Annons

17 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett fräscht kit från Dofta®, ett nytt svenskt företag som tillverkar exklusiva doftprodukter. All produktion och design sker i Halmstad och bara de mest naturliga material ligger till grund för produkterna. Nu har du chansen att vinna ett set bestående av två doftljus, varav ett anpassat i resestorlek, samt en underbar amulette (inklusive lyxigt doftkoncentrat och aromasten) vackert smyckad med kristaller och pärlor från Swarowski® (ej med på bild). Allt till ett värde av 950 kronor. För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet. Du har fram till midnatt på dig!
 
1.) Dofta® är unika i Sverige med sin katalytiska doftlampa. Vad har en sådan för egenskaper?
2.) Dofta® erbjuder även så kallade ”Private labels” där de tar de fram unika doftprodukter anpassade exklusivt för enskilda varumärke – hur skulle din personliga doft utformas? Motivera varför?
 
Grattis till Anna P som svarade kl 09_40_50 Hör av dig med din adress så kommer vinsten med Posten!
 
*Tävlingen pågår tom 17/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Dofta®. Juryns beslut kan ej överklagas. Ett kit värt 950 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jessica Sundberg skriver:

  Renar luften på molekylär nivå. Tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider också en underbar doft!
  Jag älskar varma, blommiga dofter. Doften får inte vara för tunt utan ganska lätt och somrig. Jag älskar doften av en blomsteräng en varm sommardag och den lätta blommiga parfymdoften får mig att i tankarna springa där i en vacker vit klänning en varm sommardag. Även om det egentligen är plus en grad och töväder…

 • Solbritt skriver:

  1: Renar luften på molekylär nivå,
  2: Min doft skulle nog vara som en sommaräng, men bara svag.

 • Anna skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2) Min doft skulle ha en svag förnimmelse av Moet!

 • Jess skriver:

  1: Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft!
  2: En svag och behaglig doft av äppelblom som förmedlar om sommar, värme och blomstrande äppelträd. Vet att längtan efter det kommer sätta in så snart jul och nyår är över. När vi går mot ljusare tider igen.

 • Annika A skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå och tar bort t ex matos, cigarettrök mm.
  2. Jag skulle önska en doft av citron. Fräscht och passar alla!

 • Gabriella skriver:

  1. Den brinner utan låga, renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig lukt, ev föroreningar samt bakterier.
  2. Den skulle dofta som ett semesterminne. Varför inte en doft av Karibien, med lätta inslag av muskotnöt, fuktig regnskog och mango? Givetvis skulle doften vara oerhört lätt och mer ge en liten, liten aning om hur det var där borta i värmen… Doftsinnet sägs ju vara det av våra sinnen som är starkast förknippat med vårt minne.

 • Madeleine skriver:

  De renar på molekylär nivå. Den katalytiska förbränningen gör att matos och virus försvinner och man får en härlig naturlig doft. Jag själv älskar kryddiga dofter och blomdofter, så jag kanske skulle kombinera en blandning mellan pepparkaksbak och hyacinter, för att passa nu i jul

 • Elise skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften samt sprider doft.
  2. Jag skulle välja en doft med inslag av trä, helst ett par olika. Sedan lite mysk och någon pudrig doft som not också…

 • Britta skriver:

  1. Den katalytiska doftlampan har en unik egenskap
  baserad på gammal känd vetenskap
  När en syremolekyl stöter på föroreningar i luft
  så agerar den med stort förnuft
  den släpper en syreatom som binder odören
  neutraliserar dem och blir den stora fräschören
  Rent nytt syre i din luft
  Visst är detta supertufft?
  2. En doft jag vet som är unik och som många förknippar med fina minnen är tjära. För mig är tjära, båtar, havet, skidor, pulka, snö, ljuva barndomsminnen. Min mamma gjorde tjärljus och sålde på hantverksmässor och de hade en strykande åtgång. Tyvärr orkar inte mamma mer pga av åldern och tjärljus lagret är slut så… mitt svar blir tjära.

 • Eva skriver:

  De renar luften på molekylär nivå. De tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier ifrån luften. Den sprider också en underbar klar doft av högsta kvalitet!
  Jag älskar lite blommiga dofter

 • Anna . P skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå, tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften samt sprider doft.
  2. Jag har länge önskat mig en doft av Västkusten! Lite salta havsstänk, en släng av tång, varma klippor… Detta för att jag är en västkusttös som är bosatt på östkusten & jag kan verkligen sakna allt det där, så att kunna få doften här skulle kunna minska viss hemlängtan ibland!

 • Helena skriver:

  1. Luften renas på molekylär nivå och den motverkar dålig lukt, föroreningar och bakterier från luften. Samtidigt doftar den gott.
  2. Min personliga doft skulle vara en fräsch doft – rosmarin och citrongräs kanske.

 • Hanna KE skriver:

  1.) 1. Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå och tar bort otrevliga lukter som exempelvis matos och cigarettrök.
  2.) Jag skulle välja en julinspirerande doft då hr i juletid. Jag tänker nejlika, kardemumma, kanel och lite glöggaktig doft. -Mmm!

 • UA skriver:

  1) De renar luften på molekylär nivå. De motverkar även dålig lukt, föroreningar, samt virus och bakterier som kommer från luften. Dessutom så sprider de en underbar doft.
  2) Somrigt med doft av vattenmelon.

 • Ida skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå, brinner utan låga genom katalytisk förbränning och motverkar dålig lukt och föroreningar.
  2. Min personliga doft skulle vara honung/bivax, gärna blandat med röda bär. Sommar när den är som bäst, sött och syrligt!

 • Lisa skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå vilket tar bort föroreningar, dålig lukt, och virus, samtidigt som den sprider en doft.
  2. Min personliga doft skulle vara kryddig och träig. Unik och lite maskulin, precis som jag!

 • Hanna J skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå vilket tar bort föroreningar, dålig lukt, och virus, samtidigt som den sprider en doft.
  2. Jag tycker om när det bara luktar rent. Som nytvättad tvätt som hängt utomhus och torkat.

 • Elise Nilsson skriver:

  1. De brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. På så sätt tar de bort föroreningar, dåliga lukter såsom cigarettrök och matos, samt virus/bakterier från luften!!
  2. Ett ljus som doftar som ett kök där det pågår lussekatts- och pepparkaksbakande skulle jag vilja ha 🙂 Alternativt ett ljus som doftar som ett konditori, kafé eller en granskog.

 • Emma skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå och brinner utan låga. Otrevlig luker försvinner.
  2. En av mina bästa dofter är den av solvarma söta Åkerbär kombinerat med det lite fuktiga från marken där de växer. Lägg till ett litet inslag av aromatiskt doftande Pors och min personliga doft är komplett. Naturligt och norrländskt med både sötma och fräschör.

 • Emma Westerlund skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå.
  2. Jag älskar doften av basilika så det skulle vara en viktig komponent, kanske blandat med lime. Mmm…

 • Johan Kitti skriver:

  1. Den renar luften på en molekylär nivå.
  2. Bästa doften någonsin är lukten av nyklippt gräs. Det hade varit unikt och önskat med ett doftljus som luktar nyklippt gräs.

 • Michelle skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå.
  2. En fräsch och somrig doft av liljekonvalj. Mm… Jag saknar fler fräscha doftljus och de som finns doftar alla desamma (typ nytvättat).
  Håller tummarna för en fin vinst nu! 🙂

 • Ulla skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier
  Min doft skulle vara frisk som nyklippt gräs, eller den underbara doften av nytvättade kläder som hängt ute i friska lantluften.

 • Camila skriver:

  1. Renar luften och tar bort dålig lukt.
  2. Den skulle dofta som rentvättade kläder som fått hänga ute i friska luften och torka. Bästa doften som finns!
  Kan man få hemmet att lukta så, kanske med hjälp av den katalytiska doftlampan så har man verkligen en winwin produkt!!!

 • Ingrid J skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå, och brinner utan låga genom katalytisk förbränning. Otrevlig lukt försvinner.
  2. Jag gillar en blandning av fräsch sommardoft med maskulina inslag, typ läder och träig.

 • Linn Andersson skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå vilket tar bort föroreningar, dålig lukt, och virus, samtidigt som den sprider en härlig doft.
  2. Linjekonvalj. Den bästa doften jag vet är en parfyme från Kenzo. Den doftar linjekonvalj, och om Dofta hade lagt sin version av linjekonvaljdoft hade jag hoppat i taket av glädje!

 • Inredningsgalen skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften samt sprider doft.
  2. Älskar dofter som har lite citrus i sig. Gärna juliga dofter med apelsin och kanel, det doftar hemtrevligt tycker jag!

 • Helene F skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå, tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften samt sprider doft.
  2. Svår fråga… helst hade jag nog fått hjälp med detta, men gärna en fräsch doft, lite sportig men ändå feminin och gärna lite unik. En doft som inte glöms bort i första taget och som verkligen kan förknippas med mig!

 • Lotta skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå, tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från lutften samt sprider doft.
  2. Gillar doften av liljekonvalj.

 • Nickan skriver:

  1: Lampanbrinner utan låga, renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig lukt, ev föroreningar samt bakterier.
  2: En svag doft, inte för skarp eller mustigt "tantig". En doft som finns men inte tränger på. Som doften och känslan av kärsbärsblom och lätt sommarregn.

 • Ylwa Is skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig lukt, föroreningar mm.
  2. Min personliga doft skulle inspireras av skogen. Precis sådär som en riktig trollskog doftar efter ett sommarregn; gräs, mossa, nattviol och färska gröna blad.

 • Hanna B skriver:

  1. Den tar bort dålig luft, föroreningar liksom virus och bakterier, och renar på molekylär nivå, brinner utan låga och sprider doft.
  2. Sommarregn. Det är min favoritdoft. När hela världen har renats och man står mitt i den härliga doften av värme, färska blommor och solsken.

 • Lotte skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå, tar bort dålig luft från matos, cigaretter m.m. genom den katalytiska förbränningen.
  2. En svag doft av citrus

 • Emma skriver:

  1 Renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig luft!
  2 Lupin. En doft av vild sommar som jag inte kan motstå och som helt enkelt är jag. Busig men ljuvlig på en och samma gång!

 • Ina skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå = tar bort dålig lukt.
  2. Nytvättade lakan! Älskar doften som fräscha, nytvättade lakan ger ifrån sig.

 • hanna skriver:

  1. De renar luften på molekylär nivå. De tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier ifrån luften.
  2. Jag tror att min doft hade innehållit apelsin på något vis, men ändå varit somrig,

 • ANNIKA skriver:

  1.Renar luften på molekylär nivå.Tar bort dålig lukt o föroreningar
  2.Det skulle dofta "rent"som av nytvättat,nystädat med en touch av sommar

 • Erika skriver:

  1. De renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier ifrån luften.
  2. En doft jag älskar är doften av bebis.. Så en hit skulle vara doften av en ny liten bebis med en svag doft av nytvättat 🙂

 • Luca skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. De tar bort föroreningar, dålig lukt, bakterier m m.
  2. Jag önskar att min doft påminde om skogsdoft så som den är efter regnet, helst en ruggig höstdag.

 • 1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2) Min doft skulle lukta gott av kärlek 🙂 Jordgubb, champange, hjärtan, kärlek, sol och sommar

 • Aniika skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Den tar även bort dålig lukt, föroreningar samt virus & bakterier från luften. Och sist men inte minst- sprider väldoft.
  2. Den skulle lukta som smultron och jordgubbar i grädde – min absoluta favoritdoft!

 • Johanna skriver:

  1. 1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2. Mitt personliga doftljus skulle dofta nystädat, inte starkt, inte tungt utan en lätt doft av blommor å gärna en touch av tvätt som hänger ute 😉

 • jakob svensson skriver:

  1: Renar luften på molekylär nivå.
  2: Ängsblommor och björk. För det är lika vackert som det doftar gott

 • Johanna skriver:

  Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft!
  2: En svag och behaglig doft av äppelblom som förmedlar om sommar, värme och förväntan. Inslag av pion och liljekonvalj skulle förstärka känslan av försommar.

 • Marit E skriver:

  1. Rening av luften på molekylärnivå.
  2. Som doften av solvarm nybadad hud insmord med Niveas sollotion – en riktig sommardoft!

 • Hewe skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Så sprider den dessutom en härlig doft!
  2. Min personliga doft skulle vara frisk men samtidigt lite murrig. Bergamott för den friska glada tonen och så cederträ för den hemtrevliga lite lugna. Precis så som jag vill ha det i mitt hem – friskt och energigivande men samtidigt avslappnande.

 • Anna skriver:

  1. Egenskaper är att luften renas på molekylär nivå, samt motverkar dåliga lukter, föroreningar och bakterier och virus som far runt i luften. Utöver detta skall sprider den god doft.
  2. Doftingredienser till min personliga favoritdoft: ren hud, regnvatten, dagg och krispiga gröna äpplen.

 • Sofie Andersson skriver:

  1…Renar luften på molekylär nivå. Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning. Doftas speciella utformade lampolja, tar bort dålig lukt som ¨tex matos.
  2… Jag skulle vilja ha doften av nystädat, nytvättat och nybytta påslakan.

 • 1. De renar på molekylär nivå. Den katalytiska förbränningen gör att matos och virus försvinner och man får en härlig naturlig doft.
  2. Skulle vara manliga feromoner, ren hud, sommarregn och nybilsdoft.

 • Sanne skriver:

  1. Renar luften på en molekylär nivå.
  2. En doft av en exotist sommar. Kokos, hav, regnskogen.

 • Photo by Emelie skriver:

  1. De renar luften på molekylär nivå, vilket innebär att den tar bort föroreningar, dålig lukt, och mikroorganismer, samtidigt som den sprider en härlig doft.
  2. Min doft skulle vara ung och fräsch (dock inte för söt), men ändå med lite riv i! Så känner jag mig när jag mår som bäst! 🙂

 • Anemonia skriver:

  1.Den renar luften på molkylär nivå. Lamporna brinner utan låga i en katalytisk förbränning som tar bort dålig luft, kemiska föroreningar, tobaksrök, husdjurs odörer samt bakterier och virus. Sprider samtidigt en underbar doft.
  2. En doft som jag minns från min barndom. Min morfar byggde en liten stuga 10 meter från havet i början av 1900-talet och där tillbringade vår familj varje sommar i min barndom. Stugan är sedan många år borta.
  Doften jag minns är en svag doft av tjära, salt hav, kaffe kokt på spritkök. Ett väldigt starkt minne från min barndom som jag aldrig upplevt och känt efter det.

 • Lina Cronier skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2. Min skulle lukta i olika lager. Ett av nybakta bullar, ett av lägereld och ett av nybryggt kaffe. Man ska liksom få en varm och avslappnad känsla av doften, för sådan känner jag mig själv som. Varm, avslappnad men ändå pigg och entusiastisk.

 • Julia H skriver:

  1. Egenskaper är att luften renas på molekylär nivå, samt motverkar dåliga lukter, föroreningar och bakterier och virus som far runt i luften. Utöver detta skall sprider den god doft.
  2. Min personliga doft skulle bestå av viol, dagg och lite grön grästuva. Karakteriseras av en späd, mjuk och söt doft med avslappnade effekt.

 • Pamela skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå vilket tar bort föroreningar, dålig lukt, virus, och sprider en god doft.
  2. Min doft är en blandning av citrusfrukter och persika, och om man dessutom skulle kunna fånga doften av den känslan när man kommer hem och får borra ner näsan i en purrande katts päls och återskapa den i ett doftljus skulle exakt den kombon vara min egen doft!

 • Anonym skriver:

  1)Renar luften på molekylär nivå vilket motverkar dålig lukt, föroreningar och virus och baciller som yr runt i luften 😉
  2) Fräscht… Citrustoner med stänk av kanelens värme!

 • Pia skriver:

  1. Egenskaper är att luften renas på molekylär nivå, samt motverkar dåliga lukter, föroreningar och bakterier och virus som far runt i luften. Utöver detta så sprider den god doft.
  2. Min personliga doft skulle vara apelsin med en underton av vanilj. Apelsin för en fräsch känsla och vaniljen bara för att jag gillar det där söta.

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå vilket tar bort föroreningar, dålig lukt, virus, och sprider en god doft.
  2. Min doft skulle vara e kombination av cederträ och citrus.

 • Jenny skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft!
  2. Min doft skulle vara lätt och fräsch, lite som havsbris, salta bad och solvarma klippor! Absolut ingen tung doft!

 • Marie M skriver:

  1. Lampan renar luften på molekylär nivå. Den sprider en underbar doft samtidigt som den motverkar dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier i luften. (Min egen anmärkning: låter nästan för bra för att vara sant)
  2. Min doft skulle vara en blandning av havsluft, salta bad, vit sandstrand och en skvätt citron för att få den fräsch. Längtar nämligen redan tillbaka till solstolen, i den vita sanden, vid det turkosa vattnet och den färska frukttallrikenpå vår semester nyligen.

 • Julia skriver:

  1.
  1: Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft!
  2. nin egen doft skulle vara en som lägger pricken över i:et i min lägenhet! Jag har inrett i mycket stuge-inspirerat med renhorn, fällar, stora bastanta möbler och mycket grovt material. Doftljus med en hint av en krydda, glögg och tjära skulle vara kanon! utmanande dofter men jag tror det skulle fungera hos mig.

 • Kristin skriver:

  1. Lampan renar luften på molekylär nivå. Den sprider en underbar doft samtidigt som den motverkar dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier i luften.
  2. Min egen doft skulle sammanföra alla de länder och kulturer som jag älskar och har levt i – svensk tallskog och liljekonvalj, indiska kryddor och sandelträ, amerikansk lyx och doft av framgång!

 • Pernilla Hillerborg skriver:

  Renar luften på molekylär nivå och på så sätt tar bort dålig lukt samt bakterier och virus.
  Min doft skulle vara nybadad bebis i nytvättade lakan.

 • Emma B skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå! De tar bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2) Min doft skulle vara en blandning av muskiga doften av vanilj, söta passionsfrukten och doften av nytvättat linne! 🙂

 • Lina Hammarström skriver:

  1.Doftas vackra lampor brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Lamporna tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Emellertid renar de inte bara dålig luft så som matos, husdjursodörer, ciggarettrök utan sprider också en underbar och exklusiv doft.
  2. Jag skulle ha en varm och mjuk doft, kryddig men med en underton av vinterbrasa som för tankarna till årets första snöfall.

 • Karin skriver:

  1. Katalytisk förbränning renar luften på molekylär nivå. Tillsammans med speciellt utformat bränsle tar det bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier.
  2. Jag tycker att doftljus ofta kan bli lite för huvudvärkstunga. Men ett ljus med lite lättare fräsch doft. Som doftar soltorkade lakan, lite sköljmedel och rent hade varit härligt!

 • Mia skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå genom katalytisk förbränning. Tar bort all dålig luft, föroreningar, virus och bakterier från luften
  2. En lätt doft som mest luktar " rent", med lite citrus

 • Maria skriver:

  1. Lampan renar luften på molekylär nivå. Den sprider en god doft och samtidigt motverkar den dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier i luften.
  2. Jag skulle gärna ha en lätt doft av Frangipani, en påminnnelse av Sydney.

 • Lisette skriver:

  De renar luften på molekylär nivå.
  Och motverkar dålig luft, föroreningar, virus och bakterier.
  Min doft skulle vara en hemtrevlig doft med inslag av kaffe och nybakat.

 • Amanda skriver:

  1.De renar luften på molekylär nivå. De tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier ifrån luften. Den sprider självklart också en underbar klar doft av hög kvalitet!
  2. Jag älskar skog och naturen och skulle absolut vilja ta med, förutom alla grenar och kottar jag har i hemmet, även doften av skogen. Kanske en blandning av gran och en underton av jord. 🙂

 • eva skriver:

  1 renar luften på¨molekylär nivå
  2 Min doft skulle bli kanel då jag gillar den doften skarpt

 • My S skriver:

  1. Den renar luften på molekylär nivå. Tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften samt sprider doft.
  2. Såhär i juletider skulle en doft med vanilj och lätt kaneldoft sitta helt fel. Älskar i allmänhet dofter med lite myskkaraktär också, känns varmt och mustigt.

 • Eva Andersson skriver:

  1. brinner utan låga, tar bort dålig lukt,
  föroreningar, virus och bakterier.
  2. liljekonvalj, som väcker barndomsminnen, jag har letat doftljus utan resultat, ingen har liljekonvalj

 • 1. Luften renas på molekylär nivå och den motverkar dålig lukt, föroreningar och bakterier från luften, samtidigt som den doftar gott.
  2. Något fräscht doftande, som nytvättad tvätt! Behöver sådana positiva dofter. 🙂

 • Irene skriver:

  1. Lyften renas på molekylär nivå och den motverkar dålig lukt, föroreningar och bakterier. Samtidigt som den doftar underbart.
  2. Jag skulle vilja skapa en doft av ny duschat med en liten touch av citron.

 • erika skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  honung och vanilj

 • Lisa S skriver:

  1. De renar luften på molekylär nivå
  2. Mimosa – det påminner mig om underbara rivieran!!

 • Sara S skriver:

  1. Den är sådan som renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier. Brinner utan låga och förutom att rena så sprider den också dofta-gott som heter duga!
  2. Blandning av limé och socker. Som en otroligt fräsch lemonad som ingen skulle få nog att dofta på. Det vore så min favorit. Fräsch men söt underton. Helt fabulöst.. <3
  God Jul!

 • Kicki skriver:

  1. Lampan renar luften på molekylär nivå. Den tar bort dålig lukt, virus och bakterier, föroreningar och sprider en underbar doft.
  2.) Somrig doft med smultron, jordgubbar och glass.

 • Tina L skriver:

  1.Den renar luften på molkylär nivå. Lamporna brinner utan låga i en katalytisk förbränning som tar bort dålig luft, kemiska föroreningar, tobaksrök, husdjurs odörer samt bakterier och virus. Sprider samtidigt en underbar doft.
  2. Min doft skulle dofta citrongäs och cocos, det doftar så där lagom utan att bli för mycket.

 • Paulina skriver:

  1. Lyften renas på molekylär nivå och den motverkar dålig lukt, föroreningar och bakterier. Samtidigt som den doftar underbart.
  2. Doft av apelsin och vanilj…det låter väl gott 🙂

 • elwira76 skriver:

  1. Den brinner utan låga, renar luften på molekylär nivå och tar bort dålig lukt, eventuella föroreningar samt bakterier.
  2. En svag och lätt fräsch doft a la Aqua di Gio eller Cool water woman… Vilket samarbete det kan bli 🙂

 • M skriver:

  1. Med en god doft renar den luften på molekylär nivå och motverkar dålig lukt.
  2. Det finns inget bättre en en kopp nybryggt kaffe – kanske med en svag nyans av lakrits och choklad. Mig i en nötskal.

 • Lisa skriver:

  1. Brinner utan låga, renar luften på molekylär nivå och motverkar dålig lukt.
  2. Jag älskar hembakt! Så en svag doft av kanelbullar med mycket kardemumma i… Då kan jag tända det när jag bjuder på köpebullar;-) det är ju inte alltid man har precis rykande nybakt när gästerna kommer… Eller?

 • Anonym skriver:

  1. Brinner utan låga, renar luften på molekylär nivå, tar bort dålig lukt, föroreningar och bakterier ur luften!
  2. Den skulle dofta fräscht och lite blommigt! Citrus, vatten och syren kanske?

 • Ewelina skriver:

  (^ glömde namnet..)
  1. Brinner utan låga, renar luften på molekylär nivå, tar bort dålig lukt, föroreningar och bakterier ur luften!
  2. Den skulle dofta fräscht och lite blommigt! Citrus, vatten och syren kanske?

 • Sanna skriver:

  1: Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft!
  2: En blandning av kokos och vanilj, min favorit doft!
  Kram Sanna

 • A. skriver:

  1. Förutom att dofta gott så brinner de utan låga, renar doften på molekylär nivå, motverkar dålig luft och tar bort föroreningar, bakterier.
  2. En doft som doftar nystädat o nytvättat, som parfymserien Clean eller som ngt härligt rengöringsmedel…

 • Marie skriver:

  1. Den brinner utan låga, renar luften på molekylär nivå, motverkar dålig lukt och tar bort föroreningar & bakterier.
  2. Låter kanske klyshigt, men som ett sommarregn med inslag av skog. Vore nåt det 🙂

 • Lisa H skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft!
  2. En lätt och fräsch doft, som ett luftigt nytvättat lakan som torkat utomhus, så underbart.

 • Jeanette skriver:

  De renar på molekylär nivå. Den katalytiska förbränningen gör att matos och virus försvinner och man får en härlig naturlig doft.
  Jag älskar doften av saffran så det skulle jag ha som personlig doft.

 • Jenny Ö skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften. Sprider samtidigt en underbar doft 🙂
  2) En lätt och fräsch doft av grönt äpple! Så man känner sig pigg och upplivad 🙂 Fruktiga dofter känns mera lättsamma och glada.

 • Maje skriver:

  1. Renar luften på molekylär invå. Motverkar dålig lukt,virus och föroreningar och bakterier från luften, samtidigt som de sprider en underbar doft.
  2. Som skogen en regnig dag 🙂

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier från luften.
  2. Apelsinblomma och vanilj. En doftkombo som är fräsch och passar alla årstider + att den gör att man blir piggare.

 • Malin skriver:

  Renar luften på molekylär nivå. Tar bort dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften samt sprider doft.
  Nu när det närmar sig jul är en doftkombination av apelsin, kanel och kryddnejlika något som skulle passa utmärkt hemma hos mig.

 • blockethuset skriver:

  *Den renar luften på molekylär nivå. Alltså renar luften från bakterier och virus etc.
  *Den skulle dofta sommar, lite grönt(gärna lime-grönt) och en touch av vanilj..helt enkelt dofta en känsla!

 • Kissen skriver:

  Lamporna renar på molekylär nivå och brinner utan synlig låga. Den katalytiska förbränningen tar bort dålig lukt av matos mm, renar luften från föroreningar, bakterier och virus.
  Min doft skulle vara en mystisk skog.
  Ambra, mossa, musk, doft av rent daggtäckt gräs och någon frisk blomma.
  Helt enkelt för att jag älskar skog, min favoritfärg är grönt och tunga men fräscha dofter gillar jag. Sandelträ, ambra, musk, rena fräscha dofter. Det är jag!

 • Ellen skriver:

  1. Renar luften på molekylär nivå. Motverkar dålig lukt, föroreningar samt virus och bakterier från luften.
  2. Det ska vara en frisk och naturlig doft, gärna liljekonvalj eller något med citrus.

 • Anonym skriver:

  De renar luften på molekylär nivå. De tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier ifrån luften. Den sprider också en underbar klar doft av högsta kvalitet!
  °°°En doft av läsk, uppfriskande och söt. Så god doft att man blir sugen att äta upp ljuset.

 • Maria E skriver:

  De renar luften på molekylär nivå. De tar bort dålig lukt, föroreningar, virus och bakterier ifrån luften. Den sprider också en underbar klar doft av högsta kvalitet!
  °°°En doft av läsk, uppfriskande och söt. Så god doft att man blir sugen att äta upp ljuset.

 • Anonym skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2) En doft av första vårdagarna på året. Den ska inge samma känsla av bortsmält snö, kvittrande fåglar, nyknoppade blommor och en klar himmel där solen strålar fram:)

 • Huong skriver:

  1) Renar luften på molekylär nivå! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.
  2) En doft av första vårdagarna på året. Den ska inge samma känsla av bortsmält snö, kvittrande fåglar, nyknoppade blommor och en klar himmel där solen strålar fram:)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.