel men oerhört snygg. Skulle bli en perfekt julklapp till mig själv och inte bara en fattig students dröm!

 • Louise Åkesson skriver:

  1. 26 stycken muggar
  2. Jag hade köpt skrivbordslampa industri . På min arbetsplats här hemma råder mörker i min vrå, med en vacker industrilands jag ljus i mörkret skulle få 🙂

 • Ann skriver:

  1. Det finns 26 st olika bokstavsmuggar
  2. Jag skulle köpa en glaskupa med svart sockel, den fina trähanden och sen gå loss i kontorsshopen; sax, penslar och kanske griffeltavlan. Blev det något över så skulle jag kunna köpa hur många fina washitejprullar som helst.

 • Ella skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade köpt ledlampor för det är så himla mysigt nu när det är mörkt så mycket plus att man blir glad av alla färgglada ljus. Och massa massa doftljus och köksinredning =)

 • Sara skriver:

  1. 26
  2. jag vill ha en glaskupa! och så kommer jag köpa jacob pugh fåglar för resterande penning!!!

 • Josephine skriver:

  Fin blogg du har! Kika gärna in på min blogg och lämna gärna en kommentar!
  Kram!

 • nina skriver:

  1. 26 muggar
  2. Tupplampan, handtryckta tyger, (ceris och blå oval) och fågelkuddarna. Allt det blir en fin miss-matchning som jag gillar. Det kommer att liva upp den beigea soffan perfekt.

 • Lisa skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa en lampa, belysning gör så himla mycket i ett hem. Bordslampa Industri var himla snygg och skulle sitta fint på mitt skrivbord.

 • UA skriver:

  1) Det finns 26 stycken olika muggar.
  2) Utan tvekan hade jag köpt en griffeltavla (ordning o reda) och industrilampan (för att den är så snygg o skulle få hänga i mitt kök)

 • Kristin skriver:

  1. 26 stycken.
  2. Svårt med så mycket fint att välja mellan men jag skulle nog köpa ORIGINAL POSTER KINESISK – SLÄGGA och en BORDSLAMPA INDUSTRI SVART, båda för att hålla mig igång i mitt arbete 🙂

 • Jonas skriver:

  1. 26 st
  2. Det enda en eventuell lampa för tillfället lyser med i köket är dessvärre sin frånvaro. Jag skulle därför ha köpt den stora svarta takhängda industrilampan då den skulle passa alldeles ypperligt där.

 • Linda Mara skriver:

  1. 26 st!
  2. Jag har precis målat om mitt rum och nu har jag helt kala väggar så om jag skulle vinna så skulle jag köpa en tavla, klocka och några fina ljusstakar för att ge värme till mitt rum.

 • Anonym skriver:

  1. Det finns 26 st muggar och 4 st esspresso muggar.
  2. Kul med en webbshop som har lite annourlunda grejer och inte bara det vanliga som många andra har!
  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa tre muggar, A, O och E så att alla hade varsin i familjen. Sen skulle jag köpa, en glaskupa med svart botten platta för att sätta min lille sons pyssel alster i vacker display. Lite vita pappersbollar att hänga i granen eftersom jag är en sann julgrans fantast och köper något nytt till den varje år och sen ett par meter av det blå afrikanska tyget för att sy lite kuddar av till vårt sovrum som vi just gjort om och som behöver lite mysig ombonad känsla vilket det vackra tyget kommer att tillföra.

 • Linn skriver:

  1) 26 st
  2) Åh, de afrikanska handtryckta tygerna är så underbart vackra! Är så less på mitt vita vardagsrum, härligt färgsprakande gardiner skulle göra det levande och alldeles, alldeles underbart!

 • Carro skriver:

  1: 26 st
  2: Jag hade börjat med en tuschmålning av Linda Vagnelind. Resten hade inte varit svårt att spendera 🙂

 • Pinkoholic skriver:

  TIPS i Pinkoholics julkalender kan man vinna sportiga kläder och produkter varje dag. https://www.facebook.com/P1NKOHOLIC/app_172987306128007

 • Emma Kirshakov-Vestersten skriver:

  Glömde namnet!!
  1. Det finns 26 st muggar och 4 st esspresso muggar.
  2. Kul med en webbshop som har lite annourlunda grejer och inte bara det vanliga som många andra har!
  Om jag vann presentkortet skulle jag köpa tre muggar, A, O och E så att alla hade varsin i familjen. Sen skulle jag köpa, en glaskupa med svart botten platta för att sätta min lille sons pyssel alster i vacker display. Lite vita pappersbollar att hänga i granen eftersom jag är en sann julgrans fantast och köper något nytt till den varje år och sen ett par meter av det blå afrikanska tyget för att sy lite kuddar av till vårt sovrum som vi just gjort om och som behöver lite mysig ombonad känsla vilket det vackra tyget kommer att tillföra.

 • Anna Johansson skriver:

  1. 26 fina muggar.
  2. Så svårt att välja!
  Men jag kan tänka mig att satsa på ett helt gäng muggar, fylla ett par pennmuggar i trä med gott, och köra tebjudning, eller kanske glögg, för kära vänner. Muggen får de med sig hem, sen…
  God Jul!

 • 1. 26 st
  2. Om jag hade turen att vinna skulle jag spendera presentkortet på den väldigt fina lamoan "Industrilampa, stor svart" som skulle passa otroligt bra till mitt sovrum som är supersvårt att hitta passande belysning till. Sen skulle jag lägga till ett kuddfodral för de sista hundralapparna, vilket i så fall skulle den snygga "Dot Sand" som skulle passa fint i min soffa.

 • Sara skriver:

  1. Det finns 26 stycken.
  2. Så mycket snyggt! Jag skulle unna mig själv ett gäng vackra DesignLetter muggar att ge som personliga och lyxiga gåvor. Till mig själv skulle jag köra en pennmugg i trä fyllt med vackra svarta blyertspennor och en liten fågel (valnöt orange).

 • Anneli Andersson skriver:

  1. Jag hittar 26 fina muggar med bokstäver på!
  2. Jag skulle välja Birds av Jacob Pugh, Glasvas flaskmodell Stor, Doftkulor och sist men inte minst ett helt gäng av dom fina vita julgranskulorna i olika former.
  Önskar er en riktigt trevlig helg!

 • Malin skriver:

  1.26 st
  2.Som student kan jag sällan unna mig totalt frosseri bland inredningsartiklar. Så för denna summan hade jag lagt en tusenlapp på mig själv och då hade jag köpt glaskupoler och träbokstäver. För den andra tusingen hade jag kunnat köpa julklappar till de jag älskar 🙂

 • Katrine Slot skriver:

  1. Der findes 26 forskellige Arne Jacobsen-kopper
  2. Hvor ville det være fantastisk at kunne spendere 2000 kr. i shoppen. Hvis jeg helt selv kunne vælge, ville jeg købe Mao-posteren, da jeg er ret fascineret af kinesisk kultur og gamle 50’er-plakater. Derudover ville jeg investere i Joacob Pughs grønne valnødde-bird, som kunne symbolisere min kæreste og jeg. Vi elsker fugle. Og så har jeg forelsket mig i Klarnas håndtrykte afrikanske tæppe i gule og brune nuancer, som skal holde mig varm hele vinteren. Tilsidst kunne jeg godt tænke mig Gallerlampan i sort, da jeg længe har manglet læselys i mit soveværelse.

 • Lina skriver:

  1. 26 st muggar
  2. Jag hade köpt en glaskupa med svart fot som jag så länge har varit på jakt efter men aldrig riktigt haft råd att köpa! Sedan hade jag även köpt några fina posters att ha på de nya tavellisterna som jag precis har satt upp över soffan (för tillfället är det väldigt tomt) och sen hade jag köpte några av de snygga och bokstavsmuggarna som hade passat in så fint i mitt vitrinskåp. Att få möjlighet att ha alla de fantastiskt fina inredningsdetaljerna i min förta lägenhet som även är en studentlägenhet skulle vara den bästa julklappen som jag skulle kunna få!

 • Elga Holm skriver:

  Svar:
  26 muggar med olika bokstäver
  Jag skulle köpa en stationsklocka och för resten hade jag köpt de fina muggarna med familjens bokstäver på.

 • Agnetha skriver:

  1. 26 stycken muggar finns det.
  2. Galet svårt att välja när det finns så mycket fint, men jag skulle köpa minst 4 Arne Jacobsen muggar så att alla i familjen fick varsin. Jag skulle också välja den fina postern Loveletters från One must Dash, den tjusiga glaskupan med svart sockel och en trähand.

 • Elisabet Light skriver:

  1. 26 st muggar.
  2. Jag hade köpt en jacob pugh bird, min dotter älskar fåglar och hon skulle älska den i hennes rum. Sen så har jag suktat efter bokstavs muggarna ett tag nu så dem skulle jag köpa med.
  Mvh,
  Elisabet

 • Cathrin skriver:

  1. 26 st muggar.
  2. Jag skulle köpa gallerilampan, ett par posters från Linda Vagnelid och washitejp för resten. 🙂

 • Lyna - Happy Pie skriver:

  1. Det finns 26 olika muggar
  2. Åh, det finns så mycket fint i MoltazDesignShop!! Så bland annat skulle jag ha köpt en Jacob Pugh – BIRD, en träbricka med siffrorna i botten, en "snidad ruta i trä", någon poster från ONE MUST DASH eller Linda Wagnelid (jättesvårt att välja vilken) och massa med washitejp för jag älskar att pyssla! *håller tummarna*

 • Maria skriver:

  1. 26 st muggar
  2. Jag skulle köpa Jacob Pughs Bird och posters från Linda Vagnelid.

 • Johanna Å skriver:

  1. det finns 26 muggar med bokstäver
  2. Jag skulle köpa bordslampa Industri i svart. Den passar perfekt som sänglampa i mitt nytapetserade sovrum 🙂

 • Maria skriver:

  1. 26
  2. Det fanns så mycket fint, men bland annat det här:
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/korgar-mobler/traforvaring-3-fack.html
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/textil/kuddar-monstrat-udda-blommigt/randig-fuchsia.html
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/dofter/doftljus-kanel.html
  Farvaringslådan tycker jag är jättesnygg och stilren, passar typ överallt och till väldigt mycket, går att ha pennor, bestick, och allt möjligt i! 🙂
  Kudden gillade jag mycket och skulle nog köpa två såna att ha i soffan, och doftljus älskar jag, eldar mycket ljus, och gillar doftljus speciellt mycket, och kanel passar ju jättebra nu till jul! 🙂

 • Fia skriver:

  1. 26 stycken.
  2. Jag skulle köpt 2 stycken "gallerlampa" att ha i fönstret 🙂

 • Zarah skriver:

  !.Det finns 26 st olika muggar och 4 st espressomuggar på hemsidan.
  2. Jag hade givetvis valt muggarna från Arne Jacobsen. Jag skulle gärna vilja ha muggar med bosktäver som matchar min vänner och familjs namn så när de kommer och hälsar på bjuds de på kaffe ur "sin" mugg. Jag skulle gärna också köpa postern med Children unattended, skulle passa väldigt bra till min storasyster i julklapp!

 • marie skriver:

  1. 26 st olika.
  2. Jag älskar musik så jag hade pimpat mina öron med DÖDSKALLE HÖRLURAR GULD och HÖRLURAR GULD. Sen hade jag pimpat upp min Iphone med ett retro skal, SILIKONSKAL IPHONE4 KASETTBAND SVART.
  God jul!

 • Märta skriver:

  1.26 st.
  2. Då skulle jag välja två stycken svarta gallerlampor att hänga över min köksö. Mitt lite lantliga kök hade behövt en touch av industrikänsla för att kompensera den lantliga ’gulligull’ känslan!

 • Malin skriver:

  1. 26st muggar
  2. Ja nu kunde jag ju inte hålla mig utan var tvungen att beställa en del med en gång men en vinst på 2000:- skulle innebära att följande finingar fick plats hemma hos mig:
  -Arne Jacobsen espresso muggar
  -vitamminburk
  -trästjärnor av drivved
  -vita runda julgranskulor och svart med fasetter
  -Bird bokträ Rosa
  -ett pack stålgalgar
  -Doftljus kanel
  Ja det vore ju inte speciellt svårt att göra listan ännu längre – men här är mina favoriter 🙂
  Mvh Malin

 • Fia skriver:

  1. 26 st.
  2. Jag skulle ha köpt julklappar till hela familjen för presentkortet! Som fattig student hade det hjälpt väldigt 😉 Jag hade köpt en original poster från Kina till min pappa, glaskupa för fina minnen till mamma och gallerlampa till min brors nya lägenhet!

 • Matilda skriver:

  1. 26 st
  2. Homestyling såklart!! Ska flytta inom kort så det hade varit toppen 🙂

 • Kristina skriver:

  1. 26 stycken.
  2. Fyra fåglar av Jacob Pugh som jag bland annat skulle försöka fästa i påskriset i påsk. För att mysa i nuvarande mörker skulle även några keramiska vita muggar få komma med för att användas som ljuslyktor.

 • Marlene Svensson skriver:

  1.26 st
  2. Om jag hade turen att vinna ett presentkort på 2000:- skulle jag spendera det på en industri bordskamrat i svart som jag kan ha stående på min pinnstol vid sängen! så snygg!

 • JOSEFIN skriver:

  1. 26 st olika muggar finns
  2. Jag skulle köpa en Glaskupa med svart sockel. En vitaminburk från Arne J och hängande griffelskyltar… men för 2000 kr kan man handla mer finaaa saker 🙂 God Jul!

 • Malin skriver:

  Hej,
  1. 26 muggar
  2. Just nu skulle jag kunna lägga alla pengarna på washitejp, men det skulle jag ju ångra efter ett tag så jag skulle satsa på "bordslampa svart/brun" och sen resten på den så användbara tejpen 🙂
  /Malin

 • gabriella saetran skriver:

  1.26
  2. Om jag hade vunnit detta UNDERBARA, så hade jag köpt fina saker att göra mitt kök mysigare med! Bla ett flaskställ till oljor, vinäger och annat, och två fina fjärilstavlor! Detta hade helt klart vart den bästa julklappen!

 • Emilie skriver:

  1. 26 st
  2. Jag har ju hittat lite allt möjligt, så jag får nog lägga till lite på de där slantarna. Jag skulle köpa bird, den cerisa afrikanska textilen, postern love letters, postern med skrivmaskinen, sen skulle jag dra till med lite homestyling för att få ihop allt

 • Erika skriver:

  1. 26 muggar
  2. Jag skulle fixa familjens alla julklappar om jag vann! Kameraobjektivmugg till maken, snygga hörlurar i guld till dottern, ett par fågelholkar/nyckelhållare till sonen så att han (kanske) kan hålla ordning på sina nycklar – en gallerlampa till mitt nya kontor och så ett gäng keramikfat/skålar till nyårsdukningen.

 • Emely skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade bla valt det coola tyget med afrikanskt tryck http://www.moltazdesignshop.se/sv/textil/handtryckt-textil-bla-1.html?grp=1679567
  Ska flytta till New York nästa år och tror att tyget hade gjort sig perfekt i min lägenhet. Ha det gott

 • Malin Lundström skriver:

  26 st muggnar med bokstäver!
  Jag hade köpt den fantastiskt fina Industri vit lamppa med leder samt en av de små söta fåglarna av Jacob Pugh.

 • Sofia skriver:

  1. Det finns 26 st muggar med bokstäver.
  2. Av allt fint som finns skulle jag bland annat köpa postern "children left unattended will be sold to the cirkus", delvis för att det känns så ibland men även för att jag har ett så fint svartvitt foto på mig som barn när jag sitter på en gammeldags karusell. Skulle vara fint att ha dem inramade bredvid varandra, som ett litet cirkus-tema.

 • Anna Ohlsson skriver:

  1. 26st
  2. Vilken lycka å kunna handla så mycket där!
  Jag skulle unnan mig två prints av Linda Vagnelind
  och sätta på en vägg i vårt hus. De är så superfina. Tänk så lyxigt!

 • Löparflickan skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa saker och fixa till mina två barns rum så de blev lite mysiga, de är så kala och trista.

 • Linda Björklund skriver:

  1. 26 st.
  2. Jag skulle köpa posters från Linda Vagnelind då vi just nu inte har någonting på våra vita väggar. De är såååå snygga!

 • Sofia Solfors skriver:

  1. 26 muggar
  2. Jag skulle välja industrilampa stor svart om jag vann!Fast där finns ju hur mycket som helst som skulle passa bra här hemma.
  KRAM

 • AnnaH skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle definitivt köpa minst ett tryck från One must dash, kanonfina ju! Dessutom skulle nog en liten fågel i valnöt/orange från Jacob Pugh hitta hem till mig samt Arne Jacobsens fina bokstavsmuggar:) Tack för tipset om en bra webshop förresten, hade inte hört talas om denna innan!

 • Anna R skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa en glaskupa med svart sockel och fylla dem med mina julkulor i rött och rosa. Sedan varsin mugg med designletters till mina ligister Nils och Sigge. En "Children unattended" poster 30×40 att hänga i hallen i rent varingssyfte till mina gäster. Två nya kuddar till soffan; rosa röd Japan och en Dot Sand. Och en Jacob Pugh-fågel till bästa väninnan i julklapp. Häpp!

 • Johanna M skriver:

  1: 26 st muggar
  2: Jag skulle gå bananas på "pyntet". Allt det där lilla extra som man sällan unnar sig men som gör att hemma känns hemma. Så ett axplock av allt är: washitejp i alla underbara mönster, upphängning med clips, bird i valnöt, kuddfodral i blå paisley, gallerilampa i svart…

 • Judith skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpt 12 Design Letters muggar och matchat dessa med kökshandukarna ur samma serie. Nån washi-tejprulle hade oxå fått följa med!

 • Victoria Carlsson skriver:

  1. Det finns 26 st muggar i butiken
  2. Jag har nyligen köpt min första lägenhet och efter 2 månader har jag fortfarande inte lyckats få upp en enda grej på väggarna. Så utan tvekan skulle jag investera i fina posters och andra väggdekorationer som ger lite karaktär till min lilla pärla.:)

 • anci skriver:

  Det finns 26 st muggar med bokstäver.
  Jag skulle välja PLEXIBRICKA FÖRVARING & DISPLAY 145:-
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/brickor-fat/
  därför att jag har så många fina småsaker som jag vill ha framme här hemma och det skulle bli supersnyggt att arragera dem på plexibrickan.
  För resten av presentkortet skulle jag köpa BORDSLAMPA SVART/BRUN
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/belysning/bordslampa-antiksvart.html
  som skulle få stå och lysa upp sakerna på plexibrickan!

 • elwira76 skriver:

  1. 26 st
  2. Kökshanddukar med Alfabetet med Arne Jacokbens typografi. Vi har stor brist på just kökshanddukar och så här i Juletid blir det lite extra handdiskande, därför står dessa högt på önskelistan!

 • Sara Sandstedt skriver:

  Svar:
  1. 26 st muggar.
  2. Det skulle utan tvekan bli 2 -3 st posters av Linda Vagnelind. Jag bor i takvåning med höga vita väggar och tak. Jag känner för att dö av hänförelse när jag ser dessa posters. Att dagligen få se dem hemma i min etta hade definitivt satt en fin designprägel som jag letar efter, inspiration till övrig inredning och.. bara ge lyckokänslor. =)
  Jag hade lagt resterande presentkorspengar på kuddar av slaget fågel fuchsia och rosa röd japan. Helt fantastiska motiv och färger. Efter dessa detaljer vore det enkelt att skapa fondvägg bestämma andra inredningsdetaljer. Behöver något för att komma igång, min etta ser nyinflyttad ut trots att jag bott här ett år nu. Älskar projekt. Detta hade gjort mig lyckligt sysselsatt. =)
  Bara önskar att turen vill vara på min sida i denna tävling. Ett väldigt fint pris utan tvekan.
  Mvh och Go jul <3/ Sara

 • Moa skriver:

  1. 26 muggar
  2. Jag skulle vilja ha en griffeltavla där jag mörka adventsmorgnar kan skriva fina meddelanden till familjen. Sedan skulle jag vilja tända ett par svarta träljusstakar på köksbordet och duka fram nybakade lussebullar på ett stort zinkfat. Jag skulle ta en stor klunk julte ur min bokstavsmugg (M för Moa och helgmys såklart), snegla på min londoninspirerade klocka och njuta av att jag ännu har några timmar kvar av helgen.

 • Elisabeth skriver:

  1. 26 st muggar.
  2. Jag skulle köpa ett par roliga One must dash-posters, letter-muggar och fina vaser och skålar.

 • Pernilla skriver:

  1. 26 st
  2. Typ allt 🙂 nej men gärna en trähand och kuddfodral eller någon fin poster då vi precis köpt oss ett litet radhus som skall piffas, lycka!

 • Gerdan skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag skulle köpa den här vita industrilampan som jag önskat mig så länge men inte haft råd att köpa: http://www.moltazdesignshop.se/sv/belysning/lampa-industri-vit-med-leder.html
  För slanten som blev över skulle jag välja ett av många fina kuddfodral, t ex det med blå paisleymönster

 • Nilla skriver:

  1. 26
  2. Två underbara vita pallar skulle jag köpa
  http://www.moltazdesignshop.se/shop/thumbnails/shop/21367/art67/h2771/13992771-origpic-b670a6.jpg_0_0_100_100_165_165_75.jpg
  och en liten rektangulär korg.

 • Pernilla H skriver:

  1. 26 stycken
  2. Den vita industrilampan skulle få flytta in till mig samt muggen P. Fast får nog lägga till lite så att det blir två muggar med P. En till mig och en till min man Per.

 • Anna P skriver:

  Underbara klassiker! Om jag blir lycklig vinnare är min önskelista nedan:
  A Mugg
  P Mugg
  H Mugg
  G Mugg
  De tre första bokstäverna är begynnelsebokstäverna i min och min killes förnamn och G begynnelse bokstaven i vårt blivande efternamn. Vi ska gifta oss till sommaren, Arne Jacobsen muggarna blir tillägg till bröllopsservisen:0)
  2st Gallerlampa

 • Sophie skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag skulle välja bland annat dessa kuddfodral, till min nya soffa: http://www.moltazdesignshop.se/sv/textil/kuddar-monstrat-udda-blommigt/rutig-kudde-brun.html
  Samt någon form av belysning, eftersom vi är nyinflyttade i ett hus dit vi än så länge bara har en enda taklampa. Det är lite mörkt… =P

 • Angelica skriver:

  1. 26 st
  2. Vilken dröm det vore att vinna detta! Detta skulle jag isåfall köpa:
  Tre st Arne jakobsen muggar, två skulle få agera finfin förvaring, en användas till trekaffet på jobbet. Sen ÄLSKAR jag vaser i klarglas, speciellt dem inspirerade av medicinflaskor i formen, så två sådana skulle även få slinka med ner i varukorgen. De vita stålgalgarna skulle passa så bra på min vita klädställning därhemma. Så 30 stycken sådana klickas också med. Hmm, så mycket fint i korgen, men ändå tusen kronor kvar. En glaskupa skulle inte heller sitta fel, så en sådan får det bli. Den sista femhundringen lägger jag på underbart pynt till granen- små vita honeycombs och fantastiskt fina julkulor i vitt.

 • Cecilia Karlsson skriver:

  1. Det finns 30 st alfabetsmuggar. 26 st "vanliga" muggar och fyra st espressomuggar.
  2. Om jag vinner slår jag till på några snygga löpare och trädgårdstillbehör.

 • Jenny skriver:

  1. Det finns 26 muggar med en bokstav på och en med flera bokstäver på.
  2. Vilken rolig butik, har jag aldrig sett förrut! Jag skulle fylla varukorgen med lite smått och gott. Bland annat gillar jag affischen "Typed love", glaskupa med svart sockel, några rullar washitejp, den smarta griffeltavle-stickers och avslutningsvis en design lettersmugg till varje familjemedlem (J, M, A och S).
  Nu hoppas jag bara på tur också 🙂

 • Conny Eriksson skriver:

  1) Totalt finns det 30 stycken muggar från DesignLetters. 26 stycken "vanliga" muggar och fyra stycken espressomuggar.
  2) Jag skulle köpa ett par av dessa muggar, vaser i klarglas, den fina trähanden från hay, den svarta gallerilampan och de fina doftkulorna i sandelträ.

 • Lisa H skriver:

  1. 26 st, plus de 4 espressomuggarna
  2. Om jag vann skulle jag köpa Jacob Pughs fina Bird, så härliga!

 • pysseliten skriver:

  1 Rätt svar 26 st
  2 Om jag vann skulle det bli kuddfodral 🙂
  Är galen i att byta hemma OFTA det förändrar så mycket i hemmet .Och sen är det kul att kunna visa dom på min blogg när jag bytt hemma .

 • Nickan skriver:

  1: 30 stycken muggar varav 26 stycken "vanliga" och fyra espressomuggar.
  2: Jag skulle köpa många varianter av Washitejp för att jag helt enkelt inte äger några sedan tidigare. Sedan skulle jag köpa bokstavsmuggar så långt pengarna räckte (ev.någon Kråka mugg om de har samma form??). Våra nuvarande frukostmuggar har sett bättre dagar och bnehöver absolut bytas ut!!

 • Christine skriver:

  1) Det finns 26 st.
  2) Om jag vann skulle jag köpa:
  Gallerlampa 745:-
  Mjölkkanna "M" 169:- (att matcha mina muggar YEAH)
  3 m handtryckt tyg, cerise 675:-
  Poster "kiss me right here" 385:-
  Hängande griffelskylt 25:-
  Detta skulle bli 1999:-, och jag tycker att jag skulle få mycket snyggt för de pengarna! Hoppas hoppas!

 • 1. 26 stycken
  2. jag skulle köpa massa av dessa – http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/kokeshi-dockor/ för jag samlar på såna. men för dyra för att få samlingen att växa tyvärr :S

 • Åsa skriver:

  1. 26 st. Inget Å tyvärr:)
  2. Jag vill så gärna ha en svart industrilampa med koppardetaljer och sen kan jag gärna förnya hemmet med lite tuffa julprydnader!

 • Tilde Lavesson skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag skulle köpa de fantastiskt söta nyckelholkarna till hela familjen, vilken grej, finaste nyckelhållaren jag har sett.
  Jag skulle köpa mig några fina posters, vi har precis flyttat och behöver nytt fint till väggarna vilket moltazDesign har massor av.
  Jag hade köpt lite Washitejp så jag kunde få pyssla lite och göra massa fina grejer.

 • Mia skriver:

  1. 26st
  2. Lampa industri vit med leder, har ingen sänglampa, den skulle passa perfekt

 • Frida skriver:

  Wow, vilken tävling!
  1. Det finns 26 st. olika muggar.
  2. Jag skulle välja postern "Bugger", ett flaskställ för 6 flaskor, och sedan frossat i alla fina mindre inredningsdetaljer. Doftljus, washitejp och kuddfodral!

 • louise skriver:

  1. 26 st!
  2. jag har nog aldrig varit så sugen på att vinna någonting som i den här tävlingen. herregud vilken fantastisk sida! har aldrig hört om den innan, men jäklar vad mycket fina grejer. jag hade dels valt deras förvaringslåda i trä, super för smycken och smågrejer. sen hade jag också valt 2 st termomuggar som såg ut som kameraobjektiv, en till mig och en till min pojkvän. vi jobbar båda som fotografer, och jag har aldrig sett något liknande innan. åh vuilken fin sida. här ska jag hänga mycket framöver.

 • Malin skriver:

  1. 26 olika muggar.
  2. Jag skulle köpa Jacob Pughs Bird Valnöt rosa.

 • Sofie Altuntas Lindholm skriver:

  1. 26 st muggar
  2. Efter som vi i familjen älskar fàglar och har mànga fàgelmotiv som tavlor skulle ett par av dessa pippifàglarna sätta pricken över i:et i vàrt hem. Helt underbara
  http://www.moltazdesignshop.se/sv/jacob-pugh-birds/

 • Anonym skriver:

  1. 26 st bokstävsmuggar
  2. Eftersom det finns så mycket att välja mellan skulle jag köpa en massa smått och gott för presentkortet!

 • Malin skriver:

  1. 26st
  2. Högst på önskelistan om jag vinner finns espressomuggarna 1,2,3,4 som jag skulle få användning för året om!
  Dessa skulle passa fint hemma hos mig med tanke på:
  1. Jag älskar svart och vitt
  2. Jag älskar grafisk enkelhet
  3. Jag älskar inredningsdetaljer
  4. Jag älskar att förändra och förnya
  Mvh Malin

 • Nathalie Lind skriver:

  1. 26st
  2. Jag skulle välja fina bokstäver i zink, de skulle få pryda vår bröllopsfest, sedan i vårt hem, ett vacker tidlöst minne. Skulle skriva ord som betyder mycket för oss, så som tro och lycka.

 • Clara skriver:

  1. 26st
  2. Jag skulle välja för mitt presentkort: En kinesiskt propagandaposter, då både jag och min sambo är historielärare, så skulle det vara väldigt användbart att ha en autentisk propagandaposter från kulturrevolutionen. Vi gillar bägge att använda och visa så mycket autentiska historiska artefakter som möjligt för eleverna. Det får de att känna samhörigheten till historien. + Det skulle utsmycka mitt eller sambons arbetsrum, de har en tendens att vara små och lite trista.
  Sen skulle jag köpa fyra fågelhus/nyckelskåp hem till familjen. Så vi har en fågel var och det skulle vara så sött och enkelt att se vem i familjen var hemma om alla har varsin färg.
  För de sista pengarna skulle jag köpa en förvaringslåda i trä att sätta upp på väggen som min dotter kan sätta allt krimskrams hon har och på så sätt göra sin egen tavla och förändra och sätta in nya saker som hon känner.
  Det absolut sista jag skulle köpa för pengarna och lite av mina egna, är den svarta gallerlampan (tupplampan. Den skulle bli så fin i vårt kontor. Man blir lite glad när man ser den och när man skall sitta och arbeta kan man behöva ha fina saker omkring sig då blir arbetet lite roligare.

 • Matilda skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag skulle köpa posters, som man aldrig kan få för många av – typed love hade passat perfekt hemma på min vägg! Mjölkkannan med M, då det ju blir som en bokstavskanna för mitt namn också, några bokstavskoppar är självklart då de är helt underbart fina! Jag skulle även köpa någon av de fina glasvaserna och kuddfodral för att göra det mysigt inne när det är kallt och vinter ute!

 • kaarina skriver:

  1. 26
  2. en hel drös med Jacob Pughs fåglar

 • Ylva Olsson skriver:

  1. Det finns 26 st
  2. Om jag vann presentkort på 2000 kr skulle jag köpa några fina planscher från One must dash, en Gallerilampa och många rullar washitejp. Tänk att inte behöva välja mönster:) De här sakerna skulle tillsammans pryda sin plats ovanför mitt sideboard i teak. Älskar vitt och svart, nytt och gammalt!

 • Camilla skriver:

  Hej!
  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa den stora industrilampan i svart till vårt vardagsrum. Där hänger nu en gammal lampa som inte alls passar in. Jag skulle också köpa en liten bird i valnöt/ blått som passar till vår turkosa fondvägg och mörka vardagsrumsbord

 • Pamela skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa en eller två kuddar med fågelmotiv på, fantastiskt fina! Sedan skulle det nog även bli en glaskupa att ha mina favoritsaker i.

 • Elin Ronesen skriver:

  1) 26
  2)http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/porslin-keramik/
  Mvh,
  Elin

 • Fanny skriver:

  1. Det finns 26 stycken muggar men sen finns det ju även 4 stycken espressomuggar, så allt som allt blir det ju 30 stycken muggar.
  2. Jag älskar de små fåglarna av Jacob Pugh och har dem på min ständiga önskelista, vann jag ett presentkort skulle jag köpa ett helt gäng sådana små fina. Men jag skulle även se till att det blev en varsin mugg var till mig och min karl med ett F och ett A på. Eftersom mitt kaffe ständigt skvimpar över på vägen mellan köket och rummet, och kaffet så snabbt kallnar vid långa mysiga helgfrukostar så skulle de där locken också vara väldans smarta och bra att ha.

 • 1. 26 stycken!
  2. Jag skulle köpt den svarta gallerlampan, vi har otroligt fula stora gamla trälampor i kök & vardagsrum just nu men har inte riktigt råd att köpa nytt just nu. Resten skulle jag köpa någon annan fin inredning för & en kopp till mig och min sambo såklart ( T & V)
  Ha det gott!

 • Ann-Charlotte skriver:

  1. 26st
  2. Jag hade köpt den svarta industrilampan och massor av Washi-tejp.

 • Nina andersson skriver:

  Hej!
  26 st finns det att inhandla.
  Om jag vann presentkortet skulle jag genast inhandla en poster från One must dash som jag spanat ett tag på. "Smelly socks" Och kanske en liten bird slinker ned i shoppingkassen med. Den är supersöt!
  Ha en bra helg!
  / Nina

 • Linnea B skriver:

  1: 26 st
  2: Jag hade valt någon av one must dash tavlorna, datorfodral i vitt ull, memo block äpple och döskallehörlurar! 🙂

 • mia skriver:

  1. Det finns 26 muggar.
  2. Jag hade köpt två vita pallar och varsin mugg till mig och familjen.

 • Kissen skriver:

  1: Det finns 26 bokstavsmuggar.
  2: Jag skulle välja:
  – En poster från One Must Dash (Ta Ta).
  – Två flätade armband i konstläder (ett vitt, ett svart)
  – Zinkskål på fot
  – Madonnafigurin
  – Ett par grytunderlägg
  – Korg ståltråd med handtag
  – Upphängning med clips (kedja)
  – Ett par rullar washitejp
  – Dekorativa doftkulor
  – in ear-hörlurar i trä
  Och massor av fler saker!
  Anledningen till att jag skulle vilja vinna är att de saker jag valt ut skulle bli underbara julklappar till min lika underbara familj som jag saknar och längtar efter. Som student har jag inte råd att köpa saker till mina vuxna bröder, mamma och andra nära släktingar/vänner. Bara barnen får julklappar. Hade varit underbart att se deras miner när de öppnade paketen! 😀
  Till mig själv hade jag tagit clipsupphängningen för bilder och ett armband, för även studenter gillar julklappar. 🙂

 • Jennifer skriver:

  26st
  Det skulle bli Bird! Kanske 4 st tom. De är sååå läckra. Har länge letat efter något son passar in i stringhyllan i vardagsrummet och här finns de ju! Skulle bli super!

 • Maria Westerberg skriver:

  1) Det finns 26 st muggar!
  2) Jag skulle köpa 3 av Jacob Pughs vackra fåglar i olika färger, för att symbolisera alla tre i vår lilla familj. Sen skulle jag köpa en fjärde också för den fjärde som ännu inte finns, men som vi hoppas ska komma!

 • Cecilia skriver:

  1) 26 stycken muggar!
  2) hihi…jag skulle känna mig som ett barn på julafton och sedan skulle jag plocka lite smått och gott… Jacobssonmuggar till alla i familjen (och kanske till en härlig gäst också *L*), en industrilampa och även en upphägning till barnens små bilder och kort… ;))

 • Emelie skriver:

  1. 26 st
  2. Skulle jag vinna 2000:- att sätta sprätt på skulle jag välja följande fantastiska ting, för att jag älskar kombinationen grafiskt svart-vitt och senapsgult:
  en "bird" valnöt/gul 435:-
  gul plåtback 295:-
  Ta Ta-poster från one must dash, 595:-
  koreansk sparbössa gul 175:-
  design letters vitaminburk, 349:-
  vit keramisk skål 125:-

 • Marika skriver:

  1. Det finns 26 stycken.
  2. Det första jag skulle köpa är den underbara postern från One must dash – oh la la. Kunde inte mer passat in på mig: " If i had a french accent i wouldn´t shut up". 🙂 Sen skulle jag spendera resten av pengarna på små godbitar till köket.

 • Sofie skriver:

  Det finns 26 stycken.
  Jag skulle köpa en massa fina kontorsmaterial, bl.a. washitejp till mitt hemmakontor jag håller på att knåpa ihop. =)

 • erika skriver:

  1. 26 st med bokstäver
  2. washitejp och en del andra roliga pysselsaker,. älskar att pyssla

 • Frida skriver:

  1.26 stycken!
  2. Skulle införskaffa en INDUSTRILAMPA STOR SVART sen skulle det bli någon ljusstake.

 • care69 skriver:

  … och motiveringen är att det är så himla fina grejer. That´s it!

 • Erika Nilsson skriver:

  1. 26 st.
  2. Jag skulle köpa bordslampan industri med koppar på grund av att jag har letat och letat och letat efter en snygg industrilampa till mitt skrivbord men inte hittat någon snygg i rätt prisklass så denna skulle verkligen vara en dröm!

 • Anonym skriver:

  1. 26 st
  2. Den här underbara bordslampan http://www.moltazdesignshop.se/sv/belysning/lampa-industri-vit-med-leder.html, helt enkelt för att den skulle passa helt perfekt på nattduksbordet 😉

 • Marie Enarson skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle välja den svarta gallerlampan eftersom min älskade man länge har önskat sig en sådan och til mig själv skulle jag välja några av alla häftiga kontorsprylar då mitt kontor blivit lite eftersatt vad gäller inredning.

 • Karin skriver:

  1: 26 st
  2: Jag skulle köpa ett presentkort på Homestyling och låta dem styla vårt nya vardagsrum. I slutet av januari flyttar vi från en mindre sekelskifteslägenhet till en stor nybyggd. Härligt, men svårt att inreda så att det blir mysigt och intressant. Jag skulle även köpa en Kokeshi docka till min dotter som äntligen får ett eget rum.

 • Märta skriver:

  1. 26 st muggar
  2. Jag älskar glaskupan med svart sockel, helt perfekt att inreda med olika stilleben.

 • AnnaJ skriver:

  1. 26 stycken
  2. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja:
  * 5 muggar design letters som tillsammans bildar ordet P-O-E-S-I för jag kan inte tänka mig bättre muggar att bjuda på kaffe i när jag träffar mina kompisar i bokcirkeln
  * 2 av Jacob Pughs ursöta fåglar (en valnöt orange och en vit bok) för att de skulle pigga upp i sovrumsfönstret
  * 1 bokmärke Gorilla för att jag aldrig kan motstå en apa
  * 1 brevpress i glas sandfågel för att få bukt med den svällande högen av vykort och brev som ligger och dräller
  * Och så lite washitejp för det som är kvar så att jag kan ge bort lite fina presenter när jag nu själv har fått en hög med lyxiga saker 🙂

 • My S skriver:

  1. 26 st.
  2. "Children Unattended"-postern. Motivet talar ju för sig självt här 😉

 • Lis-Marie skriver:

  1.26 Muggar.
  2.Gillar tavlor målade med tusch i svart och vitt med en touch av färg. Linda Vagnelind Femme och Affirmation mindre posters skulle passa perfekt i vardagsrummet, där vitt och den fina vita medaljongtapet fondväggen utgör basen. Framför den vita medaljongtapet fondväggen "som utgör en prydnad i sig själv" har jag min soffa, där 2 kuddar med grå och svart ruta skulle bli ett lyft samt ett fint komplement till de övriga kuddarna i soffan. Två svarta fåglar i glas, som jag skulle fästa i den vita fina stilrena trädhängare som jag har i hallen. Där skulle man se detta som ett fint och trevligt välkomnande när man kommer hem. Skulle även välja ut passande julklappar från Moltazdesignshop till min inredningsintresserade syster.

 • Anonym skriver:

  Hej!
  1. Det finns 26 stycken.
  2. Om jag vann presentkortet skulle det bli en bra grundplåt,för jag skulle lägga till lite ur egen portmonä och slå till på en fågelbur i rotting, en av de ursnygga bordslamporna och till min man som heter Håkan skulle jag köpa muggen med kråkan på mest för att retas lite!

 • Camilla Sandmark skriver:

  Glömde ju namnet för jag blev så ivrig…

 • Annki skriver:

  Antalet är 26 st
  Jag skulle valt en vacker glaskupol som skulle passa perfekt till mina gamla barnkängor ( de första jag fick och jag är 60 år) vackra , bruna och väl slitna. En brun/svart’ industri lampa skulle sen vara kronan på verket för att belysa det hela med.

 • Christoffer Gustafsson skriver:

  Det är 26st.
  Jag skulle frossa i inredningsgrejer. Då jag för första gången på 7 år ska inreda om i min lägenhet. Ut med allt gammalt in med nytt är min tanke.

 • Annika skriver:

  1. 26 stycken
  2. Som student är 2000 kronor mycket pengar och jag skulle därför försöka få ihop så mycket praktiskt och fint som gick. Jag älskade flaskstället och tänker mig en blandning av vinflaskor och hemmagjord saft i den. Jag skulle också vilja ha den vita ljusstaken med fot för jag har letat efter exakt en sådan. Jag älskar även kuddofodralen med blommor eller fåglar!

 • Sanna skriver:

  1. Det finns 26 stycken muggar.
  2.Om jag vann 2000 kr att shoppa för skulle jag ibland annat köpa allt detta och lite till: http://www.moltazdesignshop.se/sv/detaljer-till-hemmet/lopare-linne/linne-lopare-orange-35×240-cm.html, http://www.moltazdesignshop.se/sv/detaljer-till-hemmet/lopare-linne/lopare-svart-m-halsom-50×150-cm.html, http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/vaser-skalar/glasskal-i-pressglas.html och http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/vaser-skalar/zinkskal-fat-pa-fot.html .
  Valde löparna för att det är enkla små medel att förändra köket i efter säsong och gör så mycket för hela rummet, medan jag valde den vackra zinkskålen att servera frukt i på bordet och den fina glasskålen att förvara mina smycken i då jag inte har någon bra förvaring för dessa.
  Kram Sanna

 • Katarina R skriver:

  1. 26 st
  2. Homestyling small skulle vara toppen! Flyttade till ett 20-talshus för ett och ett halvt år sen och har lite idetorka nu. Och eftersom jag är så förtjust i stjärnor så jag skulle lägga till 45:- för att komma över trästjärnorna av drivved.

 • Charlotte skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade köpt åtminstone en kokeshi-docka. De är otroligt fina. Men sen hade jag satsat på lite olika prylar för ett fint skrivbord/hemmakontor som jag snart kommer att få.

 • Johanna Josefsson skriver:

  1. Det finns 26 stycken.
  2. Jag skulle köpa den vita industrilampan med leder eftersom jag skulle behöva någon snygg lampa på mitt skrivbord. Jag skulle också köpa en BIRD VALNÖT VIT Design: Jacob Pugh eftersom den helt enkelt får mitt hjärta att smälta en aning!

 • Jenny Ö skriver:

  1. Det finns 26 stycken muggar.
  2. Jag hade köpt den snygga mörkbruna/svarta skrivbordslampan. Har varit småkär i den modellen av bordslampa länge, de ser så söta ut!

 • Anonym skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpa en samling av de fina fjärilstavlorna, för att jag behöver något på den tomma väggen i vardagsrummet.

 • Filippa skriver:

  1. 26 stycken muggar med bokstäver.
  2. Jag skulle iallafall köpt "TRÄHAND" denna har mamma tjatat om. Dock har den aldrig blivit hennes. Skulle varit så kul att ge den till henne! Hon skulle blivit så glad. "SNIDAD RUTA I TRÄ" skulle passat perfekt i min hylla med mina nya ljusglas från Tine K.
  Tavlorna/posters från "ONE MUST DASH" var också fina. Presentkortet med 2000:- skulle snabbt köpas upp, hihi:))

 • Alexandra Stensiö skriver:

  1. 26st.
  2. Jag skulle välja BORDSLAMPA INDUSTRI MED KOPPAR.Jag ska behöva ett bordslampa eftersom jag kommer att köpa mitt första skrivbord någonsin nästa år.Jag gillar att den ser ut som att den kommer från Artilleriet. Det är en fin blanding att material.

 • Jennifer Benisty skriver:

  Jag tycker mig se 26st olika bokstävsmuggar och skulle jag vinna skulle jag lätt klicka hem 3st Tupplampor för att hänga över vår köksö i betong. Hade definitivt blivit coolt!

 • Jenny Eriksson skriver:

  1: 26 st bokstavsmuggar och fyra espressomuggar.
  2: först och främst skulle jag unna mig en trendföreläsning i februari i Göteborg. För resterande presentkort skulle jag köpa ngt varje år från Moltazdesign för att spara på vinsten 😉 Kommer dock vara svårt att hålla mig för att shoppa upp allt med en gång.

 • Nettan skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag hade köpt en hel massa härliga washitejper

 • Eva Andersson skriver:

  1. 26 stycken
  2. jag hade köpt 2 st. jacob Pugh fåglar bara för dom är så söta, en Arne Jacobse mugg med lock att ha på jobbet så jag får ha min kaffemugg ifred för andra, poster -loveletters till mitt vardagsrum och dom snygga ledlamporna till min mörka hall.

 • Caroline skriver:

  1. Det finns 26 bokstavsmuggar.
  2. Jag skulle vilja köpa bordslampa svart/brun, och så någon rutig kudde!

 • Amanda skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle gå loss under kategorin BELYSNING och köpa tre stycken Gallerlampor i svart att hänga i fönstret i vårt nya, rustika kök.

 • Sofie S skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle helt klart klicka hem en mugg eller två. Sen de fina glasflaskorna och några kuddfodral. Vill gärna ha lite nytt lull lull.

 • Jenny skriver:

  1. 26 stycken.
  2. Jag skulle köpa ett gäng design letters muggar (vanliga och espresso). Behöver verkligen ett upplyft i köksskåpet!!!

 • Malin skriver:

  1. Det finns 26 st bokstavsmuggar.
  2. Jag skulle välja en fågel från Jacob Pugh, trähanden, en poster från One must dask (I’m in love with you….till min sambo) och en poster från Linda Vagnelind (Keep your love letters 50×70). Tror att det blev ungefär 2000 kr.

 • anna l. skriver:

  1. 26 st
  2. Ett filtfodral att förvara och lätt förflytta viktiga saker mellan olika handväskor, en industribordslampa för den är så jäkla cool och två muggar från Arne Jacobsen (T och S) till mig och sambon.

 • Josefine A skriver:

  1, Det är 26 muggar med DesignLetters
  2, Jag skulle köpa en industri bordslampa. Jag har precis startat eget och jag ska inreda mitt skrivbord. Så utöver industrilampan så vill jag nog köpa en glaskupa och ha olika praktiska saker i den som t ex ett glas fullt med pennor och min vintage textilsax. Så skulle mitt skrivbord kännas väldigt inbjudande!

 • Mia skriver:

  1. 26 st
  2. En "lampa industri vit med leder" till mitt arbetsbord, en "zinkskål/fat på fot låg" till äpplen som jag äter mycket av, och så ett gäng "washitejp" för det som blir över!

 • Anna skriver:

  1. 26 stycken muggar med bokstäver finns det i shopen.
  2. Vilken dröm, det skulle bli ett gäng muggar, de härliga svarta strecken av gräs och en love letters poster att pryda mina tomma nyinflyttade vita väggar.

 • Sofia skriver:

  1. 26 st
  2. Om jag vann skulle köpa fyra stycken muggar från DesignLetters, en varsin till alla i familjen!

 • Henrik skriver:

  1.26stycken
  2. Jag skulle ge minnsambo fria händer för hon önskar sig massa saker därifrån och jag kan varken välja eller köpa i smyg utan hennes hjälp så ett presentkort skulle ge mig pluspoäng! Hon är säkert med och tävlar också för hon visa mig det här!

 • Alexandra Lindevall skriver:

  1. 26
  2. Jag skulle köpa en fågelbur till mamma (hon samlar på fågelburar men har inte en enda fågel ;D) och till mig en glaskupol, väldigt fin att inreda med och man kan byta innehållet efter säsong.

 • Maria W skriver:

  1. 26 st
  2. Alla i familjen skulle få en varsin bokstavsmugg med sin initial på och sedan skulle jag köpa flera med bokstaven W som är vår gemensamma bokstav och så snygg. Jag älskar bokstäver så någon bokstav i zink skulle också få kommma med.

 • Lina skriver:

  det finns 26 st olika muggar till försäljning.
  skulle jag vinna ett presentkort skulle jag välja bordslampan svart/brun. anledningen är att det liksom skulle bli min examenspresent efter många års studier för att ha civilingenjörsexamens. som ett bevis för att flitens lampa lyst liksom 🙂

 • Karolina skriver:

  1. 26 st
  2. Homestyling. Kan man kurera en så här fin shop med vackra och personliga objekt så kan man helt klart hjälpa till att ge min lägenhet det där sista lilla extra som är så svårt att få till själv.

 • Marie skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle börja med 3 st designlettersmuggar, M, T & I för mig, sambon & dottern. Sen absolut en Jacob Pugh fågel (som jag faktiskt konstigt nog aldrig sett förr?!) i valnöt och vit. Denna till dotterns planerade lilla stringhylla på rummet. En Im in love with you-tavla till det svartvita sovrummet. Ett gäng washitejp och så behöver jag nog en liten fågel till, i bokträ. Så dom kan va lite kompisar och så att mamman med får en egen 😉

 • malin skriver:

  1. 26 st muggar
  2. vit industri bordslampa – den skulle verkligen lyfta mitt lilla hemma kontor

 • Malin skriver:

  1. 26 st
  2. Skulle köpa fyra Bird. En skulle jag behålla, de andra tre skulle få flytta, var och en, till min mamma och mina två systrar.

 • Fanny skriver:

  1. 26 st
  2. Jag skulle köpt den stora modellen av Linda Vagnelinds Cloud cockoo land för mina väggar har varit kala sen jag flyttade hemifrån för drygt två år sen.

 • Alex skriver:

  1. 26
  2. Min kille vill väldigt gärna ha de här Arne-muggarna – en för varje familjemedlem, så M, A, L och H. Kanske ett par bokstäver till ifall vi har någon gäst någon gång. Och så lock. Och kanske Typed Love-postern till mig, som älskar skrivmaskiner.

 • Tornhuset skriver:

  1) 26 muggar
  2) Tveklöst 4 st coola orginal poster från Kina. Förutom coola, så är de från samma år som jag föddes.;-)

 • Angela skriver:

  1. 26
  2. Åh, jag skulle köpa en Bordslampa Svart/Brun som jag tror skulle bli en perfekt fönsterlampa och bryta av mitt annars vita vardagsrum snyggt, och såklart en mugg från Deisgnletters med A då jag älskar typsnittet och gärna skulle dricka mitt morgonte i : )

 • Viktoria skriver:

  Underbar vinst!
  1) Det finns 26 olika muggar från DesignLetters, med bokstäver hos moltazdesignshop.
  2) Jag fullkomligen älskar dessa DesignLetters produkter. Så jag skulle använda de 2000 kr till dessa muggar, espressomuggar, handdukar & burkar. Dessutom skulle jag köpa ett gäng washitejp. Måste vara den enda som inte har sådan tejp hemma ännu. Är supersugen på att testa göra fina saker till bordsplaceringen till nyår!

 • Lina skriver:

  1. 26 olika muggar
  2. Homestyling för hela slanten. Att få hjäp med halllen vore fantastiskt!l

 • Sanne skriver:

  1. 26 stycken.
  2. Skulle valt 2 st "brarock ljusstake" och "gallerlampa svart". Så otroligt snyggt! 🙂

 • Frida skriver:

  1) 26st!
  2) Min lägenhets tomma väggar skulle behöva några fina tavlor, för just nu är de alldeles tomma, ett par av tavlorna med fjärilar skulle bli fint. Sen en av glaskuporna som skulle passa bra i fönstret med några fina små saker inuti.

 • cornelia skriver:

  1. 26 stycken.
  2. jag skulle köpa två gallerlampor att hänga i mitt underbara hem och 4 st espressomuggar att dricka kaffe ur medan jag beundrar mina vackra lampor.

 • Ebba L skriver:

  1. 26 stycken!
  2. Jag skulle köpa några meter av det ceriserosa handtryckta tyget för att göra kuddar och kanske använda som som överdrag till min sänggavel. Även den fyrkantiga fågelburen skulle få slinka med! Så fin att pynta med blommor och småsaker i. Sen skulle det nog bli flera rullar med washitejp och en snygg gallerlampa som grädde på moset!

 • Henrik skriver:

  1: 26 st
  2: Jag skulle köpa en industrilampa vit med leder, den skulle vara perfekt i vårt nyrenoverade arbetsrum. Pengarna räcker även (nästan) till All about you av Linda Vagnelid.

 • Ida skriver:

  1. 26 stycken!
  2. Lite allt möjligt såklart! Jacob Pughs fågel till exempel. Och en mugg med min bokstav och en mugg med makens, för vår lilla dotter ska få ett matset i melanin med herr Jacobsens bokstav på sin allra första jul!

 • Louise skriver:

  1. 26st
  2. Det skulle vara en dröm att få shoppa loss för 2000kr till min första lägenhet som jag flyttar till i januari. Pengarna hade gått till dem där små detaljerna som gör hela rummet. T.ex. Arne-muggarna, glaskupan med svart sockel, pennmuggen i trä och den fina lilla saxen med rotting. Jag håller min tummar och hoppas på tur 🙂

 • Maria N skriver:

  1. 26 stycken
  2. Jag älskar design letters muggarna, så fyra hade jag köpt, en till varje familjemedlem . En trähand vill jag verkligen också ha. Sen hade jag köpt espressomuggarna att ha som adventsljusstake. En nyckelholk till hallen, Jacob Pughs Bird och postern small talk.

 • Kicki skriver:

  1. Det finns tjugosex stycken.
  2. Istället för alldagliga gula lappar
  önskar sig kontoret uppmuntrande klappar
  Memo block äpple och päron för två hundralappar
  skulle färglada sen sitta på mina mappar

 • Eva Karlsson skriver:

  1. det är 26 st muggar.
  2. i första hand skulle jag välja den otroligt fina industrilampan med leder. Den skulle passa bra på min dotters skrivbord . Till mig själv skulle jag välja en fjärilstavla. Den skulle passa perfekt ovanför arbetsbänken i köket.

 • Kicki skriver:

  1. Det finns sjugosex stycken.
  2. Kontoret önskar sig uppmuntrande klappar
  istället för alldagliga gula lappar
  Memo block äpple och päron för två hundralappar
  skulle sen förgylla mina mappar

 • 1. 26 st muggar med bokstäver
  2. För de mesta pengarna skulle jag välja flera posters från One must dash, för mina väggar på övervåningen saknar snygga saker. Dessa ser man heller inte överallt, var ett nytt märke för mig. Jag skulle också välja en söt liten fågel från Jacob Pugh.

 • nina skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade köpt nya tavlor till hemmet! Hittade många fina på hemsidan.
  Håller tummarna!
  Kram.

 • Emelie skriver:

  1: 26 st
  2: Jag skulle köpa mig några bokstavsmuggar, en gallerlampa ch en trähand. Fantastiskt vacker webshop!

 • PoseidonLouise skriver:

  1. 26st fin fina muggar finns det
  2. Förra året köpte jag ALLA mina julklappar på moltazdesignshop.se. Så underbart smidigt! Jag fick till och med mina julklappar inslagna med juletiketter på. Jag är fortfarande tacksam för detta då det gjorde min jul så mycket mindre stressig. Jag skulle mer än gärna göra om det den här julen.
  Det skulle bli Arne-muggara till mor och far. Memoblock äpple&päron till dotterns kusiner. Filtfodral till min kille som han kan stoppa sina trumpet munstycken i. Till min dotter blir det ett vackert afrikanskt tyg i cerise som får pigga upp hennes nya rum. Själv skulle jag unna mig några sköna doftljus att njuta från soffan medan andra jagar sina julklappar på stan. I love moltazdesignshop:)

 • Jeanette R skriver:

  26 stora och 4 espressomuggar
  Några led-lampor i 16 färger för att skapa ett mer färgrikt hem och liv

 • Ulrika N skriver:

  1, 26 st muggar
  2, Främst skulle jag köpa två av de kinesiska originalposterna, har varit inne och tittar på dem titt som tätt i flera månader.

 • Jeanette skriver:

  Svar: 26
  Jag skulle bland annat köpa http://www.moltazdesignshop.se/sv/nyhet-smycken/halsband-krona-med-kristall-1.html och http://www.moltazdesignshop.se/sv/nyhet-smycken/visselpipa-guld-trend-2012.html
  Halsbandet med en visselpipa blir ju perfekt att använda på jobbet (jag är lärare)

 • Jenny Ö skriver:

  1. 26 st muggar
  2. Jag skulle välja den svart/bruna skrivbordslampan! Har länge varit lite småkär i såna bordslampor, de ser så söta ut!

 • Ellen Hansson skriver:

  1)26 st
  2) Jag hade köpt så många kuddfodral som pengarna räcker till. Hela rummet förändras när man byter fodral på kuddarna i soffan. Och desto brokigare desto bättre.

 • Karin skriver:

  1. 26 st med siffrorna.
  2. Lätt muggarna, K för Karin, C för Claes, H för Hararld, M för morris och S för Sergej. Några kort och bilder från one must dash och sen skulle jag satsa på lite fin förvaring, några korgar, en trädlåda. Och jam jag inser att jag skulle vara tvungen att lägga till några kronor själv, men det är det värt!

 • LADY THIRTY skriver:

  1. 26 stycken muggar
  2. ojoj, vad hade jag valt att köpa…De har ju så många godbitar! Vi har inte lyckats få upp några tavlor sen vi gjorde om i augusti för vi hittar inte något som känns helrätt, men nu har jag hittat två(!) posters som jag skulle önska mig om jag hade turen att vinna och det är CHILDREN UNATTENDED 30X40 CM och SMALL TALK 50×70 CM
  Sen skulle det nog bli några muggar också 🙂
  Oj vad jag ska hålla mina tummar hårt nu!

 • Lisa S skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade köpt 13 st av ovannämnda koppar. Jag älskar dessa o de hade gjort sig förträffligt i mitt budget renoverade kök, för att ändå ge det klass o stil!!!

 • Pia Tverin skriver:

  1. 26 st
  2. Jag ska snart flytta och äntligen få ett eget kontor/pysselrum, så jag skulle nog satsa på en "typer love" poster från One must dash, Stämplar med fåglar, Griffeltavla sticker (där jag kan spåna på alla mina workshopideer),en Bird för arbetsglädjens skull och ett armband för vardagsglädje. Och så washitejp för allt som är kvar!

 • Maria Nolemo skriver:

  1. Det finns 26 olika muggar med bokstäver.
  2. Jag skulle köpa den svart/bruna bordslampan. Den skulle passa alldeles perfekt i mitt arbetsrum, som kommer att bli klart snart…. hoppas jag.

 • Sara O skriver:

  1.) det finns 26 st, alla bokstäver i alfabetet förutom Å, Ä och Ö 🙂
  2.) Jag hade också köpt muggar designade av Arne Jacobsen, i mina favoritbokstäver A, G, X och O. Postern "love letters", handen i trä, hörlurarna i trä (dödssnygga!!!), ett doftljus med doft av kanel hade inte varit fy skam, och några rullar washi tejp till pyssel med minstingen. Ja 2000:- går fort! 😉

 • Maria Nolemo skriver:

  1. Det finns 26 olika muggar med bokstäver
  2. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag köpa den brun/svarta bordslampan. Den skulle passa alldeles utmärkt i mitt nya arbetsrum… som jag hoppas blir klart snart

 • Pia Tverin skriver:

  1.26 st
  2. För arbetsglädnej: en "typer love" poster och griffeltavelstickers
  För vardagsglädjen: en Bird
  För Döttrarnas glädje: Kokeshidockor
  Bara för mig: ett armband

 • Emma skriver:

  1. 26 st
  2. En bokstavsmugg förstås, några fantastiska grytunderlägg, 2 st glasvaser, en gul plåtbricka, förvaringslådan med 16 småfack, 2 st Kokeshidockor, en ljusstake med fat och några tejprullar.

 • Lisa skriver:

  1. 26
  2. Hade köpt två stycken GALLERLAMPA SVART för att de är så fantastiskt fina och jag behöver mer belysning i mitt hem. Sedan hade jag köpt fyra DESIGN LETTERS muggar A, L, N & T för jag älskar bokstäver och svartvita prylar! Och kaffe måste man ju ha, varje dag!
  Med vänlig hälsning från Kungälv

 • 1 – 26st.
  2 – Vilken underbart pris! Jag skulle välja och vraka och klicka hem ngr AJ muggar, en eller två Kokeshidockor och ett x antal posters!
  Trevlig helg!

 • 1; 26st.
  2; Några AJ muggar, en eller två Kokeshidockor och ett hel drös med washitejp och en och annan poster!=)
  Trevlig helg!

 • Lisa skriver:

  1. 26 st
  2. Två GALLERLAMPA SVART för att jag behöver mer belysning i mitt hem och de är ju såååå fiiina! Och fyra DESIGN LETTERS A, L, N & T. Jag älskar bokstäver och svartvita produkter, dessutom måste man dricka sitt kaffe, varje dag!

 • Maria B A skriver:

  26 olika bokstavsmuggar finns det
  5 års giltighet på presentkortet är helt onödigt för mig, här kommer min kompletta lista 😉
  * Örhängen lila fåglar Föratt de är JAG!
  * Klockan för 195 Föratt den vore KLOCKren i vårt sovrum!
  * Trähanden Föratt jag alltid velat ha en sån…
  * Gallerlampan Föratt det är DEN som saknas i vårt kök, ovanför mina kokböcker
  * Halsband Kackerlacka Föratt min brorsdotter skulle bli väldans

 • hanna skriver:

  1. det finns 26 stycken.
  2. jag skulle definitivt välja luftballongshalsbandet, jag älskar knäppa små saker! vad jag skulle lägga resten av summan på måste jag fundera lite på 🙂

 • Cecilia Bjugård skriver:

  1. 26 st
  2. Var en jäkla massa fint, har inte besökt sidan förut! Men jag skulle helt klart slå till på de afrikanska handtryckta tygerna. Efter att ha levt utan gardiner de senaste 10 åren blev jag nu helt plötsligt sugen på gardiner igen 🙂

 • Maje skriver:

  Tavlor och posters skulle jag vilja ha
  det vore lyxigt och bra 🙂

 • Martina skriver:

  26 st.
  Jag hade gått loss i kontorssakerna. Har länge saknat en vettig plats att sitta och både arbeta och pyssla. Nu har jag platsen, men inte sakerna som gör att jag blir inspirerad och kretiv. Saxar, pennor och tejp, och lite vacker på väggarna – då skulle det bli annat av 🙂

 • Marika skriver:

  1. 26 st
  2. Bordslampan Industri med koppar skulle jag välja då den var udda och passar då mig alldeles utmärkt!

 • Anonym skriver:

  26 st olika bokstavsmuggar
  2000:- skulle jag bränna på följande:
  Örhängen lila fåglar Föratt de är JAG
  Klockan för 195 Föratt den vore KLOCKren i vårt sovrum
  Trähanden Föratt jag alltid velat ha den…
  Gallerlampan Föratt det är DEN som saknas ovan mina kokböck
  Halsband kackerlacka Föratt min brorsdotter skulle bli överlycklig
  Sen är där 191:- kvar att köpa 6 rullar washitejp för!!

 • Anna skriver:

  26
  Jag skulle köpa kuddar med olika fåglar på och på så vis dölja fläckar om mina älskade ungar har åstadkommit.

 • Camilla Pettersson skriver:

  1. Det finns 26 olika muggar 🙂
  2. Muggen såklart, min plan är att inhandla några både till kontoret och hem.
  Vi flyttade för ett år sedan till hus och renovering pågår hela tiden. Så lite hjälp med inredningen hade ju inte skadat.

 • 1. 26 st
  2. Denna träfågel: http://www.moltazdesignshop.se/sv/jacob-pugh-birds/bird-valnot-orange.html
  Denna dammvippa: http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/ovrigdekoration/dammvippa-struts-het-inredningsdetalj.html
  Denna klocka: http://www.moltazdesignshop.se/sv/inredning/ur-klockor/stationsklocka-london.html
  Då jag flyttat runt mycket, har alla prydnadssaker försvunnit en efter en. Att få piffa upp min lilla etta med design som mixar nytt och modernt, skulle vara otroligt roligt!

 • Spacegirl skriver:

  1. 26 st vanliga muggar och 4 st espressomuggar.
  2. Har jag turen att vinna skulle jag köpa
  massor av washitejp till min scrabooking, bird av jacob pugh, kokeshidockor med mera.
  En massa roliga saker att förgylla hemmet med 🙂

 • Mrs Perfect skriver:

  26 olika bokstavsmuggar
  2000:- skulle spenderas såhär:
  Örhängen lila fåglar Föratt de är JAG
  Klockan för 195:- vore Klockren i vårt sovrum
  Trähanden har jag alltid velat ha
  Gallerlampan Föratt det är DEN som saknas i vårt kök
  Halsbandet med kackerlackan till min brorsdotter Föratt hon skulle älska det
  Och sen är där 191:- kvar att köpa 6 rullar washitejp för!!

 • Maria skriver:

  1. 26 st.
  2. Nu blev jag helt såld på Washi-tejpen. Den ska jag ha, i alla möjliga mönster och färger! Det är till pyssel med papper och liknande.

 • Malin skriver:

  1. Det finns 26 stycken.
  2. Jag hade plockat ihop två barock-ljusstakar, en liten vitrin träram, två design letters och en bild av Linda Vagnelind.

 • Camilla A skriver:

  1. 26 st kaffemuggar och 4 st espressomuggar.
  2. Jacob Pugh fåglar!

 • johanna skriver:

  1) det finns 26st
  2) jag har kikat runt ett tag inne på sidan och skulle köpa affischen "children unattenden" tycker den är underbar och med tanke på att samtliga i vår bekantskapskrets hetsar oss att det är vår tur nu att skaffa barn, är den klockren i vår hall. Två glaskupor med sockel vill jag också gärna ha. En till alla mina leksaksbilar som jag har kvar sedan jag var mindre och som är utspridda på dörrkarmar och lite varstans i vår lägenhet vilket driver min sambo till vansinne, och en kupa till mina smycken.. stämplarna med småfåglar till min mor som älskar fåglar och muggen med kråkan till min far och sedan gillar ju både jag och sambon fotokonsten från Bella H, merde, det bli mer än 2000.- Ok om jag vinner får jag nog skjuta till lite, kanske att jag struntar i ena glaskupan så får bilarna driva min sambo till vansinne ett tag till..
  God Jul

 • Johanna skriver:

  26 st. Muggar.
  2. Hade köpt julklappar till mina vänner! Bokstavsmuggar med deras förnamn, och postern kontakt till mig.
  Håller tummarna!

 • Angelica skriver:

  1. Det är 26 st bokstavsmuggar och 4 st små espresso koppar med siffror 1,2,3 och 4 🙂
  2. Jag skulle köpa iallafall två design letters muggar. Ett A till mig och ett V till min fina sambo. Självklart även dom fina espresso muggarna! Och glaskupan med svart sockel.

 • Karolina Björkstedt skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade köpt ett par JACOB PUGH – BIRD, för att ha som en häftig inredningsdetalj i vår hall som har skogstema.

 • Lina skriver:

  1. 26 muggar.
  2. Jag skulle självklart köpa Design Letters muggar till hela familjen, fast inte för att använda, det är dom för fina för 🙂 Nej, dom skulle stå ovanför våran öppenspis och se fina ut. Och så skulle jag vilja köpa Griffeltavlan som man klistrar på väggen, det är precis en sån jag sökt.
  Nu håller jag tummar och tår för en finfin vinst!

 • Andy skriver:

  1. 26 st.
  2. Då skulle jag förmodligen ge mig på posters från one must dash, Arne Jacobsens muggar och den svarta industribordslampan.

 • Charlotta skriver:

  26 st
  I sista sekund skriver jag: jag hade valt fyra posters av One Must Dash, jag älskar deras posters, så kul att de finns här!

 • Rania skriver:

  1. Det finns 26 olika muggar samt espressokoppar
  2. Då jag nyss flyttat ihop med min sambo och vår lägenhet är väldigt ofullständig så finns det mycket till vårat hem jag känner behövs och som jag kan hitta där:
  Vi har ingen taklampa i sovrummet och jag tycker GALLERLAMPA SVART var riktigt fin, och för mitt hemmakontor (arbetar som fotograf) vore en BORDSLAMPA SVART/BRUN också riktigt fin och behövlig.
  Den flätade, mindre, rottingkorgen vore riktigt fin att ha tidningar och/eller fotoböcker i.

 • Lena Eriksson skriver:

  1. 26 st
  2. Den fyrkantiga fågelburen och andra vackra saker för hemmet trevnad skulle det bli.

 • Carola Stenroos skriver:

  1. 26st
  2. Min vardagsrumsvägg gapar tom så jag skulle köpa Linda Vagnelinds posters "Keep your loveletters" och "Style is eternal" eller Industri lampa stor svart. Har svårt att bestämma mig. Saknar både taklampa och tavlor!

 • Lena Eriksson skriver:

  1. 26 st
  2. Den fyrkantiga fågelburen och andra inredningsdetaljer som gör hemmet vackrare.

 • Gia Prytz Isgren skriver:

  1. 26 stycken bokstäver
  2. Det finns så mycket fint på moltazdesignshop så om jag vann skulle jag i lugn och ro leta efter guldkorn som en läcker posters, några Lettersmuggar, en glaskupa och en koreansk sparbössa.

 • Lisa S skriver:

  1. 26 st
  2. Jag hade köpt ovannämnda muggar för hela slanten!! Dvs 13 st!! De är sååå snygga o läckra o de hade gjort mkt för att piffa till mitt budget renoverade kök!!!

 • Elin skriver:

  1. 26 stycken.
  2. Eftersom jag studerar spenderar jag den mesta tiden hemma i mitt ”hemmakontor”, en liten hörna i vardagsrummet. Om jag vann skulle jag vilja pimpa arbetsplatsen med följande produkter:
  Självhäftande griffeltavla – att fästa på mitt ack så slitna skrivbord.
  Memoblock, Päron – så underbart söta!
  Bird, Valnöt/Vit – skulle stå och se söt utan medan jag trilskas med diverse paragrafer.
  Washitejp i massor!
  Och slutligen:
  Arne Jacobsens bokstavsmugg (W) skulle bli en finfin förvaring till alla pennor.

 • Ingrid J skriver:

  1. 26 st
  2. Oj, det finns så mycket fint men lamporna ligger bra till hos mig. Sen finns det kontorsprylar och posters som jag också är svag för.

 • Karin A skriver:

  1. 26 stycken
  2. Mina väggar gapar tomma så absolut någon av de fina planscherna, t.ex. TYPED LOVE. Ett par Designletters skulle passa fint i köksskåpen!

 • Caroline skriver:

  1.26 st
  2. en poster eller flera och kanske en skrivbordslampa till mitt framtida arbetsrum- eller lité prylar till trädgården och en kaffemugg att ha när man sitter ute i trädgården eller vid skrivbordet,fanns ju så himla mycket fint att välja mellan….

 • Lina skriver:

  Yes, jag hinner innan tolvslaget!
  1. 26 stycken
  2. Det blir mkt för 2000 kr. 2 doftljus med kanel, 1 röd vacker trädgårdssax till svärmor, 3 rullar washitejp till julklapparna, 1 datorfodral som skulle passa min mamma bra, 1 griffeltavla, 1 plexiglasbricka, och så en Jacob Pughfågel naturligtvis, en orange/gul eller lila/rosa :). Så vackra!

 • Lina skriver:

  Yes, jag hinner innan tolvslaget!
  1. 26 stycken
  2. Det blir mkt för 2000 kr. 2 doftljus med kanel, 1 röd vacker trädgårdssax till svärmor, 3 rullar washitejp till julklapparna, 1 datorfodral som skulle passa min mamma bra, 1 griffeltavla, 1 plexiglasbricka, och så en Jacob Pughfågel naturligtvis, en orange/gul eller lila/rosa :). Så vackra!

 • Katja skriver:

  Wieee, här kommer jag i sista sekunden!
  1. 26 stycken
  2. http://www.moltazdesignshop.se/sv/posters-tavlor-fotografier/posters/linda-vagnelind/love-fashion-passion-50×70.html ÄLSKAR DEN!
  Mvh
  Katja

 • It skriver:

  Oj nu är jag ute i sista sekunden ser jag, hoppas jag hinner! Jag hade köpt den galet snygga bordslampan i metall, läder och koppar. Det är nog det snyggaste jag har sett i lampväg och nu när jag kommer att spendera allt fler timmar vid mitt skrivbord vore det underbart med en snygging till kamrat på skrivbordet. Den lampa jag har nu blir dessutom så varm att jag bränt håret flera gånger….

 • Helen skriver:

  1. 26 st
  2. Ett jättepaket med washi

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.