Annons

24 december – dagens lucka i adventskalendern

Julafton och årets sista lucka. Förväntningarna brukar vara höga och i år tror jag inte att någon blir besviken. Vålamagasinet i Uppsala har nämligen laddat på med ett fantastiskt pris. I potten på dagens kalenderlucka ligger två designklassiker till ett värde av drygt 30 000 kr! En svart Jetsonfåtölj från Dux i skinn (butiksvärde ca 23 950 kr och en svart AJ-golvlampa från Louis Poulsen (butiksvärde ca 6 420 kr). Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande frågor och skicka ditt svar i ett mail till: [email protected] Du har en vecka på dig! Se bara till att mailet kommit in före midnatt på nyårsafton – så är du säker på att du är med. Glöm inte att ange namn och postadress så att vi kan skicka varorna till dig om du vinner. Stort tack till Vålamagasinet i Uppsala för de fina priserna. Och lycka till!
 
1) Vilken av Dux möbler är din favorit, förutom Jetson fåtöljen? Motivera kort.
2) Om du skulle köpa en pendel från Louis Poulsen, vilken skulle du välja? Motivera kort.
3) Vad är det viktigaste för dig när du handlar möbler och inredning på nätet? Beskriv kort.

Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till Johanna Olofsson som Vålamagsinet utsett till årets vinnare. De kommer att kontakta dig inom kort!
*Tävlingen pågår tom 31/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Vålamagasinet. Juryns beslut kan ej överklagas. En svart Jetsonfåtölj och en svart  AJ-golvlampa (tot. värde ca 30 000 kr) ligger i potten. Genom ditt deltagande i tävlingen medger du till kommande nyhetsutskick från Vålmagasinet och Trendenser. Du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.