Annons

23 december – dagens lucka i adventskalendern

Snart julafton, bara en ynka dag kvar. ”Dan före dopparedan” till ära ligger ett riktigt fint pris i potten, sponsrat av finska designikonen Artek. Bakom lucka 23 döljer sig nämligen en Pall60 värd 1 900kr! Vinnaren får välja en jubileumsutgåva som finns med målad sits i färgerna svart, vit, gul, grön, orange (ben i lackad björk). Allt du behöver göra för att delta i dagens tävling är att svara på följande tre frågor i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt fram till midnatt på dig. Lycka till!

1.    Hur många år firar Arteks Pall 60 nästa år?
2.    Vilken känd svensk möbelbutik inledde Artek ett samarbete med under hösten 2012?
3.    Vilken funktion skulle pallen fylla i ditt hem? Berätta kort.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Maja som svarade kl 14:49:39. Hör av dig så ska du få mer information om hur du hämtar din vinst!

*Tävlingen pågår tom 23/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Artek. Juryns beslut kan ej överklagas. En pall värd ca 1900 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  1) Kan det vara 60 år?
  2) Jag tror det är Malmsten butiken i Stockholm där det öppnades en Artek shop in shop i november http://www.malmsten.se/
  3) Jag skulle ställa pallen i sovrummet och ha den som sängbord. Kan inte tänka mig en vackrare sak att slå upp ögonen mot 🙂

 • Anonym skriver:

  Svaret på fråga 1 ska vara 80 år! Får jag ändra mig?

 • Anna, igen skriver:

  Det är jag som har skrivit alla tre svaren ovan!

 • 1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Jag skulle ha den i hallen, där jag snart ska placera en stringhylla och ha som min arbetsplats. Jag vill ha en nätt enkel pall/stol då hallen är trång och denna skulle passa utmärkt att bara skjuta under bordsskivan.

 • malin eriksson skriver:

  1. Hur många år firar Arteks Pall 60 nästa år? = 80 år!
  2. Vilken känd svensk möbelbutik inledde Artek ett samarbete med under hösten 2012? = Malmstenbutiken
  3. Vilken funktion skulle pallen fylla i ditt hem? Berätta kort. = Jag är inte inte så lång så jag behöver pall för att komma upp i höga skåp eller byta gardiner, med denna fina pall skulle jag slippa be sambon om hjälp varje gång! =)

 • finafrun.se skriver:

  1. 80 år
  2. Artek öppnade en shop-in-shop i Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Pall60 skulle få delta i alla sociala tillställningar i vårt hem – både planerade och oplanerade. Här knackar det ofta på dörren och grannarna, vänner eller släktingar är alltid välkomna in. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Fast ibland får ju någon stå 😉
  Med Pall60 skulle ännu fler få stjärterum!
  Pall60 skulle dock alltid få stå framme. Så vacker att den smyckar rummet och lätt-tillgänglig när man behöver bli en bit längre.

 • Solbritt skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle passa perfekt i mitt lilla kök där jag ofta behöver något att slå mig ner på

 • Ebba skriver:

  1.80 år!
  2.malmstenbutiken
  3. Har just nu en ful liten pall i mitt kök som används som sittplats ibland men också för att nå upp i de översta skåpen. Där hade jag gärna haft denna fina!

 • Cecilia skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstenbutiken i Stockholm
  3) I ett hem med få kvadratmeter är det perfekt med möbler som kan fylla flera funktioner – sängbord, extra sittplats både till vardags och för gäster, temporär förvaring (böcker, textilier etc) – och den gula färgen skulle ge en riktig färgklick här hemma!

 • marty skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Jag skulle ha den i köket för att nå upp till skåpen närmast taket. Går inte ens om jag står på tå.

 • Jessica Sundberg skriver:

  80 år
  Malmstensbutiken
  Troligen kommer den användas som klädeshängare som alla andra stolar vi har hemma 🙂

 • erika skriver:

  1.80 år!
  2.malmstenbutiken
  3. pallen skulle få stå i köket så att jag når upp överallt. Sambon skarttar åt mig när jag måste hämta en klumpig stol varje gång jag ska ta ner nåt från översta hyllan…

 • Britta Högström skriver:

  1. Det blir 80 år. Alvar Aalto skapade pallen redan 1933!
  2. Malmstenbutiken
  3. Förutom alla uppenbara funktioner en sådan här fin möbel har
  så skulle den fröjda mitt hjärta varje dag.

 • Nina skriver:

  Hej!
  1. 80år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle fylla funktionen som extra plats och färgklick vid matsalsbordet i v-rummet! Det du!

 • Maria skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle stå i köket så jag lättare kan nå de översta hyllorna i mitt 50-talskök. Som det är nu når jag inte det två översta hyllplanen.

 • UA skriver:

  1) De firar 80 år.
  2) De inledde ett samarbete med Malmstens.
  3) Den skulle vara mig behjälplig i många situationer; när jag skall byta glödlampor högt upp, i köket för att nå skåp högt upp och i hallen att sitta på när man tar av sig skorna.

 • Jonna skriver:

  1. 80 år
  2. Artek öppnade en shop-in-shop i Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Jag bor i en underbar lägenhet med äldre planering vilket resulterar i en tak höjd på näst intill 3 meter. Som ni förstår är det svårt att nå upp till saker om man är ynka 160 därav skulle pallen hjälpa mig en hel del så jag inte alltid behöver dra fram stegen.

 • Marie skriver:

  1 80 år
  2 Malmstensbutiken
  3 Den får bli minimalistiskt nattduksbord + pall för att nå hela garderoben = sovrumsräddare 😉

 • Caroline skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den skulle hjälpa mig att nå de översta hyllorna i köket istället för att klättra på diskbänken som jag gör idag.

 • Helena Å skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Den fantastiska pallen skulle stå i vår hall och fungera som stol när man (tex gravida jag) behöver få på och av skor och stövlar, och sedan kan vår lilla knatte sitta där och få hjälp av och på med kläder. Den hade också fått dubbla som avställningsyta för post och för nycklar, plånboken och allt annat man oftast behöver ha med sig när man ska utanför dörren.

 • Tess skriver:

  1, 80 år
  2, Malmstenbutiken
  3, Den skulle stå på ovanvåningen vid vår stora altandörr i vårt hus från 1800 talet. Under sig skulle den ha en trasmatta från house doctor. Troligtvis skulle pallen oftast prydas av en tvååring som ska spana ut!

 • Hanna B skriver:

  1. 80 år.
  2. Artek öppnade en shop-in-shop i Malmstenbutiken i Stockholm.
  3. En orange pall skulle få husera i vardagsrummet och agera sittplats, avlastningsyta och/eller fotpall. Men troligen skulle någon av våra pälsbollar till katter lägga rabarber på den och vi tvåbenta skulle vara glada om vi fick damma av den någon gång i bland.

 • Maria E skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Pall60 med mycket klass skulle jag använda som piano-pall under mina dagliga spelstunder.

 • Malén skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle bli nattygsbord i mitt väldigt lilla sovrum

 • Cecilia skriver:

  – 80 år.
  – Malmstensbutiken.
  – Pallen skulle finnas vid min pysselvrå, så att jag kan bjuda in en vän att pyssla med mig.

 • Anonym skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken.
  3. Den skulle bli en del av vardagen och hjälpa småkillar att nå undanlagda godispåsar i köksskåpen, vara en extra sittplats när många vänner dyker upp, antagligen ha en tidningshög lik lutande tornet i Pisa på sig ibland, få utstå saftspill och glassklet, bli omkullvält och använd som hinderbana

 • Mia skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken på Strandvägen
  3. Hos oss skulle denna fina pall få ha flera funktioner, men främst som extra sittplats i vårt lilla kök och som ett piggt designtillskott med sina klassiska linjer! Lite roligt också att pallen är jämngammal med vårt kära gamla 30-talskök, då kommer den känna sig som hemma 🙂 När vi inte behöver ha pallen till extra gäster vågar jag mig på att gissa att vår katt skulle ligga och jäsa på den i närheten av den varma spisen, han har god smak den där kissen!

 • Anna Sofia Lydia skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstensbutiken.
  3. Vi har endast sex stolar i hemmet och inte plats för fler. En pall däremot får rum och ger plats till ytterligare en trevlig middagsgäst vid matbordet. Hurra!

 • johanna skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken i Sthlm.
  3. Jag skulle ha den i vårt kök/vardagsrum som ett vackert blickfång och perfekt att ta fram som en extra sittplats vid matbordet eller soffan när vi blir många samlade.

 • Johanna skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken på Strandvägen
  3. Pallen skulle få en blandad uppgift. Främst som sängbord men också som extrastol när det kommer fler gäster än det finns stolar.

 • Anonym skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Om jag fick äran att vinna den fina pallen skulle jag vilja ha den i gult och den skulle få förgylla ett hörn i vårt kök till våren!

 • Erica H skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Om jag fick äran att vinna den fina pallen skulle jag vilja ha den i gult och den skulle få förgylla ett hörn i vårt kök till våren!

 • 1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Den gröna pallen ser ut att matcha tapeten i vår lilla bebishörna perfekt. Och alldeles lagom stor för att rymmas bredvid sängen så att mamma & pappa kan sitta där när John Blund tar lite tid på sig. Utmärkt även för framtidens sagostunder och en klassisk möbel som vår Marsipanros kan ha med sig genom hela livet.

 • Cecilia skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstensbutiken i Sthlm
  3) Varierande funktion, såklart, precis som det ska vara med en pall… En sittplats, en bli-längre-hjälp-å-nå-upp-i-skåp, ha fin lampa stående på sig, ha inspirerande tidningar liggande på sig, sätta barnen på och fixa med skorna, vara snyggo och bara vara… En alltiallo, helt enkelt!

 • Stina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Jag skulle ha den som intredning på min dotters rum!

 • Jennifer Benisty skriver:

  1.80år
  2.Malmsten
  3.Helt klart är det min minsta kille som skulle uppskatta vinsten bäst då han äntligen skulle nå upp till sin bror som bakar. Oklart om storebror skulle uppskatta det lika mycket dock ??

 • Christina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Allt nytt som kommer in i huset blir en ny favoritplats för katten. Så skulle det bli även för denna pall. Men det är OK!

 • 1) 80 år
  2) Malmstenbutiken i Stockholm
  3) Hemma hos mig skulle den få pallen med stort p i hallen. Som saknas just nu och som vi letar efter

 • Lina skriver:

  80 år
  Malmstensbutiken
  Funktionen blir ytterligare ett berg att bestiga för vår klättersugna 1,5 åring. Ett snyggt berg som även får vara matbord då han har bjudningar, grund till kojbygge och i framtiden skrivbordsstol…

 • Anonym skriver:

  80år och Malmstensbutiken Stockholm. Pallen med svartsits skulle vara perfekt i vårt kök. Min son skulle få stå på den och titta ut genom fönstret på bilar medan jag lagar mat!

 • Cattis skriver:

  Det var jag som skrev inlägg ovan, mitt namn föll bort 🙂

 • Jeanette M skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Den fina färgglada pallen skulle förena nytta med nöje i vår hall, dvs fungera som sittplats vid på och avklädning samt sprida värme och glädje som den färgklick den är i orange. Det sista vi ser innan vi lämnar hemmet och det första vi ser när vi kommer hem. Härligt!

 • Amanda B skriver:

  Hej.
  1. De har funnits i 80 år.
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Jag skulle vilja ha den gröna som en extra sittplats i mitt trånga kök, eller som ett litet avlastningsbord med tidningar och en snygg lampa på. Exempelvis med blocklamp eller worklamp från design house på.

 • Malin skriver:

  1. 80 år.
  2. Artek öppnade en shop-in-shop i Malmstenbutiken i Stockholm.
  3. Den skulle fungera som en extra sittplats vid kreativa stunder.

 • Kicki skriver:

  1) 80 år
  2) Malmsten i Sthlm
  3) Pallen kommer att få en fin plats i 10-åringens rum som avställningsyta och sittplats. Den kommer sedan följa honom genom hela livet.

 • Annika skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Jag är 158 cm (alltså inte så lång) och behöver ofta något att stå på för att nå saker. En snygg pall som kan vara placerad bra till i hemmet skulle underlätta mycket av mitt dagliga pyssel.

 • Stina skriver:

  1, 80 år
  2, Malmstensbutiken i Sthlm
  3, Har en stringhylla med skrivbordsskiva och där jag länge letat efter en stol. Pallen skulle vara perfekt för det ändamålet. Vår hylla står i en lägenhet med mkt öppen planlösning där hyllan gränsar,ot hallen och ytterdörren. Pallen skulle därför också fylla flera behov, tex sittplats i hallen när man ska sätta på sig skor.

 • Cia Wedin skriver:

  Pallen fyller 80 år! Den visas hos Malmstensbutiken i Stockholm. Jag skulle ta med mitt platta paket (pallen kommer isärmonterad i fin kartong) till min studerande dotter som bor i NYC, med 5 m takhöjd och utsikt över Manhattan skyline, men en akut brist på fina möbler. Vilken suverän present det skulle vara, att komma med en liten snygging i handbagaget när vi hälsar på!

 • Alexandra S. skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle passa perfekt i min sons rum. Jag skulle använda den när jag läser en bok till honom innan han sover!

 • Emma W skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle få stå i groventren där vi verkligen saknar en sittplats. En smidig och FIN pall, som inte tar så stor plats skulle vara toppen!

 • Lotta skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Den skulle passa bra i min hall. Som extra sittplats vid av och påklädning.

 • Anonym skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle fungera som extrastol i mitt kök.

 • Lisa skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten i Stockholm
  3. Som nattduksbord till min son! Han har fått en väckarklocka nu när han börjat skolan och behöver någonstans att ställa den! Denna pall vore perfekt!

 • Louise skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Som detalj i köket och istället för köksstege.

 • Patricia skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Min tvååring älskar gult. Så en gul pall skulle få stå i hans rum och jag gissar att han skulle kliva upp o ner på den, otaliga gånger per dag, eftersom vi är inne i klivperiod nu. 🙂

 • Sylvia skriver:

  80år
  Malmsten i Stockholm
  Compact living kräver praktiska möbler och pallen kommer skjutas under eller stå vid väggbordet som går att fälla ner.Stapelbar gör att jag skulle behöva flera då de inte stjäl mer golvyta.Snygg som tusan dessutom!

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Pallen skulle vara i köket för där finns det alltid behov av en extra sittplats, något att stå på eller något att ställa saker på…

 • Elwira76 skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle göra sig som perfekt extra sittplats i vårt hus – i vardagsrummet, matrummet eller på ovanvåningen beroende på var behovet finns just då. En pall är ju så enkel att förflytta och passar in överalllt!

 • Annika skriver:

  1. 80år
  2. Malmstensbutiken
  3. En snygg och nätt pall som skulle fungera utmärkt som en exponeringsyta till ett fint litet stilleben någonstans i lägenheten!

 • Jenny skriver:

  1. 80 år!
  2. Malmstenbutiken
  3. En pall med orange sits skulle passa fantastiskt bra i vårt kök, att sitta på och för att nå höga hyllor för mig som är lite ’kort i rocken’! Min man har containerfyndat oranga plaststolar från en gammal skolmatsal och pallen skulle vara en fin matchande accent!

 • Louise skriver:

  1. 80år
  2. Malmsten i Stockholm
  3. Åh den skulle bli min högra hand, och finnas vid min sida när jag inte räcker till. Jag flyttar till min första lägenhet i början på januari och jag delar den gärna med Arteks Pall 🙂
  God Jul!

 • Ylwa Is skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. I mitt lilla, lilla hus på landet fyller varje möbel sin funktion och väljs med omsorg; estetisk och praktisk. En så fin pall skulle vara en välkommen extraplats för gäster, ett fint litet bord vid sängen, och perfekt för den stora clivian när fönsterbrädan inte räcker till!

 • Maria W skriver:

  1)80 år.
  2)Malmstensbutiken
  3)Jag, maken och vår lilla dotter bor i en mysig 3-rummare som vi trivs bra i. Vi tycker om att bjuda över folk till oss och bara umgås. Det vi dock kan märka är en liten nackdel är att vi inte har så många stolar att det alltid räcker. Denna pall skulle vi enkelt kunna ställa in i det rum där det behövs extraplatser för tillfället, utan att det ens är krångligt!Perfekt till alla te- och middagsbjudningar!

 • Emelie skriver:

  1. Den älskade pallen firar 80 år!
  2. Malmstensbutiken på Strandvägen i Stockholm
  3. Älskade pall vad jag saknat dig, du skulle få mitt hjärta att bulta varje gång jag kommer hem, du skulle möta min blick i vår alldeles för lilla hall men göra känslan desto lyxigare. Jag önskar att du kommer till mitt hem och aldrig nånsin går igen.

 • Malin skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den skulle ha en mobil funktion och användas vid olika behov. Sitta, stå, titta, klättra på, ställa av och inspireras av.

 • Hanna Fornhem skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Spenderar min 35-årsdag hemma med feber. Ägnar mig åt att tävla istället gör att julstressa:)
  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Här skulle den verkligen komma till nytta. Vi har ett litet hus och utnyttjar alla förvaringar som finns uppåt väggarna. En lite, lätt och läcker pall vore perfekt att ha i köket till just att nå!
  Må gott!

 • Johan Kitti skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle vara perfekt i köket så att ungarna när upp till hyllan där pärlorna står.

 • Nina skriver:

  Ojojoj, precis vad jag önskar mej…:)
  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. En kringvandrande funktion. Skulle behöva den till så mycket. Höjder, köket, barn, litet bord bredvid säng/fåtölj, hallen. Den skulle nog cirkulerar runt. Och den är så fin bara i sig. Har länge önskat mej en vit, svart eller gul!

 • Maja skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  Tillsammans med mormors antika möbler skulle detta underverk till pall förgylla ett minimalistiskt kryp-in. Med klassisk design, färg och form skulle en Artek pall 60 i hemmet åter bringa liv och nytt hopp åt en fattig student i stundande tentatider.

 • Eva skriver:

  ett: 80 år
  två : Malmstensbutiken
  Den skulle i mitt kök få stå så jag slipper stå på tå för att översta hyllan nå 🙂

 • Anonym skriver:

  80 år
  Svenssons i Lammhult
  En flyttbar sittplats som man sitter på med finess

 • Tintan skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Det är min drömpall som skulle funka som extra sittplats i hela hemmet.

 • Catrine skriver:

  80 år
  Svenssons i Lammhult
  En flyttbar sittplats som man vilar rumpan på med finess

 • Mathilda skriver:

  1.80 år
  2. Malmsten
  3. Jag skulle ha den brevid MIN sida av sängen. Dels för att bli glad varje gång jag ser den o dels för skadeglädjen att jag har en o inte min man hehe.

 • Monika skriver:

  1. 80år
  2. Malmstenbutiken
  3. Pallen skulle få stå i vår snart färdiga bastukammare. Det är väl där en finsk pall passar bäst?

 • Ann-Sofie C skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken (I Stockholm)
  3. Den skulle hjälpa mig i livets alla skeden när jag själv inte står pall.

 • Maggan skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Bredvid soffan att lägga boken och läsglasögonen på så jag slipper leta efter dem

 • AnnCatrin skriver:

  1.80 år
  2. Malmstembutiken
  3. En extra plats att erbjuda i många vänners goda lag. Sen är den fantastisk bra att stapla om man har flera. Sen är den bara snygg att se på!

 • Elisabeth A skriver:

  80 år
  Malmstensbutiken
  Pallen skulle flyttas runt varhelst det behövs en extra sittplats eller avlastningsbord

 • Hanna KE skriver:

  1. 80 år
  2. Artek öppnade en shop-in-shop i Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle förgylla vår hall med dess härliga, sprakande färg. Funktion blandas med en vacker upplevelse även för ögat. Bi har letat efter en liten sittplats för den som vill sitta ner och knyta skorna men det har inte varit enkelt att hitta något som dessutom varit snyggt, denna uppfyller kraven vad fet gäller funktion och fin design! Stort gilla!

 • Britta skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle passa finfint som sängbord hemma hos mig!

 • Niklas skriver:

  1. 80år
  2. Malmstensbutiken i sthlm
  3. Den skulle fått hedersplatsen i hallen.

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Vilket sammanträffande! Har just konstaterat att min gamla pall ser sliten och trist ut i mitt nyrenoverad badrum. Ersättaren (med vit sits) skulle få stå vid mitt inbyggda toalettbord.

 • Åsa skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Sthlm
  3. I hallen för det gäller ju att göra ett bra första intryck.

 • Kaffehörnan skriver:

  Gud vilken grej och snyggt värde. God jul

 • Mia skriver:

  1. 80år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Som sängbord

 • Annika skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Jag skulle ha pallen i hallen i min lägenhet, där skulle en pall verkligen behövas. Jag får stå eller sitta på golvet för att sätta på mig skor. Jag är inte heller så lång, så då skulle jag också få en pall om jag ska ta ner något från en hög hylla. Har bara datastolen (hjul under) och köksstolar som går om kull direkt om man ska stå på dem.

 • Johanna skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Min Pall60 i gult ska bara få finnas till och flyttas runt var helst den behövs i lägenheten. Funktionell form i sitt allra bästa utförande!

 • johanna skriver:

  1) 80år
  2) malmstenbutiken i stockholm
  3) den vita skulle stå vid tv:n bredvid min klassiska i björk som jag fick av min farmors syster när jag fyllde 20.. Hon hade sin i köket. Jag har min som extra sittplats, soffbord, tidningsbord mm. Trender kommer trender går klassiker består.. God jul förresten Dan före Dan…

 • Karin LG skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. I vår hall finns det alltid behov av en pall…
  Med små barn behövs det alltid någonstans att sitta när man ska på och av med kläderna! Det lär du bli varse om;-) Så en pall skulle vara ett fantastiskt tillskott!

 • Emma skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Allt i allo. En snygg pryl som skulle förgylla mitt hem.

 • Jenny skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmsten,
  3. Jag skulle placera den i hallen. Behöver något vackert att sitta på och skulle liva upp ett annars trist rum.

 • Anna E skriver:

  80år
  Malmstenbutiken
  °°°°°°°Den här pallen skulle vara "det lilla extra" som den tomma platsen på julmiddagen eller när man efter en lång arbetsdag vill avlasta benen eller slå sig ner på den när man tar av sig skorna.

 • Marina skriver:

  1. 80 år.
  2. carl malmsten butiken på strandvägen
  3. Jag skulle vilja ha den orangea fina pallen som ett sidobord som flyttar med mig runt om i lägenheten. Först för en sängfrukost i sovrummet för att senare hjälpa till med eftermiddags fikan i soffan och kanske till och med kvällsdrinken också.

 • Lina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Nattduksbord eller hallpall kanske. Den skulle kunna fylla flera funktioner.

 • Amanda B skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i stockholm
  3. Den gröna skulle passa väldigt bra i mitt lilla kök som en extra sittplats, eller som avlastningsbord för tidningar och någon lampa. Gärna tillsammans med work lamp i guld eller block lamp från design house stockholm.
  God Jul!

 • Elin skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Den skulle piffa upp och göra mitt hem färgfullt!

 • Gisela skriver:

  1. 80år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm.
  3. Hallen såklart. Den är en lagom färgklick som garanterat alla gäster kommer lägga märke till.

 • Johanna h skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstenbutiken
  3) Skulle få fungera som sängbord för sambon vars smågrejer/böcker nu dräller omkring lite varstans i brist på annat!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, 80 år
  2, Malmstensbutiken
  3, Den hade fått stå och vara snygg i vår lilla hall. Samt att dottern kan sitta på den när man tar på henne skorna 🙂 Perfekt.

 • kaarina skriver:

  1.80 år!
  2.malmstenbutiken
  3. Har just nu en ful liten pall i mitt kök ( då och då har jagmånga gäster)

 • Lotte skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Ska stå i hallen så man kan se den direkt
  och kan användas för att ta av och på skor

 • Annika K skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Jag önskar mig en pall till badrummet där jag kan sitta och måla naglarna i lika vackra färger som pallarna!

 • Carro L skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Om jag vann så skulle jag välja en grön pall.
  Den skulle stå i vardagsrummet med en lampa i
  industristil placerad där på. Inte inköpt ännu,
  men vid en vinst så får jag ta mig råd 😉

 • Ingrid J skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken i Stockholm.
  3. Den skulle passa perfekt i min hall.Då får gästerna något vackert att titta på när de kliver in genom dörren. Sen har de något att sitta på om det behövs också.

 • Fröken Maria skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Pallen kommer ha många funktioner, så som det är tänkt med en pall. Den kommer att få ha sin plats i köket, där barnen kommer att stå på den när vi lagar mat och när de behöver nå något på bänken. Jag kommer använda den för byta ut spotlights och för att komma åt de fina tårtfaten i överskåpen. Och när vi har extra gäster kommer de få äran att få sitta på den. Vi kommer att slita på den, och njuta av den, precis varje dag.

 • Pernilla H skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle flyttas runt och vara något att stå på när korta jag behöver nå högre upp.

 • Ida skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken.
  3. Kanske allra allra främst skulle vi bli dödsglada, jag, rumpan och ögona!

 • Josef Eugenius skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle drämma in ytterdörren och göra kaffeved av våra IKEA-kopior. Som vi sedan skulle slänga in i spisen och sedan skulle Pall60, jag, sambo och bebis värma oss framför den i resten av vintern.

 • Angelica Johans skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken i Sthlm.
  3. Jag skulle ge den till mina föräldrar som numera börja behöva något snyggt att sitta på när dom ska ta på och av sig skorna. Både jag och dom skulle bli så glada! 🙂

 • Jeanette skriver:

  80 år
  Malmstenbutiken
  Den skulle passa perfekt i vårt vita kök. Vår kryddhylla sitter så högt så jag når inte den utan får be samon om hjälp varje gång. Så en pall skulle komma väl till pass.

 • Marika skriver:

  1.80 år.
  2. Malmstenbutiken i Stockholm.
  3. Jag skulle ställa den brevid vårat matbord där vi har ärvda pallar och industripallar = jag älskar pallar!

 • Åsa skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den skulle få stå i hallen så att gästerna har någonstans att sitta och ta av och å skorna. Och dessutom skulle den göra hallen lite hladare!

 • Mathilda skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Förutom att stå och vara snygg kommer den agera som ett extra nattduksbord i sovrummet

 • Johanna skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstensbutiken.
  3. Den skulle få två självklara funktioner i mitt hem. Först och främst skulle pallen vara perfekt för min stela far att sitta på och knyta skorna i min smala hall! Då och då skulle den även få agera sittplats för min lilla systerdotter som har klagat över att jag bara har "vuxenstolar".

 • Andrea Olsson skriver:

  80 år
  Malmstensbutiken
  Som sittplats runt köksbordet när alla goa grannar kommer på middagar, men även i skrubben för oss i familjen (både stora och små) när vi vill ha lite egen tid och inte vill bli störd, en sväng ut på balkongen en tidig vårlunch, läxhjälpspall bredvid lilla bordet, …

 • Rikard skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle multitaska minst sagt…Extra sittplats i köket, som pall för barnen att nå upp vid diskbänken, hjälp för sambon att ta ned saker ur skåpen etc

 • Andy skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i stockholm.
  3. Antingen får den bli ett sängbord, eller så får den flytta runt på entréplan. Snygg är den hursomhelst. Den skulle få åldras med värdighet i mitt hem, det vill jag lova.

 • Annika A skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Klätterpall, sängbord, avställningsyta, extrabord i trädgården, travade på varandra som fin inredningsdetalj osv osv. Mycket användbar!!

 • Anna Stina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Pallen skulle få tjänstgöra lite olika beroende på årstid. Under den varmare delen av året skulle den få stå på vår inglasade altan som extra sittplats/hjälp för barnbarnen att nå upp att vattna blommorna i amplarna. På vintern skulle den vara inne och stå i köket för ungefär samma uppgifter 🙂

 • Östen skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Jag tänker att den kan få fungera som sittplats i sovrummet när jag ska ta på strumpor och byxor. Och frun lär säkert vilja ha den för att nå upp till olika saker, hon är ganska kort i rocken 🙂 Sedan lär barnbarnen vilja använda sig av den i lek och vid bordet

 • ANNIKA skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3 en extra sittplats vid oväntat besök…

 • 1. svar: 80 år
  2. svar: Malmsten i våran huvudstad Stockholm
  3. PERFEKT pall för min lille son eller gudbarn att stå
  på då vi lagar mat eller bakar ihop

 • Pernilla skriver:

  1. På fråga 1 svarar jag att den funnits i 80 år.
  2. På fråga 2 blir det Malmstensbutiken.
  3. Och på fråga 3, skulle den bli skitsnygg i vårt nya badrum.

 • Åsa skriver:

  1 80 år
  2 malmstensbutik
  3 ge den till sonen i present till hans nya rum

 • Seventeendoors skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. I vår lilla stuga på landet, skulle den vara perfekt, både funktionell och snygg!
  God jul!

 • andrea skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Sthlm
  3. Pallen skulle få stå i vårt kök och skulle passa perfekt då jag inte når upp till översta skåpen. Dessutom skulle sonen kunna stå på den när han hjälper till med maten och vi skulle äntligen ha en extra sittplats när vi får gäster (så slipper vi dra in fåtöljen från vardagsrummet).

 • 1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Som extra bord vid soffan när jag sitter framför latopen och läser din härliga blogg 🙂 måste jue ha lepsyl, te och såna saker lätt tillgängliga 🙂

 • Dani skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Till min sons rum så att han kan nå till alla ställen han inte når till annars och sitta på vid skrivbordet.

 • Lisa S skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten butiken i Stockholm
  3. Jag skulle ha den som nattduksbord. HAr nyligen fått min kompis dubbelsäng och har inte hittat något bra och snyggt sängbord! Denna pall hade blivit kanon!! Kanon att ha vattenglas o bok på, samtigit som den är supersnygg!! OCH så kan man lätt ta fram den om man får många gäster och då användas som, just pall!!!

 • Janina S skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Jag skulle ha den i köket att sitta på när jag matar min son i barnstolen. Hade varit fint med en härlig färgklick i gult.

 • Ulla skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Jag vill byta ut makens fula nattduksbord!

 • Marie skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. I hallen att sitta på och knyta skor-och gör att hallen är ju första intrycket i hemmet, perfekt då för andra att se som det första hos oss och gott för mig att se som det första när jag kommer hem!

 • Inga-Maj Bjurbäck skriver:

  svar:80år
  Malmstenbutiken i Stockholm
  den skulle stå vid köksön i köket som är i husets mittpunkt,där allting händer

 • Kerstin Ehr skriver:

  80 år i år och samarbetet är med Malmstenbutiken.
  När skulle jag inte sitta på den här pallen? Vi har alltid huset fullt, med släktingar, vänner och alla barnens vänner så extra sittplatser är alltid välkommet hos oss.

 • Jennie S skriver:

  1. 80år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den fina pallen hade varit till stor hjälp i mitt kök. Med den hade jag äntligen kunnat nå upp till de högre hyllorna i serveringsskåpet 🙂

 • Maria skriver:

  Hej,
  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Pallen skulle få stå i vår lilla hall där den snabbt skulle göra oumbärlig 🙂

 • liselotte skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Pallen skulle få pryda mitt kök, jag skulle använda den när jag måste upp i höga skåp i köket. Just nu har jag en gammal pall som stått i ett provrum på mitt jobb, den är nu väldigt ranglig och börjar bli lite farlig att stå på. Mitt lilla barnbarn har precis kommit in i "kan själv" åldern, så denna pall används flitigt av honom. Skulle vara jätteroligt att få pryda köket med denna läckra pall.

 • ToveB skriver:

  För att äntligen i översta köksskåpet kunna nå,
  utan att behöva sträcka sig på tå,
  För att vid sängen ställa vattenglaset på,
  eller servera som extra sittplats när vi många gäster få.
  Däremellan skulle Artek pall få stå,
  som ett vackert utropstecken i en vrå.

 • ToveB skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. För att äntligen i översta köksskåpet kunna nå,
  utan att behöva sträcka sig på tå,
  För att vid sängen ställa vattenglaset på,
  eller servera som extra sittplats när vi många gäster få.
  Däremellan skulle Artek pall få stå,
  som ett vackert utropstecken i en vrå.

 • Lis-Marie skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken.
  3. Pallen skulle fungera som sängbord till mig. Men även som sittmöbel när det behövs. Bla vid större tillfällen som ex jul och nyår, när vänner och familj samlas för att fira.

 • Emeile skriver:

  Hej!
  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Hade jag en så skulle den stå i hallen, hade jag flera så skulle jag ställa dem i köket då jag tycker att de ser så urläckra ut när de är staplade på varandra och fungerar utmärkt som extraplatser till gäster!

 • Elin S skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle få stå i hallen och hälsa välkommen o vara suverän att sitta på när skorna ska på o av.

 • Annalena gustafsson skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken, stockholm
  3.Pallen är hushållets mest flexibla möbel, jag är kort och skulle definitiv använda den som stege men även en perfekt extra sittplats åt en vän på besök. God Jul!

 • Tina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Pallen skulle bli den där favoritpallen som bäres runt på från rum till rum, allt efter behov av en extra sittplats.

 • Petra skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Bor i en liten etta på 26,5 kvadrat och har inte mycket plats för saker som inte används. Men den här tidlösa Artek-pallen skulle få äran att agera som nattduksbord samt vid behov en extra sittplats åt gästerna.

 • Anonym skriver:

  1. Det blir 80 år. Alvar Aalto skapade pallen 1933.
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Skulle placeras i hallen för att sitta på eller för att min dotter ska slippa stå på tå…
  Nu håller jag tummarna och längtar till Julaftons morgon! God jul!

 • Malin skriver:

  1. Det blir 80 år. Alvar Aalto skapade pallen 1933.
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Skulle placeras i hallen för att sitta på eller för att min dotter ska slippa stå på tå…
  Nu håller jag tummarna och längtar till Julaftons morgon 😉 God jul!

 • Emma skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle få stå i hallen och fungera bl a som sittplats åt gäster som vill sitta när skor ska av och på, som sittplats åt mig när jag ska klä liten, som pall att stå på när jag ska leta mössor och vantar på hatthyllan som sitter i "pappahöjd osv

 • Petra skriver:

  Svar;
  1)Det blir 80 år.
  2)Malmstenbutiken i Stockholm.
  3)Den skulle få stå i barnrummet så att kunde sitta snyggt bredvid juniorsängen då jag nattar min 2-åriga dotter.

 • Anne B. skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle få fungera som både pall och bord i vardagsrummet.

 • Elena skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Den få stå i mitt rum som extrabord eller sittplats till gästerna.

 • Anonym skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken/Stockholm
  3. Vi har så högt i tak att pallar är ständigt använda hos oss. Nå skåp, byta lampa, byta propp. Dagligen behövs de.
  Och när de inte används för det, är de en vacker möbel att sitta på.

 • Johanna skriver:

  1. 80år
  2. Malmstenbutiken på Strandvägen i Stockholm
  3. Artek pall 60, gjuten som "knytaskopall" i hallen! 
  Jag skulle sätta mig på ända, knyta skor och gå ut en riktig vända 😉 En milt glatt vårgrön pall skulle välkomna mig hem och sätta mig på ända. Kan detta hända min ända?

 • Henrik skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken/Stockholm
  3. Vi har så högt i tak att pallar är ständigt använda hos oss. Nå skåp, byta lampa, byta propp. Dagligen behövs de.
  Och när de inte används för det, är de en vacker möbel att sitta på.

 • Karolina Björkstedt skriver:

  1. 80år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Den skulle stå som en färgklick i vår hall där vi inte har något att sitta på när vi ska ta på oss skorna.

 • Micke skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstensbutiken, Stockholm
  3) Skulle stå mot en "paradiset"-vägg i köket, och vänta på att bli använd som hjälp vid allehanda ting. När man måste nå högt i köksskåpen och till extrasits då stolarna blir för få!

 • L otta skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstenbutiken
  3) lite varstans till lyst. mestadels i köket som praktiskt klätterverk, extra sittplats och prydnan.

 • Eva Andersson skriver:

  1. 80 år, lika gammal som min mamma
  2. Malmstensbutiken
  3. jag skulle ha den som ett litet sidobord, med en kopp kaffe och en bra bok.

 • Sanna skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstenbutiken i Stockholm
  3) Den skulle få stå i hallen då vi inte har något att sitta på när vi ska ta på oss skorna, och det är något som behövs speciellt när farfar kommer på besök som inte kan stå upp ordentligt utan använder rullator/käpp. Men tror dottern skulle använda den en hel del i köket för att nå upp till diverse grejer också i mellan varven.
  Kram Sanna

 • Lena Eriksson skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Jag tycks aldrig ha nog med sittplatser när det kommer folk och hälsar på. Den här fina pallen skulle göra att en till slipper sitta på golvet. När ingen sitter på den kan jag använda pallen som ett extra fikabord.

 • Marianne skriver:

  1: 80 år
  2: Malmsten
  3: Vi er en familie med to små barn. I vårt nye hus får vi stadig besøk av familie og barnas venner, og vi behøver enkle ekstrastoler til den uventede ekstra gjesten som gjerne dukker opp 🙂

 • Åsa skriver:

  1.80 år
  2. malmstenbutiken i Stockholm
  3. Pallen skulle förgylla vår hall där den skulle fungera som av- och påtagningsstation för barnskor, avlastning för sambons prylar och sittplats för mig när jag väntar på tidigare nämnda familjemedlemmar som "ska bara"…

 • ulrika skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken på Strandvägen
  3. Den får stå alldeles brevid min huvudkudde på kvällen i vackert svart med björkben. OM någon är extra snäll och behöver sitta så kan den personen få äran att även sitta på denna:)

 • Jonas Plantin skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. Perfekt som extra sittplats i vårt lilla sommarhus där vi ofta har gäster.

 • Ellen skriver:

  1) 80år
  2) Malmstensbutiken
  3) Den skulle jag ha som extrastol/avlastningsplats i köket.

 • Kristina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den skulle ha sin fasta plats i hallen, så att man kan sätta ner rumpan när man ska knyta skorna och så. Sen ligger hallen i anslutning till köket (öppen planlösning) då skulle jag även kunna låna den för att nå upp i de höga skåpen och som extra sittplats. Den blir en snygg inredningsdetalj och färgklick.

 • Kicki skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Vårt öppna kök i kombination med vardagrum är dess givna plats
  perfekt då man mot överskåpen skall ta sats
  däremellan blir de barnens pall
  då de i köket vill hjälpa till med jämna intervall
  sen får den extraknäcka
  när släkten kommer hit och stannar i en vecka
  då blir den allas favorit
  och de slåss om pallen vit
  när

 • Kicki skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Vårt öppna kök i kombination med vardagrum är dess givna plats
  perfekt då man mot överskåpen skall ta sats
  däremellan blir det barnens pall
  då de i köket vill hjälpa till, med jämna intervall
  sen får den extraknäcka
  när släkten kommer hit och stannar i en vecka
  då blir den allas favorit
  och de slåss om pallen vit

 • sarah krusell skriver:

  1. 80 år
  2. malmsten
  3. Vi behöver en pall i hallen där våra killar (2 och 4 år) kan sitta och ta på sig skorna! Den här skulle vara perfekt.

 • pieter skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Pallen skulle ha flera funktioner hos mig – sidobord i vardagsrummet, att stå på för att nå böcker i bokhyllan och som extrastol då vi har gäster.

 • hanna skriver:

  1. åttio år
  2. malmstensbutiken
  3. det skulle innebära en extra gäst när jag har middagar för mina kompisar!

 • Ewa F skriver:

  1: 80 år
  2: Malmstenbutiken, Sthlm
  3. Pallen skulle få stå i vår hall för att dels pigga upp men även för att vara praktisk då vi saknar något att sitta på. Det skulle underlätta mycket när vi hjälper vår 1,5 åriga grabb att klä på sig. God jul!

 • Christine Carlström skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. En sittfunktion 😉

 • Aniika skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. Jag lever med en man som är närmare 2 meter lång, och har skåp i huset anpassade efter hans längd. Pallen skulle hjälpa mig på traven att komma åt hans godisgömmor i de översta skåpen!

 • Jonna skriver:

  1. 80 fina år
  2. Malmstensbutiken
  3. Som en allti-allo-pall. Att sitta på vid sagolösning bredvid dotterns säng, som extra sittplats när vi har många gäster, som ett hjälpmedel för att nå det som är högst uppe i skåpet, för mamma att sitta på i hallen när det är långt ner till skorna…

 • Emma skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstensbutiken.
  3. Pallen skulle hemma hos mig fungera som sängbord, extra sittplats och stegpall, och därmed ge flera funktioner i en möbel på en liten yta.

 • Sara h skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i huvudstaden
  3. Pallen med sin vita sits skulle bo bredvid spisen och bära små nyfikna barnfötter som gärna vill stå nära nära och smaka och titta på allt och röra om lite ibland.

 • Anna K skriver:

  1. Åttio år
  2. Malmstensbutiken
  3. Den skulle få finnas med på ett hörn lite här och där. Där den behövs för stunden. Som en extra plats vid köksbordet, som nattduksbord, en plats att sätta tekoppen på eller vila trötta ben på i hallen. God Jul!

 • Heidi S skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Igår flyttade vi in i vårt nyköpta hus! Den vackra pallen skulle passa perfekt som nattduksbord i min sons rum, som i och med husflytten för första gången får ett alldeles eget rum.
  God jul!

 • Ann-Sofie skriver:

  1) 80 år
  2) Malmstenbutiken i Stockholm
  3) Framför skrivbordet som numera är spelhörna (gitarr) för mannen och sonen. Pallar är bästa stolen när man spelar gitarr, inga ryggstöd eller armstöd är i vägen.

 • Anna s skriver:

  1, 80 år
  2,Malmstenbutiken
  3, jag skulle ha den som snyggt nattduksbord och såklart använda den som extrastol vid middagar.

 • Elisabeth skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstensbutiken.
  3. Pallen hade varit perfekt i min hall, snyggt blickfång och så praktiskt att sitta på när man sätter på sig skorna.

 • Åsa skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den skulle fungera som en toppenbra extra sittplats.

 • Matilda skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken
  3. En pall är den bästa multimöbeln till en liten lägenhet. Om jag vinner kommer pallen vara stege, sängbord, extra sittplats, klädförvaring etc etc. Den kommer komma väl till användning med andra ord. Precis som varje pall drömmer om.

 • Katarina skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstensbutiken i Stockholm.
  3. På nedanvåningen. Där den behövs. Till vardags i hall/kök som sittplats för att knyta skor eller till en myror-i-brallan-son vid frukostbordet. I vardagsrummet som extra sittplats när vi har gäster. På kvällarna bredvid soffan som sideboard bärandes en kopp kaffe och erbjuda avställningsplats för boken/tidningen när en blöja behöver bytas. Och ute på altanen på sommaren som antingen sittplats eller bord för barnen. Multimöbel av bästa tänkbara sort helt enkelt! ;o)

 • Maje skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den med gult skulle bli pricken över i:et i dotterns nyrenoverade rum som annars går i ek, svart och vitt. Men med alla "accessoarer" i gult!

 • 1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm.
  3. Dels skulle den bli vår färgklick i den nya hallen. Hallen kommer gå i svart och vitt, och därför vill jag nog ha en pall i grönt eller gult, för att liva upp det lite!
  Men den skulle också få agera viloplats de dagar min rygg inte riktigt orkar med, de dagar ryggen strejkar och man måste sätta sig någon minut innan man ska ut… (har ryggproblem sen många år tillbaka, så jag vet att en pall så väl behövs – dock har vi ingen som passar i nya hallen, denna vore perfekt!).
  Sen skulle den också få bli de stora grabbarnas möjlighet att nå högre upp när det behövs. De får ställa upp saker högt upp ibland för att de små inte ska nå dom, så denna pall vore ju utmärkt då!
  Kram Annika
  [email protected]

 • Anna Ka Maclarn skriver:

  80
  Malmstensbutiken i Stockholm
  Allt från pysselpall till designikonen vid bordet.

 • Anemonia skriver:

  1. 80 år.
  2. Malmstenbutiken i Stockholm.
  3. Min gamla pall har blivit ostadig och nött.
  Men den behövs när jag i köket stökar och i benen blir trött.
  Om den stilrena designpallen till oss skulle flytta,
  skulle den både rummet smycka och vara till stor nytta!

 • Johanna skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Som partypallar på helgerna och som vardagshjälp under veckorna, för att nå hyllan längst upp, att lägga lite kläder på i tamburen och för att de är så snygga!

 • Ellen skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm.
  3. I vårt kök som ett vackert blickfång, som extrastol
  och som något att kliva på när jag behöver nå.

 • Eva skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Multifunktion: sittplats vid av- och påklädning av barnen i hallen, extraplats i kök och vardagsrum, tandborstningpall i badrummet och garanterat lokförarstol, del i kojbygge etc.

 • Lotta skriver:

  80 år
  Malmstenbutiken
  Den skulle råda bot på problemet "gott om hjärterum, ont om stjärterum"!

 • Hanna skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken
  3. Den skulle i ett år fungera som sångbord- då bebissäng intagit sovrummet och därmed knuffat undan det vanliga bordet… Om ett år får den flytta till hallen så bebis kan sitta fint när det är dags för overallen!

 • Jenny Ö skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstenbutiken i Stockholm
  3. Den skulle tjänstgöra som "hallpall" för trötta ben som behöver sitta ner och knyta skorna 🙂

 • Viktoria skriver:

  1) Arteks Pall 60 firar 80 år 2013.
  2) Artek inledde ett samarbete med Malmstenbutiken.
  3) Jag en kort tjej är,
  det ibland på mig tär
  Flera saker i vårt jag inte når,
  trots att jag sträcker på fot, ben & lår.
  Då skulle Artek Pall60 göra under,
  vilket skulle bli många bra stunder!

 • Eva Damberg skriver:

  1. 80 år. 2. Malmsten 3. Den skulle stå i vårt nyrenoverade kök som är ett gammalt soldattorp med öppet upp till taknocken och vackra timmerbjälkar. Köket är en blandning av modernt rostfritt , såpat skurgolv, kamin och lantkök. Pallen skulle passa perfekt i stilen och såklart vara till nytta för att nå upp till hyllorna högst upp! Mvh Eva 🙂

 • Eva skriver:

  80 åt
  Malmstensbutiken
  En vit pall i hallen vore precis det jag behöver, att sitta på när jag knäpper kängorna, ställa handväskan på när jag kommer hem.
  Inte bara det, den vore det första gäster skulle få syn på när de kom hem till mig!

 • 1. 80 år
  2. Malmsten
  Den skulle stå i hallen då jag alltid velat ha en pall där så jag kan sitta ner och ta på mig skorna, Dessutom slipper det se så tomt och tråkigt ut där! Kan bli super bra! 🙂

 • Maria skriver:

  1. Pallen är 80 år
  2. Malmstenbutiken, Sthlm
  3. Den skulle få visa vad den PALLar som min mans sängbord; telefon, nappflaska, Jan Guillou och Spöket Laban

 • Yrsa skriver:

  1. 80
  2. Malmstensbutiken
  3. Den orange pallen skulle höja humöret varje gång jag kom in i köket. Äntligen en egen Aalto-pall att glädjas över!

 • Jenny skriver:

  1. 80 år
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Pallen skulle få stå i vår hall. Perfekt för barnen att sitta på när ytterkläder ska på eller av!

 • Nina skriver:

  1. 80 år
  2. Malmsten
  3. I badrummet, så jag har någonstans att sitta när sonen badar badkar, när jag målar tånaglarna och perfekt plats för Ipaden när jag själv badar.

 • Jennifer R skriver:

  1. Hela 80 år!
  2. Malmstensbutiken i Stockholm
  3. Om man litet bor men vill bjuda på fest då tar man en pall av märket Artek. Då slipper gästerna på golvet sitta och vi kan lättare servera dricka!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.