Annons

14 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig 6 rullar valfri tapet ur Cole&Sons kollektioner. En tapetrulle kostar mellan 895-1500 kr så värdet på dagens vinst är lite beroende på vilket tapetmönster du som vinnare väljer. På bilden nedan ser ni Cole&Sons senaste kollektion Contemporary Restyled, där de numera klassiska trädstammarna fått sällskap av päron i guld. Allt du behöver göra för att delta i dagens kalendertävling är att svara på några frågor. Du har som vanligt fram till midnatt på dig. Lycka till!
 
1. När grundades företaget Cole&Son?
2. Tillsammans med vilken känd italiensk designer har Cole&Son gjort en tapetkollektion?
3. Vilken tapet från Cole&Son skulle du helst vilja ha och var skulle du tapetsera med den? Motivera kort!
 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Emelie A som svarade kl 17.46.56 Hör av dig med din adress så kommer vinsten med Posten!
*Tävlingen pågår tom 14/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Cole&Son. Juryns beslut kan ej överklagas. Ett kit tapeter ligger i potten, värde se ovan. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Annalena Gustafsson skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Fiori i svart utan att tvecka då den har allt i ett, den är varm, moderna och så otroligt vacker den skulle passa perfekt i mitt sovrum. God Jul!

 • Anonym skriver:

  1. När grundades företaget Cole&Son?
  Det grundades 1875.
  2. Tillsammans med vilken känd italiensk designer har Cole&Son gjort en tapetkollektion?
  Det har företaget gjort tillsammans med Piero Fornasetti.
  3. Vilken tapet från Cole&Son skulle du helst vilja ha och var skulle du tapetsera med den? Motivera kort.
  Jag skulle vilja ha Carousel Stripe och tapetsera vardagsrummet med i drömhuset som snart blir mitt! Det är ett av de vackraste hus jag vet, och den här tapeten passar så perfekt in är det bara måste bli den!

 • Jessica Sundberg skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  Jag älskar Contemporary Restyled Palm Jungle 95/1003 – Skulle sättas upp som en fondvägg i vardagsrummet. En tapet som gör en glad. Den är färgstark och grann! Drar blickarna till sig 🙂

 • Catrine Månsson skriver:

  John Perry
  Piero Fornasetti
  En vinst ur just Fornasetti’s collektion

 • Karolina skriver:

  1.1875
  2. Fornasetti
  3. I vår förra lägenhet hade vi en Woods-tapet som fondvägg. Framför den hängde en plexiglaslampa (vars namn jag har glömt) som man kunde hänga växter i. Det blev en härlig effekt. Hade gärna gjort om detta i den nya lgh men tyvärr passar det inte riktigt in. Jag hade istället valt Aspen Branch i gråblått och tapetserat mina föräldrars kök med den. Det vore en fantastisk present till två personer som levt med råa väggar i snart ett år. Svårt att komma till skott? Jajamensan!

 • Amanda Englund skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag tycker att tapeten med de klassiska trädstammarna är den mest fantastiska tapet som någonsin tillverkats. Den är så stilren och så min stil som det bara kan bli. Skulle jag vinna så skulle jag tapetsera en fondvägg i köket eller sovrummet i mitt framtida hus/lägenhet och sedan vara lycklig för resten av mitt liv för att jag har en så snygg tapet!

 • M skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Jag hade nog valt Pompeian i vit (?) och tapetserat våran tråkiga hall. Är bara vitt och trångt, och den här tapeten skulle behålla ljusheten, som absolut behövs, men ge en dimension och en känsla av att det "händer något".

 • Åsa skriver:

  1 1875
  2. Fornasetti
  3. Rajapur flock 5
  Jag skulle använda den i mitt kommande projekt
  i inredningskursen som jag går. Den skulle bli
  perfekt till en kombinerad fond/sänggavel.

 • Erika skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag hade valt trädstammarna på bilden och tapetserat baksidan på vår nybyggda köksö, istället för täcksida vill vi ha en fin tapet.

 • 1. 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Gissa om jag blev paff när jag såg att de har gjort ett samarbete med självaste Vivienne Westwood (en personlig förebild)! Den tuffa punkmormorns tapeter skulle jag mer än gärna pryda min lilla takvåningsetta med!

 • Anna skriver:

  1. Cole & son grundades 1875
  2. Designern är Piero Fornasetti
  3. Jag & min sambo har nyligen köpt ett gammalt trähus (10 rok) och ytskiktet är genomgående från början av 80-talet. Jag skulle vilja tapetsera med Cocoa i sovrummet som är det andra rummet som kommer att renoveras (högst prioritet har klädkammaren, dit är tapeterna redan inköpta).

 • Monika skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Jag hade valt Hummingbirds i svagt grönt från A collection of flowers. Vår 8-åriga dotter ska få ett nytt rum och önskar sig en tapet med blommor och fåglar och den tapeten skulle passa perfekt.

 • Eva skriver:

  1 rätt svar år 1875
  2 Piero Fornasetti
  3 Cambridge Stripe 96/1006
  Då den skulle passa in i sonen/sambon barn rum som börjar ta form 🙂

 • Anna H skriver:

  Hej!
  1. Cole & Son grundades 1875.
  2. Tillsammans med Fornasetti.
  3. Banbury Lily of the Valley med svart bakgrund skulle jag valt att tapetsera vår hall med.Det skulle göra hallen till något exeptionellt och välkomnande,
  precis så som en hall ska vara!
  Hälsningar
  Anna

 • Jenny skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle tapetsera vår hall med Hicks’ Hexagon eftersom den skulle bli en spännande kontrast mot allt enfärgat och det är "lite lagom" med mönster (jag gillar inte allt för mycket mönster).

 • stina skriver:

  1 år 1875
  2 Piero Fornasetti
  3 min dotter har precis fått ett eget rum! jag har haft en bild av att tapetsera med woods och sätta upp ekorre och fågelkrokarna (som finns på designtorget). Tyvärr tycker jag att tapeten är lite dyr men om jag nu skulle få äran att vinna så skulle jag kunna göra drömrummet till henne:)

 • 1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3.Jag skulle välja tapeten Woods, som jag skulle tapetsera på våra fula garderobsdörrar i sovrummet som är från 70-talet. Ett lätt & snyggt sätt att få nya garderobsdörrar utan att byta dem.

 • Johanna skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. En vägg med bokryggarna ligger i plan nu när vi bygger om vårt hemmakontor/läsrum.

 • 1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Oj så svårt att bara välja en favorit!! Efter att ha jobbat i tapetbutik i några år har man ju haft olika favoriter vid olika tillfällen… Men en tapet som jag inte tröttnat på är Woods då den fortfarande är en av mina favoriter. Sen gillar jag även Fornasettis kollektion, och Stone Trellis i svartvitt! 🙂

 • Karin skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3.Jag hade kört en klassiker Woods i min hall för det behövs verkligen en upplyftning där i vår nyköpta lägenheten.

 • Elisabeth E skriver:

  1. 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Jag skulle vilja ha Woods & Pears(95/5032)i vardagsrummet för det skulle ge rummet ett riktigt lyft och passa perfekt med mitt möblemang.

 • Johanna skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Den starkast lysande tapeten som finns är i mina ögon Circus, den gör mig glad! Detta mästerverk från Cole & Son skulle jag vilja se varje dag som ett rent konstverk  i vardagsrummet!

 • Maria B skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag vill sätta tapet i vår hall och skulle använda Albemarle/Aldwych på en av väggarna och måla resten i en av nyanserna i mönstret.

 • Linnea skriver:

  1) 1875
  2) Piero Fornasetti
  3) Jag hade valt den ljusa tapeten Quartet. Jag har en musikalisk sambo som tjatar om att han borde ha ett eget rum för alla sina gitarrer. Jag har länge sagt bestämt nej, tänk om man skulle ha ett rum för varje hobby? Då skulle det inte ens räcka med ett slott! Det skulle dock vara den perfekta 30-års presenten att tapetsera med denna tapet och faktiskt ge honom ett riktigt musikaliskt rum!

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti.
  3. Jag skulle välja The India Paper till vårat
  sovrum som fram till nu har varit vitt,trist
  och avskalat men som törstar efter färg och
  ljuv romantik!

 • Ann skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag hade väldigt gärna tapetserat med klassiska Woods i vårt nya sovrum.

 • Ellika Lundgren skriver:

  1. Cole & son grundades 1875
  2. Samarbete tillsammans med Piero Fornasetti
  3. Efter tre år utan eget sovrum ska vi äntligen flytta till större, drömmen blir sann och ett sovrum med moln vore fantastiskt . Därför skulle jag välja tapeten Nuvole. Classix II- Nuvole Fornastetti.

 • Amanda D skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja Ex Libris ur Fornasetti Collection. Jag skulle hjälpa min far att inreda sin nya lägenhet efter att ha separerat från min mamma. Han har alltid drömt om ett eget litet bibliotek och nu har han äntligen plats med det. Därför vore det guld värt att kunna tapetsera en vägg hemma hos honom med denna häftiga tapet för att få till känslan!

 • Sara skriver:

  1875
  Fornasetti
  Cornelia kommer bli ljuvlig i lilla Iris rum! En lugn bas men ändå inte platt och trist för en god natts sömn

 • Lisa skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag älskar fågelmotiv så jag skulle välja Tropical Birds ur Frontier-kollektionen. Jag skulle använda den till att tapetsera sovrummet med, för att garantera fina drömmar.

 • Solbritt skriver:

  1. 1875
  2. Piero Formasetti
  3. Paina – och den skulle bli en fondvägg i mitt sovrum

 • Lisa O skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vår lattegrotta till sovrum är i desperat behov av en uppdatering och med denna tapet skulle det bli både romantiskt, klassiskt och modernt: http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?CollectionID=108

 • Johanna F skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?CollectionID=104 hade jag satt som fondvägg i vår trapp till andra våningen aletrnativt en med träd för att det ska hända något spännande på den ena väggen

 • Anne skriver:

  1. 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3.Jag är kanske tråkig i jämförelse, men det får nog bli CambridgeStripe. Jag är otroligt svag för randigt. Och det skulle bli så fint i vår trappa/hall/allrum på övervåningen!

 • Pernilla H skriver:

  1. 1875
  2. Fornassi
  3. Water Lily och jag skulle tapetsera en del i vardagsrummet. Gråa väggar är där nu och det skulle bli en fin kontrast

 • Johanna skriver:

  1. 1875 av John Perry
  2. Piero Fornasetti
  3. Frutto proibito, ur just kollektionen av Fornasetti, älskar aporna! Skulle haft den i vårar "matrum" för att skilja från vardagsrummet, har länge tänkt köpa den men inte haft råd.

 • Dyveke skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  En HEXAGON till min 10-årings rum, åhhhhh!!!

 • Christina Dahlgren skriver:

  1. Cole & son grundades 1875.
  2. Cole & son har samarbetat med Piero Fornasetti.
  3. Cole & son har med sin karaktär
  fått mig att utveckla ett begär.
  Fornasetti, Day och Easton är några av de designers som fått uttrycka sin kreativitet och passion
  och står för allt de som inbegriper i varumärket Cole & son.
  Modernt jag bor idag, men inreder nu ett rum med möbler och inredning i gammal tradition.
  Fulländat vore detta rum med tapeten Magnolia ur Patina Collection.

 • Lisa skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Min tyvärr sjuka svärmor ska flytta in hos oss snart och vi ska inreda ett rum åt henne. Hon, en konstnär i 60-årsåldern, bara fnyser åt våra strama vita väggar och jag skulle så gärna vilja tapetsera med någon av de coola Fornasetti-tapeterna och överraska henne!

 • Kajsa skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag har alltid vart förtjust i den fantastiska tapeten med gigantiska hundkex, "Cow Parsley" artikelnr: 95/9052. Vi flyttar till en lägenhet med svart fondtapet i köket on två måndader. Hundkexen skulle istället ge en känsla av ständig sommaräng. Icke att förringa.
  God jul på er!

 • Stämningsfullt skriver:

  1 1875
  2 Piero Fornasetti
  3 Woods i svart och vitt. Jag skulle sätta den i matsalen.
  / Vanja.

 • Susanne E skriver:

  1: 1875
  2: Piero Fornasetti
  3: Hummingbirds med ljusblå bakgrund, för att den är så oemotståndlig! Tapeten skulle hänga i mitt sovrum eller i min hall, svårt att välja 🙂

 • Emma skriver:

  Ett. Cole & Son grundades 1875
  Två. Piero Fornasetti har C&S samarbetat med
  Tre. Vi flyttade för två år sedan in i ett fint hus som renoverades senast på 70/80- talet. Allt behöver göras. Mycket har vi redan tagit oss tid att göra, men vårt sovrum är en tragisk historia. Det är ett stort och fint rum med mycket potential, men orken har inte räckt till för att ta tag i det. Med kickstarten att få ett par rullar Radnor Stripe (84/3011) i en lugn och härlig färgkombination skulle vi äntligen få den blåslampa vi behöver. Sovrummet ska bli en harmonisk plats i lugna, mjuka färger är tanken.
  Gud jul på er alla!

 • Helena skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi har precis flyttat in i ett nygbyggt hus så det här skulle vara en absolut drömvinst!! Vi skulle tapetsera en fondvägg mellan kök och vardagsrum med just de klassiska trädstammarna med päron i guld. Vi har förövrigt en ganska avskalad skandinavisk stil och detta konstverk skulle smälta in men samtidigt bryta av alldeles lagom. Kanske det tom skulle räcka till en rulle av den fina tapeten Orchid i brun/beige till gästrummet/extrarummet.

 • Maria O skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3. Jag har Malabar i mitt sovrum just nu och behover verkligen gora om sa den har tavlingen passar mig perfekt!
  Jag skulle valja Geometric Maya beige till mina trista IKEA-garderober och tapetsera (minst) en vagg med nagot ur Foundation-kollektionen for att fa lite "yta" och material-kansla, det skulle kompensera och varma upp den geometriska stilen lite.

 • Johanna M skriver:

  1, 1875
  2, Piero Fornasetti
  3, A collection of flowers
  Till min lilla arbetshöra!
  Till mitt hörn får jag välja den tapet och inredning jag vill, vilket är stort när de flesta inredningsbeslut skall ta hänsyn till många starka viljor. Då sklle jag välja denna underbara abstrakta blomsteräng!

 • Erika Nilsson skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Efter mycket velande med mig själv, finns ju så himla många fina, så skulle jag välja woods till en vägg i köket som för tillfället är så trist! Jag kan se denna tapet framför mig med min vita gamla kökssoffa intill, så fint!

 • Anna Karin skriver:

  Vilken drömtävling för den som står i stånd med att göra tapetval till hemmets renovering…
  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi ska tapetsera vårt vardagsrum och temat är "modern herrgård". Rummet är ca 40 kvm och det ska kännas pampigt men ändå modernt. Vi vill väldigt gärna ha en bredrandig tapet och står i valet och kvalet mellan
  96/7039 Pavilion Stripe eller 84/5024 Chelsea Stripe. Svårt att se färgerna på datorn – men vi tror att någon av dessa skulle bli kanon! Håller tummarna för en fin julklapp!

 • Stine S skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jeg ønsker meg Mediterranea, og jeg vil ha den på veggen i gangen. Tenk å komme inn og bli møtt av den herlige detaljerte tapeten! Den eneste faren er at gjestene blir stående der å se på den 😛

 • 1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Jag har alltid tyckt så mycket om Contemporary II/Woods (kanske att man skulle våga sig på versionen med guldpäron – det var jättefint!) så den skulle jag gärna vilja sätta på den idag vita väggen bakom vår matplats. Vilket blickfång! Eftersom den väggen endast skulle kräva max 2 rullar så skulle resterande del av vinsten gå till min lika tapettokiga lillasyster som precis flyttat till ny lägenhet. Känner jag henne rätt kommer hon att fastna för något av de färgstarka blommönstren under Contemporary, passar perfekt i deras arbetsvrå. Håller tummarna för en dubbelvinst!

 • Alexandra skriver:

  1. Det grundades 1875.
  2. Tillsammans med Piero Fornasetti.
  3. Cole and Son gör mina absoluta favorittapeter så det är lätt att hitta nått jag gillar, svårare att välja! Valet faller på Hicks’ Hexagon 95/3016 och skulle få pryda väggarna i hallen så fort vi hittar vårt drömhus.

 • emma skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Familjens kyrkstuga i världsarvet Gammelstads kyrkstad behöver en rejäl ansiktslyftning, då någon på 80-talet satte furupanel (!) i hela stugan och helt raderade den rätta tidsandan. Tapet Clandon från kollektionen Archive Traditional vore perfekt för stugan med sitt diskreta och klassiska mönster.

 • Hanna La skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vilka underbara tapeter…! Min lilla hall är idag tapetserad med en klassisk engelsk tapet, vinröd botten och guldiga mönster. Egentligen ganska fin men gör hallen alldeles för mörk. Så behöver en ljus tapet som inte är för tråkig där det ändå händer något. Så jag fastnade för… Woods & Pears. Fantastisk.

 • Johanna S skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle tapetsera om vår veranda med antingen Hummingbirds (A collection of flowers) eller med Magnolia (Patina). Det svåra skulle vara att välja i vilken kulör, tapeterna är så fina och har varit favoriter under lång tid.

 • 1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag är på jakt efter en ny tapet i köket och Foundation i den näst ljusaste grå passar perfekt in i den industriella känslan jag skulle vilja ha i köket! Jag vill ha en tapet som jag kan sätta en grå stringhylla på och jag tror att denna hade varit perfekt. Tror även att sambon hade gillat denna och gudarna skall veta att vi har svårt att komma överens när det gäller tapetval! 😀

 • Nickan skriver:

  1: 1875
  2: Piero Fornasetti
  3: En del i vår kombinerade hall/allrum skulle må gott av lite färg och mönster. Problemet är att jag och sambon INTE är inne på samma färger och absolut inte på samma mönster. Här krävs en stor portion förhandling och viss övertalning om det ska bli som en av oss önskar. Det finns många kandidater på min önskelista. Mitt val faller i alla fall på flamingosarna under menyn Contemporary I. Vilken färg är svårt, kanske den gråaktiga. (Kan tyvärr inte precisera bättre då sidan verkar korrupt och inte laddar/visar alla bilder)

 • Luca skriver:

  Företaget grundades 1875 och de har samarbetat med Piero Fornasetti.
  Jag skulle välja Cow Parsley från kollektionen Contemporary Restyled till mina föräldrars bibliotek! Vilken maffig tapet med sagokänsla…

 • Camilla S skriver:

  1) 1875
  2) Piero Fornasetti
  3)Jag skulle välja Picadilly från Albemarle serien. Den skulle passa perfekt i vårt gästrum som för tillfället är väldigt tråkigt och oinspirerat

 • Anna P skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Geometric- Circus 93/6020 skulle få en given plats som en fondtapet i vår hall. Önskar att jag kunde ladda upp en bild som motivering. Den skulle passa perfekt.! Jag håller tummar och tår och hoppas att vi ska vinna dagens lucka i adventskalendern.

 • Åsa skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Circus 93/6020 – I hela vår extremt tråkiga och mörka hall. Det är ingen idé att försöka att ljusa upp den, utan bättre att sätta en riktigt färgsprakande och extrem tapet. Tavlor och mycket belysning på det, så kommer vår fula hall att bli lägenhetens smycke.

 • Ann-Sofie Gath skriver:

  1. År 1875 bildades Cole & Son
  2. Piero Fornasetti
  3. Kollektionen Frontier är min favorit, fåglar och djur överhuvudtaget tilltalar mig mycket och jag skulle tapetsera matdelen men en av de.

 • Jeanette C skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Tapeten Classix II-Libris Maximus, skulle se fantastisk ut samt förstärka vår lilla biblioteksdel av vardagsrummen.

 • Vinterhagen skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag har fastnat för tapeten Button Trellis ur Banbury collectionen eller någon annan ur denna collection för det finns så många fina att det är svårt att välja men någon av dessa skulle passa fint i det rum vi ska inreda till barnkammare!

 • Annika skriver:

  1/ 1875
  2/ Fornasetti
  3/ Fioretti 69/1102,skulle bli ursnygg i tvdelen i vårt vardagsrum !

 • Ida skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Contemporary Restyled – Flamingos. Skulle passa perfekt för att liva upp vårt gamla kvarnhus från 1850 som vi med knaper ekonomi försöker göra om till bostadshus.

 • Ulrika skriver:

  1) Cole & Son grundades 1875.
  2) Tillsammans med Fornasetti.
  3) Jag skulle valt Stone Trellis (Banbury) i svart och tapetserat i mitt kök.

 • Sofie skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Contemporary i brun ton skulle jag definitivt välja! SKulle passa perfekt i vårt arbetsrum då den är rogivande, men samtidigt känns modern och mysig. Den påminner mig om de småländska skogarna jag saknar så!

 • Felicia skriver:

  1, Cole & Son grundades 1875.
  2, Piero Fornasetti
  3, Våran trötta hall som rent krasst bara är deprimerande att kliva in i (och vad är det för känsla att komma hem till?) skulle må så bra av tapeter! Jag är förälskad i klassiska Rajapur (från Contemporary Restyled-kollektionen). Skulle passa fantastiskt bra i våran sekelskifteslägenhet där vi blandar modernt, klassiskt och personligt hejvilt.

 • Anonym skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Classix II – den med massa bägare staplade på varandra, den var ju hur cool som helst!

 • hanna skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Classix II – den med massa bägare staplade på varandra, den var ju hur cool som helst!

 • Malin skriver:

  1. 1875 grundades Cole & Son.
  2. Samarbetet gjordes med Piero Fornasetti.
  3. Jag skulle så gärna vilja ha tapeten Cow Parsley vårt allrum på övervåningen. Denna vackra tapet skulle säkerligen ge oss motivation samt påskynda vår renovering av vår 100 år gamla sekelskiftesvilla.

 • Aline skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag har gillat tapeten Woods sen den kom, men den var med i lite för många hemreportage för att jag skulle tycka att det kändes kul, men nu! Nu finns ju Woods and Pears som är helt fantastiskt kul! Skulle välja den i färgen svart/vit (95/5027) och tapetsera hela min trista hall. Sista rummet som behöver ett lyft i min lägenhet!

 • Lina skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag har precis flyttat till ett radhus och i hetsen av att få bort de marsansås-gula strukturtapeterna blev alla väggarna kritvita- nu ser det alldeles för sterilt ut! Jag skulle vilja vinna Frontier i svartvitt- den skulle passa perfekt då jag älskar grafiska mönster. Tapeten skulle få hamna i matsalen!

 • Arvid skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Flamingos. Den skulle göra sig perfekt i vår nyfödda dotters egna rum.

 • Wenche skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  Tapeten: malabar 95/7042 till mina föräldrars nya vardagsrum!

 • 1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Woods (foil) Contemporary II
  Hade tapetserat vår tråkiga hall och hallen däruppe med trädtapeten. Älskar känslan av att komma in i en skog. 🙂

 • Regina skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Woods white / black (41247)
  Vill ha den i vårt sovrum som var helt skevt tapetserat av de som bodde i lägenheten innan. Dom har förstört tapeten helt genom att måla med bläck en linje över hela ena väggen där dom satte upp en bord med nallebjörnar!! Sen målade dom över tapeten med vit målarfärg men lämnade ytorna där borden satt, vilket gjorde att när vi tog bort borden från det vi trodde var en vit tapet uppenbarar sig en grå (!) tapet! Alltså vem gör ens så? Hjälp oss få ro i det viktigare av alla rum, sovrummet!

 • Sofia skriver:

  Hej,
  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Contemporary restyled, Hicks’ Hexagon 95/3016. Min man och jag renoverar hans föräldrahem på Bjärehalvön, som är byggt i början på 70-talet. Målet är att återskapa lite av 70-talskänslan, men med en modern touch på det hela. Denna fantastiska tapet skulle passa perfekt som en fondvägg i sovrummet och dessutom matcha den gröna orginal-sjögrästapeten som finns i hallen…

 • Anonym skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3: jag insåg genast att vårt förra val av tapet i köket blev så fel, nu har den hängt i nära två år och gör liksom ingen glad- den skär sig och är ful och brokig med stoooora blomklasar, det som skulle bli lantligt fint blev fel.
  Hade valt en snygg grå från Cole and son. Antingen rajapur

 • Hanna skriver:

  Hmm inlägget gick iväg för fort.
  Jag postade det ovan. (med rajapur€
  Ting
  Hanna

 • Marlene Svensson skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Har snart renoverat klart sovrummet med tillhörande walk in closet, fattas nu bara en fondvägg i det annars vitmålade rummet och den heltäckande vita mattan. Har en stor favorit i Cole & son sortimentet och det är woods and pears som du även visar upp! Tänk att bryta det vita med en varm guldfärg i tapeterna och inredningsdetaljer som Skogsberg & Smart lyktorna hurricane i guld!

 • Ida skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja den blåblommiga banburytapeten för det jag drömmer om allra allra mest är ett småblommigt sovrum med vita fluffiga täcken!

 • Ingrid J skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti.
  3. En av Fornasettis tapeter. Jag har tänkt tapetesera om ett rum i lägenheten. Min yngsta son ska snart flytta hemifrån, och rummet är tänkt som kontor/gästrum. Har lite svårt med att välja en tapet,men skulle kunna tänka mig en fondvägg med tapeten med böcker.Har sett den i tidningar/bloggar tidigare, och har alltid tyckt att den varit speciell.

 • Sofie Altuntas Lindholm skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Contemporary restyled. Palm jungle 95/1003. Vàrt sovrum gàr i grönt och vi har faktiskt mörkgröna sovrumsmöbler. Skulle vara underbart att fà göra en fondvägg med dessa underbara växttapeter

 • Gisela skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Contemporary 1 – Hicks’ Hexagon. Den tar vi i vardagsrummet. Den är lagom tacky för oss.

 • Alexandra skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag tycker om tapeten son heter Hummingbirds som skulle vara fin på min kökshylla!

 • Angelica skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Woods har jag drömt om så länge, men sambon vägrar så dyr tapet när vi bor i hyresrätt (trots att vi faktiskt tänkt att bo där mååånga år till). Så den skulle jag välja direkt om jag vann! 🙂

 • Jennifer Roberts skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  Vackra Malabar 03 hade skänkt ett behagligt ljus och ett fint lugn till vårt sovrum. Ett sovrum som snart ska fyllas med fler bebisar och där vi kommer spendera mycket tid framöver.
  Mvh/Jennifer

 • Sophie skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Baudelaire 94/1003 skulle passa alldeles perfekt i vårt nya vardagsrum. Vi är precis nyinflyttade i ett stort hus på landet, och de befintliga tapeterna är slitna och fula nittiotals-tapeter. Skulle vilja göra det här vackra huset rättvisa med fina tapeter!

 • Elise Nilsson skriver:

  1. Det grundades 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Jag hade valt en tapet ur "A collection of flowers" (Lilac eller Rosebuds är båda superfina!) eller tapeten Woods ur kollektionen "Contemporary II".

 • Pamela skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Tapeten Riflesso som avbildar en stad vid vatten skulle få pryda en vit och tom vägg i vårt vardagsrum. Vi har nyligen flyttat och denna tapet skulle ge vardagsrummet liv!

 • Elin skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Många svåra beslut men valet blir Hummingbirds 62/1004 som vore en dröm i vår hall. Idag kal och trist. Skulle bli så levande och fin med tjusiga blommor och fåglar. Ser framför mig en fondvägg som får klättra upp och fortsätta i taket. Tänk vilken känsla att komma hem då!

 • Emma Westerlund skriver:

  1 1875
  2. Fornasett
  3. Jag skulle faktiskt låta min brorsa välja vilken tapet han ville till att tapetsera om hans vardagsrum. Han har pratat om det ett tag och inte kommit sig för det ännu. Han ställer upp jättemycket för mig och min familj, avlastar med barnen och finns till helt enkelt. Det skulle vara toppen att få överraska honom med detta.

 • Dijana skriver:

  1. Året var 1875
  2. Designern är Piero Fornasetti
  3. Woods & Pears 95/5029. För ett halvår sedan var jag på en mysig restaurang i London. På ena väggen hade de just denna tapeten och jag har varit besatt av den sedan dess. Dumt nog kommer jag inte ihåg varken namnet på restaurangen eller var den låg. Har så många gånger tänkt att ringa och fråga var tapeten är ifrån. OCH TITTA, HÄR ÄR DEN! Spillde nästan kaffe över hela datorn när den dök upp på min skärm. Jag skulle ha den på min köksvägg.

 • Marit E skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag kommer att välja någon av tapeterna från deras underbara Archive Traditional. Med ett hus från 1800-talet som vi långsamt och varsamt rehabiliterar är den kollektionen som sänd från ovan!

 • Patricia skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti Piero
  3. Det skulle bli Woods. Kan kanske kännas lite uttjatad, men tycker den skulle passa perfekt i ett barnrum. Var jag också skulle hänga den om jag vann.

 • Lina W skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasette
  3. Jag skulle dränka mitt sovrum i Cow Parsley, som att sova mitt i en härlig äng!

 • Lina W skriver:

  … ifall det hänger på detaljer så är svaret på fråga 2 naturligtvis Piero Fornasetti (slant lite på tangenterna)

 • Linda skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  Den grå foundation tapeten till vårt gästrum vore toppen! Jättefint.

 • Annelie skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja Woods! Började kolla på den 2008 el. 2009 och tycker fortfarande den är lika fin och det bådar ju minst sagt gott för om jag skulle vinna skulle jag tapetsera om vårt gigantiska allrum med högt i tak så, det behövs MYCKET tapet!

 • Joanna skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  Skulle absolut välja 82/17028 av den enkla anledningen att den är så vansinnigt snygg! Den skulle hängas upp i vår nya bostad i det som kommer bli tv-rummet. Gala!

 • Elin Eriksson skriver:

  1: 1875
  2: Piero Fornasetti
  3: Jag flyttar in i en liten studenlägenhet på 30 kvm nästa månad och tänk vad en riktigt snygg fondtapet skulle göra för hela lägenheten! Jag skulle väja contemporary II och ha som fond i köksdelen. Det är en ljus tapet vilket gör att rummet känns större men har samtidigt ett sjukt häftigt motiv vilket skulle ge min lägenhet lite edge!

 • Cecilia Karlsson skriver:

  1. 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Frontier – Tropical Birds är fantastiskt fin och skulle få smycka vårt framtida barnrum som i nuläget bara är tråkigt vita väggar.

 • Johanna skriver:

  1875
  Fornasetti
  Corallo 77/4014. När vi flyttade in i vår lägenhet övertalade jag min sambo att vi skulle köpa en billig tapet till innerhallen, nu är det rummet vi spenderar mest tid i då det har blivit kontor/pysselrum/ataljé/musikrum och varje dag ångrar jag att vi inte valde en finare och bättre tapet i det rum där hela familjens kreativitet ska komma till liv.

 • Åsa skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  Hicks Hexagon skulle passa så bra i min nuvarande tråkiga hall!

 • Petra skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  Byron (Albemarle). Cole & Son har tapeter som jag alltid suktat efter men aldrig riktigt unnat mig. Tapeten Byron skulle ge en helt annan karaktär på vårt vardagsrum där det redan finns en liten orientalisk kuddhörna och mörka möbler, men väggar som är vita så det sticker i ögonen! Lite tyngd och lyxig känsla skulle rummet förmedla då.

 • Tina skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  Fornasettis Frutto Proibito! Denna skulle jag ge till min systerdotter Ester som så länge önskat sig nya tapeter till sitt flickrum. Hon har sedan länge växt ut sitt ljusrosa flickrum. Tapeten skulle ge henne ett tonårsrum som ger en mysig känsla för läxläsning, pyssel och tjejsnack. Men som också kommer att sticka ut.

 • Erik Liljegren skriver:

  1. När grundades företaget Cole&Son?
  Det grundades 1875.
  2. Tillsammans med vilken känd italiensk designer har Cole&Son gjort en tapetkollektion?
  Det har företaget gjort tillsammans med Piero Fornasetti.
  3. Vilken tapet från Cole&Son skulle du helst vilja ha och var skulle du tapetsera med den? Motivera kort.
  Jag skulle vilja ha Geometric som en fin fond vägg i vårt 60-tals hus. Den skulle verkligen passa.

 • Clara skriver:

  1. Det grundades 1875
  2. Tillsammans med Piero Fornasetti
  3. Jag har älskat Woods i flera år, så den skulle jag absolut vilja ha. Den verkar ge en sån fantastisk känsla till ett rum, behaglig men inte tråkig.

 • Tina L skriver:

  1. 1875.
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja tapeten Rajapur (Contemporary Restyled) i den ljusaste färgskalan. Med den skulle jag tapetsera den utflugna dotterns rum här hemma. Hennes nuvarande tapet är ingen höjdare för en 23-årig dam att komma hem till. Rummet skulle växa i värde till oanade höjder med hjälp av denna vackra och tidlösa tapet.

 • Ida skriver:

  1. 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Min favorit sedan länge är "woods", den skulle passa perfekt i min hall. Hallen som är ganska smal skulle få ett helt annat djup med denna tapet. Sen har jag alltid varit svag för "flamingos", den blå med de rosa detaljerna är helt underbar o en dröm är att ha denna i sovrummet…

 • Emma Julmust skriver:

  Har en tävling just nu där man kan vinna 3 backar med apotekarnes julmust lagom till julafton! :}
  http://julmust.blogg.se/2012/december/tavling-vinn-3-backar-med-apotekarnes-julmust.html

 • Ida M skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. jag skulle vilja ha tapeten Sweet Pea (Acollevtion of flowers) i vårt kök. Den är supersöt och romantisk, precis i den stil jag vill att vårt nya kök ska vara. Skulle även vilja sätta upp Vivianne Westwoods Union Jack i vår son Jacks rum, den är super cool!

 • Chris skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  Palm Jungle ger mer djungelkänsla än en djungel och jag vill ha den i mitt sovrum. Vakna och somna bland palmblad vore nästan som att bo i en hydda högt uppe i träden. Vilka drömmar man skulle drömma!

 • Anna-Carin W skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle nog välja en tapet från Patina, den turkosa med rosa blommor. Det var tolv år sedan vi tapetserade om i sovrummet så det är verkligen dags nu och denna tapet tror jag skulle ge en härlig färgklick! Håller tummarna för ett sprillans nytt sovrum 🙂

 • Linda skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle tapetsera mitt vardagsrum med Cow Parsley 95/9050. Rev ner de gamla tapeterna för en tid sedan och har sedan dess levt med de råa putsade väggarna och faktiskt blivit förtjust i det lite mörkare gråa…Den här nya färgställningen av den här fantastiska tapeten känns som en fullträff!

 • Helena skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi har denna månad köpt ett funkishus, byggt 1940, och flyttar i mars. Charlie Wilsons Paris i ljusgrönt skulle passa husets historia och oss.

 • Annika skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Åh, helt klart en av de med trädstammar från Contemporary restyled eller Contemporary II. Kanske den med guldbruna stammar mot mörk bakgrund. Jag och min pojkvän skrev igår kontrakt på en helt fantastisk trea där vi skulle behöva en ny tapet i sovrummet som känns mer som vi. Vi har letat lägenhet så himla länge och nu när vi hittat en vill jag att det ska kännas bra!

 • Elin skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja en tapet ur just Fornasetti-kollektionen. Mitt kombinerade arbetsrum och bibliotek (jag är en bibliofil av Guds nåde) är i stort behov av renovering och "Ex Libris" (i den ljusgrå varianten) skulle ju passa som handen i handsken!

 • Camilla skriver:

  1. 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Med sina kontraster skulle underbara Woods skapa harmoni och balans i mitt vita vardagsrum och ge rummet den karaktär som det i dagsläget saknar.

 • 1. svar: 1875
  2. svar. Piero Fornasetti
  3. jag har länge länge drömt om att piffa upp vårat grymt tråkiga kök med
  en fond vägg men tyvärr
  inte haft råd till det. jag spänderar väldans mycket tid där o vill ha det
  fint så klart—Hummingbirds 62/1004

 • Ina skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Mediterranea från Fornasetti Collection. Skulle vilja ha den på en vägg i vardagsrummet för vacker kontrast.

 • Mia skriver:

  1. 1875
  2.Piero Fornasetti
  3.Har en längre tid beundrat Cow Parsley grå,den skulle få komma upp på väggen i sovrummet.

 • Pilotfrun skriver:

  Det grundades 1875 och den italienske designern är så klart Piero Fornasetti. Den tapet jag helst skulle vilja ha är "Magnolia gold". Jag skulle tapetsera sovrummet (en vägg) i vårt nya hus med den <3

 • kristin skriver:

  Trevlig helg !:D

 • Anne B. skriver:

  1) 1875.
  2) Piero Fornasetti.
  3) Jag tror att det skulle bli Woods (69/12149) eller eventuellt Byron. För sovrummet.

 • Anonym skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3.Ingen tvekan om den saken- mina drömmars tapet alla kategorier: Hummingbirds, 62/1001, den med ljusgul bakgrund. Den är den perfekta avägningen klassiskt och modernt, djur och natur fångat i en tapet. Och inte heller "för" feminim som vissa tapeter tenderar bli. Jag har trånat efter den i flera år, men aldrig riktigt kunnat motivera priset för sambon. Så nu håller jag tummarna tills de blir blå!

 • Louise skriver:

  1. 1875
  2. Pierno Fornasetti
  3. Min absoluta favorittapet är contemporary II. Jag föll för den för flera år sedan och sa till min mamma att min dröm var att när jag flyttade till egen lägenhet var att mötas av en ljuv skog när jag kom hem, genom att tapetsera ena väggen med tapeten. Nu bor jag i egen lägenhet och flera år har gått men mitt drömprojekt hemma är fortfarande att mötas av skogen! Tyvärr har jag inte möjlighet att köpa tapeten för jag är student, men annars lär min första lön när jag kommer ut i arbetslivet gå till denna tapet!

 • Anonym skriver:

  1. 1875
  2. Pierno Fornasetti
  3. An någon anledning tapetserade vi alldeles för mörkt grått i husets mörkaste del, hallen! Skulle vilja göra om där och tror att någon av dom ljusare Festival Stripes skulle passa perfekt!

 • Nanne skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Coleridge 05, blå. Det här är tapeten jag vill somna till och vakna upp till, som gjord för mitt sovrum!

 • Kajsa skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle vilja ha Geometric Facet (den grå) i min hall. Skulle vara riktigt snyggt tillsammans med mina turkosa möbler/detaljer.

 • Mia skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Crackle ur Foundation till köket som verkligen behöver lite nytt på väggarna

 • Anemonia skriver:

  1. År 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. Jag skulle välja Fioretti från Contemporary II.
  Är övertygad om att den skulle bli helt fantastisk i vårt sovrum som har haft samma tapet sedan 1996. Är oändligt trött på den och Fioretti skulle lyfta hela sovrummet, vi skulle få ett helt nytt rum med den ljuvliga tapeten!

 • Paula skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Har äntligen fått en större lägenhet och viktigast
  av allt, eget rum till vår son Henry! Skulle tapetsera en fondvägg i hans rum med Woods i svart/vitt!

 • Tintan skriver:

  1.1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Skulle gärna tapetsera köket med Squiggle.

 • Kajsa skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag hade valt tapeten Geometric i vitt, svart, grått och gult. Den skulle passa perfekt i vårt nyakök med gula detaljer.

 • Karin skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Mediterranea från Fornasetti Collection.En favorit som är klassisk, men ändå intressant och passar till många olika stilar på möbler. Jag skulle sätta den i hallen och kombinera med några retromöbler i teak. Vilket välkomnande den skulle ge!

 • johanna skriver:

  1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi skall inreda ett kontor nu när min man byter arbete vid årsskiftet. Hade blivit så bra med tapeten Magnolia i blått!

 • Marlene Eriksson skriver:

  1. Företaget grundades 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Epsom Stripe 96/3016 Festival Stripes. En enkel men vacker tapet som skulle göra sig helt fantastisk i vårt fritidshus fyllt med vackra auktionsfynd

 • Emelie skriver:

  1. 1875
  2. Piera Fornasetti
  3. Contempoary II Woods, skulle få hamna i lilla toan. Vi har nytapetserat, men det blev inte alls den känsla vi hade tänkt oss (valde i panik i sista stund då tapeten vi valt tydligen inte gick att få tag i längre). Men nu köper vi ju inte ny tapet på ett bra tag, så är det ju.

 • Lina Cronier skriver:

  1. 1875
  2. Piera Fornasetti
  3. Jag hade ju valt klassikern woods att tapetsera HELA sovrummet med. Jag har suktat så efter denna tapet men inte inte riktigt haft den ekonomiska möjligheten att kunna köpa den.

 • Jonna skriver:

  1) 1875 2) Piero Fonasetti 3) skulle valt "Conway white on shadow" att ha i vårt benisrum som kommer att renoveras till våren, den lille är beräknad 18 juni. Tänker att det beiga kommer att passa bra vare sig det blir puderrosa eller ljusblått i rummet 🙂

 • erika skriver:

  1875
  Piero Fornasetti
  skulle tapetsera med http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?collectionid=13i vårat vardagsrum.

 • Emelie A skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Cow Parsley! (66/7048). Jag och pojkvän har just köpt en liten stuga som vi renoverar, byter isolering och slår ut väggar just nu då den har stått orörd i 40 år. Detta är min drömtapet och har varit sedan jag såg den i ett nummer av Elle Interiör från 2010. Har inte vetat var jag ska ha ha den dock, bor i hyreslägenhet. Detta vore perfekt, ett fint frieri till naturen, då stugan står mitt på en äng av just hundkex.

 • Johanna skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Woods med vit bakgrund till vårt nya hus!

 • 50 kilo ska bort! Följ mig hela vägen till mål 🙂

 • Carl Sundberg skriver:

  1. De grundades 1875
  2. Allmänt känt är det väl Piero Fornasetti som samarbetet skett med, men det är väl egentligen hans son Barnaba Fornasetti som tagit fram sin faders teckningar och arbetat tillsammans med Cole & Son för att skapa kollektionen.
  3. Jag uppskattar Fornasettis mystiska kvinna i Tema e Variazoni, som fortfarande, efter faderns död, skapar tankar. Men jag har också länge varit sugen på att tapetsera trädstammarna i en annan färg än den vanliga vita/svarta.

 • Sara Ljunggren skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi ska göra om vårt sovrum och då gärna få nya tapeter. Tanken är lite hotellkänsla, men det får inte bli tråkigt. Woods från Cole and Son har sedan första gången jag såg mig förtrollat mig, den är drömmande, stilren, mystisk, enkel men ändå magisk på samma gång. Med den skulle rummet bli både klassiskt och vågat!

 • Ylva skriver:

  1) 1875
  2) Piero Fornasetti
  3) Jag har spanat på två Cole & son tapeter i åratal och det är Cow Parsley och den vackra grå Magnoliatapeten. Min all-time-favourite måste nog ändå vara hundkexen och jag skulle nog välja att ha dem i hallen, så de blir det första man möts av när man kommer hem : )

 • Mia skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Någon av Woods-tapeterna i en grå nyans som en del av en vägg i mitt vardagsrum. Skulle kännas som att sitta i en egen skog! Plus att jag gillar det tecknade och skira uttrycket!

 • Helena skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag valde mellan Woods och en annan tapet för fyra år sedan när jag höggravid snabbt skulle bestämma tapet, så att vår nya hall skulle vara klar innan bebisen kom. Åh, vad jag har ångrat att jag inte valde Woods, var gång jag ser en bild på Woods påminns jag om mitt felval och känner att det är Woods som ska sitta i hallen.

 • Kerstin Ehr skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3. Jag hade valt Rajapur eller Contemporary restyled till vårt sovrum. Vi har i dagsläget bara målade väggar och en lite mer ombonad känsla, som jag tycker tapeter ger, skulle jag verkligen önska mig. Håller tummarna!

 • Ida Banck skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  Jag skulle välja den fina med träden. den skulle vara fondvägg vid köksbordet och dölja stänket efter barnens vilda sätt att lära sig äta. nu är de stora nog att ha kontroll över besticken 🙂
  http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?collectionid=13

 • Heidi S skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja mönstret Woods och efter tapetseringen bjuda in mina gäster till övernattningar i vårt nya, naturnära gästrum!

 • Linn skriver:

  1) 1875.
  2) Piero Fornasetti.
  3) Wyndham ur Ablemarle-kollektionen, nr 94/3016. Jag och min sambo har stått i bostadskö i 6 år och de senaste av de åren har vi bott i en etta men nu har vi äntligen fått tag på en tvåa. Tapeten skulle förgylla våran sovrumsvägg och verkligen bli pricken över i:et!

 • Victoria skriver:

  1. 1875
  2. Piero fornasetti
  3. Palm 95/1009 för jag älskar palmer och grönt! Den skulle jag tapetsera hallen med så det händer lite men ändå är ljust och fint!

 • Frida skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3. Nuvole by Fornasetti. Har en korridor som är nu ganska intetsägande. Denna tapet skulle Helt klart sätta fart på inredningen!

 • Maria N skriver:

  1 1875
  2 Piero Fornasetti
  3 Jag hade valt tapeten Woods som enligt mitt tycke är den snyggaste tapeten som tillverkats. Den har jag suktat efter sen jag såg den första gången, men har aldrig haft råd. Just därför har vi inga tapeter i tv-rummet eftersom den enda tapeten som får komma upp där är just Woods. Kan inte tänka mig en bättre julklapp än att vinna Woodstapeterna

 • Sofi skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle välja vackra tapeten Sweet Pea ur A Collection of Flowers, för att kunna byta ut den svarta tapeten i mitt kök mot något ljust och glatt.

 • Ronnie Haglund skriver:

  1: 1875
  2: Piero Fornasetti
  3: http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?CollectionID=116
  Vivienne Westwood Magnolia, den beiga.
  Skulle sätta liv i vår hall, tycker jag i alla fall.
  Alla som kom hem till oss, skulle direkt bli upplivade förståss.
  Bakgrundsfärgen är behaglig utan att vara alldaglig.
  Och mönstret är ej för mycke och frugan har gett sitt samtycke!

 • Linda Karlsson skriver:

  Ett. År 1875
  Två. Piero Fornasetti
  Tre. Enkelt val! Vid vinst väljer jag Apex från serien Geometric. Och vid vinst levererar jag ett schysst före-efter-bildspel! Kameran är laddad 🙂

 • Anna skriver:

  Här kommer mina svar:
  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Cow Parsley eller Palm (Maken skulle få välja mellan de två). de skulle tapetseras upp på den stora (7,0 x 2,74) vita väggen i vadagsrummet. Det skulle göra vardagsrummet så mycket hemtrevligare!

 • Matilda skriver:

  åh, vilken bra tävling. Cole and sons tapeter har jag trånat efter sen jag var femton. Finns inga andra tapeter som känns så sköna att ta på och som är så fina att titta på. Jag blir kär varje gång jag ser dem.
  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Magnolia i grått skulle sitta fint i vardagsrummet eller sovrummet i vårt nya hus. Bästa färgkombon är grått och rosa.

 • Petra skriver:

  1: 1875
  2: Fornasetti
  3: jag skulle välja en uppdaterad version av Malabar. Den första varianten i svart/vitt hade jag en gång för 10 år sen och skulle älska att se den nya i våran alldeles för tråkiga Bostaden-hall!

 • Hedvig skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Tapeten Luna i svart och guld skulle vara fantastiskt fin i sovrummet i huset vi kommer att börja bygga i vår! Jag tror det får bli den även om jag inte vinner, supersnygg!

 • Anonym skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle vilja använda tapeten Flamingos i rosa till vår gästtoalett. Det är ett utrymme som vi har försummat och flamingos känns härligt kitschiga att sätt på väggarna där.

 • Henrietta skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi skulle hemskt gärna vilja köpa tapeten Woods, för att tapetsera i vår "hall-korridor" på ovanvåningen. Vi håller på att bygga ett sovrum för en bebis som beräknas komma i februari, vilket förvandlar allrummet i vårt 30-talshus till ett minibarnrum och en korridor. I korridoren hade det varit så fint att pigga upp det med en Woods-tapet!

 • Therese skriver:

  1. Cole and Son grundades 1875.
  2. Piero Fornasetti.
  3. I min hall sitter idag en gulnad strukturtapet med dammiga palmer. Tyvärr är de nya tapeter som min hyresvärd låter oss välja på istället nästan lika tråkiga. Allra helst kulle jag vilja tapetsera med Circus (i färg) från Cole and Son. Helt galet gärna faktiskt (förutom att hoppa jämfota skulle jag allvarligt överväga att svänga förbi ditt kontor i GBG och ge dig en kram – så himla glad skulle jag bli).

 • Irene skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Woods är min stora tapetfavorit så den skulle/ kommer jag att köpa när jag ska gör i ordning mina 7-åriga tvillingtjejers rum. När vi flyttade in så gjorde jag en snabb målning på strukturtapeten från 80-talet. Dags för en uppdatering snart….

 • Pethra etc. skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti.
  3. Den svartvitgråa "Circus" från Geometric-kollektionen drömmer jag om till sovrummet, den känns så "jag". Älskar ju geometriska former och resten av hemmet går ju i den svart-vit-gråa "färgskalan" så sovrummet skulle i så fall äntligen kännas som en del av helheten här hemma (just nu går det i brun-beige-guld och det stör mig).

 • Emma Kirshakov-vestersten skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Circus i svart, grått, vitt skulle få pryda vår hall i nya lägenheten som vi just håller på att renovera. Tänk vad härligt att komma hem, öppa dörren och mötas utav en sån en sån tapet med den gula kickfärgen! Skulle göra mig glad varje dag!

 • johanna skriver:

  1. Cole&Son grundades 1875.
  2. De har gjort en tapetkollektion tillsammans med Piero Fornasetti.
  3. Alltså.. Tapeten "Woods" (i svart-vitt) kommer ja aaaaaaldrig tröttna på, den är så himla fin!

 • Linda skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi håller just nu på att renovera köket och jag skulle väldigt gärna vilja ha en fondvägg (vitmålad träpanel med en tapet ovanför) med "Riflesso". 6 rullar skulle inte gå åt men däremot skulle 3 rapporter i den svartvita varianten inte vara helt fel!

 • Marie skriver:

  1. Cole & Son grundades 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Utan tvekan Woods. Skulle satt den i sovrummet när vi köpte huset för 3,5 år sedan-fick tom pengar av min snälla mamma till den. Men så prioriterades annat och jag satte en liknande budgettapet på väggen istället… något jag ångrat VARJE dag sen dess. Men om jag skulle vinna den, så är det ju befogat att riva den andra och sätta upp drömtapeten, visst?! 😉

 • Eva Andersson skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. jag skulle välja Pavilion stripe till mitt urfula vardagsrum där det nu sitter gula tapeter med en gulgrön bård.

 • Anonym skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Woods. En trendig och snygg tapet som jag tycker har blivit klassisk redan! Skulle passa mig perfekt eftersom jag är en Lapplandstös som flyttat till Stockholm och tycker så mycket om natur. Att möta den här tapeten i hallen varje dag skulle göra att jag känner mig välkomnad och inbjuden till naturen och lugnet direkt när jag kommer hem! 🙂

 • Kristin skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Woods. En trendig och snygg tapet som jag tycker har blivit klassisk redan! Skulle passa mig perfekt eftersom jag är en Lapplandstös som flyttat till Stockholm och tycker så mycket om natur. Att möta den här tapeten i hallen varje dag skulle göra att jag känner mig välkomnad och inbjuden till naturen och lugnet direkt när jag kommer hem! 🙂
  2012-12-14 @ 20:53:35

 • Jenny skriver:

  1: 1875
  2: Piero Fornasetti
  3: Hick’s hexagon (95-3015) som vi skulle sätta upp i vårt sovrum som vi ska renovera i julledigheten. Den enda som vi tycker om tillsammans 😉 Hade passat som handen i handsken, helt underbar!

 • Agnetha skriver:

  1.1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi har nyligen köpt ett lantställe där vi totalrenoverar alla ytskikt.. Eftersom det är så mycket som behöver fixas har vi väldigt liten budget för varje rum. Tänk om vi vann den härliga tapeten med trädstammarna och kunde tapetsera med den i vår hall. Det skulle bli fantastiskt fint och kännas superlyxigt.

 • Agneta skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Tapeten Woods white – förgyller vilket hem som helst, t o m ett trött radonradhus från 50-talet 😀

 • Anna S Andersson skriver:

  1. År 1875 2. Fornasetti 3. Jag gillar 50-talskänslan i Apex (Geometrics)! Den skulle sitta fint i vardagsrummet, vår "gamla" fondtapet från -07 har gjort sitt!

 • Gunilla Falk skriver:

  1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Cow Parsley i solgult som ska värma och skina glatt över mitt vardagsrum. En c-vitaminkick som skapar glädje och energi!

 • Emma skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Cow Parsley skulle få flytta in i mitt sovrum (och fylla ut de nu tomma väggarna) för en ombonad och spirande känsla.

 • liselotte skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3. http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?collectionid=13 Skulle tapetsera en fondvägg i sonens rum med denna

 • helena skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi håller på och renoverar en av Ölands gamla järnvägsstationer. tapeten patina skulle göra sig bra i den gamla väntsalen som ska bli vårt ny vardagsrum.

 • Anna-Karin skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Har levt i ett byggkaos i flera månader p g a en fuktskada men fick i dagarna veta att allt nu är torrt, jippi. Det skulle vara underbart att vinna Hick´s Grand 01 då den tapeten verkligen skulle lyfta vår hall och ge den en cool och effektfull touch.

 • Jennie S skriver:

  1.
  1875
  2.
  Piero Fornasetti
  3.
  Min vita etta känns tråkig och kall.
  Några rullar av Poppy 81/1001 skulle göra underverk i min hall!
  Då blir lägenheten både färggrann, mysig och ball 🙂

 • Sofia skriver:

  1.1875
  2. Fornasetti
  3. Jag skulle tapetsera över väggarna i hallen med Rajapur, och om jag ändå höll på skulle jag nog fortsätta in i vårt allt-i-allorum där vi är mest hela tiden. Mest för att bli så där glad av att komma hem till en fin hall.

 • johanna skriver:

  1)1875
  2)Piero Fornasetti
  3)Vi väntar vår första knodd och skall inreda ett kombinerat arbetsrum/babyrum. Jag skulle välja Fornasettis Riflesso. Då får babyn ngt spännande att titta på och jag kan drömma mig bort till Florens (som tapeten påminner mig om…) när jag arbetar eller myser med babyn…
  Buon Natale!

 • Caroline skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vackra Woods i svartvitt till vår hall för att den gör mig glad och det är ett härligt välkomnande efter en lång dag!

 • Rebecca skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Gillar alla cole and sons tapeter men Woods tapet black/white eller Concrete tapeten Light Grey hade jag valt som fond till vårt vardagsrum där tapeterna idag är vita. De hade gett ett nytt & effektfullt uttryck till rummet & livat upp det! Vilken fin julklapp det hade varit:)

 • Malin skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag hade nog valt Charlie Wilson 80/2010, i färg då den passar in perfekt i sovrummet och skulle sätta punkt för den galet långsamma uppdateringen där inne.

 • Siv skriver:

  1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Wind flowers.
  Vi flyttade in i ett alldeles nybyggt hus där varje rum är tapetserad med en ljusbeigefärgad tapet. Skulle vara trevligt att liva upp arbetsrummet med en mönstrad tapet med tanke på att min make jobbar hemifrån varje dag och ser dessa beiga tapeter varje dag.

 • Madeleine skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag hade valt den ljusgrå tapeten ur kollektionen foundation och tapetserat hela vårat sovrum, den hade gett ett fint lugn till rummet. Jag hade också kombinerat ihop den med renskinn, betong och en vit bumlinglampa…

 • Sanna skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle vilja vinna denna fina turkosa http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?CollectionID=11 som jag skulle tapetsera med i mitt sovrum då tapeterna där inne är jätte slitna och fula och jag dessutom älskar färgen turkos.
  Kram Sanna

 • Anonym skriver:

  1.1875
  2. Pierro Fornasetti
  3. Contemporary 2!! Jag har älskat denna tapet ända från början!!! Sååå snygg. Denna skulle jag vilja tapetsera mitt sovrum med. Jag tycker väldigt mkt om att inreda så "nära naturen som möjligt", dvs jag plockar gärna in kvistar från naturen o på sommaren el när det tillåts så älskar jag att plocka blommor. Som extra bord bredvid soffan har jag en kort, avhuggen (läs ca 40 cm hög) stam som jag hittade på stranden. Jag är nog lite av en natur människa o mår som bäst där. Jag går ofta o gärna på stranden med min hund – och vad passar då bättre än att sova i ett rum omgärdad av en skog!!!!!

 • Janina S skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Great wave i vitbeige, så smakfullt och kul sätt att använda sig att ett så klassiskt japanskt verk. Den skulle få sitta på en vägg i vardagsrummet så jag kan se och njuta av den som mest.

 • Lisa S skriver:

  Oj! Var så ivrig att få iväg mitt svar att jag glömde skriva namn!!! Det är jag som vill sova i skogen!!! Jag önskar mao att tapetsera sovrummet med just de klassiska trädstammarna!!! Med vänlig hälsning, Lisa S

 • Cecilia Lood skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Cow Parsley i svart till vardagsrummet skulle ersätta grå gipsvägg jättefint!

 • Kim skriver:

  Åh vilken kul (och passande) julklapp!
  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi har tapeten Mediterranea från Fornasetti på en vägg som ska rivas i samband med en renovering. Därför skulle det vara jättekul att få inviga den nya väggen med tapeten Circus i den svart/vit/gråa färgställningen från Geometric linjen.
  Kram
  Kim

 • 1. 1875
  2. Pierro Fornasetti
  3. Contemporary 2 produktkod: 69/4115
  Jag vill vinna denna i julklapp till sambons pappa så vi äntligen kan få lite tapet på väggarna i huset och få det hemtrevligt där. Dom är väldigt musikaliska så vad passar inte bättre än den tapeten då? 🙂

 • Susanne Sandström skriver:

  1) Grundades 1875
  2) Coles och Barnaba Fornasetti valde tillsammans ut 14 mönster ur Barnabas far Piero Fornasetti (1913-1988) arkiv av teckningar
  3) Jag kan se en Cole & Son tapet i samtliga vår lägenhets rum! I störst behov är dock sovrummet med noll behaglighetsfaktor -en tydlig personlighet skulle det rummet få med Woods (terracotta; 69/12146) från kollektionen Contemporary II!

 • Rebecka skriver:

  John Perry
  Piero Fornasetti
  antingen Cowcumber eller Chepstow Stripe – troligen den senare – – ska renovera köket i min lilla lgh i vår, med nya ytor och maskiner – och där finns en vägg att tapetsera. Det kommer blir hur snyggt som helst att sitta och äta brevid förlängande grundande ränder.. Plus att den passat till kaklet jag redan tittat ut!

 • Lena Eriksson skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. A Collection of Flowers Honeybirds. Just den tapeten har jag trånat efter ganska länge nu, fick se den i ett hemma-hos-repotage och föll pladask. Den är ju så himla vacker. Den skulle jag sätta upp i köket, för att få lite liv och rörelse på ett vackert sätt utan att det blir rörigt.

 • Ulrika Westin skriver:

  1. 1875
  2. Pierro Fornasett
  3. Jag skulle bli så glad om jag fick Rajapur Contemparary restyled 95/2012. Den skulle pryda min övervåning som jag håller på att göra om till mitt bibliotek och läshörna. Jag har ett vackert skrivbord från tidigt 1800 tal och tapeten skulle fånga upp färgen på skrivbordet och ge rummet personlighet och värme-

 • cornelia skriver:

  1. 1875
  2. Pierro Fornasetti
  3. Med en Woods & Pears 95/5028 tapet skulle jag tapetsera mitt sovrum och en sänggavel, vilket skulle ge fler dimentionellt intryck av rummet och lura ögat.

 • Matilda skriver:

  1. Cole&Son grundades 1875
  2. Fornasetti
  3. Jag får svårt ha begär när jag tittar på Cole&Sons tapeter, men de tapeter jag allra helst skulle vilja ha är Cow Parsley i ljusgrått(95/9049). De skulle skapa en lyxig och drömsk känsla i vårt sovrum!

 • Linda Sjölen skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Om allt går som det ska så växer familjen med en liten snart
  För att alla eget rum ska få så slår vi upp en vägg i ruskig fart
  Att tapetsera, greja och dona är något vi tycker mycket om
  Pricken över i skulle Tapeten Hicks’ Grand från Cole & Son

 • Pia Tverin skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Eftersom jag älskar tapeter med inslag från naturen skulle jag antingen satsa på den klassiska Woods eller den häftiga Palm Jungle

 • Kicki skriver:

  1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Contemporary 2 69/12147 i köket eftersom grannen smockade upp sitt garage så att björkdungen skyms. Vill ha naturfeelingen tillbaka!

 • Lina skriver:

  1.1875
  2.Piero Fornasetti
  3.Fin favorit (66/4025 Orchid)sitter kvar på väggen i någon annans hem. Om jag fick chansen igen skulle det bli den. Fast i annan färg,för att passa ett nytt rum i ett nytt hem, i ett helt nytt liv.
  Jag skulle önska: 66/4028 Orchid

 • Lisa skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag kollade nu igenom varenda tapet och jag kan inte stirra mig mätt på den klassiska "Cow Parsley White/ Black". Jag tycker den är sååå fin! Skulle vilja ha sovrummet tapetserat i den tapeten och skulle nog sova som en prinsessa då! Kanske att jag vågar mig på ljusblått!?

 • Cecilia skriver:

  1) 1875
  2) Piero Fornasetti
  3)Jag gillar denna väldigt mycket:Malabar – 66-1001. Snygg, rofylld och med paisleykänsla… Jag gillar´t och skulle nog sätta upp den i sovrummet där den skulle bli oerhört fin och ge lite färg!

 • lejnox skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag är hopplöst förtjust i trädtapeten Woods så den skulle jag vilja ha i sovrummet så det känns som att man sover under bar himmel!

 • Jenny D skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Jag skulle vilja ha "Gondola" i mörkblått. Mönstret är fantatiskt. Jag skulle sätta upp den i sovrummet för att få det lite mer murrigt och ombonat.

 • Anonym skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Archive Traditional som fond vägg i tvrummet
  skulle vara otroligt snyggt

 • Jenny p skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3.malabar, så snygg tapet och eftersom vi har renoveringskaos på de flesta ställen i huset hade det känts så härligt att få en ljusglimt som gör en lycklig!

 • 1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vill flytta in med pojkvännen men hans lägenhet är verkligen tråkig. En ny fondvägg i sovrummet är precis vad som behövs. Den här tapeten är ju så underbar: http://www.cole-and-son.com/collection_detail.asp?collectionid=102

 • Lina skriver:

  1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Utan tvekan Woods ( 69/12147 ). Jag har tittat på denna tapet i flera år. Nu har vi äntligen en plats i huset där den skulle passa perfekt. I vår "softarhörna" även kallad läsrum, lekrum mm. Den skulle ge rummet en lugn men också lekfull känsla och passar perfekt ihop med våra möbler.

 • Louise E skriver:

  1. År 1875
  2. Piero Fornasetti
  Svårt val… Men jag gillar dessa Magnolior! http://www.cole-and-son.com/zoom.asp?ID=72-3009

 • MiaC skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Vi ska precis sätta igång med att rusta upp vårt slitna kontor. För att hålla nere kostnaden hade vi tänkt att måla väggarna… men… om vi nu hade turen att vinna tapeter och inte vilka tapeter som helst utan Festival stripes så skulle lyckan vara gjord =)

 • Ana Londono skriver:

  Min älskling o jag har drömt om dessa tapeter i ett år nu. Westwood is our queen, Vi älskar det vita ljusa o westwood har tagit det till en ny nivå. Squiggle blue e det enda våran hall behöver, vi ser fram emot o ha dessa i vårt hem!!!

 • Ana Londono skriver:

  Min älskling o jag har drömt om dessa tapeter i ett år nu. Westwood is our queen, Vi älskar det vita ljusa o westwood har tagit det till en ny nivå. Squiggle blue e det enda våran hall behöver, vi ser fram emot o ha dessa i vårt hem!!!

 • Johanna skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Den härliga tapeten med trädstammar skulle ge lugn och mys till mitt sovrum!

 • Eva Damberg skriver:

  1.1875 2. Piero Fornasetti3. Magnolia den är så vacker och skulle passa perfekt i vårt vardagsrum!

 • pieter skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Jag har börjat överge de målade väggarna för tapeter. Träffar man rätt så är det verkligen ett lyft för ett rum. Från Cole and Son skulle jag välja Mediterranea till hallen – första intrycket kan ju inte bli mycket bättre. Den matchar den svarta pinnsoffan och de färgade detaljerna plockar upp det ljusa trägolvet på ett sätt som knyter ihop rummet.

 • Anna skriver:

  1. 1875
  2. Fornasetti
  3. Ett sovrum i en stil som är kolonial, här blir tapeten ett superlätt val. Underbara "Palm" för tankarna till de varmaste stränder, och lyckan är total var man än blicken vänder.
  http://www.cole-and-son.com/Wcollection_detail.asp?collectionid=124

 • Britta skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti
  3. Det skulle vara svårt att välja för Cole & Son har så många häftiga, snygga tapeter. En sak är säker och det är att varje meter av tapeten skulle användas till att tapetsera väggar, möbler, lampskärmar, lådor etc. Woods & Pears, Cow Parsley, Poppy, m.fl. tilltalar naturälskaren i mig. Fornasettis Malachite, Riflesso samtRamos 3D effekt är underbara. Så valet blir tufft och tapeten kommer hamna på den vägg jag tittar mest på om dagarna.

 • Britta skriver:

  Ps. Glömde ju nämna Vivienne Westwoods coola Cut-out Lace och Fornasetti Nuvole.

 • Anonym skriver:

  Oj oj oj, vad jag håller tummarna ;)!

 • Line skriver:

  1. 1875
  2. Piero Fornasetti

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.