Annons

5 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig en klädhängare från svenska möbelföretaget HansK och deras hallserie Enter. Den finns i vitt, svart, oljad ek och oljad valnöt med matchande galgar (värde 1850 kr) För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet. Ni har som vanligt fram till midnatt på er. Lycka till!
 
1) Vilken Enter-produkt gillar du bäst i Hans K sortiment?
2) Vad är din drömmöbel i hallen och vilka mått  önskar du på den?
 
Tävlingen är nu avslutad! Stort grattis till Jessica! Hör av dig med dina uppgigfter så får du information från HansK ang. vinsten.
*Tävlingen pågår tom 5/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Hans K. Juryns beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på dagens vinst är ca 1850 kr beroende på det utförande du väljer!

Kategorier:

Kommentarer

 • Anneli skriver:

  1) Min favorit är bänk med lock i vitt.
  2) Hallen ger ju första intrycket av resten av huset så det är en viktig yta. Hallen måste dessutom vara praktisk! Jag drömmer om en flott, skön och praktisk stolsfåtölj att knyta skorna från. Den får max vara 100 cm bred och 70 cm djup. Har inte funnit den perfekta än så jakten fortsätter..

 • Jenny skriver:

  1. Jag gillar byrå sittbänken i svart eftersom den är snygg och dessutom praktisk med mycket förvaring.
  2. Min drömmöbel är precis en sådan sittbänk och måtten passar perfekt i vår hall.
  Hoppas på tur nu 🙂

 • Zandra skriver:

  1. Utan tvekan Byrå 40x110cm 40x36x110cm i vitt!
  2. Jag håller fast vid att produkten på nr. 1 är min dröm-möbel i hallen. Jag bor i en liten tvåa och min hall är liten. Jag behöver någonting som slukar saker och är ren och snygg! Den skulle passa perfekt!

 • Jenny skriver:

  1) Min favorit är den vackra byrå Enter i alla varianter. Stilren, tidlös och jättesnygg!
  2)MIn drömmöbel till hallen är en bra byrå för lite mindre saker. Den får inte ta för stor plats, max 40 cm bred och inte djupare är 40 cm, men gärna lite högre så inte "små nyfikna händer" når det som ligger i lådorna…

 • Sara skriver:

  1. Min favoritmöbel är "byrån" med sittplats, i ek.
  2. Eftersom vi nu håller på att göra om vår hall så att den ska passa våra behov med tre barn så är min drömmöbel den jag skrev i nummer 1. Lätt för barnen att stoppa undan vantar, mössor osv, perfekt med en sittplats. Och dessutom så snygg!

 • Lisa skriver:

  1. Favoriten är "Enter klädhängare kroklist 80cm vit" Enkel i sitt uttryck, stilren och så praktisk! Dessutom till ett bra pris!
  2. En sittbänk med förvaring är ju toppen i hallen men jag skulle önska mig en längre än de som erbjuds.
  En "Enter bänk med lock vit, grafitgrå sits" fast längre än 80 cm. Kanske 120-150 cm lång x 34 x 44 cm.
  Hälsn från Lisa

 • Malin L skriver:

  1. Byrån som är 40x36x110 och som har fem lådor överst och en hylla underst – den tycker jag är riktigt snygg!
  2. "Byrå sittplats" 120x36x46 i vitt är dock min drömmöbel och skulle uppfylla många av hallens behov såsom förvaring och sittplats!

 • Ingrid J skriver:

  1.Jag tycker att bänk med lock i ek är så snygg.
  2.Samma som i nr 1. Storlek:80x34x44. Har en smal hall som inte är så stor. Skulle förstås gärna ha en större hall.

 • Lina Cronier skriver:

  jag älskar zigzag pinnstolarna!
  en kista i hallen med måtten 70x50x40 där vi kan förvara allt som inte behövs just är något jag verkligen skulle vilja ha! I hallen är funktion det viktigaste men kan det kombineras med finess är det inte fel 🙂

 • erika skriver:

  bänken på bild 4. den låga vita.
  den vill jag vinna, lång modell då vi behöver mycket förvaring

 • Elwira76 skriver:

  1. Kombinerad bänk & skoställ i ek.
  2. Har världens minsta hall, drömmer om att någon kommer hem till mig, ser möjligheterna & ritar möblerna efter det :o)

 • Christina Dahlgren skriver:

  1. Och 2. Älskar designen i stort med dess tidlöshet och originalitet. Min nuvarande favorit och också den jag drömmer om att se i mitt hem är Enter byrå sittplats vit, grafitgrå sits. Med yngre barn och vintertid behövs plats att sitta när skor ska tas på samtidigt som förvaringen finns lättillgänglig. Kanske kan jag med förvaring intill slippa dammsuga huset titt som tätt ?

 • Kristin skriver:

  1. Tycker väldigt mycket om "Byrå sittplats 120x46cm" – praktiskt, snygg och skönt att ha något att sitta på när man klär på sig.
  2. Eftersom vi har en väldigt mörk och smal hall skulle jag allra helst vilja ha någon smart belysningslösning som skapar skön stämning när man kommer hem!

 • Hanna skriver:

  Vilken timing! Bygger om hallen/tvättstugan nu.
  1: den vita bänken med alla lådor passar oss i familjen med tre barn!!
  2: mått, som den är!! Ganska liten- men smart förvaring- a och o!

 • Louise F skriver:

  1. Tycker att "Bänk med lock" i oljad ek er jättefin.
  2. En sittplats med förvaring 100×35 cm

 • Camilla A skriver:

  1. Bänk med lock i ek.
  2. Jag är inte mkt för synlig förvaring av kläder i hallen. Jackorna vill jag ha bakom skjutdörrar. Däremot vill jag ha en fin skänk/avlastningsbänk mått (ca) B90 x D30 x H90. Gärna med låda/lådor precis under bänkskivan. Under dessa skall det bara vara ben så möbeln blir luftig och lättplacerad. På denna vill jag välkomna alla som kommer in i genom ytterdörren med vackra stilleben, tända ljus osv.

 • Lisa skriver:

  1. Den svarta hallbyrån Enter. Åh vad jag letat efter en byrå som inte har lådor hela vägen ned (bra då man har klåfingriga barn 🙂
  2. En smal långbänk där man kan sitta och knyta skorna vore en dröm. Gärna 120-150 lång men endast 30 djup. Letar vidare…

 • Jenny K skriver:

  Hej!
  1) Jag tycker att svart byrå 40*110 är supersnygg. Dock hade den nog inte passat in i min hall, men snygg är den!
  2) I min hall är ganska stor, och jag har en liten kille på 2 år som har en massa mössor, vantar etc så en svart byrå sittplats 120*46 hade passat absolut bäst. Han kan fortfarande inte ta på sig skorna själv så vi behöver någonstans han kan sitta + förvaring! 🙂
  God Jul!

 • Jessica S skriver:

  Den här byrån var riktigt fin http://hansk1.remote24.se/udn_pyra.aspx?wts.PAGE=h_ix3.htm&wts.ACTION=loginguest&p=k
  Precis sen sån i måtten Bredd:40cm Djup:36cm Höjd:119cm skulle göra sig fin i min hall och där får vi plats med alla vantar, mössor, halsdukar, sockar etc.

 • M skriver:

  1. Min favorit är byrån 40x110cm, lite lekfullare än de andra på något sätt. Även om den här hängaren också va grymt fiffig, speciellt för oss trångbodda!
  2. En drömmöbel för mig är ett snyggt skoskåp, gärna 100cm bred och dubbelt så hög, men inte så djup, 20-25cm kanske? Och spegel på "dörren". Optimalt sätt att utnyttja en vägg i en hall, få bort alla skor (och kanske mössa, vantar, och annat smått och gott) samt att en spegel gör att en liten hall ser större ut.

 • 1. Byrå sittplats 120*46 i vitt
  2. precis den, men kanske lite längre så fler kan sitta bredvid varann, ca 200cm?

 • 1: Jag föll för sittbyrån i vitt med svart topp. 120×46 cm. Ren och snygg i sin design och mycket funktion.
  2: Då jag bor i ett torp på 46 kvm så letar man hela tiden efter snygga möbler som har både bra formgivning och funktion. Förvaring, förvaring, förvaring. Vilket sittbänken har. Skulle passa ypperligt bra i mitt svart/vita torp och bra kontrast mot de vitmålade väggstockarna i hallen.
  Storleken på sittbänken: 120×46 cm
  / Henrick

 • emelina skriver:

  1. Tycker bäst om den lilla byrån med fem lådor, i mörkbrunt trä.
  2. Eftersom jag har en minimalisk hall, så skulle jag nog vilja ha något liknande som den sittmöbel de har i sin Enter-kollektion, med just de måtten!

 • Malin skriver:

  Jag gillade skåpet med lådorna bäst, och därför blir svaret på fråga 2 densamma!

 • Malin skriver:

  Jag gillade skåpet med lådorna bäst, och därför blir svaret på fråga 2 densamma!

 • Kajsa skriver:

  1. Min favorit är den mörka sittbyrån med förvaring. Perfekt att ha skor och mössor och vantar i.
  2. Min drömmöbel i hallen är en tamburmajor i gjutjärn. Nästan omöjlig och hitta. Tänker mig en sådan som stog i en vänthall vid en järnvägsstation för 70 år sedan. Den skulle vara va 1.80 hög och ha krokar för hattar, jackor högt upp och även i midjehöjd.

 • Ulrica skriver:

  1. Jag blev riktigt förtjust i den fina bänk med lock men eftersom min hall är så liten så skulle den inte ´få plats där :-/
  2. Jag har letat och letat och letat efter ett skoställ att fästa på väggen som bara består av smala ribbor att kila in skospetsarna i.
  Det är nog något jag får bygga själv har jag insett. Vår hall är mer en entré och den är ungefär 90 x 90 och måste rymma funktioner för kläder och skor till 3. Ett vägghängt skoställe som inte tar någon plats men ändå sväljer ett gäng skor hade vart perfekt!

 • Ida skriver:

  1.Den långsmala byrån i ek! Hurra!
  2. En klassisk herrbetjänt, som tar så lite plats som möjligt. I trä. Vilket träslag som helst. Eller kanske ek så det matchar.

 • Karoleen skriver:

  1. Bänk med lock är otroligt läcker! =)
  2. Något som liknar "Bänk med lock" som ska vara 150 bred. Under ska jag ställa fina korgar och ha gästtofflor, raggsockar och andra bra att ha grejer som gäster kan behöva när de kommer att hälsar på. =)

 • Ulrika Östman skriver:

  1) Min favorit är den höga klädhängaren med krokar både för vuxna och barn samt plats för hängare. Perfekt på den lilla ytan vid vår trappa i hallen!
  2) Jag saknar en förvaringsmöbel med kombinerad sittbänk/skoförvaring och bakstycke upp mot vägg med infällbara krokar för cykelhjälm scarfs osv. Överhylla med stång för galgar, en allt-i-ett-möbel!
  Mått ca. 12o cm bred, 50 cm. djup Höjd justerbart beroende på takhöjd men bänkhöjd ca. 50 cm och bakstycket 130 cm.

 • Elise Nilsson skriver:

  1. Åh, jag fullkomligt älskar "Byrå sittplats 120x36x46 cm i oljad valnöt! (Valnöt är f.ö min favoritnöt, har den i gröt och fil varenda dag, haha).
  2. Möbeln jag nämnde ovan hade uppfyllt mina hall-drömmar! Om jag ägde den hade jag kunnat ha tidningar längst ner i den och ställa alla skor där, istället för på en skohylla. Avskyr nämligen när skor står framme och smutsar ner överallt. Särskilt mycket avskyr jag det eftersom den lilla pedantiska kvinnan i mig får för sig att dammsuga var och varannan dag för att hallen är fylld med grus. Slutsats: denna bänk skulle ge mig mindre vardagsångest och mer ro 🙂

 • Sofie skriver:

  1. Den fina hallmöbeln på fyra ben med sex lådor i ek. Där kunde man förvara alla vantar, sjalar och mössor på ett praktiskt och snyggt sätt.
  2. Föll direkt för ovan beskrivna möbel, då den skulle göra sig fint i vår hall. Möbeln känns lugn men samtidigt så pass speciell att den utgör det statement en möbel bör göra enligt mig. =)

 • Alexandra Lindevall skriver:

  1. Blev alldeles förälskad i Enter bänk med lock vit, grafitgrå sits.
  2. Samma bänk med lock, men gärna något bredare, kanske 100 cm eller 120.

 • Filip skriver:

  Charlotte säng 200cm vit är en klar favorit.
  En liten och fin klädhängare i sina bästa år. Lagom tjock, säg en max 70cm bred.

 • Helena skriver:

  1. Jag gillar hela Enter-serien, den är något av det bästa jag sett för hallen – den är ritad av någon som utgår från ett verkligt vardagsliv och förmår göra det snyggt! Men byrån med sittplats är den ultimata hallmöbeln.
  2. Efter två år i nya lägenheten har vi inte lyckats lösa utrymmet precis innanför dörren på ett bra sätt. Vi behöver en STOR skohylla med plats för fyra personers skor, som ändå inte är bredare än 100cm. Två "hyllplan" räcker inte.

 • Nicole skriver:

  1. Jag föll pladask för den svarta byrån med knoppar, 80×119 cm. Gillade den i vitt också, men svart gav ett lite tuffare utseende vilket jag gillade just på denna.
  2. Jag har en väldigt liten hall, har i princip bara ett ställe där jag kan ha en bänk, klädhängare eller liknande men där är det ett element. Suck 😉 Så jag skulle älska någon sorts platsbygd förvaring gjord efter just mina mått. Eller kanske helt enkelt en serie möbler för oss trångbodda? 😉

 • Pethra skriver:

  1) Bänk med lock i oljad valnöt
  2) En hög hylla i oljad valnöt med dold förvaring för skor.
  Man ska kunna svänga bort spegeldelen så man lätt kommer åt skorna. (inte bara öppna, utan svänga, det är snyggt) Den ska vara hög, kanske 220 cm, så kan man ställa in höstskor högst upp under sommaren osv.
  Den ska vara smäcker och ta lite plats. Möjligen en eller två krokar på utsidan, men inte så mycket att den blir en avhängningsyta, möbeln ska vara vacker i sig och ska synas, men samtidigt vara praktisk.
  Det ska få plats två par skor i bredd. Och hyllorna ska vara så många som möjligt för att få plats med många skor. (inte för stövlar och kängor just här)

 • Maria skriver:

  1. Min(a) favorit(er) är den hängaren på bilden (+ den enkla). En otroligt snygg och praktisk lösning för den lilla hallen!
  2. Jag söker en snygg skohylla, som är vägghängd (ger ett luftigt intryck och är LÄTTSTÄDAT), i två plan, och 130 x 30 cm

 • Anonym skriver:

  Klädhängare 60cm hopfällbar 60x33x20cm, är min favorit för att den kan härbärgera mycket kläder när det behövs och fällas ihop när det inte behövs. Den är också mitt val till hallen.

 • Åsa skriver:

  Klädhängare 60cm hopfällbar 60x33x20cm, är min favorit för att den kan härbärgera mycket kläder när det behövs och fällas ihop när det inte behövs. Den är också mitt val till hallen.

 • Lisa Ståhle skriver:

  1. Bänk med lock!!!!! Precis vad jag skulle vilja ha!!!! Underbar!!!! Fast oj oj sååå mkt fint!!!
  2. Just denna bänken skulle jag vilja ha i valnöt, 80*34*44, passar utmärkt hemma hos mig!!! Fast nyckelskåpet också kanske….. Håller tummarna HÅRT för då skulle jag äntligen få lite ordning i hallen!!! Jag fyller år precis innan jul och då skulle jag önska mig lite fler saker från er, för att komplettera och göra hallen ännu mer komplett och inte minst SNYGG!!! Varma hälsningar Lisa S

 • Tomas skriver:

  1. Byrån med flera små lådor och som man kan sitta på. I oljad valnöt.
  2. En sittbyrå men med massor av små lådor så man blir av med allt som skräpar i hallen. 120x36x160 cm

 • Cecilia skriver:

  1) Jag gillar verkligen "bänk med lock". Praktisk till alla vantar och mössor som väller över i hallen 😉
  2) en kombinerad sittplats med förvaring för ovannämda småytterplagg – runt 100 cm i längt och inte för bred skulle vara perfekt i vår lilla hall.

 • Joanna skriver:

  1. Min favorit är helt klart dagens vinst. Jag har stått och drömt om precis en sådan i butiken i Sickla. Men ännu inte kommit mig för att köpa den. Tycker att den är väldigt fiffigt utformad och skulle passa perfekt i min nya (lilla) lägenhet vi flyttar till 20 december.
  2. Någon form av förvaringsmöbel med flera funktioner, tex en pall med lådor, en spegel med möjlighet att "gömma" undan nycklar och små saker eller varför inte en hatthylla som sitter i taket och kan firas ner med ett enkelt handgrepp? Compact living i det stora hela med andra ord 🙂

 • Henrik skriver:

  1. STEGPALLEN. Den möjliggör det även för de små att nå sina vantar och mössor i byråerna.
  Har man barn är man bara glad om de kan sköta lite själv.
  2.Skoförvaring uppåt väggarna. Att ta sig ur skolabyrinten på golvet i hallen, knäcker den mest erfarne person…
  Mått 1×2 meter.

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Byrå sittplats i oljad ek tycker jag är en höjdare.
  2. Har ett smalt utrymme för en förvaringsmöbel – en byrå 30 bred, 40 djup 0ch 110 hög och gärna en spegel på ena gaveln för att utnyttja produkten.

 • Alexandra skriver:

  1. Byrån som är 40x110cm i vitt. Super fin och skulle gömma undan allt hallpryttel fint.
  2. Vår drömmöbel till hallen vore en lång smal bänk med lådor under. Allra helst vit med dyna på som har ett överdrag som är både tvättbart, sitter fast med kardborre och går att byta ut färgmässigt. Jag skulle vilja ha en ca 2 m lång men runt 40 cm bred och med olika typer av storlekar på lådorna under. Lådorna skulle gärna få ha små hållare för snygga etiketter.

 • Malin Kinberg skriver:

  1. Favoriten är Byrå 40×110 cm i svart.
  2. Ovanstående produkt, jag har letat efter något liknande länge, men kände inte till företaget. Suveränt!

 • Cecilia skriver:

  1: Jag gillar sittbänken i vitt med lådor. Väldigt fin design och smart förvaring för nycklar plånböcker med mera.
  2: Min drömmöbel i hallen ska vara en "allt i ettmöbel" det ska vara en sittbänk i vitt med höga gavlar ända upp till taket, en klädstång mellan gavlarna, sen vill jag att det ska vara förvaringsfack ovanför klädstången med snygga lådor.

 • Solbritt skriver:

  1 Hallmlöbeln för skor och som man kan sitta gillar jag.
  2. Ovanstående hallmöbel i måttten 120 cm lång och 50 cm bred vore perfekt.

 • Mia skriver:

  1: Jag giller verkligen hela Enter-serien, så stilrent och praktiskt med precis rätt funktion för hallmöbler. Min favorit är Enter-bänk med lock, i vitt med grafitgrå sits.
  2: Till ovan nämnda bänk är ju drömmen att ha en svart ZIgZag-stol med grått fårskinn att sitta och knyta skorna på. ZigZag är så perfekt stilren men ändå utstickande med sina detaljer. Sedan är det bara en svart herrbetjänt, och en enkel passande lampa som saknas så är hallen komplett.

 • Emma Julmust skriver:

  Jag skriver en nystartad JULblogg & har just nu en adventstävling!
  En perfekt julklapp att vinna eller för att helt enkelt behålla & utnyttja det själv! ;}
  Passar lika perfekt till gammal som ung, kvinna eller man!
  http://julmust.blogg.se/2012/december/forsta-adventstavling.html

 • UA skriver:

  1) Min absoluta favorit är den långa svarta bänken med massa lådor.
  2)Mitt svar får bli som jag svarade ovan; samma!

 • Alexandra Stensiö skriver:

  1.Jag gillar Enter bänk med lock vit, grafitgrå sits…väldigt fin design!
  2.Min drömmöbel:en avlastingsbord som är helt silver eller vit.Det verkar aldrig finnas en sådan i affärerna!Den måste vara ungefär 100cm lång, 90 cm höjd och inte väldig bredd!

 • Ida skriver:

  1. Min favorit är Byrå 40x110cm med fem lådor. Katten skulle älska den där lilla hyllan under 🙂
  2. Drömmöbeln är ett narnia skåp, där allt skulle få plats. Skåpet skulle va 120 bred och ungefär 150-200 com högt och Jimmiemartin designat!

 • Cecilia S skriver:

  1) Jag älskar den smala höga byrån med smålådor i vitt.
  2) Absolut den höga byrån i vitt då min hall är ganska liten och med 2 småbarn och 1 bebis är förvaring A och O och en sådan byrå skulle lösa en hel del problem.

 • Jessica skriver:

  1: Den läckra höga byrån i vitt med måtten 110*40.
  2: Ett läckert designat nyckelskåp med plats för många nycklar. Tänk storfamilj.
  Gärna högt och smalt. Ca 60*20 cm. Ordning och reda på småprylar gör underverk för vardagen.

 • Löparflickan skriver:

  1 Min favorit är den vita bänken med lock.
  2 Min drömmöbel är en möbel där man får plats med mycket skor men också blir av med vantar, mössor och sådant som bara ligger överallt. Storleken spelar inte så stor roll.

 • Malin N skriver:

  Min favorit är den svarta byrån 40×64
  Min drömmöbel är ett skoställ som kan rymma alla de skor jag och min sambo har framme, utan att det ser överfullt ut

 • sara skriver:

  Beslutsångest om jag ska börja blogga igen eller inte!
  Ja eller nej? svara på bloggen! 🙂

 • qat skriver:

  1. Den svarta "sittbänken" med lådor och grå dyna uppepå.
  2. Faktiskt den Enter-möbeln jag nämner ovan, och den skulle jag vilja ha i måtten 150 cm x 50 cm (drömmåtten).

 • Ann-Carlotte skriver:

  1. Min favorit är Multiskåpet, gillar storleken och att det finns spegel.
  2. Mindrömmöbel är en sitt bänk med byrå och förvaring. Den ska vara ca 40cm djup 2meter bred och hyllan ska vara ca 150cm hög. Och en mjuk och snygg dyna att sitta på.

 • Luca skriver:

  Jag är väldigt förtjust i den vita byrån med sittplats. Den är både elegant och funktionell; en drömmöbel, helt enkelt, i vår hall. Jag har letat efter en sådan möbel ganska länge nu och särskilt saknar jag den nu, på vintern, när man ska hitta förvaring åt alla vantar, mössor och galonisar… Och det är perfekt höjd för de minsta i familjen!

 • Johanna skriver:

  Min sambo heter Hans K, så den här tävlingen kunde jag inte missa 😛
  1. Jag gillade verkligen byrån på höga ben.
  2. Har med ljus och lykta letat efter en snygg, diskret och funktionell möbel för förvaring av alla mina stallkläder. Ett snyggt skåp med snygga luckor och massor med förvaring hade varit perfekt. Mått ca B100xD40xH200.

 • Jill Persson skriver:

  1) Jag tycker att sittbänksförvaringsmöbeln är den mest tilltalande för mig, det var dock svårt att bestämma…
  2) Jag skulle nog säga samma typ av möbel men med 4 stora lådor, för förvaring av mössor, vantar mm mm

 • Jill igen... skriver:

  Ooops glömde måtten på nr 2) den bör vara 100 bred och 45-50 djup för att passa mig 🙂

 • Anonym skriver:

  Jag tror att denna möbel svarar på båda frågorna 🙂
  1. Byrå sittplats är min Enter-favorit.
  2. Måtten på ovan nämnda hallmöbel i färgen vitt och måtten 120x36x46 är min drömmöbel!

 • Marlene Svensson skriver:

  1. Den Enter-produkt jag älskar mest är serien zig zag, framförallt denna snygga och stilrena sideboarden i vit!
  2. I vår hall är det framförallt under vinterhalvåret ren kaos med alla barnens handskar och mössor skulle därför önska mig en enterbyrå i vit strl 40x 64, då kan vi gömma bort allt och dessutom pryda hallen med ngt vackert!

 • Sofie Altuntas Lindholm skriver:

  1. Byràn med sittplas i är riktigt fin <3
  2. En drömmöbel i hallen är en làng snygg spegel sà dà skulle Enter spegel 40x160cm i ek passa perfekt!

 • Madeleine skriver:

  1. Enter bänk med lock vit och grafitgrå sits är min favorit. Den kommer verkligen lysa upp i min hall, och gå bra ihop med min fågellampa..som jag fortfarande måste sätta upp. En lila kudde på bänken binder ihop den med resten av mitt hem.
  2. 80 bred och 50 djup, är bästa måtten för mig. 🙂

 • Erica skriver:

  1. Hallbänken med 6 lådor överst och 2 lådor underst, i vitt.
  2. Vår väldigt trånga tvättstuga/grovingång är i desperat behov av en långgarderob på ena sidan med längden 2,60 m. Inne i garderoben hade jag behövt hjälp av någon kunnig för att få ut så mycket förvaringsmöjligheter som det bara går.

 • Eva skriver:

  Jag tycker om just precis den där 60 centimeters hopfällbara klädhängaren! Det mesta i Enter-serien är supersnyggt, men med min trånga avlånga hall vore just hängaren en liten dröm. Att få plats med gästernas rockar när det behövs, och lika snabbt bli av med nåt som hänger i ögonen när det inte behövs!

 • Marielle skriver:

  Min favorit är den vita bänken med lock, som man kan sitta på.
  En snyggare inbyggd skoförvaring, 60 bred och 30 djup.

 • MyzaaN skriver:

  1. jag gillar kldähängaren här ovan 😀
  2. samma som innan den skulle passa så bra i vår LILLA hal men ändå med behov av mycket förvaring. 60*33*20 gillar bäst i svart !

 • Maria skriver:

  1. Oj va snygga produkter… Min favorit är den ihopfällbara hängaren.
  2. Just den hängaren 60 cm i vitt hade vart perfekt i vår hall. Kanske tillsammans hylla vägg

 • /L otta skriver:

  1) favorit är den hopfällbara klädhängaren. snyggt och genialt. jag gillar krokar, min man vill ha galjar 🙂
  2) en kombinationsmöbel. en rejäl skohylla (säg för en 12-16 par) nederst, sedan klädstång med galjplats (så maken blir nöjd), en hylla överst för gästers halsdukar och mössor och så öppna fack till höger (6 st? så får alla i familjen ett och ett bonus för tygkassar och ett för gäster). och så krokar på högergaveln för cykelhjälmar, väskor etc. kanske en liten fällstol på gaveln också. mått? kanske 45-50 djup. väggen är nog 190 cm men ska man få plats med sittplats får den väl vara 150 bred. och inte för hög, 170cm? tja, jag får nog platsbygga 🙂 tror solgult kunde vara något när vi sen kommer till färgval. eller ljusgrått som allt annat (NCS 0500)…

 • Ramona skriver:

  1) jag gillar bäst den viat byrån (sittplats 120x46cm)
  2) den byrån jag nämnde ovan, den skulle vara perfekt i vår tambur. Vi har precis flyttat in i vårt nya hem och har önskat en vit byrå, som man kan sitta på i tamburen. Och den från Enter skulle ju vara perfekt!

 • Anonym skriver:

  Gillar allra mest den lilla luftiga byrån med öppen förvaring längst ner. Bäst och snyggast för den lilla hallen.
  Den allra bästa kombinationen skulle ändå vara den, tillsammans med den bästa hängare jag sett. Letat och letat, men det är ju Enter som är min drömmöbel!
  God Jul!

 • AnnaJ skriver:

  1. Bänk med lock i vitt
  2. Ett vitrinskåp som är enkelt och utan extra utsmyckningar. Typ funkisstil. Helst i vitt eller grått. Mått? H 175 cm B 75 cm D 35 cm

 • Gia Prytz Isgren skriver:

  1. Skulle välja byrån med måtten 40*110 i svart för formen är rolig tycker jag, som ett utropstecken i hallen.
  2. En platsbyggd bänk med finurlig förvaring och som man kan sitta på förstås med måtten 80*40 cm.

 • Nathalie skriver:

  1.Enter byrå sittplats vit, grafitgrå sits
  2.Min drömhall byrå vore utan tvekan en snygg skohylla. Något som ser liten ut, praktiskt men snygg också. Den får gärna vara avlång, men inte mer än 45cm hög, 30cm bredd och 100cm lång. En design så att inte alla smutsiga skor syns är super.

 • Anna P skriver:

  1)Vår hall gapar tom..
  Likt en stor gom..
  Det är sant som skrivet i Enters presentation att första intrycket skapas i detta rum,
  Därför känner jag mig nu lite dum,
  För det stämmer ju inte alls att vårt hem är skralt och kalt,
  Glad att Fridas kalender omnämner Enter,
  Nu vet jag vad jag ska önska mig för presenter!
  2)Finns redan hos HansK i kollektionen Enter, Byrå sittplats 120x46cm
  120x36x46cm

 • 1. faktiskt den hängaren man kan vinna eller den avlånga byrån..praktiskt o snyggt
  2.just denna man kan vinna vill jag ha till hallen eftersom min kära make pajat våran klädhängare med sina tunga jobbe kläder..visserligen var det sånt gammalt plast kraf som inte tålde så mycket ha ha

 • Sylvia skriver:

  1. Enter bänk i svart med avtagbar dyna är favoriten.
  2. Bänken ovan vore toppen. Får inte plats med så mycket mer och den har allt jag behöver.Bra i färgen svart så den inte chanserar, avställningsmöjlighet och sittplats på dynan, förvaring under locket,plats för skor. Kommer under med dammsugare och tvättmopp. En möbel för en hall i compact living.
  Hängaren ovanpå det så vore det perfekt. Vinner jag inte så får jag baske mig klura ut och göra en egen. Hur det nu ska gå till? Här ser man så mycket fiffigt, som man inte vet att det finns bara.

 • johanna Sjödin skriver:

  1) Min favorit är helt klart Byrå sittplats 120x46cm i vit.
  2) Min drömmöbel i hallen skulle vara ett bättre skoställ som man inte endast får plats med 6 par skor utan 12 eller 20 i alla fall. Den skulle så fall vara 100 cm bred och 120 cm hög. Det tror jag hade varit perfekt och i trä.

 • Viktoria Olsson skriver:

  1. Byrån med sittplats i oljad valnöt är ju bara grymt snygg!
  2. Min drömmöbel i hallen är ett gammalt kartotek med massvis av små lådor där man kan förvara mycket smått och gott. Därför gillade jag verkligen byrån med sittplats eftersom att det fanns många bra lådor för förvaring i den. 🙂

 • FridaW skriver:

  1. Hög klädhängare 60 cm i svart är så snygg! Perfekt med hatthylla samt krokar för både stora och små i en enhet.
  2. Jag skulle vilja ha en 100 cm bred kombinerad sittbänk med lock med ribbor som skyddar väggen och med krokar i två höjder samt en hatthylla. Alltså en kombination av "Hög klädhängare" och "Sittbänk" fast 100 cm bred och stående ribbor med krokar längs hela sittbänkens/hatthyllans bredd.

 • Susanne Sandström skriver:

  1)Den vita byrån med 5 lådor upptill och hylla nedtill är min favorit.
  2)Drömmöbel skulle absolut kunna vara just en vit byrå med fem lådor med måtten 40X110 cm.

 • Marika skriver:

  1. Jag tycker mest om den svarta byrån med fem lådor från ENTER.
  2. BRIDGEPORT stora vita vitrinskåp skulle jag vilja ha.
  MVH/Marika

 • tornhuset skriver:

  1) Den svarta byrån 40*119cm
  2) Min dröm hall möbel är en som är tillräckligt djup för att få plats med skor i och som har en stor bred låda högst upp på 120 cm och 3 dörrar på vardera 60 cm under. Måtten bör vara 40*120*120.

 • Julia H skriver:

  1. Den breda ihopfällbara klädhängaren i oljad valnöt ser riktigt snygg och praktisk ut.
  2. Drömmöbeln för vår hall i vårt nya hus är en grund garderob som sväljer både jackor, skor, vantar mm. Måtten är 30cm djup, 200 cm bred, 220 cm hög.

 • Nathalie Lind skriver:

  1. Byrå 40x110cm
  40x36x110cm den vita ! denna är min favorit, snygg och praktisk !
  2. Vår hall är liten och trång min drömmöbel vore en skohylla man kan sitta på eller ställa korgar på 100cm bred 45cm hög.

 • Per skriver:

  1.Byrå sittbänk
  2. samma som ovan

 • jonna skriver:

  1. Jag tycker bäst om Stegpall i svart.
  2. Jag skulle behöva en snygg pall för att nå upp till vår hatthylla. Måttet är 40x34x55 cm.

 • Louise skriver:

  1. Min favorit är den höga byrån i svart.
  2. Min drömmöbel i hallen är en garderob med 240 i höjd och 120 i bredd. Djupet ska gärna vara 50 cm. I den önskar jag många, genomtänkta förvaringsmöjligheter och gärna skjutdörrar.

 • Pernilla skriver:

  Favoritmöbeln är bänk med lock i ek
  Drömmen vore en sittplats monterad i väggen med någon typ av skydd för tapeten. I dagsläget har vi en pall men den åker runt i hela huset och är aldrig där den ska vara. Självklart ska den vara hopfällbar så den tar minimal plats. Mått: ca 50 cm bred.

 • Sanna Sund skriver:

  1. Definitivt den fina hyllan i valnöt (Enter hylla vägg b:60cm valnöt).
  2. En låg och bred byrå med många lådor som får plats för mig samt min sambo på morgonen då skosnörena känns omöjliga. Den skulle även vara rätt hög under för att få in ett par låga skor eller två. Mått: b1500 h450 d350.

 • Sanna Sund skriver:

  1. Definitivt den fina hyllan i valnöt (Enter hylla vägg b:60cm valnöt).
  2. En låg och bred byrå med många lådor som får plats för mig samt min sambo på morgonen då skosnörena känns omöjliga. Den skulle även vara rätt hög under för att få in ett par låga skor eller två. Mått: b1500 h450 d350.

 • Ullan skriver:

  1) Bänk med lock – någonstans att sitta som samtidigt gömmer förvaring – en genialisk idé!
  2) Jag skulle vilja ha en kombinerad garderob/skoskåp. Inte djupt, utan som man hänger kläderna i på samma sätt som hängaren ovan – allt för att spara plats och få ut så mycket funktion som möjligt.

 • ESA skriver:

  1. Vit eller svart byrå med måtten 80×119 cm är precis vad jag behöver för att få undan kassarna med strumpor och underkläder från sovrumsgolvet.
  2.Saknaden i hallen är en hatthylla vilket är bara en av grejerna som fattas i min nya hyresrätt (den andra är förvaring, finns inga garderober!)

 • ESA skriver:

  1. Vit eller svart byrå med måtten 80×119 cm är precis vad jag behöver för att få undan kassarna med strumpor och underkläder från sovrumsgolvet.
  2.Saknaden i hallen är en hatthylla vilket är bara en av grejerna som fattas i min nya hyresrätt (den andra är förvaring, finns inga garderober!)

 • Pia skriver:

  1. Den mörka sittbänken med grå dyna.
  2. En lång (ca 2 m) men inte så djup skohylla, med flera hyllor, ca 1 m hög. Förvaring av en massa skor och korgar för vantar etc, och avstjälpningsplats ovanpå. Det önskar jag mig!

 • care69 skriver:

  1. Favoriten är: Klädhängare 60cm hopfällbar.
  2. Ovan nämnda klädhängare skulle vara helt perfekt i vår alldeles för trånga hall. Då vi har gäster får de idag samsas på ett par krokar….inte bra alls….

 • Ellinor skriver:

  1. Den höga byrån med små lådor skulle jag gärna ha i vår hall!
  2. En liten pall, c:a 35-40 cm i diameter, gärna med grått fårskinn ovanpå att sitta på när man tar på sig/av sig skorna.

 • Lina skriver:

  1. Jag gillar Bänk med lock. perfekt för trötta ben i hallen och att gömma vantar och mössor.
  2. En snygg pall som man kan flytta runt. Gärna med smart bförvaring och infällda krokar fickor på sidan. 50×50 och normal sitthöjd.

 • emlisch skriver:

  min favorit är denna byrå: http://hansk1.remote24.se/udn_pyra.aspx?wts.PAGE=h_ix3.htm&wts.ACTION=loginguest&p=k
  Gillar att den är så hög- dvs har utrymme för mkt förvaring av barnens vantar och mössor. och att den inte är så bred oxå är ett plus.
  Jag gillar skoskåp där man praktiskt kan ställa in sina skor och sedan fälls lådan in utan att skorna syns. Börjar bli lite trött på att lillan ska springa runt med barnens skor som nu står i skohyllan, i huset och smutsa ner både här och där. Måttet skulle vara mellan 40-50cm bred för att det skulle passa perfekt på ena kortsidan i hallen.

 • Julia skriver:

  1. Multiskåpet är min favorit.
  2.Den perfekta skohyllan som det får plats massa snygga skor i. Inte större än 35×75, höjd 2,5m 😉

 • Kicki skriver:

  1) Byrån i alla varianter, top notch!
  2) Vitt nyckelskåp med uttag på baksidan för en larmdosa, storlek 12*12cm samt med nyckelförvaring då såklart på resterande yta. Tycker att dosan är så ful men har inte hittat något smart sätt att täcka över den som samtidigt är en smidig lösning.

 • catarina skriver:

  1) klädhängaren hopfällbar 60cm i vitt eller svart
  2)En liten hall man har då blir ju byrån som bara är 40cm bred och 36 djup helt perfekt!:)

 • Lotta skriver:

  1. Enter låg klädhängare valnöt
  2. Denna klädhängare hade passat utmärkt i min hall och måtten är bra. Bredd: 60 cm, Djup 32 cm, Höjd 30cm

 • Anna skriver:

  1.min favorit i entré serien är hopfällbar klädhängare i ek 2. Min drömmöbel är byrå sittplats i ek 120×46, hoppas det passar i nya huset! Inflytt i vår!!!!

 • Viktoria skriver:

  1) Enter-produkt som jag föll lite extra för var spegeln i storlek 40 x 160 cm. Med den produkten svarar jag även på fråga 2). För vi saknar faktiskt spegel i vår hall & det "svär" vi över varje morgon…

 • Sanne skriver:

  1. Byrå sittplats
  2. Ett sko ställ med ca mått 80x32x18cm

 • Jenny Ö skriver:

  1) Byrån med 9 lådor i ek fångade mitt intresse! Perfekt i en hall med lådor i olika storlek!
  2 Egentligen är denna byrå helt perfekt, storleken skulle passa finemang till vår lilla hall och detdär med MÅNGA lådor faller jag som en fura för. Bra med en byrå som utnyttjar höjden istället för att vara så bred.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Bänk med lock är ju fantastisk fin. Det är nog favoriten.
  2, Vår hall är väldigt liten men "drömmöbeln" är en fin rund pall med fyra ben. Perfekt att sätta dottern på när skorna ska på. Eller när man själv är trött och vill vila lite 🙂

 • AnnaS skriver:

  Nyckelskåpet/multiskåpet!!!
  Smart funktion för minneslappar på insidan av skåpdörren!
  Drömmöbel: en skoförvaringsmöbel som rymmer skor för en familj på 5 personer. 1 meter lång och 1 meter hög!

 • Emma skriver:

  1. Stegpallen! Perfekt när man ska hjälpa barnen på med bökiga vinterkläder. Endera sitter jag på pallen eller så kan barnen sitta där. Båda sätten är snälla mot slitna föräldraryggar.
  2. En sittbänk med stoppad sits och öppen skoförvaring i två plan undertill. Ca 140 bred, 60 cm djup och 65 hög.

 • Mia skriver:

  1. Bänk med lock i oljad ek.
  2. Ett skoställ i ek med 3 hyllplan av metallstänger (de flesta har bara 2) eftersom det ryms ett 3-vånings skoställ under hängade jackor. Längd 65, djup 30, höjd 60. Under skulle det finnas en dropphylla i rostfri plåt som man kan dra ut och tvätta av.

 • Hanna skriver:

  En tävling i min smak då vi precis målat om hallen men inte vill sätta upp de gamla möblerna, så nu är det ett förhoppningsvis temporärt kaos
  1. Med både små och stora är min favorit klädhängaren Hög klädhängare 60 cm då det både finns höga och låga krokar, plats för kläder som kräver galge och en hylla för vantar och mössor.
  2. Med anledning av ovan skulle den ultimata möbeln som jag inte hittat än vara en kombinerad hylla/byrå/avlastning. Jag tänker mig en snygg skiva överst, under den en rad lådor för allt jox som annars blir liggande här och var, under lådorna skulle det vara en eller två öppna hyllor där man kan lägga handväska, hjälm, korg med vantar/mössor/skarfs, tidningar mm. Helst skulle möbeln hänga på väggen då det i hallen blir ohyggligt smutsigt och man vill lätt komma åt att städa. Alt stå på ben ca 30 cm upp.
  Så bred som möjligt tycker jag den kan vara, men lika gärna två moduler som man sätter ihop om man har utrymme. Perfekt om lådorna kan rymma A4 så säg att den är 65 cm bred och ca 80 cm (utan ben). Lådorna behöver inte vara så höga för då hittar man inget i dem, ca 10-12 cm höga.

 • Nickan skriver:

  1: Bänk med lock i oljad valnöt. Sååå fin och praktiskt. I like it a lot!
  2: En vägghängd "stol" som går att fälla på något sätt (för att spara plats) med kombinerad skoknäckt som exponeras när stolen är fälld. Skoknäckten för skor som är svåra att få av och stolen för skor som ska sättas på. Storleken bör vara så att en vuxen rumpa får plats på stolen. Denna magiska möbel skulle hjälpa både när man tar av och på sina skor!!

 • Stina skriver:

  den kombinerade "byrå" med sittbänk skulle vara riktigt fin i min hall!
  Den får vara svaret på fråga 2 också:)

 • cornelia skriver:

  1. Bänk med lock i oljad ek är ju fantastiskt stilren!
  2. En drömmöbel i min hall är en smal väggfast hylla (10 cm) höjd 210 cm och bredd 150 cm som instället för hyllplan har rundsvarvade pinnar som är vågrätt fastsatta där jag kan hänga/sätta upp mina snygga klackskor och kanske rikta några spotlights på dom. En fantastisk glammig möbel 🙂

 • Malin skriver:

  1) Klädhängaren 60 cm hopfällbar i oljad ek. Fina detaljer!
  2) Snygg och praktisk klädförvaring är det viktigaste i en hall. Den ska vara flexibel, vara lättanvänd för många gäster och ta liten plats. Jag gillar verkligen varianterna i oljad ek och valnöt, hallmöbler slits mycket och dessa möbler kommer att åldras vackert med tiden. Det viktigaste måttet är att det inte sticker ut i rummet för mycket.

 • Nina skriver:

  1. Bänk med lock
  2. En bänk med sjutdörrar (plats för skor) och med smalare ribbor bak, ändå upp till hatthyllan. I ribborna kan man hänga krogar, korgar mm i valfrid höjd dvs anpassa det efter behov.

 • Karolina Björkstedt skriver:

  1. Bänk med lock – svart
  2. Min drömmöbel är en färgglad byrå gärna i olika gröna nyanser med måtten: 120cm hög, 79cm bred och 40cm djup. Den skulle passa perfekt framför pelaren som avgränsar vår hall med bottenvåningens öppna planlösning.

 • Hanna skriver:

  1.bänk med lock, vit gillar jag bäst.
  2. Jag drömmer om just en sådan bänk med lock som finns i sortimentet, men jag önskar art den skulle vara två och en halv meter lång!

 • kerstin jonsson skriver:

  1.Bänk med lock Enter
  2. Bänk med lock Enter – jag skulle verkligen älska att ha en plats där jag tar av och på skorna, sätter väskan, lägger breven jag inte får glömma och så är den snygg också!

 • Birgitta skriver:

  1. Bänk med lock – svart.
  2. Min drömmöbel till hallen är en garderob med skjutdörrar. Den ska ha måtten 240x112x40 cm. Jag vill helst att den ska vara vit, så passar den in vår snart nyrenoverade hall.

 • Matilda skriver:

  Å köket alltså! 😀
  Zigne.nu

 • Henrik skriver:

  1. Byrå Sittplats, den svarta varianten.
  2. En garderob som inte är så djup, men 120 cm bred. Den möbel vi har idag är på tok för djup!

 • Irene skriver:

  1. Verona stol i vitt med vit trä sits och vitt ryggstöd
  2. Vi har en superliten hall så vi får inte plats med så mycket, men det jag skulle behöva är ett vitt skoställ med måtten 43×23, finns det 🙂

 • Maria skriver:

  1. Jag gillar nog den svarta byrån med sittplats på bäst!
  2. Och en liknande sån är nog även drömmöbeln. Den är så smidig, går att ha alla mössor, vantar, halsdukar, osv. i och man kan även sitta på den medan man klär på sej, hur smidigt som helst!
  Dock vet jag inte vilka mått då jag inte flyttat hemifrån riktigt än.

 • 1. Enter bänk med lock ek, grafitgrå sits
  2. min drömmöbel i hallen är liknande Enter bänk med lock, men för en person: ca storlek 35 x 35 cm på ovansidan och som en låda hela vägen ner (alltså ej hylla under) Vore perfekt för vår lilla hall – förvaring och plats för att sitta när man tar på sig skorna!

 • Jeanette skriver:

  Min favorit är: http://hansk1.remote24.se/udn_pyra.aspx?wts.PAGE=h_ix3.htm&wts.ACTION=loginguest&p=k
  Min drömmöbel i hallen är en lång och stor hatthylla i svart. Det finns plats för korgar ovanpå och snygga annorlunda krokar under.

 • Johanna Josefsson skriver:

  1) Jag gillar den vita byrå med mått 40x119cm, 40x36x119cm bäst.
  2) Eftersom min hall är mycket liten skulle min drömmöbel i detta nu vara cirka en "halv bänk med lock", det vill säga en stol/bänk med måtten 50x34x44 cm. Färgen ska så klart vara vit.

 • Helene F skriver:

  Åh äntligen möbler som kan få plats i min lilla 22-kvadratare!
  1. Jag gillar verkligen enter bänken, helst i vitt med mörk sits.
  2. Har länge letat efter ett vägghängt skolställ, max 90 cm brett, gärna valnöt eller vitt! Under tiden har ett par gamla fruktlådor spikats upp – en lösning som är fin men som tyvärr inte kommer hålla vintern ut…

 • Åsa skriver:

  1. Jag gillar den vita byrån bäst.
  2. Jag flyttar snart och skulle gärna vilja ha något nytt till hallen, måtten vet jag dock inte.
  Jag skulle vilja ha den vita, fina byrån.

 • Jeanette skriver:

  1) Den hopfällbara klädhängaren. Så cool!!
  2) En vägg full av hopfällbara hängare och hyllor etc, etc…så att man kan plocka fram exakt vad man behöver för sina saker just då. Har man som de flesta trångt i hallen, så vore det ju toppen om man kan fälla undan det som man inte använder!

 • Janina S skriver:

  1. Min favorit är faktiskt klädhängaren. Den hade passat oss perfekt som bor två vuxna och ett litet barn i en etta. Smart förvaring som tar lite utrymme är min melodi.
  2. En bänk med lock i samma mått som enterbänken fast med en djup utdragbar låda undertill, allt för att inte ödsla utrymme.

 • Ebba L skriver:

  1) Min favorit är byrån med sittplats på i valnöt (HK-885W-65). Perfekt sätt att utnyttja utrymme och slå ihop två nödvändiga funktioner till en!
  2) En smart skoförvaring som man kan ha på väggen får nog bli min drömmöbel, det är nämligen omöjligt att hitta en snygg sådan! För åtta par skor tror jag att den hade behövt vara ca 150 x 35 cm vilket kanske känns stort, men eftersom man skulle kunna hänga den åt vilken håll man önskar och den egentligen bara behöver vara 15 cm djup tror jag att den skulle kunna funka i de flesta hallar.

 • Marie skriver:

  1. Min favorit är Bänk med lock i svart och…
  2. den är ju precis vad vi skulle behöva i vår lilla hall! 🙂 någonstans att förvara alla mössor & vantar samt någonstans att sitta när allt ska kläs på. Vore perfekt!

 • Johanna VL skriver:

  1.Sittbänken i vitt med lådor (typ byrå).
  2. Det skulle vara en liknande möbel, med sittyta och förvaring.

 • Ellen Hansson skriver:

  1)Min favorit är byrå 40x110cm För att den skulle få plats i min lilla hall och kanske hjälpa till att skapa lite ordning bland mössor,vantar, mobilladdare, nycklar m.m. m.m
  2) Jag skulle önska en smalare byrå med sittplats ovanpå kanske 45 x 35 x 45 cm helst vit eller svart och med en dyna av grått fårskinn.

 • Annica skriver:

  1. Av alla fina enter-möbler gillar jag byrån med fem vita knoppar i oljad valnöt mest för att den skulle passa så bra i mitt hem.
  2. Ovan beskrivna möbel med mått 40x36x110cm passar in i kategorin drömmöbel i hallen hos lilla mig. 🙂

 • Fredrik skriver:

  1) Min favorit är bänk med lock.
  2) Min drömmöbel i hallen utgår från "bänk med lock" fast något högre så större skor får plats på skohyllan, och 120 cm lång istället för 80 cm. Sen får den gärna ha sits av skinn.

 • Stina skriver:

  1, Bänk med lock
  2, Ovan nämnda fast ljupet skulle vara något mindre då vår hall är smal och med få väggar, den gränsar mot både vardagsrum o kök.

 • Linnea H skriver:

  1. Jag gillar verkligen klädhängaren som är hoppfällbar, så smart det skulle vara i vår lilla hall! Jättebra att ha möjligheten att hänga på galgar även i små hallar.
  2. Skulle behöva en mindre djup skohylla också, med måtten 110x25x18.

 • 1. Min favorit är den vita "Byrå sittplats 120x46cm" så fin!
  2. Min drömmöbel i hallen är faktiskt den jag nämnt ovan så måtten blir 120x36x46cm. Saknar verkligen förvaring och sittplats i min hall!

 • Julia skriver:

  1. Byrå 40x36x110 med fem lådor överst och en hylla underst
  2. En enkel bänk i mörkt trä, max 100 cm lång är min drömmöbel.

 • Lina skriver:

  1. Min favorit är egentligen hatthyllan, kroken, hängaren men eftersom en sådan inte behövs i vårt hem föll jag snarare för skolhyllan, den som är 40 cm som skulle passa i vårt hem. Gillar också bänken med lock (som alla andra ser jag) men den får ju inte plats i vår lilla hall tyvärr.
  2. Saknar snygga skoförvaringar, gillar skoskåp men om man vill ha ngt under en hatthylla/krokar finns inte mycket variation. Dessutom har vi en vägg som är 70 cm och möbler tenderar att vara 80 cm.

 • Marie Enarson skriver:

  1. Bänk med lock i ek.
  2. Ovan nämnda möbel är perfket hos mig.

 • Monica Carlsson skriver:

  1.Bänk med lock 80x34x44cm
  2. Vi ska göra om i vår slitna hall och bänken där vi kan gömma undan en del och med sittplats skulle vara perfekt där. Efter en trafikolycka så har min man problem att stå när han ska ta på sig skorna, så en sitt bänk är det vi behöver i vår hall.

 • Carola Stenroos skriver:

  1. Enter bänk med lock svart, garfitgrå sits
  2.Efter en steloperation av min fot, har jag svårt att stå och försöka ta av mig skorna, så jag hoppas att jag vinner bänken ovan!

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Den bruna sittbänken med lock är riktigt snygg.
  2. Då min hall är långsmal behövs det en stor spegel som gör att hallen får ett större djup. Ideala måtten Höjd 240 cm och bredd 150 cm.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.