Annons

13 december – dagens lucka i adventskalendern

Vad passar väl bättre än att fira Lussekattens dag (Lucia) med ett riktigt snyggt baknings-kit från butikskedjan Granit? Bakom dagens lucka döljer sig nämligen ett helt gäng bakprodukter till ett värde av 600 kronor. Allt du behöver göra för att delta i dagens kalendertävling är att svara på två frågor. Du har som vanligt fram till midnatt på dig. Lycka till!
 
1) I vilka länder finns Granit?
2) Vad gillar du bäst med Granits butiker, varumärke och sortiment.
Vad är det som gör att du vill gå dit och handla? Motivera kort.
 
Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas här inom kort!
*Tävlingen pågår tom 13/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Granit. Juryns beslut kan ej överklagas. Ett kit ligger i potten, värde 600 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • (R)amla skriver:

  1) Sverige och Norge
  2) Jag gillar deras fina "handstil" som står textad på skyltarna och så blir jag alltid så kreativ av att vara inne där. Känner jag mig lite deppig räcker det att ta en sväng förbi Granits butik om jag är på stan, att dofta på deras kryddor och spana runt lite på deras smarta förvaringslösningar räcker för att jag ska känna mig lite bättre till mods och gå därifrån med nya idéer om något kort jag borde skicka eller något fotoalbum jag borde ta tag i. Ganska ofta köper jag faktiskt ingenting men går dit ändå för att jag blir glad!

 • 1. Granits butiker finns i Sverige & Norge.
  2. Jag älskar Granits butiker för att det alltid känns så "hemma" när man kommer in i butiken. Till skillnad från andra butiker så får jag ett slags lugn, jag blir inspirerad och jag kan vandra runt i timmar och bara titta på grejer känns det som. Prisklassen är helt okej för min plånbok och kvaliteten är på topp! Snyggt, naturinspirerat och stilrent!

 • Lina Hammarström skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Först och främst älskar Ganits skandinaviska stil – minimalistisk och avskalad med mycket inslag av ljust trä. Det som jag mest förknippar Granit med är emellertid att de inte enbart erbjuder praktiska förvaring, utan att dessa lådor/boxar/mappar/you name it även innebär ett lyft för rummet. Det är svårt att hitta snygg förvaring, men det lyckas Granit galant med.

 • Linda skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Hela atmosfären är genomgående hemtrevlig… Man trivs när man kommer in!

 • Emma skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Gillar den enkla, avskalade stilen. Produkterna känns "genuina", prisnivån är rimlig och man blir inspirerad av deras butiksskyltningar. Önskar att det fanns en butik i min stad!

 • 1.Sverige & Norge
  2.Dom har en bra mix av allt till hemmet, lite DIY, inredning, kök & badrum i snygga färger. Framförallt bra förvaring. Köper nog det mesta där.
  Det som gör att jag går tillbaka är inte bara för deras otroliga sortiment, det är också för deras otroligt trevliga personal, som alltid hjälper mig på bästa sätt. DET är ett vinnande koncept, oavsett vad man säljer.

 • eva skriver:

  1 Norge & Svergie
  2 dom har så mycket naturtroga färger och fina förvaringsaker .Tyvärr finns det ingen där vi bor ;(

 • Kristin skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Gillar att de har ett sådant definierat märke och stil, vilket gör att man innan man går dit har en tydlig bild av vad man kommer hitta, men att man sedan när man kommer dit ändå kan bli väldigt överraskad!

 • Lisa skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar verkligen den minimalistiska stilen på Granits produkter. Jag gillar att gå in i butikerna för att där finns en bra blandning som alltid inspirerar och är perfekt när man ska köpa en present men inte riktigt vet vad man är ute efter. Och nu till jul älskar jag deras glöggkryddor!

 • Lisa Mann skriver:

  I Sverige och Norge
  Det bästa med Granit är de industriella influenserna och enkelheten i de flesta produkterna. Allt från Granit passar in i mitt hem!

 • Jonna S skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Det bästa är all inspiration man får så fort man kommer in genom dörrarna. Jag vill pyssla, skapa, möblera om hemma, sälja alla gamla prylar och köpa nya där! Det farliga är ju att priserna är så bra att man nästan har råd att göra det också 🙂

 • elisabet Light skriver:

  Jag gillar att dom har så stark profil så att man vet vad för stil på sakerna man kommer att hitta men sen så blir jag överraskad varje gång på hur grymt och snyggt allt är och ha begäret blir nästan lite för stort.

 • Maria B skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Det känns som att komma hem! Så här vill jag ha det i mitt kök!

 • Charlotta H skriver:

  1.Sverige och Norge
  2. Jag fullkomligt ÄLSKAR granit! När man kommer in i en butik möts man av en härlig mix av naturfärger och en doft av både kärlek och betong! Mina favoritprodukter just nu är den snygga glödlapslingan som får agera lite industijulslinga hemma! Och givetvis brödkryddan som får det hemmalaget brödet att smaka fantastiskt! Har jag sagt att jag älskar granit?!;)

 • Anna i Brämhult skriver:

  Sverige o Norge.
  Kreativ känsla i butiken. Praktiska lösningar som känns personliga. Jag känner mig smart när jag kommer på lösningar för min vardag. Avskalade färger och naturlig känsla. Allt är så snyggt och förenklat.

 • Ramona skriver:

  1) I vilka länder finns Granit? Sverige & Norge
  2) Jag har endast några gånger varit i en Granit butik i Stockholm (finns ingen i Finland ju..)men vad jag tyckte om då var nog atmosfären och även färgskalan. Man blev på något sätt lugn och gick bara omkring och fingrade på allt och ville köpa allt. Granit borde nog expandera även till Finland 🙂

 • Stina skriver:

  De finns i Sverige och Norge!
  Det jag gillar mest med granit är färgskalan de använder på sina produkter! Sen har de bra kvalitet till ett bra pris! Tummen upp:)

 • Linda skriver:

  1. Sverige och norge
  2. Deras kökssortiment äälskar jag. Och dessutom är det så pass billigt att man faktiskt har råd att köpa några fina saker när man väl är inne där 🙂 Lite roligare än de butiker som är snordyra så man bara kan stå där och titta och sucka…

 • Frida Carlsson skriver:

  1. Granit finns i Sverige och i Norge
  2. Jag älskar deras förvaringssortiment med lådor och boxar, perfekt att ha vantar och mössor i, även inredningsmagasin har jag i mina.
  Jag hoppas jag vinner denna tävlingen då jag är färdig med min sjuksköterskeutbildning i januari och är i ett stort behov av köksprodukter till min nya lägenhet.

 • Karin skriver:

  Sverige och Norge.
  Det enkla men ändå snygga, håller i tid och passar till allt. Dessutom "bra grejer" inte bara snygga.

 • Petra Christensen skriver:

  1.
  Sverige och Norge
  2.
  Granit har produkter med kvalitet och stil,
  & bra priser vilket ger en good deal,
  men även med smarta lösningar och nyfångad trend,
  för underbara Granit jag är helt bränd!

 • Karolina Björkstedt skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar bäst deras "förvaring" – lådor, tidskriftssamlare, askar m.m. Det bästa är att de har "basfärger" som är enkla att placera i hemmet. Jag vill alltid gå in i Granitbutiken då det finns MYCKET att titta på, från små inredningsdetaljer till stor praktisk förvaring.

 • Linda Andersson skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar deras färger som passar in överallt, fina former och superbra kvalitet!

 • Katarina skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Stilen, materialet, kvalitén, färgerna, stämningen, snyggförvaringen. Jag går alltid till Granit när jag har möjlighet. Butiken finns visserligen i min stad men jag har småbarn så jag får oftast sukta över nätet.

 • Sofie skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar den naturliga känslan och de behagliga färgerna. Hela butiken andas lugn med kreativitet, det är verkligen en av mina favoritbutiker. En butik som fokuserat på snygg och smart förvaring är genialt!

 • Ann skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar verkligen den rena minimalistiska stilen med många naturliga material. Alltid snyggt och prydligt och med lockande inspirationstorg i butikerna. Och dessutom fina prylar till mycket bra priser.

 • Sofia Westin skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Den gedigna känslan som göra att grejerna passar in var som helst. Älskar även färgerna!

 • Kristin Ekberg skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Granit måste ha lyckats med sin profilering. Det känns som om jag alltid vet att jag kommer att hitta det jag söker där. Som att det alltid är ett säkert kort att gå dit. Och varje gång jag är där, har utbudet fått den mest fantastiska tillökning.

 • Jessica skriver:

  1. Sverie och Norge
  2.Basfärgerna och det genomtänkta intrycket,
  skapar ordning och reda som tilltalar mycket,
  att handla på Granit är året om en ren fröjd,
  shoppingrundan i butiken gör mig lugn coh nöjd…

 • Frida R skriver:

  Granit finns i Sverige och Norge.
  Jag gillar deras färgskala och den lite industriella känslan bäst. Det är svårt att inte handla något när man kikar in i deras butik.

 • Emma Bengtsson skriver:

  1) Sverige och Norge.
  2) Jag skriver precis som många andra har gjort: den minimalistiska känslan varvat med naturliga material! Jag har en vision av en helvit studiolägenhet inrett med Granit-grejer, i stil med de inspirationsbilder som de har lagt upp på Granit-sidan. Grått, vitt, svart, och ljusbruna färger tycker jag är supersnyggt – och Granit har just det!

 • sofia PR skriver:

  Granit finns i Sverige och hos grannen Norge:) För mig har Granit kommit att bli en "basbutik", så som Ikea, Ica eller jeans när det kommer till kläder:)
  Fantastiskt koncept som skulle finnas i varje stad!:)
  Hälsningar Sofia PR

 • Linnea skriver:

  1)I Sverige och Norge
  2)Det som jag gillar absolut bäst med Granit är att produkterna verkligen känns äkta, unika och viktiga samtidigt som de är så otroligt snygga och stilrena. Granit Omtanke gör att jag faktiskt hittar en orsak till att stilla mitt shoppingbegär (varje gång), samtidigt som det känns riktigt bra! Att jag samtidigt blir otroligt kreativ och inspirerad ser jag som en otroligt bra deal! 🙂

 • M skriver:

  Granit finns i Sverige och Norge.
  Det jag gillar med Granit är deras "personliga" stil som skiljer sig från så många andra butiker. De är hemtrevligt inredda, enkla detaljer men långt ifrån det vita som varit stort i inredningsväg senaste åren. De har ett varierat utbud, men som ändå inte blir för mycket. Många skriver minimalistiskt, men för mig blir det mer "rustik" trots enkelt och avskalat – kanske på grund av färgerna och materialen som är lite tvärtemot allt vitt vitt vitt och högblankt.

 • Eva skriver:

  Sverige & Norge.
  Det är praktiskt & fiffigt på Granit, utan krimskrams.

 • Ulla skriver:

  Sverige och Norge.
  Deras produkter har en snygg design, och bra priser.

 • Helena skriver:

  1. I Sverige & Norge
  2. Det jag gillar med Granit är att hela sortimentet fungerar som en schysst bas i alla hem. Funktion, enkelhet och design – love it!

 • Cecilia skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Granit är en favorit eftersom det påminner mig om Gotland med saker i grått, vitt och svart. Zink, bomull och betong i en härlig harmoni!

 • anna skriver:

  1) Sverige och norge
  2) Jag tänker på smart och snygg förvaring. Tyvärr tycker jag deras sortiment är alldeles för dyrt och överprisat, många av produkterna finns ju att köpa på ex. Bauhaus och Hornbach mycket billigare (ex. ljusslingan) men visst man sparar bilresan utanför stan om man inte är bilburen och byggfirmorna kan inte mäta sig med stämningen de har i butiken

 • Ida M skriver:

  1.Sverige och Norge
  2. Granit erbjuder det alla behöver, bra förvaring till ett lågt pris och med hög kvalité! Butikerna ger inspiration på hur man lätt kan få undan saker i hemmet på ett snyggt sätt. Alla dofter, handskrivna skyltar och den trevliga och kunniga personalen gör även att man känner sig som hemma!

 • Agnes skriver:

  1. I Sverige och Norge.
  2. Jag är ett organisations-freak!! Jag älskar att sortera, strukturera och organisera. Min tid, mina prylar och mitt liv. Allt ska organiseras. Granit är som himmelriket för oss nördar inom området.
  Sen att alla saker inte bara fyller sitt syfte. Utan kan användas länge då de är stilrena, avskalade, snygga är ju ett superplus! Det känns hållbart!

 • Åsa skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Tyvärr finns inte Granit i närheten där jag bor. Men så fort jag är i Stockholm är ett besök hos Granit ett måste. Atmosfären är så skön och jag gillar verkligen deras sortiment som funkar som bas i alla hem. Färg, form och funktion – Granit har allt.

 • Aniika skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar den rustika stilen. Enkla linjer, i basic färger. Älskar att man alltid hittar massor av fina prylar som gör det där lilla extra för ett hem.

 • Cecilia L skriver:

  1.Sverige och Norge.
  2. Jag älskar den rena estetiken. Har alltid haft svårt för krusiduller. Den här rena, nordiska stilen som Granit har är ett ideal för mig.

 • UA skriver:

  1) Granit finns i Sverige och Norge.
  2) De enkla och stilrena färgerna, bra sortiment till bra pris lockar mig.

 • Jessica Sundberg skriver:

  Sverige och Norge.
  Jag gillar det klassiska och stilrena, inga skrikiga färger, lugnt och harmoniskt. Det finns något för alla smaker och man vill bara gå där och insupa hela atmosfären (och helst också köpa allt såklart!!).

 • Åsa skriver:

  1. Sverige och norge
  2. Jag gillar att det känns så stilrent, och samtidigt som det är snygga saker så är de också väldigt funktionella och användbara.

 • Nina skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar Granits enkla och klassiska stil, rent och avskalat. Passar oss nordbor perfekt!

 • monica kvarnström skriver:

  1. Granit finns i Sverige och Norge.
  2. Jag älskar Granits butik och sortiment, snygga basvaror i stilfulla färger och utseende, som alltid är gångbara och passar hos alla, iallas kök och rum.

 • 1. Sverige & Norge
  2. Granit erbjuder ett stort sortiment i skandinaviska stil; stilrent, avskalat – grafiskt stilrent. Produkterna är en fin del av den skandinaviska stilen och är lätta att kombinera i inredningen. Det började med ett bra utbud av snygg förvaring och har sedan utökats , allt lika snyggt och stilrent och tilltalande.

 • Hanna B skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Tyvärr finns in Granit kvar i Norrköping, men på besök i huvudstaden eller Sveriges framsida så lockas jag av enkelheten, stilrenheten, priserna, allsidigt sortiment och hållbarheten på produkterna. Att besöka en Granitbutik är en upplevelse för alla sinnen – så kom gärna tillbaka till Norrköping igen. Du är saknad!

 • Eva skriver:

  De finns i Sverige och Norge.
  Nån butik finns tyvärr inte i närheten där jag bor 🙁
  Men skulle gärna handla hos dem då de har mycket fina, bra och funktionella saker.

 • Solbritt skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. att produkterna är stilrena och lätta att kombinera med allt.

 • Alexandra skriver:

  1.Butikerna finns i Norge och Sverige.
  2.Jag gill Granit för att företaget säljer bara funktionnella produkter.De är minimalistiska och passar alltid hemma. De har också fina mjuka barn kläder!

 • Marie skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Deras unika förmåga att få fram produkter som känns som dyra designprodukter till ett mycket lågt pris!

 • Ingrid J skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Att de har en enkel avskalad stil. Priserna är helt ok, och de har produkter som man både kan använda och som är fina att se på.

 • Gabriella skriver:

  Sverige och Norge.
  "Stick to your plan". Granit är helt suveräna på detta. Alltid samma färgskala, samma pricksäkra trendkänsla, samma trevliga prissättning. Granit är extremt konsekventa i sitt utbud och i sin framtoning. Mixen av nödvändiga bra-att-ha-saker kombinerad med kul-att-bara-ha-prylar gör att jag alltid lämnar butiken med ett leende och en känsla att snart vilja komma tillbaka.

 • Alexandra Lindevall skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Nu har jag aldrig varit inne i en fysisk Granitbutik eftersom att jag bor lite avigt till, men jag har suktat på hemsidan många gånger. Jag tycker om att det är stilrent utan att vara stelt och att allting verkar passa ihop. Dessutom är priserna bra vilket skulle göra att man inte skulle få så dåligt samvete över att shoppa loss lite där.
  En annan positiv faktor är att det är färger och former som gör att det lätt passar in bland inredningen man redan har hemma. Hoppas verkligen vi får en butik längre norrut!

 • Emelie skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. När man går in på Granit känns det nästan som att komma in i ett riktigt hem. Det finns alltid någon som möter en med ett leende, det bjuds ofta på något gott och man vill liksom stanna kvar där inne länge och bara vara.

 • Anna L skriver:

  1. Sverig och Norge
  2. Stilrent och vardagligt på en och samma gång

 • Anonym skriver:

  1. Granit har butiker i Sverige och Norge.
  2. Jag gillar Granit för att de har så mycket klassiskt snygga saker och att mycket är i naturmaterial. Det är skönt att man lätt kan kombinera sakerna och matcha dem med annat hemma. Det är alltid roligt att gå in och titta och peta lite på sakerna i butiken för det känns som att man ser något nytt varje gång. Eller så är det jag som tittar dåligt första gången…

 • ida s skriver:

  1. i sverige och norge
  2. att stå hemma och inse att jag behöver förvaring för något speciellt och veta att jag hittar det på Granit. DET är det bästa med Granit. Sen att också veta att det kommer passa hemma hos mig utan att ens ha sett hur den eventuella förvaringen som granit har ser ut, det gör Granit till det självklara valet. Jag älskar att gå in i butiken och vilja ha en massa och även kunna köpa det eftersom priset är precis i min prisklass!

 • Malin skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag gillar Granit just för att de inte har en massa "krimskrams" i alla de färger utan kör stenhårt på det enkla och naturliga samtidigt som man inspireras av deras skyltningar.

 • Sanna skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Definitivt deras förvaringssortiment, jag bor väldigt litet
  och är ständigt på jakt efter sätt att få mina lägenhet att inte
  kännas så stökig. Jag tycker Granit har väldigt bra lösningar och
  fina boxar till bra priser så det inte känns så tråkigt att behöva gömma alla fina saker jag har här hemma. Det skulle vara jättetrevligt om en butik fanns i Umeå bara!

 • Juha skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag tycker att det är riktigt smart att sortimentet är byggt med basfärger, pris och kvalitetsstegen känns också helt rätt samt mycket inspiration på hållbara inredningslösningar.

 • Fia skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag önskar att alla saker i mitt eget hem har sina egna platser när det inte används och det tycker jag att Granit erbjuder bra och inspirerande lösningar på.
  FÖRVARING 🙂

 • Frida skriver:

  Granit finns i Sverige och Norge.
  Min närmsta Granit-butik finns i Göteborg, ungefär en timme från där jag bor. Varje gång jag är i storstaden är ett besök på Granit obligatoriskt. Jag älskar butiken, av flera olika anledningar! Dels gillar jag den industriella, råa, stilen Granit har. Det är liksom en stil, en riktning, och inte massa plotter och olika stilar hit och dit. När man går till Granit så vet man ungefär vad som väntar och vad man får, vilket är mycket uppskattat. Dels får man så mycket inspiration vid själva besöket i lokalen, med de slita trägolven och ett snyggt och enkelt sätt att visa upp sina produkter. Butiken jag besöker ligger i en mysig gränd i GÖteborgs city, och man får nästan lite London-feeling inne på den lilla gatan. Det bidrar till känslan det också. Önskar att Granit kunde öppna en butik i min stad, men tills dess håller jag tillgodo med Göteborg!

 • Anna skriver:

  1. Granit finns i Sverige och Norge.
  2. Det jag gillar med granit är den genomgående enkla stilen och känslan i både deras butiker och produkter. Produkterna enkla, snygga funktionella och känns genuina.

 • Petra skriver:

  Granit finns i Sverige och Norge.
  Anledningen till att jag alltid gillat Granit är två saker. Den första anledningen är att man kan lita på att produkterna passar i ens hem, eftersom alla produkter är så pass stilrena. Den andra anledningen, vilket jag är lite fascinerad av, är att trots att konceptet har varit detsamma sedan jag var där första gången i gymnasiet (är 28 nu) så är det fortfarande lika hett! Stilrent är alltid trendigt, och just nu är jag extra sugen på att skaffa mig en kruka i björknäver att pryda hemmet när decembers julbak är över!

 • Maja skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag har aldrig haft äran att shoppa i någon Granitbutik då vi inte har någon på vår ort men nu vet jag vart jag hittar er vid nästa Stockholmstripp. Men vad jag gillar på hemsidan är stilrena produkter & naturnära färger. Sen älskar jag att produkterna är i "vuxenstorlek" …är less på att använda dotterns kavel i köket ;-P

 • Jenny skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar box förvaringslådor som finns i bra lugna färger som passar in överallt och så snyggt och prydligt blir det! Jag går gärna in i någon av granits butiker därför det är så bra inspiration, bra priser och produkter som man aldrig tröttnar på.

 • Annelie skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Gillar blandningen mellan det kalla, råa och de varma naturmaterialen. Inte en massa kitchigt krimskrams utan en genomgående röd tråd i sortimentet och riktigt snygga butiker. Synd som tusan att dom inte finns här i Umeå…

 • Camillasnyahem skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Granits produkter är genuina, håller hög kvalitet till ett rimligt pris och varje gång jag kommer in i en Granitbutik får jag en gemytlig känsla i kroppen. I dessa tider av köp och släng tror jag att det är viktigt med butiker som har ett sortiment med bestående varor!

 • Johanna M skriver:

  1, Sverige och Norge.
  2, Älskar Granit eftersom jag varje gång är i deras butik känner att nu, ja nu kommer jag ha en sådan exemplarisk ordning på mitt hem. Drömmer om att organisera allt pyssel, ha enhetlig förvaring på alla diverse papper, vackra uppmärkta burkar i skafferiet, listan kan göras lång. Så tummen upp för ett koncept som lyckas göra vanligtvis trist förvaring till världens roligaste och kreativa process!

 • Anna P skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Butikerna är uppstrukturerade, inspirerande och har en mysig atmosfär. Jag gillar Granit för att man som kund alltid kan hitta snygga produkter till ett rimligt pris.

 • Jenny skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar färgskalan och den avskalade stilen. Produkterna passar i de flesta hem och vill man är det inte svårt att "pimpa" grejerna!

 • Amanda Dahlgren skriver:

  1. I Sverige och i Norge
  2. Först och främst så kan man ju inte annat än älska deras skandinaviska stil. En rustik stil som håller i alla lägen och i alla inredningssammanhang.
  Dessutom så blir jag alltid så extremt kreativ när jag har besökt Granit. Jag vill bara pyssla, fixa och dona hemma! Och det är också vad jag gör, tills min sambo förbjuder mig..! 😉

 • AnnaH skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Älskar att gå in i Granitbutiker, allt är så organiserat och fint. Det passar bra till ett kontrollfreak som mig;)

 • Ylwa Is skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag tycker om den där känslan av hopp som tänds så fort man ser sortimentet. Ett hopp om ordning och reda; pärmar, lådor, flaskor, burkar, askar, hyllor… Man ser sitt hem för sin inre syn: Prydligt och med exemplarisk ordning och reda. Det ger sinnesro!

 • Clara skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Granits koncept med en avskalad, grafisk och samtidigt rustik stil ger en härlig atmosfär, och varje gång jag går in på Granit får jag känslan av att mitt hem kommer bli lika välorganiserad som deras butiker.

 • Lovisa skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Närmaste butik finns en timma bort hos mina svärföräldrar så det är till Granit jag alltid tar med mannen och han tycker faktiskt om det (till skillnad från alla andra butiker jag springer i) eller så är han bara nöjd över att jag får stilla min organisationsmani. Granit har de bästa och snyggaste förvaringssysten! Skulle aldrig kunna tänka mig något annat!

 • ANNIKA skriver:

  1.Sverige ,Norge
  2.Smart design,funktion och förvaring
  som håller i längden
  upplevelser som höjer sig över mängden
  Priser som inte chockar
  Sortiment som lockar…
  Tyvärr aldrig besökt ngn av butikerna eftersom det ej finnes här.Är ofta in på nätet och vill bara HA…

 • Helena D skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Gillar fusionen mellan funktion och avskalad design. Att ordning och reda med rätt produkter kan höja inredningen hemma. Därför vill jag handla på Granit!

 • Matilda B skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Bra bassortiment i stilrena former och neutrala färger. Passar till allt! Jag köper mycket bra förvaring och inredningdetaljer hos Granit!

 • Maria O skriver:

  Granit finns bara i Sverige och Norge. Tyvarr.
  Det ar sa underbart att ga dit och handla nar jag ar hemma i Sverige! De har sa piffiga och praktiska saker och allt ar sa snyggt! Man far lust att organisera sitt hem in i minsta detalj och anda ar det en san feelgood-känsla i hela butiken tycker jag!

 • Elise Nilsson skriver:

  1. Sverige & Norge.
  2. Jag uppskattar verkligen Granit för deras stilrena och smarta produkter. Man hittar alltid det man söker efter, tycker jag. Priserna är mycket rimliga och det är dessutom himla fint att de erbjuder 10% rabatt åt studenter!

 • Emma skriver:

  1 Sverige och Norge
  2 Inspirerande butiker som gör att man hittar saker man inte visste att man letat efter!

 • Klara Fält skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar industrikänslan och det rustika. De neutrala färgerna och ett klassiskt, men samtidigt modernt, sortiment.

 • Tove skriver:

  1) Sverige & Norge
  2) Jag gillar den stilrena designen. Sen tycker jag även om personalen i Lundbutiken, de är alltid så trevliga.

 • Malin skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar den tidlösa, rena designen. Något man köper där håller i många år, både vad gäller kvalitet och design.

 • Jen skriver:

  1) Norge & Sverige
  2) Modern formgivning till väldigt bra pris!
  Tycker man får mycket inspiration i deras butiker!

 • Helene F skriver:

  1. I Sverige och i Norge
  2. Stämmningen i butikerna är alltid så inspirerande, och sortimentet tillåter en egen personlighet. Jag gillar att kunna sätta min egen prägel på prylarna jag köper till mitt hem!

 • Maria skriver:

  1. Sverige och Norge
  2.
  Jag gillar Granit för att deras grejer känns tidslösa, det är inget man kommer lägga bort om ett par år för att det känns som det "gått ur tiden". Färgskalan,formen och priset, jag ger alltsammans tummen upp.

 • chjh skriver:

  Hej, vilken fin header du har! 🙂

 • Helene Liberth skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Ordning är för medelmåttor, genier behärskar även kaos – jag tycker att Granit matchar båda mina sidor perfekt!

 • LADY THIRTY skriver:

  Åh vilket härligt pris! Jag Ä.L.S.K.A.R Granit!!
  Svar på frågorna:
  1. Sverige och Norge
  2. Jag kan inte riktigt beskriva vad det är med Granit, men varje gång jag går in i en Granit-butik så väcks ett ha-begär som heter duga. Jag gillar allt från deras konorssaker till omslagspapper och små burkar. Ett stort plus är förstås att de har så bra priser!! Jag skulle kunna bo i en Granit-butik om det gick 🙂

 • Anna skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Smart förvaring & ekologiska kläder. Skandinavisk enkelhet, hållbara produkter och en inspirerande butiksmiljö.

 • Stämningsfullt skriver:

  Sverige och Norge
  Jag gillar att Granit har sin tydliga stil! Enkel och stilren som passar till alla hem!
  / Vanja

 • Denice skriver:

  Tja! Vilken snygg header du har! 😛

 • Viktoria Olsson skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar att vandra omkring i Granits butiker, bli inspirerad och dreggla över alla fina ting som man vill ta med sig hem. Jag gillar att Granit tänker både praktiskt och snyggt, även silrent och tidlöst med sina produkter.

 • Denise skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Granits butiker bjuder på stilrena och enkla produkter för hela hemmet. Butikerna har ett avskalat och kreativt intryck som tilltalar genom sin enkelhet. Jag handla på Granit för att deras produkter passar min inredning och jag väljer deras butik för att de tar ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt ansvarstagande!

 • Alexandra skriver:

  1. Butikerna finns i Sverige och Norge
  2. Allting man köper på Granit funkar hemma med det man redan har. Det är lätt att hitta i butikerna och jag gillar att det inte är en massa text kors och tvärs på allt. Det luktar alltid gott i butiken och personalen är så otroligt trevlig och hjälpsam.

 • Olivia Palmgren skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag tror inte att det finns någonting i Granits butik som jag skulle tacka nej till, allt är precis i min smak! Jag tycker om den härliga känslan av rustik, så enkel men väsentlig. Sen får jag inte glömma personalen som är så trevlig!

 • Christine skriver:

  1) Sverige & Norge
  2) Jag är en ordningsnörd och jag äääääälskar att gå runt och pilla, titta och klämma i Granits butiker. Form och funktion i ett präglar deras produkter!

 • sandraSansandes skriver:

  1: Granit finns i Sverige och Norge
  2: det jag tycker är så roligt med granit är att deras varor är väldigt enkla och fina. Mycket svart och vitt och industriellt vilket passar perfekt i vårat hem. Jag älskar deras gummikrukor för att de är återvunna däck och att de är helt unika. Ingen kruka är den andre lik.
  Min absoluta favorit affär.

 • Erica skriver:

  1. I Norge och Sverige
  2. Granit har ofta ett stilrent sortiment i neutrala basfärger som går att matcha med mycket. Jag är även väldigt förtjust i deras priser, man får mycket för pengarna!

 • Madeleine skriver:

  1. Norge och Sverige
  2. Enkelheten som får deras produkter att i mitt hem kännas som mina – inte placerade där för att de är av ett speciellt märke utan för att det är min stil! Butikerna ger dessutom känslan av att det finns hopp. Hopp om att det en dag kommer att gå organisera både hem och familj 🙂

 • Emma Westerlund skriver:

  1.I Sverige och Norge.
  2. Jag gillar att jag alltid kan lita på deras papperssortiment. Om jag behöver något till kontoret så går jag aldrig ens till någon annan butik. Vad gäller övrigt sortiment skulle jag gärna se mer överraskningar och nyheter som tittar fram. Bara sortimentet med boxar mm består.

 • anna-lena Gustafsson skriver:

  1. Norge och Sverige
  2. Det är de biliga otroligt snygga stilrena bas sortimentet som jag gillar mest. Hos er finns det alltid saker som inspirerar mig och som lockar till köp. God jul!

 • Anna H skriver:

  *1* Granit finns i Sverige & Norge
  *2* Allt är basic och snyggt hos Granit. Jag skulle kunna bo i en Granit butik. Gillar deras belysning, hur dem dekorerar butikerna med enkla och fina saker. Målade nyligen en hel vägg hemma i köket med Granits kritfärg. Har fått mycket komplimanger för den 🙂

 • 1. Granit finns i sverige och norge
  2. deras smarta förvaringssaker 🙂 förvaring är a och o i en perfekt inredning 🙂

 • Hanna K E skriver:

  1.) Sverige och Norge.
  2.) Granit är stilsäkert. Snygga inredningsdetaljer i sköna naturnära färger. Tidsenligt, modernt och samtidigt tidlöst.

 • Sophie skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. För en inredningsintresserad så gör deras prylar susen,
  och ett besök i deras butik uppskattas alltid till tusen!

 • Emmie Barklund skriver:

  De finns i Sverige och Norge. Det jag gillar mest med granit är att det inte är så hysteriska färger i butiken. Butiken är snygg och skandinavisk. Jag älskar också att man kan ha sakerna så länge, efterom man kan matcha de med så mycket annat, för det är mycket jordnära färger!

 • johanna skriver:

  1) Granit finns i Sverige & norge.
  2) Jag gillar det enhetliga och gemensamma uttrycket som alla produkter har. Hur man är konsekvent och bestämd i det och hur det följs i allt de gör, från kommunikation utåt och i butik. De har gjort ett aktivt val som är tydligt, enkelt och som de står för.
  3) Bra priser, inspiration och snyggt!

 • Marie skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Gillar det enkla och praktiska. Det finns en röd tråd. Jag går dit för att få inspiration och hitta ngt fint till mitt hem.

 • Anna skriver:

  1 Sverige och Norge
  2 Granit håller stilen hela vägen, det är en superinspirerande butik, snygga bilder, bra utskick, hållbara produkter, hyfsade priser, kunde vara ännu mer inspiration på hemsidan, väntar med spänning på webbshopen, och det bästa av allt man blir alltid supertrevligt bemöt på granit, supertrevlig personal!

 • Pia skriver:

  1: Sverige och Norge
  2: Det jag gillar är att de har så enkel design på sina produkter; raka, rena linjer utan en massa krusiduller. Jag handlar på Granit för att där finns oftast det jag söker, och för att deras sortiment passar min stil.

 • Camilla Palm skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. De har blandat sortiment till hela hemmet och stilrena simpla lösningar på saker och ting. Man blir glad av att vara i eras affär fastän det mest är grått och naturfärgade grejer men det är så fina saker och trevlig personal!

 • Olivia skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag gillar Granit för deras färgskala & val av material. Samt alla smarta sortering och förvarings prylar!

 • Malin L skriver:

  Sverige + Norge = 2
  Jag gillar allt i granits butik! Deras stora väska/bag använder jag var dag till träningen! Deras returglas dricker jag smothie i, men ny i juletid är de perfekta vaser för hyacinter. Deras plåtlådor finns lite varstans i mitt hem, fungerar som inomhus-postlåda och förvaring för foton! Deras otroligt fina trälådor förvarar värmeljus och långa ljus. Och nu hänger deras underbara stjärna i fönstret! Jag gillar verkligen granit och får aldrig nog, skulle kunna inreda hela hemmet med deras prylar! Så ett bakset skulle passa alldeles utmärkt, särskilt då jag även gillar att baka 🙂

 • Frida skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Snyggt och praktiskt, underbar kvalitet!

 • Linda Andersson skriver:

  1.Sverige & Norge
  2. Deras sortiment känns alltid nytt och fräsch, man hittar alltid massa inspiration, deras personal är alltid super serviceminded(oavsett i vilken butik man är i) och man kommer alltid hem med massa roligt:)

 • Karin Stjärnkvist skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar deras enkla, lite råa avskalade stil med tidlösa bruksföremål och utmärkta förvaringslösningar! De neutrala färgerna är också ett stort plus!

 • Eva Damberg skriver:

  1) Sverige och Norge 2) För att butikerna är rena och avskalade men ändå varma! Jag kan gå in i butiken och känna att jag går in i en värld av inspiration, värme & estetik. Varorna är placerade med konstnärlig blick och med kärlek <3 Hela jag fylls av en må bra feeling som följer med även utanför butiken 🙂

 • Marika skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Jag tycker väldigt myckt om deras sköna stil och lugn då man besöker Granit butikerna. Det är inte alls dyrt plus att det riktigt snygga saker ett pls är webshopen som öppnas snart!

 • Mia skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Produkterna har snygg design och är praktiska. Materialen är genuina och vissa är till och med ekologiska. Det är lätt att kombinera deras saker med varandra och med saker man har hemma. Det är också bra kvalitet på Granits produkter och de underhåller sitt varumärke bra. Man blir aldrig besviken. Dessutom är det inspirerande att besöka butikerna och de har väldigt trevlig personal.

 • 1. I Sverige och Norge
  2. Funktion med passion – så skulle jag vilja beskriva Granits sortiment! Det är inte bara funktionellt utan sakerna har snygg design också som det ligger en tanke bakom. Granit för mig är kärlek till hemmet. Det jag gillar bäst med Granits butiker är att jag alltid hittar det där som jag har letat efter, och det där lilla extra som jag aldrig hade hittat någon annanstans. Dessutom är det en upplevelse utöver det vanliga – ingen shoppingstress utan en lugn och harmonisk miljö som gör att man kan shoppa i lugn och ro, feng shui i shoppingmiljö helt enkelt!

 • Conny Eriksson skriver:

  1. I Sverige och Norge
  2. Back to basic känns som en bra sammanfattning av granits sortiment. Gillar känslan och renheten i Granits produkter. Det är också roligt att alla produkter känns noggrant utvalda och att allt följer samma linje. Skönt naturligt och bohemiskt.

 • jennfier skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar deras enkelhet och samtidigt eleganta stil. Jag skulle nog beskriva deras sortiment som lyx till ett bra pris! Har endast besökt dem ett fåtal gånger då jag bor i Finland, men gillade deras affär mycket!

 • Ansam skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag gillar att Granit har stilren & smart förvaring och jag älskar att ha ordning och reda runt omkring mig.

 • Patricia skriver:

  1. I Sveríge och Norge
  2. Jag älskar alla deras fina saker! det som drar mig till just den affären är för att produkterna matchar min stil helt och hållet. Och att deras kvalitét verkligen håller måttet, och dessutom till bra pris! Jag älskar att shoppa förvaring och tycker att det gör mycket i inredningen, så det är också en av anledningarna till att jag gillar Granit!

 • Mia skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Gillar ffa deras förvaringslösningar

 • Caisa skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Att det finns bra och praktisk förvaring för allt jag behöver och som är snygg! Hittar alltid det jag behöver.

 • Märta skriver:

  1.Sverige och Norge
  Bra kvalitet och funktionalitet! Utbudet är tidlöst men ändå trendigt, och funkar tack vare sin neutrala ton i alla hem!

 • Kajsa skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar Granits råa känsla i alla produkter. Affärerna är alltid inspirerande och det finns något för alla delar i hemmet. Väljer alltid att leta efter saker jag behöver på Granit, finns det inte där är det ingen idé att ha det hemma heller.

 • Lisa S skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Granit har allt!!!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Sverige & Norge.
  2, Jag gillar allt med Granit, det är så mycket min stil – plåt & zink framförallt. Man hittar alltid nåt man vill ha & behöver. Avskyr dock att det är långt till närmsta butik :/

 • Jeanette skriver:

  1) Sverige och Norge.
  2) Att man alltid kan hitta stilrena produkter som inte är så trendkänsliga. Jag upptäckte Granit när jag bodde i Göteborg och har hittat några av mina mest älskade saker där. När de sen kom till Malmö blev jag själaglad, för de hade jag saknat från Götebort. Bra butik som håller i sin strategi!

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar att man kan matcha "allt", det blir extra användbart då…

 • Marie skriver:

  1. I Sverige och Norge
  2. Stilrent och funktionellt!

 • Maria Nolemo skriver:

  1. Norge och Sverige (Tyvärr inte i Västerås, dock)
  2. Jag gillar deras stilrena och genomtänkta design. Jag blir alltid inspirerad och peppad att ta tag i det "tråkiga" hemmet när jag besöker deras butiker. Sen är det ju inte heller fel med ett rimligt pris.
  /Maria

 • Maria Nolemo skriver:

  1. Norge och Sverige (Tyvärr inte i Västerås, dock)
  2. Jag gillar deras stilrena och genomtänkta design. Jag blir alltid inspirerad och peppad att ta tag i det "tråkiga" hemmet när jag besöker deras butiker. Sen är det ju inte heller fel med ett rimligt pris.
  /Maria

 • Frida Elmgren skriver:

  1. Sverige och Norge
  2.
  Granits sortiment tycker jag om,
  älskar att gå dit gång på gång.
  Här vaknar inspirationen till liv,
  här finns något för alla utan att det blir tjiv.
  Kvalité och priser är bra,
  vilket gör att man gärna vill gå dit varje dag.

 • Lisa skriver:

  1. Sverige och grannlandet Norge
  2. Granits BUTIKER älskar jag för dess ljuva färgskala – Grått, svart, vitt och trä/beige! Varumärkets PRODUKTER är enkla & håller god kvalitet! SORTIMENTET är ju fantastiskt för en som älskar förvaring & praktiska lösningar! Att gå in i en Granitbutik är så inspirerande!

 • cornelia skriver:

  1. I Sverige och Norge
  2. Granit säljer en dröm om det perfekta hemmet och det perfekta livet där man hinner pyssla, baka och organisera sitt liv och sin tillvaro. En dröm som inne i Granits butiker, om än för en liten stund blir verklighet.

 • catarina skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Vad jag gillar med Granit är att de har en stor variation med sina produkter, produkter som även är stilrena. Dessutom så far man mer ordning och reda i sitt hem efter ett besök på Granit och vem blir inte glad över det?

 • Ebbas ma skriver:

  Här kommer mitt lilla luciabidrag!
  1. Granit finns i Sverige och vårt grannland Norge.
  2. Oavsett i vilket land du befinner dig i i världen så passar Granits enkla, stilrena produkter in. Jag har haft ett par fat med mig runt om i världen och det finns eg inga andra fat jag varit så benägen att ta med mig, både till Asien och Usa. Nu är jag hemma och hoppas på att kunna komplettera! Oh I like Granit- enkelhet, stilrent och smarta lösningar- i ett!

 • Jennie skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag blir alltid väldigt inspirerad när jag kliver in i en Grantibutik. Färgskalan, den naturliga som möter det industriella och hela känslan i butiken gör att jag känner mig väldigt pysslig och inspirerad. Förvisso säljs färdiga, väldigt prisvärda produkter men det mesta verkar vara gjort för att man ska kunna sätta sin personliga prägel. Det slutar alltid med att jag köper lite allt möjligt och sedan sitter och pysslar hemma halva natten 🙂

 • Anna Johansson skriver:

  1. Butiker finns i Sverige och Norge.
  2. Den avskalade men finurliga, och praktiska (!) stilen är unik och jag gillar det väldigt mycket. Det passar in var som helst och kan kompletteras med personliga grejer. Prisnivån är bra och för mig som gillar att pyssla ger sortimentet utrymme för "förbättringar". 🙂
  God Jul!

 • Lisa H skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Det jag gillar bäst är det enkla och rustika! Svenskt så in i norden, kargt, rakt men ändå känsla och värme.

 • Sofie S skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar att där finns många kreativa lösningar. Deras utbud är enkelt men genomtänkt. Bra priser har de också.

 • Tilde L skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Granit har allt för mig. Förvaring, tillverkning, pysselgrejer, pynt och så snygga och enkla inredningsdetaljer. Jag gillar enkelheten, priserna, sakerna, lösningarna och tipsen! Personalen som jag har träffa hittills har varit helt fantastisk. Jag älskar allt. Jag har inte mycket men en del designgrejer i mitt hem och allt blir snyggt och passar med granit. Jag gillar att jag kan ha så många granitsaker att piffa upp med mot mina, om än inte så många, designer möbler.

 • Jenny Ö skriver:

  1)I Sverige och Norge
  2) Jag gillar att tyngdpunkten ligger på förvaring! Det kan man liksom aldrig få för lite av. Att de sedan har väldigt mycket i vitt och svart gör inte saken sämre! Gillar också den avskalade stilen och det förmånliga priset!

 • Malin skriver:

  1. Butiker finns i Sverige & Norge
  2. Enkelt, stilrent och vilsamt som lämnar plats för min egen kreativitet!

 • Nickan skriver:

  1: Norge och Sverige
  2: Praktiskt, enkelt och stilrent. Uppe på det snyggt och prisvärt. En butik att jag gillar skarpt helt enkelt!

 • Photo by Emelie skriver:

  1. Sverige och Norge.
  2. Jag älskar deras rena, enkla och konsekventa stil. Hela sortimentet passar ihop så även om jag köper något så behöver jag aldrig vara rädd att inte kunna matcha med nyinkomna produkter. De ligger ofta i framkant med nya, snygga produkter och användningsområden för dem. Big like!
  //Emelie
  ([email protected])

 • nathalie l skriver:

  1. sverige och norge
  2. stilrent med lyxig känlsa, bra service och utmärkt utbud °

 • Anonym skriver:

  1. Granit finns i Sverige och Norge
  2.Tyvärr har vi ingen butik i Sundsvall längre, men jag älskar det stilrena, klassiska och enkla utförandet av vardagsprodukter, som även går utmärkt att kombinera med övrig inredning.

 • Kicki skriver:

  1. Norge och Sverige
  2. Fin, enkel och avskalad inredning och förvaring i toppklass men inte bara det utan även bra sortiment av andra inredningsprodukter.

 • Anna Norell skriver:

  Inte meningen att vara "anonym" här ovan 🙂

 • Anna M Rautila skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar att det finns något till familjen den hela,
  och att vi här tillsammans en mysig shoppingstund kan dela!
  När det gäller inredning och förvaring erbjuder Granit alltid mest,
  -en inspirerande butik då den är som bäst!

 • Esther Andersson skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar Granit för att allt som finns där går att göra så personligt. Som om alla skulle köpa likadana tröjor, men göra om dem på sitt egna vis. När man går där inne så känner man sig så kreativ och inspirationen flödar.

 • Marie skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Jag gillar kombinationen snyggt med funktion! Vad man än kan tänkas behöva, nog hittar man det på Granit. Och snyggt är det med. Att även prislappen är snäll gör ju inte det hela sämre 😉

 • Spacegirl skriver:

  1. Sverige & Norge
  2. Att det är så stilrena och robusta saker dom säljer. Tyvärr kan jag inte gå dit så ofta då vi ej har den butiken där jag bor men är jag någonstans där den finns besöker jag den gärna, eftersom jag gillar det dom säljer.

 • Siv skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag har aldrig haft nöjet att besöka en Granitbutik men jag uppskattar verkligen varor med bra funktion och kvalitet och om de dessutom har en design som är diskret, snygg och som inte kommer kännas daterad om några år så är det ett stort plus när jag beslutar om jag ska köpa en vara.

 • Christine Carlström skriver:

  De finns i Sverige och Norge
  Jag älskar de smarta vardagliga tingen som får dagen att gå runt. T.ex. jag skriver mina påminnelser på en tavla som jag ser på morgonen när jag vaknar. Jag har smart nog gjort matlådan på kvällen som jag lagt en den smarta sopplådan, frukosten äter jag i de goda skålarna och kaffet drick ur de fina glasen. Jag skriver en lapp till älsklingen,Hoppas du sovit gott, Jag älskar dig på de fina lapparna. På kvällen när jag kommer hem har mannen min lagat mat med Granits goda kryddor.
  Ja de finns med mig hela dagen och "makes my world spin around".

 • Kissen skriver:

  1. Granit finns i Sverige och Norge
  2. Jag tycker om deras förvaringsprylar. Snygg, stilren småförvaring är verkligen viktigt när man bor i liten studentlägenhet. Perfekt för allt från hudkrämer till papper och pennor.
  Dessutom har de humana priser, även för en liten plånbok. Även om man inte har så mycket pengar är det väldigt uppskattat att kunna köpa fina detaljer till sitt hem. 🙂
  Gillar också känslan av att kunna köpa flera saker i en och samma butik. Att man kan matcha sina köksprylar eller det som ska till vardagsrummet osv.

 • Jonna B skriver:

  1. Norge och Sverige
  2. Det jag tycker bäst om med Granit är att deras saker är så stilrena och så självklara, som en butik fylld med grunden till en perfekt inredning. Och allt kan matchas med andra märken och kommande Granit-produkter.

 • Viktoria skriver:

  1) Granit finns i Sverige & Norge.
  2) Jag giller det stilrena, smakfulla & enkla med Granits produkter. Bra grupperat med olika teman i butiken.

 • MAGGAN skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Linjalen i trä och moadboard är mitt senaste inköp, snyggt att ha framme på skrivbordet, det finns både snygga och praktiska försvaringar för alla rum och kök.

 • Ulrica skriver:

  1. Granit finns i Sverige och Norge.
  2. Granits produkter är både vackra och funktionella. De både smälter in och sticker ut!
  / Ulrica

 • Linda skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Vad finns det inte att gilla med Granit?! Deras färgskala och sortiment ligger i linje med mitt tycke och smak. Det är få gånger jag kommit ut från en butik utan något i handen. Då vi har ett nyrenoverat kök vore det toppen med snygga bakprodukter att förgylla det med.

 • Madde skriver:

  1: Sverige, Norge
  2: långt till Granit jag har men ändå de mej både tid och pengar spar. Detta för förvaring och lösningar som lättar dagen och den nturliga smaken stilen de har ger pirr i magen. /[email protected]

 • Sanne skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Snyggt och smakfullt säger väl allt?

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. När jag går in på Granit har jag kommit hem.

 • Lisa Marie skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar att Granit har ett neutralt, stilfullt och klassiskt uttryck. Produkterna är enkla, funktionella och estetiskt tilltalande i ett. Man kan i princip ha dem hela livet utan att de känns förgångna eller otrendiga. Det som gör att jag vill handla där är att jag förknippar varumärket med en vacker enkelhet, lugn, inspiration, hemtrevnad och detox!

 • Matilda skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag älskar Granit och går alltid in och tittar en sväng när jag går förbi butiken här i Göteborg, oavsett om jag ska ha något eller inte. Det är stilrent, enkelt men med finess, smarta lösningar och alltid en inspirationskälla! Jag har köpt väldigt mycket på granit som jag alttid är nöjd med, men ett av det bästa köpen i dessa juletider är min dymo som jag använder till att fixa julkort och skriva på paket!

 • Anna W skriver:

  1) Granits butiker finns i Sverige och Norge.
  2) Jag älskar Granit för där finns alltid det jag behöver. Det är bara att kliva innanför dörren för att bli inspirerad och få nya förslag 🙂 Till jul önskar jag mig till exempel en randig sjal som jag alltid fingar på men som jag inte slagit till på ännu 😉

 • Sofia Dahlqvist skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Det jag tycker bäst om med Granit är att även om det mesta är basprodukter som inte följer en särskild trend, är allt fint och intressant i sin enkelhet. Jag skulle kunna köpa allt om jag tillät mig, för gillar att det inte är för mycket krusiduller, men jag var tvungen att begränsa mig till lite julpynt senast. Nästa gång så…

 • Carla skriver:

  1. Granits butiker finns i Norge och Sverige
  2. Granits sortiment förenklar min vardag och gör den vackrare.

 • lejnox skriver:

  1. Sverige och Norge
  2. Jag gillar att Granit har vågat satsa på "färglösa" ting, allt behöver inte bestå av olika färger, mönster och krussiduller. När man som trogen Granit-kund besöker er affär vet vi vad som väntar oss och känner trygghet i det, det är lite som att komma hem!

 • 1. Sverige och Norge
  2. För att det känns personligt och att det alltid finns något som passar någon i familjen 🙂

 • Emma skriver:

  1. Sverige & Norge.
  2. Jag gillar den färgskala som genomsyrar Granit, de behagliga och naturliga materialen och tanken på funtionalitet. Just detta är vad som får mig att vilja handla hos Granit. Ett exempel på detta är när jag i fredags köpte en vacker julstjärna där. Den är gjord utav återvunnet papper och lyser varmt i fönstret hemma hos mig. När det skymmer utomhus lyser lampans sken genom de utstansade stjärnorna längs uddarna, och de lysande stjärnorna landar på mina grå gardiner och mitt vita tak. Med ett stjärnbestrött hem blir mitt hem fullt utav julstämning.

 • Sanna skriver:

  1.Sverige & Norge
  2.Det har helt enkelt en bra mix utav produkter för hela hemmet i flera olika prisklasser. Kan man annat än att gilla?
  Kram Sanna

 • Ann-Sofie Gath skriver:

  I Sverige & Norge
  Gillar att deras produkter är stilrena, inget plotter med mönster eller färger. De känns jordnära och utstrålar lugn. Tyvärr har jag väldigt långt till närmsta butik, tror det är närmare 20 mil.

 • 1. Sverige och Norge.
  2. Jag gillar den avskalade stilen som ändå ser unik ut än allt annat i mitt hem.

 • Line skriver:

  I Sverige & Norge

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.