Annons

10 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett tjusigt iPad-fodral från P.A.P i grå filt, sponsrat av Kyss Johanna. Snygg och säker förvaring av din läsplatta eller dator! För att delta i dagens lucka ska svara på följande frågor i kommentarsfältet, med en kort motivering. Du har som vanligt en dag på dig. Lycka till!
 
1) Var tillverkas P.A.P Accessories?
2) Hur många olika varumärken säljer Kyss Johanna?
3) Med vilka kläder och accessoarer från Kyss Johanna skulle du helst matcha ditt P.A.P fodral till en komplett ”outfit”? Motivera kort.

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Rebecka M. hör av dig med din adress så kommer vinsten på Posten!
*Tävlingen pågår tom 10/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av KyssJohanna. Juryns beslut kan ej överklagas. Ett P.A.P-fodral ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • emma skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3.En lyxig wrap från Missoni. Mönstret är så fint och uppiggande och utgör en fin kontrast till det mer diskreta P.A.P fodralet. Ett litet halsband från Dogeared ex. Sparkle karma runt halsen för att fånga upp mässingsdetaljen på fodralet. Inga armband eller ringar, fodralet är smycke nog.

 • Helena skriver:

  1) Småland
  2)65
  3) Jag skulle ge både P.A.P fodralet och ett matchande Dogeared’s "Friends" halsband till min vän Anna för att hon är den finaste vän man kan tänka sig!

 • Monica skriver:

  1. Småland, Sverige
  2. 78
  3. Jeg er stor fan av Bjørg, så av accesorarer måtte det ha blitt noe av henne.

 • Wilma skriver:

  1. Fina fina P.A.P tillverkas i Sverige.
  2. Kyss Johanna har 78 varumärken, inkl. sitt egna.
  3. Jag skulle matcha med en "Stardust" top som med sin glittrighet bryter lite mot den "ruffa" filten. Till det skulle jag bära endast örhängen som smycke, från SOPHIE by SOPHIE. Elegant svart med "Black onyx".

 • Kristin skriver:

  1. I Småland
  2. 78 varumärken
  3. Skulle matcha väskan med "Stardust" top från Wildfox, till den bära Minnetonka "Moccasin" boots och Stylesnob "Owl" halsband

 • Alexandra skriver:

  1.i Småland.
  2. 78 värumärken.
  3. Jag skulle matcha mitt P.A.P fodral med Sophie by Sophie örhängen, en Missoni Polo Poncho, en Naskapi kjol från Spell, Minnetonka Moccasin Boots och en Molten Bar ring.

 • Alexandra Stensiö skriver:

  1. I Småland
  2. 78 värumärken.
  3. Jagskulle matcha mitt P.A.P fodral med Sophie by Sophie örhängen, Missoni Polo poncho, Naskapi kol från Spell, Minnetonka Moccasin Boots och Molten bar ring.

 • Sanna Nilsson skriver:

  P.A.P tillverkas i Småland.
  Kyss Johanna säljer produkter från 77(78 med deras egna) märken.
  Jag matchar med "Sloppy Joe" tröja från Spell, "Talulah Maxi Cardi" från Spell och "Naskapi" leggings, även de från Spell. "High 3 layer" Minnetonkas och armband från Lotta Jewellery. Done!

 • Katrine S. skriver:

  1. P.A.P Accessories tilvirkes i Småland
  2. Kyss Johanna sælger hele 78 forskellige varemærker
  3. Jeg er vild med sæsonens isblå trend, så den flotte Ipad-sleeve skulle helt sikkert matches med disse flotte øreringe af Kenneth Jay Lane: http://www.kyssjohanna.se/kenneth-jay-lane-amy-orhangen-p-6016-c-144.aspx samt dette smukke Sophie by Sophie-armbånd: http://www.kyssjohanna.se/sophie-by-sophie-one-briolette-armband-p-6128-c-144.aspx

 • Caroline skriver:

  1. Sverige
  2. 67
  3. Missoni poncho med fransar

 • Elise Nilsson skriver:

  1. Småland.
  2. 78 varumärken.
  3. Jag skulle utan tvekan matcha med en "Cat Sweat" från Wildfox. Guuuud, älskar den.

 • Linnea skriver:

  1) I Småland,Sverige.
  2) 78 st, inklusive sitt egna.
  3) Jag skulle matcha den med en "sloppy joe" tröja från Spell tillsammans med ett par svarta tighta jeans. Till detta skulle ett svart, smalt elmaljarband från Sophie by Sophie vara snyggt. Som pricken över i:t skulle även örhänget "Don´t shake me Lucifer" från Skin & Bones vara givet eftersom jag är fruktansvärt svag för döskallar! 🙂

 • Victoria skriver:

  1. Småland
  2. 78 varumärken (inklusive sitt eget varumärke KyssJohanna)
  3. Jag skulle matcha P.A.P iPadfodralet med UNIF Caution spike Blouse, ett par röda kostymbyxor med hög midja och utsvängda ben, Dyrberg/Kerns klocka Satine, ljusbruna ECHO Design Touch Center handskar, Solglasögon från Le Specs (De Ville modellen) och ett par höga stövletter- en klassiskt preppy outfit i grunden, men med trendigare inslag som ger den mer edge.

 • Ella skriver:

  1. I småland
  2. 78st inkl sitt egna varumärke
  3. Att matcha till det hade jag valt "Thunderbird studded tee" från spell och Armbandet "Elsa" från Lily and rose

 • Alex skriver:

  1) Småland
  2) 78
  3) En Spell Casablanca kimono kanske, eftersom jag mest iPaddar hemma från soffan.

 • 1. Småland
  2. 78 varumärken
  3. En Missoniponcho & Dyrberg/Kern Donees armbandet
  skulle jag matcha den med

 • nina skriver:

  1, Småland
  2, 78 st
  3, Sloppy Joe tröjan, halsbandet Horseshoe och mina gamla slitna jeans. Bekvämt med snyggt.

 • Malin Persson skriver:

  1) P.A.P. tillverkas i Sverige.
  2) Kyss johanna har 78 varumärken!
  3) Jag skulle matcha fodralet från P.A.P. med jordnära färger och låta accessoarer och smycken påminna om den karga naturen uppe i norr. Med en poncho från Missoni, som går ton i ton med naturens färger, ett par Minnetonka "Tramper" boots samt armbandet "Alice" från Edblad och ett läderarmband från TREE by Billgren hade jag låtit material och färger tala för sig själv och med stolthet visat att jag bär med mig Norrland och den svenska naturen vart i världen jag än befinner mig.

 • Veronica Ö skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Jag skulle matcha ipad fodralet med ett annat "fodral" nämligen Slip southwest dress från Spell! Båda två helt och hållet i min smak! Top notch! 🙂

 • Gunilla skriver:

  1. Småland
  2. 78 varumärken
  3. Jag skulle matcha fodralet med en Missoniponcho (i de lila nyanserna), en fantastisk ring from SOPHIE by SOPHIE (Onyx ring) och ett par enkla, svarta jeans. Allt detta för att få en färgglad men ändå vintrig och stilren look.

 • Jenny skriver:

  1. Småland.
  2. 78 varumärken.
  3. Jag skulle matcha med "Slip southwest dress" och "The Talulah Maxi Cardi" – creme, båda från Spell! Till det skulle jag välja både armband och örhängen "Green Onyx" från SOPHIE by SOPHIE!

 • Aniika skriver:

  1. Småland, Sverige.
  2. 78 stycken.
  3. En "Kimono Robe" i svart silke. Till det ett par "Statement tights" i Spike mock. Runt halsen skulle jag hänga ett "Big anatomic heart" från Björg. Yep, redo för jul alright!

 • Maria skriver:

  1. I Småland
  2. 78 st
  3. Jag som snart ska bli mamma,
  och i vinter kommer vara hemma mycket och amma,
  Skulle i Spell’s "Talulah maxi cardi" slippa frysa,
  Tillsammans med ringen "mum" från Edblad som både passar hemma när jag ska mysa och när jag på festen vill lysa!
  Med vänlig hälsning, Maria

 • Sanna Sundh skriver:

  1. I Småland
  2. 78 st
  3. Den snygga 5 am tshirten tillsammans med ett par svarta jeans, samt Erica Weiner "Isosceles Opal" örhängena och Ring "Eternity" från Edblad. För att matcha den enkla designen på fodralet, och örhängena för att få in lite färg. Jättefint! 🙂

 • Jessica Sundberg skriver:

  Småland
  78 st
  Jag skulle matcha med Spell´s "Moon Child Sequined Maxi Dress". Jag kommer att göra succé på företagsfesten!

 • Anna skriver:

  Hej!
  1. Alla PAPs produkter tillverkas uteslutande i Sverige.
  2. 78 olika varumärken inkl Kyss Johannas egna.
  3. Jag vill matcha P.A.P fodralet med Wildfox "Dot top" och över den har jag Spell’s "Chameleon Rogue Cardigan" för att klara vinterkylan.
  för att ytterligare matcha upp fodralet från P.A.P tar jag på mig armbandet "Onyx" cuff från SOPHIE by SOPHIE som är så fint och runt halsen hänger jag guldpläterade Sophie by Sophie "Horseshoe" halsbandet som fint både matchar armbandet och knappen på P.A.P-fodralet.
  De pudriga tonerna i kläderna och de guldiga smyckena hade akompanjerat fodralet i grå filt på ett fint sätt tror jag.
  Hur tjusigt som helst!
  //Anna

 • Vic skriver:

  1) I sydöstra Småland
  2) 78 (inkl Kyss Johannas eget)
  3) Hade matchat med en "Cheetah" kimono från spell och Dogeared’s "Luck" halsband för att känna mig lite raffig och lyckosam i all flytta-från-Malmö-och-bli-sambo-i-en-främmande-stad-och-börja-nytt-jobb-kalabalik.

 • Nickan skriver:

  1: I småland
  2: 78 stycken
  3: Svårt: Inte alls min stil på kläder…..men jag gillar hjärtan så "Heart polo" från Wildfox faller mitt val på. Då det saknas underdelar som passar mig väljer jag gammal skåpmat, en av mina snygga kjolar jag har hemma. Väskan Cambridge Satchel "Classic" svart samt ringen "Cage" och armbandet cuff från SOPHIE by SOPHIE.
  Eftersom kylan är rätt påträngande ute faller även valet på ECHO Design "Touch center" handskar.

 • Alexandra skriver:

  1. I småland, sverige.
  2. 78 st varumärken
  3. Sheila örhängen från Syster P (som jag varit förälskad i sedan i somras) och en Stone Cold Fox Kimono robe. För att hålla värmen hade jag slängt på mig en Spell’s Talulah Maxi Cardi-Ivory. Olika textur och glans funkar alltid bäst tillsammans därför är detta den perfekta outfitten till ett P.A.P fodral.

 • kristin skriver:

  Idag fyller jag år 🙂 hihihi

 • Jennifer R skriver:

  1. I Sverige
  2. 78 Stycken
  3. Till min i övrigt neutrala och svarta outfit hade jag matchat med en statement ring, Björgs Herkimer Claw ring ser snygg ut när man håller i fodralet. Ett snyggt armand som faller ner under jackan, Sheila armandet frpn Syster P hade varit snyggt.

 • Ida skriver:

  1. Fina fina P.A.P tillverkas i Sverige.
  2. Kyss Johanna har 78 varumärken, inkl. sitt egna.
  3. Jag skulle ha en neutral outfit men krydda med snygga accesoarer ~ en underbar ull-sjal från Syster P + stelt emaljarmband från Sophie by Sophie~

 • Madelen Hansson skriver:

  1. i Småland
  2. 78 stycken
  3. Mitt största användningsområde för min iPad är som studieverktyg. Jag ser det som att paps ipadfodral skulle matcha mig på biblioteket, mysiga mönstrade strumbbyxor, svart klänning med vippig kjol, kängor, klockhalsband och den mysigaste tröjan över. Varmt, bekvämt, snyggt och 100% pluggapproved!

 • Linda skriver:

  1) Småland
  2) 78
  3. Då jag är journalist och ofta träffar mycket personer inom designvärlden, vill jag främst använda det fina PAP fodralet i jobbsammanhang. Klär mig mest i svart så skulle pimpa till min outfit med:
  – Missoni Wrap i brunt och
  – armbanden Tree by Billgren "Fashion fade, style is eternal" och Dyrberg/Kern "Martini" och
  – halsbandet Dogeared’s "Sister"
  Tror det skulle bli riktigt fint tillsammans och imponera på alla fashionistas därute 🙂

 • Linda skriver:

  Jobbar som journalist och träffar många människor inom designvärlden, därför vill jag främst använda PAP-fodralet i jobbsammanhang. Klär mig mest i svart så skulle pimpa min outfit med:
  – Wrap från Missoni i brunt
  – Dogeared’s "Sister" halsband
  – armbanden Tree by Billgren "Fashion fade, style is eternal" och Dyrberg/Kern "Martini"
  Tror det skulle imponera på alla fashionistas därute 🙂

 • 1. Småland
  2. 78 stycken
  3. Fodralet är enkelt och stilrent, helt i min smak. Passar därför utmärkt med Erica Weiner’s ring "Infinity" som är vansinnigt snygg i sin enkelhet. Kläderna på kroppen är ett par mörka stuprörsjeans, "Buffalo hunter tee" från Spell, volangsjalen från Missoni och ett par svarta mockasin-skor.

 • Stina skriver:

  1: I småland
  2: 78 stycken
  3: Jag skulle matcha fodralt med ett par slitna jeans, den grå missoniponchon med fransar, nugget halsband fr syster P, ett par monaco mini örhängen från edblad och armband onyx cuff från sophie by sophie.

 • Ina skriver:

  1. P.A.P tillverkas i Sverige. Småland närmare bestämt.
  2. Kyss Johanna har 78 varumärken, inkl. sitt egna.
  3. "Naskapi" leggings från Spell och en skön lång tröja. Fint och mysigt! Perfekt matchat till iPad-fodralet från P.A.P! 🙂

 • marika skriver:

  1. Småland
  2.78 st.
  3. Jag skulle matcha mitt P.A.P fodral med "Skeleton dress" från Wildfox, Spell’s "Chameleon Rogue Cardigan" och ett Good Works "I am beautiful" wraparmband (orange)

 • Cecilia Holm skriver:

  *I Småland, Sverige
  *78 stycken
  *Sword top, Wildfox, ett par vsarta stuprörsjeans, stylesnob Estelle sjal, och sophie screw öronhängen.
  En stilren men snygg outfit, P.A.P-väskan i sig är så enkel och snygg att en outfiten inte får vara för mycket tycker jag:)

 • Jenny skriver:

  1) I Småland
  2) 78 varumärken
  3) Missoni poncho (Jättesnygg), mina älsklingsjeans, Minnetonka 3-layer och solglasögon "De Ville". Perfekt!

 • Anna M skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Att åka runt i denna, tycker Paddan, vilken lyx!
  Matchar gärna med ett armband från SbS i onyx
  I ett sådant här fodral blir Paddan head honcho
  Runtburen av en ägare i Missoni-poncho

 • Frida skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Gillar att PAP kombinerar grått med guld (knappen) och brunt (snöret). Skulle därför matcha med Missoni Poncho i brun, Sophie by Sophie pyrit cuff samt örhängen(guld och grått). Voilà, perfect dragit-office-spring-mellan-möten outfit!

 • Marie skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Jag skulle matcha med Spells talulah maxi cardi och Spells Naskapi leggings. Till detta ett par Minnetonks moccasin boots och Sophie by sophies armband med stjärnan. Det vore nåt det 🙂

 • Ramona skriver:

  1) Sverige
  2) 78
  3) Skulle matcha med en grå missoni poncho med fransar, tighta stuprörs jeans och med tree by billgren halsband med klocka

 • Johanna skriver:

  1. Småland, Sverige
  2. 78
  3. Kläder ska vara kul och lustfyllt! Mina mörkblå jeans matchar jag med något skönt stickat – en härligt mönstrad Missoni wrap i brunt. Jag sätter ett par mjuka tanfärgade Minnetonka "Tramper" boots på fötterna, lägger till ljusbruna ECHO Design "Touch center" handskar och ett oemotståndligt Dyrberg/Kern "Martini" armband i Shiny rose gold runt handleden. Så här års behövs kanske inga solglasögon, men "Sweet disposition" från Le Specs är ändå svåra att motstå. Som pricken över i:et väljer jag en alltid lika snygg svart Cambridge Satchel "Classic" 13" att bära iPaden i.

 • Sussi skriver:

  Sverige
  64
  Eftersom jag är lärare och bär med mig Ipaden överallt skulle ett fodral vara toppen och jag skulle gärna matcha med:
  "Skull" top från Wildfox
  House of Holland "Alphabetical" tights.
  Tree by Billgren halsband med klocka.
  Tree by Billgren "Imaginaion is more important than knowledge" armband.
  Minnetonka "Moccasin" boots.
  Skulle nog bli den "piffigaste" läraren på skolan 🙂

 • Matilda B. Pesonen skriver:

  1. Halmstad
  2. 77 stycken och 78 med deras egna märke.
  3. Jag hade matchat den med linnet "Buffalo hunter tee" från Spell och ett par mörkbruna strumpbyxor. Som krydda ett par svarta pumps med kilklack och halsbandet Lily and Rose "Ave". Det tror jag hade vart tufft!

 • Camilla A skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. En svart P.A.P väska att stoppa min ipad med dess snygga fodral i + en härlig missoni poncho!

 • Emma Sällylä skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Lily and Rose "Ave" halsband och D.L & Company "Feather pen & bird claw set". Filt och guld, perfekt match!

 • UA skriver:

  1) P.A.P. tillverkas i Sverige ( i landskapet Småland).
  2) Kyss Johanna säljer 78 st olika varumärken.
  3) Av P.A.P’s väskor skulle jag välja en svart som jag sedan skulle välja att bära till en svart/grå Missoni poncho med fransar.

 • Charly skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. "Love me love me" sweat från Wildfox, "Naskapi" leggings från Spell och grymma Kenneth Jay Lane "Amy" örhängen! Shit va fin jag hade varit 🙂 Och min iPad såklart, som jag ännu inte fått men önskat mig i julklapp där tomten har garanterat leverans 🙂

 • AnnaH skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Jag tycker Bjørg gör otroligt fina (och något störande – vilket jag gillar) accessoarer så kanske hade slagit till på något sånt till den "trygga" grå filten;)

 • Sara skriver:

  1. Småland
  2. 78 st (inkl. sitt eget)
  3. Eftersom P.A.P. står för tidlös design i fantastiska material skulle jag hålla mig till den stilen för en naturlig helhetslook. Jag skulle välja bomullstoppen "5 am" (Wildfox), Erica Weiner’s Infinity Ring, svarta jeans och B Belt Star Skärp. Min fina iPad på det så är looken komplett!

 • kaarina skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3.En "Kimono Robe" i svart silke–cool!!!!!

 • Alex skriver:

  1. Småland.
  2. 78 (inklusive sitt eget).
  3. Jag skulle matcha med Spells Casablanca-kimono och Joplinsolisarna från Le Specs. Och så skull jag ta semester från vintern och iförd dessa sitta vid en poolkant och surfa.

 • Ulla skriver:

  Småland/Sweden
  78 st
  Jag skulle matcha med en plånbok i svart skinn och en poncho från missoni,

 • Helena skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Fått ärva mors gamla pälskrage som är svart/vit (salt/peppar) och jag skulle känna mig så classy och proffsig på mina jobbmöten om jag kunde dyka upp med ärvd krage och modern iPadfodral. Gammalt möter nytt

 • Julia skriver:

  1. Småland, Sverige
  2. 78 varumärken
  3. Jag skulle matcha en enkel outfit (svarta jeans o t-shirt) med Spell’s "Chameleon Rogue Cardigan", Dogeared’s "Creativity" halsband i silver och en mängd fina ringar till det. 🙂

 • Linnéa skriver:

  1: I småland, Sverige
  2: 78 st
  3: Jag hade haft på mig min nya favoritklänning med penséer på!

 • Johanna Westring skriver:

  1) Småland
  2) 78 olika varumärken
  3) Vad roligt! Jag var nämligen inne i webshopen häromdagen för att leta efter just detta fodral, men då fanns det bara som laptopfodral. Dock fastnade jag för Sophie by Sophie’s färgglada childhood foundation-armband som lyser upp i vintermörkret. Men allra läckrast var Björgs fantastiska halsband "Big antomic heart" som är som en dröm för mig som är läkare och helt nördigt insnöad på blodtryck och hjärtsjukdomar.

 • Emma Kirshakov-Vestersten skriver:

  1. Småland
  2. 78 olika varumärken
  3. Jag skulle bära det till Stardust top från Wildfox, Tramper boots från Minnetonka, Paradise Flower scarf från Givenchy och sen ett Star armband från Sophie by Sophie som en symbol för min underbare lille son!

 • Ida skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. En röd Missoni poncho med fransar hade verkligen passat till ett fodral från P.A.P med tanke på vilka fina rustika material de båda har. Tänk att ha en tjock poncho att värma sig i nu när den värsta kölden kryper allt närmare!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Småland
  2. 78 olika varumärken
  3. En poncho och vantar från Missoni känns ju som en dröm.

 • Rebecka skriver:

  Småland och 78
  och jag skulle kobinera med Spell´s "The Talulah Maxi Cardi" i grått om möjligt, under den skulle jag ha svarta leggins, en tajt kjol till knäna, och en enkel svart topp. med svarta läderstövlar kan jag gå direkt från mötet, till ungdomarna jag arbetar med, till middag med mina vänner.

 • Jessica skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Missoniponcho i gråsvart skala och en stor ERMINA från Dyrberg och Kern. Mina egna slitna stuprör till det. Tadaaaaa!

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Småland, Sverige
  2. 78
  3. Med fler saker från P.A.P Accessories så klart, deras plånböcker och mobilfodral är lika underbara som vinsten i denna tävling.

 • Emelie skriver:

  I mitt hemmalandskap Småland
  78
  Jag skulle lyxa till det med dessa vackra örhängenhttp://www.kyssjohanna.se/anton-heunis-barbarella-orhangen-p-5128-c-183.aspx och detta armband, till denna outfit http://www.kyssjohanna.se/5-am-top-fran-wildfox-p-6093-c-358.aspx. Mums

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Jag äger själv ett sådant P.A.P-fodral till min dator, och jag kan inte riktigt få nog av det. Därför skulle nog det se snyggt ut på familjens iPad också! Jag tar då inspiration från mitt eget fodral. Filt-tyget inger en mysfaktor, och jag skulle därför (miss)matcha det med Spell’s Casablanda kimono och Naskapi leggings!

 • Bella skriver:

  1. Småland.
  2. 78 st.
  3. Jag skulle matcha med en avslappnad och naturnära stil dvs Sloppy Joe tröjan samt ett par bruna Minnetonka "High 3 layer" boots.
  http://www.kyssjohanna.se/m#product/5453
  http://www.kyssjohanna.se/m#product/5874

 • Mia skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Geometric från Wildfox och finaste One Briolette av SOPHIE by SOPHIE

 • Amanda skriver:

  1. I Småland, Sverige
  2. 78 olika varumärken
  3. Jag skulle matcha detta fodral med en mörk "Sloppy Joe" tröja från Spell, ett par skinny svarta jeans. Sedan skulle jag göra en röd tråd av gulddetaljerna på fodralet och tröjan och fortsätta med ett tunnt fint armband som är lika nätt som knappen, som SOPHIE by SOPHIE star armband i guld. Och självklart ett gäng vackra, tunna ringar som Erica Weiner’s "Infinity" ring och House of Harlow "Triple skull" ring i guld 🙂 ruskigt snyggt!

 • Sabina skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Star lovers dress från Wildford, cool och soft och står för något väldigt fint nu i juletid!

 • Jag är gärna med.
  Har tipsat här
  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/10/lucka-10-hos-trendenser-1012/
  Svar
  1. Sverige
  2. 78st
  3. Jag skulle matcha med den gråa missoniponchon och klänning
  pell´s "Moon Child Sequined Maxi Dress"

 • Johanna Å skriver:

  1. Småland – Sverige
  2. 78 st
  3. En svartklänning med en grå omlottkofta över. Därtill svarta boots och en björkmönstrad scarfs för att återkoppla till naturstilen.

 • erika skriver:

  1. I Småland
  2. 78 varumärken
  3. Thunderbird studded tee" från spell. den är underbar

 • Johan skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Jag skulle matcha med House of Holland’s Superstar tights. Självklart hade jag klätt min flickvän i dessa och inte mig själv!

 • Heidi S skriver:

  1. Tillverkningen sker i Sverige (Småland).
  2. 78 varumärken sammantaget.
  3. Skulle matcha med den lila ponchon med fransar från Missoni, för en avslappnad men ändå dressad och klassisk look.

 • Mini skriver:

  Kika gärna in på min blogg! 🙂
  Big kisses from Mini.

 • Anonym skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Den här helt fantastiska ringen, Erica Weiner’s "Infinity" ring, med "Lady Mary" -armbandet runt handleden, -skulle synas perfekt med väskan i hand!

 • Johanna M skriver:

  1, Sverige, Småland
  2, 78 st
  3, Spells Naskapi leggings tillsammans med Spells Sloopy Joes stickade tröja. Bara fötter, öppen brasa och rykande varm glögg. Det mina vänner hade varit jul-fel-de-luxe för mig!

 • Annalena skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Cat sweat från Wildfox tillsammans med ett Naskapi leggings från Spell och runt halsen en Givenchy Paradise flower scarf. En perfekt brytning mellan det sofistikerande och lekfulla modet.

 • Charlotta skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Jag fastnade direkt för de vackra stjärnsmyckena från kyss Johanna, de står nu på min önskelista! Älskar de underbara topparna från wildfox, i toppen stardust tillsammans med stjärnarmband och stjärnhalsband och det otroligt vackra iPad-fodralet blir jag klädd för både vardag och fest!
  http://www.kyssjohanna.se/stardust-top-fran-wildfox-p-6073-c-358.aspx
  http://www.kyssjohanna.se/sophie-by-sophie-star-armband-p-5185-c-182.aspx
  http://www.kyssjohanna.se/halsband-gold-star-fran-edblad-p-5646-c-181.aspx

 • Erika Nilsson skriver:

  1. Småland, Sverige!
  2. 78 st!
  3. Jag skulle kombinera det fina fodralet med en poncho från missoni och en P.A.P shoulderbag i svart, vilken drömlook!

 • My S skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Då jag gärna ligger och läser på min ipad uppkurad i soffan såhär års skulle jag "matcha" fodralet med Spells "Flower Kimono" och en kopp varm glögg 😉

 • Lisa skriver:

  1) Småland/Sverige
  2) 78 varumärken
  3) Klänningen "Star lovers dress" från Wildfox,
  över den Stylesnob "Tri-star" poncho/wrap,
  strumpbyxorna House of Holland "Spike mock",
  wraparmbandet Good Works "I am beautiful" orange,
  Halsbandet "Gold star" från Edblad
  och ett par heals från min garderob!
  Och självklart en iPad i snyggt fodral!!!!

 • Jeanette S skriver:

  1. Filtfodralet tillverkas i Halmstad.
  2. 78st varumärken.
  3. Ajpaddar mestadels i soffan så det får bli myskläder – sword top, sen vet jag att man inte behöver solglasögon i soffan men ack vad snygga Space neighbour, tortoise solglasögon var………

 • Sofia skriver:

  Småland, 78 st och jag skulle gärna mysa runt i Tallulah Maxi Cardi, ett parsvarta tights och Björgs Big anatomic heart.

 • STYLIZIMO skriver:

  Ååå, denne har stått på ønskelisten min en evighet! Den er så fin.
  Jeg prøver lykken 🙂
  1: Småland
  2: 78 varemerker
  3: Denne hadde vært perfekt sammen med Missoni sin poncho med frynser.
  Klem
  Nina

 • Ida M skriver:

  1. Småland, Sverige
  2. 78, inklusive deras eget märke
  3. Jag skulle matcha ett svart P.A.P fodral med svarta slitna jeans, en vit t-shirt och Big anatomic heart från Björg och Spell´s the Talulah maxi cardi, sjukt snyggt!

 • Kicki skriver:

  1) I Småland
  2) 78 stycken
  3) Inneplagget "Stone Cold Fox kimono" i kombo med "Naskapi leggings" och top notch armbandet "Underbart armband i trä med nitar".

 • Lisa S skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Skeleton dress samt Kumkum "tahiti" örhängen. Därför att fodralet och örhängena är väldigt enkla, men vackra (!!) och då hade det varit supercoolt med en sådan läcker och speciell klänning!!! Precis som när jag inreder hemma så gillar jag att blanda stilar!!!

 • Christine skriver:

  1. I Småland.
  2. 78 stycken olika varumärken.
  3. Jag skulle matcha mitt P.A.P fodral i grå filt med T-shirt by Sisters for Education, kjolen ”Naskapi” från Spell och svarta Minnetonkas ”Moccasin” boots. Till det skulle jag bära ett tunt guldarmband med wishbone från Dogeared ”make a wish”, som skulle matcha den fina knäppningen på fodralet. Denna outfit kan jag med fördel använda både på universitet och när jag träffar vännerna över en cappuccino.

 • Viktoria skriver:

  1) P.A.P Accessories tillverkas i Småland.
  2) Kyss Johanna säljer 78 olika varumärken.
  3) Jag skulle nog go all in på USA. Älskar NY & fastade för tröja "Heart knit" från Wildfox , strumpbyxor House of Holland "Stars and stripes" tights, "Naskapi" kjol från Spell & sjal"Stars & Stripes" från Tif & Tiffy. Till detta galna USA-inspirerade kläder passar iPad fodralet i grå filt perfekt, då det är stilrent & diskret & mättar den annars lite galna stilen!

 • Elin Ö skriver:

  1. Småland
  2. 78 varumärken (inklusive sitt eget varumärke då)
  3. Stardust top från Wildfox, och Cape sjal från Bijoux by Us. Sedan SOPHIE by SOPHIE "Green Onyx" armband och örhängen. Helt min smak 😉

 • Therese skriver:

  1. Småland
  2. 78 stycken.
  3. Under: Kate & The Gypsies crop bra. och över: Stone Cold fox kimono (svart). Till det favoritjeansen och Minnetonka Moccasin boots i brun mocka. Addera ett armband – sophie by sophie One Briolette semi precious sten blir pricken över i:et. Sedan har man känslan av att vara fin både undertill och utåt, med datorn väl förpackad i ett snyggt och stilrent fodral!

 • Lotta skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Jag skulle matcha med Björgs "Anatomic Heart" för att snygga saker som dessa får mitt hjärta att klappa ett slag extra.

 • Elwira76 skriver:

  1. Småland
  2 78 st olika varumärken
  3. P.A.P shoulder bag i filt & P.A.P iPhone cover i filt för att alla teknikprylar skulle matcha varandra utvändigt & inte bara med sitt "äpple". Till mig själv hade jag valt halsbandet Stylesnob "owl" för att få in lite glitter & glamour i det stilrena så det blir "jag".

 • Sigfrid skriver:

  1. Småland.
  2. 78 varumärken.
  3. Jag skulle matcha ett svart P.A.P fodral med svarta slitna jeans och en emeraldgrøn t-shirt.

 • nina skriver:

  1. Småland
  2. 78st
  3. Ponco med fransar från Missoni, gröna örhängen Kenneth jay lane´s "Angie" med clips samt
  The Etana Eagle Ring – Silver. En härlig blandning av många stilar. Som ändå har "IT" gemensamt med ipad fodralen i grå filt.

 • Ida skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Jag skulle matcha i-padfodralet med Kate & the Gypsies Crop Bra eller någon av Spell’s "Naskapi" crop bras. Ja, jag skulle självfallet ha något över dessa skapelser, t.ex. Leigh & Luca "Big swallow" scarf. Och för att inte förfrysa mig totalt skulle jag trä ett par ECHO Design "Touch bow"-handskar över tassarna.

 • johanna skriver:

  1) P.A.P Accessories tillverkas i småland.
  2) Kyss Johanna har 78st olika varumärken (inklusive sitt eet varumärke samt de två olika från dogeared)
  3) Jag skulle matcha med kimonon "Cheetah" från Spell och Björgs halsand " "Tiny gold skull" (samt ett enkelt linne och ett par jeans) OCH så klart mitt P.A.P fodral.

 • maria skriver:

  1. Småland, Sverige
  2.78st
  3 Jag skulle valt en underbar Missoni poncho med fransar och till det ett Dogeareds Karma halsband i silver. Klassiskt och snyggt!

 • Angelica J. skriver:

  1) Småland, Sverige
  2) 78 st
  3) Jag ser mig själv med min Ipad en varm sommarkväll på balkongen och då skulle jag välja en Spell´s "Moon Child Sequined Maxi Dress för dess kvinlighet. Till den hade jag haft Spell’s "Talulah Maxi Cardi – Ivory eftersom kvällarna lätt blir lite kalla här hemma…

 • cornelia skriver:

  1. I Småland, Sverige.
  2. 78 olika varumärken inkl Kyss Johannas egna.
  3. Jag skulle bära en helsvarta kläder (Klänning, strumpbyxor, stövlar) och matcha med de gröna "Angie" örhängerna. Till detta skulle jag bära mitt iPad fodral som en kuvertväska.

 • Linda skriver:

  1) Sverige
  2) 78
  3) Självklart en Slappy Joe och Tree by Billgren halsbandet "There is only one happiness in life, to love and to be loved"!

 • johanna skriver:

  1) småland
  2) 78st
  3 Naskapi leggings och naskapi studded tee, med minnetonka moccasin boots, i tan, solglasögon från les specs "sweet disposition", och ett brett rött emaljarmband från sophie by sophie (fantsastiska smycken btw). Ganska slimamd look, håret i hästsvans "wetlook". Färgerna blått, rött och grått med gulddetaljer i glasögon, armband och P.A.P fordralet…

 • Maje skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Stardust" top från Wildfox, mina egna svarta braller och boots, Dyrberg/Kern "Desria" örhängen och jag skulle vara redo 🙂

 • Carolina skriver:

  1. Småland
  2. 78 st
  3. Jag skulle matcha det snygga iPad-fodralet med en Missoni poncho med fransar i härligt krispiga färger, gärna den i dovt röd-vitt eller i blågrå toner. Till det skulle jag ha slitna jeans, Minnetonka "Moccasin" boots i svart mocka, ett vackert Dyrberg/Kern "Auraz" halsband, en snygg chronograf klocka från OXXO samt en skön mössa "Frosty" från Tif & Tiffy för en riktigt vinteroutfit. Supersnyggt!

 • Rebecca M skriver:

  1. Småland
  2. 78
  3. Till det stilrena fodralet skulle jag klä mig i den vackra svarta "Kimono robe" från Stone Cold Fox, med tighta svarta jeans nertill. Ena fingret skulle jag pryda med den fina ringen "Onyx" från SOPHIE by SOPHIE.

 • Henrik skriver:

  1. Småland
  2. 78 varumärken
  3. Jag skulle behålla fodralet själv och ge en orange Cambridge Satchel "FLUORO" 11" till min fru. Båda skulle bli lyckliga!

 • Anna P skriver:

  1. Småland
  2. 78!
  3. Enkel outfit där accessoarena får synas. Tänker mig P.A.P fodralet till ljusa slitna jeans, urtvättad ljusgrå t-shirt och en svart kavaj med upprullade ärmar. På handleden skymtar, Pearl scull från House of harlow. Runt halsen hänger dogeared’s peace halsband i silver. That’s it!

 • Karin Karlsson skriver:

  1. Småland, Sverige
  2. 78 med dina egna märken
  3. Jag skulle låta den ligga på mitt soffbord för det skulle matcha min ljusgråa mysiga Haywardsoffa. Så hittade jag min Ipad när det var dags att gå ut eller Blogga.

 • Emma Westerlund skriver:

  1. P.A.P tillverkas i Sverige.
  2. Kyss Johanna har 78 varumärken, inkl. sitt egna.
  3. Jag tycker att det skulle vara perfekt med Missoni poncho med fransar till fodralet.

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Sverige
  2. 78 st
  3. Klänningen "Magic dress" från Wildfox och Minnetonka "Moccasin" boots.
  I den här outfiten är alla delar stjärnor. Det blir en snygg helhet tillsammans med den gråa iPad-fodralet från P.A.P.

 • 1. Småland, Sverige
  2. 78
  3. Med Underbar klocka från 82 "Bee mine" som precis som fodralet står ut och är otroligt fint!

 • Madeleine skriver:

  P.A.P är från Småland. KyssJohanna har 78 varumärken, och jag skulle matcha fodralet med den supersöta Stone Cold Fox Kimono-klänning för ärmarnas skull. Blir en skön mismatch där.

 • Estelle skriver:

  Hej!
  1. P.A.P tillverkas i Småland.
  2. 78.
  3. Jag matchar SÅKLART först och främst till ECHO Design "Touch center" handskar. Till det vill jag ha armbandet OXXO "Big crystal" och tröjan "Love me love me" från Wildfox. Skorna ska vara UNIF "Hellraiser" flats och slutligen, "Naskapi" kjol från Spell. Gorgeous!

 • Susanne Sandström skriver:

  1) Sverige
  2) 78 varumärken
  3) Jag är redo i en poncho från Missoni (poloponcho i blått), ett halsband från Björg "Big anatomic heart" och ett par Minnetonka "Moccasin" boots.

 • Line skriver:

  Grattis :)!

 • Patrik skriver:

  Fantastisk julkalender! Du inspirerar något otroligt! =)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *